Árnyvadászok

Hasznos dolog a megpróbáltatás, mert olyan, mint a mérges vipera: fogában drága gyógyszert rejteget
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest News
2019
Május
10.
Kikerült egy új Rangfoglaló Olvass tovább >>
2019
Aug
26.
Új moderátort kaptunk! Olvass tovább >>
2019
Okt
13.
Megújult külsővel és belsővel megyünk tovább! Olvass tovább >>
Chatbox
Staff members
Oldalunk

Latest topics
Kaname és Meo: A fürdőben Emptyby Zach Daniels
Vas. Dec. 08, 2019 1:03 pm

Kaname és Meo: A fürdőben Emptyby Mark S. Crawley
Szomb. Dec. 07, 2019 10:02 pm

Kaname és Meo: A fürdőben Emptyby Aedion Ancarth
Csüt. Nov. 28, 2019 9:36 pm

Kaname és Meo: A fürdőben Emptyby Aedion Ancarth
Szer. Nov. 27, 2019 9:48 pm

Kaname és Meo: A fürdőben Emptyby Aedion Ancarth
Szer. Nov. 27, 2019 8:51 pm

Kaname és Meo: A fürdőben Emptyby Adam Vincent Kane
Hétf. Nov. 25, 2019 9:54 pm

Kaname és Meo: A fürdőben Emptyby Gioia Selvaggio
Pént. Nov. 22, 2019 6:15 pm


A hónap reagolói
Mark S. Crawley
Kaname és Meo: A fürdőben Bal11Kaname és Meo: A fürdőben Kyzyp11Kaname és Meo: A fürdőben Jobb11 
Teresa Hightman
Kaname és Meo: A fürdőben Bal11Kaname és Meo: A fürdőben Kyzyp11Kaname és Meo: A fürdőben Jobb11 
Zach Daniels
Kaname és Meo: A fürdőben Bal11Kaname és Meo: A fürdőben Kyzyp11Kaname és Meo: A fürdőben Jobb11 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share
 

 Kaname és Meo: A fürdőben

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég

Vendég
AnonymousKaname és Meo: A fürdőben Empty
TémanyitásTárgy: Kaname és Meo: A fürdőben   Kaname és Meo: A fürdőben EmptySzomb. Júl. 08, 2017 8:23 amA sensei és az új veszedelem@
Ahogy végigsietek az előtérten, ketten is megpróbálnak megállítani, közülük nem az az elszántabb, akinek ténylegesen ez lenne a feladta, mint testőr, hiszen ő felismert, hanem egy idősebb nő, aki szerint nem tehetem be a lábam a fürdőbe, amíg ruhában vagyok. Normál esetben egyet is értenék vele, de a mostani ismereteim fényében, a legkisebb mértékig sem érdekel, sem  a hagyomány, sem pedig az illem.
Talán kissé durvábban szólok rá, mint kellene, de végre összehúzott szájjal, és egy világmegsemmisítő pillantással odébb áll. Ahogy ez megtörténik intek a fejemmel az őrt álló vámpírnak, hogy jelentsen be. Én pedig az engedély után, a cipőm levéve, zokniban indulok a medence felé, elhaladva a zuhany részeknél. A medence előtt megállok, és egy apró meghajlás után kezdek csak bele:
- Sensei, kérlek bocsáss meg, hogy fürdő közben merlek zavarni, de erről mindenképp tudnod kell! -
Mivel szemmel láthatólag, eszében sincs közelebb jönni, így kénytelen vagyok, én odaugrálni hozzá a köveken, hisz nem szándékozom a vízbe merülni, egyébként sem mostam még le magam. Egy nagyobb kiugrón megállok, hogy hosszú fekete kabátom elrendezzem magam körül, ne lógjon a vízbe. A zoknimon és a nadrágom szára már így is csupa víz.
Leguggolva pedig egy dobozt veszek elő, úgy harminc x húsz centiméterest, hogy megmutassam neki.
Vissza az elejére Go down
Kaname Kazushi


