Árnyvadászok

Minden attól függ, honnan nézed. Az egyik ember fényt lát, a másik sötétséget.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk

Latest topics

by Adam Vincent Kane Kedd Nov. 06, 2018 2:48 pm

by Adam Vincent Kane Kedd Nov. 06, 2018 12:29 pm

by Enzo di Canio Hétf. Nov. 05, 2018 5:37 pm


by Enzo di Canio Hétf. Nov. 05, 2018 4:26 pm

by Kouji Asashima Hétf. Nov. 05, 2018 2:32 pm

by Rune Kristofer Eklund Hétf. Nov. 05, 2018 8:31 am

A hónap reagolói
Adam Vincent Kane
 
Rune Kristofer Eklund
 
Enzo di Canio
 
Kouji Asashima
 
Dorothea Coldstone
 
Minerva Cheney
 
Danielle Monge
 
Liona Bianca di Canio
 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share | 
 

 Erdőségek, ahol Matt bújkál

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Matt Holey


avatar


Hozzászólások száma :
38
Age :
29

TémanyitásTárgy: Re: Erdőségek, ahol Matt bújkál   Szer. Feb. 07, 2018 8:04 pm

Dante, Lio és Matt


Csend lesz aztán mindegyik árnyéka úgy vetül rám, mintha felgyújtottam volna az isteneik templomait. Először a lány hangját hallom meg és csak támasztom a fejemet a kezeimmel, de érzékelem a hím felől hogy közeledik. Kint éltem az erdőbe, és amint befejeződik a lány szavai érzem, hogy most fog rám lecsapni és menekülni is szeretnék de megfog, így csak kapálódzás marad. A félelem azonnal riaszt és azt mondja menj el, búj el. De túl erős én meg túl gyenge. Aztán beszélni kezd hozzám én pedig hallgatom a szavakat. Csak nyelek egyet a keze alatt miközben fogom a kezét ami engem fog. Úgy érzem magam mint egy patkány amit kicsaltak aztán lefújtak patkány irtóval. Igyekszem lenyugtatni gyorsan kapkodó lélegzetemet és végül csak behunyom a szemeimet. Inkább vissza küldöm az érzéseimet ismét oda ahova valók. Annyi mindent vissza vágnék de nem teszem meg csak kinyitom a szemeimet és nézem az övéit. Az marad ami eddig, nem felejtek. Megjegyzek dolgokat másoktól. És azokat dédelgetem magamban. Abból építkezek amit magam tapasztalok és csendben maradok ahogy eddig is tettem mindig. A csend meg óv mindenkitől. Ahogy leszáll rólam csak fekve maradok és a plafont nézem. Hogy legyen az ember önmaga, ha ezért is megkövezik? Már nem hallok semmit a gondolatokat csak fekszem és lehunyom ismét a szemeimet. Elszámolok magamban 50-ig míg a képek el nem tűnnek a fejemből és nem marad más mint a semleges semmi. Nem hallom már a rácsokat, nem hallom dühöngő szörnyemet, és a farkasom végig csak nyüsszögve bújik valamelyik sarokban. Szervezetek nevét.~Nevelde. Ez a nevük....~üzenem egyszerűen és röviden.~Még valami udvarba se mehetek ki? Nem bírom az épületeket...~miközben ezt küldöm csak figyelem a plafont és lassan veszem a levegőt. Nem tudok messzire menni fáj a kezem és az átalakulással csak leszedném a gipszet, vagy kötést. De ki akarok menni. meg fogok bolondulni, ha további napokat kell itt töltenem. Nem akarom ezt a szobát. Ki akarok menni a szabadba. Csak érezni az illatokat és az időjárás adottságait és ennyi....

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Liona Bianca di Canio


avatar


Hozzászólások száma :
32
Age :
878

TémanyitásTárgy: Re: Erdőségek, ahol Matt bújkál   Kedd Feb. 13, 2018 9:20 pm

A kölyök dühe érthető, hiszen nem kevés és nem könnyű dolgokat kellett kiállnia, de az nem mentség a kirohanására. Ha velem tette volna ezt, én csak simán felpofozom és itt hagyom, de Apám már más tészta, neki példát kell statuálnia. Elnézve a kölyök farkasát, sejtem mennyire félhet, vagy utálhat most minket, de a reakcióját nem szabad ennyiben hagyni. Nem vetítheti le másra a saját keserűségét, ez egy falkában nem működik, márpedig falkában kell ezután lennie. Arra leszek majd kíváncsi, hogy a Praetor Lupus mit fog dönteni vele kapcsolatban, mert ha nem beszámítható és a mondén társadalomra nézve veszélyes, akkor el kell vinniük rendes falkából. De előbb amúgy is ki kell vizsgálniuk a helyzetet.
Végighallgatom Apámat és biccentek felé, amikor kiadja az utasítást.
-Igenis, egy héten belül meglesz a találkozó -már ismer a Praetor is, Apám is, hatékony vagyok és gyorsan cselekszem mindig. Szinte sosem rám kell várni, akármiről van szó.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dante di Canio


