Árnyvadászok

Minden attól függ, honnan nézed. Az egyik ember fényt lát, a másik sötétséget.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk

Latest topics
by Roderich Arlovski Kedd Okt. 16, 2018 3:57 pm

by Dorothea Coldstone Hétf. Okt. 15, 2018 8:56 am

by Dorothea Coldstone Hétf. Okt. 15, 2018 8:43 amby Namikaze Reishi Vas. Okt. 07, 2018 8:50 pm

by Minerva Cheney Szomb. Okt. 06, 2018 8:29 pm

by Minerva Cheney Pént. Okt. 05, 2018 7:07 pm

A hónap reagolói
Minerva Cheney
 
Namikaze Reishi
 
Dorothea Coldstone
 
Rune Kristofer Eklund
 
Roderich Arlovski
 
Zane Nyrani
 
Liona Bianca di Canio
 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share | 
 

 Mystral & Lucius - My little Dragon

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Lucius Evans


avatar


Hozzászólások száma :
36
Age :
15

TémanyitásTárgy: Mystral & Lucius - My little Dragon   Vas. Jan. 29, 2017 6:13 pm

Imádok errefelé lógni, főleg amikor elegem van abból, engem csesztetnek. Most mit tehetek én arról, hogy kigyulladt az a nyamvadt terítő? Hozzá sem nyúltam, ültem az asztalnál. Legyek már ezért is én a hibás... persze a levélről egy szót sem szóltam, pláne, hogy megmutatni sem tudnám.
Nevelő fater azt a beszólásomat sem értékelte, hogy legalább nem kellett tűzoltót hívni. Nem csodás? Persze pofon lett a válasz, így bevágtam az ajtót és elrongyoltam.
Ami fura, hogy olyan helyre keveredek amit eddig sosem láttam, de tényleg. Nem őrültem meg, itt élek 14 éve, ismerem a parkot, de esküszöm, ez a terület eddig nem volt itt. Sziklás. Egy parkban. Manhattan kellős közepén. Hogyne.
Ez tuti valami kandi kamerás felvétel, ezért körbenézek, de sehol nem látok senkit, egy lelket sem, egy kamerát sem, semmit de semmit, csak ezt a sziklás részt, mint valami kisebb hegy, és fent van egy nyílása is. Naná, hogy felmászok, és amit ott látok, hát attól még a szám is tátva marad. Egy fészek vagy mi a frász az, és egy tojás. Olyan tojás, amilyet még sosem láttam. Kiszedem onnan és bebugyolálom a pulcsimba, hogy melegen tartsam. Ez mi a fene lehet? Tök mindegy, hazaviszem.
Lefelé mászok már, ami a legfontosabb, hogy vigyázok a zsákmányomra, mert én azt oda nem adom senkinek. Az enyém, én találtam, és nem tudom mi van benne, de ki fogom kelteni. Remélem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mystral Lochlan


avatar


Hozzászólások száma :
26

TémanyitásTárgy: Re: Mystral & Lucius - My little Dragon   Hétf. Jan. 30, 2017 8:18 pm


"Szerintem, ha valaki elég merész, hogy valóra váltsa álmait, már győzött, mindegy, hogy végződik."
Luke& Mystral ©
A mai nap anélkül jött el, hogy megengedtem volna neki. Persze, jó is lenne ha tudnék parancsolni az időnek, de bármilyen öreg vagyok, ez még nekem sem megy. Ejj, pedig tudnék mit kezdeni egy ilyen képességgel, az hétszentség.
Nagy sóhajjal mászom ki az ágyamból, ami öt embernek is elegendő lenne, de szeretem a tágas helyeket, még ebben a témában is. Régi módi vagyok, és kényelmesen el akarok férni mindenütt, ezért néha átalakítom a helységeket és egy kis varázslattal elérem hogy kitáguljon a tér. A londoni házam úgy fest négy szobával rendelkezik, a gyakorlatban azonban majdnem 10 üres helységem van, ami sokszor kapóra jön. Mondjuk olyankor, amikor egy zavarodott boszorkányt kell összeszednem, vagy egy gyermeket. Mint most.
Kaptam egy üzenetet, hogy egy kölyök warlock tartózkodik Manhattan területén, aki szemmel láthatóan képzetlen. Utánanéztem ennek annak vele kapcsolatban és végül a keresésére is indultam. Nagyjából tudom is, hol keressem.
A central parkba nyíló portálomon lépek át, és kezdek el sétálni, egy közeli sziklás területre. Ez nem természetes jelenség, a mondének számára viszont nem látható erről megbizonyosom. Fekete nadrágot, és fekete ezüst köntöst viselek, egy széles, díszes övvel. Hosszúra növesztett fekete hajam éppen szabadon. Észreveszem a fiút.
- Én a helyedben vigyáznék azzal a tojással... nem biztos hogy jó üzlet egy tündér játékszerét elvinni - figyelmeztetem óvatosan, ahogy észre vesz engem.
- Te lennél Lucius Evans? - érdeklődök tőle, ahogy végigmérem. Érzem benne Lilith vérét, de egyenlőre enyhén, mintha ő sem lenne tisztában azzal, mire is képes.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucius Evans


avatar


Hozzászólások száma :
36
Age :
15

TémanyitásTárgy: Re: Mystral & Lucius - My little Dragon   Hétf. Jan. 30, 2017 11:01 pm

