Árnyvadászok

Minden attól függ, honnan nézed. Az egyik ember fényt lát, a másik sötétséget.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk

Latest topics
by Kouji Asashima Hétf. Jan. 14, 2019 3:10 pm

by Paris Deveroux Vas. Jan. 13, 2019 8:30 pm

by Edward Larsen Vas. Jan. 13, 2019 6:53 pm

by Edward Larsen Vas. Jan. 13, 2019 1:09 am

by Aedion Ancarth Szomb. Jan. 12, 2019 11:03 pm

by Aedion Ancarth Szomb. Jan. 12, 2019 10:50 pm

by Aedion Ancarth Pént. Jan. 11, 2019 10:26 pm

by Vendég Pént. Jan. 11, 2019 7:11 pm

A hónap reagolói
Dorothea Coldstone
 
Namikaze Narao
 
Aedion Ancarth
 
Edward Larsen
 
Darryn Yates
 
Callum A. Dasan
 
Camea Namid
 
Minerva Cheney
 
Mark S. Crawley
 
Paris Deveroux
 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share | 
 

 Leo vs Noel - Surprise

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Leo Wrímans


avatar


Hozzászólások száma :
76
Age :
118

TémanyitásTárgy: Re: Leo vs Noel - Surprise   Szomb. Jan. 27, 2018 10:33 pm


Noel and Leo ©️Hallgatom és olyan aranyos ahogy elpirul előttem. Figyelem és egyre vígabb lesz majd elő veszi a telefonját és mivel szeretek fotózni pár pillanat alatt állítok be dolgokat a telefonján, majd oda lépve húzom magamhoz és elsőnek jöjjön egy normális kép majd jön az, hogy oda fordulva nyomok puszit az arcára, majd harapok meg a nyakát, aztán a fülét, hogy minél jobban piszkáljam ő pedig nevessen nekem. Könnyedén lövöm a képeket, minden hogyan hiszen szeretek fotózni, így nem nehéz egyenesen tartanom és úgy állnom folyamatosan, hogy legnagyobb vágya is teljesüljön a kuka is benne legyen. Csinálok felvállalhatatlantól a vállalhatóig, cukit is szerelmeset is mindent amit csak szeretne. De a végén vissza csúsztatom a farzsebébe a telefont ahogy magamhoz húzom és ismét megcsókolom az alatt a fagyöngy alatt. Olyan kis pici és elfér az ölelésemben én pedig imádom ezért őt. halkan a  nyakába morranok ahogy elengedem ajkait és szorosan ölelem magamhoz.-Holnap is eljöhetsz. Egy ideje úgy sem voltam otthon meg kéne néznem, hogy meg van-e még a lakásom.-nevetek csendesen ahogy lassan engedek de a derekáról nem veszem el a kezemet csak felegyenesedve nézek a szemeibe és simítom el pár tincsét Noelnak.-Olyan aranyos vagy mikor pirulsz....Remélem ez nem veszik ki belőled. Túl szép vagy vörös arccal.-Nem sokszor mondják egy fiúra, hogy szép. De Neol kifejezetten szép. Gyönyörű, és kedves. Egyszerűen tökéletesen ártatlan a szememben. Én pedig egyre jobban biztonságban, melegségben és boldogságban érzem magam mellette. Egyre jobban szeretem őt.

Kérdéses, hogy olykor én spilázom túl a dolgokat vagy mindenki más beteg körülöttem és én vagyok a normális?
Music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Noel Dessauge


avatar


Hozzászólások száma :
105
Age :
22

TémanyitásTárgy: Re: Leo vs Noel - Surprise   Szomb. Jan. 27, 2018 10:54 pm

Túl sokat nem ért a telefonokhoz, használni tudja, de így ennyi, ezért egy szót sem szól, mikor Leo kiveszi a kezéből és mindenfélét állítgat. Türelmetlenül les bele, miket nyomkod, aztán amint elkészül máris mehetnek a képek. Van azok között mindenféle, olyan is, amit az életbe nem mutatna meg másnak csak maguknak, de olyan is, amire azt mondja, van olyan édes, hogy simán.
Persze nem hagyja ki azt sem, hogy Leo nyakába csimpaszkodik, azt sem, hogy őt emeli fel, vagy éppen poénosan végignyal az arcán és társai. A kukának viszont muszáj szerepelnie, így arra azért próbál valamennyire komolyabb arcot vágni, de azért nevet.
A csók sem maradhat ki, elvégre ott van még mindig, persze erről nem készül felvétel, de kit érdekel? Átöleli Leot, és mosolyogva néz a szemeibe, mikor elhajol tőle. Egyáltalán nem alacsony, nem is olyan csöpp, de a férfi kétszer akkora mint ő, széltében, ez van. Egy cseppet sem bánja, egyszerűen nem is foglalkozik ezzel.
-Oké, akkor holnapra elkéredzkedek. Hé, arról azért csak tudnál, ha az egészet ellopták volna, nem?
Nevetni kezd, elképzeli, ahogy egy betörő a hátára csapja az egész lakást egy kötéllel és húzni kezdi maga után. Vizuális típus, nem tehet róla. Szinte bújik az ölelésbe és Leo nyakába csókol, annyira jó érzés így, hozzábújva, ölelve őt.
-Azért remélem, hogy lassan csillapodni fog. Most még nem megy.
A zavarát nem tudja leplezni, egyelőre nem is akarja, de azért titkon reméli, hogy nem fog minden egyes alkalommal kiülni az arcára. Azon azért meglepődik, hogy Leo ezt kifejezetten szépnek találja, ő nem így fogalmazna, de édes tőle, hogy nem mást mond.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leo Wrímans


