A Végzet Ereklyéi-re épülő frpg.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
Hírek
10.14. -Új fejléc
12.22. -Karácsonyi bál
Multi
Válts felhasználót!
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Latest topics
» Idézzünk ezerig
Today at 7:31 pm by Celestine Blanch

» Ez vagy az?
Today at 7:30 pm by Jace Herondale

» Ha melletted ébrednék...
Today at 7:27 pm by Jace Herondale

» Melyik vers?
Today at 7:16 pm by Jace Herondale

» Lunch time - Vit & Jace
Today at 3:04 pm by Jace Herondale

» Old Friend - Thea & Magnus
Yesterday at 10:23 pm by Magnus Bane

» Melyik dal?
Yesterday at 8:25 pm by Magnus Bane

» Angel & Celi
Yesterday at 8:20 pm by Celestine Blanch

» Új tag, új poszt - Mon Petit Ange, Issac, Crag
Yesterday at 8:14 pm by Isaac Harwey

Top posting users this month
Dorothea Coldstone
 
Jace Herondale
 
Ruko Masashi
 
Vitaly Rayt
 
Celestine Blanch
 
Kagemaru Takada
 
Danielle Monge
 
Mark Blackthorn
 
Noel Dessauge
 
Magnus Bane
 
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Statisztika
Music box

Share | 
 

 Kaname vs Noel - Újratöltve

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Noel Dessauge


avatar


Hozzászólások száma :
17

TémanyitásTéma: Kaname vs Noel - Újratöltve   Kedd. Jan. 17, 2017 11:13 pm

Amikor ide érkezett, már akkor felfigyelt arra, hogy bőven akadnak a szigeten kihasználatlan területek, ezáltal pedig kiaknázatlan üzleti lehetőségek. Ezeket akkor még csak fejben vázolta fel magának, de most már kész prezentációja van. Tábla grafikonokkal, tervrajzokkal, valamint kijelző és projektor... na ezekkel mit bajlódott mire rájött, hogyan működnek, hát az maga volt a rémálom.
Pedig tényleg minden segítséget megkapott hozzá, az egyik tag lelkesen tanította arra is, hogyan működik a laptop, és csak néhányszor akasztotta ki a rendszert és az idegeket, mire összehozta ezt az egészet.
Így jár az, akinek odáig terjed a technika, hogy van egy telefonja, és az életben nem használt még semmi mást.
A laptoppal birkózás eltartott pár napig, aztán mikor ott végzett, hát mindent dugott mindenhová, mire sikerült arra a kis kütyüre rámentenie mindent, hogy utána a projektorhoz csatlakoztatva ott jelenjen meg, ahol akarja. A kivetítőn.
Meg mert volna esküdni, hogy az idősebb vámpírnak már ősz hajszálai is voltak a végére, de nagyon türelmes volt vele, mint aki értette volna, hogy ha sosem látott ilyet, akkor bizony a nulláról kell megtanulnia.
Minden készen áll, időpontja van, így szépen felszerelkezve el is indul Kanaméhoz, hogy bemutassa az ötleteit, hátha van köztük használható. Szerinte mind az, de ez egészen más kérdés. Mivel várják, így kopogással jelzi, megérkezett, majd ha választ kap, már bent is van, azaz becipel mindent.
-Jó estét, szia! Kidolgoztam néhány ötletet, hátha elnyeri a tetszésedet.
Azt nem merné állítani, hogy nem izgul, mert ilyet még sosem csinált, azaz igen, de azok mind-mind a nekromanciához kötődtek valamint a rúnákhoz, ez meg más, azaz nem teljesen, de mégis, mert ehhez is kell majd használnia a tudását.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kaname Kazushi


