Árnyvadászok

Minden attól függ, honnan nézed. Az egyik ember fényt lát, a másik sötétséget.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk

Latest topics
by Kouji Asashima Hétf. Jan. 14, 2019 3:10 pm

by Paris Deveroux Vas. Jan. 13, 2019 8:30 pm

by Edward Larsen Vas. Jan. 13, 2019 6:53 pm

by Edward Larsen Vas. Jan. 13, 2019 1:09 am

by Aedion Ancarth Szomb. Jan. 12, 2019 11:03 pm

by Aedion Ancarth Szomb. Jan. 12, 2019 10:50 pm

by Aedion Ancarth Pént. Jan. 11, 2019 10:26 pm

by Vendég Pént. Jan. 11, 2019 7:11 pm

A hónap reagolói
Dorothea Coldstone
 
Namikaze Narao
 
Aedion Ancarth
 
Edward Larsen
 
Darryn Yates
 
Callum A. Dasan
 
Camea Namid
 
Minerva Cheney
 
Mark S. Crawley
 
Paris Deveroux
 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share | 
 

 A new day - Adam & Aedion

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Aedion Ancarth


avatar


Hozzászólások száma :
23

TémanyitásTárgy: A new day - Adam & Aedion   Kedd Okt. 24, 2017 12:39 am


Adam & Aedion
Nem töltöttem otthon az éjszakát, előző este volt egy kis démonaktivitás, és részt vettem a leverésében, aztán meg elment az idő, és egészen hajnalodott már amikor hazaértem, és inkább egyenesen a kávé főzőhöz vezet az utam, és tripla adagot főztem le, és az egyik bögre mellett üldögélek jelenleg is, ahogy várom hogy Adam felkeljen. A kávém előtt lezuhanyoztam és most friss, tiszta ruhákban támasztom a fejem a konyhaasztalon. Fekete nadrág, és egy fehér ing, klasszikus választások, de még ezt is tudom elegáns lezserséggel viselni, és nem olyan hivatalossá tenni a megjelenésem.
Nincs túl sok energiám a mai naphoz, hogy Adam kezét fogjam az első napon az egyetemen. Sikerült elintéznem hogy beírassam az egyik képzőművészeti szakra és ma lesz az első nap. Index kiosztás, meg ismerkedés, órarend kialakítása. Az internet még kicsit idegen nekem néha, de elég jól haladok annak a tanulásával is mert kell majd valami neptunt vagy mit használni, ilyen egységes tanulmányi rendszert. Alaposan elolvastam minden kiküldött tájékoztató anyagot, mert Adam szerintem egy sort sem olvasott az egészből.
Lassacskán ő is előtámolyog, és csak a főző felé intek hogy van benne kávé. Úgy tűnik ma kivételesen józanabb pillanata van,és nem akadékoskodik annyit így fél órával később el is tudunk indulni, és az egyetemi épület előtt, csak barátságosan megszorítom a vállát, mielőtt belépünk.
Sok ember és még több ember. Egyszerűen nem tudom eldönteni mi merre, és kivételesen én hagyatkozom Adamre, aki meglepő módon, de kissé idegesen kalauzol amíg én mindent eszembe vések. A legnagyobb előadóba megyünk és végighallgatjuk a megnyitó beszédet.
- Az emberek néhány szempontból szerencsések, én soha nem járhattam hagyományos iskolába és ez nekem itt mind új - sóhajtok fel mellette ülve ahogy a padra támasztom a kezem és a fejem. Az előttem lévő kis noteszbe jegyzetelek ha éppen kell. Fél füllel hallgatom a körülöttem lévők beszélgetését, és találgatnak, hogy mi ikrek vagyunk-e. Ez azért megmosolyogtat, de nem kötöm Adam orrára, még a végén sértésnek venné.
music: valami ● Notes: Szeretettel <3 ● ●●●
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Adam Vincent Kane


