A Végzet Ereklyéi könyvsorozatra épülő frpg.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi
Válts felhasználót!
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk

új hozzászólások
by Darryn Yates Today at 1:56 pm

by Aaron Björningsgard Yesterday at 10:54 pm

by Ethan Keon O'Brien Yesterday at 5:07 pm


A hónap reagolói
Jora Keegan
 
Crag Marshall
 
Richard D. Reeves
 
Jace Herondale
 
Mamoru Haruo Raiden
 
Dorothea Coldstone
 
Ruko Masashi
 
Logan Caevan Leath
 
Dante di Canio
 
Darryn Yates
 
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Statisztika
Music box

Share | 
 

 Hey man... ~ Nico & Cheza

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Cheza Roah Sails


avatar


Hozzászólások száma :
19

TémanyitásTárgy: Hey man... ~ Nico & Cheza   Kedd Okt. 03, 2017 12:36 am

Wanna play with me? ©️
Nos, az intézetvezetőhöz már volt szerencsém, és az eddig tapasztaltak alapján úgy gondolom, tudunk majd kölcsönösen együtt működni. Igazából nekem minden mindegy, csak hagyjanak minket nyugiban. Ez a fél éves menekülés eléggé leszívta az energiáimat, szóval amíg béke van és nem kell extrém dolgokat csinálni, én már boldog leszek. Így is halvány lila gőzöm sincs arra vonatkozóan, hogy miként is kellene gatyába ráznom a bandát. Az ég szerelmére, én csak egy mezei nőstény voltam eddig! Most meg…? Egy alfa, aki nem is akart az lenni, ami. Mégis így alakult, nem tudok vele mit kezdeni, most már nem csak a lányokat nem hagyhatom magukra, de hozzácsaphatok még 20-30 farkast is a listához. Pont annyira hiányzott ez nekem, mint púp a hátamra. Átnyálaztam az összes dokumentumot, amit csak találtam az ex-alfa irodájában, de meg kell mondjam, nem túlzottan igyekezett bármiféle kapcsolatot tartania többiekkel. Csak a száraz alapokat tudom. Nevek és kész. Se a brooklyni, se a dél-queensi alfáról nincs itt nagyjából semmi. Szóval lesz egy látogatásom Dantéhoz és Nicolóhoz is. Jóformán ecc-peccel döntöttem el a sorrendet, miután az intézet nyerte meg az első helyet. Mondjuk jobb lett volna, ha van valami közös rendezvény és egyszerre letudhattam volna az egészet, de hát… álmodik a nyomor. Persze azért hegyeztem a kis fülecskémet, és azért szert tettem némi pletykálkodásból származtatható információra. Mégpedig hogy szingli mindkettő és állítólag észbontóan helyesek. Szerintem meg sem próbálom letagadni a csillogó szemeimet, illetve hát az is eléggé árulkodó, hogy már egy órája a megfelelő ruhát keresem. Még jó, hogy nem voltam vásárolni, mert ha több ruhából kéne választanom, sose indulnák el. Így viszont a választásom a fekete kis miniruhámra esik. Selymes kis lábaimra pedig a ruhámhoz illő, pántos fekete magassarkút húzok. A hajamat tegnap mostam, szóval most csak formázom, hogy lágy csigákban omoljanak a tincsek a vállaimra, illetve egy leheletnyi tust és halvány barack színű rúzst viszek fel a számra. Egy pici kis fekete retikül, melybe a telefont és a kulcsot csúsztatom, és már a Hummerben ülök, megtoldva egy GPS-el, hogy ne tévedjek el. Annyira… Biztos vagyok benne, hogy egy ideje érzékel engem, s ha mégsem így lenne úgy üzenek neki még a határon. Szóval hiába indultam el időben, mostanra azért jócskán délután van, mire odakeveredtem, és a forgalomban való csordogálás sem sokat segített a dolgon. Mindenesetre sikerül megtalálnom a régi családi birtokot s nem átalkodom be is hajtani a kapuján, majd pedig a kocsiból kiszállva igazítom meg a szoknyám rojtját s kíváncsian vizslatom az épületet. Konkrétan a szemeim a csengőt keresik, de lehet, hogy mire felsasszézok az ajtóig, talán valakinek feltűnik a jelenlétem.
- Hahó?
Hey, Don’t stare at my…!
Music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nicoló di Angelis


