A Végzet Ereklyéi könyvsorozatra épülő frpg.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi
Válts felhasználót!
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk

új hozzászólások
by Leo Wrímans Today at 12:40 am

by Dante di Canio Yesterday at 11:33 pm
by Liona Bianca di Canio Yesterday at 6:28 pm

by Hayde Carter Szomb. Jan. 20, 2018 10:42 pm


A hónap reagolói
Dorothea Coldstone
 
Dante di Canio
 
Alan Bret
 
Hayde Carter
 
Noel Dessauge
 
Leo Wrímans
 
Jace Herondale
 
Andragona
 
Matt Holey
 
Nicholas Russo
 
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Statisztika
Angyal: 3
Árnyvadász: 17
Boszorkány: 13
Démon: 4
Hellequin: 2
Tündér: 3
Mondén: 11
Vámpír: 17
Vérfarkas: 23
Music box

Share | 
 

 Mystral & Lucius - My little Dragon

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Lucius Evans


avatar


Hozzászólások száma :
6

TémanyitásTárgy: Mystral & Lucius - My little Dragon   Vas. Jan. 29, 2017 6:13 pm

Imádok errefelé lógni, főleg amikor elegem van abból, engem csesztetnek. Most mit tehetek én arról, hogy kigyulladt az a nyamvadt terítő? Hozzá sem nyúltam, ültem az asztalnál. Legyek már ezért is én a hibás... persze a levélről egy szót sem szóltam, pláne, hogy megmutatni sem tudnám.
Nevelő fater azt a beszólásomat sem értékelte, hogy legalább nem kellett tűzoltót hívni. Nem csodás? Persze pofon lett a válasz, így bevágtam az ajtót és elrongyoltam.
Ami fura, hogy olyan helyre keveredek amit eddig sosem láttam, de tényleg. Nem őrültem meg, itt élek 14 éve, ismerem a parkot, de esküszöm, ez a terület eddig nem volt itt. Sziklás. Egy parkban. Manhattan kellős közepén. Hogyne.
Ez tuti valami kandi kamerás felvétel, ezért körbenézek, de sehol nem látok senkit, egy lelket sem, egy kamerát sem, semmit de semmit, csak ezt a sziklás részt, mint valami kisebb hegy, és fent van egy nyílása is. Naná, hogy felmászok, és amit ott látok, hát attól még a szám is tátva marad. Egy fészek vagy mi a frász az, és egy tojás. Olyan tojás, amilyet még sosem láttam. Kiszedem onnan és bebugyolálom a pulcsimba, hogy melegen tartsam. Ez mi a fene lehet? Tök mindegy, hazaviszem.
Lefelé mászok már, ami a legfontosabb, hogy vigyázok a zsákmányomra, mert én azt oda nem adom senkinek. Az enyém, én találtam, és nem tudom mi van benne, de ki fogom kelteni. Remélem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mystral Lochlan


avatar


Hozzászólások száma :
14

TémanyitásTárgy: Re: Mystral & Lucius - My little Dragon   Hétf. Jan. 30, 2017 8:18 pm


"Szerintem, ha valaki elég merész, hogy valóra váltsa álmait, már győzött, mindegy, hogy végződik."
Luke& Mystral ©
A mai nap anélkül jött el, hogy megengedtem volna neki. Persze, jó is lenne ha tudnék parancsolni az időnek, de bármilyen öreg vagyok, ez még nekem sem megy. Ejj, pedig tudnék mit kezdeni egy ilyen képességgel, az hétszentség.
Nagy sóhajjal mászom ki az ágyamból, ami öt embernek is elegendő lenne, de szeretem a tágas helyeket, még ebben a témában is. Régi módi vagyok, és kényelmesen el akarok férni mindenütt, ezért néha átalakítom a helységeket és egy kis varázslattal elérem hogy kitáguljon a tér. A londoni házam úgy fest négy szobával rendelkezik, a gyakorlatban azonban majdnem 10 üres helységem van, ami sokszor kapóra jön. Mondjuk olyankor, amikor egy zavarodott boszorkányt kell összeszednem, vagy egy gyermeket. Mint most.
Kaptam egy üzenetet, hogy egy kölyök warlock tartózkodik Manhattan területén, aki szemmel láthatóan képzetlen. Utánanéztem ennek annak vele kapcsolatban és végül a keresésére is indultam. Nagyjából tudom is, hol keressem.
A central parkba nyíló portálomon lépek át, és kezdek el sétálni, egy közeli sziklás területre. Ez nem természetes jelenség, a mondének számára viszont nem látható erről megbizonyosom. Fekete nadrágot, és fekete ezüst köntöst viselek, egy széles, díszes övvel. Hosszúra növesztett fekete hajam éppen szabadon. Észreveszem a fiút.
- Én a helyedben vigyáznék azzal a tojással... nem biztos hogy jó üzlet egy tündér játékszerét elvinni - figyelmeztetem óvatosan, ahogy észre vesz engem.
- Te lennél Lucius Evans? - érdeklődök tőle, ahogy végigmérem. Érzem benne Lilith vérét, de egyenlőre enyhén, mintha ő sem lenne tisztában azzal, mire is képes.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucius Evans


