Árnyvadászok

Minden attól függ, honnan nézed. Az egyik ember fényt lát, a másik sötétséget.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk

Latest topics
by Roderich Arlovski Kedd Okt. 16, 2018 3:57 pm

by Dorothea Coldstone Hétf. Okt. 15, 2018 8:56 am

by Dorothea Coldstone Hétf. Okt. 15, 2018 8:43 amby Namikaze Reishi Vas. Okt. 07, 2018 8:50 pm

by Minerva Cheney Szomb. Okt. 06, 2018 8:29 pm

by Minerva Cheney Pént. Okt. 05, 2018 7:07 pm

A hónap reagolói
Minerva Cheney
 
Namikaze Reishi
 
Dorothea Coldstone
 
Rune Kristofer Eklund
 
Roderich Arlovski
 
Zane Nyrani
 
Liona Bianca di Canio
 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share | 
 

 Bálterem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Cheza Roah Sails


avatar


Hozzászólások száma :
54

TémanyitásTárgy: Re: Bálterem   Kedd Dec. 26, 2017 8:46 pm

Eltartott egy ideig, mire Dante elszakadt végre a nagyérdeműtől, mert azért megzavarni nem akartam ám semmit, túlzottan új dolgot úgyse tudnák neki mondani, csak hát az illem, meg mifene. Kerülgettem is egy ideig, mint macska a forró kását, mire végre egyedül maradt annyi időre, hogy esélyem legyen odalépni hozzá. Mosolygok és biccentek, amikor kezet rázunk, nem lep meg, hogy tudja a nevem. Azon csodálkoztam volna, ha nem "ismer fel".
- Hívjon csak Chezának.
Azon csak elégedetten mosolygok, hogy megdicsérte az öltözetem, bár nem lett volna neki muszáj.
- Ön sem panaszkodhat, ami azt illeti...
Futtatom végig a tekintetem az alakján egy röpke pillanatig, ha akarnám sem tudnám levakarni a kéjenc vigyorom. Egyébként is már rég beletörődtem, hogy az ilyesmi mindig látszik rajtam, s mivel mindig ilyesmiket töprengek... nos, nem túl változatos az arckifejezésem a hímek körében.
-Igazán kedves, köszönöm. Elfogadnék egy italt.
Biccentek gáláns kérdésére s kissé közelebb lépek, hogy a távolságtartásom csökkenjen némiképp üzleti mértékegységre.
- Igazán nem akarok zavarni, csupán alkalmasnak éreztem az időpontot a bemutatkozáshoz. Persze megértem, ha most nem szeretne a falkák közti dolgokról beszélni, ez esetben más időpontban látogatnám meg e célból. Ha nincs ellene kifogása.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Marius Rowen


avatar


Hozzászólások száma :
10

TémanyitásTárgy: Re: Bálterem   Csüt. Dec. 28, 2017 12:06 am

Azt hiszem a kíváncsiság vonzott ide, hogy mégis, hogyan néz ki egy ilyen bál. Elvégre az alvilági vezetők mind ott lesznek, így érdekes összetűzések is elő fordulhatnak. Ez volt az egyetlen oka, hogy végül rá vettem magam, a részvételre. A hátamon is feláll a szőr a gondolatra, hogy nephilimek közé menjek, de hát ez már csak ilyen. Állítólag fegyvertelenül jönnek, így nekem is össze kell kapnom magamat, ha nem akarok balhét magamnak. Titokban persze az a legfőbb mozgatója a dolognak, hogy hátha a néhány hónapja megismert kis boszi, Vitaly ott lesz. Üdítő meglepetés lenne, és megmutathatnám, hogy nem vagyok akkora bunkó.
Az öltözködéssel nem vesződtem sokat, egy egyszerű fekete nadrágot választottam, hozzá illő fekete inggel és kabáttal. Nem vagyok hajlandó ostoba pávának öltözni, orosz balett ide, vagy oda.
Mikor oda érek, már jócskán zajlik a „buli” elég sokan vannak ott. Az egyik pincértől elmarok egy pohár whiskeyt, és lassú járkálásba kezdek a vendégek között. Az alvilágiak eléggé kerülnek, a nephilimek pedig sanda pillantásokkal méregetnek, amit hihetetlenül élvezek. Legalább bemutatkozom a városnak, hogy itt vagyok, és mostantól számolni kell velem.
A harmadik körömet járom, mikor a Brooklyni főfejes mellett megpillantom azt, aki miatt tulajdon képpen ide jöttem. A kis boszit, igazán jól áll neki ez a maskara, végtére is orosz. Oda sompolygok hozzá, futólag köszönök Asmodeus fattyának, majd a fiú felé fordítom minden figyelmemet.
- Vitaly –mondom mosolyogva, és mosolyom ezúttal tényleg őszinte. – Micsoda kellemes meglepetés, reméltem, hogy itt leszel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vitaly Rayt


