A Végzet Ereklyéi könyvsorozatra épülő frpg.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi
Válts felhasználót!
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk

új hozzászólások
» Cheza Roah Sails
Today at 5:42 pm by Cheza Roah Sails

» Lovely little girl - Sybil && Aedion
Today at 3:39 pm by Aedion Ancarth

» Wake the white wolf... - Camea & Enzo
Vas. Szept. 17, 2017 11:01 pm by Enzo di Canio

» Watchtower of the West - Reishi & Thea
Szomb. Szept. 16, 2017 6:54 pm by Dorothea Coldstone

» Egyetem?! - Ruko & Thea
Szomb. Szept. 16, 2017 3:13 pm by Dorothea Coldstone

» Wedding preparation - Clary & Thea
Csüt. Szept. 14, 2017 1:46 pm by Dorothea Coldstone

» Thea mami ajándékdoboza
Csüt. Szept. 14, 2017 12:28 am by Dorothea Coldstone

» Forever darkness in my soul... - Thea & Ruko
Szer. Szept. 13, 2017 11:55 pm by Ruko Masashi

» Zyra & Darryn
Kedd Szept. 12, 2017 10:07 pm by Zyra Rockwood

A hónap reagolói
Dorothea Coldstone
 
Jace Herondale
 
Aedion Ancarth
 
Sybil Cassie Kane
 
Zyra Rockwood
 
Paris Deveroux
 
Ruko Masashi
 
Zerdella Grams
 
Darryn Yates
 
Enzo di Canio
 
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Statisztika
Music box

Share | 
 

 Are you okey?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Namikaze Reishi


avatar


Hozzászólások száma :
20

TémanyitásTárgy: Are you okey?   Kedd Márc. 28, 2017 4:56 pm

Ma nem vagyok beosztva őrjáratra és óraadásra sem, mert mint idősebb árnyvadász, felajánlottam hogy ha valaki igényli, akkor tréningezek vele. Mi nagyon gyorsan élünk és én már öregebbnek számítok, de még a húgom Nara is. Jace Herondale és társai, ők az árnyvadászok új generációja, és nem mondom hogy nem tetszik az, amit képviselnek. Nyitottak a világra és nem zárkóznak el az alvilágiaktól, és nekik van akkora szavuk hogy ezt másokkal is észrevetessék, és népszerűek is az ifjabbak körében. Mi is pártoljuk őket Narával, de a szüleink...hát az más kérdés, és mindig elkap egyfajta mélységes méreg érzés ha rájuk gondolok, és arra, hogy mire mentek a vaskalapos nézeteikkel. Tönkretették mindkét gyermeküket.
~ Suzu, ne háborogj már megint ezen, tudod jól, hogy nem tudod visszaforgatni az időt.
~ Tudom, tudom, de néha egyszerűen olyan szívesen a képükbe vágnám az egészet hogy hová jutottak.. - sóhajtok fel, ahogy válaszolok Rurikonak.
~ Tudom, ezzel mindannyian így vagyunk, de ne húzd fel magad mindjárt ideér Nara-chan és neked még el kellene pakolnod hogy legalább az ágyra leülhessen ha már ennyire rendetlen vagy... - zsémbeskedik tovább, de be kell látnom hogy igaza van. A szobámban őskáosz uralkodik, és akkor még szolid és szerény voltam. Ruhák mindenütt, és fegyverek. Kikandikáló fél zoknik, és ingek.
Nagyot sóhajtok és összepakolom őket két kupacra. Amit mosni kell, és amit még nem. Mire végzek, máris kopogtatnak, és kiszólok.
- Gyere csak, nyitva van - ritkán szoktam zárni a szobám, akkor is rúnával inkább, és Nara tudja hogy hogyan jusson be olyankor is. Leginkább mint valami denevér az ablakon keresztül. Ahogy bejön és becsukja maga után az ajtót, felé fordulok, és elmosolyodom. Vadóc de éppen ezt szeretem benne valahol azon túl, hogy miattam lett ilyen és bár nem kellene, Shiro mind a mai napig bűntudatot érez emiatt.
- Te lány, te nagyon vigyorogsz. Na mesélj csak, mitől van neked ilyen kirobbanó jókedved? - szűkítem össze a szemeim vigyorogva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Namikaze Narao


