Árnyvadászok

Hasznos dolog a megpróbáltatás, mert olyan, mint a mérges vipera: fogában drága gyógyszert rejteget
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest News
2019
Május
10.
Kikerült egy új Rangfoglaló Olvass tovább >>
2019
Aug
26.
Új moderátort kaptunk! Olvass tovább >>
2019
Okt
13.
Megújult külsővel és belsővel megyünk tovább! Olvass tovább >>
Chatbox
Staff members
Oldalunk

Latest topics
Seven day's to the wolves - Dany & Enzo Emptyby Zach Daniels
Vas. Dec. 08, 2019 1:03 pm

Seven day's to the wolves - Dany & Enzo Emptyby Mark S. Crawley
Szomb. Dec. 07, 2019 10:02 pm

Seven day's to the wolves - Dany & Enzo Emptyby Aedion Ancarth
Csüt. Nov. 28, 2019 9:36 pm

Seven day's to the wolves - Dany & Enzo Emptyby Aedion Ancarth
Szer. Nov. 27, 2019 9:48 pm

Seven day's to the wolves - Dany & Enzo Emptyby Aedion Ancarth
Szer. Nov. 27, 2019 8:51 pm

Seven day's to the wolves - Dany & Enzo Emptyby Adam Vincent Kane
Hétf. Nov. 25, 2019 9:54 pm

Seven day's to the wolves - Dany & Enzo Emptyby Gioia Selvaggio
Pént. Nov. 22, 2019 6:15 pm


A hónap reagolói
Mark S. Crawley
Seven day's to the wolves - Dany & Enzo Bal11Seven day's to the wolves - Dany & Enzo Kyzyp11Seven day's to the wolves - Dany & Enzo Jobb11 
Teresa Hightman
Seven day's to the wolves - Dany & Enzo Bal11Seven day's to the wolves - Dany & Enzo Kyzyp11Seven day's to the wolves - Dany & Enzo Jobb11 
Zach Daniels
Seven day's to the wolves - Dany & Enzo Bal11Seven day's to the wolves - Dany & Enzo Kyzyp11Seven day's to the wolves - Dany & Enzo Jobb11 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share
 

 Seven day's to the wolves - Dany & Enzo

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Enzo di Canio


Enzo di Canio


Hozzászólások száma :
45

Seven day's to the wolves - Dany & Enzo Empty
TémanyitásTárgy: Seven day's to the wolves - Dany & Enzo   Seven day's to the wolves - Dany & Enzo EmptySzomb. Ápr. 15, 2017 4:11 pmDany& Enzo


Egy új város. Új falka, ahol mi vagyunk az úgynevezett betolakodók, és megmentők ahogy az ismerkedés alatt elnéztem, elég pocsék alfájuk lehetett és hálás vagyok Apának hogy legyőzte, bár ebben soha egyetlen pillanatig sem kételkedtem. Apa nem veszíthet. Sohasem. Ha mégis megtette volna, én téptem volna cafatokra az őrült tagok, vagyok olyan jó harcos mint az alfa. De szerencsére nem így történt, és mindenki nagy vidáman becuccolt ide, és mennek az ismerkedési körök, hogy megtudjunk egymásról minél többet, hiszen ahhoz hogy együtt élhessünk, nem árt ismerni a társainkat. A pasikkal könnyebb ismerkedni, elmentünk sörözni mind és kevés híján belefulladtam a sörös korsómba azoktól amiket meséltek. Az ő alfájuk a tökéletes ellentéte volt a mienknek, és tudom jól hogy apánk is kegyetlen harcos, de nem hülye, tudja mikor kell mérlegelni és mikor hogyan dönteni.
Ma csak kószálok a házban és keresem a helyem. Feketében és rocker stílusban ahogy az tőlem elvárható a széles alkarvédőim alatt két kés lapul, remekül boldogulok velük. Kali késharc technika és még pár másik is társul mellé. A mozgásigényem miatt sokfélét próbáltam, tanultam. Könnyűtalpú edzőcipőben slattyogok összevissza a házban és a konyhába ülök le kávézni, de alig csinálom meg amikor társaságot kapok egy rózsaszínhajú csaj személyében.
- Szia Danielle. Danielle ugye? - pillantok rá, és felmutatom a kávés köcsögöt.
- Kérsz te is folyékony életet? - hiszen mi kávéval működünk, és én még sok sörrel is, de hát az ember miért ne sörözhetne amikor akar, lévén iszonyú nehéz berúgni, és akkor sem tart sokáig.
- Mi a helyzet? Minden oké? - fordulok vissza felé egy vagy két bögrével a válaszától függően, és ledobom magam az egyik székre kényelembe helyezkedek. Itt van kávé és kaja, a legjobb hely a világon a konyha!
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousSeven day's to the wolves - Dany & Enzo Empty
TémanyitásTárgy: Re: Seven day's to the wolves - Dany & Enzo   Seven day's to the wolves - Dany & Enzo EmptySzomb. Ápr. 22, 2017 5:12 pm

