Árnyvadászok

Hasznos dolog a megpróbáltatás, mert olyan, mint a mérges vipera: fogában drága gyógyszert rejteget
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest News
2019
Május
10.
Kikerült egy új Rangfoglaló Olvass tovább >>
2019
Aug
26.
Új moderátort kaptunk! Olvass tovább >>
2019
Okt
13.
Megújult külsővel és belsővel megyünk tovább! Olvass tovább >>
Chatbox
Staff members
Oldalunk

Latest topics
Nice to meet ya, wolfies Emptyby Zach Daniels
Vas. Dec. 08, 2019 1:03 pm

Nice to meet ya, wolfies Emptyby Mark S. Crawley
Szomb. Dec. 07, 2019 10:02 pm

Nice to meet ya, wolfies Emptyby Aedion Ancarth
Csüt. Nov. 28, 2019 9:36 pm

Nice to meet ya, wolfies Emptyby Aedion Ancarth
Szer. Nov. 27, 2019 9:48 pm

Nice to meet ya, wolfies Emptyby Aedion Ancarth
Szer. Nov. 27, 2019 8:51 pm

Nice to meet ya, wolfies Emptyby Adam Vincent Kane
Hétf. Nov. 25, 2019 9:54 pm

Nice to meet ya, wolfies Emptyby Gioia Selvaggio
Pént. Nov. 22, 2019 6:15 pm


A hónap reagolói
Mark S. Crawley
Nice to meet ya, wolfies Bal11Nice to meet ya, wolfies Kyzyp11Nice to meet ya, wolfies Jobb11 
Teresa Hightman
Nice to meet ya, wolfies Bal11Nice to meet ya, wolfies Kyzyp11Nice to meet ya, wolfies Jobb11 
Zach Daniels
Nice to meet ya, wolfies Bal11Nice to meet ya, wolfies Kyzyp11Nice to meet ya, wolfies Jobb11 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share
 

 Nice to meet ya, wolfies

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Cheza Roah Sails


Cheza Roah Sails


Hozzászólások száma :
59

Nice to meet ya, wolfies Empty
TémanyitásTárgy: Nice to meet ya, wolfies   Nice to meet ya, wolfies EmptyPént. Dec. 22, 2017 11:07 am

Annyira de annyira morcos, dühös, kétségbeesett és holtravált voltam, hogy csoda, ha nem látszott. Márpedig nem látszott, szemöldökömet szigorúan ráncolva össze, ajkaim pengevékonyra összehúzva, miközben vezettem. Követtem azt a perverz vigyorú nyurgát, aki egy eléggé lerobbant épülethez vezetett. Bíztam benne, hogy ez csak a külcsín, de bemasírozva valahogy belülről sem lett egy palota. Na nem mintha nagy elvárásaim lettek volna. Azonban hosszú utazásból, aztán meg csatából érkezve nem éreztem magamban az erőt bármiféle dologhoz is kezdeni, úgyhogy az első nap további részében Siri-nek sírtam el minden bajomat. Mindez tegnap volt, én meg mélyeket sóhajtva fekszem Ambrose ágyában. Vagyis immáron az enyém, de úgyis le fogom cserélni. Mindent, le fogok cserélni. Sóhajtva egyet szólok be az éterbe, essünk túl rajta. Asszem az a hely elég nagy lesz mindenkinek.
~Tíz perc múlva gyűlés a nappaliban. Legyetek ott.~
Nem eresztettem bő lére, elvégre nekem is fel kell tápászkodni és élhető fejet varázsolnom magamra. Egy fekete bőrnadrágot veszek fel, derekába gyűrve a vérvörös atlétaszabású toppomat egy ugyanilyen színű körömcipővel egészítem ki. A telefont a jobb zsebembe csúsztatom, mialatt az ujjaimmal kifésülöm úgy nagyjából a hajamat és a tarkómnál lazán összetűzöm. Hét perc telt el. Elkezdtem izgulni. Mi lesz ha rám rontanak? Vérfürdő... bár ezt nagyon nem szeretném. A három gráciának biztos nem tetszik az ittlétem, hiszen nálam nem lesznek olyan pozícióban, hogy kis kedvencek. Mert fhűűű, de irritálnak. Nyolc perc. Vajon ott lesz mindenki? Kell majd valakit nekem kihúzni a barlangjából? Kilenc. Ideje indulnom. Hosszú léptekkel hagyom el a szobát és a tizedik percben megérkezem a nappaliként szolgáló helyiségbe. Vannak itt páran, de dunsztom sincs, hogy ez most a teljes létszám-e vagy sem. Ambrose nem volt túl jó a jelenléti ívekben. Szusszanok egyet, és besétálva nagyjából elébük a falnak vetem a hátam.
- Tegnap kissé sűrű napunk lett a végére, így áttettem mára ezt a bemutatkozósdit. A nevem Cheza Roah Sails, az új alfátok. Aki nem hiszi, megtalálja Ambrose hulláját a terület északi határán elásva. Nem fog egyszer csak felkelni.
Pillantok itt a három jómadárra, köztük arra, akinek jussa lett az elásás és rá is bökök a fejemmel.
- Tőle lehet kérdezni, hol van a kutya elásva.
Erre kicsit vicsorog de én meg rávillantom a szemem, és morogva nyugton marad. A farkasom ott ül mellettem, kihúzva magát, pásztázza az egybegyűlteket. Ezüstös fekete bundája tömött, ápolt, és bolyhos. Azt mondhatnánk cuki, egészen addig, amíg el nem roppantja a torkod.
- Van valakinek problémája azzal, hogy itt vagyunk, illetve hogy alfaváltás történt? Az most jelezze és lerendezzük.
Jelentőség teljesen pillantok végig sorba egyesével mindenkin, keresem a jeleket, melyek arra utalhatnak, hogy mindig nézzek a hátam mögé.
Vissza az elejére Go down
Siri Nathanael