avatar


Hozzászólások száma :
64
Age :
102

TémanyitásTárgy: Re: Bálterem   Csüt. Dec. 28, 2017 6:02 pmMerry Christmas!
A nagy majszolás közben megint összefutok Magnusszal és ezúttal tényleg beszélgetni kezdünk. Agyondicsérem az egyik sütit, és javaslom, hogy kóstolja meg, majd a jelmezekről kezdünk el társalogni. Kitárgyaljuk, hogy ki honnan szerezte be, amit visel, majd megjegyzem, hogy mennyire meglepett, hogy az idős vámpírok álltak elő ezzel a témaötlettel. Tőlük nem számítottam ilyesmire, de nagyon egyetértek a választással és tetszik, hogy még nem veszett el a humoruk abban a rengeteg évben, amit már leéltek.
Éppen egy újabb pohár pezsgőt lebegtetek oda magamnak, mikor mellém lép valaki, és pusztán ennyivel teljesen elrontja az estémet. A démon a jómultkori kiállításról rámtalált, pedig nagyon reméltem, hogy sosem találkozunk újból. Még csak fel sem tűnt a jelenléte, míg oda nem ért hozzánk, ekkora tömegben szinte lehetetlen minden démoni energiát külön azonosítani. Így tehát igen kellemetlen meglepetés ér, mikor megjelenik mellettem.
- Marius… - biccentek felé feszült kimértséggel - - Én őszintén nem gondoltam, hogy itt leszel. Úgy képzeltem, hogy az orosz balett elég távol áll tőled - varázsolok magamra egy udvarias mosolyt, de a hangsúlyom és a tekintetem ennek ellenére is azt üzeni, hogy “Menj a francba!”. Nem sok kedvem van cseverészni vele, de mivel ez az este az ellentétek félretételéről és a barátkozásról szól, úgy érzem, muszáj megerőltetnem magam. Nem akarok én lenni az, aki képtelen egyetlen estére elvonatkoztatni az ellenérzéseitől.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kaname Kazushi


avatar


Hozzászólások száma :
54

TémanyitásTárgy: Re: Bálterem   Pént. Dec. 29, 2017 9:52 pm

Rendkívüli módon élvezem ezt a rendezvényt és minden évben egyre jobb a karácsonyi bál, főleg mióta aktívabban beleszólunk mi is a szervezésbe és nem csak a nephilimek unalmas témái kerülnek elő. Az idei témát Richard barátomnak köszönheti a nagyérdemű. Mikor ő maga is megérkezik, barátságosan köszöntöm, hiszen klánjaink is jóban vannak egymással és mi magunk sem viseltetünk rossz érzéssel egymás iránt. Széles vigyorral jelzem neki hogy igaza van.
- Igen, okozott némi fennforgást a saját házunk táján is a dolog, nem mindenki volt olyan lelkes mint jómagam - mosolyodok el, pillantásom ezzel egy időben siklik végig a fiaimon. Darryn természetesen minden létező módon megpróbálta megúszni, de nem engedtem el neki, és most vérig van sértve hogy feszes kis nadrágban kell pompáznia, pedig igazán nincs semmi szégyellnivalója. Aztán elvigyorodom az érkező farkaspáron, hiszen igaza van, remek hallásom révén hallom amit mond, de nem sértődöm meg, minek is tenném?
Darryn után nézek, ahogy elindul kifelé de nem tartóztatom, ha akar akkor hadd menjen, de pillantásom végig magán érezheti, nem örülök neki hogy kivonja magát ez alól a halálosan poénos bál alól. Még Noel is megtalálja a magának tetszőt itt, akkor Darryn is képes lenne erre. Végül még Angie is eljött aki egész eddig húzódott hogy nem akar. Üdvözlök mindenkit aki érkezik és szóba elegyedek azokkal akik mellettünk táboroznak le.
- Nassyr! Örülök hogy eljöttél, már azt hittem nem is számíthatok rád itt - húzom oda a fiamat egy könnyed ölelésre, és Darry felé is hasonlót tanúsítok ha visszajön a bátyjával és nem robog kifelé dúvad módjára.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sharmila Henderson