avatar


Hozzászólások száma :
32
Age :
26

TémanyitásTárgy: Re: A new day - Adam & Aedion   Szomb. Nov. 04, 2017 5:48 pmValaki & Adam
Nem, nem nem, én ezt a legkevésbé sem akarom, hogy megtörténjen. Az első alkalom óta, hogy Aedion felhozta az egyetem lehetőségét, rengeteget veszekedtem vele, hogy ne merészeljen oda vinni, de végül mégis megtette. Azóta is kiabáltam már vele párszor, hogy én nem teszem be oda a lábam, de még ebben is elfáradtam egy idő után. Már nem tud érdekelni, elmegyek az első napra, hadd örüljön, de ha onnantól kezdve ennél stresszesebb lesz bármi, akkor én nem megyek oda többet. Nem tudnám elviselni még azt is, egyszerűen nem.
Korán kidőltem előtte este a fáradtságtól, de még így is csak forgolódtam az ágyban, átizzadva az ágyneműt teljesen. Nem sokat aludtam végeredményben, és ahogy felkelek reggel, alig állok a lábamon, tényleg csak a kávé ígérete és Aedion tart ébren. Mert ha nem rángatna el, nem mennék sehova, semmire sincs akaraterőm. Talán ezért nem akadékoskodom, ahogy reggel készülődöm, hogy mégis menni kell. Ledöntöm a szokásos egész bögre feketekávém, hogy legalább kicsit emberszerűen nézzek ki, nem mint egy szellem és úgy indulok meg az angyal után. Az épülethez érve látom, hogy rengetegen vannak és még az érintése sem segít megnyugodni, én nem erre szerződtem.
-Túl sok ez nekem... -sóhajtok, ahogy vonakodva megindulok befelé, legalább essünk túl rajta minél hamarabb, hogy mehessek végre haza. Van egy olyan érzésem, hogy így is a tollagyúnak kell majd összekaparnia legalább egyszer a nap vége előtt, de az már legyen az ő gondja. Remeg a kezem az idegességtől, ahogy vezetem végig a termeken, szlalomozva az embertömegben.
-Az iskola kín, az élet pedig szenvedés -jegyzem meg, de nem mint ellenkezést, inkább mint az érzéseimet. Nekem ez nem való, nem szeretem a sok embert, a stresszt nem bírom és még a fejem is zúg, ahogy körülöttem beszélgetnek. Szédülök, de nem vagyok igazán rosszul, csak túl sokan vannak körülöttem.
Outfit@Music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aedion Ancarth


avatar


Hozzászólások száma :
23

TémanyitásTárgy: Re: A new day - Adam & Aedion   Szer. Nov. 29, 2017 5:26 pm


Adam & Aedion
Végül csak sikerült kiebrudalnom Adamet az antiszociális zónájából és addig addig vitatkoztunk az egyetemre járásról, hogy eljött az első nap, és nekünk illik megjelenni a tájékoztatón.
Viszonylag kevés morgás árán sikerül is az épülethez érni és felpillantva egy kicsit elgondolkozok hogy milyen jó is ha ilyen épületek létezhetnek, és a lehetőség adott, mégis olyan kevesen élnek vele. Sikerült nagyjából kibogoznom azt is, hogy mik az elvárások, hogyan működik az egész oktatás. Nem mondom hogy mindennel tisztában vagyok már de azért igyekszem ha már egyszer Adamnek is a legjobbat akarom.
- Ki fogod bírni, ne aggódj... Később már nem lesznek ennyien- próbálom megnyugtatni és együtt megyünk fel az előadóba hogy aztán elfoglaljunk két helyet és meghallgassuk mi mindent akarnak nekünk mondani az oktatók és mindenki más. Kiengedem kicsit az angyali aurám, és beburkolom Adamet, látom mennyire kivan ettől, de mégis ez olyan dolog, amit meg kellett tennie.
- Nem, nem az. De tudod... én örülök hogy mégis eljöttél, mert azt jelenti hogy erős vagy és képes vagy rá. Miért nem hiszed el te is magadról? - sóhajtok fel, és kérdő hangsúllyal nézek rá. Semmi gúny vagy rosszindulat nincs bennem, de sejtem hogy erre is gúnyos vagy sértődött választ fogok kapni, mint általában minden próbálkozásomra, és akkor őrizzem meg az angyali türelmem.

music: valami ● Notes: Szeretettel <3 ● ●●●
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Adam Vincent Kane


