A Végzet Ereklyéi könyvsorozatra épülő frpg.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi
Válts felhasználót!
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk

új hozzászólások
» Wait - Magnus & Alec
Today at 8:15 pm by Alexander Lightwood

» Do you want to talk about it? -- Kris & Elliot
Yesterday at 10:33 pm by Elliot Reed

» My dear brother-Mist&Magnus
Csüt. Okt. 19, 2017 11:48 pm by Magnus Bane

» Szólánc
Csüt. Okt. 19, 2017 8:54 pm by Akechi Meo

» Ha melletted ébrednék...
Csüt. Okt. 19, 2017 8:53 pm by Akechi Meo

» Ez vagy az?
Csüt. Okt. 19, 2017 8:47 pm by Akechi Meo

» Idézzünk ezerig
Csüt. Okt. 19, 2017 6:22 pm by Ruko Masashi

» Feszültségek - Caleb & Ruko
Hétf. Okt. 16, 2017 11:00 pm by Caleb Blackarmour

» Neverending story... - Marcus & Ramirez
Hétf. Okt. 16, 2017 5:29 pm by Marcus Wallach

A hónap reagolói
Alexander Lightwood
 
Magnus Bane
 
Elliot Reed
 
Kristopher S. Morgan
 
Rune Kristofer Eklund
 
Cheza Roah Sails
 
Akechi Meo
 
Namikaze Narao
 
Ramirez de la Ver
 
Ruko Masashi
 
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Statisztika
Music box

Share | 
 

 Vane Winters

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vane Winters


avatar


Hozzászólások száma :
1

TémanyitásTárgy: Vane Winters   Vas. Okt. 08, 2017 1:58 pm

Vane Winters

Név
Nincs, te hogy becézed a Vane-et?!
Kor
400
Faj
Farkas
Rang
ExBéta, ExFalkatag
Play by
Ryan Reynolds
Foglalkozás
Bérgyilkos

"Idézet"
Kinézet

Magas, egy kilencven vagyok, szőkés barna hajjal, a borostát és a szakállat részesítem többnyire előnyben.
A túlzott cicomát a csicsát nem kedvelem, de olykor kénytelen vagyok szmokingot ölteni. A bérgyilkos melót olykor testközelből kell végezni.
Valakinek el kell takarítania a szemetet a gazdagok után. Egyébként a kényelmes ruhadarabokat szeretem. Csak az egyszerűség.
Farkas alakom egy hófehér  vagyok, már ha nem épp az erdőből másztam elő. Manapság sokat tengődöm arra. Hallgatólagos megegyezés szerint vagy kölcsönös megállapodás? Franc tudja, de Nico nem szívesen lát a falkájában. Mivel a farkas alakomban szívesebben tartózkodom, a kék szemeimben, borostyán sárga pettyek láthatók, elszórtan.
Magasabb vagyok az átlag farkas társaimnál, mint egy alfa, erre még a hófehér színem is rájátszik azt hiszem. Az orrom színe farkas alakban csoki barna, igazán aranyos kombináció, leszámítva a nyáltól habos, vicsorgó pofámat, ha éppen vicsorgok, amit gyakran teszek.
Személyiség

Megosztó, lehet szeretni, lehet utálni,
de eddig mindenkinek az agyára mentem. Tíz évvel ezelőttig a Bronx-i falka tagja voltam, akkor éreztem meg, hogy meginog az alfa akarata,
akkor döntöttem úgy ,hogy a saját lábaimra állok, nem mintha szükségem lett volna rá, mármint az alfaságra, mert teszek az egészre. Egy csapat bolondnak parancsolni, akik jó kiskutyaként követik az utasításokat? Ugorj a kútba! Ugrik! Meg a faszt! Én aztán nem, előbb megkérdezem, hogy miért, ha nem tetszik, akkor pedig szarok rád. Szóval ha engedelmességet vársz tőlem, vívd ki a tiszteletemet. Hogy ez nehéz? Még szép, még Nicolo di Angelisnek sem sikerült, pedig.. tud valamit az öreg, mégsem vagyok képes eltűrni, hogy parancsolgasson. Jó, én nem az a jófiú vagyok, és? Hűség? Valahol ismerős számomra ez a fogalom, volt egyszer egy családom, Kanada környékén laktunk, de lemészárolták a család felét a vámpírok, én még kölyök voltam, kis sima hasú, így magukkal vittek. Harcosnak képeztek ki, mondtam már hogy fegyver buzi vagyok? Nem, most megtudod. Az! Idővel kivívtam a szabadságom, időbe tellett mire túljártam az agyarasok eszén, most már több oldalra is dolgozom a névtelenség homályába merülve. Emberek, tündérek, démonok,boszorkányok, mondének, ja mondtam már, és vadászok, néha egy kettő becsúszik. Megesik a legjobbakkal is nem?
Olykor olybá tűnik, mintha dühkezelési problémáim lennének, de ez csak játék, mindig tudom, hogy mikor kell leállni, és mikor kell abbahagyni időben, hogy nehogy bárki is megsérüljön.
Történet

