Árnyvadászok

Minden attól függ, honnan nézed. Az egyik ember fényt lát, a másik sötétséget.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk

Latest topics

by Michael Yesterday at 12:54 pmby Zakhar Zharkov Hétf. Feb. 19, 2018 8:35 pm

by Caroline Wood Hétf. Feb. 19, 2018 8:10 pm

by Kara Lykins Vas. Feb. 18, 2018 5:54 pm

by Catarina Loss Vas. Feb. 18, 2018 12:24 pm

A hónap reagolói
Caroline Wood
 
Nicholas Russo
 
Zakhar Zharkov
 
Mikhal Zharkov
 
Matt Holey
 
Dorothea Coldstone
 
Alan Bret
 
Hayde Carter
 
Noel Dessauge
 
Camilla Wander
 
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Statisztika
Angyal: 2
Árnyvadász: 16
Boszorkány: 16
Démon: 4
Hellequin: 2
Tündér: 6
Mondén: 13
Vámpír: 17
Vérfarkas: 26
Music box

Share | 
 

 Out of the Silent Planet - Ed & Hys

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Hystamyne Wyr'ath


avatar


Hozzászólások száma :
4

TémanyitásTárgy: Out of the Silent Planet - Ed & Hys   Kedd Okt. 31, 2017 10:54 am

A tanítóm kissé mérges rám, de ha tippelnem kéne, valahol mélyen azért elismerés is honol a lelkében irántam, noha előbbiből van több. Az igaz ugyan, hogy a legyegyszerűbb transzformációkat nem tudom megcsinálni, de helyette leidéztem a Földre egy lávadémont… Ez most… acsívment? Valahol igen, valahol meg mégse, mert véletlen volt. Ez is… Hát igen, igazat kell adnom neki. Múlt héten hallottam, ahogy rólam beszélnek, mint a „véletlenek boszorkánya”. Bár az is elég kétséges, hogy hívhatom-e magam egyáltalán boszorkánynak. Mit is mondhatnék… balból kettő van. Kézfronton és lábfronton is. Viszont úgy fest, hogy az idézéshez kvázi van egy hangyányi tehetségem, szóval most megpróbálkozom ezzel, mert valamit fel kellene már mutatnom, csak eddig balul elsült véletleneim voltak. Viszont tanultam a lávás esetből, s igaz még sajog az oldalam, de nem akadályoz meg benne hogy telepakolt táskámat hurcoljam a vállamon. Manhattan külkerületébe nyitok egy portált a lakásomból, s a sikátorból kiindulva kiválasztok egy szimpatikus, üresen álló irodaépületet. Málló vakolat, kitört üvegek, kidőlt ajtók. Jó lesz ez, ezt senki sem fogja sajnálni, ha mégis sikerül meggyújtanom, ami valljuk be, nem lenne túl meglepő hiszen rólam van szó. Keresek is egy nagyobb helyiséget és felrajzolom a pecsétet a földre, szépen aprólékosan, kétszer is megnézem, hogy jó legyen és annak kell lennie. Gyertyákat helyezek el kardinális pontokra s a viseltes grimoáromat felütve keresni kezdek valami pici, jelentéktelen lényecskét, melyen gyakorolhatnám az idézést, és mégsem dönteném pusztulásba a világot vele. Egy csenevész imp mondjuk nem tűnik túl eget rengetőnek, még ha el is kóricál, jóformán csak elvenni dolgokat. Azt hiszem ez jó lesz. Meg is gyújtom a gyertyákat, most, hogy kitaláltam mit akarok, a hívójelét felrajzolva egy papírra égetni kezdem azt, miközben kántálom az igét hozzá. A gyertyák vibrálnak, a hely kissé lehűl, tehát valami történik! Csak ne robbanjunk fel… Persze mikor már kezdeném azt hinni, hogy kivételesen sikerülne valami, az-az átkozott szem megint kinyílik! Egy röpke pillanat alatt veszítem el a rendes látásom, és látok megint színes foltokat, csíkokat és mintákat. Még jó, hogy memorizáltam a szöveget, mert most olvasni nem tudnám. Bár ettől független semmit sem látok, így a kántálás közben egyre feljebb kúszó lángocska prímán belenyal a kezembe, amit én egy kontrollálatlan kiáltással jutalmazok, elkapom onnan a kezem és sikeresen beleütöm valamibe. Azt csak sejtem, hogy valószínűleg szivárog a vér a kézfejemből, azt viszont nem tudhatom, hogy a pentára esett-e belőle vagy sem. Felkiáltásom egy szó közben ér el, csak reménykedem, hogy nem másította el nagyon a belil szót, a közbeékelt „ááh”. De azért befejezem a rítust, és reménykedem, hogy csak egy rondácska imp fog rám nézni, mikor ez az átok szem lecsukódik. Még pár szó, és a rigmus végére érek, reményeim szerint addigra bezárul ez a színpaletta itt előttem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Edward Larsen


avatar


Hozzászólások száma :
2

TémanyitásTárgy: Re: Out of the Silent Planet - Ed & Hys   Kedd Nov. 21, 2017 12:01 am
To: Hystamyne

