Árnyvadászok

Minden attól függ, honnan nézed. Az egyik ember fényt lát, a másik sötétséget.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk

Latest topics
by Sybil Cassie Kane Pént. Okt. 19, 2018 12:08 pm

by Sybil Cassie Kane Pént. Okt. 19, 2018 11:41 am

by Camea Namid Pént. Okt. 19, 2018 10:29 am

by Roderich Arlovski Kedd Okt. 16, 2018 3:57 pm

by Dorothea Coldstone Hétf. Okt. 15, 2018 8:56 am

by Dorothea Coldstone Hétf. Okt. 15, 2018 8:43 am


by Namikaze Reishi Vas. Okt. 07, 2018 8:50 pm

A hónap reagolói
Minerva Cheney
 
Namikaze Reishi
 
Dorothea Coldstone
 
Rune Kristofer Eklund
 
Sybil Cassie Kane
 
Roderich Arlovski
 
Zane Nyrani
 
Camea Namid
 
Liona Bianca di Canio
 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share | 
 

 Hey ho, let's go - Alec & Jace

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Jace Herondale


avatar


Hozzászólások száma :
115

TémanyitásTárgy: Hey ho, let's go - Alec & Jace   Szomb. Dec. 09, 2017 12:15 am


   
Alec & Jace

   
"Pokolra szállni könnyű "

   

   

   
Jó korán pattannak ki a szemeim, az óra még csak fél hetet mutat, de egyszerűen nem tudok aludni. Előző éjjel nem voltam beosztva és  időben elmentem hogy kialudjam magam. Most meg nem tudok, így felkelve elindulok lefelé az edzőterembe. Melegítőalsóba és erős talpúcipőben felfegyverkezve. A sajátjaimmal jobb szeretek gyakorolni, és csak akkor ragadok gyakorló fegyvert ha Aleccel küzdök vagy Izzyvel, de egyenlőre az egész intézet kihalt, szerintem még mindenki húzza valahol a lóbőrt, én meg már úton vagyok.
A kiadós edzés után, leizzadva csatakosan haladok visszafelé a szobámba, menet közben benézve Claryhez is, aki még mélyen alszik, meg felszedtem a meghívót a konyhaasztalról.
- Oh remek, a szokásos bál! - konstallálom, és megyek is tovább, még nem nyitom ki.  A zuhany után, fekete nadrágot, és lezser felsőt húzok, a szokásos dzsekimmel, és úgy csörtetek Alec szobájába, ahol épp méltóztatik ott lenni.
- Alec! Igazán nézd meg magad. Kilenc óra és te még sehol sem vagy? Bezzeg én már edzettem is. Na gyerünk, kifelé. Elmegyünk reggelizni mert éhen döglök - huppanok le az ágya szélére a dereka magasságában ahol már nem ér el ha álmában épp meg akarna támadni, mert erre is volt példa. Kivételesen energikusan indult a napom, nem hagyom hogy ő lustulással töltse az övét, úgyis régen beszélgettünk már úgy alaposan, és érdekel hogy van éppen Magnussal.
- Alec... Éhes vagyok. A Taki-ba akarok menni - kelek fel türelmetlenül, és a levetett cuccait odadobom neki az ágyra.
- Én fizetek, csak haladjunk már - vigyorodom el, ennek nehezen szokott ellenállni, és most is erre játszom.

