Árnyvadászok

Minden attól függ, honnan nézed. Az egyik ember fényt lát, a másik sötétséget.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk

Latest topics

by Michael Yesterday at 12:54 pmby Zakhar Zharkov Hétf. Feb. 19, 2018 8:35 pm

by Caroline Wood Hétf. Feb. 19, 2018 8:10 pm

by Kara Lykins Vas. Feb. 18, 2018 5:54 pm

by Catarina Loss Vas. Feb. 18, 2018 12:24 pm

A hónap reagolói
Caroline Wood
 
Nicholas Russo
 
Zakhar Zharkov
 
Mikhal Zharkov
 
Matt Holey
 
Dorothea Coldstone
 
Alan Bret
 
Hayde Carter
 
Noel Dessauge
 
Camilla Wander
 
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Statisztika
Angyal: 2
Árnyvadász: 16
Boszorkány: 16
Démon: 4
Hellequin: 2
Tündér: 6
Mondén: 13
Vámpír: 17
Vérfarkas: 26
Music box

Share | 
 

 Are you okey?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Namikaze Reishi


avatar


Hozzászólások száma :
25

TémanyitásTárgy: Are you okey?   Kedd Márc. 28, 2017 4:56 pm

Ma nem vagyok beosztva őrjáratra és óraadásra sem, mert mint idősebb árnyvadász, felajánlottam hogy ha valaki igényli, akkor tréningezek vele. Mi nagyon gyorsan élünk és én már öregebbnek számítok, de még a húgom Nara is. Jace Herondale és társai, ők az árnyvadászok új generációja, és nem mondom hogy nem tetszik az, amit képviselnek. Nyitottak a világra és nem zárkóznak el az alvilágiaktól, és nekik van akkora szavuk hogy ezt másokkal is észrevetessék, és népszerűek is az ifjabbak körében. Mi is pártoljuk őket Narával, de a szüleink...hát az más kérdés, és mindig elkap egyfajta mélységes méreg érzés ha rájuk gondolok, és arra, hogy mire mentek a vaskalapos nézeteikkel. Tönkretették mindkét gyermeküket.
~ Suzu, ne háborogj már megint ezen, tudod jól, hogy nem tudod visszaforgatni az időt.
~ Tudom, tudom, de néha egyszerűen olyan szívesen a képükbe vágnám az egészet hogy hová jutottak.. - sóhajtok fel, ahogy válaszolok Rurikonak.
~ Tudom, ezzel mindannyian így vagyunk, de ne húzd fel magad mindjárt ideér Nara-chan és neked még el kellene pakolnod hogy legalább az ágyra leülhessen ha már ennyire rendetlen vagy... - zsémbeskedik tovább, de be kell látnom hogy igaza van. A szobámban őskáosz uralkodik, és akkor még szolid és szerény voltam. Ruhák mindenütt, és fegyverek. Kikandikáló fél zoknik, és ingek.
Nagyot sóhajtok és összepakolom őket két kupacra. Amit mosni kell, és amit még nem. Mire végzek, máris kopogtatnak, és kiszólok.
- Gyere csak, nyitva van - ritkán szoktam zárni a szobám, akkor is rúnával inkább, és Nara tudja hogy hogyan jusson be olyankor is. Leginkább mint valami denevér az ablakon keresztül. Ahogy bejön és becsukja maga után az ajtót, felé fordulok, és elmosolyodom. Vadóc de éppen ezt szeretem benne valahol azon túl, hogy miattam lett ilyen és bár nem kellene, Shiro mind a mai napig bűntudatot érez emiatt.
- Te lány, te nagyon vigyorogsz. Na mesélj csak, mitől van neked ilyen kirobbanó jókedved? - szűkítem össze a szemeim vigyorogva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Namikaze Narao


