Árnyvadászok

Minden attól függ, honnan nézed. Az egyik ember fényt lát, a másik sötétséget.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk

Latest topics


by Lucius Evans Yesterday at 7:21 pm

by Adam Vincent Kane Hétf. Jún. 18, 2018 8:48 pm

by Vendég Vas. Jún. 17, 2018 10:59 pm

by Zakhar Zharkov Vas. Jún. 17, 2018 1:59 am

by Tatyana Beherovsk Csüt. Jún. 14, 2018 12:53 pm


A hónap reagolói
Dorothea Coldstone
 
Lucius Evans
 
Patricia Devlin
 
Caroline Wood
 
Nicholas Russo
 
Alan Bret
 
Tatyana Beherovsk
 
Michael
 
Dasha Voronin
 
Clary Fray
 
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Statisztika
Angyal: 2
Árnyvadász: 16
Boszorkány: 16
Démon: 5
Hellequin: 2
Tündér: 5
Mondén: 15
Vámpír: 17
Vérfarkas: 31
Music box

Share | 
 

 J and J - Jem & Jace

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Jace Herondale


avatar


Hozzászólások száma :
115

TémanyitásTárgy: J and J - Jem & Jace   Pént. Júl. 14, 2017 6:53 pm


Jem & Jace

"Pokolra szállni könnyű "Kezd elegem lenni belőle, hogy mindenki akivel találkozni akarok valami benti helyet ad meg annak ellenére, hogy tombol a nyár, és nekem a bőröm is lefő rólam. Vagyis lefőne ha nem használnék hűtő rúnát, ami Clary újabb kedves ajándéka az árnyvadászok számára. Sok hasznos jellel gyarapította már a szürke könyvet és büszke is vagyok rá, hogy ilyesmire képes. Most viszont nélküle indulok el, mert ő éppen a boldog ifjú párt boldogítja szerintem, én pedig leszerveztem egy találkozót magamnak az egyik ismerős ismeretlennel, Zakariás testvérrel. Vagy szebben szólva James Carstairkkal, aki az egyik ősöm parabatai-a volt, és legjobb barátja, és minél többet akarok tudni a családomról.
Szokásomhoz híven fekete és szürke színkollekcióban pompázom ahogy a Central Parkban a szökőkúthoz igyekszem, és nem leplezem el magam a mondének elől, csak a fegyvereimet. Kezemen az örökös kis kesztyűm, ki tudja mikor keveredek balhéba vagy támad meg valaki. Az egyik pad üresnek tűnik, így odaballagok, és elnyúlok rajta, nehogy valaki másnak is eszébe jusson ide ülni, így foglalom helyet Jemnek. Furcsa érzés, hogy végül is volt családom, csak sosem tudtam róla, és az előző inkvizítor a nagyanyám volt. Most meg, előkerül Tessa aki az ősanyám vagy mim, és folyamatos párhuzamba vonnak engem egy bizonyos William Herondale-el. Tudni akarom milyen ember volt ő. Nem sokára ki is szúrom Jemet közeledni, így hát felkelek, és helyet adok neki is a padon.
- Helló. Gondolom nem szükséges bemutatkoznom, de Jace Herondale vagyok - mosolyodom el futólag, és egy percig sem tagadom hogy alaposan végigmérem. Ázsiai, de annak nem rossz, még férfi szemmel nézve sem. Azt viszont nem tudom, hogy volt képes olyasvalakivel közösködni mint Will, mert Tessa szerint én kiköpött Will vagyok, csak szőke és szebb kiadásban. Jem pedig inkább mint Alec. Bár akkor érthető de...
- Örülök hogy eljöttél. Nem tagadom azért hívtalak ide hogy faggassalak egy kicsit a múltról, és mesét mondj nekem, remélem felkészültél - vigyorodom el, mert rengeteg kérdésem van felé.

♫ ♫: Heathens || × || Megjegyzés: Szeretettel
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
James Carstairs