avatar


Hozzászólások száma :
66
Age :
955

TémanyitásTárgy: Re: Erdőségek, ahol Matt bújkál   Csüt. Feb. 15, 2018 9:26 pm

Sok dolog van amit megértek, egy bizonyos szintig baromi toleráns vagyok és türelmes is, ám nálam is van egy határ, amit ha átlépnek, hát nem vagyok valami kedves.
Matt kirohanása súrolja azt, még ha számításba is veszem a fiatalságát, meggondolatlanságát és azt, hogy most jutott el odáig, hogy minden létező és nem létező sérelmét rázúdítsa arra, aki éppen a környezetében van.
Egyáltalán nem akarom bántani, ha akarnám vagy akartam volna, rég megteszem, de helyre kellett tennem annyira, hogy tudja, minket ne keverjen össze a múltjával. Arról nem tehetünk, hogy számára minden fedett helyiség egyenlő a börtönnel, és képtelen elvonatkoztatni attól, ahogy arról sem, hogy mások miatt tele van rettegéssel.
Felajánlottam neki egy lehetőséget, ha már az én területemen flangált, ha nem kell, akkor nem fogok időt fecsérelni rá, átadom a Praetornak, aztán kezdenek vele amit akarnak. Egyelőre más okok miatt szeretném felkeresni, de azt most nem részletezem.
-Köszönöm. Ennyit szerettem volna tudni. Miért ne mehetnél ki? Ez nem egy cella, ebben az épületben lakunk. Itt mindenkinek szabad kijárása van, az pedig rajtad áll, hogy élsz a lehetőségeddel, vagy sem.
Elhamarkodottan sem szeretnék dönteni, mindent tudni akarok erről a szervezetről és a többiről is, hogy akiket lehet, elkaphassunk és felszámolhassuk az ilyen kócerájokat.
-Köszönöm, Lio.
Ismerem a lányomat, tudom, hogy precíz és gyors, mindig ilyen volt. Viszont tényleg találkoznom kell a Praetorral, hogy megbeszélhessük a részleteket, mert ez nem telefon téma.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Matt Holey


avatar


Hozzászólások száma :
38
Age :
29

TémanyitásTárgy: Re: Erdőségek, ahol Matt bújkál   Szomb. Feb. 17, 2018 10:06 pm

Amint befejezik a diskurációt és elmondja amit akar nekem még hirtelen mászok át az ágyon és megyek az ajtóhoz gyors lépésekkel. Azt mondta kimehetek. Kicsit meghúzom az ajtót de nem tépem ki a helyéről. Igazából minden szó nélkül ott hagyom őket és keresve a természethez való kiutat nézek körül és szaglásomra hagyatkozva hamar meg is lelem. A hátsó részre jutok ki. Pontosan az otthonuk mögé. Ahogy kint vagyok úgy nyelem a levegőt mintha vízből bukkantam volna ki. A fejemben lévő nyomás szinte elszáll és ismét biztonságban érzem magamat. Szeretek kint lenni. Itt az vagyok aki vagyok. Itt csak én vagyok. Itt nincsen semmi és senki. Nincsenek "társnak" nevezett hazugok akik azt hiszik fel vannak jogosítva arra, hogy dirigáljanak. Nincsenek megmondó nagyok akiknek még az érzéseidet sem adhatod ki. Csak te vagy. Lassan körbe fordulok 360 fokot majd eldőlök a fűben és élvezem a hideget ami körbe öleli a testemet. Hogy én vagyok. Itt akarok lenni örökre. Nem akarok innen bemenni sehova sem. Ez az én helyem. A természet ölelő csendje. Lassan kinyitom a szemeim és az eget nézem. borús felhők jönnek. Fúj a szél és hideget hoz. De nem zavar. Lenyugtat és boldog vagyok tőle. Az ő törvényei igaziak. A többi mind hazugság és valaki kitalálta, hogy uralkodhasson mások felett ezt az egészet. De én nem leszek többet bezárva. Nem...Soha többet.


Köszöntem a játékot! Smile )
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Erdőségek, ahol Matt bújkál   

Vissza az elejére Go down
 

Erdőségek, ahol Matt bújkál

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

 Similar topics

-
» Erdőségek
» Erdőségek
» Fenyőerdők
» Fumiyuubo erdőség
» Erdőségek

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Archívum :: Játékok-