avatar


Hozzászólások száma :
76
Age :
118

TémanyitásTárgy: Re: Leo vs Noel - Surprise   Szomb. Jan. 27, 2018 11:22 pm

Noel and Leo ©️


Halkan nevetek az élképzelésén és szélesen mosolygok ahogy szemeibe nézek és megcirógatom az arcát.-Pedig szerintem nincs mit ezen szégyelned. Ahogy nekem se azon, hogy ollóim vannak és egy hatalmas méreg farok a seggem felett.-mondom ahogy halkan elnevetem magam.-Szóval ha nekem ezt el kell fogadnom neked azt, hogy ilyen szép paradicsom arcod van.-mondom ahogy össze nyomom neki vigyorogva majd rá puszilok az orrára.-Mert így vagy tökéletes. A pirulós arcoddal,a vizuális kobakoddal, a gyönyörű kék szemeiddel...és azzal, hogy...egyszerűn mindennel.-mondom mert nem találom a megfelelő szavakat ahogy elgondolkodom. A nyakba csókra halkan felmorranok és finoman hajába simítok.-Alig várom, hogy gyere...addigra talán rendet is rakok.-nevetek csendesen ahogy simogatom a derekát és figyelem kék szemeimmel majd fel nézek ismét a fagyöngyre majd ellépek tőle és körbe nézek. Megkapaszkodom a kukába és egy könnyed mozdulattal lendülök felfele majd szedem le és ahogy meg van leérkezem a két lábamra és elengedve a kuka szélét fordulok vissza Noel felé. Rá pillantok és neki nyújtom.-Bele kell majd ragasztani az emlékkönyvbe.-mondom széles vigyorral.-A képek mellé.-mondom ahogy figyelem kék szemeit majd oda hajolva puszilok az arcára.


Kérdéses, hogy olykor én spilázom túl a dolgokat vagy mindenki más beteg körülöttem és én vagyok a normális?
Music
[/color]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Noel Dessauge


avatar


Hozzászólások száma :
105
Age :
22

TémanyitásTárgy: Re: Leo vs Noel - Surprise   Szomb. Jan. 27, 2018 11:42 pm

-Azt sem tudtam, hogy képes vagyok még zavarba jönni. Egy vámpírt sem láttam még elpirulni, bár igaz, idősebbek nálam. Az nekem tetszik, semmi baj nincs az ollóiddal, se a méregfarkaddal, csak te látod rémesnek.
Már az is piruláshoz vezet, hogy Leo dicséri, de amikor összenyomja az arcát, viccesen levegőt fúj ki. Nekidönti a homlokát az övének, és a szemeit nézi. Hát aki erre azt mondja, nem gyönyörű, az vak, vagy direkt hazudik.
-Tényleg? Nekem pedig úgy ahogy vagy. A szemeid fogtak meg akkor, amikor erre sétáltam, azokba szerettem bele azonnal... először. Aztán... aztán az egész lényedbe. Kedves vagy,
irtó helyes, gyönyörű.

Ez így volt, ebben a sorrendben, és akkor még nem is látta Leot félmeztelenül... hát na... számára ő az Adonisz. Ismét megcsókolja Leot, elvégre a fagyöngy még mindig ott van, és ő ki is használja. Sokkal bátrabb mint volt eddig bármikor is, sőt, mint aki rákapott az ízére, szinte követeli is.
-Miattam nem kell, a zseni átlátja a káoszt, abban is van rendszer.
Finoman simít végig az arcán, aztán a mellkasán állapodik meg a keze. Elsőre nem érti az ellépés okát, de amikor meglátja, hogy Leo mire készül, nevetni kezd. Igaza van. A fagyöngy is az ő emlékük, nem másé, így az mindenképpen szükséges. Azért odaáll, hogy ha a férfi esetleg leesne, akkor elkaphassa, de erre nem kerül sor, így félreugrik, mielőtt Leo a földre dönti a lendületével.
-Oké, de együtt csináljuk meg. Azok amik nem vállalhatóak, azokat hová tesszük?
Nevetve kérdezi, mert azért tényleg készítettek olyan fotókat is, amiket nem fognak mindenkinek mutogatni, csak maguknak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leo Wrímans


