A Végzet Ereklyéi könyvsorozatra épülő frpg.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
Multi
Válts felhasználót!
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Latest topics
» Forth Wadsworth - Bro' Meeting
Today at 6:41 pm by Darryn Yates

» Yacht kikötők - Dear Father
Today at 2:08 pm by Darryn Yates

» Notice me, senpai...
Today at 1:17 pm by Dorothea Coldstone

» Egyetem?! - Ruko & Thea
Today at 12:28 pm by Dorothea Coldstone

» Thea mami ajándékdoboza
Today at 9:10 am by Dorothea Coldstone

» Surprise - Darryn & Noel
Today at 2:00 am by Noel Dessauge

» Hell or Heaven
Yesterday at 2:33 pm by Vendég

» Kou & Celi
Yesterday at 11:48 am by Kouji Asashima

» Are you okey?
Szomb. Máj. 20, 2017 11:18 pm by Namikaze Narao

Top posting users this month
Alexander Lightwood
 
Dorothea Coldstone
 
Vitaly Rayt
 
Jace Herondale
 
Noel Dessauge
 
Enzo di Canio
 
Magnus Bane
 
Kaname Kazushi
 
Darryn Yates
 
James Carstairs
 
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Statisztika
Music box

Share | 
 

 Notice me, senpai...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Jace Herondale


avatar


Hozzászólások száma :
51

TémanyitásTéma: Notice me, senpai...   Kedd. Jan. 31, 2017 7:33 pm


Thea & Jace

"Pokolra szállni könnyű"Lassú léptekkel haladok az intézetben a könyvtár felé, mert olyan mintha a csontvárosba kéne visszamennem. Azaz, semmi kedvem nincs hozzá, és ahhoz hogy démonokról olvassak órákon át, amíg az intézet vezetője jónak látja, mivel hogy tanár is. Csak tudnám mi szükségem van még erre, több démont öltem meg, mint amennyi csillag az égen van. Semmi hangulatom nincs az egészhez, de mégis meg kell jelennem. Fekete nadrágot húztam és lezserül betűrt fehér inget, enyhén szétnyitva, mert éppen pokoli melegem van, mikor mindenki más fázik. Én nem értem. A kesztyűim a kezemen, és az irónom is nálam van. Meg egy fegyver, mert attól jó árnyvadász még álmában sem válik meg. Teljesen hétköznapi a megjelenésem mondhatni. Már amennyiben annak lehet nevezni a felnyírt szőke hajam, és aranyszínű szemeim. Igazából annyira világosbarna hogy már aranynak nevezem, mert olyan drága vagyok.
Kelletlenül nyitok be a könyvtárba minden előzetes kopogás nélkül, és ebben a pillanatban üti el az óra az egészet. Tökéletesen pontos vagyok, mint a svájci óra. Meg még annál is pontosabb.
- Nemár hogy én értem ide előbb... - húzom el a szám, ahogy körülnézek a teremben de egyenlőre nem látok senkit. Ez persze, nem jelenti azt, hogy nem eshet senki a nyakamba, ahogy Alec szokta próbára tenni a figyelmem.

Zene: Ide || × || Megjegyzés: Ide
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dorothea Coldstone


avatar


Hozzászólások száma :
124

TémanyitásTéma: Re: Notice me, senpai...   Pént. Márc. 03, 2017 8:35 pmJace & Thea
Oh, hogy én ezt mennyire nem akarom. Jace nem éppen az egyik mintadiák, sokat tud és hasznosítja azt az okos kis buksiját, de nagyon izgága, forró fejű és szinte egyenesen bunkó. Értem én, hogy miért csinálja, megvannak az okai, felfogtam, de akkor sem bírom. Nem tehetek róla, egyszerűen a stílusa kiborít és már csak a gondolat is, hogy időt kell vele töltenem, szorongást okoz. Reggel óta próbálom legyűrni a készülő pánik rohamot, és most még viszonylag jól megy, viszont nem tudom, meddig fog tartani a viszonylagos nyugalmam. Rukonak sem mertem elmondani, mennyire nem akarok Jace-szel lenni, félek, hogy bántaná a vőlegényemet ismerve. Inkább megpróbálom összeszedni magam és bemenni az órámra, ha már muszáj.
Kicsit késve indulok el, mert a saját idegrendszeremmel nem olyan egyszerű megküzdeni, és még így is csak két percet kések. Lendületesen nyitok be és látom, hogy Jace már bent vár. Nem lepődöm meg, ha éppen nem balhézik, akkor mindig pontos.
-Elnézést a kis késésért, vis maior volt, de most már kezdhetünk. Kész vagy? -dobom le a nagy kupac papírt az asztalra, amit magammal hoztam. Nem, ezeket nem akarom mind lediktálni, ezek csak a jegyzeteim magamnak. Sőt, nem is akarok semmit íratni, amolyan kötetlen beszélgetős órát terveztem. Azt talán Jace is jobban bírja és nekem is könnyebb lesz. És erősen fohászkodom az angyalhoz, hogy ne törjön el nálam a mécses.


