A Végzet Ereklyéi könyvsorozatra épülő frpg.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi
Válts felhasználót!
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk

új hozzászólások
by Leo Wrímans Today at 12:40 am

by Dante di Canio Yesterday at 11:33 pm
by Liona Bianca di Canio Yesterday at 6:28 pm

by Hayde Carter Szomb. Jan. 20, 2018 10:42 pm


A hónap reagolói
Dorothea Coldstone
 
Dante di Canio
 
Alan Bret
 
Hayde Carter
 
Noel Dessauge
 
Leo Wrímans
 
Jace Herondale
 
Andragona
 
Matt Holey
 
Nicholas Russo
 
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Statisztika
Angyal: 3
Árnyvadász: 17
Boszorkány: 13
Démon: 4
Hellequin: 2
Tündér: 3
Mondén: 11
Vámpír: 17
Vérfarkas: 23
Music box

Share | 
 

 Who the hell are you?! - Mark & Keith

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Keith Crosseria


avatar


Hozzászólások száma :
14

TémanyitásTárgy: Who the hell are you?! - Mark & Keith    Kedd Nov. 14, 2017 2:28 amMark & Keith

Farkas farkas ki a házból...
Későre jár már az idő, lassan inkább hajnal lesz már mintsem éjszaka, és én cél nélkül kószálok a városban, hogy valamivel elüssem az időmet, mert álmos nem vagyok és amúgy se nagyon alszom öt hat óránál többet. Egyszerűen nem tudok. Teljesen ki vagyok megint saját magamtól, és teljes harci díszemben járom az utakat és mélyen remélem hogy Norman is mélyen alszik és nem épp engem akar begyűjteni megint, mint már párszor megtette, mielőtt a kollegái vittek volna be. Menet közben kaparom elő a cigis dobozom a gatyám zsebéből, és gyújtok rá. Szaggatott nadrágomból kikandikál itt ott a bőröm, de ellensúlyozza a magas szárú hamis bakancsom, és az oldalamról lelógó láncok. Két széles övet viselek keresztben és egy színes szaggatott pólót meg egy dzsekit. A hajam féloldalasan belőve, és a szemem van kihúzva inkább. A piercingek miatt is ijesztőnek tűnhetek, és a magabiztos viselkedésem is rátesz még egy lapáttal. A cigi megpihen a szám szélén, ahogy zsebre tett kezekkel haladok egy közeli játszótér felé, ahol sokszor szoktak üldögélni, és az egyik hintába telepszem. Lustán meglököm magam és elmerengek egy kicsit a közelmúlton. Az utóbbi egy hónap elég balhésan telt, és szinte mindent rám akartak lőcsölni, még azt is amit nem én követtem el. Nem egyszer töltöttem az éjszakát a yardon, aztán két napig lábadoztam olyan maflásokat kapta az alfámtól. Vissza kell fognom magam, és beletúrok a hajamba ahogy kicsit hintáztatom magam, és már a második szálat szívom, mikor ismerős szagot érzek meg. Farkas szag, de nem a falkáé, és remek alkalom ez hogy belekössek valakibe és levezessem a feszültséget. Érzékelésem szerint egy hím és nem sokkal idősebb nálam, talán a harci tapasztalatom még több is lehet mint neki ha szerencsém van.
- Na gyere csak... - mormolom magam elé, remélve hogy erre jön, és megadja nekem az apropót. Feszült vagyok, és azt se bánom ha kicsit elgyepálnak, csak eresszem ki a gőzt. A játszótér széle felől közeledik, és a sötétben is látom. Magas, de nem magasabb nálam, és sokkal konszolidáltabb. Cöh, ki a fene ez a tag? Nem jó jel ez neki. Rá is morranok.
- Te nem vagy idevalósi, mit keresel itt? Válaszolj a pokolba is! - morranok rá, felkelve a hintából. Mint minden farkas én is védem a területet és dél queens a mienk, és ez még nagyon is falkaterület, nincs itt senkinek keresnivalója. Ezért a balhéért tuti nem fognak elővenni.