avatar


Hozzászólások száma :
76
Age :
118

TémanyitásTárgy: Re: Leo vs Noel - Surprise   Vas. Jan. 28, 2018 12:03 am

Noel and Leo ©️


Elgondolkodom a kérdésen ahogy derekára teszem megint a kezemet majd a lakásomra gondolok. -Van a nappaliban egy elég fehér tök üres fal. Egyenleteket meg minden féle gondolat menetet akartam rá írni de szerintem ennek több értelme lenne. Mi lenne, ha a teljesen felvállalhatatlan képeket oda raknánk fel?-kérdezem ahogy rá vigyorgok szélesen és kék szemeimmel figyelem az övét.-Szerintem te így vagy egyedi. Az össze vámpír nem tud elpirulni te viszont nagyon is eltudsz. Különleges az én kicsi vámpírom.-mondom elvigyorodva ahogy halkan nevetek és finoman ajkaira puszilok ismét.-Persze csak akkor ha neked is tetszik ez az ötlet.-mondom ahogy finoman fél kézzel átkarolom a derekát és magamhoz húzom, ahogy a testünk egymáshoz simul. érezheti mennyire ver miatta a szívem.-A mindent nálam saját magadra érsd. Nekem is így vagy a legjobb ahogy vagy. Persze a pirulást sajnálni fogom, ha elveszted de akkor is kelleni fogsz nekem.-mondom ahogy homlokára csókolok és lehajolva ajkaira majd finoman meghúzom alsó ajkát ahogy erősebben húzom magamhoz és ismét megcsókolom ajkait.-Kis bátor vámpírom. Sosem gondoltam volna, hogy csak így le fog valaki szólítani.-mondom ahogy szemeibe nézek és halkan nevetek.-Mennyi lehetetlen dolog történik meg mégis velünk.-mondom ahogy vigyorgok szélesen.

Kérdéses, hogy olykor én spilázom túl a dolgokat vagy mindenki más beteg körülöttem és én vagyok a normális?
Music
[/color]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Noel Dessauge


avatar


Hozzászólások száma :
105
Age :
22

TémanyitásTárgy: Re: Leo vs Noel - Surprise   Vas. Jan. 28, 2018 12:22 am

Amikor meghallja, hogy Leonak is van egy olyan része, ahová irkál, elvigyorodik, miközben ismét átöleli őt a kabát alatt hozzábújva.
-Neked is van ilyened? Nekem egy táblám. Azokra szoktam írni mindent, néha letörlöm vagy áthúzom, de kell. És ha csinálunk egy ilyen parafa táblát és arra tesszük fel őket? Akkor megmarad az irkálós falad is.
Fellelkesül attól, hogy Leo is szokott ilyesmit csinálni, és persze ötletei is vannak azonnal. Miért venne el egy felületet, ha az megoldható másképpen is?
-Lehet. Ahogy az is, hogy kinövöm, de az is, hogy sohasem. Különleges? Csak azért, mert egyvalaki elérte, hogy az lehessek mellette.
Leora néz, és ez így van, így érzi. Nem tudott arról, hogy el tud pirulni, ám Leo mellett sikerült, és ezt ő hozta ki belőle, ami azt jelenti, hogy az érzései nagyon is valósak, máskülönben nem lenne lehetséges.
-Tetszik, és remélem, hogy akkor sosem veszítem el ezt a képességemet sem.
Jól eső érzés hallani a szívverést, régen hallotta már így, persze érzékeli a többi fajnál és az embereknél, de így, mellkason keresztül egészen más. Olyan megnyugtató és egyszerre lelkesítő. Nehezen szakad el az újabb csókból, annyira de annyira élvezi és szereti Leoét, de nem telhetetlen, az is bőven megfelel, ahogy hozzábújhat és szorosan átölelheti.
-Hidd el, én sem... de akkor... akkor az úgy jött, és fel sem fogtam, hogy tulajdonképpen leszólítottalak, és még úgymond... randira hívtalak.
Elvigyorodik, hát utólag mindent átgondolt, akkor jött rá arra, mit tett igazából, és el tudott volna süllyedni, ha ezt ott és akkor racionálisan látja. Na de akkor semmi ilyesmi nem volt, egyszerűen csak... ott volt Leo.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leo Wrímans


avatar


Hozzászólások száma :
76
Age :
118

TémanyitásTárgy: Re: Leo vs Noel - Surprise   Vas. Jan. 28, 2018 12:33 am

Noel and Leo ©️


-Igen van...de...elég csúnya ezért javasoltam, hogy inkább ragasszuk le a képeinkkel, és akkor azokról írok oda nem pedig minden féle zagyvaságot amit másnapra már nem értek.-nevetek.-Én füzettel kezdtem de minden második nap mehettem újat venni vagy ilyesmi így olyan helyekre írtam amik legalább 1 hónapig kibírják velem.-mondom ahogy mesélek Noelnek és közben simogatom az oldalát és a szemeit figyelem az én kék íriszeimmel.-Akkor is különleges voltál mikor én nem voltam ott. Bár számomra mindig különleges leszel.-suttogom ajkaira ahogy finoman össze érintem a homlokunkat és megsimogatom az arcát lágyan.-Én is nagyon remélem, hogy mindig ilyen piros maradsz.-vigyorgok rá ahogy arcára puszilok lágyan és kezemmel finoman simogatom az oldalát.-Nem is bánom, hogy akkor meghívtál ha te nem szólítasz meg magamtól nem beszélek észre, vagy nem merek oda menni vagy inkább elmentem volna.-mondom halkan nevetve ahogy figyelem.