Siri Nathanael


Hozzászólások száma :
27
Age :
533

Nice to meet ya, wolfies Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nice to meet ya, wolfies   Nice to meet ya, wolfies EmptyVas. Jan. 07, 2018 9:17 pm

Messzire jöttünk, sokat kellett szenvednünk, de végre megérkeztünk és biztonságban vagyunk. Nekem teljesen mindegy, hogy hol is van az a hol, csak lehetőleg ott, ahol Chero is van és talán ne legyen egy szeméttelep. Na jó, ennél azért vannak specifikusabb igényeim, mert ki tud idegelni a világból, ha nem csöndes a szobám és nincs bent elég fény, de ez tényleg nem olyan sok. Meg az ágy nem mindegy, de kinek nincsenek rigolyái az ágyára. Éppen azzal vagyok elfoglalva, hogy egy szedett-vedett rajzot csinálok az kijelölt új szobámról, hogy milyet akarok majd kihozni belőle, amikor jön Chero üzenete. Újra belefeledkezem a rajzolásba, azért egy fél perc késéssel esek be, mert elfeledkeztem a külvilágról, már megint. De legalább itt vagyok és megállok Cherotól nem messze, hogy lássák, nincs egyedül. Figyelmesen hallgatva veszem szemügyre az egybegyűlt tagokat, és valamiért olyan érzésem van, hogy ez nem az összes, gyanúsan kevesen vannak ahhoz képest. És a három palival is kell majd valamit kezdeni, mert nem fognak a seggükön megmaradni, és akkor a szállás állapotáról nem is beszéltünk.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousNice to meet ya, wolfies Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nice to meet ya, wolfies   Nice to meet ya, wolfies EmptyCsüt. Feb. 08, 2018 3:16 amPack meeting ©️
Éppen a tükör előtt állok és a hajamat rendezgetem, mikor elér hozzám az üzenet. Tíz perc. Még jó, hogy mindjárt kész vagyok.
Tegnap este már hallottam a történtekről, és őszintén kíváncsi vagyok a mi híres neves új alfánkra. Belevaló nőstény lehet, ha tényleg úgy lenyomta Ambroise-t, ahogy a többiek mesélték. Persze még nem sikerült teljesen feldolgoznom a döbbenetet, hiszen egyik pillanatról a másikra történt minden, de mivel inkább meglepettséget, mint gyászt érzek, biztosan hamar túlesek majd rajta.
Egymás után veszem kézbe és tűzöm a kontyomba az addig a számban tartott hullámcsatokat, míg teljesen elkészül a frizurám. Tudom, hogy egy-két kósza tincs így is pillanatokon belül ki fog szabadulni, de mindent megtettem annak érdekében, hogy a maradék csinosan álljon a fejem tetején, ezért nyugodt lelkiismerettel hagyom abba a tollászkodást. Ha jól számolom, még mindig van öt percem. Felveszem a fekete, magassarkú bakancsomat, megkötöm a fűzőjét, majd magamhoz veszem a fekete bőrdzsekimet és indulok. A gyűlés után tervezem elhagyni a főhadiszállást és nincs kedvem visszajönni a szobámba.
Teljesen időben érkezem a nappaliba, az új vezetőség még sehol, de a falkatagok már gyülekeznek. Megállok az egyik fal mellett és váltok pár szót a többiekkel, mire az alfánk is megjelenik. Végigmérem, miközben beszél, de egyelőre nem tudom, mit gondoljak róla. Azt hiszem, kell egy kis idő, mire kiderül, mennyire pozitív vagy negatív változást jelent a jelenléte a falkának. Vannak, akik nálam morgósabban fogadják őt és a bétáját, de mikor rákérdez, mindenki csendben marad. Senki nem kísérli meg kihívni, a látványosabban elégedetlenkedő hímek is inkább befogják a szájukat. Egyelőre úgy tűnik, mindenkinek elég volt ennyi veszteség. Érdekes.