Még az is rejtély, hogy viszem haza a tojást úgy, hogy ne vegyék észre. Meg hová tegyem? Elég neki az infra lámpa? Ezeken gondolkodom, miközben lefelé mászok, közben pedig azon drukkolok, hogy össze ne törjem már, ha felmásztam érte.
Óvatos vagyok, bár így elég nehéz mozogni, pláne hangtalanul, de mindent megteszek. Hatalmas sóhaj szakad fel belőlem mikor leérek, azonnal ellenőrzöm a tojást, épségben van, megúsztuk.
Éppen visszacsomagolom szépen amikor valaki megjelenik.
Ijedtemben ugrok egyet hátra, aztán a hatalmas fényességet nézem a fickó mögött, meg olyan feltűnően dugom a csomagomat a hátam mögé, hogy csak az nem veszi észre aki vak.
Megszólalni nem tudok, csak hol a férfit nézem, hol a területet... felgyulladt. Most ő jött ilyen sebesen, vagy ez is én voltam? Felgyújtottam a parkot? Akkor a szemem is váltott? Ugye nem?
-Milyen tojással? Ez az enyém... pulcsi.
Magabiztos vagyok ám, tisztán hallatszik, és nem, nem lóg ki a hátam mögül se semmi, dehogy. A pulcsinak is természetes formája van, hogyne, és teljesen hihető, hogy fingom sincs arról, mit vakerál az ürge.
-Aaaaaa, az nem. Az ki? Én sosem lennék az, neeeeem.
Honnan tudja a nevemet? Lehet, ő a begyűjtő? És ha csak egy pedofil? Vagy egy sorozatgyilkos? Na de... deeeee... tündéreket említett. Blöfföl, tuti pókeres. Tagadni viszont tudok, olyan profin, hogy jobb ha bele sem kezdtem volna.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mystral Lochlan


avatar


Hozzászólások száma :
26

TémanyitásTárgy: Re: Mystral & Lucius - My little Dragon   Vas. Feb. 26, 2017 9:14 pm


"Szerintem, ha valaki elég merész, hogy valóra váltsa álmait, már győzött, mindegy, hogy végződik."
Luke& Mystral ©
Mint főwarlocknak, az én dolgom az ilyesmik figyelése és többnyire kezelése is, de kiadhatom másnak is akár a feladatot ha akarom.Mármint az ifjú warlockok összeszedése, és képzése. Most is éppen ebben járok el, és nem kell túl nagy erőfeszítést tennem hogy észre vegyem a fiút, aki elég ijedtnek tűnik és mintha rajtakaptam volna valamin. Nocsak, nocsak.
Felkuncogok a nyilvánvalóan rossz rejtegetési taktikáján, hiszen ha az egy pulcsi, akkor én vagyok a vatikán feje. Mondjuk... nem, az túl sok macerával járna, nem akarnék az lenni. Elég nekem New York kormányzása.
- A pulcsiban rejlő tündértojásról beszélek, tudod nem vagyok ám vak, és ami azt illeti igen éles macskalátásom van - vigyorodom el ahogy kicsit közelebb lépek és eltüntetem a portált is. Majd nyitok egy másikat, nem igazán megterhelő. Nekem már nem, ennyi idő elteltével kevés dolog van amire nem vagyok képes.
- Nem? Persze. Tudod, rémesen rosszul hazudsz Lucius, szóval.... - csettintek egyet, mire a pulcsiból a tojás a kezembe kerül. Megállapítom hogy egyszerű tojás, alighanem valami nagyobb madáré amit talán ételként akartak felhasználni.
- Próbáljuk meg újra. Visszaadom a tojást ha ezúttal rendesen válaszolsz. Ha nem te vagy Lucius... akkor őt hol találom meg? - kérdezem hiszen nyilvánvaló hogy ő az, de ha játszani szeretne, akkor játszunk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucius Evans


avatar


Hozzászólások száma :
36
Age :
15

TémanyitásTárgy: Re: Mystral & Lucius - My little Dragon   Vas. Feb. 26, 2017 10:10 pm