avatar


Hozzászólások száma :
32
Age :
26

TémanyitásTárgy: Re: A new day - Adam & Aedion   Szomb. Jan. 06, 2018 1:15 amAedion & Adam
Még ha Aedion mást is mond, nekem itt nem lesz jó, és ettől nem leszek boldogabb. Nekem nem az kell, hogy még több stresszes helyzetnek és embernek tegyenek ki, hanem hogy végre tényleg békén hagyjanak egyszer és mindenkorra. Eljöttem ide, mert már nagyon elegem volt belőle, de azt nem ígértem meg, hogy akarni is fogom ezt az egészet. Mert nem tetszik egyáltalán.
Nem nagyon foglalkoztam azzal, hogy mit kellene tudnom mára, mert tudom, hogy nem fogom ezt sokáig túlélni, és nem akarom a reményt fölöslegesen feltámasztani magamban, hogy itt van bármi esélyem. A fizetősök ki fognak csinálni rövid úton, ebben biztos vagyok, hiába gondolja azt a tollagyú másként. Az meg a hagyján, hogy az amerikai egyetemek nem éppen a kedvességükről híresek, ezért tudom, hogy a tanárok is a fogást keresik majd első perctől kezdve.
-Dehogy fogom -vonok vállat, már ismerem magam, esélyem sincs ezt magamtól túlélni. Vezetem végig az épületeken, mire megtalálom a megfelelő termet, hogy végighallgassuk, amit végig kell. Nem igazán figyelek, csak a duruzsolás jut el hozzám, ami csak még inkább az agyamra megy. Mindennél jobban vágyom a lakásom csöndjére és a zenémre, hogy valami elnyomja azt a rengeteg hangot. Érzem, hogy egy kicsit könnyebb lesz egyik pillanatról a másikra, amit annak tulajdonítok be, hogy Aedion valamit próbál velem kezdeni. Ötletem sincs, pontosan milyen ereje van, de azt tudom, hogy instant xanax hatású tud lenni, csak éppen a számomra lényeges kemikáliákat hagyja ki a képletből, amitől nem vagyok boldog. Viszont már nem akarok helyben meghalni, mert a pokol is kényelmesebb lenne ennél.
-Mert nem vagyok erős és ezt mindketten tudjuk. Még Sybil is tudja -A következő mondatot nem teszem mellé, amit még akartam, legyen neki gyereknap, most legalább nem sértegetem látványosan. Nem azért, mert érdekel, mit gondolnak rólam a többiek, én nem ezért vagyok itt.
Outfit@Music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aedion Ancarth


avatar


Hozzászólások száma :
23

TémanyitásTárgy: Re: A new day - Adam & Aedion   Szer. Aug. 08, 2018 2:56 pm


Adam & Aedion
Nem tudom mit tehetnék még ennél is többet a fiúért hiszen szemmel láthatóan züllésbe akarja dönteni az életét, de azt meg nem hagyhatom, és nem igazán könnyíti meg nekem a dolgot hogy elszabaduljak innen. Nekem is lenne más dolgom, és hiányoznak a testvéreim, és az égi környezet. Engem nem erre tlaáltak ki hogy emberi életet színleljek egy érdektelen ember mellett.
- Adam, miért kell mindig mindent ennyire negatívan látnod? Ennyire nem akarod hogy én valaha is hazakerülhessek? - sóhajtok fel lemondóan ahogy az előttem heverő kis fecnire firkálok, azaz felírok minden fontos információt az iskolakezdéssel kapcsolatban. Bár sokan vagyunk, mégis ki tudom terjeszteni kicsit az angyali erőmet, úgy hogy nem lesz észrevehető mások számára, bár ha vannak még látó mondének akkor ők érzékelhetnék.
- Olyan kishitű tudsz lenni. Minden ágálásod ellenére most is itt vagy. Tudom hogy menne ez neked ha egy kicsit is akarnád de nem értem miért nem akarod - ahogy felpillantok épp szünetet jelez az előadó de nem moccanok, pedig többen is érdeklődő pillantással néznek felénk. Nem tulajdonítok nekik túl sok jelentőséget.
- Miért nehezíted meg ennyire mindkettőnk életét? - sóhajtok fel ahogy a padra támaszkodok, és hátrasimítom a hajam.


music: valami●●●
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Adam Vincent Kane


