A Végzet Ereklyéi könyvsorozatra épülő frpg.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi
Válts felhasználót!
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk

új hozzászólások
by Dorothea Coldstone Yesterday at 1:38 pmby Siri Nathanael Hétf. Nov. 20, 2017 4:44 pm

by Siri Nathanael Hétf. Nov. 20, 2017 3:21 pm

by Valerian King Hétf. Nov. 20, 2017 1:44 pm

by Aedion Ancarth Vas. Nov. 19, 2017 8:55 pm

by Clary Fray Vas. Nov. 19, 2017 11:58 am

A hónap reagolói
Pandora
 
Dorothea Coldstone
 
Caleb Blackarmour
 
Crag Marshall
 
Norman Crosseria
 
Ruko Masashi
 
Mark S. Crawley
 
Valerian King
 
Sammael
 
Deirdre C. Thuileann
 
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Statisztika
Music box

Share | 
 

 Forth Wadsworth - Bro' Meeting

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Darryn Yates


avatar


Hozzászólások száma :
40

TémanyitásTárgy: Forth Wadsworth - Bro' Meeting   Hétf. Május 22, 2017 6:41 pmNassyr & Darryn


A villámhoz tartottam, sötét éjszaka volt, a yachtomat a tengeren hagytam, szerettem a vizet, attól függetlenül, hogy egy sivatagos forró helyen születtem. Egyedül talán ez hiányzik, de szerencsére van akkora szabadságom, hogy a kedvemre utazhatok és fülledt helyeken tölthetem az éjszakáimat. Borneo, Galapagos, India, Japán, legutóbb ott jártam, csak ellenőriztem az ottani vámpírokat, az új vezetőjüket, fiatalabb volt mint mi, de eszes volt, Kaname tette meg vezetőnek, miután legyőzte az apját. Nassyrnak kendőket hoztam, mindegyik országból, igazból már annyi van neki, amivel a Mississippit is meglehetne rekeszteni, de sosem zavart, hogy kendőben látom, a hazámra emlékeztetett, ő legalább ezt megőrizte magának az otthonából, míg én inkább a vízipipák iránti rajongásomnak hódoltam, míves és szép legyen. Na meg a megszokás, vannak olyan dolgok amiket nem tudunk levetkőzni.
Mindig megmosolyogtat, hogy Kaname durci kendőnek hívja Nassyr viseletét, de igaza van, valóban akkor hordja, ha rossz a kedve. Így kíváncsi vagyok, hogy mivel fog meglepni, ha ismét találkozunk.
A szokásos méretre szabott öltönyömet viselem, az ifjak előtt fontos megtartani a tekintélyt, és azt hiszem a kis triónkból én leszek az a különc aki a hidegségével híresül el. Nem baj! Tudniuk kell, hogy Kanamenak erős vámpír fiai vannak, akik nem készek bemocskolni az öltönyeiket, vagy a selyemkendőiket. Az egykori erőd elhagyatott falai közül, sikoltás száll a tenger felé, egyre közelebb hozzám, hallom ahogy a húsba maró fog csontot tör és szétroppantja az áldozatát. Többen vannak. Egyedül is eltudnám intézni őket, de tudom, hogy Nassyr is imádja a harcot és mégis csak a Kazusi területen történt ez az aprócska baleset. Amióta a Prateur Lupus alapulóban van, kissé képlékeny az egyensúly a farkasok között. De nem hagyhatjuk, hogy itt tomboljanak. Ahogy mi sem megyünk az ő területeikre, és szigorúan betartjuk a szabályokat , úgy ők se jöjjenek a mienkre!
Telefonáltam Nassyrnak, hogy jöjjön, jó móka lesz, és hozza el a dupla élű lándzsámat is apánk szobájából, azt amelyik ezüsttel van bevonva, és hozzon magának is valami fegyvert. Leállítottam a motorcsónakot és homok alakba váltottam át, így nem fogják észrevenni a jelenlétemet, Nassyrt pedig megvárom, odakint. Hatan vannak, három – három jut mindkettőnknek, és van velük pár mondén. Idáig érzem a szagukat. mibe fog kerülni ez a farkasoknak, hogy eltüntessük a nyomukat?
-Nem így akartam összefutni veled. – jelentem meg Nassyr mellet. – Hatan vannak, amióta modern időket élünk, kevesebb jó harcban lehet részünk. – pillantottam oldalra és enyhe vigyor kúszott fel az arcomra, a fegyveremért nyúltam, ha megkaptam, kivettem a tokból a két különálló pengét és összekattintottam őket középen. Kedvtelve pillantottam végig a gyönyörűségemen, és gyönyörködtem abban, ahogy a gyér hold fénye megcsillan az éleken.
Odabentről hallatszottak a vadulás hangjai, és a rohanó mondének jajveszékelései és a pánik, egyértelműen érezhető volt, de az a bűz is ami a farkasokra volt jellemző.
Felcöccentettem és megráztam a fejem.
- Meglehetősen pofátlanok, hogy be mertek ide merészkedni. –jegyeztem meg mintegy mellékesen.
- Három a tied, három az enyém. A mondének emlékeit pedig töröljük – csak pontosítottam, imádtam Nassyrral harcolni, kiváló tanítvány volt, és apánk sem hagyta,hogy elpuhuljunk mellette, még én is tanultam tőle új fogásokat a harc terén. Noha eleinte egymáson gyakoroltunk, én és Nassyr mivel idősebb volt, így erősebb is volt nálam, viszont míg engem harcra képeztek őt nem, így a tudással mindig kicseleztem őt, amivel rendszerit ki idegeltem. m mára remek gyakorló partnerré vált.  


