Árnyvadászok

Hasznos dolog a megpróbáltatás, mert olyan, mint a mérges vipera: fogában drága gyógyszert rejteget
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest News
2019
Május
10.
Kikerült egy új Rangfoglaló Olvass tovább >>
2019
Aug
26.
Új moderátort kaptunk! Olvass tovább >>
2019
Okt
13.
Megújult külsővel és belsővel megyünk tovább! Olvass tovább >>
Chatbox
Staff members
Oldalunk

Latest topics
Bunny-tour; Ethan & Vit Emptyby Zach Daniels
Vas. Dec. 08, 2019 1:03 pm

Bunny-tour; Ethan & Vit Emptyby Mark S. Crawley
Szomb. Dec. 07, 2019 10:02 pm

Bunny-tour; Ethan & Vit Emptyby Aedion Ancarth
Csüt. Nov. 28, 2019 9:36 pm

Bunny-tour; Ethan & Vit Emptyby Aedion Ancarth
Szer. Nov. 27, 2019 9:48 pm

Bunny-tour; Ethan & Vit Emptyby Aedion Ancarth
Szer. Nov. 27, 2019 8:51 pm

Bunny-tour; Ethan & Vit Emptyby Adam Vincent Kane
Hétf. Nov. 25, 2019 9:54 pm

Bunny-tour; Ethan & Vit Emptyby Gioia Selvaggio
Pént. Nov. 22, 2019 6:15 pm


A hónap reagolói
Mark S. Crawley
Bunny-tour; Ethan & Vit Bal11Bunny-tour; Ethan & Vit Kyzyp11Bunny-tour; Ethan & Vit Jobb11 
Teresa Hightman
Bunny-tour; Ethan & Vit Bal11Bunny-tour; Ethan & Vit Kyzyp11Bunny-tour; Ethan & Vit Jobb11 
Zach Daniels
Bunny-tour; Ethan & Vit Bal11Bunny-tour; Ethan & Vit Kyzyp11Bunny-tour; Ethan & Vit Jobb11 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share
 

 Bunny-tour; Ethan & Vit

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég

Vendég
AnonymousBunny-tour; Ethan & Vit Empty
TémanyitásTárgy: Bunny-tour; Ethan & Vit   Bunny-tour; Ethan & Vit EmptySzer. Május 24, 2017 11:00 pmEthan & Vitaly
Alig pár perccel voltunk napnyugta után. A staten islandi vámpírklán főhadiszállásától alig fél saroknyira vártam egy ismerősömre, akivel programunk volt aznap estére. Amíg ott ácsorogtam, elgondolkodtam azon, hogy milyen sok vámpír barátot szereztem mostanában. Ha szerettem volna elmenni valakivel valahova, mindig a vérszívó haverjaim jutottak először eszembe. Ez csak akkor volt szívás, ha mindenképpen fényes nappal akartam bandázni. Az pedig viszonylag gyakran előfordult, így jópárszor hoppon maradtam. Erre még ki kellett találnom valamit, vagy átállni teljes éjszakai életre. Egyébként ezúttal Ethant vártam, egy embernek is nagyon fiatal vámpírpalántát. Néhányszor találkoztunk, amikor a környéken lógtam, és egészen összebarátkoztunk. Kedveltem a kissrácot, aranyos volt, és mikor pár napja megfogant a fejemben, amire most készültem, rá gondoltam először, akit szívesen elhívtam volna magammal. Három napja beszéltük meg a találkozót, telefonon. Megkérdeztem, hogy lenne-e kedve velem jönni, és ő beleegyezett, szóval ma mentünk nyuszit venni. Ezzel kapcsolatban már mindent elintéztem korábban, megtettem az összes szükséges előkészületet. Szereztem egy gyönyörű és hatalmas nyuszikifutót, játékokat, alomtálcákat, etetőt, itatót, szállítódobozt… még egy pici hámot és pórázt is. Nagyon izgatott voltam a leendő kis barátom miatt, mindent beszereztem neki, amire egy nyuszinak szüksége lehet. Aznap délután szénát és ennivalót is vittem haza neki, tehát minden készen állt a kis jövevény érkezésére. Igazából maga a nyuszi ötlet is alig két hete jött, azóta tervezgettem, és készültem erre az egészre. Mikor néhány napja felhívtam Ethant, akkor pontosult az, hogy honnan is szeretnék tapsifülest szerezni. Egy állatmenhelyre készültünk Staten Islanden, ahol nyuszikat is örökbe lehetett fogadni.
Mikor megláttam a fiút közeledni, elmosolyodtam, és ellöktem magam a faltól, aminek addig támaszkodtam a hátammal.
- Szia! Mizu? Örülök, hogy eljöttél – köszöntem neki lelkesen, amikor elég közel ért hozzám. A kísérőjének kurtán intettem egyet, majd a fiú mellé léptem, és lassan el is indultam vele a megfelelő irányba, miközben beszélgetésbe elegyedtünk.
- Találtam egy szuper helyet, ahonnan örökbe lehet fogadni nyuszikat. Azt hiszem, így lesz a legjobb. A tenyésztők túl sznobok, a kisállatkereskedésben pedig csak a pénzre mennek … a menhelyről viszont tényleg megmentek egy állatkát – vágtam is a téma közepébe, ami jelenleg foglalkoztatott. Túl izgatott voltam ahhoz, hogy ne a nyuszikról beszéljek. Már előre tudtam, hogy az este végére halálra fogom idegesíteni a fiút az áradozásommal, de egyelőre képtelen voltam visszafogni magam. Majd később kiengesztelem Ethant.
©Outfit
Vissza az elejére Go down
Ethan Keon O'Brien