avatar


Hozzászólások száma :
6

TémanyitásTárgy: Re: Mystral & Lucius - My little Dragon   Hétf. Jan. 30, 2017 11:01 pm

Még az is rejtély, hogy viszem haza a tojást úgy, hogy ne vegyék észre. Meg hová tegyem? Elég neki az infra lámpa? Ezeken gondolkodom, miközben lefelé mászok, közben pedig azon drukkolok, hogy össze ne törjem már, ha felmásztam érte.
Óvatos vagyok, bár így elég nehéz mozogni, pláne hangtalanul, de mindent megteszek. Hatalmas sóhaj szakad fel belőlem mikor leérek, azonnal ellenőrzöm a tojást, épségben van, megúsztuk.
Éppen visszacsomagolom szépen amikor valaki megjelenik.
Ijedtemben ugrok egyet hátra, aztán a hatalmas fényességet nézem a fickó mögött, meg olyan feltűnően dugom a csomagomat a hátam mögé, hogy csak az nem veszi észre aki vak.
Megszólalni nem tudok, csak hol a férfit nézem, hol a területet... felgyulladt. Most ő jött ilyen sebesen, vagy ez is én voltam? Felgyújtottam a parkot? Akkor a szemem is váltott? Ugye nem?
-Milyen tojással? Ez az enyém... pulcsi.
Magabiztos vagyok ám, tisztán hallatszik, és nem, nem lóg ki a hátam mögül se semmi, dehogy. A pulcsinak is természetes formája van, hogyne, és teljesen hihető, hogy fingom sincs arról, mit vakerál az ürge.
-Aaaaaa, az nem. Az ki? Én sosem lennék az, neeeeem.
Honnan tudja a nevemet? Lehet, ő a begyűjtő? És ha csak egy pedofil? Vagy egy sorozatgyilkos? Na de... deeeee... tündéreket említett. Blöfföl, tuti pókeres. Tagadni viszont tudok, olyan profin, hogy jobb ha bele sem kezdtem volna.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mystral Lochlan


avatar


Hozzászólások száma :
14

TémanyitásTárgy: Re: Mystral & Lucius - My little Dragon   Vas. Feb. 26, 2017 9:14 pm