Jegyzet

Vissza az elejére Go down
Minerva Cheney


Minerva Cheney


Hozzászólások száma :
16

Nice to meet ya, wolfies Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nice to meet ya, wolfies   Nice to meet ya, wolfies EmptySzomb. Márc. 17, 2018 10:57 pm
Pack & Minerva

- Hogy a miiiiiii? - pattanok fel ahogy híre jön hogy meghalt az alfánk. Az nem..... Hálaajóégnek! Egyszerűen örömtáncolni lenne kedvem erre az infóra, de inkább csak magamban ujjongok, ahogy elmegy a hírnök. Ettől hangos az egész falkaház, és az új alfát is láttam már. Ezek szerint nem csak vendég, és átutazó hanem maradandó tag lesz. Az a vöröshajú, ő az erősebb ha jól vettem ki.
Másnap viszont minden kétségem eloszlik, mert ismeretlen hang terjed az éterben hogy látni szeretne mindenkit a közös helységben, és így én is összeszedem magam. Kék farmert, könnyű bokacsizmát és egy krémszínű felsőt vettem fel, így jelenek meg. Szőke hajam kissé göndörítve és semmi smink. Azt mondják anélkül is csinos vagyok. Végignézek a többieken, és ahogy belép Cheza és az a fura hajú lány mellette, elcsendesedik mindenki. Ahogy beszélni kezd, szinte látom a farkast is. Hatalmas példány, és el tudom képzelni hogy megölte az alfánkat.
- Problémám éppen nincs, de kérdésem annál több. Te vagy az új alfa, de nem ismerünk. Mit vársz el a falkától? - kérdezem óvatosan, hiszen Ambrose az erőt várta el, és ahhoz mérten rendeződtünk hierarchiába. Élén a kis spleppjével, akik nem igazán boldogok, amit viszonyt örömmel látok. Lesz még baj ezekkel, előre érzem, de ez nem az én harcom lesz.
Make It Rain ¦¦ c.Vissza az elejére Go down
Cheza Roah Sails


Cheza Roah Sails


Hozzászólások száma :
59

Nice to meet ya, wolfies Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nice to meet ya, wolfies   Nice to meet ya, wolfies EmptyKedd Ápr. 03, 2018 12:01 am

