A Végzet Ereklyéi-re épülő frpg.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
Hírek
10.14. -Új fejléc
12.22. -Karácsonyi bál
Multi
Válts felhasználót!
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Latest topics
» My dear brother-Mist&Magnus
Hétf. Márc. 20, 2017 11:38 pm by Mystral Lochlan

» Einstand
Vas. Márc. 19, 2017 9:20 pm by Raziel

» Kouji Asashima
Vas. Márc. 19, 2017 8:19 pm by Kouji Asashima

» Watchtower of the West - Reishi & Thea
Vas. Márc. 19, 2017 7:13 pm by Dorothea Coldstone

» Agent lakás - Kellemetlen látogatás
Vas. Márc. 19, 2017 1:50 am by Lynn Agent

» Thea mami ajándékdoboza
Vas. Márc. 19, 2017 1:13 am by Dorothea Coldstone

» Between us - Nassyr & Kaname
Szer. Márc. 15, 2017 9:52 pm by Kaname Kazushi

» Egyetem?! - Ruko & Thea
Szer. Márc. 15, 2017 8:43 pm by Ruko Masashi

» Avatar foglaló
Kedd. Márc. 14, 2017 9:43 pm by Namikaze Narao

Top posting users this month
Dorothea Coldstone
 
Jace Herondale
 
Namikaze Narao
 
Adam Vincent Kane
 
Ruko Masashi
 
Kaname Kazushi
 
Danielle Monge
 
Raziel
 
Lynn Agent
 
Mystral Lochlan
 
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Statisztika
Music box

Share | 
 

 Kaname & Richard csúcstalálkozó

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Richard D. Reeves


avatar


Hozzászólások száma :
12

TémanyitásTéma: Kaname & Richard csúcstalálkozó   Kedd. Jan. 17, 2017 10:35 pm

A bálon nem volt lehetőségem arra, hogy Kanaméval komolyabb témáról akár egy szót is váltsak, na nem mintha sajnáltam volna, hiszen a falnak is füle van.
A megjegyzésem után amit az ifjúra tettem a pillantásom magáért beszélt, és láttam, hogy ő veszi is az adást. Igen, tudok mesélni a kölyökről, az apjáról és a beölelőjéről is, nem vitás, de azt jobb szeretném négyszemközt megtenni, ha lehet.
Találkozóra invitáltam tehát, azt is meghagyva, hogy egyáltalán nem zavar, ha nem egyedül érkezik, hiszen tudom, neki is megvan az a helyettese, akit mindenbe beavat. Az ő részéről az Nassyr, az enyémről Akasha, bár egyelőre nem hívattam a fiamat.
Amúgy is régen beszélgettünk, hát miért ne tölthetnénk kell kis időt egymás társaságában srácok nélkül... már ha Paris nem rongyol be éppen azért, mert a bátyja megint ki akarja nyuvasztani. Nyomatékosan megkértem mindegyiküket, hogy ha lehet, pár óráig ne menjenek már egymás agyára, mert nem érek rá velük foglalkozni.
A tárgyalót rendeztettem be lakájosabban, hogy azért ne azt a hú de hivatalosak vagyunk érzést keltsük a vendégben, lévén ha valaki tudja ki vagyok valójában, az pont Kaname.
Kényelmesen elhelyezkedem, míg rá várok, szeretek előbb érkezni, távol áll tőlem a státusz szimbólumnak azon formája, hogy mert én megtehetem, még kések is, és a vendéget váratom meg. Ami szükséges volt bekészíttettem, köztük a jó minőségű vértől kezdve mindent. Sosem lehet tudni, néha mi is ráfanyalodunk valami másra.
Az öltözékem sem éppen arról árulkodik, hogy merev tárgyalásra készülök, sőt, inkább baráti társalgást tükröz. Az öregek között van egy olyan szokás, ha egymást meginvitálják, akkor többnyire úgy teszik és úgy veszik, hogy a másik fél is hazaérkezik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kaname Kazushi