"Szerintem, ha valaki elég merész, hogy valóra váltsa álmait, már győzött, mindegy, hogy végződik."
Luke& Mystral ©
Mint főwarlocknak, az én dolgom az ilyesmik figyelése és többnyire kezelése is, de kiadhatom másnak is akár a feladatot ha akarom.Mármint az ifjú warlockok összeszedése, és képzése. Most is éppen ebben járok el, és nem kell túl nagy erőfeszítést tennem hogy észre vegyem a fiút, aki elég ijedtnek tűnik és mintha rajtakaptam volna valamin. Nocsak, nocsak.
Felkuncogok a nyilvánvalóan rossz rejtegetési taktikáján, hiszen ha az egy pulcsi, akkor én vagyok a vatikán feje. Mondjuk... nem, az túl sok macerával járna, nem akarnék az lenni. Elég nekem New York kormányzása.
- A pulcsiban rejlő tündértojásról beszélek, tudod nem vagyok ám vak, és ami azt illeti igen éles macskalátásom van - vigyorodom el ahogy kicsit közelebb lépek és eltüntetem a portált is. Majd nyitok egy másikat, nem igazán megterhelő. Nekem már nem, ennyi idő elteltével kevés dolog van amire nem vagyok képes.
- Nem? Persze. Tudod, rémesen rosszul hazudsz Lucius, szóval.... - csettintek egyet, mire a pulcsiból a tojás a kezembe kerül. Megállapítom hogy egyszerű tojás, alighanem valami nagyobb madáré amit talán ételként akartak felhasználni.
- Próbáljuk meg újra. Visszaadom a tojást ha ezúttal rendesen válaszolsz. Ha nem te vagy Lucius... akkor őt hol találom meg? - kérdezem hiszen nyilvánvaló hogy ő az, de ha játszani szeretne, akkor játszunk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucius Evans


avatar


Hozzászólások száma :
6

TémanyitásTárgy: Re: Mystral & Lucius - My little Dragon   Vas. Feb. 26, 2017 10:10 pm

Azt még nem tudom, mit találtam, de ami biztos, hogy olyan helyen leltem, ami eddig nem volt itt, és olyan tojást, amilyet még sosem láttam. Naná, hogy nem akarom én ezt megosztani senkivel, még akkor sem, ha éppen tündérek játékszeréről beszélt. Mert figyelek ám, vagyis sejtem, hogy nem olyan sima emberrel van ám dolgom mint a nevelő szüleim, mert ők így sosem beszélnének, legfőképpen nem tündéreket emlegetnének. Deeeee... attól még lehet sorozatgyilkos, tutira.
-Ahaaaaa... neeeem, tojás az a gatyámban van, kettő is, bár nem szoktam tündérnek becézni... a pulcsiban olyan nincs. Macska... tiszta állatkert. Azt gondoltam, hogy nem vak, mivel nincs fehér botja, sem vakvezető kutyája.
Próbálom menteni a menthetőt, hát én másztam fel ezért, nem adom oda csak úgy senkinek sem. Ez az én zsákmányom és kész. Keressen magának másikat.
Az a fényes cucc meg eltűnik és máshol keletkezik egy másik. Gyanakvóan méregetem a fickót, főleg, hogy közelebb lép és vigyorog is. Ezt most így hogy csinálta?
-Nem. Persze, hogy nem. Tényleg? Hát jó. Héééé!
Én sosem voltam Lucius, nem hát, egészen addig, amíg rá nem jövök, hogy ez az idegen elzárta a hazavezető utat, és tud ilyen flikkflakkot, és egyébként is lebuktam, ráadásul a tojásomat is elveszi. Csak úgy, pedig hozzá sem ért.
-Oké. Lehet, hogy egy parkban egy szikla előtt, és éppen harcolni készül a tojglijáért? Tegyük fel, engem keres, deeee ugye nem a tojás miatt? Vagy ilyen tojásfigyelő rendőr? Mert ha az, én sosem voltam Lucius és nem is leszek. Most... most akkor én nem megyek haza, ugye?
Tényleg jobban jártam volna, ha bele sem kezdek ebbe, mert azon kívül, hogy végül is belegabalyodtam az egészbe, azt sem tudom, hogyan vergődök ki. Az, hogy csinált olyan fényes kaput -mert tudom ám, hogy az, láttam a Csillagkapuban ilyet-, biztosra veszem, hogy ha még meg is lógnék, a jó ég tudja, hol lyukadnék ki. Én csak a tojásomat akarom, semmi mást.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mystral Lochlan


avatar


Hozzászólások száma :
14

TémanyitásTárgy: Re: Mystral & Lucius - My little Dragon   Pént. Május 19, 2017 10:40 pm