Enzo & Dany

Hosszú napjaim voltak, és nem vagyok éppen a legjobb kedvemben. Igen, hálásak vagyunk, hogy az új alfa felszabadított minket, de olyannyira hozzászoktunk már a régi helyzethez, hogy néhányunknak nehezünkre esik hozzászokni az új felálláshoz. Nem mondom, tényleg jobb, de… Nagy fura, hogy ilyen sokan vagyunk a házban. Eddig voltunk tizenöten, és próbáltunk minél kevesebbet nyüzsögni, hogy ne hívjuk fel magunkra az alfa figyelmét. Persze azért élveztük egymás társaságát, játszottunk és néha még buliztunk is, de azok ritkák voltak. Az újak meg sokan vannak, hangosak, rengeteget isznak és minden hol ott vannak. Nem hibáztatom őket, hiszen ők ehhez szoktak, de valahogy nekem még nem tűnik helyén valónak, hogy ilyen felszabadult legyek. Végülis, meghalt az alfánk és sokakat vesztettünk az ideje alatt.
Az sem igazán könnyíti meg a dolgomat, hogy most a munka miatt plusz stressz nehezedik rám, össze kéne raknom egy előadást egy csapatnak, akiket nem ismerek és nem tudom a témát, a helyet, az időt, konkrétan semmit és még a táncosok sem érnek rá az elmondásuk szerint. Csodálkozni fogok, ha így bármi is össze fog jönni. Még Bellával se nagyon tudtam találkozni, ami még tovább frusztrál… Nem az én időszakom ez. Azt hiszem, jobb, ha iszom egy kávét, talán tudok magammal kezdeni valamit.
Ráveszem magam, hogy megmozduljak és elslattyogok a konyhába, egyszerűen vagyok felöltözve, amolyan majdnem pizsama, de bizonyos progresszív előadásokat akár ebben is előadhatnék és visszatapsolnának. Szóval leggings, valami túlméretes férfiing és a hajam felkötve egy laza kontyba, a tökéletes hétvégi viselet. És belefutok valakibe, amit legkevésbé akartam, de csak nem lehetek vele ellenséges, pusztán mert ott van, ahova én is menni akartam, így magamra erőltetek némi nyugalmat és besétálok.
-Szia. Dany leginkább. És te? -legalább a nevét tudjam meg, mert konkrétan semmit nem tudok az érkezettekről.
-Ha nem hívod így, akkor igen -kotrom elő a kedvenc bögrémet a szekrényből, hogy töltsek, és előhalászom a tejet is a hűtőből és a cukrot is lecsapom a pultra. Minden plusz kalóriára szükségem van, mert annyit mozgok, hogy szinte semmilyen súly nem marad meg rajtam.
-Persze. Az élet most már szép, szabadok vagyunk és végre nem kell kiszökdösnöm, ha találkozni akarok a barátnőmmel -ennek az aspektusnak örülök a legjobban, hogy akkor mehetek Bellához, amikor csak kedvem tartja, meg persze mindketten ráérünk. -De azért fura, hogy itt vagytok -morgom bele a bögrémbe.

