A Végzet Ereklyéi könyvsorozatra épülő frpg.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi
Válts felhasználót!
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk

új hozzászólásokby Dorothea Coldstone Yesterday at 9:12 pm


by Dorothea Coldstone Yesterday at 12:05 am

by Ruko Masashi Szer. Nov. 22, 2017 11:40 pm

by Marius Rowen Szer. Nov. 22, 2017 1:46 pm

A hónap reagolói
Pandora
 
Dorothea Coldstone
 
Caleb Blackarmour
 
Crag Marshall
 
Ruko Masashi
 
Norman Crosseria
 
Mark S. Crawley
 
Valerian King
 
Sammael
 
Deirdre C. Thuileann
 
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Statisztika
Music box

Share | 
 

 Hello neighbor! ~ Thea & Cheza

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Cheza Roah Sails


avatar


Hozzászólások száma :
16

TémanyitásTárgy: Hello neighbor! ~ Thea & Cheza   Vas. Okt. 01, 2017 6:37 pm

To Thea mommy ©️
Őszintén? A rosseb gondolta volna, hogy így fog alakulni a mi kis Knight Rider-es menekülésünk. Nyűgösen dobálom magam az ágyon, ide-oda és keresztbe-kasul. A sebeim ugyan már begyógyultak így három nap távlatából, de attól még némi sajgó érzést hagytak maguk után. Az a barom! Az az ökör! Így kicseszni velem. Mármint a rohadt életbe, soha nem akartam falkacsősz lenni. Nem ez volt a terv! De persze, mit is gondolok, farkas tervez világ végez. Ennyit arról, hogy majd Európában beolvadunk egy falkába., én pedig erős kifejlett hímek közt pihenném ki az ideiglenes vezérség fáradalmait. Na ahogy azt én elképzeltem… Mi is volt a neve? Ambrózia? Őbolondságának feltétlen muszáj volt nekünk rontania, nekem meg így muszáj volt megvédeni magunkat. Szóval önvédelemből megöltem, igen ám, csakhogy ez a retekbe faragott tökkelütött bunkós barom egy alfa volt. Egy majd’ harminc fős falka idétlen feje! Szóval itt ragadtunk. Én most éppen az ő régi „főnöki” szobájában fetrengek a francia ágyon és lesem a falat. Három nap. Ennyi ideje léptünk be az ajtón a lányokkal. A delegációként szolgáló hímek nem voltak túlzottan elragadtatva, hogy új alfájuk lett, ellenben zúgolódást sem érzékeltem. Még. Bár nyilván érzik azért ők is, hogy „cseppet” idősebb vagyok náluk. Bár, ez a hülyeségre nem nagyon hat. Na mindegy, előbb utóbb úgyis kibújik a szög a zsákból, bár azt meg kell hagyni, ez inkább egy csapatba verődött farkasbanda. Falkának még jóindulattal sem nevezném őket. A családiasság írmagját sem találom bennük. És ez… fáj. Ennek nem így kellene lennie. Nem is értem ezek a fiatal kis seggdugó alfatöltelékek mit képzelnek magukról, mikor a megalomán hülyeségeiket rátukmálják a többiekre. Nagyot sóhajtok és összekanalazom magam és az önsajnálatom az ágyról, hogy aztán valami emberi külsőt varázsoljak magamnak. Egy koptatott kék farmer, egy térdig érő fekete végig fűzős csizma és egy bordó ing kerül rám. Kifésülöm a vörös tincseim és egy leheletnyi sminket kenek fel. Igazából kimerül a szemceruza, tus és rúzs kombinációjában. Átnyálazva a papírhalmazt, no meg kikérdezve a falkatagokat világossá vált, hogy van három kellemetlen pofavizitem, amit meg kell ejtenem. A másik két alfa illetve az intézet felé. Még egyet sóhajtok indulás előtt, meghagyom Sirinek, hogy… csinálja azt, amit szokott. Ő a bétám, pontosan tudja mit kell csinálni, szóval nem tépem a számat fölöslegesen. Remélem az itteni béta nem fog semmi csalafintaságot kitalálni emiatt, de ha így is lesz, akkor faliszőnyeget csinálok belőle.
- Elmentem, majd jövök. Szólok be valahova a vakvilágba, a kis hegyes füle úgyis bárhonnan felismeri a hangom. Én magam bepattanok a fekete terepjárónkba, és ellavírozok New York utcáin egészen a szép nagy intézeti épület felé. Leparkolok vele valahol a közelben és odasétálok. Telefon az egyik zsebemben, másikban kocsi kulcs. Némi kopogás után nyílik az ajtó, és egy csinovnyiknak elrebegem óhajom.
- Üdv, az intézetvezetőhöz jöttem. A bronxi alfa keresi.
Hey, Don’t stare at my…!
Music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
Dorothea Coldstone