Azt még nem tudom, mit találtam, de ami biztos, hogy olyan helyen leltem, ami eddig nem volt itt, és olyan tojást, amilyet még sosem láttam. Naná, hogy nem akarom én ezt megosztani senkivel, még akkor sem, ha éppen tündérek játékszeréről beszélt. Mert figyelek ám, vagyis sejtem, hogy nem olyan sima emberrel van ám dolgom mint a nevelő szüleim, mert ők így sosem beszélnének, legfőképpen nem tündéreket emlegetnének. Deeeee... attól még lehet sorozatgyilkos, tutira.
-Ahaaaaa... neeeem, tojás az a gatyámban van, kettő is, bár nem szoktam tündérnek becézni... a pulcsiban olyan nincs. Macska... tiszta állatkert. Azt gondoltam, hogy nem vak, mivel nincs fehér botja, sem vakvezető kutyája.
Próbálom menteni a menthetőt, hát én másztam fel ezért, nem adom oda csak úgy senkinek sem. Ez az én zsákmányom és kész. Keressen magának másikat.
Az a fényes cucc meg eltűnik és máshol keletkezik egy másik. Gyanakvóan méregetem a fickót, főleg, hogy közelebb lép és vigyorog is. Ezt most így hogy csinálta?
-Nem. Persze, hogy nem. Tényleg? Hát jó. Héééé!
Én sosem voltam Lucius, nem hát, egészen addig, amíg rá nem jövök, hogy ez az idegen elzárta a hazavezető utat, és tud ilyen flikkflakkot, és egyébként is lebuktam, ráadásul a tojásomat is elveszi. Csak úgy, pedig hozzá sem ért.
-Oké. Lehet, hogy egy parkban egy szikla előtt, és éppen harcolni készül a tojglijáért? Tegyük fel, engem keres, deeee ugye nem a tojás miatt? Vagy ilyen tojásfigyelő rendőr? Mert ha az, én sosem voltam Lucius és nem is leszek. Most... most akkor én nem megyek haza, ugye?
Tényleg jobban jártam volna, ha bele sem kezdek ebbe, mert azon kívül, hogy végül is belegabalyodtam az egészbe, azt sem tudom, hogyan vergődök ki. Az, hogy csinált olyan fényes kaput -mert tudom ám, hogy az, láttam a Csillagkapuban ilyet-, biztosra veszem, hogy ha még meg is lógnék, a jó ég tudja, hol lyukadnék ki. Én csak a tojásomat akarom, semmi mást.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mystral Lochlan


avatar


Hozzászólások száma :
26

TémanyitásTárgy: Re: Mystral & Lucius - My little Dragon   Pént. Május 19, 2017 10:40 pm


"Szerintem, ha valaki elég merész, hogy valóra váltsa álmait, már győzött, mindegy, hogy végződik."
Lucius& Mystral ©
Nem erre a látványra készültem fel, amikor elvállaltam ezt a kirándulást, amiről az egyik itteni kémem adott jelentést. Küldhettem volna mást is, de volt kedvem elindulni, bár ezt az érzést most már kevésbé érzem a fiúra nézve. Teljesen zöldfülű ahogy elnézem, és nem hinném hogy ez az, amire vágytam. Egy kölyök. Felhúzott szemöldökkel nézek rá a szavaira. Nem hiszem el hogy ennyire idióta lenne.
- Na jól van ne szórakozz! Tudom hogy egy tojást szedtél össze, és örülnék ha nem tennél úgy, mintha nem tudnád mi vagy és én mi vagyok! Boszorkánymester vagy az ég áldjon meg! - fakadok ki egy kicsit ahogy eltűnik a kapu és megszerzem a tojást egyetlen csettintéssel, és a kezembe veszem. Hm, nem ismerős a fajtája de állaté, biztos nem valami különlegesség. Nem tudom mit remél, mi lesz benne egy sárkány vagy kiméra? Szép is lenne...
- Kezdjük ott hogy ne hazudozz nekem, nem foglak bántani. Lucius Evan s vagy 15 éves, ugye? - kérdezem, a korát illetően nem vagyok benne biztos hogy ennyi, de ennyinek tippelem, ha még csak ébredezik hatalma. Mondjuk kicsit későn, de jobb így is, mint soha.
- Nincs semmiféle tojásfigyelés. Azért riasztottak ide, mert vadmágiát érzékeltek, ami azt jelenti hogy fiatal és tapasztalatlan warlock van jelen. Ami nem jó, mert nem szabad a mondén világnak látnia ezeket - sóhajtok fel ahogy magyarázatba fogok.
- Hazamehetsz majd, de jobb szeretném ha velem jönnél hogy megtaníthassalak bánni az erőddel. Mert van ilyen erőd igaz? Furcsa dolgok történnek néha körülötted - tippelgetek, bár ebben mindig is jó voltam ami azt illeti.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucius Evans


avatar


Hozzászólások száma :
36
Age :
15

TémanyitásTárgy: Re: Mystral & Lucius - My little Dragon   Szomb. Május 20, 2017 3:50 pm