avatar


Hozzászólások száma :
10

TémanyitásTárgy: Re: Are you okey?   Szomb. Május 20, 2017 11:18 pmRei & Nara
Ma kivételesen jó napom van és maradéktalanul kiélvezem. Az éjszaka kint járkáltam, de nem verekedtem és nem is valami zűrös helyen voltam dolgozni, hanem csak néhány haverommal motor versenyeztünk és fogadtunk egymásra viccből. Kivételesen élveztem. Ma reggel pedig egyáltalán nem volt gondom a fölkeléssel, ami ritkaság számba megy mostanság és hihetetlenül boldog vagyok most ettől. Az meg a pláne, hogy a ma sem nekem sem a bátyámnak nincs semmilyen kötelessége, így tudunk együtt tölteni egy kis időt, viszont az még odébb lesz, előbb edzésem lesz a nagyszájú Herondale kölyökkel, akinek szerintem még mindig nagyobb az egója, mint a képességei alapján az elvárható lenne. Lehet, hogy a generációja nephilimje, de vannak még rajta kívül jó árnyvadászok és ezt be is fogom neki bizonyítani.
Éppen ezért úgy fenékbe billentettem edzés alatt egy apró, de jól alkalmazható trükkel, hogy csak úgy nyekkent. Biztos vagyok benne, hogy még napokig fújni fog rám és az egóját alaposan beütötte, de engem nem érdekel, végre megmutattam neki! Ezek után szinte táncos léptekkel megyek a bátyámhoz és olyan mosollyal az arcomon nyitok be hozzá kopogás után, amilyet szinte alig látni rajtam. Fel is tűnik neki, amit nem csodálok, a testvéreimnek mindig minden feltűnik velem kapcsolatban, még ha rejteni is próbálok valamit. Lendületesen ölelem meg üdvözlésképpen, majd lehuppanok az ágyára.
-Lezúztam a Herondale kölyköt edzéskor. Látnod kellett volna a fejét, amikor a földre vittem a kardja ellen egy szál késsel -lelkendezem és vigyorgok, mert hát az ember azt hinné, egy kés egy kard ellen semmit nem ér, de én mégis így győztem le. Általában a késre eszküszöm és azt használom, nekem kell a közelség, hogy igazán érvényesülni tudjak a harcban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Namikaze Reishi


avatar


Hozzászólások száma :
20

TémanyitásTárgy: Re: Are you okey?   Hétf. Jún. 12, 2017 10:03 pmNara & Reishi
Nehezen tudok megbirkózni ezzel a helyzettel de itt még mindig jobb a helyzetünk, mintha odahaza maradunk, és itt esélyünk van a változtatásra, és arra hogy megszabaduljunk a szülői kényszertől, mert nekik mi sosem leszünk tökéletesek. Sosem lesz családom, gyermekem és Nara sem lesz egy engedelmes kis feleség. Ezt már ott elrontották hogy Shirot figyelmen kívül hagyták. Nem tehetek róla, de akkor is annyira bosszant.
Ebbe a bosszúságba toppan be az én kicsi húgom - vagyis húgunk - Narao, mert így több bátyja is van a kelleténél, de mindannyian szeretjük, és ezeket a ritkás pillanatokat is amikor őszinte a mosolya és jókedvű.
- Oh gondolom nem örült neki túlságosan, mivel ahogy hallottam eléggé egomán egy kölyök, bár tehetségesnek mondják. Az? - kérdezem, mert valószínűleg Jace elkövette azt a hibát, hogy lebecsülte Narát az aprócska termete miatt. Ebbe gyakran belefutnak amúgy az emberek, mert azt hiszik hogy kicsi és törékeny holott nagyon nem az.
- Na és mik a terveid későbbre? Kihullott a partnerem estére az őrjáratba, nincs kedved társulni? - vetem fel, mert akivel lennék az szólt hogy neki más fontosabb dolga van amit az intézet vezetők jóvá is hagytak. Megoldható csere, szóval nem para.notes: megjegyzés idee
• •
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Namikaze Narao