Outfit@Music


Megvan minden
fegyvered a harchoz.
Hát küzdj!


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jace Herondale


avatar


Hozzászólások száma :
51

TémanyitásTéma: Re: Notice me, senpai...   Pént. Márc. 03, 2017 10:31 pm


Thea & Jace

"Pokolra szállni könnyű"Várakozok a könyvtárban és közben szét nézek, amíg várakozom. Elég nagy és rengeteg mindent tanultunk ott Aleccel és Izzyvel, igaz akkoriban Hodge volt a tanárunk és igyekezett az unalmas sztorikat is valahogy emészthetővé tenni, máskülönben valószínűleg sosem nyaltam volna be vagy öt különböző démoni nyelvet és az összes démon fajt mindenestől. Mondjuk azt igen, de a nyelvek, meg történelem... El kell ismerni magyarázni tudott az öreg és néha már majdnem hiányzik. Az hiányzik, akire emlékszem gyerekkoromból, nem arra ami lett, az árulást nem tudom megbocsátani még neki sem.
A könyvtár volt a birodalma, és itt töltötte a legtöbb időt, talán ő vett rá minket hogy olvassunk sokat és még latint is tanítgatott, ami egész jól ment. Végigsétálok az egyik polc előtt, és a zongorához megyek. Nem ez az egyetlen hangszer az intézetben vannak máshol is ilyen eszközök, bár ez a legimpozánsabb, ezért mindig is ezen gyakoroltam, hiszen hozzám a legjobb illik, mindig is ezt gondoltam. Lehuppanok elé, és leütök körülbelül két billentyűt, amikor újra nyílik az ajtó és Dorothea "nevezz csak Theának", jelenik meg. A tanárom vagy micsodám, bár azok után hogy megmentettük a világot és az árnyvadászokat, nem hinném hogy tanulásra szorulok még.
- Vis major és én nem tudok róla? Akkor nem is vis major - sóhajtok fel ahogy az asztal felé nézek ahová ledob egy rakás cuccot, nincs az az isten égen és földön hogy bármit is írásba foglaljak. A háborúkban nem lehet nálam jegyzet, hogy akkor mit is kellene csinálni ha ez meg az van.
- Oh tökéletesen kész vagyok, már vagy 17 éve - jegyzem meg, nem mondom hogy könnyű személyiség vagyok.
- Essünk túl rajta. mindketten tudjuk hogy ezek az órák csak formaságok - sóhajtok, most valahogy még a kulturáltabb formámat mutatom, és szándékomban áll gondolatban végig szenderegni ezt az órát.

Zene: Ide || × || Megjegyzés: Ide
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dorothea Coldstone


avatar


Hozzászólások száma :
124

TémanyitásTéma: Re: Notice me, senpai...   Kedd. Ápr. 04, 2017 5:26 pmJace & Thea
Miért is pont nekem kell ezt csinálni? Ja, mert Intézetvezető lettem, azért. De jó nekem. Nem lehetne, hogy a Lightwoodok tanítsák Jace-t, ha már a fiuknak tekintik? Nem? Nem lehetne még egy bestiatan tanár New Yorkban rajtam kívül? Na jó, elég lesz az értelmetlen kérdésekből, mennem kell. Tudom, hogy egy picit kések és tudom, hogy ezért Jace még jobban az agyamra fog menni direkt, de inkább kések két percet, hogy lenyugtassam magam és úgy tudjak menni elé, mint túlessek az amúgy is elkerülhetetlen pánikrohamon és utána roncs legyek, mikor órát tartok neki. És amúgy sem akarom magam átengedni a rohamnak, meg akarom tanulni irányítani, vagy legalább kicsit enyhíteni.
-Nem hivatalos vis maior, hanem személyes, olyan is létezik -Adom tudtára, amennyire kedves hangom csak tudom, egy sóhajtás kíséretében, miközben lepakolok. Leülök az asztalhoz, megvárom, hogy letelepedjen ő is és csak azután nézek a szemébe.
-Figyelj, nem kérem, hogy vedd ezeket az órákat komolyan, tudom jól, hogy már mindent tudsz, de a Klávé megköveteli, amíg tizennyolc nem leszel. Nem várom el, hogy élvezd, vagy bármiféle erőfeszítést mutass, csak egyet kérek. Ne nehezítsd meg a helyzetet. Ha nem tudom megtartani az órákat, akkor a porosodó vénségek a Klávéban valaki mást fognak küldeni, aki kegyetlenül le fogja törni a lázadásodat. Akarsz még egy Imogen-t? Ha nem, akkor csak annyit kérek, hogy legyél csendben, nézz rám értelmesen és hagyd, hogy végigbeszéljem ezt a heti egy órát, amit együtt kell töltenünk. Oké? -Fújom ki a kisebb beszédem végén a levegőt. Remélem ezzel felfogja, mennyire nem egyszerű ez nekem és neki sem lesz, ha megnehezíti nekem és nem csak azt értem el, hogy még inkább ellenem dolgozzon.