A férfi nem tűnik valami lelkesnek, de akkor ebben kezet foghatunk, mert én sem. Ki a fene gondolta volna, hogy amíg én sziklát mászok, megjelenik egy tag és követeli a zsákmányomat? na ugye, hogy ugye? Én sem kértem, hogy idejöjjön, és látom rajta, hogy nem is akart idejönni. Akkor nem lehet az, hogy ő megy balra, én meg jobbra?
-Jóvanakkor, úgy is elvette, most már tök nyóc. Na, na, naaaaaa, ez azért így erős túlzás. Ha ez így igaz, szóval ilyen izé vagyok... akkor lehet, maga boszorkánymester, de hogy én még csak egy kis csíra vagyok, az is tuti.
A férfi ránézésre is legalább egy 20-assal idősebb tőlem, tehát lehet, ő már olyan mester, de én még nem. Majd leszek, vagy nem, de az tetszik amit csinál. Simán elvette a tojglimat, pedig fogtam, és mégis. Vagyis megállapítom, hogy ez az alak tud valamit, és ilyet én is szeretnék. Már ha egyszer elárulom, hogy én vagyok én.
-Tutituti? Hát jó. Ahaaaa, majdnem, 15 leszek.
Büszkén húzom ki magam, nem mintha ez a férfi számára kor lenne, de nekem igenis az. Hát na, elmúltam 1, szóval az már 15. Mondjuk sokan nem értik, miért kerekítek felfelé, és magyarázzák, hogy majd rájövök... aha, de most akkor is azt a korszakomat élem, amikor minden nap számít.
-Vadmágia? Az mi? Az az, amikor kitör valami és nem akartam? Ki az a mundén?
De hülye elnevezése van. Vadmágia, mintha harapós vadállat lenne vagy tudom is én. Oké, akkor vadmágia, legyen, de mi az isten az a mundén? Ez valami káromkodásnak hangzik, de hogy kikről beszél, azt nem tudom. Idősek, gyerekek, nők, vagy kik? Vagy azok, akiknek nincs olyanja mint nekem? Nem tudom, de megkérdezem.
-Meg tudja tanítani? És akkor majd én is tudok ilyen flikkflakkokat csettintésre? Igen. Bérletem van a tűzoltókhoz. Meg a szemem is szórakozik és ilyesmi. Akkor... akkor az mind én voltam, igaz? De jó... és akkor ezzel én mit kezdjek? Van és jön de nem akarom. Szóvaaaal, ezt tudom fejleszteni meg így kordában tartani ha megtanulom?
Máris marha lelkes vagyok, persze a tojást is szemmel tartom, de akar a fene hazamenni, ha ilyeneket mutatnak meg és tanítanak meg. Sokkal izgalmasabban hangzik mint ilyen sima töltelék tantárgyak amik rém unalmasak.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mystral Lochlan


avatar


Hozzászólások száma :
26

TémanyitásTárgy: Re: Mystral & Lucius - My little Dragon   Pént. Júl. 07, 2017 2:28 amLuke & Mystral

Játszótársam mondd, akarsz-e lenni...

Eljátszadozom a kezembe került kis tojással, nagyjából van is sejtésem hogy miféle szerzetet rejt, de azért utána nézek majd, miután alaposan utánanéztem ennek a kis bajkeverőnek aki mondének szeme láttára mászkál fel-alá egy tündérsziklán, amit gyanítom véletlenül talált meg, a tündérek figyelmetlensége miatt. Remek, még az ő hülyeségük miatt is én futkossak. Na persze.
- Elvettem, de vissza fogom adni sértetlenül, ne aggódj már ezen fiam. Boszorkánymester vagy vagy néven warlock. Sok nevünk van, de bárhogy is hívjanak minket az emberek nem tudnak rólunk és ez így van jól. Kis csíra vagy még, de nem leszel örökre az - mosolyodom el, ahogy magyarázok. A mondén világ ritkán találkozik velünk, az alvilágiak körében viszont meglehetősen népszerűek vagyunk, pláne ha démont kell idézni. Azt nagyon szokták szeretni, és nem tagadom néha elvállalok más megbízást is, nem csak a legálisakat. A kaland kedvéért.
- 15? Hm, igen benne vagy a korban. Ugye nem olyan régen kezdődtek a furcsaságok nálad? - mosolyodok el a választ hallatva. A magyarázkodás után azért kérdezősködik is kicsit, ami jó. Mert kérdezve tanul az ember, még akkor is ha boszorkánymester az illető. Mindent meg kell tanulni valamikor és valahol.
- Vadmágia az, amit most is csinálsz. Tudatosság nélkül csinálod, nem gondolsz rá hogy mit akarsz ezzel elérni, csak csinálod - válaszolok neki és körülnézek a helyen, zavartalanságot biztosító gömböt vonok magunk köré, csak áttetsző vibrálás az egész.
- Mondén. Mondéneknek nevezzük az embereket, akik semmiféle mágikus erővel nem bírnak, nem vérfarkasok és nem vámpírok. Nem látják a másik világot maguk körül - felelem, ahogy a parkban elhaladó emberekre mutatok.
- Nézd csak. Itt állunk egy tündérhegyen, és nem látnak semmit belőlünk.. - példázom is a dolgot és aztán biccentek neki. Nagyon is helyes a következtetés.
- Igen meg tudom tanítani, de ahhoz te is kellessz. Akarnod kell, mert nekem nem sok időm van arra hogy egy kelletlen tinédzsert pesztráljak. Szóval ha komolyan meg akarod tanulni akkor nincs nincs más hátra. Mit kezdj vele? Én azt mondanám tanuld meg kontrollálni és amikor képes leszel rá, majd eldöntöd hogy mit kezdessz a hatalmaddal - mosolyodok el, és megnyitok egy portált. Fényes kis ajtó az egész, de hazavisz a lakásomba, ahol elég szobám van.
- Akarsz velem jönni, ahelyett hogy a szüleidhez mennénk? Később majd felkeresem őket hogy nálam vagy egy ideig, rendben? - javaslom neki és elindulok az ajtó felé. Átlépem a küszöböt, és odaát fordulok szembe. Biztos vagyok benne hogy jönni fog, így csak várakoznom kell.