Ethan Keon O'Brien


Hozzászólások száma :
8
Age :
18

Bunny-tour; Ethan & Vit Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bunny-tour; Ethan & Vit   Bunny-tour; Ethan & Vit EmptySzer. Jún. 14, 2017 10:47 pm

Vitaly - Ethan

Ma este siet, szóval nem tököl órákat a fürdőben, sőt, még az öltözékével sem nyaggatja Lasht, mert nem akar elkésni. Szokása. 10 percet mindig sikerül, még akkor is, ha az órája előre van állítva. Mondta már, ez genetikailag van belekódolva, de ma olyan halálpontos, hogy ezt muszáj felírni.
Azonnal felkapja amit a nyuszinak szánt, és már iszkol is kifelé, hogy Vitalyval találkozzon. Mennek nyulat örökbe fogadni. Már ha a nyúl nem szökik meg miatta, de olyan édesek, nem? Kis puha szőrmókok. Egy törpenyúl az nagyon cuki, azt talán Lash sem dobná ki azonnal.
Egészen addig viszonylag normál tempóban közlekedik, míg ki nem szúrja a fiút, na ott kapcsol fénysebességre, és majd feldönti őt a rohamával.
-Sziaaaa Vitaly! Hoztam egy hordozót, kibéleltem szépen, tettem bele nasit is. Répát ne adj neki, mert egyébként nem tesz jót a nyusziknak. Menhely meg jó ötlet, de akkor szerintem nagyon sok nyúllal jövünk ki. Az baj? Elférnek nálad?
Belelkesült már akkor, amikor megtudta, a fiú mit tervez, lehet, hogy talán egy picire benevez, de Lash nem biztos, hogy örül neki. De ha beállít vele, vajon kidobja?
Csak nem olyan lelketlen, hát édes apró pici nyuszi.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousBunny-tour; Ethan & Vit Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bunny-tour; Ethan & Vit   Bunny-tour; Ethan & Vit EmptySzomb. Jún. 24, 2017 7:04 pmEthan & Vitaly
Végül úgy tűnt, hogy mégsem kell aggódnom a túlpörgésem miatt, a fiú is hasonló állapotban volt, mint én. Mindketten nagyon ráizgultunk a nyuszi témára, és ő is ugyanolyan lendülettel hadart, ahogy én kezdtem az előbb. Végül is megértettük egymást.
- De cuki vagy! Nagyon felkészültél… te is szeretnél egy nyuszit? A répáról már olvastam, tudom, hogy az csak amolyan városi legenda – bólogattam nagy lelkesen. Büszke voltam rá, hogy mennyire utánajártam a dolgoknak, mindent megtettem, amit csak lehet, hogy a lehető legnagyobb kényelemben tartsam az új kis barátomat. Azt nem teljesen értettem, hogy ő miért hozott hordozót, de ha az én nyuszimnak szánta, akkor még bármikor eltüntethettem azt, amelyiket én hoztam.
- Azt hiszem, olyan 2-3 nyuszi elfér nálam. Elég nagy kifutót csináltattam, ketten tuti hogy kényelmesen lennének benne, de szerintem akár hárman is. De nem túl nagy a lakásom, szóval talán mégsem kéne elhozni az összes nyuszót a menhelyről… – tettem hozzá, kicsit elgondolkozva. Aztán már indultunk is a megfelelő irányba, a menhely felé. Közben még volt időnk beszélgetni bőven.
©Outfit


