Árnyvadászok

Minden attól függ, honnan nézed. Az egyik ember fényt lát, a másik sötétséget.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk

Latest topics
by Kouji Asashima Hétf. Jan. 14, 2019 3:10 pm

by Paris Deveroux Vas. Jan. 13, 2019 8:30 pm

by Edward Larsen Vas. Jan. 13, 2019 6:53 pm

by Edward Larsen Vas. Jan. 13, 2019 1:09 am

by Aedion Ancarth Szomb. Jan. 12, 2019 11:03 pm

by Aedion Ancarth Szomb. Jan. 12, 2019 10:50 pm

by Aedion Ancarth Pént. Jan. 11, 2019 10:26 pm

by Vendég Pént. Jan. 11, 2019 7:11 pm

A hónap reagolói
Dorothea Coldstone
 
Namikaze Narao
 
Aedion Ancarth
 
Edward Larsen
 
Darryn Yates
 
Callum A. Dasan
 
Camea Namid
 
Minerva Cheney
 
Mark S. Crawley
 
Paris Deveroux
 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share | 
 

 Alexander Lightwood

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég

Vendég
avatarTémanyitásTárgy: Alexander Lightwood   Csüt. Ápr. 20, 2017 11:18 pm

Alexander Gideon Lightwood

Név
Alec, Alexander
Kor
18
Faj
árnyvadász
Rang
íjjász ~ harcos (nephilim)
Play by
Matthew Daddario
Foglalkozás
mondén'világ védelmezése, leküzdeni a saját démonokat -

""Ha Jace az arany, aki magára irányított minden fényt és figyelmet, akkor Alec az ezüst: annyira megszokta, hogy mindenki Jace-re figyel, hogy ő is csak vele foglalkozott. Mindig a másik fiú árnyékában élt, ezért eszébe sem jutott, hogy őt is észreveheti valaki. És bár kevesen tudják, de az ezüst ritkább fém, mint az arany.""
Kinézet

Napbarnítottnak ható arcában ülő barna tavai mélyek, mint a Világtenger. Bársonyos, selyembe bújt lélek övé. A pillantása hol temérdek kérdéssel teli, hol acélkeretezett. Szögletes arcforma zárja közre tekintetét. Sötét tincsei időnként homlokára simulnak, hol az égtájak felé ágaznak. Dús ajkak formálják kérdő s kijelentő szavait. Magas termete ellenére hangja érzelmekkel teli, mély, finoman csilingelő. Felszíne olyan, akár porcelán, mégis alatta rengeteg izom bújik. Ruházatát kényelmes anyagokban keresi, általában harci-hacukát visel. A fekete, illetve kék színek egyvelegét bátran hordja. Rúnákkal borított testén egyes darabok fakóbbak, többek intenzívebbek. Nyakán felfelé szalad egy 'Z' betűre hajazó darab. Fegyverének íját, nyilait tekinti elsősorban, de ügyesen bánik egyéb fegyverekkel is. Járása, gesztusai őszinték, képtelen színészkedni. Mimikája rettenetesen árulkodó gondolatairól, érzelmeiről.
Személyiség

Vékony bőre alatt szívébe bűvölt érzelmei, mint a - bátorság, a vakmerőség, a kalandvágy, a tudásszomj teszik őt harcossá. Tanult, tapasztalt fiatal. Okos, kifejező és talpraesett. Érzéketlensége ellenére érzékenyebb, mint bárki más. Megpróbálja elrejteni mélyebb gondolatait, titokban emészti magát legbelsőbb démonain. Ha dühöt érez, kifejezi tettekben, szavakban. Előfordul, hogy hibázik - ám ezt koránt sem ismeri be szívesen. Mint, minden Lightwood makacs, időnként talán pökhendi. Hamarabb szól, csak azután gondolkodik. Merészsége vetekedik tisztelettudásával. Értékeli, ha valaki egyenes vele szemben. Büszkesége megbúvik tehetsége mögött. Szerényebb típus. Ha megszeret valakit, ragaszkodik hozzá. Izzy és Jace állnak legközelebb bíbor motorjához, ők uralkodnak fölötte.
Gyengéd érzelmeket nem váltott ki belőle senki korábban. Ifjúkori rajongását Jace iránt elfeledte. Tapasztalatlan a szerelem, illetve a felnőtt viszonyok terén. Érintetlen még. Továbbá nehezen érez bizalmat, de sosem hagyja fel a reménykedést. Erősnek mutatja magát, de belül érzékenysége reszketve öleli magába minden porcikáját, ugyanis minduntalan úgy érzi, valami baj van vele...
Történet

Alexander a megszokott hősiességével állja a pillantást, mivel minden egyes folyosón kísérik. Az őrülettel párhuzamosan. Zilálva halad. Nem gondolta ő ezt át. Sőt, soha semmit nem gondol át mostanában. Hogy kerülhetett bele egy ilyen helyzetbe? Legszívesebben addig csapkodná tenyereivel az Intézet falait, míg azok leomlanak. Bár erejétől kitelne, hasznára nem válna senkinek.

