Árnyvadászok

Minden attól függ, honnan nézed. Az egyik ember fényt lát, a másik sötétséget.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk

Latest topics
by Kouji Asashima Hétf. Jan. 14, 2019 3:10 pm

by Paris Deveroux Vas. Jan. 13, 2019 8:30 pm

by Edward Larsen Vas. Jan. 13, 2019 6:53 pm

by Edward Larsen Vas. Jan. 13, 2019 1:09 am

by Aedion Ancarth Szomb. Jan. 12, 2019 11:03 pm

by Aedion Ancarth Szomb. Jan. 12, 2019 10:50 pm

by Aedion Ancarth Pént. Jan. 11, 2019 10:26 pm

by Vendég Pént. Jan. 11, 2019 7:11 pm

A hónap reagolói
Dorothea Coldstone
 
Namikaze Narao
 
Aedion Ancarth
 
Edward Larsen
 
Darryn Yates
 
Callum A. Dasan
 
Camea Namid
 
Minerva Cheney
 
Mark S. Crawley
 
Paris Deveroux
 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share | 
 

 Hey ho, let's go - Alec & Jace

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Jace Herondale


avatar


Hozzászólások száma :
117

TémanyitásTárgy: Hey ho, let's go - Alec & Jace   Szomb. Dec. 09, 2017 12:15 am


   
Alec & Jace

   
"Pokolra szállni könnyű "

   

   

   
Jó korán pattannak ki a szemeim, az óra még csak fél hetet mutat, de egyszerűen nem tudok aludni. Előző éjjel nem voltam beosztva és  időben elmentem hogy kialudjam magam. Most meg nem tudok, így felkelve elindulok lefelé az edzőterembe. Melegítőalsóba és erős talpúcipőben felfegyverkezve. A sajátjaimmal jobb szeretek gyakorolni, és csak akkor ragadok gyakorló fegyvert ha Aleccel küzdök vagy Izzyvel, de egyenlőre az egész intézet kihalt, szerintem még mindenki húzza valahol a lóbőrt, én meg már úton vagyok.
A kiadós edzés után, leizzadva csatakosan haladok visszafelé a szobámba, menet közben benézve Claryhez is, aki még mélyen alszik, meg felszedtem a meghívót a konyhaasztalról.
- Oh remek, a szokásos bál! - konstallálom, és megyek is tovább, még nem nyitom ki.  A zuhany után, fekete nadrágot, és lezser felsőt húzok, a szokásos dzsekimmel, és úgy csörtetek Alec szobájába, ahol épp méltóztatik ott lenni.
- Alec! Igazán nézd meg magad. Kilenc óra és te még sehol sem vagy? Bezzeg én már edzettem is. Na gyerünk, kifelé. Elmegyünk reggelizni mert éhen döglök - huppanok le az ágya szélére a dereka magasságában ahol már nem ér el ha álmában épp meg akarna támadni, mert erre is volt példa. Kivételesen energikusan indult a napom, nem hagyom hogy ő lustulással töltse az övét, úgyis régen beszélgettünk már úgy alaposan, és érdekel hogy van éppen Magnussal.
- Alec... Éhes vagyok. A Taki-ba akarok menni - kelek fel türelmetlenül, és a levetett cuccait odadobom neki az ágyra.
- Én fizetek, csak haladjunk már - vigyorodom el, ennek nehezen szokott ellenállni, és most is erre játszom.

 

   
♫ : Heathens || × || Megjegyzés: Szeretettel
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alexander Lightwood


avatar


Hozzászólások száma :
5
Age :
29

TémanyitásTárgy: Re: Hey ho, let's go - Alec & Jace   Csüt. Jan. 18, 2018 7:54 pm