avatar


Hozzászólások száma :
32
Age :
26

TémanyitásTárgy: Re: A new day - Adam & Aedion   Csüt. Aug. 23, 2018 9:15 pmAedion & Adam
Ha már Aedion a fejébe vette, akkor csinálja csak amit akar, de én nem vagyok a kis pincsije, hogy lessem a szavait és engedelmeskedjek neki. Mindig is önálló voltam, nem tetszik egy kicsit sem, hogy megpróbál beleszólni az életembe.
-Negatív filter van a gépemen? Felőlem most is hazamehetnél, nem tartalak vissza -Én aztán nem akartam magamnak egy darab angyalt sem, pláne nem egy ilyen kotnyeles példányt. Nagyon jól megoldottam magamnak eddig is az életemet és vigyáztam, hogy senki nem tudja meg a titkomat. Nem kell hozzá ő, hogy visszaterelgessen, mert nincs hova visszaterelgetni. Nem akarok megváltozni.
Figyelem, ahogy felfirkantja a dolgokat, amiket a tanár mondd, engem annyira nem izgat, hogy energiát fektessek bele. Megérzem, ahogy megpróbál megnyugtatni és egy pillanatra megszédülök tőle. De ez olyan... Jó szédülés? Hülye tollagyú.
-Mert zsákban hoznál ide, ha nem jönnék a saját lábamon. Annál viszont több méltóságom van még -sóhajtok, de legalább most egy kicsit könnyebb elviselni a sok embert és mocorgást körülöttem. Már nem akarom a bőrt lekaparni az arcomról, hogy szabaduljak a nyomástól.
-Nem tudom -válaszolok csak ennyit, ahogy eltűnök félig a táskámban, majd egy rajztömbbel a kezemben kerülök elő. Tényleg nem tudok választ adni a kérdésére, legalábbis nem olyat, amit ne mondtam volna már el vagy rendesen meg tudnék fogalmazni. A szavak nem az én világom, egy-egy képpel vagy festménnyel annyival többet el tudok mondani. Olyan kicsire húzom össze magam, amennyire csak lehet és úgy kezdek rajzolni. Lehetőleg minden pillantást és bámulást kerülök, mert tudom, hogy itt is kilógok a tömegből, talán még fel is ismernek páran. Most mindent akarok, csak néhány divat rajongót nem. Aediontól elcsaklizott tollal kezdek el egy skiccet csak úgy valamit a vakvilágba. Mindegy, csak foglaljam el magam valamivel.
Outfit@Music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aedion Ancarth


avatar


Hozzászólások száma :
23

TémanyitásTárgy: Re: A new day - Adam & Aedion   Vas. Okt. 21, 2018 10:38 pm


Adam & Aedion
Annyira meg tudnám fojtani néha, de sajnos túlságosan ragaszkodok a szárnyaimhoz, és hogy visszakerülhessek a mennyei atya birodalmába hogy inkább elnyomom a késztetést, bár még így sem állítom hogy példaszerű őrangyal lennék és néha talán vannak túlkapásaim, de soha senki nem tanított arra hogyan kell egy emberrel bánni. Annyira más szerzetek mint mi, és máshogy is működnek.
- Persze, az van a gépeden, de miért? Miért tartod olyan rossznak azt hogy itt vagyok? Te is tudod hogy nem fogok... - hiszen nem tehetem, bár néha... esküszöm elgondolkodtató hogy itt hagyom és berendezkedek a földi életre, mert olyannira lehetetlen természete van. Bezzeg a húga, Sybil az micsoda tünemény és ha ő nem lenne, még keményebben fognám Adamet. De mellette nem bánthatom nagyon és nem is igazán angyalhoz méltó tett, de a kényszer nagy úr és az eszközeim végesek.
Szabadon engedek egy kis energiát hogy megpróbáljam megnyugtatni hiszen fogékony erre azt vettem észre, és átmenetileg kezelhetőbbé is válik ha épp nem szorong valami miatt.
- Én csak neked akarok jót és olyasmiket is látok, amiket te nem. Tudod, tisztességtelen előny de... - mosolyodom el halványan, ahogy firkálok, mert fél füllel figyelek is, és mindent leírok ami később kellhet nekünk. Mert én is egyetemista leszek. Micsoda életút, komolyan... Auriel csak röhögne rajtam.
- Annyival egyszerűbb lenne ha egy kicsit nyitnál felém - sóhajtok fel lemondóan, és pötyögök a telefonomon amit szereztem, és aztán elteszem. Adam mellett is van némi magánéletem, és néha még angyali testvérekkel is találkozom. Könyökölve bámészkodok és hagyom hadd vonuljon vissza a kis világába és rajzoljon. Az mindig is jól ment neki és láttam már magamról is rajzokat amik eléggé kifejezőek voltak. Sok féleképpen ábrázolt már. Azért az ördögszarvakat és villás farkat nehezményezem ám, mégha nem is teszem szóvá!