Outfit: Link » @ «Music: Link
Vissza az elejére Go down
Enzo di Canio


Enzo di Canio


Hozzászólások száma :
45

Seven day's to the wolves - Dany & Enzo Empty
TémanyitásTárgy: Re: Seven day's to the wolves - Dany & Enzo   Seven day's to the wolves - Dany & Enzo EmptyPént. Május 12, 2017 2:49 pmDany& Enzo


Már egy jó pár napja itt dekkolunk, de még mindig nem sikerült mindenkivel rendesen szóba elegyednem, de az tény hogy alapos változást hoztunk a falkába és ami nekünk teljesen természetes arra ők még tágra nyílt szemekkel néznek hogy mit képzelünk mi. Hát azt, hogy megtehetjük, már pedig megtehetjük és mint az egyik legjobb harcos, már össze is szedtem azokat, akik kicsit is konyítanak a harcokhoz. Közülünk mindannyian értünk hozzá, mert másképp nem maradtunk volna életben és én főleg a késeket szeretem harcban, mint a kezem meghosszabításait, de mindenféle lőfegyverbe is bele tudok szeretni azonnali hatállyal. Akár egy jó nő formás idomaiba. És sosem járok fegyvertelenül, még most sem. Nem csak dísznek hordom a széles bőr alkarvédőimet. Késeket rejtenek, éles késeket.
A konyha éppen kihalt, de nem maradok sokáig magamra, mert az egyik itteni kis nőstény szambázik be a rózsaszín hajkoronájával. Sok mindent nem tudok róla még.
- Oké, akkor Dany. Én Enzo di Canio vagyok, azaz Enzo ahogy mindenki hívni szokott. Lióra ne hallgass, ő illet rosszabb nevekkel is mint az Enzo - kuncogok fel és jó nagy adag kávét csinálok, mert én magam legalább két személy helyett meg tudom inni, már amikor persze nem jéghideg sörrel oltom a szomjam. Oh mennyei nedűk.
- Most miért? Van benne igazság. Bár az is tény hogy a behűtött jéghideg sörnél nincs jobb, de azért a kávé is jó lássuk be - vigyorgok ahogy egy random fekete-kék bögrét találok és abba öntök magamnak, miután Dany bögréjét is megtöltöttem. Hölgyeké az elsőbbség, természetesen úriember vagyok. Vagy úrifarkas. Vagy farkasúrfi. Hm.
- Szabadok, igen az hiszem ez jó kifejezés. Hála a jóságosnak hogy nem láttuk mi zajlott itt, mert nem egyszer, de százszor nyúztuk volna meg azt a férget. Már ne is haragudj, tudom hogy sokáig volt a vezéretek, de ez nem vezér volt, hanem egy diktátor, méghozzá nem éppen józan eszű - fortyogok magamban egy sort, hiszen tény és való magam is szívesen megnyuvasztottam volna, de apánknak kellett, hiszen ő az Alfa. Mindig ő lesz, én nem pályázok a posztjára, én azért vagyok mellette hogy mindenkit leszúrkáljak szépen aki szemet vetne a pozícióra. Mellesleg úgysem jutna át rajtam.
- Furcsa? Nos, nekünk is furcsa egy kicsit, de meguntuk Nashville-t, és saját területet akartunk. Majd meg fogjátok szokni a jelenlétünket, mert itt ahogy apánk is mondta nem két falka leszünk, hanem egy egységes. A falka menedék, család a család helyett nem úgy kellene kinéznie mint valami börtön - sóhajtok fel, hiszen Dante nekünk ezt tanította mindig. Összetartás, erő és fegyelem, de mellette figyelem is.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousSeven day's to the wolves - Dany & Enzo Empty
TémanyitásTárgy: Re: Seven day's to the wolves - Dany & Enzo   Seven day's to the wolves - Dany & Enzo EmptyCsüt. Jún. 29, 2017 1:26 pmEnzo