Ha valamit utáltam, az a mostani helyzet, talán ha csak úgy azt mondtanám Magnusnak, hogy minden okés, nem haragszom rá, egyik pillanatról a másikra, akkor magától értetődőnek venné, hogy máskor is megteheti velem azt, hogy otthagy a szarban, egyedül, magányosan a harcok közepén, mert… jó nekem nélküle… Persze! Hadd legyen már nekem is beleszólásom abba, hogy mit szeretnék!
Nem alszok, hallom ahogy a félkegyelmű közeledik, magamban így hívom jelenleg. Nem akarom, hogy zargassanak, igen kicsit elhanyagoltam az intézet körüli teendőimet is, de ez számított most a legkevésbé. A mindig önérzetes, és feladat orientált Alec Lightwoodnak is lehetnek problémái. Meg is érkezett, én a fejemre húzom a párnámat és hasra fordulok. Itt se vagyok, a takaró is csak úgy mozog a levegő vételeim után.
Nem akarok felkelni, és kész, miért nem lehet ezt megérteni? Nem válaszolok a kérdéseire, se semmi megjegyzésére, ám végül felkelek, mert tudom jól, hogy úgyse hagyna békén addig amíg fel nem öltözök. Nem vagyok büdös, mert szerencsére tegnap este lefekvés előtt fürödtem, kimászok mint egy friss hulla a koporsójából, és felveszem a tegnapi ruháimat, azért annyi lélekjelenlétem van, hogy új alsót vettem fel lefekvéskor. Még nem olyan vészes az, hogy elhagytam magam.
- Kész vagyok . – morgom oda foghegyről, hogy felőlem mehetünk, oda ahova akarja, de azért az íjamat és a tőrömet magamhoz veszem, hogy biztos ami biztos, legyen nálam fegyver, mert sosem lehet tudni. A hajamat csak áttúrom és ott állok mellette, menet készen ,hagyom, hogy ő menjen elől. Ismét megérzem Izzy főztjének szagát, ezért kicsit gyorsabbra veszem a lépteimet.
- Siess, mert nem akarok gyomorrontást kapni! – súgom, remélem nem növelte a hallását semmiféle rúnával a húgom.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jace Herondale


avatar


Hozzászólások száma :
117

TémanyitásTárgy: Re: Hey ho, let's go - Alec & Jace   Pént. Jan. 19, 2018 7:11 pm


   
Alec & Jace

   
"Pokolra szállni könnyű "

   

   

   
Elvigyorodva figyelem a parabatai-om nyűglősését, és tudom azt is hogy ébren van, ha nem lenne sokkal lassabban süllyedne és emelkedne a takaró mint most. Meg ha aludna, és úgy ébreszteném fel, sokkal inkább reflexből reagálna, nem ennyire csökkentett üzemmódban, mint így.
- Te mindig kész vagy, mi? Hű de jól festessz öregem, mi az hosszú éjszaka volt? - kérdezem tőle ahogy figyelem a gyors öltözködését, és nem teszek egyetlen árva megjegyzsét sem, hiszen én sem vagyok sokkal jobb. A tegnapi fekete farmerem van rajtam, és egy tiszta szürke hosszúujjú. Ez akadt a kezembe de csak mert nem fekete, még nem kevésbé rejt engem. Halálos vagyok mindenféle színű felsőben.
A folyosón ballagva a konyha mellett is elmegyünk de egészen lábujjhegyen, mert Izzy tevékenykedik odabent és az ő főztje nem halandó gyomornak való így menekülőre fogjuk mindketten.
- Egyetértek, irány a Taki! Imádom a konyhájukat és Kealie-t is, na meg a házi sört! Amitől múltkor úgy berúgtunk. Meg kellene valamikor ismételni, na? - noszogatom már az intézeten kívül, és rövid séta után már ott is vagyunk és az ifritek beengednek minket hiszen gyakori vendégek vagyunk, és nem balhés szándékkal érkeztünk. Csak enni akarunk egy jót.
- Nekem a szokásos lesz, a sörrel, Alecnek meg valamit amitől felébred... mit kérsz? - kérdezem végül tőle, hogy ő is adja le a rendelését.
- Szóval... a nyilvánvaló pocsék kedveden kívül, mi újság? Magnussal, Izzyvel, akármivel kapcsolatban? - kérdezem hiszen attól hogy mostanában nem éppen egymással voltunk elfoglalva, életének jelentősebb változásait tudom. Érdekel hogy mi van vele, hiszen a kötelékünk erősebb mint a testvéreké és nagyon fontos nekem Alec.

