Árnyvadászok

Minden attól függ, honnan nézed. Az egyik ember fényt lát, a másik sötétséget.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk

Latest topics
by Leo Wrímans Yesterday at 11:51 pm


by Callum A. Dasan Pént. Júl. 20, 2018 3:18 pm

by Dorothea Coldstone Csüt. Júl. 19, 2018 4:02 pm


by Dorothea Coldstone Csüt. Júl. 19, 2018 9:26 am

by Siri Nathanael Vas. Júl. 15, 2018 1:02 pm

by Darryn Yates Csüt. Júl. 12, 2018 11:31 am

A hónap reagolói
Dorothea Coldstone
 
Patricia Devlin
 
Siri Nathanael
 
Dasha Voronin
 
Ruko Masashi
 
Darryn Yates
 
Leo Wrímans
 
Cheza Roah Sails
 
Zakhar Zharkov
 
Zerdella Grams
 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share | 
 

 A new day - Adam & Aedion

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Aedion Ancarth


avatar


Hozzászólások száma :
14

TémanyitásTárgy: A new day - Adam & Aedion   Kedd Okt. 24, 2017 12:39 am


Adam & Aedion
Nem töltöttem otthon az éjszakát, előző este volt egy kis démonaktivitás, és részt vettem a leverésében, aztán meg elment az idő, és egészen hajnalodott már amikor hazaértem, és inkább egyenesen a kávé főzőhöz vezet az utam, és tripla adagot főztem le, és az egyik bögre mellett üldögélek jelenleg is, ahogy várom hogy Adam felkeljen. A kávém előtt lezuhanyoztam és most friss, tiszta ruhákban támasztom a fejem a konyhaasztalon. Fekete nadrág, és egy fehér ing, klasszikus választások, de még ezt is tudom elegáns lezserséggel viselni, és nem olyan hivatalossá tenni a megjelenésem.
Nincs túl sok energiám a mai naphoz, hogy Adam kezét fogjam az első napon az egyetemen. Sikerült elintéznem hogy beírassam az egyik képzőművészeti szakra és ma lesz az első nap. Index kiosztás, meg ismerkedés, órarend kialakítása. Az internet még kicsit idegen nekem néha, de elég jól haladok annak a tanulásával is mert kell majd valami neptunt vagy mit használni, ilyen egységes tanulmányi rendszert. Alaposan elolvastam minden kiküldött tájékoztató anyagot, mert Adam szerintem egy sort sem olvasott az egészből.
Lassacskán ő is előtámolyog, és csak a főző felé intek hogy van benne kávé. Úgy tűnik ma kivételesen józanabb pillanata van,és nem akadékoskodik annyit így fél órával később el is tudunk indulni, és az egyetemi épület előtt, csak barátságosan megszorítom a vállát, mielőtt belépünk.
Sok ember és még több ember. Egyszerűen nem tudom eldönteni mi merre, és kivételesen én hagyatkozom Adamre, aki meglepő módon, de kissé idegesen kalauzol amíg én mindent eszembe vések. A legnagyobb előadóba megyünk és végighallgatjuk a megnyitó beszédet.
- Az emberek néhány szempontból szerencsések, én soha nem járhattam hagyományos iskolába és ez nekem itt mind új - sóhajtok fel mellette ülve ahogy a padra támasztom a kezem és a fejem. Az előttem lévő kis noteszbe jegyzetelek ha éppen kell. Fél füllel hallgatom a körülöttem lévők beszélgetését, és találgatnak, hogy mi ikrek vagyunk-e. Ez azért megmosolyogtat, de nem kötöm Adam orrára, még a végén sértésnek venné.
music: valami ● Notes: Szeretettel <3 ● ●●●
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Adam Vincent Kane


avatar


Hozzászólások száma :
27
Age :
26

TémanyitásTárgy: Re: A new day - Adam & Aedion   Szomb. Nov. 04, 2017 5:48 pmValaki & Adam
Nem, nem nem, én ezt a legkevésbé sem akarom, hogy megtörténjen. Az első alkalom óta, hogy Aedion felhozta az egyetem lehetőségét, rengeteget veszekedtem vele, hogy ne merészeljen oda vinni, de végül mégis megtette. Azóta is kiabáltam már vele párszor, hogy én nem teszem be oda a lábam, de még ebben is elfáradtam egy idő után. Már nem tud érdekelni, elmegyek az első napra, hadd örüljön, de ha onnantól kezdve ennél stresszesebb lesz bármi, akkor én nem megyek oda többet. Nem tudnám elviselni még azt is, egyszerűen nem.
Korán kidőltem előtte este a fáradtságtól, de még így is csak forgolódtam az ágyban, átizzadva az ágyneműt teljesen. Nem sokat aludtam végeredményben, és ahogy felkelek reggel, alig állok a lábamon, tényleg csak a kávé ígérete és Aedion tart ébren. Mert ha nem rángatna el, nem mennék sehova, semmire sincs akaraterőm. Talán ezért nem akadékoskodom, ahogy reggel készülődöm, hogy mégis menni kell. Ledöntöm a szokásos egész bögre feketekávém, hogy legalább kicsit emberszerűen nézzek ki, nem mint egy szellem és úgy indulok meg az angyal után. Az épülethez érve látom, hogy rengetegen vannak és még az érintése sem segít megnyugodni, én nem erre szerződtem.
-Túl sok ez nekem... -sóhajtok, ahogy vonakodva megindulok befelé, legalább essünk túl rajta minél hamarabb, hogy mehessek végre haza. Van egy olyan érzésem, hogy így is a tollagyúnak kell majd összekaparnia legalább egyszer a nap vége előtt, de az már legyen az ő gondja. Remeg a kezem az idegességtől, ahogy vezetem végig a termeken, szlalomozva az embertömegben.
-Az iskola kín, az élet pedig szenvedés -jegyzem meg, de nem mint ellenkezést, inkább mint az érzéseimet. Nekem ez nem való, nem szeretem a sok embert, a stresszt nem bírom és még a fejem is zúg, ahogy körülöttem beszélgetnek. Szédülök, de nem vagyok igazán rosszul, csak túl sokan vannak körülöttem.
Outfit@Music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aedion Ancarth