••
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mark S. Crawley


avatar


Hozzászólások száma :
6

TémanyitásTárgy: Re: Who the hell are you?! - Mark & Keith    Csüt. Nov. 16, 2017 10:15 pm

Hosszú és fárasztó napom volt, vagyis éjszakám. Szeretem ezt a bár-szerű helyet, ahol elkezdtem dolgozni, de már régen éjszakáztam ennyit egymás után és még hozzá kell szoknom a hajnali lefekvésekhez és késő reggeli kelésekhez. Ráadásul ma néhány tuskó is megtalálta a helyet és inkább nézték alkoholos szemüvegükön át romkocsmának, mint bárnak. Az a viselkedés nálunk nem elfogadható és olykor-olykor besegítek az ilyen alakok kipaterolásában, ahogyan ez ma is történt. Nem volt egyszerű.
Fáradt vagyok, nem is kicsit, de a fejem annyira tele van gondolatokkal, hogy képtelen lennék máris aludni térni. Egy kis kitérő sétára indulok...
Két napja már, hogy Normannal beszéltem. -Keith... -suttogom magam elé halkan öcsém nevét ízlelgetve. Nehezen hittem el Normannak, hogy mi tényleg vérrokonok vagyunk, el sem mertem neki mondani, hogy miféle szerzetté váltam az évek során. Majd talán idővel. Azt is alig tudtam feldolgozni, hogy talán tényleg van egy öcsém. Van családom....
Bármennyire is erre a pillanatra vártam, még nem volt merszem felkeresni öcsém és beszélni vele. Azt kértem Normantól, hogy ne szóljon neki semmiről, én szeretném majd valahogy elmondani neki.
Magamba süllyedve haladok el egy játszótér mellett, amikor éles, morgó hang üti meg a fülem. Jelenleg azt sem tudom, hogy hol vagyok, alig ismerem még a várost...
-Nyugalom Nagyfiú! - állok meg hirtelen és felmérem, hogy kivel is van dolgom. Annyira bele voltam mélyedve a gondolataimba, hogy fel sem tűnt a farkasszag és hogy egy falkaterületre tévedtem be.
-Csak elkeveredtem. - nem teljesen igaz, mert azért hazatalálok még innen, de tényleg nem figyeltem, hogy merre bandukolok.
A srác fiatalabbnak tűnik nálam és züllöttebbnek. Remélem egyedül van és nem fog az egész falka hirtelen előugrani a bokrok mögül. Én még alig pár éve vagyok farkas, kevés a tapasztalom, nem szívesen keveredek balhéba.
-Még új vagyok New Yorkban. De egyedül vagyok, nincs falkám. Nincs mitől tartanod. - próbálok magyarázkodni, amíg ő a közelembe nem ér, mert nagyon úgy tűnik, hogy esze ágában sincs inkább mást csesztetni vagy mással foglalkozni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Keith Crosseria


avatar


Hozzászólások száma :
14

TémanyitásTárgy: Re: Who the hell are you?! - Mark & Keith    Pént. Jan. 19, 2018 10:33 pmMark & Keith

Farkas farkas ki a házból...
Pokoli kedvem van és szinte várom hogy valaki belém kössön, de ilyen bezzeg senki nem képes errejárni, és keresni a balhét, hogy kicsit levezethessem a feszültségem. Hát hol vanank a suhanc huligánok mint jómagam is?! Rosszkedvűen lököm meg magam a hintában, és szinte megörülök ahogy idegen szagot hoz a szél, méghozzá farkasét. Kóborét. Szinte elvigyorodom a váratlan szerencsémen, hogy nem kell kerenem a bajt, hanem az megint csak megtalál engem, és nem is habozok beszólni neki. Ha nyámnyila akkor már a puszta megjelenésem elriasztja, de remélem azért kemény az ökle.
Kilépek a hinta alól, és közelebb sétálok hozzá, hogy lássam kivel sodort össze a kósza szél. Hm, talán nem magasabb és csak pár kilóval lehet nehezebb, de alkatilag arányosnak nevezném. Bár szőke, és ez a szőke nem érdekel a legkevésbé sem.
- Csak úgy elkeveredtél mi? Már utcák óta a falka területét sérted, szerinted ide elég az "elkeveredtem" kifogás? - teszem fel a kérdést kihívóan, és hagyom hadd mérjen végig és szinte már várom az elítélő pillantást hogy legyen okom nekimenni.
~Adj rá okot, adj rá okot és esküszöm megbánom még én is...~ Fohászkodom.
- Na és annyira vadiúj hogy nem volt időd egy falkát sem értesíteni? A kóborokat nem szeretjük, sem mi sem a másik kettő. Nekem nincs is, neked van mitől... - vigyorodom el szélesen, ahogy közelebb lépek, és kihívóan állok meg előtte. Provokálom, érezhetően, a farkasom is acsarkodik de valahogy mégis... kellemetlen érzés borzolódik át bennem, mintha nem lenne teljesen idegen a farkasa. Elnyomom a késztetést, és inkább a balhéra, harcra készülök, mert nem engedem csak úgy el innen. Arra ne is számítson.


••
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content

TémanyitásTárgy: Re: Who the hell are you?! - Mark & Keith    

Vissza az elejére Go down
 

Who the hell are you?! - Mark & Keith

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Genevieve Δ witch from hell

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Játéktér :: New York :: Dél-Queens-