"Szerintem, ha valaki elég merész, hogy valóra váltsa álmait, már győzött, mindegy, hogy végződik."
Lucius& Mystral ©
Nem erre a látványra készültem fel, amikor elvállaltam ezt a kirándulást, amiről az egyik itteni kémem adott jelentést. Küldhettem volna mást is, de volt kedvem elindulni, bár ezt az érzést most már kevésbé érzem a fiúra nézve. Teljesen zöldfülű ahogy elnézem, és nem hinném hogy ez az, amire vágytam. Egy kölyök. Felhúzott szemöldökkel nézek rá a szavaira. Nem hiszem el hogy ennyire idióta lenne.
- Na jól van ne szórakozz! Tudom hogy egy tojást szedtél össze, és örülnék ha nem tennél úgy, mintha nem tudnád mi vagy és én mi vagyok! Boszorkánymester vagy az ég áldjon meg! - fakadok ki egy kicsit ahogy eltűnik a kapu és megszerzem a tojást egyetlen csettintéssel, és a kezembe veszem. Hm, nem ismerős a fajtája de állaté, biztos nem valami különlegesség. Nem tudom mit remél, mi lesz benne egy sárkány vagy kiméra? Szép is lenne...
- Kezdjük ott hogy ne hazudozz nekem, nem foglak bántani. Lucius Evan s vagy 15 éves, ugye? - kérdezem, a korát illetően nem vagyok benne biztos hogy ennyi, de ennyinek tippelem, ha még csak ébredezik hatalma. Mondjuk kicsit későn, de jobb így is, mint soha.
- Nincs semmiféle tojásfigyelés. Azért riasztottak ide, mert vadmágiát érzékeltek, ami azt jelenti hogy fiatal és tapasztalatlan warlock van jelen. Ami nem jó, mert nem szabad a mondén világnak látnia ezeket - sóhajtok fel ahogy magyarázatba fogok.
- Hazamehetsz majd, de jobb szeretném ha velem jönnél hogy megtaníthassalak bánni az erőddel. Mert van ilyen erőd igaz? Furcsa dolgok történnek néha körülötted - tippelgetek, bár ebben mindig is jó voltam ami azt illeti.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucius Evans


avatar


Hozzászólások száma :
6

TémanyitásTárgy: Re: Mystral & Lucius - My little Dragon   Szomb. Május 20, 2017 3:50 pm

A férfi nem tűnik valami lelkesnek, de akkor ebben kezet foghatunk, mert én sem. Ki a fene gondolta volna, hogy amíg én sziklát mászok, megjelenik egy tag és követeli a zsákmányomat? na ugye, hogy ugye? Én sem kértem, hogy idejöjjön, és látom rajta, hogy nem is akart idejönni. Akkor nem lehet az, hogy ő megy balra, én meg jobbra?
-Jóvanakkor, úgy is elvette, most már tök nyóc. Na, na, naaaaaa, ez azért így erős túlzás. Ha ez így igaz, szóval ilyen izé vagyok... akkor lehet, maga boszorkánymester, de hogy én még csak egy kis csíra vagyok, az is tuti.
A férfi ránézésre is legalább egy 20-assal idősebb tőlem, tehát lehet, ő már olyan mester, de én még nem. Majd leszek, vagy nem, de az tetszik amit csinál. Simán elvette a tojglimat, pedig fogtam, és mégis. Vagyis megállapítom, hogy ez az alak tud valamit, és ilyet én is szeretnék. Már ha egyszer elárulom, hogy én vagyok én.
-Tutituti? Hát jó. Ahaaaa, majdnem, 15 leszek.
Büszkén húzom ki magam, nem mintha ez a férfi számára kor lenne, de nekem igenis az. Hát na, elmúltam 1, szóval az már 15. Mondjuk sokan nem értik, miért kerekítek felfelé, és magyarázzák, hogy majd rájövök... aha, de most akkor is azt a korszakomat élem, amikor minden nap számít.
-Vadmágia? Az mi? Az az, amikor kitör valami és nem akartam? Ki az a mundén?
De hülye elnevezése van. Vadmágia, mintha harapós vadállat lenne vagy tudom is én. Oké, akkor vadmágia, legyen, de mi az isten az a mundén? Ez valami káromkodásnak hangzik, de hogy kikről beszél, azt nem tudom. Idősek, gyerekek, nők, vagy kik? Vagy azok, akiknek nincs olyanja mint nekem? Nem tudom, de megkérdezem.
-Meg tudja tanítani? És akkor majd én is tudok ilyen flikkflakkokat csettintésre? Igen. Bérletem van a tűzoltókhoz. Meg a szemem is szórakozik és ilyesmi. Akkor... akkor az mind én voltam, igaz? De jó... és akkor ezzel én mit kezdjek? Van és jön de nem akarom. Szóvaaaal, ezt tudom fejleszteni meg így kordában tartani ha megtanulom?
Máris marha lelkes vagyok, persze a tojást is szemmel tartom, de akar a fene hazamenni, ha ilyeneket mutatnak meg és tanítanak meg. Sokkal izgalmasabban hangzik mint ilyen sima töltelék tantárgyak amik rém unalmasak.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mystral Lochlan