avatar


Hozzászólások száma :
16
Age :
24

TémanyitásTárgy: Re: Are you okey?   Szomb. Május 20, 2017 11:18 pmRei & Nara
Ma kivételesen jó napom van és maradéktalanul kiélvezem. Az éjszaka kint járkáltam, de nem verekedtem és nem is valami zűrös helyen voltam dolgozni, hanem csak néhány haverommal motor versenyeztünk és fogadtunk egymásra viccből. Kivételesen élveztem. Ma reggel pedig egyáltalán nem volt gondom a fölkeléssel, ami ritkaság számba megy mostanság és hihetetlenül boldog vagyok most ettől. Az meg a pláne, hogy a ma sem nekem sem a bátyámnak nincs semmilyen kötelessége, így tudunk együtt tölteni egy kis időt, viszont az még odébb lesz, előbb edzésem lesz a nagyszájú Herondale kölyökkel, akinek szerintem még mindig nagyobb az egója, mint a képességei alapján az elvárható lenne. Lehet, hogy a generációja nephilimje, de vannak még rajta kívül jó árnyvadászok és ezt be is fogom neki bizonyítani.
Éppen ezért úgy fenékbe billentettem edzés alatt egy apró, de jól alkalmazható trükkel, hogy csak úgy nyekkent. Biztos vagyok benne, hogy még napokig fújni fog rám és az egóját alaposan beütötte, de engem nem érdekel, végre megmutattam neki! Ezek után szinte táncos léptekkel megyek a bátyámhoz és olyan mosollyal az arcomon nyitok be hozzá kopogás után, amilyet szinte alig látni rajtam. Fel is tűnik neki, amit nem csodálok, a testvéreimnek mindig minden feltűnik velem kapcsolatban, még ha rejteni is próbálok valamit. Lendületesen ölelem meg üdvözlésképpen, majd lehuppanok az ágyára.
-Lezúztam a Herondale kölyköt edzéskor. Látnod kellett volna a fejét, amikor a földre vittem a kardja ellen egy szál késsel -lelkendezem és vigyorgok, mert hát az ember azt hinné, egy kés egy kard ellen semmit nem ér, de én mégis így győztem le. Általában a késre eszküszöm és azt használom, nekem kell a közelség, hogy igazán érvényesülni tudjak a harcban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Namikaze Reishi


avatar


Hozzászólások száma :
25

TémanyitásTárgy: Re: Are you okey?   Hétf. Jún. 12, 2017 10:03 pmNara & Reishi
Nehezen tudok megbirkózni ezzel a helyzettel de itt még mindig jobb a helyzetünk, mintha odahaza maradunk, és itt esélyünk van a változtatásra, és arra hogy megszabaduljunk a szülői kényszertől, mert nekik mi sosem leszünk tökéletesek. Sosem lesz családom, gyermekem és Nara sem lesz egy engedelmes kis feleség. Ezt már ott elrontották hogy Shirot figyelmen kívül hagyták. Nem tehetek róla, de akkor is annyira bosszant.
Ebbe a bosszúságba toppan be az én kicsi húgom - vagyis húgunk - Narao, mert így több bátyja is van a kelleténél, de mindannyian szeretjük, és ezeket a ritkás pillanatokat is amikor őszinte a mosolya és jókedvű.
- Oh gondolom nem örült neki túlságosan, mivel ahogy hallottam eléggé egomán egy kölyök, bár tehetségesnek mondják. Az? - kérdezem, mert valószínűleg Jace elkövette azt a hibát, hogy lebecsülte Narát az aprócska termete miatt. Ebbe gyakran belefutnak amúgy az emberek, mert azt hiszik hogy kicsi és törékeny holott nagyon nem az.
- Na és mik a terveid későbbre? Kihullott a partnerem estére az őrjáratba, nincs kedved társulni? - vetem fel, mert akivel lennék az szólt hogy neki más fontosabb dolga van amit az intézet vezetők jóvá is hagytak. Megoldható csere, szóval nem para.notes: megjegyzés idee
• •
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Namikaze Narao


avatar


Hozzászólások száma :
16
Age :
24

TémanyitásTárgy: Re: Are you okey?   Szomb. Aug. 05, 2017 10:00 pmRei & Nara
Olyan jó kedvem van, szinte madarat lehetne velem fogatni, ami olyan ritka, mint az imént említett madár kézzel való fogása. Komolyan, ki csinál még ilyesmit? Na, mindegy, van nekem jobb dolgom is, méghozzá a bátyámmal, szóval most hozzá tartok. Lendületesen közlekedem, mint mindig, de az energia benne most kivételesen nem megjátszva van. Öleléssel köszöntöm és levetem magam az ágyára.
-Túlságosan is. De most alaposan pofára ejtettem, hogy egy kislány egy késsel verte le. Nem fog engem szeretni ezután, de most nem tud érdekelni -kuncogok, ahogy mesélek a testvéremnek és elfekszem az ágyán. Jó ott nekem, Shiro illata van.
-Csak a szokásos éjszakai programom lett volna, de akkor veled megyek -egyezem bele, mert inkább a bátyámmal vagyok, mint elveretem magam, azt tudom máskor is tenni. Egészen addig, amíg muszáj. Megvédem a bátyámat, még a lelki épségem árán is
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Namikaze Reishi