Nem vagyok túlzottan boldog, de ezt nem szabad, hogy lássák rajtam. Meg úgy... semmit se mindazon kétségekből, amik most gyötörnek. Erős vagyok, ez nem vitás, vezettem egy kis hatfős csapatot, ez sem az. Otthon az eredeti falkámban is magas pozíciót töltöttem be... de túlzott étvágyamra hivatkozva soha nem túl magasat. Erre most? Nesze neked főmufti. Megérkeztünk, a hívásomra azért páran előkerültek. Nekem így is jó, úgyis a pletyka terjed a leggyorsabban. Azonban az igazán meglep, hogy a három grácia nem nyikkan meg és nem hív ki. Azt hittem vannak olyan ostobák, mint a volt főnökük. Konkrétan arra számítottam, hogy egyszerre rontanak majd nekem, de üsse kő, akkor lerendezzük másként. Nyilván érzik a nyomást, mert farkasom őket vizslatja áthatóan, kitartóan. Meglepetten pillantok le Sirire, mert szerintem mindketten valami hasonlót vártunk és..nem történt semmi. Kezemet ráteszem Siri vállára és magam mellé húzom.
- Ő itt Siri Nathanael. Utánam a legerősebb és legidősebb. Ő lesz a béta.
Huhúúúú, de nem tetszik ez a megalomán girnyóknak. szinte élvezem azt a felháborodást, amit a szemükben létok, de farkasom immáron felemelkedik és négy lábon áll. Nem mernek mozdulni. Aztán megint csend... míg végül valaki mégis megszólal. Rá emelem smaragd tükreimet és halvány mosollyal biccentek neki.
- Köszönöm kérdésed, nagyon örülök, hogy feltetted.
Végigjáratom a tekintetem jelentőség teljesen a társaságon.
- Egy összetartó közösséget, erős köteléket. Egy családot.
Talán mintha felhorkant volna az egyik, de mire odakapom a tekintetem mindegyik fapofát vág. Lesz ezzel még gond.. de majd kertészkedem egy kicsit.
- Lesznek változások. Ahogy eddig láttam... elég sok. Kezdem azzal, hogy nem vagytok rabok. Oda mentek ahova akartok és azzal barátkoztok akivel akartok, amíg nem sodorjátok veszélybe a falkát. Mindössze annyi kérésem van, hogy mindig tudjuk merre vagytok. Merre kell titeket keresni, ha baj van. Majd szerzünk valami eszközt is erre a későbbiekben, de addig is a szólás van érvényben. Majd a napokban szeretném felmérni, hogy mire képes, mit kell fejlesztenünk és kinek milyen feladat passzolhat, amit maradéktalanul meg tud csinálni.
Mondom el szépen nyugodtan, normál hangszínen, mintha mesélnék. Kérdőn pillantok Siri-re mit szokás még ilyenkor mondani?
- Egyéb kérdés?
Nézek körbe, majd tekintetem megállapodik az imént kérdezőn.
Vissza az elejére Go down
Siri Nathanael


Siri Nathanael


Hozzászólások száma :
27
Age :
533

Nice to meet ya, wolfies Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nice to meet ya, wolfies   Nice to meet ya, wolfies EmptyCsüt. Május 24, 2018 9:15 pm

Tudom, hogy Cheronak semmi kedve alfának lenni, de hogy összeszedte magát és a falkát is berendelte meghallgatásra, azt is jelzi, hogy legalább nem hagyja elsikkadni a dolgot. Van felelősségtudata, és jó alfa lesz, csak fogadja el végre a szerepét. Valamikor úgyis eljön az az idő, csak ki tudja, mikor.
Az a három idióta nem tetszik, akik morogtak a hatalom átvételkor még mindig nem tetszenek, és szerintem lesz még velük probléma. Figyelni fogok rájuk, nincs olyan, hogy bántják a Cheromat.
A bemutatásomra csak sokat mondóan bólintok, jelezve, hogy ja, én vagyok az és én leszek a béta, de egyelőre inkább lássanak szótlan erős fajtának, mint olyannak, aki nem mindig tudja, hogy mit is kell mondania, vagy hogyan is kell bizonyos esetekben viselkedni. Nagyon is kompetens vagyok, csak magamat nem tudom megtagadni. Valakinek nem tetszem így sem, amire Chero rögtön ugrik, és lám, máris eltűnt az a valaki. Valahogy nem csodálkozom ezen, ezek sosem merik felvállalni a problémáikat, ha ilyen erős az, aki nem tetszik nekik.
-Az egész épületet fel fogjuk újítani, kipucoljuk a régi bútorokat és lesz egy alapos festés és szigetelés is. És az üres szobákba majd beköltöznek a velünk jött lányok, miután azokat is kitakarítottuk. Amíg a felújítás tart türelmet kérek, olyan gyorsak leszünk, amennyire csak lehet -teszem hozzá Chero mondandójához, hiszen ez érdekel inkább engem. Egyedül akarok nekiállni, egyszerűen nem tudom elviselni, ha valaki más is belenyúl a munkámba, akkor nem fejezem be egyáltalán. De elég gyorsan dolgozom egyedül is, hiszen sokkal többet bírok egyszerre megcsinálni, mint a sima emberek. Remélhetőleg hamar végzek vele.
Vissza az elejére Go down
Minerva Cheney