avatar


Hozzászólások száma :
14

TémanyitásTárgy: Re: Mystral & Lucius - My little Dragon   Pént. Júl. 07, 2017 2:28 amLuke & Mystral

Játszótársam mondd, akarsz-e lenni...

Eljátszadozom a kezembe került kis tojással, nagyjából van is sejtésem hogy miféle szerzetet rejt, de azért utána nézek majd, miután alaposan utánanéztem ennek a kis bajkeverőnek aki mondének szeme láttára mászkál fel-alá egy tündérsziklán, amit gyanítom véletlenül talált meg, a tündérek figyelmetlensége miatt. Remek, még az ő hülyeségük miatt is én futkossak. Na persze.
- Elvettem, de vissza fogom adni sértetlenül, ne aggódj már ezen fiam. Boszorkánymester vagy vagy néven warlock. Sok nevünk van, de bárhogy is hívjanak minket az emberek nem tudnak rólunk és ez így van jól. Kis csíra vagy még, de nem leszel örökre az - mosolyodom el, ahogy magyarázok. A mondén világ ritkán találkozik velünk, az alvilágiak körében viszont meglehetősen népszerűek vagyunk, pláne ha démont kell idézni. Azt nagyon szokták szeretni, és nem tagadom néha elvállalok más megbízást is, nem csak a legálisakat. A kaland kedvéért.
- 15? Hm, igen benne vagy a korban. Ugye nem olyan régen kezdődtek a furcsaságok nálad? - mosolyodok el a választ hallatva. A magyarázkodás után azért kérdezősködik is kicsit, ami jó. Mert kérdezve tanul az ember, még akkor is ha boszorkánymester az illető. Mindent meg kell tanulni valamikor és valahol.
- Vadmágia az, amit most is csinálsz. Tudatosság nélkül csinálod, nem gondolsz rá hogy mit akarsz ezzel elérni, csak csinálod - válaszolok neki és körülnézek a helyen, zavartalanságot biztosító gömböt vonok magunk köré, csak áttetsző vibrálás az egész.
- Mondén. Mondéneknek nevezzük az embereket, akik semmiféle mágikus erővel nem bírnak, nem vérfarkasok és nem vámpírok. Nem látják a másik világot maguk körül - felelem, ahogy a parkban elhaladó emberekre mutatok.
- Nézd csak. Itt állunk egy tündérhegyen, és nem látnak semmit belőlünk.. - példázom is a dolgot és aztán biccentek neki. Nagyon is helyes a következtetés.
- Igen meg tudom tanítani, de ahhoz te is kellessz. Akarnod kell, mert nekem nem sok időm van arra hogy egy kelletlen tinédzsert pesztráljak. Szóval ha komolyan meg akarod tanulni akkor nincs nincs más hátra. Mit kezdj vele? Én azt mondanám tanuld meg kontrollálni és amikor képes leszel rá, majd eldöntöd hogy mit kezdessz a hatalmaddal - mosolyodok el, és megnyitok egy portált. Fényes kis ajtó az egész, de hazavisz a lakásomba, ahol elég szobám van.
- Akarsz velem jönni, ahelyett hogy a szüleidhez mennénk? Később majd felkeresem őket hogy nálam vagy egy ideig, rendben? - javaslom neki és elindulok az ajtó felé. Átlépem a küszöböt, és odaát fordulok szembe. Biztos vagyok benne hogy jönni fog, így csak várakoznom kell.