Kaname Kazushi


Hozzászólások száma :
53

Kaname és Meo: A fürdőben Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kaname és Meo: A fürdőben   Kaname és Meo: A fürdőben EmptyKedd Júl. 25, 2017 1:07 amMeo & Kaname
Kivételes nap a mai, mivel éppen nem a szállodai ügyeimmel vagyok elfoglalva, hanem egy magánfürdőbe igyekszem, ami bár nem az enyém, az egyik klántagom tulajdona, és bármikor bejelentkezhetek éjszakai fürdőzésre, amikor senki nincs ott rajtam kívül csak egy két megbízható ghoul és ifjonc akik tanulják a klán működését, és hogy hogyan kell bánni másokkal. Most is éppen ide igyekszem a Jáde fürdőbe. Egyszerű fekete nadrágot viselek, széles övvel, és egy nyitott nyakú fehér inget, semmi extra. Ma csak vendégeskedek, nem vagyok főnöke senkinek. Itt nem. A megjelenésem fiatalosnak, harmincnak sem nézhetek ki, fekete hajam a japánokra jellemző és orgonaszín szemeim sötét lencsék mögé rejtem.
A fürdőben kellemes félhomály uralkodik és a füstölőknek is kellemes illatuk van és nem fullasztó. A hátsó medence felé indulok, ami eléggé forró vizű és a bejáratnál lévő tárolószekrényeknél az egyikbe hajtogatom a ruháim, és oda teszem az értékeim is, telefont, kulcsokat és minden mást. Aztán a törülközőt a fejemre teszem és belépek a medencébe a meleg vízbe. Egy sóhajjal ereszkedek bele a fürdővízbe és merülök nyakig.
- Micsoda kellemes... - sóhajtom ahogy ellazulok a melegben és hagyom hadd keringjenek a gondolataim ahogy akarnak. Már majdnem aludtam amikor megjelenik az egyik leghűbb szolgálóm és ghoulom, Meo. Akechi Meo. A lépteire kinyitom a szemeim, és végigmérem. Lustán, alaposan és mélyrehatóan.
- Meo - köszöntöm, ahogy kicsit felülök, de így is a kulcscsontomig látszom csak a vízből.
- Mondd csak, miért jöttél? Nyilván fontos oka van, ha ide jöttél, mert tudod hogy nem szeretem ha zavarnak fürdés közben - mosolyodom el, és hagyom hadd jöjjön csak közelebb. Nem bántanám, mert Meo nagyon hasznos nekem, igazi hidegvérű gyilkos, olyasmi mint én, csak ő még ember. Én pedig régóta nem vagyok az. Mindennek ellenére kedvelem őt, még emberileg is. Kellemesen hűvös és simulékony jelleme egészen más mint a fiaimé, és sokszor őt viszem magammal testőrnek is.


Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousKaname és Meo: A fürdőben Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kaname és Meo: A fürdőben   Kaname és Meo: A fürdőben EmptySzomb. Okt. 07, 2017 6:27 pmA sensei és az új veszedelem@
Sok éve már annak, hogy Kaname sensei-t szolgálom, és azt kell mondanom, hogy talán az elején nem tetszett néhány dolog. Legfőképpen az, hogy ő egy vámpír, mára már kellően megbarátkoztam a gondolattal, sőt talán még meg is kedveltem a mostani életemet.  Rengeteg előnye van annak, ha valaki ghoullá válik, mint ahogy hátránya is, de azt el lehet nyomni, legalábbis megpróbálkozni nem foglalkozni vele.
- Elnézésedet kérem, Mester! –
ismétlem meg a bocsánatkérést, hiszen tisztában vagyok vele magam is, hogy nem szereti, ha pihenés közben zavarják, és én sem tenném, ha nem érezném úgy, hogy az ügy halasztható.
Kérdésére szó nélkül csapom fel a dobozkát, és mutatom meg a tartalmát.
- Új fegyver került a piacra, vagyis talán inkább új formában. –
Nem titok, hogy eddig is voltak fegyverek a világban, amik képesek voltak elpusztítani a démoni vérrel rendelkezőket, de a mostani formájuk merőben fenyegető lehet, ha elterjednek. Egyenként mutatok a lövedékekre, és sorolom fel, hogy mi van bennük.
-Mindegyik arra szolgál, hogy meg lehessen ölni az alvilágiakat egytől-egyig, hiszen ki tudja meggyógyítani magát, ha egy ilyen felrobban a testében. Természetesen a só és a vas például ellenünk nem sokat ér, de ez az utolsó töltet, -
mutatok rá a lövedékre.
-napalmot tartalmaz. Kocsonyásított benzin ami, ha valamire rákerül, nem lehet leszedni róla, és rendkívül gyúlékony. –
 Mondanom sem kell, ha egy ilyen eltalál egy vámpírt, az a biztos halált jelenti rá nézve.