&

Dany
Amint megérkeztek ide, rögtön elkezdtek szerveszkedni, sőt még a karácsonyi bálra is elmentek, amire mi már évek óta be se dugtuk az orrunkat. Mindig kaptunk meghívót, hátha, de az alfánk csak ignorálta a levelet, mint ott se lett volna. Akkor már nem mertünk ellenszegülni. De ennek már vége, mert megjöttek ők és teljesen felforgatták a meglévő rendet. Olyan összefogással dolgoztak, amit magunk között már régen tapasztaltam, pedig már itt vagyok egy ideje. Például ez a csávó, aki itt fogadott a konyhában, megkereste azokat a farkasainkat, akik tudnak harcolni és be is szervezte őket. Ennyit tudok róla.
-Szóval Enzo. Ezek szerint jóban leszek ezzel a Lioval -Még mindig nem én vagyok a világ legkedvesebb embere, pláne nem idegenekkel, szóval nem játszom meg magam. Iganis szeretek bunkó lenni bizonyos esetekben, hogy mutassam, engem érdemesebb békén hagyni. Így is, aki ismer az tudja, hogy nagyon is szoktam törődni a hozzám tartozókkal.
-Én inkább Cider fajta lány vagyok, de a sörrel is kiegyezem, ha más nincs. De a kávé akkor is fontos -A sör nekem mindig is kicsit keserű volt, de megittam azért rendes mennyiséggel, ha úgy hozta az élet. Odaadom a bögrém megtöltésre és jó pár kanál cukrot  belelapátolok a tej mellé. Kell az a plusz energia.
-Vigyázz a szádra. Akármilyen volt, amikor ti láttátok, régen pontosan olyan jól gondoskodott rólunk, mint a ti alfátok. Ne merészelj úgy beszélni róla, mintha mindig ilyen lett volna. Igazad van, borzalmas alfánk volt a végén, de nem mindig volt ez így -morranok meg rá, mert akármit is állítanak és bármit is láttak, azért az alfánk volt. Nekünk is van értékítéletünk, tudjuk, hogy borzalmas volt, de attól még gyászoljuk őt. Ha másért nem, halottakról vagy jót vagy semmit.
-Majd idővel talán. De addig is kell egy kis összeszokás -jegyzem meg hátra vetve a rózsaszín hajamat. Könnyű lesz végülis egy falka lenni, de az új szokások időt vesznek igénybe. Például nem félni az életünkért nap, mint nap.

Outfit    @    Music
Vissza az elejére Go down
Enzo di Canio


Enzo di Canio


Hozzászólások száma :
45

Seven day's to the wolves - Dany & Enzo Empty
TémanyitásTárgy: Re: Seven day's to the wolves - Dany & Enzo   Seven day's to the wolves - Dany & Enzo EmptySzomb. Júl. 08, 2017 1:33 amDanny& Enzo