Outfit@Music


Megvan minden
fegyvered a harchoz.
Hát küzdj!


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jace Herondale


avatar


Hozzászólások száma :
51

TémanyitásTéma: Re: Notice me, senpai...   Vas. Ápr. 09, 2017 6:26 pm


 
Thea & Jace

 
"Pokolra szállni könnyű. "

 

 

 
Nem fogom megérteni miért kell még mindig órákra járnom, amikor régen tudok már minden nyomorult démon fajt, és legalább három alvilági nyelven tudok köhögni. Meg hörögni, meg fulladozni, mert arra hasonlít az egész, ami azt illeti.
Rohadtul unom hogy gyakorlatilag megmentettük a világot, és a Klávé képes ezek után is gyerekként bánni velünk, akik nélkül nem lennének már régen sehol. Valentine uralkodhatna rég, és minden alvilági meghalt volna, velünk együtt, és az egyetlen szőke ügyeletes szívtipró Sebastian lenne. Na az aztán jó lenne, mit ne mondjak.
A zongora mellől nézek fel, amikor belép, még csak éppen belefogtam egy dallamban de könnyedén lezongorázom amíg odaér az asztalhoz és lepakol. Remélem nem valami démon felismerő játékot fogunk játszani, mert komolyan elköltözök Idrisbe inkább.
- Nem hivatalos? Akkor nem is vis major. Személyes vis major? Nehéz elképzelnem mi minősülhetne ide, de... ha te mondod, biztos úgy van - engedem el a gondolatot ahogy kényelembe helyezkedek a zongora előtti padon. Szabotálnám az órát? Ki, én? Ugyanmár.
- A lázadásomat? Végül is, miért is lenne jogtalan, de tényleg - szólalok meg epésen, de aztán eszembe jut Imogen, és kifújom a levegőt, inkább nem kérek még egy olyan nyanyát. Thea legalább jó bőr, és azt mondják ért ahhoz amit csinál, a vőlegénye meg egy démon.
- Imogen végül is a nagyanyám volt, de inkább maradjon ott ahol van, nem hinném hogy indulhatna az év nagymamája díjért - húzom el a szám és megtámasztom magam a zongorán, ahogy lecsukom a tetejét hogy mégse a billentyűzeten könyököljek.
- Jól van essünk túl rajta... - majd értelmesen pislogok és bólogatok neki.

 
Zene: Ide || × || Megjegyzés: Ide
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dorothea Coldstone


avatar


Hozzászólások száma :
124

TémanyitásTéma: Re: Notice me, senpai...   Today at 1:17 pmJace & Thea
Na jó, essünk ezen túl minél előbb, hogy ne kelljen Jace közelében lennem. Felőlem lehet akármilyen nagy árnyvadász és a világ megmentője, akkor is csak egy nagyképű kölyök, ha bármi másról van szó. Nem szeretek vele lenni, mert mindenbe beleköt és beszól a semmire is, amit elég nehezen kezelek. Csak annyi a szerncsém, hogy fél Rukótól.
-Tudtommal van barátnőd. Akkor nagyon is tisztában vagy azzal, milyen bonyolult nőnek lenni bizonyos időszakokban -válaszolom, nem kitérve arra, hogy nem is ez volt a gondom, amiért késtem, de akkor is meg kell értenie, hogy létezik ilyen, nem csak az ő kis tökéletes világában létező problémák vannak.
-Azt nem mondtam, hogy jogtalan, csak azt, hogy megnehezíted vele az én és a saját dolgodat, ha folytatod. Nem kell szeretned, nem kell elfogadnod, csak hagyd, hogy megtartsam ezt a nyamvadt órát, amihez nekem is pontosan ugyanennyi kedvem van és hagyj egy kicsit élni -fejezem be végül a rövid szónoklatot és végigtúrom a lapjaimat, de nem a jegyzeteimért. Csak egy lap, amire Caleb bátorító üzeneteket írt nekem, hogy legyen mi segítsen, ha ő esetleg nincs a közelemben, hogy megnyugtasson.
-Köszönöm -És akkor bele is kezdek és csak mondom a magamét egy jó darabig, mint egy rendes órán tenném, éppen csak az interaktív részeket ugrom át.


Outfit@Music


Megvan minden
fegyvered a harchoz.
Hát küzdj!


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content

TémanyitásTéma: Re: Notice me, senpai...   

Vissza az elejére Go down
 

Notice me, senpai...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Játéktér :: New York :: New Yorki Intézet-