 

   
♫ : Heathens || × || Megjegyzés: Szeretettel
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alexander Lightwood


avatar


Hozzászólások száma :
4
Age :
29

TémanyitásTárgy: Re: Hey ho, let's go - Alec & Jace   Csüt. Jan. 18, 2018 7:54 pm

Ha valamit utáltam, az a mostani helyzet, talán ha csak úgy azt mondtanám Magnusnak, hogy minden okés, nem haragszom rá, egyik pillanatról a másikra, akkor magától értetődőnek venné, hogy máskor is megteheti velem azt, hogy otthagy a szarban, egyedül, magányosan a harcok közepén, mert… jó nekem nélküle… Persze! Hadd legyen már nekem is beleszólásom abba, hogy mit szeretnék!
Nem alszok, hallom ahogy a félkegyelmű közeledik, magamban így hívom jelenleg. Nem akarom, hogy zargassanak, igen kicsit elhanyagoltam az intézet körüli teendőimet is, de ez számított most a legkevésbé. A mindig önérzetes, és feladat orientált Alec Lightwoodnak is lehetnek problémái. Meg is érkezett, én a fejemre húzom a párnámat és hasra fordulok. Itt se vagyok, a takaró is csak úgy mozog a levegő vételeim után.
Nem akarok felkelni, és kész, miért nem lehet ezt megérteni? Nem válaszolok a kérdéseire, se semmi megjegyzésére, ám végül felkelek, mert tudom jól, hogy úgyse hagyna békén addig amíg fel nem öltözök. Nem vagyok büdös, mert szerencsére tegnap este lefekvés előtt fürödtem, kimászok mint egy friss hulla a koporsójából, és felveszem a tegnapi ruháimat, azért annyi lélekjelenlétem van, hogy új alsót vettem fel lefekvéskor. Még nem olyan vészes az, hogy elhagytam magam.
- Kész vagyok . – morgom oda foghegyről, hogy felőlem mehetünk, oda ahova akarja, de azért az íjamat és a tőrömet magamhoz veszem, hogy biztos ami biztos, legyen nálam fegyver, mert sosem lehet tudni. A hajamat csak áttúrom és ott állok mellette, menet készen ,hagyom, hogy ő menjen elől. Ismét megérzem Izzy főztjének szagát, ezért kicsit gyorsabbra veszem a lépteimet.
- Siess, mert nem akarok gyomorrontást kapni! – súgom, remélem nem növelte a hallását semmiféle rúnával a húgom.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jace Herondale


avatar


Hozzászólások száma :
115

TémanyitásTárgy: Re: Hey ho, let's go - Alec & Jace   Pént. Jan. 19, 2018 7:11 pm


   
Alec & Jace

   
"Pokolra szállni könnyű "

   

   

   
Elvigyorodva figyelem a parabatai-om nyűglősését, és tudom azt is hogy ébren van, ha nem lenne sokkal lassabban süllyedne és emelkedne a takaró mint most. Meg ha aludna, és úgy ébreszteném fel, sokkal inkább reflexből reagálna, nem ennyire csökkentett üzemmódban, mint így.
- Te mindig kész vagy, mi? Hű de jól festessz öregem, mi az hosszú éjszaka volt? - kérdezem tőle ahogy figyelem a gyors öltözködését, és nem teszek egyetlen árva megjegyzsét sem, hiszen én sem vagyok sokkal jobb. A tegnapi fekete farmerem van rajtam, és egy tiszta szürke hosszúujjú. Ez akadt a kezembe de csak mert nem fekete, még nem kevésbé rejt engem. Halálos vagyok mindenféle színű felsőben.
A folyosón ballagva a konyha mellett is elmegyünk de egészen lábujjhegyen, mert Izzy tevékenykedik odabent és az ő főztje nem halandó gyomornak való így menekülőre fogjuk mindketten.
- Egyetértek, irány a Taki! Imádom a konyhájukat és Kealie-t is, na meg a házi sört! Amitől múltkor úgy berúgtunk. Meg kellene valamikor ismételni, na? - noszogatom már az intézeten kívül, és rövid séta után már ott is vagyunk és az ifritek beengednek minket hiszen gyakori vendégek vagyunk, és nem balhés szándékkal érkeztünk. Csak enni akarunk egy jót.
- Nekem a szokásos lesz, a sörrel, Alecnek meg valamit amitől felébred... mit kérsz? - kérdezem végül tőle, hogy ő is adja le a rendelését.
- Szóval... a nyilvánvaló pocsék kedveden kívül, mi újság? Magnussal, Izzyvel, akármivel kapcsolatban? - kérdezem hiszen attól hogy mostanában nem éppen egymással voltunk elfoglalva, életének jelentősebb változásait tudom. Érdekel hogy mi van vele, hiszen a kötelékünk erősebb mint a testvéreké és nagyon fontos nekem Alec.