avatar


Hozzászólások száma :
24

TémanyitásTéma: Re: Kaname vs Noel - Újratöltve   Szer. Jan. 18, 2017 5:19 pmNoel
&
Kaname
Idézet
Nygalmas napnak ígérkezik a mai is, nem látok egyenlőre semmit, ami felbolygatna, hacsak azt nem számítom annak, hogy a nemrég belépett újonc, Noel jelentkezett be üzleti javaslatai megvitatására. Ami mondjuk felkeltette a figyelmem, és nem mellesleg az is hogy az egyik tag majdnem hajhullást kapott, mire megtanította a fiúnak a technikai felszerelés használatát. Ezen mondjuk kuncogtam egy kicsit, de legalább tanul, és hajlandó haladni, fejlődni, ami minden esetben értékelendő, talán ezért is döntöttem úgy hogy meghallgatom mit talált ki, hiszen még az is lehet hogy használhatóak lesznek az ötletei.
Kényelmes félig üzleti megjelenésben várom az egyik tárgyalóban hogy előadhassa, és a helyszín is csak azért lett ez, mert itt van nagy kivetítő és projektor. A laptop bekapcsolva és hátradőlve egy cigit szívva várom hogy megérkezzen.
- Gyere csak! - szólalok meg amikor kopogtat, de vérének hála már messzebbről is megérzem hogy jön. Ahogy bejön, intek neki hogy pakoljon le, és készülődjön elő ahogy szeretne.
- Hogy érzed magad a szigeten? Minden rendben van? - kérdezem addig is, hiszen fontosnak érzem hogy mindenki aki idejön, be tudjon illeszkedni hogy utána hatékony részét képezze a nagy egész gépezetnek, ami a klán erejét adja.


Music ©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Noel Dessauge


avatar


Hozzászólások száma :
17

TémanyitásTéma: Re: Kaname vs Noel - Újratöltve   Szer. Jan. 18, 2017 7:53 pm

Szeret itt tartózkodni, még ha nincs is túl régóta, de tetszik neki. Egyrészt a sziget is nyugodtabb, nem zavarják a munkában, másrészt a tagokban kellemesen csalódott. Eleinte izgult, hogy egyáltalán befogadnak e egy ifjút, de senki nem volt elutasító, senki nem akarta azonnal a fejét venni, ha valamit elrontott. Sőt, türelmesen elmagyarázták neki, mi hogyan működik egy klánon belül.
-Jól, köszönöm, rendesek a tagok, segítőkészek. Feltérképeztem a szigetet, az adottságait. Ebből kifolyólag akadt néhány ötletem. Az egyik például, hogy ha már úgy is vízparton terül el, akkor be lehetne iktatni egy olyan városnéző túrát ami a kikötőből indulna, kalózhajó lenne alapból, a személyzet természetesen beöltözve. Van kereslet az ilyesmire, és ráadásul a hajón is fogyasztanak. Ahogy átböngésztem, Amerikában elég kevesen vetették eddig be, de ahol igen, ott mind-mind sikeresen működik. Néhány kimutatást is készítettem arról, hogy előtte-utána hogyan növekedett a forgalom. Lehetne nappali túra is, és éjszakai is.
Lehet, kicsit meredeken hangzik amit kiötlött, de szerinte igenis használhatóak, főleg ha már a tengerpart is adott. Ezt lehetne akár rendszeresen is, vagy időszakosan, ahogy jobban kijön.
-A másik ötletem az a temető. Na nem arra gondoltam, hogy akkor több halottat kellene szerezni, de az is benne van a pakliban. Az emberek szeretik a borzongást. Lehetne hirdetni olyan túrákat, melyeket a kíséretek köré csoportosítunk, azaz kísértet túrát. Láttam elhagyatott sírokat, kriptákat, ahol ezeket gyönyörűen lehetne kivitelezni, és nem kell hozzá más, csak néhány csontváz például. A többit meg tudom oldani.
A temető a második otthona, ismeri mint a tenyerét, tudja, hol érdemes nekifogni bárminek is, hol talál olyan csontvázat amit használhat is, és a tudása is megvan ahhoz, hogy megfelelően hadba állíthassa őket. Meg másokat is. Persze nem árt, ha szemlélteti is az ötleteit.
-Itt és itt látható, hogy mivel a sziget népessége nem annyira kiemelkedő a többi kerülettel szemben, de sikeresen idevonzzák a látogatókat az állatkert és társai, akkor ezzel a szálloda még üzletképesebb lehetne. Egy kalózhajó itt, vagy kettő, és akár még kalózháborúkat is lehet rendezni a tengeren, mindenképpen látványos elem lenne. Egy szálloda prospektusában sem találtam hasonlót, szóval még egyedivé is válhatna. Ne csak cápa miatt jöjjenek erre.
Milyen király lenne, ha a vendég belecsöppen egy kalóztámadásba, hát nem? Örök emlék, és akkor nem csak az marad meg benne, hogy pihent egy jót a szállodában.
-A kísértet túra is nyerő elem lehet, csak kell mellé egy jó körítés. Biztos, hogy voltak itt megmagyarázhatatlan halálesetek. A paranormális jelenségek érdeklik az embereket, és ha ezt ügyesen megcsináljuk, akkor két legyet ütünk egy csapásra. Vagy rosszabb esetben hármat. egyrészt az illető jól érzi magát, elégedetten távozik, másrészt ezáltal ajánlani fogja és visszatér, harmadrészt, hát na... maximum plusz egy delikvens a temetőben. Ez a rosszabb eset.
Hol a tábláján mutogatja a grafikonokat, elemzéseket, hol a projektoron a terveket, kivitelezéseket és egy előre elkészített teljes makettet. A képeken vannak előugró tetemek, szellemek, vagy éppen az effekteknek köszönhetően hangok. Már azt is megnézte, hogy a temető mely pontjain lenne érdemes ezeket létrehozni úgy, hogy ha esetleg valaki még egyszer eljönne, még véletlenül se ott történjen valami, ahol előzőleg.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kaname Kazushi