Kérdéses, hogy olykor én spilázom túl a dolgokat vagy mindenki más beteg körülöttem és én vagyok a normális?
Music
[/color]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Noel Dessauge


avatar


Hozzászólások száma :
105
Age :
22

TémanyitásTárgy: Re: Leo vs Noel - Surprise   Vas. Jan. 28, 2018 12:53 am

-Oké, akkor ragasszuk oda, és lesz egy táblád, amire írhatsz, és még megjegyzéseket is fűzhetsz hozzá. Nekem paprjaim voltak meg cetlijeim, olyan is volt hogy összegyűrtem, félredobtam, aztán rájöttem később, hogy mégis kell, és akkor úsztam a galacsinokban, hogy megtaláljam. Akkor... akkor váltottam táblára, mert ezt már én sem tudtam követni.
Nevetve meséli, ő hogyan kezdte. Füzetet nem használt, azaz nem úgy, mint ahogy megszokták. Az apjától azt tanulta, kis pergamen lapokra írt mindent, és végül lefűzte egy bőrkötésű tartóba. Viszont tényleg úszni tudott az összegyűrt papírokban, így váltania kellett.
-Azt nem tudom, nekem elég, ha neked az vagyok.
Csillogó szemekkel néz Leora, senki másnak nem akar különlegesnek látszani, csak neki. Ezzel ő bőven megelégszik, bőven jó így.
-Én azért annyira nem örülnék neki, mert az, hogy mindentől zavarba jövök, ez olyan... olyan... nem is tudom.
Elmosolyodik, kicsit talán kellemetlen is ez az egész, hiszen elméletileg vámpír, akinek ezt rég le kellett volna vetkőznie, mert ez emberi tulajdonság, de nála valamiért megmaradt még.
-Igazából vacsorázni szerettem volna, azaz nasizni, de... azt hiszem elbuktam, mert amikor megláttalak... nem ment. Ott hagytál volna, ha nem szólítalak meg? Pedig... annyira határozottnak tűntél.
Ezt sem tagadja, először tényleg gyakorolni szerette volna amit Darryn mutatott neki, de ez az egész kifordult és átfordult, mert Leo más volt mint a többiek, egyszerűen olyasmit váltott ki belőle, ami miatt képtelen lett volna koncentrálni is. Persze örül annak, hogy így alakult, de azon meglepődik, hogy a férfi simán elment volna, vagy nem szólt volna hozzá.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leo Wrímans


avatar


Hozzászólások száma :
76
Age :
118

TémanyitásTárgy: Re: Leo vs Noel - Surprise   Vas. Jan. 28, 2018 7:39 pm

Noel and Leo ©️


Hallgatom és a kérdésre le pillantok magunk közé.-Akkor valószínűleg igen. Mivel csak két vámpír jelenlétét éreztem volna meg és nem tudhattam milyen a szándékotok így...inkább elmentem volna más felé. Hátha baj jött volna és amúgy is nehezen vakarom le a bajt. Az árnyvadászokat főleg kerülöm mivel nem nagyon szeretjük egymást ráadásul az én nevemet kifejezetten nem így kerüljük egymást ahogy csak lehet. Legalábbis én kerülöm őket...-Vallom meg őszintén ahogy vissza nézek rá.-Tudod ellenségem több van ezért is van talán az, hogy antiszociális vagyok és barátokat egyet nem tudok felsorolni.-nevetek csendesen ahogy szemeibe pillantok és finoman megsimogatom az arcát.-Pedig szerintem nagyon aranyos és csábító tulajdonságod.-mondom ahogy ajkaira puszilok majd hallgatom ahogy arról beszél, hogy ő is mennyi mindent felirkál és, hogyan jutott el a tábláig.-Oké akkor innentől én is táblára fogok írni.-nevetek ahogy az arcát cirógatom finoman.

Kérdéses, hogy olykor én spilázom túl a dolgokat vagy mindenki más beteg körülöttem és én vagyok a normális?
Music
[/color]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Noel Dessauge