Vissza az elejére Go down
Kaname Kazushi


Kaname Kazushi


Hozzászólások száma :
53

Kaname és Meo: A fürdőben Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kaname és Meo: A fürdőben   Kaname és Meo: A fürdőben EmptySzer. Okt. 25, 2017 10:43 pmMeo & Kaname
Már nem is tudom pontosan, mióta szolgál engem Meo, de hasznosnak tartom, és sok mindent bízok rá, amit másra nem mernék. Tudom, hogy nem remeg meg a keze ha kell, és nem egyszer küldtem már rá valakire, hogy ölje meg. Ghoulként némi előnnyel indul a mondénokkal szemben, na meg amúgy is, hogy az én szolgálóm. Nem lehet panasza pénzügy miatt, a hűséget mindig jutalmazom, és az árulást mindig büntetem.
- Nandemonai [Semmiség]. Halljam hát, miért vagy itt? - kérdezem, és orgonaszín szemeim ráfókuszálnak, fiatalos arcára. Pedig már ötven is elmúlt, mégis huszonévesnek fest. Akár csak én, ezer éveket tudhatok a hátam mögött, mégis harmincötnek hazudom magam a mondén világban, mint üzletember. Közelebb húzódom hogy lássam mit rejt a kis dobozka és összeráncolom a szemöldököm. Nem tetszik amit látok, és meg sem kellene szólalnia.
- Inkább újabb formában, de elég kreatív megoldás - nézem meg magamnak, és elsötétül az arcom. Nem jó az, ha ilyenek jelennek meg, ezt gyökerestől ki kell írtanunk.
- Ellenünk nem, de a tündérek népe ellen nagyon is halálos fegyver lehet bárki kezében. Azt hiszem beszélnem kell a Királynővel - ráncolom össze a szemöldököm, és elhúzom a szám, ahogy a sejtésem kimondott formába önteni hogy napalmot tartalmaz, ami szörnyen gyúlékony, és nem a mi barátunk.
- Hogy került ez hozzád? - kérdezem, hiszen a maffia az én kezemben van, tudnék róla ha ezzel üzletelne bárki is. Ha viszont nem tudok róla, és ez a helyzet, sürgősen nagytakarítást kell tartanom a "családban".
- Mi a helyzet a Családban? Hallassz valami pletykát vagy hírt ami érdekelhet? - faggatom tovább, hiszen nappal ő az én fülem és szemem, amíg engem fogságba ejt a napfény.


Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousKaname és Meo: A fürdőben Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kaname és Meo: A fürdőben   Kaname és Meo: A fürdőben EmptySzomb. Okt. 28, 2017 9:17 amA sensei és az új veszedelem@
Ez a fajta munka nem hagy sok szabadidőt, hiszen mindenről tudnom kell, amire csak szüksége lehet a Mesternek. És még azokról is, amikre esetleg nem. Hiszen minden apróság számíthat, ha meg nem lenne mit csinálnom, hát fogalmam sincs mi lehetne egyéként a hobbim, világ életemben parancsokat teljesítettem, másképp el sem tudnám képzelni az életem.
Ahogy bemutatom a Mesterenk a fegyvert, látom az arcán, hogy neki sincs kedvére az új találmány, még akkor sem, ha mi is fel tudnánk használni, hiszen az ilyen robbanótöltetek igencsak megkönnyítenék a vadászatot. Folyékony formában senki nem képes kilökni magából ezeket az anyagokat, hiszen a véráramba kerülnek, az hogy a robbanás plusz károkat okoz, még nagyobb előnynek számítana, ugyanakkor ránk nézve, ugyanolyan halálos.
- Valóban nagyon kreatív. –
biccentek, és nem mondom ki hangosan, hogy megfordult a fejemben, hogy megtartom, már csak azért is, mert imádom a fegyvereket.
-Azzal a beszélgetéssel talán várnod kellene, egy kicsit, ha javasolhatom. -
Becsukom a dobozkát, és elhelyezem a medence szélén, csak azután fogok bele a magyarázatba.
- Az egyik szeretőmtől szereztem meg a fegyvert. Azért kaptam, hogy meg tudjam védeni magam az alvilágiaktól. -
apró mosoly játszik az arcomon, hiszen a Mester is és én is nagyon jól tudjuk, hogy ezzel már réges-régen elkéstünk.
- Emberek fejlesztették ki, a ……-
fülébe suttogom, hogy kinek a parancsára, hogy mások még véletlenül se tudhassák meg, csak, ha a Mester úgy nem dönt, hogy meg akarja osztani velük.
- De azt is mondják, hogy lehet nem is ő adta ki a parancsot, hanem a mondénok maguk döntöttek az elkészítése mellett. Mostanában sok mondén eltűnést jelentettek, és eddig nem sikerült kideríteni, hogy ki állhat a háttérben. Elképzelhető, hogy ezek összefüggenek, de az is lehet, hogy két külön dologról van szó. -
fejezem be a beszámolót, kissé halkabban, és enyhe szégyen érzet társul hozzá, amiért nem voltam képes kideríteni a teljes igazságot.
- A család nagy általánosságban a szokásos teendőit végzi, nem sok gondunk akad. Lash Ethant tanítja a vámpír lét és a család dolgaira. Eddig nem úgy tűnik, hogy bármilyen probléma lenne velük. Noel szintén tanul, de van még hova fejlődnie, és szüksége lenne egy Mesterre, azt hiszem.
Darrynt egy mondén társaságában látták, több alkalommal, de az még nem derült ki, hogy mik a tervei vele. Esetleg kivárhatnánk a végét. –
teszek javaslatot, hiszen tudom, hogy ha túl korán megyünk a dolgok elébe, akkor azok bizony rosszul sülhetnek el, a pontos tervezés a kulcsa mindennek.
Vissza az elejére Go down
Kaname Kazushi