Szeretettel <3

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucius Evans


avatar


Hozzászólások száma :
36
Age :
15

TémanyitásTárgy: Re: Mystral & Lucius - My little Dragon   Szer. Dec. 13, 2017 2:38 pm

Fancsali pofával nézem a tojásomat, ami az enyém, de éppen nem, mert elkobozták úgy, hogy hozzá sem értek. Igazságtalan az élet, én másztam fel érte, kockáztattam, hogy leesek, tökre figyuztam, hogy el ne törjem, és tessék. Egy ilyen huss és már nincs is.
-Tutkó? Vissza fogom kapni? Akkor jó. Hááát az nem stimmel, mert rólam tudják, hogy vagyok, mert most is otthonról jövök. Akkor ez így gáz? Nevelőfater mindig aszonta, én ördögtől vagyok szerinte. Mi van, ha ő sejti? Oksa, ha maga mondja, akkor tutira ki fogok kupákolódni.
Megvakarom a fejemet, így azért már kezd tetszeni az ajánlat, persze le sem veszem a szemem a tojásról, mert aki így lenyúlja az képes arra is, hogy eltüntesse. Megvonom a vállamat is, ha ez az ipse azt mondja, hogy tényleg összeszedem majd magam mint ilyen warizélock, akkor úgy is lesz. Rajtam ne múljon.
-Igen. Mert aki már elmúlt 14, az 15. Öööö… úgy 2-3 éve gyújtogatok. Kérdezze a tűzoltókat, ők ismernek minket. A füleim mindig ilyenek voltak, meg ilyen farkacskám is van, azaz volt, mindig is.
Tiszta sor, nehogy már fiatalabbnak nézzenek, még ha tényleg csak 14 is vagyok. Mikor kezdődött ez az egész? Na az jó kérdés. Pontos dátumot tényleg az oltószervek tudnak mondani, de azóta hazajárnak hozzánk, szóval… mindegy.
-Igggeeeen, valahogy így van. Nem is tudtam, hogy ezt így hívják és tök normális. Azért megnyugodtam.
Hatalmas sóhaj szakad fel belőlem, ami lehet, meglepő, de tényleg megnyugtató, hogy végül is semmi baj nincs velem.
-Aha. És akkor minden mondén vak? Vagy van olyan is, hogy nem teljesen?
Ez egyre érdekesebben hangzik. Két világ egymás mellett és az egyik nem tud a másikról csak a másik az egyikről? Klassz.
-Tényleg nem? Ha kiabálnék sem? Ez király, tetszik. Hányszor örültem volna ilyesminek akár otthon is, te jó ég.
Poénból azért integetni kezdek a pulcsimmal, de legnagyobb örömömre még a tőlünk nem messze sétálók sem vesznek észre.
-Oké, akkor én megtanulom. Nekem kellenek ilyen izék, hogy ne lássanak és hasonlók, deee nem vagyok kelletlen tinédzser. Csak tinédzser. Még. Már nem olyan sokáig.
Eldöntöttem. Ez így érdekel. Oké egyrészt azért, mert nála van a tojglim, de azon kívül is. Amikor egy ilyen fényes kaput nyit, hát banyek, ne mááár. Ezt akarom.
-Örök hálát fognak rebegni azért, meg megszabadította őket tőlem. Komcsi, nem viccelek. Szóval megyek. Ezen csak így át kell lépni, mint a Csillagkapuban?
Vigyorogni kezdek, mert előre látom a nevelőim képét, mikor ez a fickó bejelenti, nála leszek. Szerintem szerződést íratnak vele alá, és még pénzt is fizetnek, csak vissza ne vigyen oda. Jól sejtettem, mire megkérdezem, a férfi már át is lép, hát naná, hogy követem. Ez buli, így gyorsan lehet közlekedni és az utolsó másodpercig aludni. Mert az fontos dolog.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mystral Lochlan


avatar


Hozzászólások száma :
26

TémanyitásTárgy: Re: Mystral & Lucius - My little Dragon   Vas. Jan. 28, 2018 10:46 pmLuke & Mystral

Játszótársam mondd, akarsz-e lenni...