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nassyr Dharr


avatar


Hozzászólások száma :
14

TémanyitásTárgy: Re: Forth Wadsworth - Bro' Meeting   Szomb. Május 27, 2017 4:46 pm

Darryn - Nassyr

Szeretem a családomat. Az összes létező és nem létező, valaha számon tartott isten látja lelkemet, szeretem, de amikor Darr rám csörgött, menjek, mert buli van, ráadásul még fegyverkezzek is fel, egy kanál vízbe is bele tudtam volna fojtani. Tényleg.
Még vissza sem jön a szigetre, máris keresi a lehetőséget, hol lehet vért ontani. Nem mintha távol állna tőlem, sőt, ám a ma éjszakát valahogy nem azzal akartam eltölteni, hogy mindenféle fegyverrel hadonászva öldöklök farkasokat.
Büdösek, bolhásak, és ugyan néhány falkával semmi problémám nincs, normálisak, ismerik a diplomáciát és betartják a szabályokat ahogyan mi is, de semmi kedvem kirobbantani egy balhét, ha nem muszáj.
Nem éppen "ünneplőbe" öltözöm és veszem magamhoz a kért fegyvereket, apámra csak rápillantok, inkább nem mondok semmit sem, és indulok is.
Olyan lelkesen jelenek meg, hogy öröm nézni és állok meg egy egy kisebb homokhalom mellett, amit ha kívülálló néz, nem igazán érti, miért kezdek beszélni hozzá.
-Örülök, hogy visszajöttél, drága öcsém, komolyan. Direkt hozod őket magaddal, ugye?
Zsörtölődök egy sort, persze nem gondolom komolyan, mert a területünkre pofátlankodó farkasokat mi sem kedveljük. Hallom a sikolyokat is, érzem a szagokat, ez egy csürhe, nem falkához tartozó dögök. Kóborok.
-Öltönyben? Én értem, hogy a mai felfogás szerint a bűnözők öltönyben járnak, és biztos nagyon vonzó számodra, de... nem hoztam váltás ruhát.
Igaz, hogy egyre kevesebb harcban van részünk, de bevallom, mára nem ezt akartam betervezni, nagyon nem.
-Köszi a leosztást, kezdtem aggódni, hogy négyet hagysz rám.
Komoly arcot vágok, mintha tényleg megijedtem volna a harctól, hogy még a végén megsérülök. Persze én sosem voltam harcos, azaz annak idején nem, nem volt rá szükségem. Amikor Darr bekerült közénk, akkor kezdtem el csak gyakorolni, és rengeteget tanultam tőle. Az elején persze simán levert, ebben sokkal jobb volt nálam, de mára már egyenlő erőt képviselünk, és kedvelem a vele való gyakorlásokat.
-Menjünk, nem érek rá egész éjjel ezzel foglalkozni.
Vigyorogva indulok el az erőd felé, az, hogy lesznek emberi áldozatok afelől kétségem sincs, azaz minden bizonnyal már vannak is, így jobb, ha minél előbb megállítjuk a randalírozást. Egyik kezem az ezüst pengémre siklik, másik a kardomat fogja, és használva a gyorsaságomat török be, hogy azonnal lecsapjak a borotvaéles karddal. Egy kiiktatva, a meglepetés erejét szeretem, azaz a kivételes képességeimet, mert lehet, az ellenfél érzi a közeledtünket, de a gyorsaságunkat nem tudja felül múlni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darryn Yates


avatar


Hozzászólások száma :
40

TémanyitásTárgy: Re: Forth Wadsworth - Bro' Meeting   Szomb. Jún. 03, 2017 11:05 pmNassyr & Darryn