avatar


Hozzászólások száma :
21

TémanyitásTéma: Re: Kaname & Richard csúcstalálkozó   Szer. Jan. 18, 2017 4:58 pmRichard
&
Kaname
Idézet
Kivételesen nem üzleti látogatásra készülök a Dumort hotelbe, hanem egy magán jellegű találkozóra, így nem is esek túlzásokba. Richard közel kétszer olyan idős mint én, és az lenne a csoda ha nem ismernénk egymást valamelyest.
A karácsonyi bálon tett egy érdekes megjegyzést, de sajnos a fiatalok zsongása miatt nem volt alkalmunk kettesben beszélgetni így hát megbeszéltünk egy privát találkozót, és mivel ő az, akinek információja van, ő lesz a házigazda. Fél órán belül elkészülök a tollászkodással, és egy fekete nadrágot vettem fel, egy egyszerű krémszínű felsővel, amire egy könnyű dzsekit veszek. Ez nem üzlet, és kényelmes viseletem is azt fogja jelezni hogy emberként, ráérősen érkezem. Viszont kényelmesen, így kocsival érkezem meg a Dumort hotel elé, és sétálok be. Tudom hogy Richard pontosan tudja hogy mikor érkezem meg, és az egyik tárgyalóba kísérnek. Kereken öt perccel korábban lépek be az ajtón mint kellene, de őt nem tudom megelőzni.
- Richard, öreg barátom - mosolyodom el ahogy kiszúrom az egyik fotelben, elég figyelem felkeltő jelenség. Beljebb lépek, és üdvözlésre nyújtom a kezem.
- Köszönöm a meghívásodat, örömmel jöttem meglátogatni - szólalok meg ahogy átesünk a formaságokon és végül vele szemben helyezem magam kényelembe. Nem félek, semmi okom nincs rá, még akkor sem ha egyedül érkeztem. Nassyr tudja hol vagyok, de nem hoztam magammal.


Music ©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Richard D. Reeves


avatar


Hozzászólások száma :
12

TémanyitásTéma: Re: Kaname & Richard csúcstalálkozó   Szer. Jan. 18, 2017 6:59 pm