Ennyi szervezkedés és újra tervezés után, most már kicsit lazíthatunk és foglalkozhatunk ismerkedéssel, és kiképzéssel is. Mindenkinek megtudtuk az erősségét és a gyengeségét is, amivel már lehet valamit is kezdeni. Ők sosem voltak igazán egybe, ahogy elnéztem, nekik ez inkább kényszer volt mintsem falka. Börtön. Fel sem foghatom és őszintén szólva nem is igazán akarom. Ez nonszensz amit itt művelt. A harcra fogható farkasokat beszerveztem az őrjáratokba, akik viszont nem harcosok, azokat megtanítom harcolni ha igénylik.
- Valószínűleg. Lió a húgom, de elég nagy búgócsiga, ezért nem látni olyan gyakran, maximum rohanás közben - vigyorodom el, ahogy kávézom, és csinálok neki is. Megint csak elgondolkozom. Igazán csinos kis nőstény a maga fiús alakjával és rózsaszín hajával. Már megkaptam a felvilágosítást hogy nem érdemes rámoccanni, ha csak nem együtt akarunk elmenni csajozni. Igazán érdekes de, de mi sem vagyunk kifejezetten fehérek vagy feketék, és nem tagadom hogy én nem voltam már férfivel. Aki ennyi ideig él mint én, az nem válogat.
- Cider? Hát végül is... egynek elmegy de azért én a sört jobban pártolom, és a minőségi szeszesitalt, mint a Chivas. De persze nem vagyunk egyformák - mosolyodom el, ahogy kávézom, és a pultnak támaszkodom. Beleiszom bögrébe és aztán siklik pillantásom újra a lányra, amikor morran. Erre a szürke farkasom is felkapja a fejét de lenyugtatom, nem kell most kakaskodni, mindössze a véleményünk tér el.
- Héhé, be ne kapjál. Én csak az alapján tudok ítélkezni amit láttam, és ebből azt szűrten le hogy már egy ideje ilyen. Milyen alfaharc az, ahol a kihívó félnek szurkol mindenki? - tárom szét a karimat mert ez logikusnak hangzik azért, és nem volt nagy ellenállás, mondhatni szinte senki nem ellenkezett miután apám einstandolta a területet, szó szerint. Ám elengedem a témát, nem lovagolok rajra.
- Jól van, hagyjuk inkább mielőtt megeszel, engem aztán nem érdekel. Gyászoljátok csak meg, ahogyan illik, nem hozom fel többet - hagyom rá a témát és kinyújtózkodom. Megfeszülnek az izmaim egy kicsit, női szemmel nézve biztos nem lehet rossz látvány, de hogy őt hidegen hagyja... akkor meg miért ne csináljam?
- Persze, idővel könnyebb lesz. Nemsokára rendezünk egy házibulit is, Lió már szervezi közben - jegyzem meg, mert tudom hogy van egy ilyen folyamatban és jó lesz lazulni kicsit. Bulizás közben amúgy is mindenki oldottabb lesz és talán több mindent megtudunk majd egymásól is.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousSeven day's to the wolves - Dany & Enzo Empty
TémanyitásTárgy: Re: Seven day's to the wolves - Dany & Enzo   Seven day's to the wolves - Dany & Enzo EmptySzomb. Nov. 04, 2017 12:12 pmEnzo

&

Dany
Nekem még túl korán van úgy mindenhez, még félig pizsamában mászkálok, a tánc nagyon is lefárasztja az embert, de még akkor is képes rá, ha farkas az a bizonyos ember. Kell az a kávé.
-Akkor máris van bennünk valami közös -húzom félmosolyra az ajkaim, én is túl sokat pörgök, de én igyekszem annyit is pihenni mellé. Nem akarom kiégetni magam idejekorán, ezért figyelek erre. A régi alfával különösen kellett az ilyesmire vigyázni, amennyi plusz fölösleges fejfájást és munkát akasztott a nyakunkba. De ennek is vége van már.
-Nekem a sör keserű, a cider lényegében csak édes sör. De az erősebben egyetértek -Nem vagyok olyan nagy ivó, de ha éppen olyanom van, akkor én is iszom erősebbet, akár egyszerre többet is. Mikor milyenem van. Kezemben szorongatom a bögrét, amikor megmorgom és látom a farkasát is mozdulni, de most nem érdekel. Az alfa akkor is az alfa volt.
-Rossz és ezt én is elismerem. De a történet felét sem ismered -emlékeztetem, hiszen ő nem látta abban az időben, amikor én érkeztem a falkába. Akkoriban nagyon is jó alfa volt és bár szenvedtünk tőle, egyikünk sem tehet róla, hogy megőrült a korába. Igazából még sajnáltuk is valahol, de nem tudtunk mit csinálni, még mindig ő volt a legerősebb.
-Köszönöm -hangomban még van egy kis neheztelés, de legalább felfogta. Még kell idő, hogy elengedjük a régi alfát. Végignézem a nyújtózkodást, de meg kell állapítanom, hogy az alapvető elismerés az izmok iránt még mindig bennem van, de amúgy nem mozgat meg semmit továbbra sem a fantáziámban.
-Remélem. Az jó lesz, ránk fér a rendes szórakozás -Régen is voltak bulik, de inkább nevezném társasjátékesteknek piával, mint rendes piának, de mi ezt szerettük. Nem voltunk sosem olyan nagyon vadulósak, még a kölyök sem a falkán belül. Kívül nagyon is, de az már az ő gondja.