avatar


Hozzászólások száma :
205

TémanyitásTárgy: Re: Hello neighbor! ~ Thea & Cheza   Szer. Nov. 08, 2017 11:19 amCheza & Thea
Ez az esküvő lesz a halálom, az biztos. Azt hittem, egy árnyvadász esküvőt könnyebb megszervezni, hiszen nem kell hozzá szinte semmi. Ja, rosszul gondoltam. A ruha még egy könnyű eset volt, de akartunk egy lagzit is az esküvő mellé, akkor azt meg kellett szervezni, a tanúkat is valahogy meg kell még oldani, mert van egy olyan érzésem, hogy Caleb nem akarja végignézni, hogy egy általa gyűlölt személyhez készülök hozzámenni. De mégiscsak a parabatai-om, szeretném, hogy ott legyen és nem tudnám nélküle végigcsinálni az egészet, szükségem van a támogatására. Na, de most ezt hagyjuk, van egyéb fontosabb dolgom is most, egy Intézetet kell vezetnem. Ruko elvileg elment edzeni, aztán pedig órát fog tartani, tehát rám vár, hogy a papírokat aláírjam és a jelentéseket átnézzem. Van néhány aggasztó hír mostanság, de még nem lehet senkire mutogatni, de biztos, hogy lesz valami belőle. A nagy kupac papír bámulása közben ér az ajtón szinte kopogás nélkül beeső árnyvadász.
-Thea, a bronxi alfa keresi az Intézetvezetőt. Mit mondjak neki? -áll meg az asztalomnak támaszkodva az idősebb férfi. Összevont szemöldökkel pillantok fel rá, nem szoktak a fajok vezetői csak úgy betoppanni hozzám, ritka az ilyesmi.
-Mit akarhat Ambrose ilyenkor? Nem mondta? -dobom el a tollamat és állok föl, hogy menjek le a vendéget üdvözölni.
-Ez nem Ambrose, hanem egy dögös vöröske -válaszol az árnyvadász egy kaján vigyorral.
-Ahh, remek, alfaváltás, megint. És legközelebb hagyd kint a szexizmusod, ha lehet -szólok rá és már trappolok is le a platformos bakancsomban a földszintre, ahol a hallban ácsorogva pillantom meg a nőt.
Annyi esze nem volt ennek a bagázsnak, hogy legalább a könyvtárban vagy valahol leültessék.
-Jó napot, üdv. Dorothea Coldstone vagyok, az egyik Intézetvezető. Erre kérem, leülünk a könyvtárban -lépek hozzá a kezemet nyújtva. Gyorsan végigpillantok rajta és már fordulok is meg,
hogy mutassam az utat a könyvtárba. Az most elvileg üres, még túl korán van az órákhoz, ott nyugtunk lesz. Letelepszem az egyik fotelba, amivel szemben áll egy másik, magam alá hajtogatva a szoknyámat. Kezem remegését igyekezve rejteni, a hajamban kezdek turkálni, a sok hullamcsattot a helyére igazgatva.
-Nos, mit szeretne tőlem? -teszem fel a kérdést, ami foglalkoztat. Ambrose-zal nem nagyon tartottuk a kapcsolatot, de abban biztos vagyok, hogy ő volt még utoljára a bronxi alfa. Kíváncsi vagyok, mi történhetett.
Outfit@Music


What it feels like holding on for dear life to this rock, like you are in a death grip tango with the sun