A mai napra mindent lemondtam amit csak lehetett, és igen, simán bevetettem azt az opciót, hogy ezt bármikor megtehetem anélkül, hogy bárkinek joga legyen hőbörögni. Ha vannak jogok amikkel néhanapján élek, az pontosan ez, és ha valaki meg akarja kérdőjelezni a döntésemet, csak tessék, két meglett korú vámpírral találják szemben magukat.
Hogy ülve fogadom Kanamét és ez pofátlanság lenne? Dehogy, hiszen amint belép, fel is állok, hogy örömmel üdvözöljem.
-Kaname, örülök, hogy elfogadtad. Foglalj helyet, válogass kedvedre, mit fogyasztanál.
Kezet nyújtok, majd magam is visszaülök, töltve a sziget vezérének is. Zavarni nem fognak, ebben biztos vagyok, így nyugodtan beszélgethetünk.
-Nos, a bálon nem volt alkalmam pár szót sem mondani, de tán nem is az volt a legalkalmasabb időpont. Ismerem az ifjút, ismerem az apját és a beölelőjét is.
Belekortyolok a nedűbe, elégedetten csettintek, és csak utána folytatom.
-Raul Dessauge a nekromancia világhírű képviselője, szakmai tekintélye vitathatatlan, tudása sokak számára felfoghatatlan, bár ő sem mai darab az 1800 évével. 20 évvel ezelőtt híre ment, hogy egy újszülött landolt nála, s bár akkor még elhallgatták, de a saját fiáról volt szó, a te ifjadról, Noelről. Nem sokkal később már azt suttogták, ha valaki képes lehet az öreget felülmúlni, az pont ő. Minden képessége megvolt hozzá, szinte ragadt rá a nekromanta tudomány, mintha ezeket már réges régen tudná, ott volt benne. Az más kérdés, hogy a legjobbtól tanult, így ez még rá is tett egy lapáttal.
Nem váratom Kanamét, tudja, hogy mindent tudok a srácról és a múltjáról, lévén pont Raul üdvözletét adtam át neki a bálon.
-Mint tudod, Európa sosem volt a nyugodt környék, mindig forrongások voltak, egymás torkát tépték ki azért, hogy előrébb jussanak. Ez nem kerülhette el Rault sem, az életére törtek. Az ifjú alig volt 14, mikor megölte a támadót, ám ezt nem igazán tudta feldolgozni, s bármennyire is próbálta, örök tüskét hagyott benne. Mivel elért a kamaszkorba ment a feje után, mert valami mást akart mint az apja, nem csak az apja fiaként akarta, hogy emlegessék. Volt egy hatalmas vitája Raullal, amikor úgy érezte, hogy lebecsülik és nem vehet részt olyan dolgoban, amihez már érettnek gondolta magát. Elrohant otthonról az éjszaka kellős közepén... az öreg ekkor látta utoljára.
Részletesen megyek végig a folyamaton, hogy mint vezér, Kaname teljes képet kaphasson, ne a sötétben tapogatózzon.
-Gerard Benoit... egy pöcs, rajtam múlna már rég nem létezne... örökké féltékeny volt mindenkire, nem volt maradása sosem egy klánban sem, mint kiderült, jó ideje figyelte az ifjút. Úgy gondolta, ha megszerzi magának, akkor Raul titkokat árul el neki, illetve a fiú is neki dolgozik majd. Tévedett. Azon az éjszakán Noelt elragadta, beölelte...nem volt 17...  Raul majdnem beleőrült a tudatba. Azonban a terve nem vált be, a fiú semmit nem mondott, így bosszúból semmit nem tanított meg neki, mondván ő maga is egyedül boldogult, hát tegye ezt az ifjú is.
Gerard véleményem szerint szégyent hoz a fajunkra, nem igazán értem, hogy miért nem lépett még senki közbe, egyáltalán miért engedték neki, hogy gyermeke lehessen.
-Noel egyedül próbált túlélni, rájönni arra, mit tud és mit nem, mit tehet és mit nem. Gerarddal nem értett szót, miután Benoit ráébredt, hogy sem a fiútól, sem az apjától nem fogja megkapni azt amit akar, végképp leszarta őt. Az ifjú egyszer már meglépett tőle, bár pont Londont választotta, ahonnan hazavitették, lévén egy ilyen fiatal vámpír nem maradhat a beölelője nélkül. Noel egyetlen dolgot kért ettől a baromtól, hogy Rault is tegye azzá ami ő maga, mert találkozni szeretne vele. Gerard ezt elutasította, bosszúból, hogy ha már az ő terve nem működik, véglegesen szétszakítsa őket, persze ezt nem közölte vele, de volt olyan barom, hogy vigyorogva elmesélte másnak.
S talán itt értheti meg Kaname igazán, miért nyilatkozom úgy Benoit-ról, ahogyan teszem. Lehet, a fajunk kíméletlen gyilkos, de az ilyet kiveti magából, eltakarítja az útból, legyen bármilyen idős is.
-Az ifjú innentől kezdve csak azon dolgozott, hogy előkészítse a terepet a végleges szökéséhez. Okosan csinálta? Valljuk be, igen. El tudta hitetni Gerarddal, hogy lenyugodott, és halál jól elvan a saját dolgaival. Ne kérdezd hogy csinálta, a mai napig nem tudom, hogy egy meglett korú vámpír hogy nem vette észre, mire készül a gyermeke?
Itt nevetni kezdek, mert annyira abszurd ez az egész. Szép is lenne, ha nem tudnám Paris mit tervez vagy mit nem. Rám nézve lenne szégyen.
-Kihasználta az alkalmat, mikor Gerard tárgyalásra ment, és egyszerűen megpattant. Mire az öreg bármit is léphetett volna, már a szigeten volt. Nálad. Okos kölyök, sokkal okosabb mint ahogy hiszik róla, és simán bebújik a kamasz álarca mögé, ha szükséges. Ambiciózus, karrierista, van benne potenciál, érdemes rá figyelni. Raultól tudom, hogy a jövőjét nem éppen Franciaországban képzelte el már kisebbként sem, bár nem ennyire korán tervezte a váltást sem.
Végül is ennyi a története, Noel ezért van itt, és nem otthon, ahol lennie kellene. Hiba? Valahol igen, bár talán érthető, hiszen sosem volt mellette olyasvalaki a vámpírrá válása óta, ami ott tartotta volna.
-Szóval a kezdetleges botlásai azért vannak, mert fogalma nincs arról, mit kellene tudnia, vagy hogyan kellene viselkednie, pláne klánban. Önállóságra nevelték, és ez meg is látszik rajta. Van kérdésed?
Ismét kortyolok a nedűből, végül leteszem a poharat és Kanaméra pillantok. Foglalkoztatja valami, nyugodtan kérdezzen, hiszen ezért vagyunk itt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content

TémanyitásTéma: Re: Kaname & Richard csúcstalálkozó   

Vissza az elejére Go down
 

Kaname & Richard csúcstalálkozó

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Geista Kahoko
» Tenrai Hankou (Isteni Kihívás)
» [10. boss] 2. próbálkozás
» Utahime vs. Ayse - Androgün találkozó
» [Küldetés] Egy érdekes próbálkozás

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Játéktér :: New York :: Dumort Hotel-