avatar


Hozzászólások száma :
10

TémanyitásTárgy: Re: Are you okey?   Szomb. Aug. 05, 2017 10:00 pmRei & Nara
Olyan jó kedvem van, szinte madarat lehetne velem fogatni, ami olyan ritka, mint az imént említett madár kézzel való fogása. Komolyan, ki csinál még ilyesmit? Na, mindegy, van nekem jobb dolgom is, méghozzá a bátyámmal, szóval most hozzá tartok. Lendületesen közlekedem, mint mindig, de az energia benne most kivételesen nem megjátszva van. Öleléssel köszöntöm és levetem magam az ágyára.
-Túlságosan is. De most alaposan pofára ejtettem, hogy egy kislány egy késsel verte le. Nem fog engem szeretni ezután, de most nem tud érdekelni -kuncogok, ahogy mesélek a testvéremnek és elfekszem az ágyán. Jó ott nekem, Shiro illata van.
-Csak a szokásos éjszakai programom lett volna, de akkor veled megyek -egyezem bele, mert inkább a bátyámmal vagyok, mint elveretem magam, azt tudom máskor is tenni. Egészen addig, amíg muszáj. Megvédem a bátyámat, még a lelki épségem árán is
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Namikaze Reishi


avatar


Hozzászólások száma :
20

TémanyitásTárgy: Re: Are you okey?   Kedd Aug. 15, 2017 6:50 pmNara & Reishi
Halálosan fáradt vagyok, ahogy a szobámba érek, és valami minimális rendet próbálok varázsolni, hogy legalább ne nézzen ki úgy mintha felrobbant volna a szekrényem. Az se utolsó szempont mondjuk hogy tudjam hová lerakni magam az ágyamon, és így két kupacot gyártok, amit mosni kell és amit nem. A ruháim általában gyakran cserélődnek, mivel a démonvadászat nem épp kíméletes, így általában egyszerre egy tucatot veszek különböző dolgokból. Éljen az online rendelés előnye.
Aztán megjelenik Narao, imádnivaló kishúgunk akit mind az öten tigrisként védünk meg ha valaki ferdén néz rá. Persze, tudom hogy nem kell őt félteni, de ez csak a bátty ösztön lehet. Elnevetem magam arra amit mesél, nyilván nem vágódott be a Herondale fiúnál, bár azt hallottam hogy Masashitól is kapja az ívet és a leckéket, hiszen még ráfér.
- Ahha, szóval csak beleesett abba a hibába hogy lebecsült, mert olyan kis cuki és ártatlan vagy, mi? - nevetek fel én is, hiszen Narát könnyű annak nézni. Ha nem az én húgom lenne, és nem tudnám mire képes, én sem hinném elsőre kemény harcosnak, pedig sokszorosan is bizonyította már hogy mire képes. Elfekszik az ágyamon és mellé heverek én is, most hogy el lehet férni ott.
- Remek. Reméltem hogy nem kell valaki idegennel mennem, veled mégis csak jobban szeretek járőrözni, bár Dorotheával is jó volt a múltkori kör. Biztos kezű harcos - igaz akkor nem beszéltünk még sokat egymással, de talán a következő alkalommal majd igen.
- Na és az éjszakai kiruccanásaid alatt még mindig nem pasiztál be? - kérdezem, hiszen én megszoktam mindig kérdezni, ha már ennek a felelőse lettem. Suzu kissé merevebb ilyen téren.notes: megjegyzés idee
• •
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content

TémanyitásTárgy: Re: Are you okey?   

Vissza az elejére Go down
 

Are you okey?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Játéktér :: New York :: New Yorki Intézet-