Árnyvadászok

Minden attól függ, honnan nézed. Az egyik ember fényt lát, a másik sötétséget.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk

Latest topics
by Roderich Arlovski Kedd Okt. 16, 2018 3:57 pm

by Dorothea Coldstone Hétf. Okt. 15, 2018 8:56 am

by Dorothea Coldstone Hétf. Okt. 15, 2018 8:43 amby Namikaze Reishi Vas. Okt. 07, 2018 8:50 pm

by Minerva Cheney Szomb. Okt. 06, 2018 8:29 pm

by Minerva Cheney Pént. Okt. 05, 2018 7:07 pm

A hónap reagolói
Minerva Cheney
 
Namikaze Reishi
 
Dorothea Coldstone
 
Rune Kristofer Eklund
 
Roderich Arlovski
 
Zane Nyrani
 
Liona Bianca di Canio
 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share | 
 

 Celestine Blanch

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég

Vendég
avatarTémanyitásTárgy: Celestine Blanch   Pént. Ápr. 21, 2017 7:41 pm

Celestine Blanch

Név
olyan nincs
Kor
háromezer felett, azonban évek, szeretők, pezsgős poharak… egy nő ezeket nem számolja…
Faj
vámpír
Rang
szabadúszó
Play by
Idda van Munster
Foglalkozás
egy nívós bár tulajdonosa, ami a mai szavakkal élve „retro”-nak hathat

”Nem bánom, hogy a férfiak világában kell élnem, addig, amíg nő lehetek benne.”
Kinézet

Ha egyetlen szóval kéne leírni, azt mondanám: időtlen. Rajta már nem fog az idő, bármelyik korban helyt állna. Ízig-vérig nő, és ezt nem is rejti véka alá. Bármely kor ruháit magára ölti, senki nem kérdőjelezheti meg, hogy nem illik hozzá. Kifinomult, nem hivalkodó, épp csak annyit mutat magából, amennyi egy férfi érdeklődését felkelti, és nem is hagyja bárkinek, hogy annál többet lásson.
Dívaként vonul saját otthonában, amit a bár nyújt számára. Arra tette fel halhatatlan életét, és minden hétvégén kitörő örömmel fogadja, hogy van még rá kereslet, hogy az emberek és más fajok is örömmel vesznek el kicsit a múlt fűtött hangulatában. Színpadra azonban már nem lép, a háttérből irányítja dolgozóit, akiket szintén gondosan válogat meg, hisz nem hagyhatja, hogy a színvonal kicsit is alább hagyjon.
Mivel emberként kurtizán volt, azok a vonások meg is maradtak benne. Tudja, hogy kell megrebegtetni a pilláit, tudja, hogy kell úgy megereszteni egy mosolyt, hogy az ellenkező neműek teljesen megőrüljenek tőle, így a vámpírság adta előnyeit nagy ritkán fitogtatja. Körüllengi egy kellemes aura is, aminek köszönhetően magára tudja vonni bárki figyelmét.
Személyiség

Határozott nőről van szó, minden egyes lélegzetvétele tudatos. Ennek ellenére nem lehet mondani azt rá, hogy egoista, ő csak magabiztos. Nem hordja fent az orrát, ő nem felejti el, honnan jutott el idáig, és nem száll a fejébe semmi. Kellemes társaság, észrevétlenül idomul aktuális társaságához, így bárki szívesen elbeszélget vele órákat is, és még csak fel sem tűnik neki. Művelt, naprakész és felettébb intelligens nő. Nem megy bele gyerekes szócséplésbe, a konfliktusokat sem tűri meg a közelében. Üdítő jelenség, aki képes akár dorombolni is, ha szép szavakat kap, és nem fél viszonozni sem azokat. Nyílt és egyenes, már nincs szüksége arra, hogy taktikázzon, és ezt másokkal szemben sem tolerálja.
Azonban van, mikor sikerül valakinek felbosszantania. Akkor bizony szemöldöke megrándul, semmi jót nem sejtetve, de az ilyen alkalmak ritkán. Szeret ártatlanul játszadozni a férfiakkal, mondhatni ez az egyetlen szórakozás, amiről nem mondd le, talán soha. Viszont az alpáriságot, a felesleges erőfitogtatást nem tudja, és nem is akarja kezelni. Nem is lép kapcsolatba a mai kor fiatal egyedeivel. Dolgozóival úgy bánik, mintha a családja lennének, és ezt ők meg is hálálják a munkájukkal. Főnöknek tökéletes, motivál, dicsér és megbeszéli a problémákat, ahelyett, hogy egyből bárki torkának ugrana. Kompromisszum kész, ő az akit bármikor, bármivel fel lehet keresni, ezzel a lehetőséggel pedig sokan élnek is.
Bár az alkohol rég nem hat rá, nagyon szívesen tölti az idejét egy pohár jó bor társaságában, könyvet, vagy magazint lapozgatva. Éhségét emberekkel csillapítja, de nem erőszakoskodik, kivárja azt a pillanatot, mikor már-már önként kínálják fel magukat, aztán amint az éhség csillapodik, el is veszi az emlékeiket. Ezért fordul elő, hogy valakibe többször is belemélyeszti fogát, de a szabályra és a határokra gondosan ügyel.
Kettő ghoul áll csupán szolgálatában, csakis azért, hogy az épségét óvják, hisz ő maga hiába békés teremtés, más fajok képviselőiről ez korántsem mondható el. Azonban még velük is hímes tojásként bánik, hogy saját lelkiismeret furdalását csillapítsa ezzel.
A tulajdonát viszont védi, a hozzá tartozó lényekért ölni is képes lenne, és nem is bánik kesztyűs kézzel azokkal, akik megpróbálnak ártani nekik, tehát elmondható róla, hogy nem kevés birtoklási vággyal küzd.
Történet