music: valami   ● ●●●
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Adam Vincent Kane


avatar


Hozzászólások száma :
32
Age :
26

TémanyitásTárgy: Re: A new day - Adam & Aedion   Kedd Nov. 06, 2018 12:29 pmAedion & Adam
Szeretném tudni, hogyan és miért pont én kaptam egy angyalt magam mellé. Annyi más embernek vannak függőségei. Annyi más embernek vannak még lehetőségei, hogy visszataláljon az életbe. Annyi más embert idegesíthetne egy agresszív angyal. De akkor miért én? Nem vagyok különleges és nem vagyok más vagy jobb, mint ezek az emberek. Más sokkal inkább megérdemelné, hogy megmentsék, de akkor miért én? Biztosan vannak olyanok, akik hasznosak lennének a társadalomnak, ha lenne ilyen segítségük, de én nem vagyok az.
-Mert felforgatod az életem. Tudod hányszor zargatnak miattad a munkában? Nem csinálhatom, amit akarok -felelem félig durcásan, de már nem is érdekel. Feladtam, nyert, elrángatott ide és még mindig itt ülök, hurrá. Hiányzik a régi életem, amikor egyedül lehettem egész nap, amikor nem dolgoztam, és nem kellett ennem, ha nem akartam. Most meg folyton zsémbel felettem, hogy egyek még, elzavar aludni, amikor egyáltalán nem tudok, és minden lépésemet felügyeli, még azt is, hol veszek ceruzát magamnak. Nagyon nem vagyok boldog tőle, hogy megint úgy érzem magam, mintha a nevelőanyámmal kellene élnem. Pont ezért költöztem el otthonról.
-Aha -hümmögök neki egy sort, de erre nem tudok mit válaszolni. Lehet, hogy ő látja, de én nem. Nincs az egésznek semmi értelme, mert szerintem nincs igaza. Nem is foglalkozom inkább vele, eltűnök a rajzmappámban, hogy addig se lássam az érdeklődő pillantásokat az irányomba. Bár az a korábbi energia segített, de nem akarok visszaesni.
-Te nyitottál felém? Megkérdezted, mit miért csinálok?-pillantok fel rá jelentőségteljesen, és csak nézek rá egy percig. A tekintetem nem vádló, de talán annak foghatja fel. Annak idején, amikor csak úgy belépett az életembe, talán még próbálkozott kérdezni tőlem dolgokat vagy megérteni engem, de akkor még ellenálltam mindennek, amit csak rám akart erőszakolni. Most meg már egyáltalán nem hallok tőle kérdéseket, csak parancsokat. Pedig ha egyszer normálisan leülne mellém és úgy kérdezné meg, miért is szálltam el már megint... Talán még válaszolnék is. De már egy őszinte "Milyen napod volt?"-nak is örülnék.
Outfit@Music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aedion Ancarth


avatar


Hozzászólások száma :
23

TémanyitásTárgy: Re: A new day - Adam & Aedion   Szomb. Jan. 12, 2019 11:03 pm


Adam & Aedion
Nem adhatom fel a reményt, de néha kellemetlenül közel állok hozzá hogy megtegyem, pont emiatt a szúrós természete miatt, és nem is akarja elfogadni a segítséget és néha hatalmas kérdőjeleket küldenék mennyei testvéreim felé hogy miért pont emellé az ember mellé rendeltek? Mert Látó lenne? Vagy mi oka lehet hogy itt vagyok?
Fáradtságot nem kellene éreznem, de mégis mintha valami nyomná a szívem, és megnyomkodom az orrnyergem.
- Te is felforgatod az enyémet. Ha egy icipicit is nyitottabb lennél, és felhagynál ezzel az önpusztítással én is hazamehetnék... Nekem sem az a vágyam hogy végig kelljen néznem ahogy tönkreteszed magad - válaszolok enyhe éllel, hiszen mindig csak ő, és ő. Abba bele se gondol hogy ez nekem sem jó hogy itt vagyok, mert nem csinálhatom amit szeretek, és nem lehetek azokkal akik nekem jelentik a családot.
A pillantására kérdőn húzom fel a szemöldköm, ahogy ő von engem kérdőre.
- Igen, kérdeztem. Minden nap megkérdeztem, vissza tudom idézni az összes emléket. Mereven minden nap elutasítottál, és így én is máshogy álltam a dologhoz. Úgy, ahogy működik hellyel közzel. Nem kell így lennie, de ehhez ketten kellünk, hiába kérdezek mindig ha cseszel válaszolni és mindig csak duzzogsz. Nem csak Te vagy Adam. Én is vagyok, és amíg neked itt van Sybil aki minden alkalommal körbeudvarol és imád, nekem itt semmi sincs. Semmi - fordulok félre most én, hiszen nekem ez csak egy büntetés hogyi tt vagyok, bár valahol.... Kedvelem a fiút, és ezt ő is tudja, csak néha hajlamos elfelejteni mindezt.

music: valami   ● ●●●
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: A new day - Adam & Aedion   

Vissza az elejére Go down
 

A new day - Adam & Aedion

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Játéktér :: New York :: Manhattan-