Kaname Kazushi


Hozzászólások száma :
53

Kaname és Meo: A fürdőben Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kaname és Meo: A fürdőben   Kaname és Meo: A fürdőben EmptyPént. Dec. 29, 2017 9:14 pmTo my lovely Ghoul
Jobban belegondolva nem is tudnám igazán megmondani miért is választottam ki Meot arra, hogy engem szolgáljon az éjszakában és nappalban ha én éppen nem moccanhatok ki a gyilkos napsugarak miatt, de be kell lássam, nem bántam meg. Igazán hasznosnak bizonyul és gyakran küldöm ki őt egyedül, mert esküszöm többet ér mint egy kisebb elit osztag. Azok csak nevükben elitek, de Meo tettekben is az, és nem is adnám senkinek, pedig kérték már kölcsön. Életük utolsó "remek" ötlete volt ez.
- Kreatív és veszélyes. Néha nem örülök annak hogy az emberiség milyen irányban tart, az ilyenek ellen már nem elég a fedezék és a vámpírerő - sóhajtok fel, hiszen ez tény. Hajam nedvesen tapad a nyakamhoz ahogy kicsit kihúzom magam ültömben és nem nyakig vagyok hanem csak a kulcscsontomig.
- Miért várjak vele? - kérdezek vissza, mert meghallgatom a tanácsát, és mondanivalóját. Nem akarok olyan vezető lenni aki semmit nem ad az alkalmazottaira és Meo szolgálatait is megbecsülöm és méltóképpen jutalmazom is. Nem feltétlen pénzben bár tény hogy nem kellene soha szűkölködnie. A kijelentésére elvigyorodom.
- Az alvilágiaktól? Ejha... micsoda aggodalmas szeretőd van neked - kuncogok, hiszen tudom jól hogy Meo nem szereti azt a valakit, a szíve értem dobog még ha nem is tudatosult benne és máshol éli ki a vágyait. Ettől az érzéstől nem szabadulhat. A kijelentésére kissé felhúzom a szemöldököm mikor megsúgja.
- Valóban? Nocsak, meg lennék lepve - gondolkozok el egy kicsit, és közben megvakargatom a tarkómat és visszateszem a törülközőtámaszt.
- Nem tudom. Mgam is sokat tűnődtem ezen, nem csak mondének tűntek el, hanem vérfarkas is akadt az eltűntek között és nem szeretnék arra gondolni hogy az ifjú Morgenstern ámokfutása ismétlődik meg - válaszolok mert az elég kellemetlen lenne, és nem csak nekünk alvilágiaknak, hanem a nephilimeknek is.
- Meo. A családommal tudom mi a helyzet, Nassyr és Darryn maga jelentett mindent. A maffia tevékenysége érdekel - vágok közbe apró mosollyal, hiszen a fiaim minden mással képben vannak, de ebbe nem vonom be őket, ez egyedül az én bizniszem és Meoval osztozom rajta.  


Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

Kaname és Meo: A fürdőben Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kaname és Meo: A fürdőben   Kaname és Meo: A fürdőben Empty

Vissza az elejére Go down
 

Kaname és Meo: A fürdőben

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Archívum :: Játékok-