Árnyvadászok

Minden attól függ, honnan nézed. Az egyik ember fényt lát, a másik sötétséget.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk

Latest topics

by Adam Vincent Kane Hétf. Szept. 17, 2018 8:51 pm

by Tatyana Beherovsk Hétf. Szept. 17, 2018 11:27 am

by Vendég Hétf. Szept. 10, 2018 8:00 pm

by Vendég Szer. Szept. 05, 2018 12:12 am


by Siri Nathanael Hétf. Aug. 27, 2018 8:32 pm

by Dorothea Coldstone Hétf. Aug. 27, 2018 7:34 pm

A hónap reagolói
Alan Bret
 
Tatyana Beherovsk
 
Mikhal Zharkov
 
Dasha Voronin
 
Adam Vincent Kane
 
Rune Kristofer Eklund
 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share | 
 

 You wanted me? - Akasha & Zerdella

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Zerdella Grams


avatar


Hozzászólások száma :
12
Age :
1928

TémanyitásTárgy: You wanted me? - Akasha & Zerdella   Csüt. Szept. 28, 2017 12:45 amAkasha & Zerdella
Végre hazaérhetek, mára végeztem a munkával és elegem volt mindenből. Komolyan, közeledek a kétezer felé, de még mindig képesek néha felhúzni mondénok és csodálkoznak, ha a szemükbe mondom, milyen hülyék tudnak lenni. Mostanában beálltam a fél éjszakás munkarendre, még nappal, már estefelé csinálom a papírmunkát, telefonálgatást, emailezést és hasonlókat, aztán mikor már lement a nap, mehetek a terepre is megbeszélni és utasítgatni. Így működik, szóval jó ez nekem egyelőre, amíg tovább nem lépek a piac változásával.
Beérek végre a hotelba, még mindenkinek köszönök rendesen, akinek kell, de utána addig megyek, amíg meg nem találom a bátyámat. Ő amúgy sem annyira szociális, így valószínűleg egyedül lesz és nekem sem kell másokkal foglalkoznom. És a másik ok, amiért őt keresem és nem apát az az, hogy megígértem, Akashával is töltök egy kis időt. Tudom, hogy Paris kiakasztja és nem is akárhogy és nincs kivel megbeszélje az ellenérzéseit. Nos, erre vannak a jóérzésű kishúgik, nem?
Megállok az ajtaja előtt, immár a magassarkúmmal a kezemben és kopogok. Vagy tudja, hogy én vagyok, vagy nem, engem nem érdekel, belépek két perc után akkor is, ha nem szólt ki és nem hallok semmi olyat, amiért ne léphetnék be.
-Szia Akasha, remélem nem zavarok -azért legalább ennyi udvariasságot megadok a formának.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Callum A. Dasan


avatar


Hozzászólások száma :
15

TémanyitásTárgy: Re: You wanted me? - Akasha & Zerdella   Vas. Okt. 08, 2017 12:57 pmZerdella & Akasha