avatar


Hozzászólások száma :
4

TémanyitásTárgy: Re: Bálterem   Vas. Dec. 31, 2017 1:43 pmMindenki & Mila
Don't worry, be happy

Izgatottan fészkelődök és már legalább ötödjére ellenőrzöm a ruhámat az elmúlt tíz percben. Mivel csak nem régen érkeztem a városba nagyon új nekem még minden és örültem a meghívónak hiszen mindig is szerettem bálokra és fogadásokra járni, ez nem változott meg sok sok év alatt sem. Igaz, egyedül nem a legjobb, de Callum volt olyan kedves hogy felvetette hogy mehetnénk együtt, mert neki sincs kivel, de kihagyni nem szeretné. Így történt hát meg hogy most csillámlok tetőtől talpig. A férfi színeihez öltözve választottam ki a dresszem. Sárgás aranyszínű mint a népszerű gyerekmesében Belle ruhája és így illeni fogok a feketébe öltözött Callumhoz. A hajamat is feltűztem balerinás kis kontyban egy két tincs maradt szabadon csak az arcom körül hogy mégse legyen olyan nagyon szigorú a megjelenésem, és megperdülök egyszer kétszer a tükör előtt. Nagyon élvezem ezt. Szinte sosem veszek fel ennyire szűk és ennyire simulós ruhákat, így egy kicsit zavarba is jövök, főleg hogy Call testvérei is itt nyüzsögtek, de azt hiszem megkedveltem őket, a pörgős húgát és a még pörgősebb öccsét. Egészen aranyos, bár én mindig is szerettem az ilyen típusú embereket.
Limuzinnal érkezünk a bál helyszínére és nagyon izgatottan nézelődök, hiszen az első nagyszabású esemény amin részt vehetek mióta idejöttem, még szép hogy mindent látni és tudni akarok. Figyelek a férfi szavaira, ahogy bemutat Kanaménak aki a másik klán vezetője. Kellemes hangulat uralkodik, nem feszültség, és ez még inkább mosolyra késztet.
- Remélem hamarosan megismerhetem. Amennyit már hallottam róla, igazán kíváncsi vagyok - mosolyodom el, és biccentek a kérdésére. Elindulunk az italos asztalok felé, és közben bámészkodok.
- Nagyon szép maga a hely. Ez tényleg évente van? Mi volt a tavalyi téma? - kérdezősködök ahogy elveszem a poharam és megköszönöm. Belekortyolok a kedvenc vértípusomba ahogy a férfit fürkészem. A sminkem is finom, arany és pezsgő színben dominál.
- Akkor körbevezetsz? - kérdezem ahogy belekarolok és ha elindul akkor követem is, puha léptekkel a könnyű kis balerinacipőkben.

 megjegyzés || ♫ Ceasefire ||
••
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dorothea Coldstone