avatar


Hozzászólások száma :
14

TémanyitásTárgy: Re: A new day - Adam & Aedion   Szer. Nov. 29, 2017 5:26 pm


Adam & Aedion
Végül csak sikerült kiebrudalnom Adamet az antiszociális zónájából és addig addig vitatkoztunk az egyetemre járásról, hogy eljött az első nap, és nekünk illik megjelenni a tájékoztatón.
Viszonylag kevés morgás árán sikerül is az épülethez érni és felpillantva egy kicsit elgondolkozok hogy milyen jó is ha ilyen épületek létezhetnek, és a lehetőség adott, mégis olyan kevesen élnek vele. Sikerült nagyjából kibogoznom azt is, hogy mik az elvárások, hogyan működik az egész oktatás. Nem mondom hogy mindennel tisztában vagyok már de azért igyekszem ha már egyszer Adamnek is a legjobbat akarom.
- Ki fogod bírni, ne aggódj... Később már nem lesznek ennyien- próbálom megnyugtatni és együtt megyünk fel az előadóba hogy aztán elfoglaljunk két helyet és meghallgassuk mi mindent akarnak nekünk mondani az oktatók és mindenki más. Kiengedem kicsit az angyali aurám, és beburkolom Adamet, látom mennyire kivan ettől, de mégis ez olyan dolog, amit meg kellett tennie.
- Nem, nem az. De tudod... én örülök hogy mégis eljöttél, mert azt jelenti hogy erős vagy és képes vagy rá. Miért nem hiszed el te is magadról? - sóhajtok fel, és kérdő hangsúllyal nézek rá. Semmi gúny vagy rosszindulat nincs bennem, de sejtem hogy erre is gúnyos vagy sértődött választ fogok kapni, mint általában minden próbálkozásomra, és akkor őrizzem meg az angyali türelmem.

music: valami ● Notes: Szeretettel <3 ● ●●●
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Adam Vincent Kane


avatar


Hozzászólások száma :
27
Age :
26

TémanyitásTárgy: Re: A new day - Adam & Aedion   Szomb. Jan. 06, 2018 1:15 amAedion & Adam
Még ha Aedion mást is mond, nekem itt nem lesz jó, és ettől nem leszek boldogabb. Nekem nem az kell, hogy még több stresszes helyzetnek és embernek tegyenek ki, hanem hogy végre tényleg békén hagyjanak egyszer és mindenkorra. Eljöttem ide, mert már nagyon elegem volt belőle, de azt nem ígértem meg, hogy akarni is fogom ezt az egészet. Mert nem tetszik egyáltalán.
Nem nagyon foglalkoztam azzal, hogy mit kellene tudnom mára, mert tudom, hogy nem fogom ezt sokáig túlélni, és nem akarom a reményt fölöslegesen feltámasztani magamban, hogy itt van bármi esélyem. A fizetősök ki fognak csinálni rövid úton, ebben biztos vagyok, hiába gondolja azt a tollagyú másként. Az meg a hagyján, hogy az amerikai egyetemek nem éppen a kedvességükről híresek, ezért tudom, hogy a tanárok is a fogást keresik majd első perctől kezdve.
-Dehogy fogom -vonok vállat, már ismerem magam, esélyem sincs ezt magamtól túlélni. Vezetem végig az épületeken, mire megtalálom a megfelelő termet, hogy végighallgassuk, amit végig kell. Nem igazán figyelek, csak a duruzsolás jut el hozzám, ami csak még inkább az agyamra megy. Mindennél jobban vágyom a lakásom csöndjére és a zenémre, hogy valami elnyomja azt a rengeteg hangot. Érzem, hogy egy kicsit könnyebb lesz egyik pillanatról a másikra, amit annak tulajdonítok be, hogy Aedion valamit próbál velem kezdeni. Ötletem sincs, pontosan milyen ereje van, de azt tudom, hogy instant xanax hatású tud lenni, csak éppen a számomra lényeges kemikáliákat hagyja ki a képletből, amitől nem vagyok boldog. Viszont már nem akarok helyben meghalni, mert a pokol is kényelmesebb lenne ennél.
-Mert nem vagyok erős és ezt mindketten tudjuk. Még Sybil is tudja -A következő mondatot nem teszem mellé, amit még akartam, legyen neki gyereknap, most legalább nem sértegetem látványosan. Nem azért, mert érdekel, mit gondolnak rólam a többiek, én nem ezért vagyok itt.
Outfit@Music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: A new day - Adam & Aedion   

Vissza az elejére Go down
 

A new day - Adam & Aedion

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Part 14 / 12
» adam warren
» Adam Cooper

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Játéktér :: New York :: Manhattan-