Minerva Cheney


Hozzászólások száma :
16

Nice to meet ya, wolfies Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nice to meet ya, wolfies   Nice to meet ya, wolfies EmptySzomb. Okt. 06, 2018 8:29 pm
Falka & Minerva

Nem félek a változástól, igazából már bőven ránk fért volna de azért egy kicsit meghökkenek a hírtől, és a találkozóra is kíváncsi vagyok. Lesz itt még ebből balhé és félreértés kétség ne essék. Ambrosenak voltak követői akiknek nem fog tetszeni, már csak az sem hogy az új alfa nő. Nő. Eléggé fogja bántan ia túl nagyra nőtt egójukat és enyhe kárörömmel gondolok rá hogy iszonyúan ki lesznek porolva.
A mondandójára kissé értetlen fejet vágok, hiszen eddig mindez ismeretlen volt, és bár ilyesminek képzeltem el egy falkát, mégis nem ehhez vagyok szokva és furcsa lesz.
- Ez a falka sosem ismert ilyesmit. Ambrose az erőt és a szigorú szabályokat részesítette előnyben így most egy kicsit... patthelyzetben vagyunk - válaszolok, ahogy körülnézel azt hiszem mindenki nevében. De majd kijavítanak ha valami nem tetszik nekik. Aztán a bétának titulált nőre nézek, érzem benne is a kort, de mégsem olyan intenzíven mint Chezában.
- Ez egy jó elképzelés, de mi van ha valaki nem akarja hogy hozzányúljanak a szobájához? Vagy akinek jók a bútorai úgy ahogy vannak? Lesz beleszólásunk ebbe egyáltalán hogy mi akarjuk-e ezt? - kérdezem hogy tisztában lássam a helyzetet és több mormogás is jön mögülem. Remek, én lettem a szószóló.
Make It Rain ¦¦ c.Vissza az elejére Go down
Cheza Roah Sails


Cheza Roah Sails


Hozzászólások száma :
59

Nice to meet ya, wolfies Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nice to meet ya, wolfies   Nice to meet ya, wolfies EmptyKedd Okt. 23, 2018 8:42 pm