avatar


Hozzászólások száma :
105
Age :
22

TémanyitásTárgy: Re: Leo vs Noel - Surprise   Hétf. Jan. 29, 2018 4:19 pm

-Aha. Akkor örülhetek annak, hogy kezdeményeztem.
Meglepi Leo válasza, ezt nem gondolta volna róla, hogy képes lett volna simán elsétálni, mert más fajbeliek közelednek. Persze ahogy kifejti, miért tett volna így, mindjárt más. Azért vigyorog, mert életében először szólított le így valakit, akit nem prédának tekintett végül is, azt is hogy... inkább hagyjuk.
-Mi bajod az árnyvadászokkal? Annyira neccesek?
Még egy darabbal sem találkozott, ha jobban belegondol, így elképzelése sincs róluk. Otthon igen, de nem tűntek vészesnek, nem volt velük semmi gond, akkor itt mi más, hogy Leo kerüli őket?
-Ó, te vagy az ügyeletes rossz fiú? És akkor kezdjek félni? A magányos remete.
Elneveti magát, mert érdekesen hangzik. Ő sem éppen mintagyerek, de azért ha lehet, nem akar olyasmibe tenyerelni, amibe nem kellene... megy az magától is. Tudja, mi a magány, néhol szereti is, de azért némasági fogadalmat nem tenne sosem, akármennyire is.
-Igen? Azért jobban örülnék, ha nem ezzel csábítanék.
Mennyire ciki, még erre is képes elpirulni, és ezt találják csábítónak. Nesze neked magabiztosság, pedig eddig ezzel nem volt problémája, csak Leo közelében.
-Ajánlani tudom, tényleg, csak utána igazodj ki belőle, mit miért és hová írtál.
Vagy le ne törölje, mert akkor játszhat azzal, hogy visszavarázsolja. Szép elfoglaltság, már próbálta és majd hülyét kapott, mire sikerült neki.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leo Wrímans


avatar


Hozzászólások száma :
76
Age :
118

TémanyitásTárgy: Re: Leo vs Noel - Surprise   Hétf. Jan. 29, 2018 10:10 pm

Noel and Leo ©️Csak figyelem és le pillantok a cipőmre majd vissza rá.-Mondjuk úgy, hogy amit csináltam a múltban és ami apám hagyatéka az nekik nem tetszik annyira. Szóval nevezhetjük úgy is, hogy engem köröznek és ők szívesen tépnék le a méreg farkamat a helyéről.-mondom egy fél mosollyal az arcomon ahogy Noel szemeibe pillantok majd le a kezeinkre amit össze kulcsolok vele.-Nos nevezhetsz rossz fiúnak is. De akkor a te rossz fiúd...-mondom vigyorogva.-Egy részt miattuk muszáj kerülnöm a kapcsolatokat, de...téged már nem tudlak csak úgy elengedni. Túl önző vagyok ahhoz, hogy engedjem, hogy elmenj...-mondom csendesen ahogy halvány mosolyra húzódik a szám és szemeit nézek ahogy cirógatom az arcát lágyan és másik kezemmel lágyan cirógatom a kezét ujjaimmal.-Engem már elcsábítottál vele.-nevetek halkan ahogy figyelem és homlokomat az övének döntöm.-Szeretlek Noel...-suttogom csendesen ajkaira.-Majd igyekszem oda figyelni arra a táblára.-nevetek csendesen majd szemeibe nézek és újra hosszan megcsókolom. Érezni akarom, hogy valóban itt van velem és valóban csak az enyém Noel.

Kérdéses, hogy olykor én spilázom túl a dolgokat vagy mindenki más beteg körülöttem és én vagyok a normális?
Music
[/color]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Noel Dessauge


avatar


Hozzászólások száma :
105
Age :
22

TémanyitásTárgy: Re: Leo vs Noel - Surprise   Kedd Jan. 30, 2018 7:32 pm

-Oké. Nem tudom, mit csináltál a múltban, de a méregfarkadat senki nem tépheti ki.
Ezzel az erővel az árnyvadászokat is irthatnák csak azért, mert azok amik. Majd kifaggatja Darrynt erről az egészről, mert még azt sem tudja, ők milyen viszonyban vannak velük. Leot meg ne kőrözze senki, nem adja.
-Igen, az enyém.
Vigyorog, annyira nem érdekli, hogy ki mit gondol Leoról, az az oldala amit megismert belőle, az egy végtelenül kedves énje, és őt sem bántotta, vagyis nem lehet rossz boszorkánymester.
-Vagyis ha kitudódna, hogy te meg én, azaz mi... akkor baj lenne belőle? Azért ez nem így megy. Senkire nem kényszeríthetik rá a magányt, ez az én véleményem. Nem is akarok elmenni, nem azért rohantam utánad.
Nevetve mondja az utolsó szavakat, hát szép kis fogócska volt, mire beérte Leot, szó se róla. Ha pedig már utána rohant, hát nem fogja itt hagyni egyedül. Fogja a kezét, és annyira boldognak érzi magát most, lehet, hogy önzőség, de senkinek a kedvéért nem fogja eldobni.
-Azért... azért nem így akartalak. Meg azt se tudom mit akartam igazán, csak... csak azonnal megtetszettél, és most rájöttem, hogy beléd szerettem.
Kellemetlen, ha ezzel csábít, bár egy szempontból jó, idősebb halandóknál, ha vacsorát keres, de nem így akart párt találni. Végül is nem bánja, hogy így alakult, egyetlen egy dolog érdekli, mégpedig az, hogy Leo is így érez, semmi más. Jelenleg ő a legboldogabb vámpír a szigeten, de lehet, hogy egész Amerikában.
-Oké, utána pedig várom az élménybeszámolót, mennyire vált be.
Mosolyogva csókol vissza, szorosan öleli a férfit, hozzásimul, érezni akarja őt mindenhogyan.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leo Wrímans


