Árnyvadászok

Minden attól függ, honnan nézed. Az egyik ember fényt lát, a másik sötétséget.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk

Latest topics

by Adam Vincent Kane Kedd Nov. 06, 2018 2:48 pm

by Adam Vincent Kane Kedd Nov. 06, 2018 12:29 pm

by Enzo di Canio Hétf. Nov. 05, 2018 5:37 pm


by Enzo di Canio Hétf. Nov. 05, 2018 4:26 pm

by Kouji Asashima Hétf. Nov. 05, 2018 2:32 pm

by Rune Kristofer Eklund Hétf. Nov. 05, 2018 8:31 am

A hónap reagolói
Adam Vincent Kane
 
Rune Kristofer Eklund
 
Enzo di Canio
 
Kouji Asashima
 
Dorothea Coldstone
 
Minerva Cheney
 
Danielle Monge
 
Liona Bianca di Canio
 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share | 
 

 Liona Bianca di Canio

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Liona Bianca di Canio


avatar


Hozzászólások száma :
32
Age :
878

TémanyitásTárgy: Liona Bianca di Canio   Hétf. Jan. 02, 2017 2:41 pm

Liona Bianca di Canio

Név

Lio
Kor

278
Faj

Vérfarkas
Rang

Lupa
Play by

Willa Holland
Foglalkozás

Online áruház tulajdonos

"Behind this soft exterior lies a warrior"
Kinézet


Erre fecséreljem a drága időmet? De rendben, csak mert olyan szépen kérted. Szeretem a rendet, szóval menjünk fentről lefelé, jó? Kezdjük a hajammal. Néha inkább vörös, mint a természetes barna, attól függ, milyen a megvilágítás. Általában kiengedve hordom rövid hullámos frizurámat, de komoly üzlet esetén csinos kis kontyba fogom a tarkómon. Így könnyebb vele bánni, főleg egy ilyen lökött falkával, ahol nem ritkaság, hogy ismeretlen eredetű ragadós matéria kerül az ember fejére. Nagy ritkán azonban megnövesztem, de akkor is hamar visszatérek a rövidhez.
A szemem zöld, szürke és kék között változik, szintén a világítástól függően. Minden érzelmemet kiolvashatod belőle, egyik pillanatban még villámokat szór, a másikban pedig már kedvesen mosolyog rád. Ha akarom, el is tudom takarni a pillantásomban ülő lelkiállapotomat, kell is az üzleteléshez. Abban az esetben meg nem mondod, éppen mire gondolok.
Alkatomra te azt mondanád, törékeny és kicsi, én azt mondom, nőiesség mögé rejtett erő és kompakt méret. Jobban hangzik, na. Tényleg nem vagyok egy izompacsirta, mint a Bátyám és az Apám, de az én bőröm alatt is szépen edzett izomzat húzódik. Még halandó koromban én is szépen végeztem fizikai munkát, aztán pedig csak karban kellett tartanom magam. Apám ebben segített is rendesen, ahogy megtanított megvédeni magam. Ezzel együtt is csábító az alakom, sokszor ki is használtam a múltban, néha még a jelenben is.
A ruházkodásom tükrözi a falkában betöltött szerepem. Egyszerre kell lennem nőnek, üzletembernek és egy falkányi idióta másodlagos irányítójának. Szóval a ruháim nagyon széles skálán mozognak. Általában semleges föld színeket hordok a kényelmes és nyúzható fajtából, amiben még az utcára is ki tudok menni és elfogadható a külsőm. Csak akkor veszek fel szoknyát és magassarkút, ha komoly üzleti tárgyalásra megyek, egyébiránt kerülöm őket és nadrágot hordok lapostalpúval. Utóbbi kettő ahhoz kell, hogy a kölyköket is tudjam üldözni és az életemért is tudjak futni, ha kell. Szégyen a futás, de hasznos, főleg ilyen termettel.
Ha hordok is ékszereket vagy sminket, abból inkább kevesebbet, csak a baj van vele. Akkor is férfi ékszereket, amiket a falka különböző tagjaitól örököltem. Van egy-két tetoválásom is, de ez legyen az én titkom.
Farkasként egy közepes termetű ébenfekete nőstény vagyok, amit legtöbben a "cuki" jelzővel titulálnak. Hát, farkasom minden csak nem cuki. Béketűrő, talán. Lehet nem nyernék csatát egy nálam sokkal nagyobb hímmel szemben, de rendesen oda tudok neki csapni és nem kerül ki sérülések nélkül a csatából.
Személyiség