avatar


Hozzászólások száma :
25

TémanyitásTárgy: Re: Are you okey?   Kedd Aug. 15, 2017 6:50 pmNara & Reishi
Halálosan fáradt vagyok, ahogy a szobámba érek, és valami minimális rendet próbálok varázsolni, hogy legalább ne nézzen ki úgy mintha felrobbant volna a szekrényem. Az se utolsó szempont mondjuk hogy tudjam hová lerakni magam az ágyamon, és így két kupacot gyártok, amit mosni kell és amit nem. A ruháim általában gyakran cserélődnek, mivel a démonvadászat nem épp kíméletes, így általában egyszerre egy tucatot veszek különböző dolgokból. Éljen az online rendelés előnye.
Aztán megjelenik Narao, imádnivaló kishúgunk akit mind az öten tigrisként védünk meg ha valaki ferdén néz rá. Persze, tudom hogy nem kell őt félteni, de ez csak a bátty ösztön lehet. Elnevetem magam arra amit mesél, nyilván nem vágódott be a Herondale fiúnál, bár azt hallottam hogy Masashitól is kapja az ívet és a leckéket, hiszen még ráfér.
- Ahha, szóval csak beleesett abba a hibába hogy lebecsült, mert olyan kis cuki és ártatlan vagy, mi? - nevetek fel én is, hiszen Narát könnyű annak nézni. Ha nem az én húgom lenne, és nem tudnám mire képes, én sem hinném elsőre kemény harcosnak, pedig sokszorosan is bizonyította már hogy mire képes. Elfekszik az ágyamon és mellé heverek én is, most hogy el lehet férni ott.
- Remek. Reméltem hogy nem kell valaki idegennel mennem, veled mégis csak jobban szeretek járőrözni, bár Dorotheával is jó volt a múltkori kör. Biztos kezű harcos - igaz akkor nem beszéltünk még sokat egymással, de talán a következő alkalommal majd igen.
- Na és az éjszakai kiruccanásaid alatt még mindig nem pasiztál be? - kérdezem, hiszen én megszoktam mindig kérdezni, ha már ennek a felelőse lettem. Suzu kissé merevebb ilyen téren.notes: megjegyzés idee
• •
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Namikaze Narao


avatar


Hozzászólások száma :
16
Age :
24

TémanyitásTárgy: Re: Are you okey?   Hétf. Okt. 09, 2017 9:41 pmRei & Nara
Ha már egyszer jó kedvem lett, amiért levertem a Herondale kölyköt, nem hagyom veszni, annyira ritkán vannak ilyenek. Normális esetben semmihez nincsen kedvem, nagyon rossza esetben még ahhoz sem, hogy kikeljek az ágyból. Szerencse, hogy Reinek fel sem szokott tűnni, különben el sem tudom képzelni, mit tenne a szüleinkkel. Pedig én miatta vállaltam ezt is be, hogy minél több mindentől meg tudjam óvni anyáékkal szemben. Mindegyiküket imádom, de Shirot meg kell védenem.
-Ahha, mindenki ezt hiszi először. Pedig nem is vagyok olyan pici -biggyesztem le az ajkaim, tudom, hogy kicsi vagyok, de ennyire azért talán mégsem. És még direkt próbálok ijesztően is kinézni! Nehéz ám a méretemben olyat találni, amiben nem kislánynak tűnök mindenkinek. Rámászom félig a bátyámra és átölelem a nyakát, szeretek hozzá bújni, végre a húgának érzem magam olyankor, akit tényleg lehet pátyolgatni és nem egy túlságosan sokat látott és tapasztalt nőnek, akinek már minden mindegy. Úgy tehetek, mintha minden rendben lenne.
-Én is ilyesmit hallottam róla, de vannak pletykák is, hogy nagyon titkol valamit, azért viselkedik néha olyan karót nyelten -Nem igazán tudom hova tenni az utóbbit, de az tény és el kell ismerni, hogy foglalkozik a fiatalabb generációval. Ezt legalább meg kell adni neki, amíg pedig kiderül, hogy milyen hosszútávon, én megadom neki a bizalmat.
-Pfff, még csak azt kéne -tagadom le rögtön, de talán egy kicsit túl gyorsan teszem. Nem, egyáltalán nem pasiztam be, de attól még beleszaladtam egy mondénba, aki túlságosan sokat fordul meg a fejemben, annak ellenére, hogy csakis a bátyám kellene kitöltse a gondolataimat. Nem tetszik, hogy felkavarta az állóvizet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Namikaze Reishi