Elteszem a tojást biztos helyre, mert ahogy látom csak eltereli a figyelmét arról, amit beszélek, pedig az is fontos. Eléggé kölyök még, de erről persze nem tehet.
- Vissza fogod, megígérem, de ez nem sárkánytojás, nem tudom miért gondolod azt hogy az. A családod más, de a legtöbb ember nem olyan nagylelkű azokkal, akik mások mint ők. Szerencsés vagy hogy van egyáltalán családod. A nevelőapád csak félig téved. Minden boszorkánymester egy démon és egy ember kapcsolatának eredménye. Te is, én is. Ez ilyen - válaszolok neki összefoglalva a dolgokat, mert ha ennyire új, akkor még nem tudhatja, bár furcsának tartom hogy senki nem jelezte hogy akad itt egy kóbor boszorkánymesterpalánta, akivel senki nem foglalkozott eddig. Hol vannak a többiek, akiknek ezt jelenteniük kellett volna?
- Tegezz nyugodtan. Értem, szóval két három éve... ez elég rossz hír hogy azóta sem foglalkozott veled sneki érdemben, de most majd talán jobb lesz a helyzet. Ha te is akarod hogy fejlődj valahová - szólalok meg ismét, és körbenézek. Senki nem láthat éppen minket mert nem kell tanú. Nem rájuk tartozik, ez a világ az ő szemük elől rejtve van, és ez így helyes.
- Normális valahol, valahol pedig mégsem. Nekem az, mert én is olyan vagyok mint te, de a nevelőid emberek, nekik nem természetes ami veled történik, nem jó közegben élsz jelenleg - jelentem ki, hiszen van elég tapasztalatom, hogy mi történik ha az ember nem ott van ahová tartozik.
- Most nem, mert az erőteremben vagyunk - bólintok neki, és toporgok egy kicsit egy helyben. Megnyitom az átjárót hogy mehessünk és ne a central parkban cseverésszünk tovább.
- Rendben, ha akarsz és hajlandó vagy tanulni, néha unalmasnak tűnő dolgokat is, akkor gyere velem és megígérem hogy megtanítom az erődet utalni. Ellenkező esetben fel is út le is út - nézek rá sárga macskaszemeimmel, és átlépek a kapun ami a saját lakásomba vezet, ami elég tágas egy kisebb szállodának is.
- Látom döntöttél. Szóval ha a szüleidnek is úgy tetszik majd, üdvözöllek átmeneti új otthonodban - mutatok körbe a lakásban, hiszen ahhoz hogy hatékonyan taníthassam, nem árt ha közel van és itt fog lakni velem.
- Gyere, megmutatom a szobádat - indulok el egy mellék folyosó felé, és benyitok egy tágas, kényelmes szobába. A falai sötét narancsban úsznak, de semmibe se tart átszínezni. Az ágy elég nagy és puha és több szekrény is van, asztal székkel, és egy picike de saját fürdővel.

Szeretettel <3

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucius Evans


avatar


Hozzászólások száma :
36
Age :
15

TémanyitásTárgy: Re: Mystral & Lucius - My little Dragon   Kedd Jan. 30, 2018 10:04 pm

Olyan kétségbeesve figyelem a tojás útját, mintha tartanék attól, most látom utoljára. Aggódom miatta, elvégre találtam valami különlegeset és már nincs is a kezemben. ez így nem ér.
-Szerintem az. A nagysága és az erezettsége is más, ez nem madáré. Szerencsés? Évek óta azt hallgatom, hogy mennyire megbánták, hogy engem örökbe fogadtak. Mondtam, hogy vigyenek vissza. Ó. Démon? De menő. Akkor tényleg van bennem ördögi?
Egyből fellelkesülök a tudatra, hogy a fater egy démon volt, na de melyik? És fogok vele találkozni? Vagy nem? Persze a tojásról alkotott véleményem nem változik, mert szerintem abban igenis sárkány van.
-Köszi. Aha... akkor kezdődött igazán. Miért rossz hír? Akkor én most el vagyok késve? Az gáz, nagyon nagy gáz. Nagyon le vagyok maradva? Ha tudni fogok ilyen flikkflakkokat, akkor persze, hogy fejlődni akarok.
Ez annyira tetszik nekem, és ha bennem is van ilyen izé, akkor naná, hogy érdekel mit tanulhatok meg. Ráadásul nekem lesz igazam, hogy igenis léteznek sárkányok és minden egyéb, csak titkolva vannak előttünk? Máris körbevigyorgom a fejem.
-Akkor azért nem értjük meg egymást, hát jó. Nem fogom bánni, ha nem velük élek, ez komoly. Az meg, hogy tudunk ilyeneket, hogy nem láthat más, hát ez óriási.
Még mindig ámulok azon, hogy én tehetek bármit, tényleg senki nem lát és nem hall, és ezt mind ez a fickó csinálta. Irtó erős lehet, hát hozzá képest én tényleg lepkefing se vagyok. Ilyet én is szeretnék csinálni, egyszer.
-Nem lehet unalmas, ha ilyenek vannak benne, meg sárkányok és minden amire azt mondták, nem létezik.
Erről nem szeretnék lemondani, ha tényleg azért csinálom a dolgaimat, mert démon a faterom, és ugyanolyan boszorkányizé vagyok mint ez a fickó, akkor nehogy már ne tanuljam meg, főleg ha tetszik is, és már most tudom, hogy sokkal jobban érezném magam egy nekem normális közegben. Szinte rohanok utána, itt ne hagyjon.
-Igen, szeretnék tanulni. Aztaaaa, ez nem kicsi. Tényleg itt fogok lakni? Ó, őket nem fogja érdekelni, tényleg hálásnak lesznek azért, mert megszabadítottad őket tőlem.
Lakás címszó alatt nem egy ekkora hodályra gondoltam, így el is tátom a számat, amikor "megérkezek". Itt el fogok tévedni.
-Kapok egy szobát? Köszönöm.
Ennek is örülök, mert az enyém egy leválasztott kis lyuk volt, persze szeretem, de olyan igazi szobám sosem volt. Amikor meglátom, melyiket, akkor ismét tátva marad a szám. Ez nem egy szoba, majdhogynem egy kisebb lakás. Durva. Még fürdője is van. A szekrényeket látva már tudom, hová fogom tenni a könyveimet. Oda. A falak színe pont nem érdekel, szerintem így tök vicces, meg hangulatos is egyben, és különben is, örüljek, hogy kaptam egy szobát, nem fogok válogatni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mystral Lochlan