 

   
♫ : Heathens || × || Megjegyzés: Szeretettel
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alexander Lightwood


avatar


Hozzászólások száma :
4
Age :
29

TémanyitásTárgy: Re: Hey ho, let's go - Alec & Jace   Szer. Jún. 27, 2018 5:47 pm

Nincs kedvem semmihez, de tudom ,hogy addig nem hagyna békén, amíg fel nem kelek és ki nem teszem vele a lábamat az ajtón és el nem megyünk oda ahova szeretné. Az ösztönzést mondjuk megadja az is, hogy megérezzük Izzy ügyködését a konyhában miután feltöltöztem és közelebb vagyunk ahhoz a területhez. Nem, én nem akarok napokig fetrengeni hasfájással. Vagy… várjunk csak? Van annyira csábító a gyomorrontás, hogy békén hagyjanak még jó pár napra? Hiszen ugyan ki kíváncsi egy hányásban fetrengő Alecre, hm? Izzy kajáját semmiféle gyógyszerünk sem képes meggyógyítani, hát még a mondiké.
A hajammal se csináltam semmit, úgy jó ahogy van, a nagy Alec kivételesen nem foglalkozik a hajával, na és? Bezzeg Jace, mint egy kis kanári, na jó nem úgy mint Magnus, mert ő más, de a testvéreim is feltudja magára hívni a figyelmet, és rendszerin felszokta. Magnus is, ő már csak a kisugárzásával is. Hé! Itt álljunk meg! Megtorpanok, és fújtatok egyet. Nem akarok rá gondolni! Nem érdekel! Felejtsük el! Ráadásul ő sokáig él, én meg nem. Szóval jobb így. Majd csata közben kifingok, de nem fogom könnyen adni magam. Elég! Megráztam a fejem és megadón követtem Jacet a Taki felé. Továbbra se szóltam egy szót se, a fekete bőr kabátom takarta a tetoválásaimat, így legalább nem néz meg mindenki. Nem akarom látni, ahogy engenm néznek. Nagyszerű! Rég éreztem ám magam ennyire szarul. Nem volt egyszerű bevallani azt sem, hogy a férfiakat szeretem, erre ő csak úgy asszongya: Jobb külön, mert elvonja a figyelmem… Köszi.
Felhorkantva sétálok tovább és levágódom a szokásos helyünkre.
- Kávét. Lattét, habbal, fagyival és csokireszelékkel a habon. – rántom meg a vállam könnyedén és ha van még kérdés, felvonom a szemöldököm még mogorván is. Duzzogásból jeles.
- Megvagyok. Izzyvel minden rendben, bár ő legalább békén hagy, nem úgy mint egyesek és tiszteletben tartja, hogy szükségem van egy kis magányra. – pillantok rá halálosan komolyan. Igen, ezt teljesen komolyan mondtam, össze is fontam a kezeimet a mellkasom előtt, és tüntetőleg elpillantottam másfelé, Magnusról egy szót se, és magamban az angyalokhoz imádkozok, hogy jöjjön erre pár tündér, akinek csapni tudja a szelet, mert olyankor már sikerült olykor lelécelnem a közeléből. Vagy Clary, na arra a nyalás falásra se vagyok kíváncsi, szóval tuti hogy lelépnék. Valakiiii!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Hey ho, let's go - Alec & Jace   

Vissza az elejére Go down
 

Hey ho, let's go - Alec & Jace

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Jace Herondale

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Játéktér :: New York :: Manhattan :: Taki's diner-