 

   
♫ : Heathens || × || Megjegyzés: Szeretettel
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alexander Lightwood


avatar


Hozzászólások száma :
5
Age :
29

TémanyitásTárgy: Re: Hey ho, let's go - Alec & Jace   Szer. Jún. 27, 2018 5:47 pm

Nincs kedvem semmihez, de tudom ,hogy addig nem hagyna békén, amíg fel nem kelek és ki nem teszem vele a lábamat az ajtón és el nem megyünk oda ahova szeretné. Az ösztönzést mondjuk megadja az is, hogy megérezzük Izzy ügyködését a konyhában miután feltöltöztem és közelebb vagyunk ahhoz a területhez. Nem, én nem akarok napokig fetrengeni hasfájással. Vagy… várjunk csak? Van annyira csábító a gyomorrontás, hogy békén hagyjanak még jó pár napra? Hiszen ugyan ki kíváncsi egy hányásban fetrengő Alecre, hm? Izzy kajáját semmiféle gyógyszerünk sem képes meggyógyítani, hát még a mondiké.
A hajammal se csináltam semmit, úgy jó ahogy van, a nagy Alec kivételesen nem foglalkozik a hajával, na és? Bezzeg Jace, mint egy kis kanári, na jó nem úgy mint Magnus, mert ő más, de a testvéreim is feltudja magára hívni a figyelmet, és rendszerin felszokta. Magnus is, ő már csak a kisugárzásával is. Hé! Itt álljunk meg! Megtorpanok, és fújtatok egyet. Nem akarok rá gondolni! Nem érdekel! Felejtsük el! Ráadásul ő sokáig él, én meg nem. Szóval jobb így. Majd csata közben kifingok, de nem fogom könnyen adni magam. Elég! Megráztam a fejem és megadón követtem Jacet a Taki felé. Továbbra se szóltam egy szót se, a fekete bőr kabátom takarta a tetoválásaimat, így legalább nem néz meg mindenki. Nem akarom látni, ahogy engenm néznek. Nagyszerű! Rég éreztem ám magam ennyire szarul. Nem volt egyszerű bevallani azt sem, hogy a férfiakat szeretem, erre ő csak úgy asszongya: Jobb külön, mert elvonja a figyelmem… Köszi.
Felhorkantva sétálok tovább és levágódom a szokásos helyünkre.
- Kávét. Lattét, habbal, fagyival és csokireszelékkel a habon. – rántom meg a vállam könnyedén és ha van még kérdés, felvonom a szemöldököm még mogorván is. Duzzogásból jeles.
- Megvagyok. Izzyvel minden rendben, bár ő legalább békén hagy, nem úgy mint egyesek és tiszteletben tartja, hogy szükségem van egy kis magányra. – pillantok rá halálosan komolyan. Igen, ezt teljesen komolyan mondtam, össze is fontam a kezeimet a mellkasom előtt, és tüntetőleg elpillantottam másfelé, Magnusról egy szót se, és magamban az angyalokhoz imádkozok, hogy jöjjön erre pár tündér, akinek csapni tudja a szelet, mert olyankor már sikerült olykor lelécelnem a közeléből. Vagy Clary, na arra a nyalás falásra se vagyok kíváncsi, szóval tuti hogy lelépnék. Valakiiii!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jace Herondale


avatar


Hozzászólások száma :
117

TémanyitásTárgy: Re: Hey ho, let's go - Alec & Jace   Hétf. Dec. 24, 2018 10:18 pmNobody's Hero