Párizsban született és élt is a húszas évei végéig. Apját sosem ismerte, lévén anyja is kurtizán volt, majd Celestine is a nyomdokába lépve folytatta a hagyományt. Tizenhét volt, mikor először találkozott a burlesque-el, ami azon nyomban megbabonázta. Egyszerűen imádta, ahogy néztek rá, ahogy abban a pillanatban bármit megtettek volna azért, hogy az övék legyen. Talán az egyik legjobb volt a bárban, ahol elkezdett dolgozni. Már akkor is hiú volt, szerette, ha dicsérték, és mindent meg is tett érte. Nagy kanállal habzsolta az életet, falta a férfiakat, amíg nem találkozott Vele.
Máig erősen él benne a kép, ahogy belép a bárba, ő meg a színpadon le is fagy, mikor rápillant. Abban a fél percben még levegőt se tudott venni, annyira megbabonázta az idegen- És ez hetekig ment így. Minden áldott éjjel. Minden áldott éjjel csak néma szempárbajt vívtak, hisz a több méternyi távolság meg a színpad, amin parádézott, közéjük állt.
Azonban egy hajnalon, mikor Celeste kiszökött egyet sétálni, hogy kiszellőztesse magából az elfogyasztott italok okozta bódulatot, kis híján meg is erőszakolták volna, ha az idegen nem lép közbe.
Ott indult el a saját tündérmeséje, még most is csak így tud rá gondolni. Annak a férfinek adta azt is, amit nem hitt volna, hogy bárki meg bírna kaparintani; a szívét. Cserébe pedig hallhatatlan életet kapott. Hosszú évekbe telt, mire túljutott a kezdeti időszakon, és ebben a létben is kihozta magából a legtöbbet. Ő pedig mindig mellette állt, sokszor csodálattal nézett rá, sokszor büszkén mutatta be másoknak, és mindig, de mindig éreztette mindenkivel, hogy Cel bizony hozzá tartozik. Ezt a birtoklási kényszert vélhetően tőle örökölte.
Nem volt szerelmes, annál sokkal többet jelentett neki társa, így már-már egy újabb halállal volt egyenlő, mikor a férfi egyik napról a másikra, egyetlen szó nélkül tűnt el. Nem kereste, sose eredt, hogy a nyomára akadjon, mert tudta, ha akarná, hogy megtalálja, nem így vált volna el tőle. Ez a sérelem pedig máig benne él, nem is enged senkit közelebb magához azóta.
Erős volt, miután felkaparta magát a padlóról, és összeragasztotta széthullott darabkáit, felépítette a saját életét, azt, amiben máig tündököl. És bár a tüske vélhetően mindig is ott lesz, a bárja feledteti vele mindazt, ami történt. Csak annak él, és igyekszik nem hagyni, hogy saját „lányai” is megtapasztalják ezt.

Vissza az elejére Go down
Jace Herondale


avatar


Hozzászólások száma :
115

TémanyitásTárgy: Re: Celestine Blanch   Pént. Ápr. 21, 2017 8:18 pm

Elfogadva!
Kedves Celestine!

Először is köszöntelek itt, még nem túl népes, de annál barátságosabb kis közösségünkben, remélem jól fogod magad itt érezni, és rengeteg játékod lesz majd Smile

Igazad van, ennyi év felett, már nem ér számolgatni semmit, de remélem ez nem jelenti azt, hogy minden értelmét vesztette volna számodra, mint oly sok más öreg vámpírnak. Bár elismerem, le a kalappal az avi választásod előtt. Még sosem láttam ezt a hölgyeményt, ami belátom hiba részemről, mert egyrészt gyönyörűséges, másfelől sokoldalúnak nézem, és megtestesíti a nagybetűs NŐ-t. A küllemesben remekül összefoglaltál mindent amit kell, és el is hiszem hogy nem kell erőfeszítéseket tenned azért, hogy az ellenkező neműek odafigyeljenek rád. Azt hiszem elég csak belépned valahová és rád szegeződnek a tekintetek.

Külön öröm, hogy ennyire Díva és mégsem a karaktered, és bevallom kicsit megijedtem attól hogy háromezer feletti, mert félek a túlerős karakterektől, de nagyon kellemesen csalódtam, és azt hiszem tökéletesen ellensúlyoztad a hölgyemény korát azzal, hogy kompromisszum kész, és igenis van lelkiismerete, és nem halt ki belőle minden emberség. Ezt értékelem, és szeretem az erős, határozott női karaktereket. Az emberekkel pedig csak óvatosan, hiszen olyan törékenyek.

A történet részt olvasva kicsit elszomorodtam, mint mindig ha ilyesmit látok. Olyan könnyű szerelembe esni, és mégis ha elhagyják az embert az rosszabb lehet mint a halál maga. Mégis, úgy látom sikerült talpra állnod ami mindenképpen dícsérendő.
Korrektül összefoglaltad nekünk az életedet, a stílusoddal és leírásokkal remekül szemléltetted hogy a kevesebb néha több, hiszen hiába három ezer éves, nem kell minden egyes napot leírni. Smile

Szóval, foglald le amit kell, és már mehetsz is hogy a játéktéren rebegtesd a pilláidat a férfiakra, hiszen akad jópár az oldalon Smile
Jó játékot itt!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Celestine Blanch

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Archívum :: Karakterlapok-