Szeretettel <3

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucius Evans


avatar


Hozzászólások száma :
6

TémanyitásTárgy: Re: Mystral & Lucius - My little Dragon   Szer. Dec. 13, 2017 2:38 pm

Fancsali pofával nézem a tojásomat, ami az enyém, de éppen nem, mert elkobozták úgy, hogy hozzá sem értek. Igazságtalan az élet, én másztam fel érte, kockáztattam, hogy leesek, tökre figyuztam, hogy el ne törjem, és tessék. Egy ilyen huss és már nincs is.
-Tutkó? Vissza fogom kapni? Akkor jó. Hááát az nem stimmel, mert rólam tudják, hogy vagyok, mert most is otthonról jövök. Akkor ez így gáz? Nevelőfater mindig aszonta, én ördögtől vagyok szerinte. Mi van, ha ő sejti? Oksa, ha maga mondja, akkor tutira ki fogok kupákolódni.
Megvakarom a fejemet, így azért már kezd tetszeni az ajánlat, persze le sem veszem a szemem a tojásról, mert aki így lenyúlja az képes arra is, hogy eltüntesse. Megvonom a vállamat is, ha ez az ipse azt mondja, hogy tényleg összeszedem majd magam mint ilyen warizélock, akkor úgy is lesz. Rajtam ne múljon.
-Igen. Mert aki már elmúlt 14, az 15. Öööö… úgy 2-3 éve gyújtogatok. Kérdezze a tűzoltókat, ők ismernek minket. A füleim mindig ilyenek voltak, meg ilyen farkacskám is van, azaz volt, mindig is.
Tiszta sor, nehogy már fiatalabbnak nézzenek, még ha tényleg csak 14 is vagyok. Mikor kezdődött ez az egész? Na az jó kérdés. Pontos dátumot tényleg az oltószervek tudnak mondani, de azóta hazajárnak hozzánk, szóval… mindegy.
-Igggeeeen, valahogy így van. Nem is tudtam, hogy ezt így hívják és tök normális. Azért megnyugodtam.
Hatalmas sóhaj szakad fel belőlem, ami lehet, meglepő, de tényleg megnyugtató, hogy végül is semmi baj nincs velem.
-Aha. És akkor minden mondén vak? Vagy van olyan is, hogy nem teljesen?
Ez egyre érdekesebben hangzik. Két világ egymás mellett és az egyik nem tud a másikról csak a másik az egyikről? Klassz.
-Tényleg nem? Ha kiabálnék sem? Ez király, tetszik. Hányszor örültem volna ilyesminek akár otthon is, te jó ég.
Poénból azért integetni kezdek a pulcsimmal, de legnagyobb örömömre még a tőlünk nem messze sétálók sem vesznek észre.
-Oké, akkor én megtanulom. Nekem kellenek ilyen izék, hogy ne lássanak és hasonlók, deee nem vagyok kelletlen tinédzser. Csak tinédzser. Még. Már nem olyan sokáig.
Eldöntöttem. Ez így érdekel. Oké egyrészt azért, mert nála van a tojglim, de azon kívül is. Amikor egy ilyen fényes kaput nyit, hát banyek, ne mááár. Ezt akarom.
-Örök hálát fognak rebegni azért, meg megszabadította őket tőlem. Komcsi, nem viccelek. Szóval megyek. Ezen csak így át kell lépni, mint a Csillagkapuban?
Vigyorogni kezdek, mert előre látom a nevelőim képét, mikor ez a fickó bejelenti, nála leszek. Szerintem szerződést íratnak vele alá, és még pénzt is fizetnek, csak vissza ne vigyen oda. Jól sejtettem, mire megkérdezem, a férfi már át is lép, hát naná, hogy követem. Ez buli, így gyorsan lehet közlekedni és az utolsó másodpercig aludni. Mert az fontos dolog.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content

TémanyitásTárgy: Re: Mystral & Lucius - My little Dragon   

Vissza az elejére Go down
 

Mystral & Lucius - My little Dragon

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Part 14 / 7
» Part 14 / 11
» Part 14 / 6

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Játéktér :: New York :: Central Park-