Facilis Descensus Averni
Ezer éve ismerem Alecet és pontosan tudom mennyire utál ebben a szent pillanatban hogy kirángatom a depresszív magányából és még így is egyetért velem abban hogy Izzy főztje... nem épp a legjobb. El is osonunk szépen lassan a konyha mellett és nem sokkal később már odakint vagyunk úton a Taki felé, mert mindjárt éhen halok, és ennem kell. Ezt pedig nem magányosan akarom tenni hanem ezzel a mogorva égimeszelővel. Bár nem igen tudom hogy éppen mi baja van, mert rend van és béke, ami már már túl szépen hangzik, és nem férek a bőrömbe.
A Takiba nincsenek épp sokan és elhelyezkedek az egyik boxban szemben Alecel, és elvigyorodom a kívánságára. Na persze nem egyszerű dolgokat kér, és kissé felhúzom a szemöldököm hogy mióta issza ilyen csicsásan a kávéját, de nem teszem szóvá. Nyilván Magnustól látta így.
- Furcsán iszod manapság a kávédat de hát te tudod és ha ettől felébredsz akkor hajrá, kettőt is rendelek neked - mosolyodom el ahogy Keeliere kacsintok amikor elmegy. Cicázni lehet, mert amúgy nem mozdulnék már rá, csak Claryra.
- Szükséged van, és két hete mást se látok csak az árnyékodat ahogy fel alá mászkálsz a szoba és a fürdő között. Kezd elegem lenni az önsajnálatodból Alec, ébredj fel légyszíves - pillantok rá ahogy az asztalra könyöklök és várom a válaszát. Közben a söröm és a latte is ideér. Magamhoz ragadom amíg a sültemet is várom és a választ egyaránt.
- Mostanában nem beszélgettünk és tudod már... hiányzott - támasztom meg magam miután beleiszom a sörbe.


••
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alexander Lightwood


avatar


Hozzászólások száma :
5
Age :
29

TémanyitásTárgy: Re: Hey ho, let's go - Alec & Jace   Pént. Jan. 04, 2019 10:09 pmMiért piszkáltok?


Jace & Alec


Most az egyszer haragszom a parabatai kötelékre, simán tudja,hogy mi a bajom, de engem elvileg nem kellene ennek zavarnia, ahogy annak se,hogy ő legalább el van Clary oldalán ,én meg majd megpukkadok attól, hogy otthagyott a szarban Magnus. Nem számítottam neki, az sem ,hogy az ő fajtájáért is tettem, a hozzá hasonlók miatt is, mert a gyerekek sem mind tehet arról, hogy mágusnak született, vagy épp félvérnek, bárminek. De… az a csökönyös barom! Végtére is… most hogy jobban belegondolok, jobb,hogy most történt meg, ő örökké él, én nem. Talán így könnyebb lesz elfelednie.
Míg gondolkodom megfeszül az állkapcsom, talán azért viselem ennyire szarul, mert az első szerelmem, az első kinyilatkoztatásom, és úgy aránylag mindenben az első volt nekem Magnus, de mellette valahogy jobban tudtam nyitni a világ felé.
- Tudod mit, inkább csak egy sima hosszú kávét kérek. – vetem oda foghegyről, semmi kedvem arra, hogy emlékeztessen, igen is Magnus kényeztetett el, és mutatta meg, hogy van a szörnyű feketémnél is sokkal ízletesebb ital, ami tényleg finom is, és tényleg fel is ébreszt.
- Ébren vagyok, épp az imént rángattál ki az ágyamból, nem emlékszel? – semmi szükségem arra, hogy a képembe dörgölje, hogy dobtak. Nekem is vannak érzéseim. A mindig szikla szilárd Alec most kivételesen kissé megzuhant, és? Nekem nem lehetnek lelki gondjaim?
- Tudod, lehet, hogy el kellene mennem nyaralni, vagy egy kis időre kivonni magam a forgalomból, távol New Yorktól. – elgondolkodva fonom össze magam előtt a karomat és tényleg elgondolkodom a saját ötletemen.
- A beszélgetés nekem is hiányzott és a közös idő is, de nem tehetek róla, hogy nem megyek a közeletekbe, amikor ti épp faljátok egymást. Borzalmas… ha túltelítődnek az érzelmeid, érzem, hogy épp oltárian érzitek magatokat. – cukkoltam is meg nem is. Tényleg éreztem, de lehet, hogy csak azért, mert nincs más amivel foglalkozhatnék.
- Mi újság veletek? Már amikor nem épp nyakig vagytok egymásban? – tényleg próbálok csevegni, de egy szúrós tűpárna is jobb csevegő partner jelenleg, nálam. Sőt, a pincérnő is az. A Magnus témát kategorikusan kerülöm, ha nem beszélek róla, meg se történt, sőt, nem is ismertem, nem?
Zenécske | Szavak száma | Valami | ×
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Hey ho, let's go - Alec & Jace   

Vissza az elejére Go down
 

Hey ho, let's go - Alec & Jace

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Játéktér :: New York :: Manhattan :: Taki's diner-