Ültem a kedvenc csepp alakú fotelemben, amely a plafonról lógott le, külön nekem készítették, rendelésre, mert sajnos a standard darabokba nem tudtam behajtogatni magam, a magasságomnál fogva. Puha és kényelmes. Az ablakomon bámultam ki, ez volt az egyetlen darab az ágyamon kívül ami még nem került elszállíttatásra innen. Zsigerből elutasítottam az egészet. ZErdellánál legalább volt beleszólásom a dologba, egy ideje figyeltem, amikor megkértem az apámat, hogy változtassa át, sokáig ellenállt a gondolatnak, én nem lettem volna képes rá, nem bíztam magamban. Ott voltam, angliában abban a csökött agyú boszorkány üldöző országban, ott ahonnét a druidák eszméi indultak, és hova jutottak? Borzalmas. Ott volt az a nő, aki mindenkinek próbált segíteni, hellyel közzel, saját erején felül, és akkor az egész falu ellenük fordult. Amit aztán velük tettek, minden volt, csak nem szép és nem mesébe illő. Csak az atyám iránti tiszteletem volt az, ami visszafogott, de jó néhány embert így is megbüntethettem. Nem, mészárlást nem rendeztem, mert magunkra vontuk volna a figyelmet, egyszerűen csak sorra megbűvöltem a falu lakóit, hogy különböző időpontokban essenek egymánsak, a másik vagyona miatt, vagy a szebb birkái miatt. Ilyen egyszerűek ezek az emberek, mind a mai napig. Azért egynek a vérét vettem, erről Richard is tudott, de nem tette szóvá. Megérdemelte, mindketten tudtuk, hogy megérdemelte.
Amikor Zerdella átváltozott, én is ott voltam, figyeltem ahogy előbújik, és megteszi az első lépéseket, ott voltam a háttérben, és segítettem apámnak. Szerencsére Zer igazán értelmes volt emberként is, és volt egyfajta képessége, apánk valahogy kifogta a jósolni képes egyedeket azt hiszem, itt vagyok én, Zer, és Paris, tudom ,hogy a tükrökkel ügyködik.
Tudtam, hogy Zergével ha találkozom, a képembe fogja mondani, hogy gyerekesen viselkedem, de tőle nem vettem rossz néven, sőt. Adtam a véleményére és meg is hallgattam és megfontoltam a meglátásait. Neki is jó érzéke volt ehhez. Én pedig? A sors akaratával szemben indultam el, tudtam, hogy fájdalom a jussa azoknak akik ellenállnak ennek.  Még amikor átváltoztam tudtam ,hogy egy nő is a családunk tagja lesz, hiszen láttam, gyönyörű nő, és a vámpírsággal csak még gyönyörűbb lett. Sokáig epekedtem utána, de szerintem csak a szépsége miatt. Szoros, családi kötelék alakult ki köztünk. Az ölemben a telefonom szólt, zenét hallgattam, klasszikust. Igazság szerint nem akartam innen elköltözni, apám mellett akartam maradni, nyugton is szerettem volna lenni, de Paris jelenléte miatt a költözést láttam a legreálisabbnak. Távol a Hoteltől nyugtom lehet tőle. Remélem.  Whiskey-s pohárból kortyolgattam a véremet, és a zene ütemére doboltam a lábamon. Lépteket hallottam kintről, ismerős lépteket, végre hazatért! Még megvártam az utolsó akkordokat a zenében, és elrejtettem az arcomra kitörő örömöt, ő volt az egyetlen akinek atyámon kívül nem bántam, ha nem kopog.
- Gyere. –  a hangom halk volt, de tudtam, hogy így is hallja, kikapcsoltam a telefonomat és beejtettem a párna és a bútor oldala közé. Egy sötét nadrágot és egy sötét színű inget viseltem, amelynek a gombjai igen lazára voltak hagyva. Nem keltem fel a helyemről, ott maradtam, vagy ideül az ölembe Zer, vagy leül a földre, ahogy jónak látja, vagy az ágyamra, ebből nem fogok problémát csinálni.
A húgomat körüllengte az emberek mámorító illata, a prédák szaga, de ott volt alatta a sajátja is. Ezer közül felismerném.
- Rég láttalak. –  nincs neheztelés a hangomban, hiszen örülök, hogy láthatom, csak tényként közöltem. – Gyakrabban is összefuthatnánk, bár… a megrendeléseid biztos lefoglalnak. – na jó, egy kis féltékenység mégis a felszínre bukkan, amiért a munka fontosabb mint a család.
- Sok minden történt a legutóbbi találkozásunk óta. –  ha felém jön, én a karomat nyújtom az irányába, mintegy kérve, hogy jöjjön közelebb. A fotelem egyébként sem fog leszakadni a mennyezetről, erősen lett rögzítve, és elbír két személyt is. A szobában egyébként sötét volt, egyetlen gyertya ontotta magából a fényt, a fürdő irányából. Akartam ,hogy ideüljön és kibontsam a haját, hogy eltüntessem azt a fránya kontyot a fejéről.
If You Could See Me Now ⋮ szavak száma: 628⋮ valami: Outfit ⋮