To Mindenki ©️
Fogalmam sincs hogyan is kellene ezt csinálni, elvégre még sosem kellett, így jobbára csak mondom, ami eszembe jut. Meg aztán várakozón pillantgatok a lányokra, van-e valakinek egyéb ötlete. Mert nekem momentán nem nagyon van.
- Hmm meglehet, de talán abban egyetértünk, hogy a régi rendszernek mennie kell. Nem tudom ti miként láttok engem, de nem született olyan isten, hogy azokkal az elvekkel vezessek egy falkát, ahogy Ambrose tette. Ezt itt és most, tisztán leszögezem nekik, tetszik vagy sem, nem vagyok ő. Nem is leszek. Soha. Előbb ölöm meg magam, minthogy hagyjam, hogy az eszem elmenjen vándorútra. Közben Siri is hozzáteszi a maga mondanivalóját, s lágyan mosolyodom el. Hát persze, az én kis habókos bétám legérdekeltebb pontja a felújítás. Imádni fogja. Az ellenérvekre rázom a fejem, közben a lányok akik velem jöttek mellém kucorodnak, automatikusan simogatom meg a fejüket, nyugtatva is ezzel őket.
- Természetesen nem akarok senkit sem kipenderíteni a barlangjából, viszont... Lépek oda a falkoz, csupán kopogást mímelve koccantok rajta kettőt, mire egy adag vakolat pereg le róla egy 15 centi sugarú körben. Erre a csúfságra mutatok.
- Nem akarom, hogy ránk omoljon az egész kóceráj. Eléggé megviselt az épület, ha rendbe hoztuk, olyan lesz, amilyennek akarjátok. Ha szivárványszínű szobát akar valaki, akkor az lesz, ha olyanra akarja mint volt, akkor olyan lesz. Hangsúlyozom ki még egyszer, hogy ezért kell leadni a rendelést a színekre, hogy mindenhez legyen mindenünk.
- Visszatérve a kérdésedre, amennyiben a szoba nincs szar állapotban, akkor nem piszkálom. De ha omladozik, meg mállik, akkor megcsináljuk. Nem szeretném, ha fejbe csapna valakit a saját plafonja. Mindettől eltekintve szerintem használjátok ki az alkalmat, hogy olyan szobátok lehessen, amilyet megálmodtok magatoknak.
Hordozom végig a tekintetem a hitetlenkedőkön és állapodik meg végül a szószólón. Ahogy nézem a többinek nincs mersze nyíltan kérdezni tőlem, így igencsak tisztelem, hogy ő ki meri nyitni a száját, na nem mintha keresztbe lenyelnék bárkit is. Felülök egy asztalra, míg a lányok körém gyűlnek.
- Talán.. magamról is mondanom kéne pár szót. Gondolkodom hangosan, mialatt Siri tincseit piszkálom.
- A nevemet már hallottátok, északról származom, a lányokat kissé lentebbről szedtem össze, nem ők az első falkám lévén... ezer éves elmúltam. Egy őrült idióta aljasul levadászta az utolsó falkám hímtagjait, majd rajtaütéssel el akart pusztítani mindannyiunkat. Ennyien éltük túl. Tárom szét a kezem, mutatva a lányokra, mire az egyikük halkan jegyzi meg: "de csak mert te vigyáztál ránk". Igaz... a többiekhez már késő volt. Összeborzolom a haját, mire megszeppenve csöndbe marad.
- Több mint fél éve utaztunk megállás nélkül, a kocsiban aludtunk és a legkisebb neszre tovább álltunk. Nem terveztem, hogy itt ragadunk, nem terveztem, hogy az alfátok meg fog támadni, de így alakult. Úgy vélem, az a legegyszerűbb, ha kihozzuk a helyzetből a legtöbbet, amit csak tudunk. Ti kaptok egy új esélyt egy rendes falkához, mi pedig egy új otthont, ahol végre megállhatunk.

Hey, Don’t stare at my…!
Music

Vissza az elejére Go down
Siri Nathanael


Siri Nathanael


Hozzászólások száma :
27
Age :
533

Nice to meet ya, wolfies Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nice to meet ya, wolfies   Nice to meet ya, wolfies EmptyHétf. Feb. 18, 2019 8:28 pmFalka & Siri
Cheroban megvan a lehetőség, hogy kivételesen jó alfa váljék belőle, hiába van teljes lényével ellene. Sokkal jobban szereti a kényelmes felelősség mentes életet, bár ki akarna egy teljesen új és ismeretlen falka élére állni egy szerencsétlen véletlen miatt? Valószínűleg senki, még én sem tenném meg, ha nem lenne muszáj. De támogatni fogom a Cheromat, hogy jó alfa legyen és egy épkézláb falkát fel tudjunk építeni. Mert jelenleg úgy tűnik, sok munka áll előttünk.
Végigmondom, amit mondani akarok, utána többnyire csak bólogatok a háttérben, nem érzem szükségét, hogy bármihez hozzászóljak. Ez úgyis jobban megy Cheronak ő sokkal inkább a szavak farkasa, mint én. Rá hallgatnak is az emberek, nem úgy, mint rám szoktak. Közben alaposan megnézem magamnak az új falkánkat, hogy memorizáljam, ki is tartozik hozzánk.
Amint belekezd Chero a mesébe, én is közelebb húzódom, mint a többi lány, akikkel érkeztünk, hiszen eléggé összeszoktunk az alatt a félév alatt és nem akarunk nagyon egymás közeléből elmenni. Chero mentett meg minket és végtelenül hálásak vagyunk neki.

Outfit    @    Music
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

Nice to meet ya, wolfies Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nice to meet ya, wolfies   Nice to meet ya, wolfies Empty

Vissza az elejére Go down
 

Nice to meet ya, wolfies

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Archívum :: Játékok-