Vissza az elejére Go down
Ethan Keon O'Brien


Ethan Keon O'Brien


Hozzászólások száma :
8
Age :
18

Bunny-tour; Ethan & Vit Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bunny-tour; Ethan & Vit   Bunny-tour; Ethan & Vit EmptyCsüt. Dec. 14, 2017 4:15 pm

Annyira örül, hogy a fiúval így megértik egymást, amikor meghallotta, hogy nyulat akar menteni, na azonnal beleásta magát a kérdésbe. Mára kész nyúlszakértő, elméleti alapon, persze az, hogy mi igaz mindabból, amit olvasott, na azt még nem tudja, de simán doktorálhatna a témából.
A lelkesedése egy pillanatra sem hagy alább, elhadarja gyorsan a mondandóját, mielőtt elfelejti, aztán hallgatja Vitalyt is.
-Fel, még szép. Hááááát… ahaaaaaaa. Olyan édesek, meg puhák és szőrösek, csak nem tudom, hogy apa mit szól hozzá. De szerinted ha már ott lesz, akkor nem dobja ki, ugye?
Ez a legnagyobb aggodalma, mert ennyire még nem ismeri Lasht, hogy tudja, miként reagál egy nyúlra. Majd elválik, még az sem biztos, kockáztat, de azért van nála hordozó, az a biztos.
A többire bólogat, igaz, először furának találta, mert minden képen répa van a nyúl előtt, erre kiderül, nem éppen jó, ha azzal etetik.
-Olyan sok? Ááááááá, ha pici a lakásod, akkor maximum kettőt hozz el, így lesz társaságuk, ha nem vagy otthon. Persze 3 is jó, de na… érted. Legyen nekik kényelmes, nem?
Tart attól, hogy végül nem kevés nyúllal távoznak, ismerve magát is, hát imádja a cuki dolgokat, nem tehet róla. Majd erős lesz, és akkor azért is egyhez fog ragaszkodni, azaz máris eldöntötte, mégis megkockáztatja, hogy egyet hazavisz. Gyorsan ment.
Az utat végig beszélgeti Vitalyval, szinte el se indultak, máris a menhelynél vannak.
-Itt akkor most be kell jelentkezni, vagy elég, ha azt mondjuk, hogy nyulat fogadunk örökbe… párat?
Ebben nem jártas, így ezt a felét Vitre hagyja, ő addig nézelődik mindenfelé.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousBunny-tour; Ethan & Vit Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bunny-tour; Ethan & Vit   Bunny-tour; Ethan & Vit EmptySzer. Feb. 07, 2018 11:14 pmEthan & Vitaly
A szemeimet résnyire szűkítve veszem fontolóra Ethan aggodalmát. Nem ismerem az apját, de én a helyében talán nem mernék váratlanul hazaállítani egy kisállattal.
- Hát… ha biztos vagy benne, hogy nem dönt úgy, hogy jó kis vacsora lesz belőle… de szerintem nem dobná ki. Ha meg is szabadul tőle, máshogy teszi - fejtem ki a véleményemet, de a döntést a fiúra bízom. Ő tudja, hogy megéri-e kockáztatni ebben a helyzetben.
- De, igen. Fontos, hogy ne kelljen nyomorogniuk. Eleve azon gondolkodtam, hogy elég lesz egy, de nem akarom, hogy magányos legyen. Szóval kettő. Deee ha három közül nem tudok majd választani, azért azon is elgondolkodom. Huhh, nem gondoltam, hogy ez ilyen nehéz! - túrok bele a hajamba vigyorogva. Még ott sem vagyunk, de én már képtelen vagyok eldönteni, hogy mennyi nyuszit szeretnék. A leghelyesebb válasz persze az, hogy mindet, de az eleve egy lehetetlen küldetés lenne. Még én is belátom, hogy igencsak korlátozott férőhelyek száma otthon. Ha állatkertet akarok építeni, ahogy előbb nagyobb házat kell szereznem.
Amikor elérjük a menhelyt, megtorpanunk az ajtóban, csak azt nem tudom, hogy miért. Mondjuk Ethan feltesz egy hasznos kérdést, amire nem tudok válaszolni, és talán épp ez az informálatlanság késztetett arra, hogy vegyek egy mély levegőt, mielőtt bemegyünk.
- Hát… bemegyünk és meglátjuk - felelem tömören, én már indulok is. Odabent a portán azzal kezdek, hogy nyuszikat szeretnénk, és rövid beszélgetés után az illetékes alkalmazottal sikerül zöld utat szereznem magunknak, és valaki elkísér minket a nyuszikhoz. Már út közben megtudjuk, hogy most épp csak hárman vannak, ami az én véleményem szerint el is dönti, hogy nem hagyunk itt egyet sem.
©️Outfit