Rám vagy kíváncsi? Akkor szedjük pontokba.
Kanada: azt hiszem ennek köszönhető a fehér szőrmém, na meg annak,
hogy a családban szinte mindenki fehér volt kivétel nélkül. Hé! Ne nézz rasszistának, még ha ez úgy is hangzott, ahogy. Itt bunda színről van szó,
kérem, meg a származásomról. Kanada=fehér szőr,hogy a hóban jobban rejtőzködjünk. Egyébként a fehéret a legkönnyebb összepiszkolni, akkor már jól beolvad a környezetébe.
Család: Winters falka, úgy háromszázkilencvenöt évvel ezelőtt kihalt egy vámpír támadásnak köszönhetően.  Szintén Kanadában laktak, amíg valami csúnya agyaraskák a nephilimek elől menekülve épp útba ejtették a külvilágtól jól elszigetelt kommunánkat, tudjátok, növények, fák, föld, homok, hó szeretete, majdhogynem pucéran. Na mindegy. Született farkas vagyok, nem harapott. Ritka, de nem kivitelezhetetlen. Én is pont úgy fogantam, na! Nem fogok biológia órát tartani senkinek sem. Különben sem az enyém a tanári cím.
Meló: Évekig képeztek a rohadék agyarasok, kissé talán át is mosták az agyam, miattuk nem engedelmeskedek senkinek sem, elég volt százötven -kétszáz-háromszáz (az időérzékem pocsék, ami azt illeti, főleg ha a vámpíroknál töltött időmről van szó) évig agy mosott kutyaként élni, az ő parancsaikat teljesítve. Ez már megszűnt, mivel elszakítottak a falkámtól, attól a lehetőségtől, hogy normálisan szocializálódjak, ezért nehezen illeszkedem be bárhova is. Az ex bronxi főnököt többször gyűrtem le, és került olyan helyzetbe, hogy kis híján átharaptam a torkát, ám az utolsó pillanatban visszatáncoltam.
Nem volt szükségem arra, hogy másokat irányítsak, amikor a saját életem alakulásával is alig vagyok tisztában, mármint a magán életivel. A bérgyilkolással semmi probléma, ennyi idő alatt kialakítottam a saját rutinomat. Válogathatok a melók között, már nem kell attól félnem ,hogy bárki az életemre törne. Vigyázok a névtelenségemre, erre a vámpírok nagyon is megtanítottak.
Korlátok: Még mindig emlékként őrzöm azt a nyakörvet amit a vampok raktak rám, jelezve, hogy én csak egy kutya vagyok.
Átváltozás: Az első átváltozásom falka és irányító nélkül esett meg, olyasvalaki nélkül, aki elmondhatta volna nekem, hogy mi történik velem.
Verés közben, de legalább a vámpírok nem mertek a közelembe jönni,
hiszen acsarogva, nyáltól csepegő hófehér tépő fogakkal rendelkeztem.
Olykor hatásos volt ez. Hatásosnak bizonyult. Aztán ott vannak a megalázó nyakörves séták, mint egy rohadt kutya! Senki! De senki nem fog többé úgy megalázni, és senkinek sem fogok engedelmeskedni, mindezen emlékek miatt. Nem fogok tűrni soha többet! Még akkor sem,
ha kitaszítottként kell élnem életem hátralevő részében!
Én vagyok az utolsó tagja a Winters falkának, a vezetéknevemet csak nagyon kevesen ismerik. New Yorkban senki, hiszen rá jöttem, hogy az egykori Kanadai falkát nagy tisztelet övezte, amiért olyan nagy taglétszámú volt, és oly sokáig fennmaradt. Én pedig? Egy nyomorult kis bérgyilkos lettem, aki az öléshez ért. Mellesleg kiválóan, mint felsőbbrendű szaghámokkal rendelkező egyén, tudom , hogy a rendőrségi és egyéb természetfeletti nyomozók érzékeit hogyan zavarjam meg, tüntessem el a rám utaló nyomokat.
Üvöltés: Soha senki sem volt képes rábírni, hogy egy falkával együtt üvöltsek, talán ez is a visszamaradott szocializációmnak köszönhető.
Az ingatag alma: A volt bronxi vezérnek befellegzett, új szelek fújnak, Nicoval tudom, legalább, hogy hányadán állok, mint kívül álló, de az új vezérnőstény? Ideje annak is a körmére nézni. Vagy inkább itt hagyom
a francba az egész almás dolgot és megyek világot látni. Rám férne. Egy nagyobb szabadság. Úgy pár száz érvre, egy lakatlan szigeten. Hmm!
Kapcsolatok: Szerteágazó, mit gondolsz, honnan vannak a legtutibb bájitalok és védőrúnák a házamban? Nem azért, mert meresztem a seggem.  Tudom ,hogy mit és hol kell keressek, hogy ki hogy fenyegessek, vagy milyen szívesség árán kapom meg azt amire szükségem van.
Nincs kegyelem: Ha elvállaltam egy munkát, nem állok le, amíg be nem fejeztem. Nálam, időközben meggondolni magad, egyet jelent a saját halálos ítéleteddel.
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Vane Winters

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Árnyak között élnek :: Karakteralkotás kellékei :: Félkész előtörténetek-