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zerdella Grams


avatar


Hozzászólások száma :
12
Age :
1928

TémanyitásTárgy: Re: You wanted me? - Akasha & Zerdella   Szomb. Okt. 28, 2017 12:55 pmAkasha & Zerdella
Elegem lett mára mindenből és elvonulni a világ elől legjobban Akasha szobájában lehet, lévén hozzá nem mernek csak úgy bejárkálni mindenféle hülye kérdéssel, kéréssel. Hozzám bezzeg rendszeresen beesik valaki valamivel, hogy feltartson, hiába mondom, hogy erre más jobban tud válaszolni és nekem dolgom van. Az az átkozott anya természetem, néha nagyon megnehezíti a dolgomat hosszú távon. De szeretek mindenki fölött bébiszitter lenni, a régi időkre emlékeztet, csak ne lenne ennyire fárasztó. De mindegy is, most szünetem van, nem érdekel.
Kopogok, majd a válasz után belépek, bevágom a cipőmet a sarokba és már ülök is a bátyám ölébe, ha már olyan hívogatóan nyújtja felém a karját. Hozzá bújok, belélegzem az illatát, nekem ott most tökéletesen jó.
-Igencsak lefoglalnak, de tudod csak egy emelettel vagyok odébb, ha néha felemeled a segged, te is meglátogathatsz engem -böködöm meg az arcát óvatosan, mert én azt megtehetem bárki mással ellentétben. Igaz, hogy én is látogathatnám őt többször, de könyörgöm, ugyanabban a hotelban lakunk, néha ő is felmászhatna hozzám, nem olyan nagy dolog.
-Például mi? Azt is elmesélhetnéd, hogy minek költözöl el. Ugye nem Paris miatt? -Valószínűleg megint belenyúltam a lényegbe, de a bátyám szereti a körülményes megoldásokat, amik neki kényelmesek, de néha nagyon nehezen néz szembe a problémáival. Pontosan tudom, hogy nem szereti Parist, mert emlékezteti a fájdalmas múltjára, de erről nem szegény gyerek tehet. Akkor is, ha a reinkarnálódása, akkor is, ha csak véletlenül pont ugyanúgy néz ki. Paris új izgalmakat hozott az élerünkbe, aminek én csak örülni tudok. Hiányzott innen egy gyerek, de én vagy Akasha nem öleltünk volna be senkit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Callum A. Dasan


avatar


Hozzászólások száma :
15

TémanyitásTárgy: Re: You wanted me? - Akasha & Zerdella   Szer. Nov. 01, 2017 1:37 pmZerdella & Akasha

Zerge hajlamos volt felettem is bébiszitterkedni, holott sosem kértem, bár jólesik a törődése, hangosan mégsem vallanám be neki, sem másnak. Noha tudom,hogy érzi, hogy szeretem őt, és jól esik ahogy viselkedik velem. Ezt igyekszem apró dolgokban is kifejezni iránta, hogy például az ölembe csücsülhet, szeretem a közelségét. Attól függetlenül, hogy remete életet élek, vannak bizonyos igényeim, ilyesmi a testi kontaktus is. Az sem zavar, hogy az arcomat böködi, játékosan, erre mosolyogva pillantok fel rá, és macskásan dörgölöm oda az arcom a vállának. A pillanatnyi csendben még közelebb húzom magamhoz és elfészkelődöm én is. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy Paris is itt legyen köztünk, noha a legnagyobb vágya, hogy elfogadjam. De… nem megy ez olyan könnyen, mint ahogyan azt mások gondolják.
Az egyértelmű kérdés hallatán megmerevedtem kissé, és teljesen hátradőltem a tojás végébe, így vagy ülve maradt az ölembe Zer, vagy velem együtt dőlt hátra. Élesen szívtam be a levegőt és felsóhajtottam.
- Miatta, igen. – kár is tagadnom, úgyis tudja, hiszen ismer. Tudja, hogy mennyire tartózkodó és visszahúzódó vagyok.
- Jobb így, mindkettőnknek. Nekem ő, túl intenzív, figyelemhiányos. – suttogom halkan. – Sok. és… túlságosan hasonlít arra a képre. – amit magam sem értem, hogy miért őriztem annyi éven át. Talán, hogy emlékezzek a múltamra, arra, hogy sose feledjem el, hogy honnan indultam, mert sokan elfelejtik, és ezután válnak nagyravágyókká, olyasfélékké, akik sokkal többet akarnak, mint amit elbírnak. Nem akartam ebbe a csapdába esni.
- Egyébként találtam egy helyet, bent a szárazföldön, part-menti ház, alig vannak fények, rá lehet látni New Yorkra is, de a csillagok, ott a régi pompájukban csillognak! – suttogom vágyakozva. igen, időnként álomvilágban élek, az esetek többségében, mert a csillagok vonzanak, bárcsak lehetne űrutazó vámpír, engem igazán érdekelne más világok felfedezése, s közben a hőn szeretett csillagjaim közt utazhatnék bolygóról bolygóra. Talán egyszer eljön annak is a z ideje, hogy benépesítsünk más bolygókat az emberekkel, még több táplálékforrás gyanánt. Egyébként ehhez hasonló elrugaszkodott gondolatokról beszélek. Időnként kicsit előrébb láttam a többieknél, megláttam különböző jövőket, hogy ha így tennének az emberek, akkor mi lenne, ha pedig amúgy, akkor hogyan alakulhatnak a dolgok. De, hogy a saját jövőmet képtelen legyen megváltoztatni.
- Pár napja, itt járt és, jövendő mondó rohamot kaptam, pont amikor itt volt, csak azért, mert annyira szembe akarok menni az univerzummal. – suttogtam halkan. Zerge tud a rohamaimról, noha miután már ő született igen kevés volt, addigra tudtam kontrollálni az erőmet, a hirtelen érzelem kitöréseket is leredukáltam, én voltam maga a zen nyugalom mintaképe, pont az ilyen pár nappal ezelőtti esetek elkerülése végett.If You Could See Me Now ⋮ szavak száma: 628⋮ valami: Outfit ⋮