avatar


Hozzászólások száma :
76
Age :
118

TémanyitásTárgy: Re: Leo vs Noel - Surprise   Szer. Jan. 31, 2018 10:14 pm

Noel and Leo ©️


Szorosan át ölelem derekánál miközben csókolom majd lassan elengedem és szemeibe nézek széles vigyorral.-Akkor nem merek majd rosszat mondani róla.-nevetek halkan tréfálkozva egy kicsit miközben lassan billegni kezdek oldalra vele lassan mintha táncolnék vele.-Nem is bánom, hogy oda jöttél, életemben nem láttam még ilyen szép férfit mint te. Nem szoktak ilyet mondani fiúkra, hogy szép hanem helyes meg jól néz ki. De te kifejezetten gyönyörű teremtés vagy.-mondom ahogy lassan eltűröm tincseit a homlokából.-És most már az én szépségem.-mondom elvigyorodva ahogy homlok csókot adok neki és szorosan magamhoz ölelem.-Nem arról van szó, hogy megtiltják nekem Noel. Ha megtudják, hogy fontos vagy nekem fel is használhatnak ellenem, hogy esetleg úgy fogjanak meg engem. Néha a cél érdekében sok mindenre képesek vagyunk bármik vagy bárkik vagyunk.-mondom ahogy szemeibe nézek és finoman megsimogatom az arcát.-Mindig mozgásban voltam miattuk, és hogy ne kezdjek senkihez se kötődni pont ezért...-mondom féloldalas mosollyal ahogy a szemeit figyelem majd mélyet szusszanok.-Igen, nem tudod hogy mit csináltam és kitudja mit csinálok még. De néha a szabályokat fel kell rúgni bizonyos dolgokért. Én pedig olykor magasról le tojom a szabályokat.-mondom ahogy szélesebb lesz a mosolyom ahogy szemeibe nézek.

Kérdéses, hogy olykor én spilázom túl a dolgokat vagy mindenki más beteg körülöttem és én vagyok a normális?
Music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Noel Dessauge


avatar


Hozzászólások száma :
105
Age :
22

TémanyitásTárgy: Re: Leo vs Noel - Surprise   Pént. Feb. 02, 2018 11:14 pm

-Ne legyél cinikus, elég ha én az vagyok. A táblával nincsen semmi gond.
Elneveti magát a csók után, szegény tábla mit vétett, mikor csak segítségnek van. Játékosan oldalba bokszolja Leot, adja itt az ötleteket, és akkor tessék. Hálátlan.
-Én is, bár akkor magam is meglepődtem, hogy csak úgy leszólítottalak. Én? Nekem te tűntél gyönyörűnek... még soha senkit nem rohantam le így.
Hirtelen még magától is megijedt akkor, de egyszerűen képtelen lett volna ott hagyni Leot. Az, hogy őt szépnek látja, mosolyt csal az arcára, örül neki, főleg amikor kimondja, hogy az ő szépsége. Csillogó szemekkel bújik az ölelésébe, úgy érzi magát mint egy kisgyerek, aki boldogabb mint valaha. Raul látná, valószínűleg ezen szórakozna, el tudja képzelni, milyen gyerekesen viselkedhet, de Leo mellett nem tud másként, és meg sem tudja magyarázni, hogy miért. Azaz de... biztos, hogy a szerelem az oka, és ha az, akkor még sokáig szerelmes szeretne lenni.
-Aha. Engem használhatnak, ha tudnak. Van egy olyan érzésem, hogy ahhoz másnak is lenne egy-két szava. Remélem.
Elmosolyodik, elég szigorú szabályaik annak, már ami a fajnak tulajdonítható, bár ahogy azóta már tudja, Párizsban sokkal őrültebbek voltak, Kaname sokkal de sokkal lazább, nem fojtja meg az övéit. Lehet, hogy nem túl régen csatlakozott a klánhoz, de abban biztos, hogy az Atyja sem hagyná, hogy bántódása essen, már ha nem saját maga provokált.
-Akkor én most veszélybe sodortalak. Azt azért nem akartam.
Félti Leot, hát annyira kedves és szerethető, nehogy már valaki elvegye tőle csak azért, mert neki nem tetszik, hogy esetleg boldog.
-Nem, valóban nem, de a szabályokat én is sajátosan értelmezem, már persze amit lehet.
Elvigyorodik, ha nem ő találja meg a bajt, akkor a baj találja meg őt, ez nem újdonság. Bár amióta idejött, még nem is csinált semmi eget rengetőt.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leo Wrímans