avatar


Hozzászólások száma :
15

TémanyitásTárgy: Re: Hey man... ~ Nico & Cheza   Szer. Okt. 04, 2017 1:06 am

~ Devil in the mirror
Call me a sinner, call me a saint

Kiélvezem azt a kis nyugalmat ami alfaként kijut, mert ma egész nap rohangáltam, üzletet intéztem, és a balhés farkasaim között is rendet kellett tennem, így most hárman is büntiben csücsülnek. Úgy kell nekik, nem kellett volna balhézni, amikor azt mondtam hogy nyugi van, így egy kicsit sem tudom sajnálni őket a sok túlóra és testőrködés miatt. Különben is, szeretem ha harcosok vesznek körbe, és meglepően sok ex katona és kommandós erősíti sorainkat. Én magam nem vagyok az, de képzett vagyok a harcokban, és mindig fejlesztem magam ha lehet. Általában eléggé mmozgás igényes dög tudok lenni és Crag-et is már az őrületbe kergetem ezzel, meg azzal is hogy jobb híján rajta vezetem le a szexuális frusztrációm mert nincs egy valamire való nőstényem, aki bírná a strapát és a szexuális étvágyam. Kész katasztrófa.
Most is éppen ezen tanakodom, miután magára hagytam a több mint testőrömet, és zuhanyzás után egyszerű fekete holmikba bújba érzek meg egy idegen jelenlétet. Beledermedek a mozdulatba is ahogy közeledni érzem, és természetesen készenlétbe parancsolom az emebreim, sosem tudhatom nem-e egy esetleges kihívó az, bár ennek kevés az esélye. Eddig még nem akadt kihívóm, hála az erős kezű vezetésemnek, de illő elébe mennem a kéretlen vendégnek, így hát lefelé indulok, hogy az ajtóban várhassam meg. Hagyom, hadd jöjjön be kocsival, és az ajtófélfának dőlve figyelem ahogy kiszáll.
~Aztarohadtkurvaélet~
A gondolataim közt ez szalad át, és egy hosszú pillanatig méregetem a formás lábakat, a telt keblet és a markolnivaló feneket. Nem mondom hogy nem kívántam meg mint nőt, de túllépve a vágyaimon, a farkasom emeli a fejét hogy szemrevételezze a nőstényt. Erős, érzem rajta a kort és a hatalmat. Ahogy megszólal, előlépek az árnyékból.
- Hahó. Bár nem szeretnék udvariatlan lenni, de kissé meggondolatlan csak így beautózni egy falka főhadiszállásra, nem? - kérdezem ahogy a lépcsőn elébe sétálok, és megállok tőle nem messze.
- Nicoló vagyok, na és önben kit tisztelhetek? - faggatózom, és tudom jól, további három mesterlövészem figyel árgus szemekkel minket. Nem bízzák a véletlenre a védelmem, bár néha már őrjítően túlzásba viszik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cheza Roah Sails