Vissza az elejére Go down
Ethan Keon O'Brien


Ethan Keon O'Brien


Hozzászólások száma :
8
Age :
18

Bunny-tour; Ethan & Vit Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bunny-tour; Ethan & Vit   Bunny-tour; Ethan & Vit EmptyPént. Feb. 09, 2018 9:08 pm

Reménykedve nézek Vitre, ugye nem dob ki Lash, ugye nem? Mintha ismerné őt, hát persze. Na de ki olyan szívtelen, aki kihajít egy pici szőrös nyuszit?
-Ez a baj, hogy nem vagyok benne biztos, mert ilyesmiről sosem beszélgettünk, de annyira szeretnék egy nyuszit. Ilyen picikét.
Kezd elbizonytalanodni, mert mi van akkor ha Lash annyira megharagszik, hogy kihajítja a nyúllal együtt? Vagy ami még rosszabb, bántja a nyuszit? Megijed, mert azt nem szeretné, de ha cuki, meg édes, akkor is szívtelenül kitenné? Nem akarja elhinni.
-Akkor kettőnél maradj, jó? Ne kockáztass hármat. Én bepróbálkozom egy nagyon picikével, hátha, és nagyon de nagyon drukkolj, hogy apa ne dobjon ki vele.
Már most izgul, mert biztos benne, hogy nem fogja tudni megállni, hogy ne válasszon egy cuki nyuszit, és mindezt úgy, hogy meg sem beszélte az apjával. Szép lesz.
Aztán kérdez, mert még sosem volt menhelyen, nem tudja, mi a szokás, hogyan megy ez az örökbefogadósdi.
-Oké.
Megy Vit után, és amikor kiderül, nincs is bent sok szőrgombóc, fellélegzik. Nem fogják kipakolni az egészet, azaz de, csak tartják a limitet. Majd fellöki a kísérőjüket, annyira kíváncsi már rájuk, és amior meglátja őket, hát azonnal elolvad.
-Viiiit, nézd de édesek. Törpenyuszik vagy kicsik? Juuuj, egyet mégis szeretnék. Ha apa kidob, akkor... akkor... megyek hozzád.
Megzabálja az összeset, annyira aranyosak, de persze nem tud dönteni. Az, hogy megy vele Vithez, azt viccesen mondta, és reméli, hogy nem kerül erre sor. Egy ilyen cukorfalatnak Lash sem tud ellenállni, vagy de? Megvárja, hogy Vit melyikeket választja, neki a harmadik is jó.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

Bunny-tour; Ethan & Vit Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bunny-tour; Ethan & Vit   Bunny-tour; Ethan & Vit Empty

Vissza az elejére Go down
 

Bunny-tour; Ethan & Vit

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Archívum :: Játékok-