Óóó, hallottam Nass hangján ,hogy cseppet sem örül úgy, ahogy én , gonosz módon vigyorogtam, mint egy szagot fogott kutya aki épp arra vár, hogy az áldozatába mélyessze a fogát. Technikailag és gyakorlatilag pedig pontosan efféle ragadozó voltam. Viszont azt is tudtam, hogy bármennyire is utálja azt ami ezzel jár, azért egy iciri-picirit ő is élvezi. Különben is így két legyet ütök egy csapásra, bár az ajándékát egyenesen a Hotelbe akartam vinni, mert a Kanameval való találkozóm után voltam pár nappal s még mindig nem tudtam egy kicsit hazatérni úgy, hogy a közelébe legyen a nagy családomnak is. Ilyen voltam, felfedező lélek, harcos, aki sosem nyughat, és feladatok kellettek, amik lesznek is, még remélem jó sokáig, mert atyánkon nem mutatkoznak szerencsére az időskori zakkantság jelei, amelyek egyes igen idős vámpíroknál jelentkezni szoktak. A hatalom meg az effélék miatt.
A homok formám rázkódik a nevetéstől, ugye ő mint mondta épp ehhez a kupachoz beszél, elég abszurd lehet, hogy ez a halom még mocorog is. Hogy vicces Nass? Még jó hogy, imádom a sajátos humorát.
- Neked rendeltem őket. –nyújtózkodtam és vigyorogtam, izgatottan; átvettem a fegyverem, igen… öltöny, én sem ide készültem, végig pillantottam magamon, ez friss volt, egyenesen Olaszországból, sebaj… van több is még.
- Tudod, hogy nem vagyok finnyás. – tényleg nem voltam, dagonyáztam a legnagyobb csata közepén is, és nem zavart, hogy véres halmok fekszenek körülöttem.
Elnevettem magam a szarkazmusát hallva, örültem, hogy nem kell ezen veszekednünk, hogy ki hogyan vagy kivel harcol, egyszerűen elfogadta, hogy én voltam a tapasztalt, ahogy annak idején is és tudtam, hogy mikor van ideje feladatot osztani Nassnak is, a harcokat hamarabb átláttam, mint ő, mert erre képeztek ki, vele ellentétben.
- Ne legyél ilyen durcás, legalább apánk aggódva vizsgálhat át! – ugratom jókedvűen – mellesleg, így az ajándékaimat felfoghatod engesztelő ajándéknak a mostani rendrakás végett! – a hangomat már elnyelte a csatába indulásunk hangja, a szél ahogy elsüvített mellettünk. Ezt szerettem a bátyámban, nem teketóriázott, ő is hamar túl akart esni ezen, ahogy én is. A meglepetés erejével én is leszedtem egyet a másodikat megsebesítettem.
A mai farkasok nem számítanak arra, hogy harcolni is képesek, egyes vámpír urak nem foglalkoznak azzal, hogy kitanítsák a fiaikat, minek is? Van aki csak tölteléknek használja őket, van aki meg foglalkozik is velünk, ahogy Kaname. Szemernyi tudás és hatalom, képesség sem vész kárba.
Meglepődtek, érzem a szagukon, az emberek elkezdenek rohanni, már a maradék, ketten üldözik még őket.
- Csúnya kutyuskák, elcsatangoltatok, vagy kidobtak titeket és most a mi területünkön randaliroztok?! – cöccögtem rosszallóan és megráztam a fejem.
- A maradék halandót kéne megmentenünk és törölni az emlékeiket, bátyám? – az egyik köröttem köröző farkas, amelyet megsebesítettem, felém ugrott, felrántottam a dupla élű alabárdom és végig hasítottam a hasát, vér spriccelt a földre és az öltönyömre is.
Úgy morogtam fel akár az állatok, figyelmeztetőn , mondhat bárki bármit, mi is azok voltunk félig, ember bőrbe bújt vérengző fenevadak, akik még jobban megőrizték az emberi oldalukat.
- A bundádból fogok új öltönyt csinálni. – léptem fölé, és figyeltem az alakját, ahogy visszaváltozik emberré, hiszen halálos sebet ejtettem raja. Kettő kiiktatva a harmadik elkezdett menekülni, Nassyr felé pillantottam, besoroltam a háta mögé, hogy hátulról védjem, ha problémája akadna, vagy valamelyik gondolna egyet és a bátyám hátát venné célba. Netán az én harmadikom gondolná meg magát.

 


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content

TémanyitásTárgy: Re: Forth Wadsworth - Bro' Meeting   

Vissza az elejére Go down
 

Forth Wadsworth - Bro' Meeting

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Játéktér :: New York :: Staten Island-