avatar


Hozzászólások száma :
19

TémanyitásTárgy: Re: Hey man... ~ Nico & Cheza   Szer. Okt. 04, 2017 11:16 am

Wanna play with me? ©️
Talán egy kicsit hirtelen felindulásból elkövetett látogatást ejtek meg, de nem szeretem a felesleges köröket meg a fondorlatos nyavalygást. Ez a megoldás tűnt a legegyszerűbbnek és legtisztábbnak, egyedül is jöttem, még a bétám sincs velem. Egyrészt egyedül azért hatványozottan kisebb fenyegetés vagyok, másrészt meg a valódi célom eléréséhez jobb, ha nincs közönség. Haláli lazasággal hajtok be az oroszlán barlangjába s feltett szándékom még ma meg is lovagolni azt az oroszlánt. Bár gondolom ez nem túl elterjedt tendencia, de szükség törvényt bont. Ez pedig már egy éves szükség! Szóval a törvény mehet a sunyiba. Nem is vettem komolytalanra a dolgot, ami azt illeti, igyekeztem egyensúlyozni a csinos és az alkalomra való ruhák között, bár szerintem azért ebből kivirít a tény, hogy hím nélkül szenvedem napjaim. Oda is érek a házukhoz, farkasom lomhán, kissé már-már unottan szemrevételezi a megbúvó fogadóbizottságot. Anyuci megint belesétált a kalamajkába, ezen már meglepődni sem tud. Még egy utolsó öncsekkolás a visszapillantó tükörben, s elegante kiszállok a kocsiból. A lépcső aljáig jutok, mikor a rám szegeződő tekintetek kereszttüzében megpillantok egy pompás hímet. Tutira ő az alfa, a csajos pletykák igazak voltak, hála az égnek! Azúr szemeim istant kezdenek csillogni, ajkaim lágy mosolyba húzódnak, s talán egy picikét még bele is harapok, midőn végigmérem alakját. Persze full láthatóan, a sunyiság sosem ment, szóval mindent nyíltan csinálok. Kis táskámat magam előtt fogva két kézzel kissé domborítok, miközben válaszolok.
- Meglehet, de ezt a megoldást találtam a legegyenesebbnek, lévén még nem tudom a telefonszámát és nagy dobra sem akartam verni a látogatásom.
Egy adag tincset a fülem mögé tűrök, mert tény, beszólhattam volna az éterbe, de akkor meg arról minden környező farkas tudomást szerzett volna. Azt meg nem akarom, a falkám még nem állt össze, nem kellenek kötekedők. A bemutatkozására biccentek, de még mennyire, hogy megjegyzem, ha a nevét nem is, a testét biztosan. A telefonszáma nélkül pedig ki se teszem innen a lábam…
- Örvendek, az én nevem Cheza. Már pár napja én vagyok a bronxi falka új alfája. Mosolygok édesen s várom, hogy ha esetleg újat mondtam, akkor rágódhasson rajta egy kicsit, majd folytatom.
- Igazából látogatásom célja, hogy bemutatkozzak a szomszédoknak és megvitassuk az esetleges falkáinkat érintő dolgokat. Az elődöm… nos, nem vitte túlzásba a dolgot. A papírok között csak azt találtam, hogy mindenki meg akarja ölni és mindenki az erős hímjeit akarja elvenni. Úgy gondoltam, jobb lenne tiszta lappal kezdeni. Persze… ha esetleg zavarok, akkor akár el is mehetek… Pillogok rá nagy kék szemekkel, s egyik lábam kissé berogyasztva tolom ki oldalra a csípőmet, enyhe kontraposzt állásban. Persze, talán kicsit kétértelmű volt az utolsó mondatom, de szerintem senki nem lepődik meg, ha elárulom: direkt.
Hey, Don’t stare at my…!
Music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nicoló di Angelis