avatar


Hozzászólások száma :
26

TémanyitásTárgy: Re: Mystral & Lucius - My little Dragon   Szer. Feb. 07, 2018 12:11 pm

Apró, kissé gonoszkás mosollyal figyelem ahogy az eltűnt tojást keresi, mert egyetlen kézmozdulattal a lakásba teleportáltam, és majd vissza is kapja egyszer. Ha kiveri a fejéből azt a hülyeséget hogy ez sárkánytojás. Ez egy állaté, ami ronda ugyan de felettébb hasznos. Majd erre később ő is rá fog jönni.
-És mégis miből gondolod hogy nem él olyan madár vagy állat aminek ilyen a tojása? A természetfeletti biológia is a szakterületed? – kérdezek vissza felhúzott szemöldökkel, ahogy beszél. A szüleit érintő kérdésre keserűség önt el, hát őt legalább örökbe fogadták.
- Téged legalább örökbe fogadtak és nem akartak kapásból megölni, mint sokunkat. Örülj neki hogy neked nem kellett küzdened az életedért, és csak mondogatják hogy megbánták. Egyébként igen, tényleg van. A boszorkánymesterek a démonok és emberek kapcsolatából jön létre, ezért van emberi külsőnk, de az erőnket a démoni féltől örököljük, ahogy a boszorkányjegyet is. Nekem a szemem az, neked a füleid és a farkad, ez mindünknél más és más – részletezem kicsit hogy mégis mik vagyunk mi és hogyan is leszünk azok. Azt szoktam mondani, hogy erre születni kell.
- Nem vagy elkésve, de jobb lett volna már akkor elkezdeni foglalkozni az erőddel, mert ha nem tanulod meg miként kell vele bánni, elszabadulhat és olyanokat csinálhatsz amiket nem akarsz. Az a rossz, hogy én vagyok a város főfőboszorkánymestere és nem tudtam róla hogy van olyan ifjú, aki felügyelet nélkül maradt – azaz nem foglalkozik vele valaki aki taníthatná. A lelkesedése valahol aranyos, de mégis mennyire gondtalan. Hol voltam én valaha is ennyire lelkes?
- Mindennek megvan az oka, de ez egyrészt nem óriási. Lehet hogy neked most menő trükknek tűnik, de az hogy elrejtőzünk az emberi szemek elől, az életben maradásunkat jelenti, mert nem volt mindig ilyen béke mint most. Léteznek más fajta lények is. Hagyományos értelembe vett sárkányok nem, de a tündérek között vannak alakváltók akik sárkány jegyeket viselnek magukon – magyarázom, miután belépett a portálba utánam, és le is zárom. A fénylő felület eloszlik, mintha sosem lett volna. Szeretek így közlekedni, elkerülöm a dugót.
- Itt lehetőséged lesz rá. A lakásról annyit kell tudnod, hogy tértágító bűbájjal van kezelve és egyszerre 15 embert tud állandó jelleggel befogadni, tehát vannak vendégszobák, de kb hármat vagy négyet használnak rendszeresebben. Két helység lesz egyenlőre zárva előtted, a saját szobám és a boszorkánykonyha. Később azt is meg fogom mutatni, de előbb az erődet kell tudnod kezelni hogy ne okozz balesetet – állok meg a szobája előtt, és vázolom a házirendet. Egyáltalán nem szigorú, mert én se vagyok az ha az életről van szó.
- Lakhatsz itt, ameddig akarsz. Nem érdekel ha éjjel csavarogsz, vagy máshol vagy, de ha megbeszélünk egy időpontot tanulásra, akkor itt legyél. A könyvtárat szabadon használhatod, de ha lehet ott olvass és ne hord szét a könyveket. Nincs tiltott részleg de érdemes az alapokkal kezdeni – csettintek és megjelenik a kezemben egy lista olyan tizenöt könyv címmel.
- Ezekben a fajunk története és eredete található, valamint általánosságban más fajok leírása is. alapvetően meg kell tanulnod majd jó pár nyelvet, a chripthoni-val kezdve, az is itt van – intek a listára és átadom neki hogy nézegesse.
- Néha vendégek jönnek, ha egy szőke nővel futsz össze, ne provokáld, nem éri meg. A vámpírok nem épp vicces faj. Járd körbe a házat, és egy óra múlva a nappaliban vagyok ha van kérdésed – figyelmeztetem, és magára hagyom egy jótanáccsal. Amelia nem tudom mennyire gyermek barát.
Egy óra múlva a kanapén lustálkodva lapozgatok egy mitológiával foglalkozó régi régi könyvet, ami még ónorvégül van írva. Felpillantok az ajtóban álló fiúra hogy van-e kérdése vagy bármi óhaja sóhaja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucius Evans


avatar


Hozzászólások száma :
36
Age :
15

TémanyitásTárgy: Re: Mystral & Lucius - My little Dragon   Pént. Márc. 16, 2018 7:30 pm