avatar


Hozzászólások száma :
281
Age :
27

TémanyitásTárgy: Re: Bálterem   Hétf. Jan. 01, 2018 12:51 pmBál és Thea
Szerencsém, hogy azért a legtöbb alvilági vezető ismeri egymást, és ezáltal a velük érkezők már el tudnak vegyülni és a a kellemes duruzsolás tölti meg a termet. Egymásra figyelnek, ezért nekem nem kell semmilyen formában a házigazdát játszanom. A témával is megbarátkoztam most már, hogy annyira el vannak foglalva a kinézetükkel, hogy nem figyelnek semmi másra. Így sem engedem el Rukot, ha nem muszáj, pusztán mert jobban érzem magam tőle.
-Remélem... Most egész jó -biztosítom egy csók kíséretében, hiszen most nem érzem magam annyira feszültnek, hogy baj legyen később, de azért nem a legtökéletesebb. Próbálom pozitívan nézni a dolgot.
-Azta, ezt nem gondoltam volna. Olyan befelé fordulónak tűnt mindig is -kommentálom, miután megtaláltam, mire is akarta felhívni a figyelmem a vőlegényem. Valami lehet a lányban, ha Richard legidősebb gyermeke talált magának valakit és meg kell hagyni, nagyon csinős nő. Elhessegetem a tündéreket, amint közelebb jönnek, nem vagyok különösebben oda értük. Valamit tesznek a fejemmel és napokig hajlamos vagyok zavarodott és álmodozó lenni, ha velük beszélek, ami nekem nem tesz jót.
Látom Enzot közeledni és szélesen elmosolyodom, szeretem ezeket a farkasokat, olyan terapeutikus a közelükben lenni és még engem is befogadtak. Az energiájuk megnyugtató, mint egy kutyáé, de mégis más,
szeretek velük lenni. Megvárom, hogy közel érjen, mielőtt köszönnék.
-És ezt a szép fiatal hölgyet honnan sikerült összeszedni? Még nem láttam a városban -kérdezek kedélyesen, úgy tűnik a lány is feszeng, vagy legalábbis nem ért mindent.
-Nem vagyok elég idős, hogy nénizzenek, de valamiért ő mégis megteszi -hajolok közelebb magyarázva lányhoz, de épp csak egy kicsit. -Dorothea Coldstone, Intézetvezető, de hívj csak Theának. Ő a vőlegényem, Ruko -mutatom be az oldalamon álló férfit is. Úgy tűnik, Enzo már ismeri.

Outfit l ©️ l Music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Richard D. Reeves


avatar


Hozzászólások száma :
34

TémanyitásTárgy: Re: Bálterem   Csüt. Jan. 04, 2018 3:26 am

Merry Christmas

Néhány vigyorgásomat leszámítva úgy állok Kaname mellett, mintha kötelező lenne, bár erről szó sincs. Csupán sokkal jobb kettesben szemlélni az arcokat, miként élik meg a nem éppen megszokott témát. Az érkező farkas megjegyzésére elmosolyodok, felé pillantok és oda is intek neki egy bólintás kíséretében. A Brooklyni Alfa fia, Enzo, tudom, tavaly megjegyeztem, és azóta találkoztam az apjával is, aki éppen mellettünk talált állóhelyet magának.
-Ez nálunk sem volt másképp.
Voltak ellenérzések, de azért a gyermekeim rájöttek arra, hogy mindez egy poén, nem egyéb. Akasha is eljött, akiről tudom, mennyire nem kenyere az ilyen felhajtás, és ha jól tudom, még a barátnőjét is elhozta. Feléjük pillantok, igen, jól sejtettem. Örülök annak, hogy kibújt a csigaházából és végre boldognak látszik.
Zerge külön érkezett, ami nem baj, , legalább kiszakad a mókuskerékből végre, és van olyan kedves, hogy velem jön körbe, bár nem kívánom tőle, hogy egész éjjel ott álljon, mert bizony, nekünk ez többnyire erről szól, de ő érezze jól magát.
-Jól jegyezd meg az arcokat, vicces lesz visszagondolni rájuk.
Súgom neki oda, mikor épp senki illetéktelen nincs a közelünkben, végül útjára engedem, nem szükséges, hogy fogja a kezem. Ami viszont feltűnik az az, hogy még Angie is eljött. Hosszabb ideig időzik rajta a tekintetem, érzem, hogy valamit mondani szeretne, és keríteni fogok rá alkalmat, ez biztos.
Amikor éppen ezt tenném, megérkezik Nassyr, aki Darrynt hozná visszafelé magával, és amikor Kaname átöleli, elég rájuk néznem, hogy elnevessem magam.
-Ne legyetek ennyire morcosak, tessék megtalálni a jó oldalát. Egyébként pedig mintha szégyellnivalótok lenne.
A komfortzónától távol áll, elhiszem, no de ennyire nem vészes egyik sem öltözék sem, hogy gyászosan kelljen felfogni. Azt látom, ha ölni lehetne, barátom még holtában is halott lenne, azok a pillantások...
Ismét Angie felé pillantok, ha úgy véli, nyugodtan félrevonulhatunk, bár ha Akasha felém tart, akkor egy pár percre egészen biztosan az elnézését kérem, de szeretném megismerni a bájos kísérőjét is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Siri Nathanael