avatar


Hozzászólások száma :
15

TémanyitásTárgy: Re: Hey man... ~ Nico & Cheza   Szomb. Okt. 28, 2017 1:43 am

~ Devil in the mirror
Call me a sinner, call me a saint

A mai napon úgy elment, hogy rendesen el is fáradtam a sok intézkedés közepette. Macerás dolog egy falkát vezetni, azt jelenti hogy nekem kell észben tartanom mindenki nyűgje baját, és alkalomadtán arra megoldást is találni. Néha nagyon fárasztó tud lenni, mintha a kelleténél sokkal több gyerekem lenne, noha biológiai egy sincs. A kis enyveskezűmről nem beszélve, mert őt én haraptam be ugyan, de nehezen hagyja magát nevelni, bár annyi baj sincs vele, mint lehetne. Az is ilyenkor hol tud kószálni, fel nem foghatom.
Mindenesetre az eléggé kirángat az unatkozó öt percemből, hogy megérzek egy elég nagy erőt közeledni, méghozzá gyorsan. Lesétálok hát, és tudom jól hogy mindenki a helyén készen áll, ha esetleg kellene. Bár nem számítok ilyesmire. A tornácon támaszkodva várom hogy kiszálljon a kocsiból, és nem mondom a látvány első osztályú és farkasom sem érez ellenségességet vagy rossz szándékot. Ez még akár kellemetes szomszédság is lehet.
- Értem. Való igaz hogy ez a legegyszerűbb módja, bár a telefonszámom szinte bárkitől megszerezhető, majd lediktálom ha szeretnéd - mosolyodok el ahogy közelebb lépek, és a bestiám is üdvözli az öregebb nőstényt. Barátságosan, de kíváncsian is böködi a bundáját. A kötelező bemutatkozáson túl beljebb invitálom a tornácra, és onnan a házba is.
- Hallottam hírét, hogy új szomszédunk lett, de nem is reméltem hogy ennyire vonzó személy az - mosolyodom el, és a konyha/ebédlő felé irányítom hogy kiszolgálhassam itallal ha esetleg kér valamit, én a magam részéről kávézom.
- Kávét, teát, sört bort, pálinkát? - kérdezem, mert szinte mindennel jól állunk, minőségi boroktól a whiskeyig. Ahogy előadja jövetele célját, nem igazán lep meg, de meglepő bölcsességről tesz tanúbizonyságot.
- Igen, azt nem ártana, bár olyan sok megbeszélnivaló nincs rajta. Eléggé becsavarodott már a végére, de ismertem és a falkával nem bánt olyan rosszul, de tény hogy volt néhány furcsa döntése amit vezetőként én sem értek meg de... - vonok vállat, hiszen ez van, nem vagyunk egyformák. Elé teszem a kért italát, és vele szemben helyezkedem el.
- A kérdésekre is tudok válaszolni ha vannak, mert azért követem mindkét szomszédom életét... - jegyzem meg, és lehetőséget adok neki hogy feltegye kérdéseit, amit esetleg a tagok nem válaszoltak meg.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cheza Roah Sails


avatar


Hozzászólások száma :
19

TémanyitásTárgy: Re: Hey man... ~ Nico & Cheza   Vas. Okt. 29, 2017 8:42 pm

Wanna play with me? ©️
Az a baj hogy az agyam teljesen ki van kapcsolódva, a szemem le se tudom venni a szikár alfahím alakjáról, és kell gondolkoznom néhány pillanatot a saját nevemen is. Túlságosan érdekelni kezdett mit rejteget a ruhája alatt, így némiképp erőltetnem kell magam, hogy arra összpontosítsak, amiért elsődlegesen jöttem. Vagyis, ami a fedősztori. A szavaira csak édesen mosolygom, szemmel láthatóan fegyvertelen vagyok, bár ha a formák fegyvernek számítanak, akkor talán mégsem, de éles tárgy vagy lőfegyver például nincs nálam.
- Persze, mindenképp.
Mosolygok rá igen édesen, hiszen nincs olyan isten, hogy a telefon száma nélkül hagyjam el ezt a helyet. Meg persze a sajátomat is itt fogom hagyni, valahogy. Bár lehet túlzott optimizmus a részemről, hogy már a mai naptól is heves elvárásaim vannak. Hmmm, de még milyenek! Na de még nincs itt az ideje örömködni, egész egyszerűen csak gyönyörködöm a feszes hátsójában, amíg bevezet az étkezőbe. A dicséretre csak kihúzom magam, jelezve is, hogy ruha nélkül még vonzóbb vagyok, de erre majd talán szépen lassan rájön magától is. Követem őt a megfelelő helyre s míg a kérdésére válaszolva elkészíti az italokat, én helyet foglalok egy széken, ő valószínűleg úgyis elém fog kerülni.
- Köszönöm, egy tejeskávét elfogadnék. Mondom mindezt úgy, hogy a tartásomon egy fikarcnyit sem engedek, ezer év alatt azért rájöttem már, hogyan kell mozdulnom és tartanom magam ahhoz, hogy a legelőnyösebb oldalam lássa az ellenkező nem. Hogy átlátszó-e vagy sem, nem igazán érdekel. Hímet akarok! Tökmindegy honnan. A kávét egy biccentéssel fogadom, s alaposan felkavarom, mialatt a válaszát hallgatom.
- Valahol azért bíztam benne, hogy nem csinált túl sok galibát az-az ökör, és így nem lesz olyan sok megbeszélnivaló, de hát jobb félni, mint megijedni. Ezek szerint akkor egyik falka között sincs ellenségeskedés, ugye? [/i] Reménykedve csillannak fel a szemeim, mert ennyi menekülés és harc után, már kurvára nincs kedvem itt helyben is ezt csinálni, meg minden este attól tartani, hogy melyik oldalról érkezhet vajon a mai támadás.
- Nos, csak ilyen átlagos kérdéseim volnának a falkáink közti kapcsolatokról, az esetleges szóbeni vagy írásbeli egyezségekről, illetve a helyi szokásokról, kötelezettségekről. A falka beszélt valamiféle intézményről is, bevallom, nekem ez is kínai. Ha volna olyan kedves, hogy beavat mindezekbe… Nézek rá nagyon édesen, félrebillentett fejjel, enyhén domborítva, s az asztal alatt bizony a lábát keresem óvatosan.
Hey, Don’t stare at my…!
Music