avatar


Hozzászólások száma :
76
Age :
118

TémanyitásTárgy: Re: Leo vs Noel - Surprise   Vas. Feb. 04, 2018 2:10 pm

Noel and Leo ©️


Hallgatom a válaszait és közben figyelem kék szemeimmel majd ahogy játékosan belém bokszol halkan nevetek majd a nyakához hajolva fújok bele és harapom meg majd emelem fel és tartom miközben felnézek rá kék szemeimmel.-Nem azért mondtam te.-mondom ahogy tartom őt és igazából sokáig elbírnék itt ácsorogni vele hogy két kezemet derekán össze kulcsolva tartom őt.-Én sem álltam csak így szóba valakivel.-mondom ahogy figyelem és mellkasába nyomom a fejem mert az van most velem szemmagasságban ahogy felemelve tartom őt.-Ebben reménykedem én is, hogy ha meg is tudják, hogy itt vagyok és valahonnan tudomást szereznek rólad a klánod miatt nem mernek veled packázni.-mondom ahogy lassan felnézek rá ismét arcára emelve kék szemeim majd lassan leengedem és kihúzva magamat simítok két kezemmel az arcára.-Mert ha nekem kell megvédeni téged abban nem lesz köszönet. Néha tudok kegyetlenebb is lenni mint ahogy azt bárki gondolja. És aki az én Noelemet bántani merészeli az előbb lesz földben sok ezer darabban mint hogy kettőt pislogna.-mondom ahogy eltűröm pár kósza tincsét majd ismét ajkaira tapadok ahogy rá is puszilok az arcára és magamhoz ölelem szorosan.-Sose fogom hagyni, hogy egy ujjal is hozzád érjen bárki is...És nem sodortál veszélybe. Magam léptem a veszélybe. Hiszen én is akarom, hogy velem legyél és innentől kezdve ez így is lesz.-mondom széles vigyorral.-A baj mindenkit megtalál ha akar Noel. Csak valakik kiváltságosak és többször fogadja őket a kegyeibe.-nevetek csendesen.-Elkísérjelek haza? Jobb lesz lassan elindulni...-mondom ahogy az órámra pillantok majd vissza rá.

Kérdéses, hogy olykor én spilázom túl a dolgokat vagy mindenki más beteg körülöttem és én vagyok a normális?
Music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Noel Dessauge


avatar


Hozzászólások száma :
105
Age :
22

TémanyitásTárgy: Re: Leo vs Noel - Surprise   Vas. Feb. 04, 2018 7:43 pm

Ösztönösen is ugratni kezdi Leot a tábla miatt, de amikor veszi a poént, szélesen elvigyorodik. Jó lesz ez így, örül, hogy nem besavanyodott típus, igaz, ez már a képeknél is kiderült.
-Persze, persze, nem azért mondtad. Akkor kapsz falra ragaszthatót.
Nevetve harap vissza, de arra nem számított, hogy Leo fel is emeli majd a levegőbe.
-Ez annyira fura. Olyan határozottnak tűnsz, és akkor kiderül, hogy mégsem. Azt pedig majd meglátjuk, de egyelőre nem hiszem, hogy ebből bajod lenne neked is. Remélem, hogy nem.
Egy apró csókot nyom Leo ajkaira miközben leteszi a földre, és már most tudja, hogy ha a férfit bárki is bántani akarja, segítséget kér ahhoz, hogy megvédje, de meg fogja védeni. Egyedül még nincs ereje hozzá, ezzel is tisztában van, ezért felelőtlenül sem ígér.
-Csak nem lesz erre szükség, de ha mégis, ásni jól tudok.
Nevetni kezd, ha valamiben profi, az a sírásás, szóval ha mégis eltenne valakit láb alól Leo, akkor hamar eltüntetnék a nyomait. Ideig-óráig.
-Akkor jó, én pedig... vállalom a veszélyt veled. Olyan mint egy kaland, de azért majd kerülöm a necces helyzeteket, hogy ne rántsalak magammal, jó?
Mosolyogva ölel vissza, úgy bólogat arra, hogy a baj mindenkit megtalál. Őt különösen, van benne gyakorlata, vagyis kiváltságos. Bizony ám.
Persze érdekli, hogy Leo mégis mikbe mászott bele eddig, de nem fog rákérdezni, mert a férfi akkor fogja vele megosztani, ha úgy gondolja, rá is tartozik.
-Lenne kedved? Örülnék neki.
Tudja, hogy későre jár és mennie kell, de az, hogy Leo felajánlotta neki, hazakíséri, annak annyira megörül, mintha karácsony lenne. A kezét nyújtja felé, hogy akkor indulhassanak is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leo Wrímans