avatar


Hozzászólások száma :
22
Age :
532

TémanyitásTárgy: Re: Bálterem   Vas. Jan. 07, 2018 8:51 pm

Sejtem, hogy Chero hamar el fogom veszteni, mert azonnal megtalálja magának a legszebb pasit a teremben és elkezd vele beszélgetni és flörtölni, ezért meg sem próbálok többé kommunikálni vele, amint bevetette magát. Engem nem igazán köt le az ilyen politikai pofavizites dolog, örülök, ha tudok beszélni valakivel, anélkül, hogy nagyon hülyének nézne, szóval az ilyeneken csak akkor szólalok meg, ha nagyon jó okom van rá. Körbenézek és nem igazán van itt számomra érdekes dolog, kivéve a fiatal vámpír srác jelmeze, amire azonnal lecsapok úgymond.
Lelkesen pattanok oda hozzá, hogy szemügyre vegyem a ruháját, fél füllel hallgatom a kérdésemre a választ és ezzel semmi másra nem tudok figyelni. Felnézek rá a félig térdelő állapotomból csillogó szemekkel, nagyon tetszik a ruhája.
-Hát ez nagyon király! Ja, hogy ez? -pillantok végig magamon- Egy filmből lestem el, ami tulajdonképpen goth metál opera film izé, de nagyon szeretem, ezért megvarrtam magamnak. Még ezt is én csináltam -mutogatom meg a karkötőt, a két kis karmocskát a mutatóujjaimon és a szöges nyakörvet. Még szerencse, hogy a tollak nem idegesítenek, különben nem tudnám hordani a dolgot.
-Siri! Cherohoz tartozom -kapok észbe és állok föl, hogy kicsit félszegen kezet rázzak vele és mutatok az alfám irányába.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Angelique Delacroix


avatar


Hozzászólások száma :
13

TémanyitásTárgy: Re: Bálterem   Vas. Jan. 07, 2018 10:37 pm

Csendes ácsorgásom úgy tűnik célba ért, mert Richard egyre többször pillant felém. Fontos lenne tisztázni, hogy mi is legyen a bár jövője. Végül is önkényesen vettem át, de ki tudja, talán kóbor barátnőm újra vissza tér, és nem akarom hogy egy romhalmazt találjon a helyén. Talán ha minden rendben megy Richard megengedi, hogy bár nem az ő klánjához tartozom, de vezessem a szórakozó helyet. Kaname azt mondta mikor ezt felhoztam neki, hogy akár át is költözhetek ha gondolom, de egyenlőre még nem jár ilyesmi a fejemben.
Miután a férfi ismét felém néz, úgy döntök, hogy oda libbenek mellé. A közvetlen közelében állni olyan érzés, mintha egy élő szobor mellett állnék, ösztöneim mégis azt súgják, hogy a kinézete érző szívet takar.
-Mr. Reeves -mosolyodom el, és szégyen nélkül belé karolom, hogy messzebb vonhassam a kis társaságtól. Ez a beszélgetés csak ránk tartozik.
- Mint tudja, én vettem át a Burlesque vezetését Celestine sajnálatos eltűnése után. És bár önkényes foglalás történt, remélem, hogy együtt tudunk majd működni -mosolygok rá, egy csábos mosollyal, talán túlságosan is csábosra sikerült. Egyenlőre csak erről szeretnék beszélni vele, de nem zárkózom el semmi elől.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dante di Canio