Utólagos magyarázatot már hiába keresne; tudja jól, hogy az idő ezen pontján minden darabokra hullik és értelmét veszti. Késő éjjelre jár. Ő pedig kelekótyának tűnően fel-alá járkál A (Nagybetűs!) boszorkánymester lakása alatt. Amikor hajnalban felébredt, még kapaszkodhatott abba a kósza gondolatba, hogy csak álmodja az egészet, hogy csak Izzy susogta a fülébe: Menj!  
A mohón a dereka köré vetett hófehér kezet is, ami vékony ujjakban végződik, felékszerezett és puha, hideg bőrrel borított, csak álmodja. Egészen biztosan. Igen. De akkor is menni kell. Kell lennie egy mondvacsinált indoknak, amiért Alec hacsak egy pár szóra is, de beszélhet a férfival. Az ágyát - tőle szokatlanul - gyűrötten hagyta hátra, izzadsága talán foltot is pecsételt. De képtelen most ezzel foglalkozni. Képtelen elterelni gondolatait a pillanatról, ahogy arra ébred - hogyan íveli gerincét a magasokba, amikor Magnus Bane aranysárga szemei ráfókuszálnak. Az első találkozásuk óta vénáiba költözött a szokatlan bizsergetés a férfi kapcsán. Úgy érzi többet akar. Elébe kell mennie.

Hízelgővé válik számára, hogy az életének karcsú vonala mentén felbukkant valaki, aki őt és tényleges - csakis, kizárólag őt helyezte előtérbe, nem pedig Jacet. Ha bárki kíváncsi lenne a véleményére, maga sem értené ennek okát. Gyermeteg rajongása parabatai társa iránt, talán soha el nem múlóan lobog a szívében élete végéig, hozzá foghatót csodát nem is igazán ismert mindeddig és bizonyos határozottsággal állíthatja, hogy kettejük összehasonlítása fölösleges volna. Számára aligha létezik angyalibb teremtés, talán szeretett húga.

Hosszas hezitálás után végül úgy dönt, hét pokol, neki lendül és felkutatja a Bane lakást. Felkeresi a férfit és nyíltan elé áll. Megosztja vele érzéseit - vagy csak arra kéri, a jövőben hanyagolja vele szemben Azt a pillantást. Mert bizony Alexander szégyenteljes tapasztalatlanságnak örvend, mégis fel van vértezve kellő bátorsággal, hogy a férfi szemébe mondja, mindaz, ahogy őhozzá beszél, ahogy vele bánik, frusztrálja. Akkor is, ha lényének egy része sóvárgó. Nem mondhatja ki hangosan. Azt nem lehet. A Lightwoodok makacs, büszke, gőgös természete uralkodó. Hagynia kell hát elúszni érzéseit, vagy legalábbis mélyebbre temetni.

És már ujjai kopogtatnak is a köze eső ajtószárnyon. Megfeszülve áll. Talán kissé rugózik, maga sem tudja eldönteni mozgása mihez hasonlít. Arcélei megfeszülnek. Képtelenség ül vállaira. Felsóhajt. Hajába mar. Izzad? Hogy izzadhat? Hátrálni kezd, ahogy léptek hangja erősödik fel odabentről. A szíve tarkójában dübörög. Fejét csóválva araszol minél távolabb, amikor résnyi nyílást észlel a két szárny között. És a lába megbotlik. Alexander hátrafelé buckázik a lépcsőházban. De mit számít, ha fáj is? Legalább megmenekült.
A hozzászólást Alexander Lightwood összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Ápr. 22, 2017 2:45 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Dorothea Coldstone


avatar


Hozzászólások száma :
289
Age :
27

TémanyitásTárgy: Re: Alexander Lightwood   Szomb. Ápr. 22, 2017 2:22 pm

Kedves Alec!
Mint az új Intézetvezető, köszöntelek az oldalon, már nagyon vártunk! Wink
Akkor kezdem az elején. A leírásaid már az elején magával ragadtak, még nagyon-nagyon sokáig tudtam volna olvasni, ezért örülök, hogy most lesz rá lehetőségem. Nem, nem vagyok hatalmas Alec fan, ezért nem fogom titokban stalkolni a reagjaid Very Happy
Nagyon is meg tudom éretni, milyen a saját érzelmeid másodlagosnak ítélni, hogy valaki másnak,
vagy éppen a világnak jobb legyen ezzel, de mostanság ébresztettek rá engem is, hogy sokkal jobban jár az ember, ha kicsit magával is foglalkozik ment közben. Így megúszhat nagyobb problémákat saját magával kapcsolatban.
Egyetlen kifogásom van, hogy itt nálunk Jace 17 éves, tehát neked 18-nak kéne lenned, de ezt az egyetlen problémát találtam, el vagy fogadva, a szerelmed és a parabatai-od már tűkön ülve várnak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Alexander Lightwood

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Archívum :: Karakterlapok-