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zerdella Grams


avatar


Hozzászólások száma :
12
Age :
1928

TémanyitásTárgy: Re: You wanted me? - Akasha & Zerdella   Szer. Nov. 29, 2017 11:34 amAkasha & Zerdella
Akasha néha úgy viselkedik, mintha egy külön állatfaj lenne, nem is vámpír. Imádom a bátyám, szeretjük egymást, de néha olyan szinten a csillagai között jár, hogy alig lehet lehozni onnan. Néha pont ezt csodálom benne és tartom végtelenül aranyosnak, de máskor képes az őrületbe kergetni vele. Persze ez nem egy rossz tulajdonsága, de attól még nem is lennék a testvére, ha néha nem idegesítene.
Az összepakolt, szinte teljesen üres szobát végignézve teszem fel az egyértelmű kérdést, hogy képes-e az öcsénk miatt elköltözni. Hátradőlök vele, és a vállára hajtom a fejem. Én is élvezem, ha egy kis időt együtt tudunk tölteni és megérinthetem. Másoknál ez idegen és még az egy teremtőtől származó vámpírok is ismeretlenekként kezelik egymást, nálunk viszont olyan szoros a kötelék, amit ritkán látok. A válaszra megmasszírozom az orrnyergem. Lehet, hogy a bátyám nagyon öreg már és ennek megfelelően tulajdonképpen remete, de attól még tudnia kellene, hogy ne idegesítse magát a fiatalokon. Pláne ne a hirtelen kapott testvérünkön.
-Tudom, hogy hasonlít, de attól még próbáld őt megérteni. Elhanyagolt gyerek egy rossz családból, apa összeszedte, végtelenül szereti, vannak testvérei, de a bátyja elutasítja, anélkül, hogy a nevén kívül bármit tudna róla. Képzeld magad a helyébe, téged nem zavarna, ha lerázna a testvéred mindig, ha beszélni akarsz vele. Igen, Paris pörög és néha direkt idegesítő, de ilyenek a kistestvérek -sóhajtok, mert pontosan tudom, hogy milyen, ha sok gyerekkel élsz együtt. Mikor még ember voltam, a falunkban a rengeteg gyerek együtt játszott, tanult és nőtt föl, vagyis sok olyan testvérem volt, akik nem is voltak a testvéreim. Akashának nem volt ilyenben része.
-Akasha, imádlak, de egész New York egy nagy fényszennyezés, esélytelen, hogy lásd a csillagaid a talajszintről -rázom lassan a fejem. Néha annyira a felhők felett van, hogy nem gondol az ilyen apró dolgokra. Lehet, hogy minden mást számításba vesz mindig, hiszen alapos, de a csillagai egy másik tészta.
-Jaj, sajnálom, nem tudtam ott lenni és segíteni. És apa még mindig nincs itthon. Nagyon rossz volt? Mi történt? Mesélj már! -böködöm meg a vállát, mert többet akarok tudni, én mindig mindent akarok tudni. -És mi a jóslat, hogy annyira ellene mész? -kíváncsiskodok, mert remek dolog, hogy mind a hárman értünk az ilyesmihez, de egymáséba elég ritkán látunk bele, és ez amúgyis amolyan magándolog.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: You wanted me? - Akasha & Zerdella   

Vissza az elejére Go down
 

You wanted me? - Akasha & Zerdella

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» [Küldetés] WANTED - Dead or alive

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Játéktér :: New York :: Manhattan :: Dumort Hotel-