Előljáróban elmondom, nem vagyok olyan, mint a közvetlen családom és a falkám. Persze szeretem őket és szeretem, ahogyan élvezik az életet, de én sokkal komolyabb vagyok náluk. Kell is, különben elég nagy bajokat zadítanánk a saját nyakunkba. Volt már, hogy majdnem kilakoltattak a mondén hatóságok, mert nem adták oda a számlákat, így senki sem fizette be őket… Azóta csak én nyúlhatok a postához. A körükben természetesen sokat nevetek és beszállok a másik agyának húzásába, de alapvetően visszafogottabb vagyok.
Én intézem Apám legális és kevésbé legális üzleteit helyette, amihez kimértség és összeszedettség kell, ami bennem meg is van, de emellett kedves és barátságos vagyok szinte mindenkihez. Egészen addig, amíg baja nem esik a családomnak. Azután kő kövön nem marad, ha rajtam múlik. Egyik fő tulajdonságom még a makacsság és a határozottság. Ezek mellett muszáj, máskülönben semmi sem készül el, vagy marad a helyén.
A farkasom merően más mint én. Úgy mondanám kifejezetten zord a kívülállókkal szemben, hiszen én vagyok az "állandó helyettes" lupa a falkában. Én vagyok a helyettes nőstény Apám mellett, amikor éppen nincsen vele egy asszony, aki hivatalosan kiérdemli a szerepet.
Történet


Mint már mondtam, szeretem a rendet, szóval kezdjük ezt is az elején.
1730 egy hideg és esős novemberi napján születtem Amszterdamban. Akkoriban azt kívántam, bár ne tettem volna. Anyámat hamarosan elvitte az abban időben gyakori gyermekágyi láz, engem egyedül hagyva egy apával, akinek minden vágya ez volt. Molesztált, szinte mindig és sehonnan nem kaphattam segítséget, és ezt tudta is. Emellett dolgoznom kellett Amszterdam kikötőjében, mert még még meg is vert volna, ha nem jutok munkához. Először nem akart felvenni a dokkmester, de addig tébláboltam ott, míg beadta a derekát.  Egyetlen jó dolog, ami a helyzetből származott, hogy megerősödtem és eltanultam a hajózás alapjait, kicsit még olvasni és írni is. Ezután, azt hiszem, tizenhét évesen szöktem el Amerikába az édesapám elől. Ne is kérdezz erről az időszakról többet, nem is emlékszem már jobban rá.
Miután megérkeztem, addig gyalogoltam, amíg valahol munkát nem találtam ismét. Arra már rájöttem, nem lehet létezni anélkül, hogy dolgod lenne a világban, pláne nem megélni. Szóval, fogtam magam és elszegődtem egy kereskedőhöz, aki először csak a kisegítőjeként dolgoztatott, aztán évek múltán az üzlettársa lettem.  Csakhogy az öreg meghalt és én nem vehettem át a helyét, még nem lehetett nő üzlettulajdonos akkor még. Tehát fogtam magam és ismét nyakamba szedtem az országot és alkalmi munkákból éltem szerte mindenhol. Egészen addig, míg nem találkoztam Apámmal és a Bátyámmal. Apám látta bennem a potenciált és beharapott. Az életem teljesen megváltozott, ahogy én is. Úgy gondoltam, teljesen hátrahagytam régi életem, új név is dukál hozzá. Megváltoztattam és el is felejtettem idővel a régi, holland csengésű nevemet egy új, olaszosra. Ezen mutatkoztam be neked az imént. Azóta mindenhova követem őket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Liona Bianca di Canio

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Árnyak között élnek :: Elkészültek :: Vérfarkasok-