avatar


Hozzászólások száma :
24

TémanyitásTéma: Re: Kaname vs Noel - Újratöltve   Pént. Ápr. 07, 2017 10:07 pmNoel
&
Kaname
Idézet
Még nem sok idő telt el azóta hogy Noel a szigeten tartózkodik és nem túl mélyen titkolt dolog hogy szemmel tartom még. Érdekel, merre jár, mit csinál, és meghagytam hogy figyeljék de ne szóljanak bele hacsak olyasmit nem tesz, ami nem elfogadható. Szerencsére eddig ilyesmire nem volt példa eddig. Elmosolyodom ahogy megjelenik, mint valami kis előadó hozva magával mindent és megmutatom neki hogy hol tudja felállítani a rendszert hogy megmutathassa amit akar.
- Ez mindig jó hír, ha valaki jól érzi itt magát. Olyankor sokkal egyszerűbben is boldogul az illető - jegyzem meg, aztán hátradőlök és hallgatom hogy mit hordott össze egy prezentációban és kényelmesen keresztbe tett lábakkal nézem őt. Annyira fiatal, annyi potenciál van benne. Még ha emiatt tették volna őt vámpírrá, de csak azért hogy az apjának keresztbe tegyenek? Nem kedvelem az ilyenfajta viselkedést, de tény hogy én is tettem hasonlót önzésből.
- Kalózok? Nos, maga az ötlet tényleg nem rossz, bár vízi színtérre eddig nem gondoltam terjeszkedni, de még ha meg is tenném, ahhoz hogy hiteles legyen egy régi típusú hajó kellene. Olyan nyitott fedélzetű szkúner. Honnan kerítenél egy ilyen hajót, ami nem a modern kor vívmánya és nem egy tengerjáró luxus jármű? - teszem fel a kézenfekvő kérdést, hiszen ilyeneket már nem gyártanak, és még ha rendelnék is egyet, csak vámpír készítők jöhetnének szóba, akik emlékeznek az ilyen hajókra és akár el is tudnának egyet készíteni. Ezzel még akár kezdeni is lehetne valamit, de...
- A temető? Nos, mint lehetőség... nem tudom mennyi potenciál lenne benne, elvégre a temető sehogyan nem lenne kapcsolható a szállodához és a brand-hez. A kalózhajó még talán a görög eredetű név miatt de a temetőt nem hinném hogy bele lehetne passzintani. Vagy erre is kigondoltál valami konkrétumot? - támasztom meg az állam, ahogy a kimutatásait nézegetem. Többnyire helytállóak, de ajkaimra szelíd mosolyt von a tudat, hogy ennyire lelkesen belevetette magát abba hogy hozzá tegyen a klán életéhez valami egyedit.
- A hajó még talán, de a háború? Nehezen lenne kivitelezhető. Mármint érted, látványosnak kellene lennie, de nagy kárt nem okozhatna egymásban a két hajó, és kellene legalább három forgató könyv ahhoz, hogy ne unják meg a látogatók - sóhajtok fel, ahogy elnézem a prezentációját. Elég alapos, de nem teljes. Bár mindenképpen jó kezdés, és összeszedett is, ez látszik róla. Ahogy végighallgatom egy kicsit elhallgatok, gondolkozom, emésztem a kérdést és a projektor távirányítójával vissza lapozok egy-egy diára.
- Az ötletek jók, mint mondtam, a hajós még talán működhetne is. A temetővel csak az a baj, hogy a célközönség nem akkora, hogy érdemes legyen rá építeni egy ilyen stratégiát, másfelől meg a temetőt magad is gyakran használod ilyen olyan célokra azt mondtad. Nem lenne összeférhetetlen? - Kérdezem, aztán előrehajolok és mást kérdezek.
- Nagyon örülök neki hogy máris ennyi kreatív ötleted és javaslatod van, és meg is fogom fontolni őket, de... miért állsz elém ezzel? Mi motoszkált benned, amikor ezeket a terveket írtad, mi a motivációd forrása? - kérdezem, hiszen ezt tényleg csak kíváncsiságból szeretném tudni. Honnan meríti ezt a lelkesedést?