Outfit    @    Music
Vissza az elejére Go down
Enzo di Canio


Enzo di Canio


Hozzászólások száma :
45

Seven day's to the wolves - Dany & Enzo Empty
TémanyitásTárgy: Re: Seven day's to the wolves - Dany & Enzo   Seven day's to the wolves - Dany & Enzo EmptyHétf. Dec. 25, 2017 12:21 amDanny& Enzo


Meglepő módon nem üres a konyha, pedig az első pár napban meg mertem volna esküdni hogy ott szellemfarkasok élnek, mert egy teremtett lélek se dugta elő az orrát a saját kis zugából. Mostanra viszont már egészen mozgás van ami tetszik, mert hát nálunk mindig is az volt, falka voltunk és vagyunk is. Népes, nyüzsgő hangos társaság.
- Jah. Felismerhető hogy mindig elvan tűnne az írótáblájában és ilyen speedy, hogy alig látod hogy elsuhan melletted - vigyorgok én is, hiszen imádom a húgom, és ilyen őrülten pörgős csajnak amilyen. Nem is akarnám hogy másmilyen legyen. A mi kis mindent intéző csodabogarunk, olyan szempontból hogy nő létére is extra sok felé képes koncentrálni. Nem is értem hogyan csinálja, de múltkor azt mondta hogy képzeljem el az agyát úgy, mint egy böngészőt, ahol 568289 lap van megnyitva egyszerre. Én már belebolondultam volna az fix.
- Édes sör, bár az inkább bornak minősül azt hiszem. Vagyis hát pont ez a kettő közötti valami. Nem mondom hogy sose innám meg, de nekem a sör az igaz szerelmem. Jó hidegen, ahhh micsoda látvány - olvadozok egy kicsit, hogy nevetésre bírjam, mert ebben jó vagyok. Másokat jobb kedvre deríteni. Ahogy megmorog a farkasom is megrázza magát, de visszacsitítom. Nem akarok balhét, és tudom hogy nem olyan egyszerű elengedni, csak hát nekem meg a nagy pofám nem olyan könnyű befogni.
- Mert senki nem mondta el. Ha elmeséled talán jobban megértem, szóvól ért az ember, de még a farkas is sokszor - mosolyodom el, de nem lelkesedek különösebben egy elmebeteg alfa életútja iránt. Egyszerűen nonszensz hogy egy harcban a kihívó félnek szurkoljanak, és ne a saját alfájuknak! Ez mindent elmond.
Csak biccentek ahogy megköszöni, nem vagyok ám szánt szándékkal tapló, csak egyszerűen nem értem ezt a viselkedést. A kinyújtózás jól esik, és alaposan megropogtatom magam. Leeresztem a karom és kicsit megmozgatom vállból. Edzeni készülök, és ez olyan bemelegítés előtti bemelegítés.
- Az biztos. Jó lesz majd meglátod. Lesz pia, kaja, és játszani is szoktunk, nem csak masszívan vedelni, bármilyen meglepő is - nevetek fel ahogy a kávéba kortyolok. Imádom az ízét, és imádom színét, meg azt is hogy van.
- Szóval... volt valamikor is valami közös játék vagy buli? Nem vadászat hanem olyan amikor mittudomén, leültetek activity-zni? - faggatom tovább.

Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousSeven day's to the wolves - Dany & Enzo Empty
TémanyitásTárgy: Re: Seven day's to the wolves - Dany & Enzo   Seven day's to the wolves - Dany & Enzo EmptyKedd Jún. 26, 2018 8:40 pmEnzo

&

Dany
Annyira megszoktam már, hogy alig látni valakit a falkaházban, hogy nem számítottam senkire, pláne nem az új falka egyik tagjára. Vagy inkább a falkánk egy új tagjára? Nehéz lesz ezt megszokni, az biztos.
-Ahh, akkor ő volt az a könyékmagas kis izé, ami úgy elzúgott legutóbb? Nem tudtam rendesen megnézni, mire utána fordultam, már el is tűnt -gondolkozom el, ahogy egy kicsit még igazgatom a cukortartót a pulton. Még félig van, de hamarosan ki fog fogyni, de nem én leszek, aki tesz bele, az biztos. Este tízig nem fogok hazakerülni ma, és ez a legjobb eset.
-De bele van valaki szerelmesedve az italába -kuncogom el magam, azon a fejem egyszerűen nem lehet nevetni. Úgy tűnik, kifogtam egy vicces hímet -A bor nem szénsavas, bár… Igazából nem lényeg -vonok vállat, mert hol érdekel ez igazából engem. Sehol, pontosan ott. Ismét kortyolok a kávémból és kicsit táncikálok egyhelyben, mert azért hideg a padló és amúgy is ezt fogom csinálni a mai nap nagy részében, amint sikerült elindulnom itthonról. Mára is táncolni terveztem, de most sem tanítani, sem csapat performanszot gyakorolni sem akarok, csak magamtól táncolni, amíg ki nem fulladok. Jó levezetés lesz az utóbbi idő után.
Nagyot sóhajtok, ahogy elgondolkozom, mit is tudnék mondani a kései alfánkról. Annyi mindent lehetne mesélni és még többet mutatni, hiszen az egész házban látni még a nyomait, amit még nem dobtak ki, vagy alakítottak át az új lakók. Körbenézek a konyhában, majd végül vissza rá, és az arckifejezését vizsgálva úgy döntök, nem érdekli igazán ez az egész. Mármint megvan a véleménye a volt alfánkról és biztosan nem hajlandó megváltoztatni, akármit is beszélek én róla.
-Amikor én érkeztem a falkába, még olyan volt, mint most a tiétek. Igazságos volt, aranyos, amikor magunk között voltunk, de mindig igazságos és erős, ha arról volt szó. Nagyon szerette a focit, még egy időben tartott fiatal mondénoknak edzést hétvégenként. Fura egy humora volt, nem lehetett leszoktatni a régi szleng használatáról. Csak aztán sok lett neki azt hiszem az idő. Nem mindenki tud sok száz évig élni, akármilyen erős volt, az elméjének túl sok volt. Nem akartuk bántani, nem is tudtuk. Ezért örültünk annyira nektek, nem nekünk kellett cselekedni, túlságosan szerettük -Végül így foglalom össze az elmúlt majdnem nyolcvan évet, amit itt töltöttem Brooklynban. Nagyon is jó volt sokáig, csak az elmúlt öt év volt földi pokollal egyenlő, előtte teljesen normális falkánk volt.
-Meglepő hát -kuncogok, de már csak egyetértésként.
-Persze, hogy volt. Igazából sosem voltunk nagy bulisok, az összes közös program leginkább társasjáték volt némi alkohollal. Abból elég sok volt, ami azt illeti, olyan hetente, legkésőbb havonta. Csak az alfa… agymenése óta nincsenek -sóhajtok, hiszen azt mindenki hiányolta, ezzel talán meg lehetne minket is fogni egy kis együttműködésre és összekovácsolódásra. A közös nappaliban egy szekrény csakis mindenféle társasjátékkal van tele, azokat használtuk.

Outfit    @    Music
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

Seven day's to the wolves - Dany & Enzo Empty
TémanyitásTárgy: Re: Seven day's to the wolves - Dany & Enzo   Seven day's to the wolves - Dany & Enzo Empty

Vissza az elejére Go down
 

Seven day's to the wolves - Dany & Enzo

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Archívum :: Játékok-