avatar


Hozzászólások száma :
8
Age :
157

TémanyitásTárgy: Re: J and J - Jem & Jace   Hétf. Júl. 31, 2017 2:26 am

V

Mondhatni számítottam rá, hogy a fiú majd meg fog keresni engem, de arra már kevésbé, hogy ennyire hamar teszi. Egész eddig Zakariás testvérként voltam a segítségükre a fiataloknak pont azért, mert egy picit arra a korszakra emlékeztettek, amikor én magam voltam tizenéves. Az egyik énem sikított attól, hogy ennyire hasonlóak az akkori barátaimhoz, családomhoz, ismerőseimhez, a másik pedig egyszerűen csak mosolygott a nosztalgia miatt. Jó érzés volt nekik segíteni, egy kicsit olyan volt, mintha az a több száz év el sem telt volna. Persze néha legszívesebben sikítottam volna, hogy inkább fussatok, és hagyjátok a francba, mert vagy szenvedtek ,vagy meghaltok, vagy a barátotok hal meg, és utána majd magatokat okoljátok azért, mert a dolgok rosszul alakultak. Ennek ellenére volt bennem sok-sok visszatartó erő is ilyen téren, ugyanis pontosan tisztában vagyok vele, hogy ugyanúgy nem lennének képesek valakit a sorsára hagyni, mint ahogy nekem sem ment volna annak idején. Belegondolva, őrült kérés lett volna tőlük, hogy üljenek meg a fenekükön tekintve, hogy én a betegségem ellenére sem tudtam. Pont ezért is próbáltam Néma testvérként, a lehetőségeim szerint segíteni nekik akkor is, amikor Jace eltűnt Sebastian jóvoltából.
Sejtettem, hogy valószínűleg az őseiről, amikor felkeresett, hogy beszélne velem, mert szegény gyerek jól át lett ejtve, én pedig hát valamennyit – mondhatni mindent – tudok mindarról, ami lezajlott abban az időszakban. Nem, ez nem nagyképűség, ez a szimpla igazság. Annak ellenére, hogy Tessával évente csak egyszer tudtam találkozni, akkor elég jól elmesélt nekem mindent, így mondhatni könnyen a srác segítségére lehetek majd. Pont ezért is kaptam gyorsan össze magam valami kényelmes göncbe, és rejtettem el rúnával a fegyvereim, aztán indultam meg a park felé. Elvégre az ember sosem tudhatja, hogy mikor lesz rájuk szüksége, nem?
Mondhatni már rutinosan használtam a tömegközlekedési eszközöket, ami egy picit azért nagy szó volt, mert előtte csak a Néma testvérek hintójával utaztam, vagy éppen másmilyen hintóval. Jómagam nem tudok autót vezetni, az én koromban olyasmik még nem is voltak, és eddig minden úgy alakult, hogy nem kellett megtanulnom soha sofőrködni.
A megbeszélt helyen, egy szökőkútnál találkoztunk, én pedig a saját laza, de sietős lépteimmel és egy kedves mosollyal az arcomon közelítettem meg a srácot.
- Valóban nem – vigyorogtam el magam megszólalására, egyáltalán nem hasonlított az én barátomra. Azokat a géneket, a kék szemeket és a szénfekete hajat mind a Lightwoodok örökölték és az Alexander gyerek sokkal jobban hasonlít az egykori barátomra, mint Jace az aranyló tekintetével és hajával.
- De akkor nekem sem kell ezek szerint – tudtam le gyorsan az ismerkedési köröket. Legalább tudjuk, hogy hányadán állunk a dolgokkal, de amúgy meg is erősítette a következő mondatával, hogy valóban tudja ki vagyok. Én csak egy bólintással nyugtáztam a dolgot és leültem a szökőkút szélére, mert úgy éreztem, hogy hosszú napunk lesz, amíg mindent átbeszélünk.
- Hogy is mondják ezt manapság? Lökjed csak, vagy ilyesmi ugye? Még barátkozom a kor szleng kifejezéseivel – mert a Néma városban egy árva szó sem hangzik el, így fogalmam sincs arról, hogy miként változik egy-egy nyelv... De azt hiszem ez ilyen, vagy mi.
495 szó || anti fitness club - mennem kell || remélem jó lesz. : )) || ruha


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jace Herondale


avatar


Hozzászólások száma :
115

TémanyitásTárgy: Re: J and J - Jem & Jace   Kedd Szept. 05, 2017 2:10 am


Jem & Jace

"Pokolra szállni könnyű "Kezd elegem lenni abból, hogy nem tudok semmit magamról, és hogy honnan származom. Egyetlen nyár alatt legalább három család mondott magáénak, és tudni akarom mi az igazság, így hát kihasználom hogy Clary mágiája valahogy hatással volt az egyik Néma Testvérre aki visszalakult azzá, aki egykor volt. James Carstairs-á aki az én ősömnek volt a parabataia. William Herondale és köztem már sokan vontak párhuzamot és tudni akarom miért.Nem tudom pontosan miért van ez, de majd most kiderítem.
Találkozóra hívom ezt az embert a Central Parkban és lustán heverve várom hogy ideérjen, de szerencsére nem várat meg nagyon. Ezt jó pontnak könyvelem el, és ahogy felkelek máris felé fordulok.
- Nem, egyikünknek sem kell bemutatkoznia azok után, amiken túlmentünk mind - mosolyodom el, ahogy kezet rázok vele ha elfogadja, és végignézek rajta. Meglehetősen laza és kényelmes viseletet választott. Nem csodálkozom.
- Nos, ne aggódj emiatt, lökni fogom, nem vagyok valami visszafogott és sokszor udvarias sem, szóval előre is bocsánat - vigyorodom el ahogy eldobom magam a padon kényelmesen, és lezseren. Rengeteg kérdésem van ami azt ileti és nem is tudom hol kezdjem el feltenni őket.
- Gondolom nem titok előtted, hogy Herondale vagyok. Azt mesélik te és Tessa sokat tudtok az ősapámról, Williamról. Tudni szeretném milyen ember volt, kitől származom? Miért hasonlítanak mindig hozzá? Magnus is mindig ezt mondogatja - kezdek bele, viszonylag az elején mert a hasonlóságoknak nyilván van valami alapjuk. Nem tudom mi lehet, de tudni akarom. Türelmesen figyelek Jemre ahogy válaszol.
- Szóval, hogy is mondtad az előbb? Lökjed - noszogatom meg lazán.

♫ : Heathens || × || Megjegyzés: Szeretettel
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: J and J - Jem & Jace   

Vissza az elejére Go down
 

J and J - Jem & Jace

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Jace Herondale

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Játéktér :: New York :: Manhattan :: Central Park-