Music ©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Noel Dessauge


avatar


Hozzászólások száma :
17

TémanyitásTéma: Re: Kaname vs Noel - Újratöltve   Vas. Ápr. 09, 2017 11:58 pm

Amióta itt van, élvezi a létét, és erre eddig sosem volt példa az elmúlt években. Kezd hasonlítani ahhoz, ami neki a családot jelentette még odahaza, Gerard előtt. Sosem hitte volna, hogy szerencséje lesz, szinte kínlódás volt az eddigi élete, harc a létéért minden egyes éjszaka, ne fusson össze olyan vámpírral aki nem éppen a türelméről híres.
A szigeten viszont annyira normális minden tag, amin szó szerint ledöbbent. Egyszer sem vágták a fejéhez, hogy taknyos, ifjú és a szokásos szöveg.... Kaname megjegyzésére bólint is.
-Igen sokkal könnyebb,bár van mit behoznom, és nem is kevés.
Azt tudta, hogy mivel Gerard semmire sem tanította meg, el van maradva a kortársaitól, na de hogy ennyire, azt álmában sem gondolta volna. A saját képességeivel sincs tisztában, meglepetést okozott neki az, hogy ha akar, képes az alakváltásra, azaz akár homokká, köddé vagy denevérré tud változni. Ahogyan az is, hogy sokkal nagyobb sebességre képes mint azt hitte, és lehet sorolni reggelig, mennyi mindennel szembesült ilyen rövid idő alatt is.
Ami meglepte az az, hogy senki nem nézi le, hanem segítik, főként az idősebbek, így pláne lelkesen gyakorol, még ha fárasztó is.
-Hajókat találtam az egyik kikötőben. Gazdátlanok, leselejtezésre várnak, arra, hogy a hajótemetőbe vigyék őket. Ő lenne az egyik, és ő a másik. Mivel nem került semmibe, ezért én... lecsaptam rájuk, szóval most van két hajóm. Azt mondták, ha lehet, minél előbb vigyem el őket. Szerkezetileg kifogástalanok, csak egy kicsit ki kell pofozni őket. Vitorlavarrást vállalok.
Kissé előreszaladt, mert a hajók voltak az elsők amiket megszerzett, és utána kezdett el érdeklődni, hogyan is működik mindez, de ami biztos, van két kalózhajója, csak el kell vontatni, vagy mit csinálnak ezekkel.
-Igen, ha nem baj. Utánaérdeklődtem, mekkora sikere van azoknak a szállodáknak, erdőknek és temetőknek, ahol paranormális tevékenységeket észleltek. Hatalmas, és még nagy hírverés sem kell nekik. Egyszerűen az emberek őrültek, és képesek azért menni adott helyszínre, hogy utána sikítozva meneküljenek. Kriptából kisétáló halott, vagy fa mögül kilépő alak... ezt meg tudom oldani úgy, hogy senki ne gyanakodjon csalásra. Tárgyak elmozdítása és társai, azokat ugyancsak. Ami az előnye, hogy nem kell több, vagy sok hozzá. Egy maximum kettő. A temetőben biztos akad olyan, aki erőszakos halált halt, ők elméletileg még bolyongó lelkek, a kuncsaftok meg majd ráragasztanak valamilyen nevet.