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cheza Roah Sails


avatar


Hozzászólások száma :
16

TémanyitásTárgy: Re: Hello neighbor! ~ Thea & Cheza   Vas. Nov. 12, 2017 10:12 pm

To Thea mommy ©️
Nem mondanám, hogy túlságosan ínyemre van ez a mai program, de azt sem mondhatom, hogy ne volnék kíváncsi az itteni népekre. Kissé izgatottan is várom a megfelelően kellemes fizikumú fiatalember formás sejhaját visszatolja, remélhetőleg valami fejes kíséretében. Kicsit rosszul esne, ha feleslegesen autókáztam ide. Meg egyébként is, tiszta cukor vagyok, hogy nem nekik kell utánam kajtatni, hanem házhoz jövök. Szerintem ez már egy jó pont, aztán ki tudja. A srác azért még előtte beengedett ajtón belülre, de amúgy úgy ott lettem hagyva, mint a lefagyott szőlő. Szerencsére nem telik el pár perc és egy hölgyemény suhan felém nagy erőkkel, félúton elhagyva a kaján vigyorú srácot. Én már messziről mosolygom, fogadom a kezét és nőiesen, de azért nem lagymatagon megrázom.
- Hello, Cheza Roah Sails, az új alfa. Mutatkozom be neki, majd hosszú léptekkel követem a platformos cipőjét bámulva, be egészen a könyvtárba. Mikor már vendéglátóm félig ül, én csak akkor helyezkedem el a fotelben, s figyelem, ahogy rögtön hajbirizgálásba kezd. Nem tudnám megmondani pontosan miért, de olyan érzetet kelt bennem, mintha csak Siri bebetonozott lelkét látnám. Talán az is hozzájárul ehhez, hogy az illatán átérződik a leheletnyi stressz is, persze az is lehet, hogy ez egy másik feladatának szól, és nem annak, hogy velem kell foglalkoznia. Egyébként is, ki vagyok én, hogy ítélkezzek felette? Hát senkije, szóval hagyom is ennyiben a gondolatmenetet. Kérdésére halványat biccentek, lágy mosolyom nem lankad.
- Semmi rosszat. Csak szerettem volna bemutatkozni önöknek, még a két másik alfa hátra van a vizitből, de úgy gondoltam itt kellene kezdenem. Mindössze érdeklődnék az itteni dolgok felől, lévén… nos… mondhatni véletlenül lettem alfa, és a régi falkám is csak magában volt északon, így nem igazán… vagyok otthon az ilyen szervezett dolgokban. Az elődöm nem vitte túlzásba a papírmunkát, így jóformán… szeretném tudni mire számítsak, hogy ne legyen bonyodalom abból, hogy nem tudok valamiről. Vonom meg enyhén a vállamat s jobb lábam keresztbe vetem a balon. Farkasom csak lomhán fekszik, némi kíváncsi szippantás után meg visszatéve fejét figyeli a szoba tárgyait.
- Persze, ha esetleg nincs rám ideje, azt is megértem, elvégre bejelentés nélkül érkeztem. Szabadkozok egy kicsit, mert végtére is nem várhatom el, hogy most azonnal avasson be mindenbe, ha amúgy lenne égetőbb problémája is.
- Azért az elérhetőségüket mindenképpen elkérném, mielőtt elmegyek.