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nicoló di Angelis


avatar


Hozzászólások száma :
15

TémanyitásTárgy: Re: Hey man... ~ Nico & Cheza   Kedd Nov. 14, 2017 3:02 pm

~ Devil in the mirror
Call me a sinner, call me a saint

Nem várt, de kellemes meglepetés a nő megjelenése, akinek a személyében ezek szerint az új alfát tisztelhetem, és nagyon kíváncsi leszek miféle utódja lesz Ambrose-nak, aki nemrég kilehelte a lelkét. Fájdalom könnyeket nem fogok érte hullatni, azért annyira nem tartottam sokra, mert néhány ötletét meghallva minden vezetői skillem sikoltozva tiltakozott, de más falka életébe nem szólok bele. Azt én sem viselem el, ha az én vezetésembe akarnak belepofázni.
A konyhába érve hagyom, hogy kényelembe helyezze magát, és a hűtőn lévő mégneses hátú jegyzettömböt emelem le a mellé csomózott tollal együtt és lefirkantom a számom rá, ahol elérhet és ketté tépem a lapot. A másik felére az övét várom, és leteszem elé, amíg én kávét csinálok.
- Jó választás, az rám is rám fér, ma még nem sokat tudtam unatkozni ami azt illeti - sóhajtok, mert az alfa élete nem épp a henyélésről szól, és vannak balhés farkasaim akikre fokozott figyelmet kell fordítanom. Mintha a fiam nem lenne elég, összebarátkozott azzal a Crosseria fiúval csak hogy engem bosszantson és egymást cipelik a rosszabbnál rosszabb balhékba és szituációkba. Konstans fejfájás. Meg is borzolom a hajam ahogy visszafordulok Cheza felé a két bögrével, és letelepszem vele szembe, kipakolva a tejet, cukrot mindenfélét ami kávéba elképzelhető.
- Nem, akkora galibát nem csinált, legalábbis velünk szomszédokkal biztosan nem, az hogy a belvezetésében mit csinált, nem rám tartozik, bár hallottam egy két pletykát, mert volt hogy a falkám tagjai másokkal is barátkoztak. Én nem tiltom, amíg egészséges keretek között marad - válaszolok neki és teszek némi cukrot és két csepp tejet a kávémba hogy kicsit krémesebb színe legyen. A kávé legyen erős, ha már azért van, hogy ébren tartson, akkor tegye is a dolgát.
- Ellenségeskedés nincs, és a brooklyniak is jó arcok, nagy partiállatok, de szervezettek és ez is megnyugtató. Esetleg keresd majd fel őket, Dante di Canio a falkavezér - teszem hozzá, ahogy elkeverem a kávém, és megtámasztom a fejem, mert majd leesik. Nem véletlen kell ez a fekete. Meg vörös. Na, mikre nem gondolok már.
- Több intézmény van. New York elég nagy és fel van osztva három farkas klán, és három vámpír klán között. A vezetők többnyire mind ismerik egymást, és a két nagyobb klán vezetője tapasztalt, öreg vámpír, értik a szót és lehet velük beszélni. Boszorkánymesterek mindenhol akadnak, néha jó szolgálatot tesznek nekünk is. Az árnyvadászokkal sem keressük a bajt, őket inkább elkerüljük. Manhattanben van az Intézet ami amolyan főhadiszállás és otthon is nekik - próbálom összefoglalni a helyi viszonylatokat legjobb tudomásom szerint. Elég jól tudom már követni hogy mi hol merre és meddig történik.
- Évente van egy hivatalos esemény, a Városi Karácsonyi Bál, amire mindenki meg van hívva, és akár egész falkástól mehetünk rá, csak le kell adni a létszámot. Minden évnek megvan a tematikája, tavaly a gonosztevők volt, az ideit még várjuk. Így is lesz bő egy hónapunk jelmezt és előadást tervezni - mosolyodom el, szeretem azt a bált, tavaly kifejezetten érdekesre sikeredett és jó jelmezek is voltam. A legnagyobb újdonságot akkor Dante jelentette aki megjelent a brooklyini falka új fejeként és kellemes változatosságot hozott a mindennapokba.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cheza Roah Sails