Van néhány terv a fejében ezzel kapcsolatban is, egyre több szellemvadász csoport van, de vannak akik kedvtelésből keresik fel az ilyen helyszíneket. Ami felkeltette az érdeklődését az pont az a szálloda volt, akik egy fekete ruhás hölgyre alapozva teljes karriert futottak be.
-Hááát... katona nem voltam meg rendező sem, így azt nem tudom, hogy milyen forgatókönyvek léteznek. Az ilyen mentsük meg a lányt a rossz fiúktól? Ilyesmi kellene? A csatával kapcsolatban arra gondoltam, hogy az ilyen nagyon spéci dolog lenne, időszakos, nem állandó, csak a kalózhajós szigetnézés.
Megvakarja a fejét, ezt tényleg nem gondolta végig, mégis hogyan lehet tengeri csatát imitálni úgy, hogy az valósnak tűnjön annyira, hogy a látogatók élvezzék is. Belevonni őket? Na de hogy ne legyen sérülés? Vannak színész kellékek, de vajon beválnának-e? Jó kérdés.
-Olvastam olyan szállodákról, ahol kifejezetten erre építettek. Az egyik szálló helyén egykor indián temető volt, és egy halott indián szellemét látták arrafelé. Majd megnézem, hogy tudták felfuttatni a helyet, mert szinte ebből élnek, hogy a vendégek vele akarnak találkozni mindenáron. Összeférhetetlen? Azt... azt nem gondoltam végig.
Ahogy Kaname említi, ő is sokat van a temetőben és összeférhetetlen lenne a tevékenységével egy kicsit elakad. Annyira magától értetődő volt az ötlete, hogy ezt kihagyta a számításból. Tiszteli a holtakat, és ha úgy nézi, ez akkor is egy "játék" lenne, ami tényleg nem ildomos. Kénytelen lesz szerződést kötni vagy valamit kitalálni, mert ez így... etikátlan.
-Köszönöm. Azért, mert... mert lehet, hogy szinte most érkeztem, de annyira normális volt mindenki. Nem éreztem azt, hogy éppen csak megtűrnek, hanem befogadtak, és rögtön látni akarták, mit tudok és mit nem, miben vagyok elmaradva. Kész tervet kaptam, hogy minél előbb behozzam a lemaradásaimat, és ha elakadok, még ebben is segítenek. Ezért szerettem volna valamit cserébe én is tenni a klánért.
Röviden, vagy nem éppen röviden ez motiválta, ezért keresett valamit ami még nincs, és esetleg jónak tűnhet, a szálloda pedig profitálhat belőle. Ami pedig igen furcsa a számára, hogy van valami Kanaméban ami zavarja, már saját magában, nem a vezérben, de nem tudja megmagyarázni. Olyannyira nem, hogy amikor az egyik idősebb vámpír megkérdezte, milyennek találta, csípőből rávágta, hogy gyönyörűnek, mire a fickó kiröhögte de nem rosszindulatúan, és megveregette a vállát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content

TémanyitásTéma: Re: Kaname vs Noel - Újratöltve   

Vissza az elejére Go down
 

Kaname vs Noel - Újratöltve

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Nagoyaka Kiyoshi újratöltve (Aida Atsumori)
» Képregények

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Játéktér :: New York :: Staten Island :: Cerberos Luxury Hotel-