Kicsit morcos leszek miután nem lelem a zsákmányomat, és nem, nem fogom elfelejteni, tehát várhatóan keresni fogom Mystralon, hová pakolta. Mert az ott igenis sárkányé, nem vernek át, akkor sem vernek át.
-Nem, nem az, de az összes mitológiai lényről olvastam, láttam képet és a tojásaikról is. Ez meg aztán egyikre sem hasonlít, azaz csak egyre. Sárkányéra.
Természetfeletti biológia... mennyivel érdekesebben hangzik mint a sima, nem? Hát ezt élvezettel tanulná az ember, a másikat meg pont nem. Arról mélyen hallgatok, hogy a sárkányok a kedvenceim, és mindig is tudtam, hogy léteznek, még ha hülyének is néztek miatta.
-Azt nem tudom, de végül is élek, vagy mi. Szóval akkor van ez az erőm amit démon apucitól örököltem. Azt egyszer megtudhatom, hogy ki az igazi apám, vagy ez amolyan titok, vagy senki nem tudja? A jegyeimet nem szeretem, főleg ott lent.
Kicsit elhúzom a számat, hát milyen már, hogy őket meg akarták ölni? Miért? Ez így nem oké. Aztán ismét fellelkesülök azon, hogy egy démon a faterom, és persze máris az érdekel, megismerhetem, vagy sem.
-Ú, akkor ez most hiba? Nem, nem foglalkozott velem senki sem, csak a tűzoltók mikor nálunk voltak oltani. Ha meg nem vagyok elkésve, az jó. Nem szeretek pótolni, már úgy.
De ciki, akkor most azzal okoztam bajt, hogy nem tudtak rólam, vagy azzal, hogy semmit sem tudok? Jó kérdés, de megint vigyorgok, mikor kiderül, még pont időben vagyok. Persze az is lehet, hogy sokkal szívesebben pótolok ilyesmit mint a sima száraz, semmire sem használható tanulni valókat.
-Aha, nekem ez az. Én nem tudok ilyet csinálni. Jaaaa, szóval ezt mindig szükséges, ha emberek között vagyunk? Aha. De nem, vannak egyébként sárkányok, tényleg vannak.
Értem amit Mystral mond, hát jó, tényleg nem kellene akkor senkinek sem lebuknia, és akkor majd erre én is figyelni fogok. Már ha megtanulom, hogy kell. Azt most nem fejtem ki, miért tudom, vannak sárkányok, de majd egyszer elmesélem neki. Mint aki attól tart, hogy itt marad, szinte berohanok abba az izébe utána.
-De jó, alig várom. Aha, oké. Az nehéz egyébként? Jó, kivárom ám, de boszorkánykonyha? Ott ugye ilyen italokat csináltok? Ez tetszik, én is szeretnék minél előbb. Jaj, azt nem akarok, elég volt otthon. Mindig.
Izgalmasan hangzik ez az egész, és az is kíváncsivá tesz, vajon még kik lakhatnak itt? Lehet, tök jó fejek ők is, és akkor velük is tudok majd beszélgetni. Remélem.
-Köszönöm. Azt nem szoktam, nagyon ritka, mert futó vagyok, és sokat kell pihennem. Hűűű, és ott jegyzetelhetek is belőlük?
Felcsillan a szemem a könyvtár említésére, mert egyszerűen imádom a könyveket, imádok olvasni, persze nem tudom, mekkora itt a könyvtár, de a szobát elnézve az se lehet kicsi. Alapokkal kezdeni, okéééé, megjegyeztem. A listát elveszem, és végigolvasom. Nem tűnnek unalmasnak, bár most nekem mi az unalmas? Minden új.
-Chriptoni? Nehéz? Vagy érdekes?
Mire kimondom, már ott is van a könyv, és nem bírom ki, hogy ne lapozzak bele egyből. Élvezni fogom, azt hiszem, bár hirtelenjében azt sem tudom, mivel kezdjek.
-Oké. Miért? Vámpír? Ők tényleg olyan karót nyeltek? Ne mááár. Rendben, sietek.
Lelkesen állok a szoba kellős közepén és indulok el egy papírral, ceruzával a kezemben, hogy körbenézzek ebben a hatalmas épületben. Végül valahogy elvergődök a nappali felé, ahol rálelek Mystralra.
-Szia! Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy melyik könyvvel érdemes kezdenem? Mert, mert akkor máris mennék a könyvtárba, ha lehet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Mystral & Lucius - My little Dragon   

Vissza az elejére Go down
 

Mystral & Lucius - My little Dragon

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Part 14 / 7
» Part 14 / 11
» Part 14 / 6

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Játéktér :: New York :: Manhattan :: Central Park-