avatar


Hozzászólások száma :
19

TémanyitásTárgy: Re: Hey man... ~ Nico & Cheza   Szomb. Nov. 25, 2017 11:53 am

Wanna play with me? ©️
Egészen kis pofás fészek ez, egyelőre a miénk a közelébe sem ér otthonosságban, mert kopár, idegen és egy cseppnyi melegség sincs benne. Csak dölyfösség a triumvirátus részéről, meg távolságtartás és némi félelem. Én meg szarból építsek várat, mert mért ne. Persze a kifejezetten helyes és feszes hímegyed szomszédok cseppet sincsenek ellenemre. Sőőt… ezzel itt előttem egészen sok mindent tudnák kezdeni, de egyelőre úgy kell tennem, mintha tényleg érdekelne az, amiről érdeklődtem. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy azért egy kicsit érdekelnek ezek a dolgok, de jelenleg sokkal jobban foglalkoztat, hogy mit rejteget a sok ruha alatt.
- Óh, sajnálattal hallom. Mellettem sem nagyon lehet unatkozni…
Sóhajtom pajkos mosollyal, miközben az elém tolt papírlapra kackiás számokkal odavarázsolom a számomat, majd visszatolom neki. Jól tedd ám el, cukifiú… A megérkező bögrébe két kanál cukrot és egy löttyintésnyi tejet pakolok, majd felkavarás után mély sóhajjal iszom belőle. Jó dolog is a kávé, főleg ilyen társaságban.
- Igen, tervben van, hogy oda is ellátogatok. Erősítem meg a gyanúját, miszerint én most körbe fogok járni mindenkit. Najó, nem egy nap alatt, de még a héten. A felosztást, az alap értékeket figyelmesen hallgatom, bár kissé elhúzom a szám a hallottakon. Ümh… vámpírok… körmönfont egy népség.
- Az egyik intézetvezetővel tegnap már találkoztam. Miss Coldstone érdekes jelenség, azt meg kell hagyni. Szóval így állunk… Morfondírozok a hallottakon, jobbára hat csapat között oszlik fel egész New York. Nem is tudom, hogy ez jó vagy rossz-e.
- Hatalmi harcok jellemzőek az itteniek között? Csak hogy ne érjen meglepetésként, ha például Nico betolná a feszes hátsóját a területünkre, hogy márpedig most övé itt minden. Igazság szerint nem tudom, hogy mit tennék. Mint Cheza, úgy passzolnám át neki a szerepet, hogy a lába se érné a földet, aztán bemásznék az ágyába és… khm. Azonban alfaként… a többiek még ha nem is túl nagy meggyőződéssel, de számítanak rám. Ki tudja mi lenne a lányok sorsa, mi lenne Sirivel… mi lenne, ha nekem el kéne hagynom a helyet s ők meg itt maradnának. El sem tudom képzelni… De amikor megpróbálnám, akkor Nico hangja rángat vissza a talajra.
- Karácsonyi bál? Mindenkinek? Az húzós lehet… Rökönyödök meg egy pillanatra, mert elég nehéz elképzelnem, hogy ennyiféle különböző faj és kultúra  békésen bálozgasson egymással az év egy napján. Hümmögve döntöm oldalra a fejem, és jobb kezembe ejtve az arcomat, felkönyökölök az asztalra.
- Mondd csak Nico… van neked nőstényed?  

Hey, Don’t stare at my…!
Music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content

TémanyitásTárgy: Re: Hey man... ~ Nico & Cheza   

Vissza az elejére Go down
 

Hey man... ~ Nico & Cheza

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Játéktér :: New York :: Dél-Queens :: Gilderoy család birtoka-