Hey, Don’t stare at my…!
Music

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
Dorothea Coldstone


avatar


Hozzászólások száma :
205

TémanyitásTárgy: Re: Hello neighbor! ~ Thea & Cheza   Kedd Nov. 21, 2017 11:48 amCheza & Thea
Nem kicsit lep meg, ahogy az egyik emberem azt jelenti be, hogy Bronx alfája jelent meg hirtelen az ajtóban. Nem szokásuk ilyet csinálni a régi motoros faji vezetőknek, de az elmondás szerint ez egy új. Ami még meglepőbb és már kíváncsivá is tett. Mindenképpen fogadnom kell a hivatalos címem miatt, szóval így is, úgy is megtudom, mi a helyzet. Lesietek a hallba és már köszöntöm is a nőt. Erős és van egy olyan érzésem, hogy idős is, de ebben nem lehetek biztos. Az már egy jó pont, hogy ő maga jött ide, tehát nem fél az árnyvadászoktól, és legalább eddig becsületes, ami nálam már egy pozitív dolog. Nem minden alfa jött volna el, hiszen nem igazán bíznak a nephilimekben.
A bemutatkozás után már megyek is tovább a könyvtárba, hiszen ott könnyebb és kényelmesebb beszélni, a kíváncsi fülek társasága nélkül. Nem akarok hirtelen egy kisebb társaságot körénk, ahogy mindenki járkál fel-alá az előtérben és az irodáig pedig nem akarom felrángatni. Ez így jobb. Letelepszem és már akaratlanul is a hajamat piszkálom, de ez még egy normális reakció, szóval nem olyan feltűnő, hogy baj legyen. Mindig igyekszem figyelni, hogy normálisnak tűnjek, ne sejtsen senki semmit az állapotomról.
-Nos, igen, Ambrose nem éppen az együttműködéséről volt híres… Akkor jól sejtem, hogy ő most halott? -kérdezem, mert az nekem csak jó, ha az előző bronxi alfa tényleg halott, mert nem volt éppen a legjobb vele dolgozni. Leginkább bojkottálta minden próbálkozásomat, mert csak egy nő vagyok és csak huszonéves. Egy nővel jó esetben könnyebb dolgom lesz.
-Nem, ez most fontosabb, amúgy is most sürgős dolgom -rázom a fejem, igyekszem jó kapcsolatot ápolni a fajok vezetőivel, mert ezt gondolom a közös jövőnk sikerének. Nem lehet ezt úgy csinálni, mint a háború előtt a szüleink tették, nem gondolhatják az árnyvilágiak a nephilimeket felsőbbrendű gonosz lényeknek, együtt kell működnünk, különben baj lesz.
-Nos, nem nagyon fogunk beleszólni a falka belső ügyeibe, a vitákat, befogadást, egyebeket maguk között oldják meg, mi csak azt kell tudjuk, hányan vannak és ki tartozik a falkába, hogy ne legyen félreértés, ha esetleg egy farkassal gondunk akad. A háború óta nem igazán volt probléma az alvilágiakkal, reméljük ez így is marad. Fogunk járőrözni a kerületben, de az előtt minden alkalommal értesítjük, az idővel és létszámmal együtt. Igyekszünk nem belefolyni a hétköznapjaikba, de ha bármilyen probléma akad, nyugodtan fordulhatnak hozzánk is, meg a Praetor Lupushoz is. Ők talán egy kicsit közvetlenebbek, mint az árnyvadászok. -magyarázom el, hogyan működnek itt a dolgok, miközben igyekszem tartani a szemkontaktust és nem lefejteni a szoknyám szegélyét.
-Természetesen -állok föl és szerzek egy tollat és papírt egy közeli asztalról, arra írom fel lendületes, de olvasható dőlt betűimmel az én és Ruko telefonszámát. E-mail címünk az nincs hivatalos, mert minek, amúgy sem elég gyors a kommunikációra, nekünk nem hatékony. Odaírom mellé a nevünket is, hogy egyértelmű legyen és úgy adom oda a nőnek.
-Tessék. A férfi a vőlegényem, szintén Intézetvezető, őt is keresheti nyugodtan. Az Intézetbe bármikor jöhet, mindig fogadjuk, csak lehetséges, hogy sem én, sem a vőlegényem nincs itt, de akkor is joga van itt lenni, bármit mondanak az idősebb árnyvadászok -figyelmeztetem, erre is, mert az idősebb generáció máshogy gondolkodik és hajlamosak úgy tekinteni az Intézetre, hogy az csak az övék és alvilági be sem teheti a lábát. Viszont mi már igyekszünk ezt megdönteni, arra vagyunk, hogy mi szolgáljuk az alvilágiakat, nem fordítva.
Outfit@Music


What it feels like holding on for dear life to this rock, like you are in a death grip tango with the sun


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content

TémanyitásTárgy: Re: Hello neighbor! ~ Thea & Cheza   

Vissza az elejére Go down
 

Hello neighbor! ~ Thea & Cheza

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Játéktér :: New York :: New Yorki Intézet-