avatar


Hozzászólások száma :
25

TémanyitásTárgy: Re: Are you okey?   Szer. Okt. 11, 2017 11:51 pmRune & Reishi
Apró mosollyal figyelem Nara arcát, ritka eset hogy ennyire jó kedve legyen csak úgy valamitől, és ki akarom használni, hogy ilyennek látom. Ilyennek kellene lennie mindig, ahogy felkel este, és kimegy őrjáratra. Nem mondom hogy az életünk könnyű de az övé extrán nem az, és ezt soha nem fogom megbocsátani a szüleinknek, és semmilyen angyali erő nem vihet rá hogy meggondoljam magam. Nagyon kell uralkodnom magamon ilyenkor, nem lenne jó ha Kazu előkerülne, ő még talán végre is hajtaná. Azt meg nem akarom semmiképp.
- Hozzánk képest vagy. Mármint az árnyvadász pasik többségéhez képest, és ezért elkövetik azt a hibát hogy elsőnek nőnek néznek, nem harcosnak, aki ugyanazt a kiképzést kapta mint ők maguk. Ez ilyen pasi betegség - vonom meg a vállam kuncogva, hiszen én tudom hogy nem érdemes belé kötni és lebecsülni, de mivel ilyen apró termetű... Épp elégszer hallgatom azt is, hogy nem tud vásárolni rendesen, hiszen S-es vagy XS-es méreteken él, ami az én L-esemhez képes nagyon morbid. Olyan, mintha az ő cuccai ilyen gyerek ruhák lennének, bár Rurival jó ízléssel választanak mindig kemény csajos cuccokat.
- Hm, lehet. Nem tudom, de amíg normális én meg se szólalok, aztán ha viszket, majd vakarjuk. Mérföldekkel normálisabb az otthoniaknál is nekem elég ennyi - sóhajtom, hiszen kevéssel is beérem, és azzal is ha nem baszogatnak folyamatosan a család alapítással, kötelezettségekkel, és mindenféle olyasmikkel, amitől mindünknek feláll a szőr a hátán, és az idegeink is borzosak lesznek. Kazué a leginkább.
- Igazán? Tudod ugye, hogy most nem hiszek neked - húzom fel a szemöldököm, ahogy ölelem, ha már rám fonódott, így legalább úgy tehetünk, mintha normális testvérek lennénk. Megérzem mikor füllent, és legtöbbször nem hozom fel neki, ahogy Suzu sem, de most nem tudok visszafogni egy kis faggatózást. Lenne valaki, aki iránt érdeklődik?
notes: megjegyzés idee
• •
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Namikaze Narao


avatar


Hozzászólások száma :
16
Age :
24

TémanyitásTárgy: Re: Are you okey?   Pént. Jan. 05, 2018 11:00 pmRei & Nara
Most még a bátyámhoz is több kedvem van, ami remek és ki is használom. Tudom, hogy szereti, ha élhetőbb vagyok, és látszik rajtam némi kedv is, ezért vele szoktam eltölteni azt a kevés időt, ami így megadatik nekünk.
-Azt észrevettem, de mit csináljak, nem vagyok egy kétajtós szekrény. Még csak magas sem vagyok, mint Isabelle. De legalább így is halálos vagyok -jegyzem meg, néhol zavar, hogy nem vagyok olyan nőies, hanem inkább kislányos az itteni mérce szerint, de általában kisebb gondom is nagyobb annál, minthogy sokáig ezen agyaljak. De Ruri segítségével találok azért olyan pici darabokat, amikben még én is jól mutatok, szóval meg lehet azért oldani. Nem fektetnék sok energiát az öltözködésembe az amúgy is kevésből, de muszáj, hogy provokatívan nézzek ki, különben esélyem sincs.
-Annál nem nehezebb. De összességében rendesnek tűnnek mind a ketten, én megszavazom nekik a bizalmat -Mindkettő elég fura a maga nemében, de ki tökéletes a mi világunkban? Ha csak ránk nézünk is láthatja mindenki, hogy nagyon nem vagyunk azok.
-Akkor ne hidd el, de tényleg nem pasiztam be -kuncogok, ahogy ölelem, ezt most könnyű szívvel tudom mondani neki, hiszen ez igaz is. Az, hogy milyen hülyeségeken jár az eszem, már egy más téma, amivel nem kell őt terhelnem. Így is elég sokmindennel kell miattam foglalkoznia, pontosan elég ennyi. Ez is a saját magammal kötött megállapodásom része.
-Na és te? Ha már itt tartunk, volt valaki, aki megfogta a képzeleted? -pillantok fel rá. Tudom, hogy nem marad meg egy ember mellett, mert a háta borsódzik a családalapítás gondolatától, de azért szeretném, ha mása is lenne.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content

TémanyitásTárgy: Re: Are you okey?   

Vissza az elejére Go down
 

Are you okey?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Játéktér :: New York :: Manhattan :: New Yorki Intézet-