Már egy ideje a mondén világra tettem a lábam, hogy kifürkésszek egy két titkot, ami az én idősíkomban láthatatlan marad, és nem félek semmiféle eszközt felhasználni a célom érdekében. Nem vagyok egy kivételesen rendes ember, még ha annak is látszom. A mostani kor ideája szerint jól nézhetek ki, magas vagyok, rövid ötét hajú, kék szemű démon, márkás és lezser cuccokban. Persze, semmit jelét nem adom annak hogy nem ehhez a világhoz tartoznék és csak az avatott szem láthat át az álcámon, mint a boszorkánymesterek vagy akár az árnyvadászok is. Nyomorult banda, hogy mennyire utálom őket, azt elmondani nem lehet, bár most még szerencsésen elkerültük a találkozást.
Épp a belvároson vágok át, kényelmes tempóban sétálva a járdán, lazán zsebre vágott kezekkel, amikor megérzek valami halvány hívást. Egy boszorkánymester éppen ezzel szórakozna? Nem, ahhoz nem elég erőteljes a hívás, nem engem akar, ez egészen biztos. Széles, kissé gonoszkás mosoly jelenik meg az ajkaimon, és engedek a gyenge kényszernek, hagyom hadd kapjon a szárnyaira és gomolygó ködként repítsen egy pentagrammába, ami nem a számomra lett megalkotva. Ezt egyből látom, ahogy az előttem álló csinos kis boszorkánymester sem kerüli el a figyelmem. Szemmel láthatóan nem rám számít, bár mintha... nem látna tisztán.
- Hát, hellóka. Minek köszönetem a bejövő hívást, még ha oly gyengécske is volt? - kérdezem, és egyenlőre nem rombolom szét a kis varázskört, bár nem esne nehezemre. Ez itt, nem nekem készült, nem is tarthat engem bent, nem elég erős, és részletes. Emberi küllemmel, és ruházattal jelentem meg, mint aki maga is az. Hazudik a megjelenésem, de mi más várna az ember a hazugság és csalfaság démonától?

Still Waiting
▲▲
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hystamyne Wyr'ath


avatar


Hozzászólások száma :
4

TémanyitásTárgy: Re: Out of the Silent Planet - Ed & Hys   Szomb. Nov. 25, 2017 10:46 am

Azt hiszem, joggal mondják, hogy a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos. Én is nagyban reménykedem, hogy a minden lében két kanál harmadik szemem ezt a próbálkozásomat nem fogja interruptolni, de be kell vallanom… Valahol mélyen tudom, hogy úgyis fogja. Csak még az a kérdéses, hogy hogyan. Felgyújtom a gyárat, esetleg egy helyett egy tucatot idézek le, vagy megint jön egy lávadémon. Igazából, nem is tudom melyiknek drukkoljak, azonban amikor megszólal egy kellemesen mély férfi bariton, a vér is megáll az ereimben. Az impek… nem furi rekedt sípolós hangon beszélnek? Bakker, vagy leidéztem az impek főnökét?! Ennek utána kellene járnom, mielőtt még elszabadul, de az a fránya harmadik szem köszöni szépen még nézelődne. Szóval miközben a színes foltokat figyelem, elkezdek előrearaszolva nyújtózkodni, egészen addig, míg el nem érek valamit. Ez lenne az imp teste? Ja nem várj, ebből kettő van, akkor valami végtag lehet. Mondjuk valami főnökféle lehet, mert tapintásra a ruhája eléggé jó minőségűnek tűnik. Immáron előtte guggolva, véres egyik kézzel tapogatózok fölfelé, de valahogy magasabb mint gondoltam. Például az előbb megfogtam az orrát, de kiderült, hogy van még feljebb is imp. Nem értem, ez valami torzszülött?! Szép lassan végül fel kell egyenesednem, mert nem ér tovább a kezem, pedig van még imp alatta. Éppen a szőrtelen, selymes arcát tapogatom, amikor a szemem végre megunja, és lecsukódik, előttem pedig a szürkésfekete paca átváltozik egy… ühm… no. 1. hímmé?
- Nem tudtam, hogy az impek ilyen helyesek….
Arcomon gondolkodás, megdöbbenés és értetlenség honol, tanácstalanul vakarom meg a fejem, és a grimoáromhoz lépek, felveszem, majd vissza a leidézett…akármimhez. Nézegetem a képet, majd Őt, majd a képet… Kezd az az érzésem lenni, hogy…
- Te… nem egy imp vagy… igaz?
Kérdem félve, reszketeg kézzel tartva a könyvet. Tejóégtejóégtejóég, most mit csináljak?! Kissé talán el is sápadok, bármi is ez, bárminek is adja ki magát, tuti nem tartja fogva a köröm, mert nem célzottan neki készült. Talán, itt az ideje, csendben hátrálni… egy picikét. Az eszembe sem jut, hogy kvázi végigtapogattam az imént, nehehheeem. Vajon van még időm portált nyitni?!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content

TémanyitásTárgy: Re: Out of the Silent Planet - Ed & Hys   

Vissza az elejére Go down
 

Out of the Silent Planet - Ed & Hys

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Játéktér :: New York :: Manhattan-