avatar


Hozzászólások száma :
76
Age :
118

TémanyitásTárgy: Re: Leo vs Noel - Surprise   Hétf. Feb. 05, 2018 12:10 am

Noel and Leo ©️


Figyelem kék szemeimmel és halkan nevetek.-Határozott is vagyok, de valljuk be Noel te vagy az első...aki nem csak a szex miatt van velem. És nekem is nem csak a testiség kell. Nem volt még senkim akibe...szerelmes voltam.-mondom ahogy szemeibe nézek és mélyet szusszanok a beismerés után.-Szóval annyit tudok a szerelemről mint most te.-mondom ahogy lassan megfogom a kezét és rá hagyom ismét a vezetést mert ő tudja hol lakik én pedig csak elkísérem őt, mert ameddig lehet vele akarok lenni. Mellette akarok lenni. Lassan lépkedek vele azért nem kapkodom el ezt az elválást. Számolok és tudom van még idő a napfelkeltéig.-Valamelyikünk úgy is rántja a másikat a bajba. De pont ezért lesz kalandos az egész. Figyi legalább nem unatkozunk egymás mellett.-vigyorgok rá ahogy finoman zsebembe csúsztatom a kezünket.-Ásni én is tudok. Csak adj egy kanalat, ha ásód nincs is.-mondom halkan nevetve ahogy az útra figyelek, hogy mindent megjegyezzek amit látok, hogy legközelebb is vissza találjak Noelhez.  Szorosan fogom a kezét és amikor oda érünk az említett szállásához megállok a kapunál és vele szembe fordulok. Az épületet mustrálom.-Szép ház.-mondom elvigyorodva ahogy vissza tekintek rá majd oda hajolva hosszú csókot adok neki.-Vigyázz magadra Noel, és...-bele túrva másik zsebembe szedem elő a kis jegyzetfüzetem és egy tollat a belső zsebemből. Rá firkantom a telefon számomat és oda nyújtom.-Ezen elérsz bármikor.-mondom ahogy szélesen rá mosolygok, majd újabb csókokat lopok tőle sokat vagy hosszút, rövidet amennyit csak lehet bármilyen formában.-Hívj fel.-suttogom miközben ölelem magamhoz és a szemeit figyelem kék íriszeimmel ahogy homlokomat az övének döntöm majd még egy utolsó csókot lopok tőle majd lassan elengedve várom meg míg be megy az épületbe és tűnik el a szemeim elől. Mélyet szusszanok és a hajamba túrok lassan ahogy elvigyorodom majd elengedek egy hangos "Juhút" az éjszakába ahogy futásnak eredek. Egyszerűen repülök Noeltől....Szerelmes vagyok, és ezt az egész világnak tudnia kell...

Köszönöm a játékot! Csill Hearts )

Kérdéses, hogy olykor én spilázom túl a dolgokat vagy mindenki más beteg körülöttem és én vagyok a normális?
Music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Noel Dessauge


avatar


Hozzászólások száma :
105
Age :
22

TémanyitásTárgy: Re: Leo vs Noel - Surprise   Hétf. Feb. 05, 2018 8:25 pm

Figyelmesen hallgatja Leot, de amikor elhangzik, hogy nem csak a szex miatt van vele, rákvörössé válik az arca.
-Ó. Én vagyok az első?Hát...
Tulajdonképpen még soha senkivel nem volt, barátja sem volt, barátnője sem, vagyis az biztos, hogy nem a szex miatt szeretett bele Leoba. Az vicces is lenne. Inkább nem is folytatja, így is zavarban van attól, hogy erről aztán még nyilatkozni sem tud.
-Tényleg? Azt hittem, hogy te már tudod... de azért örülök annak, hogy nem így van.
Mérhetetlenül boldog, soha nem gondolta volna, hogy olyasvalakivel fut össze, aki irtózatosan helyes, kedves és sosem volt szerelmes, csak most. Fogja Leo kezét, és ugyan nem siet, de mutatja az utat is, ami nem titok, legalábbis a kísérője még nem jelezte, gond lenne abból, ha hazakísérik.
-Tetszeni fog, aztán gyárthatjuk a jobbnál jobb kifogásokat, hogy miért is kerültünk bele.
Már előre nevet, vicces szituációik lesznek, csak legyen aki elhiszi, hogy ők tényleg nem akarták ezt, csak így alakult.
-Jó, akkor gyorsabban végzünk, kanalam mindig van.
Közös pont, ásni tudnak, gondjuk ezzel nem lesz. Persze kanállal macerás, de nem lehetetlen. Vigyorogva jegyzi meg, nehogy elfelejtse. Lassan viszont odaérnek a szállodához, így lelassít és végül megáll.
Szívesen sétálna még, semmi kedve bemenni, de muszáj, sajnos közeledik a reggel, így nem maradhat. Hosszasan viszonozza a csókot, mintha évekre válna el Leotól, olyan érzése van. A telefonszámra elvigyorodik, azt meg majdnem elfelejtette.
-Köszönöm. Én is felírom az enyémet, jó?
Kiveszi a férfi kezéből a tollát és zavarában sikeresen Leo kezére kezdi írni. A jegyzetfüzet túl egyszerű lett volna, hát persze. Mikor rájön, hogy mit alkotott, kisfiús mosollyal próbálja leplezni a zavart.
-Bocs, oda is felírjam?
Ettől hülyébb kérdést feltenni már nem igazán lehet, bár jobb több helyen, vagy nem? Bólint, fel fogja hívni Leot, ez biztos, csak bírja ki, hogy legalább a szobájába érjen.
-Jó éjt, és köszönöm, hogy elkísértél. Írj, hogy hazaértél, oké?
Még megöleli őt és meg is csókolja, majd olyan boldogan tűnik el a bejárat mögött, hogy csak na. Valószínűleg Lepkehálóval kell levadászni, mert szinte repked örömében, tagadni sem tudja, hogy fülig szerelmes.

//Én is köszönöm. Loving Ragyog //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Leo vs Noel - Surprise   

Vissza az elejére Go down
 

Leo vs Noel - Surprise

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Archívum :: Játékok-