avatar


Hozzászólások száma :
66
Age :
955

TémanyitásTárgy: Re: Bálterem   Hétf. Jan. 08, 2018 8:56 pm

Valóban nem két perc, míg minden lezajlik a protokollnak megfelelően, és nem mintha odalennék ezekért, de túl lehet élni. Már közben is észlelem, hogy az új nőstény sündörög, de megvárom, míg mindent letudok, és csak utána fordulok felé, hogy köszöntsem.
-Ez esetben, örvendek, Cheza.
Az, hogy megdicsérem, nem az illemnek szól, még ha ez elvárt is egy ilyen rendezvényen. Pont, hogy az elvárásokba szoktam beleszarni magasról, ha nem egyezik a véleményemmel.
-Álszent lennék, ha azt mondanám, van miért.
Elmosolyodok a megjegyzésére, túl vagyok már azon, hogy udvariasságból is hazudjak bárkinek, akár magamat is beleértve. Tudom, hogy festek, van tükröm, bár eljátszottam már a gondolattal, vajon milyen lenne egy olyan ábrázat, amit még megközelíteni sem mernek, mert rá van írva, hogy "menekülj!". A pillantásai félreérthetetlenek, egyértelműen az a típusú nőstény, aki gyűjti a trófeákat, ha egy jobb képű hím kerül a közelébe. Meglep? Nem. Jelét sem adom, hogy esetleg zavarna.
A pulthoz lépek, két poharat fogok meg, mindkettő puncs, így kínálom fel neki az egyiket.
-Egészségére.
Kerülöm azt a fajta kellemetlenséget is, hogy két különbözőt válasszak, hogy utána kelljen azt is tisztázni, mégis melyiket óhajtja. Közelebb lép, én pedig nem mozdulok, nem az a fajta hím vagyok, aki meghátrál bármi elől is, de sejtem, hogy ezt ő pontosan tudja.
-Nem zavar, kedves Cheza, köszönöm. Valóban, ez a rendezvény nem alkalmas semmiféle tárgyalásra, itt a falnak is füle van. Egyeztessünk időpontot, és kérem, döntse el, hol lenne önnek alkalmasabb. Semleges területen, esetleg önnél?
Apró nemet intek a fejemmel mosolyogva. A bál sok dologra jó, de nem üzleti és egyéb megbeszélésekre. Ezért is ajánlom fel az egyeztetést, és adom meg a döntés jogát a nősténynek. Miért nem említem, hogy nálunk is megejthetjük? Mert nőstény, illetlen lenne, továbbá a múltjából fakadóan talán így nagyobb biztonságban érzi magát.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Noel Dessauge


avatar


Hozzászólások száma :
105
Age :
21

TémanyitásTárgy: Re: Bálterem   Kedd Jan. 09, 2018 5:23 pm

Szerencse, hogy kiemelkedően jó a hallása, így azt is hallja, amit Richard mond, azt is amit a farkasok beszélgetnek, közben pedig kifejezetten jól szórakozik Darrynon és Nassyron. Tényleg ennyire elviselhetetlen? Ne már, pár órát ki lehet bírni így is. Amit pedig Kaname tesz, el kell fordulnia, hogy ne röhögjön fel hangosan. Azt nem illik, nagyon nem, és semmi kedve kihúznia a gyufát sem az Apjánál, sem a Vezérnél.
Az új falkát is szemmel tartja, legfőképp azt a nőt figyeli, aki már ott is van a brooklyni alfa környékén. Kemény. Bár nem tudja, hogy ez náluk hogy megy, de a jelek szerint Dantét nem zavarja a dolog. Viszont a jelmeze feltűnést kelt, azaz valakinek szemet szúr, amint meg is lepődik, mert így nem szokták megnézni, azaz ennyire nem.
-Köszi. Aha, az. A goth az megvolt, az operára sosem tippeltem volna. De tetszik. Tényleg? Szuper lett.
Elismerően és vigyorogva bólint, azt ő nem mondhatja, hogy maga készítette, mert ha így lett volna, akkor abból lett volna a katasztrófa.
-Örülök Siri. Igen, azt sejtem, együtt masíroztatok be. Ő az alfátok?
Kérdezi érdeklődve, miközben kezet nyújt a lánynak. Ami feltűnt neki, valahogy nem lát férfiakat, ami már önmagában véve is furcsa. Hogy keveredtek ide? Majd megkérdezi Kanamét, hátha tud valamit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bálterem   

Vissza az elejére Go down
 

Bálterem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

 Similar topics

-
» Bálterem

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Archívum :: Játékok :: Karácsonyi Bál 2017-