Árnyvadászok

Minden attól függ, honnan nézed. Az egyik ember fényt lát, a másik sötétséget.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk

Latest topics
by Kouji Asashima Hétf. Jan. 14, 2019 3:10 pm

by Paris Deveroux Vas. Jan. 13, 2019 8:30 pm

by Edward Larsen Vas. Jan. 13, 2019 6:53 pm

by Edward Larsen Vas. Jan. 13, 2019 1:09 am

by Aedion Ancarth Szomb. Jan. 12, 2019 11:03 pm

by Aedion Ancarth Szomb. Jan. 12, 2019 10:50 pm

by Aedion Ancarth Pént. Jan. 11, 2019 10:26 pm

by Vendég Pént. Jan. 11, 2019 7:11 pm

A hónap reagolói
Dorothea Coldstone
 
Namikaze Narao
 
Aedion Ancarth
 
Edward Larsen
 
Darryn Yates
 
Callum A. Dasan
 
Camea Namid
 
Minerva Cheney
 
Mark S. Crawley
 
Paris Deveroux
 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share | 
 

 Túl régen láttalak akkor is elég volt. Csókollak kedves Ryan!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Camilla Wander


avatar


Hozzászólások száma :
38
Age :
891

TémanyitásTárgy: Túl régen láttalak akkor is elég volt. Csókollak kedves Ryan!   Szomb. Jan. 27, 2018 9:26 pm

Ryan és Camilla

Végre egy kis pihenő nap. és én ezt kiélvezem azzal, hogy nem megyek sehova csak téblábolok és élek a boldog napomnak amikor nincs semmi új dolog, mikor nem kell sehol sem intézkedni, mikor Sebastian után se kell takarítani, és mégis el van csöndben. Néha olyan szívesen oda adnám a hímeknek, hogy vigyétek és ne is hozzátok vissza a kölykömet de valószínűleg komolyan vennék és valóban elhagynák valahol. Ma addig aludtam ameddig akartam és ébresztőt se kellett állítanom. Annyira felemelő érzés mikor egyedül fekszel a saját kis kétszemélyes ágyadban és sehol egy horkoló hang vagy nagy test. Igen...szeretem ezt, még ha azt mondják nem szerünk egyedül aludni. Aludtam én eleget másokkal, hogy tudjam értékelni az ilyen helyzeteket. Ahogy kimászok az ágyban meg ejtek egy gyors fogmosást és egy finom kis mosakodást majd fel veszek egy futó nadrágot majd egy sport melltartót és arra egy vékony cipzáros pulóvert. Felkötöm a hajamat lófarokba és magamhoz veszem a kulacsomat. Most emberként akarok kicsit mozogni az erdőben. Amit farkasom annyira nem is bán. Ő még húzná a lóbőrt. Néha a lustaság gondolata az én fejemben is megfordul nagyon nagyon ritkán. Ahogy kilépek az ajtón lassan lekocogok a konyhába és töltök magamnak vizet a kulacsomba. A hátsó kijáraton megyek ki és lépek rá a fűre. Köd van és kicsit csípős a hideg de ezt szeretem. Az ilyen szép, mégis bajlós időjárást. Megropogtatom a nyakamat és nyújtogatok egy kicsit ahogy a végtagjaim is kiropognak ahogy mélyet szusszanok. Érzem azonban a közeledő vaskos energiát ami szinte egy áttörhetetlen pajzsra emlékeztetett régebben is. Már bárhonnan felismerem ezt az erőt és ezt a kisugárzást. A régi emlékek jutnak eszembe és az, hogy mennyire gyerekes tudok néha lenni Ryan közelében és olyasmik derülnek ki rólam amiről magam sem tudok. De az mikor volt már. Viszont a piszkálódásunk lehet az nem maradt el és lehet így fogjuk most is kezdeni a köszönésnél amit igazából nem is bánok. Nem kell mindig "én vagyok a Béta" fejet vágni és ezért roppant hálás vagyok nekik. Meg aztán régen láttam azt a nagy monstrum képét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ryan Elvestaad


avatar


Hozzászólások száma :
21
Age :
720

TémanyitásTárgy: Re: Túl régen láttalak akkor is elég volt. Csókollak kedves Ryan!   Szomb. Jan. 27, 2018 9:39 pm

Leadtam a szolgálatot, jöhet a pihenés és a megérdemelt szabadnap, ami annyit tesz, hogy úgysem fogok pihenni, sem heverészni, mert mindig van valami teendő. No de így szoktam meg. Eddig az őrült finn vérét szívtam, aztán Enzoét, végül a konyhába estem be egy bödön kávéért, mert az éltet. Néha... azaz mindig, ahogyan most is.
Gondoltam körbejárom a területet, ellenőrzöm a biztonsági rendszereinket, ne a többieknek kelljen, de ez megszokott dolog, ennyivel is segítjük egymást. Kocogva indultam el, mindent megnéztem, sehol hem találtam rendellenességet, vagy azt, hogy bárki is meg akarta volna hackelni, buherálni azt, bár az is igaz, a mieink úgy elrejtették, hogy azt aki megtalálja rajtunk kívül, az vagy zseni, vagy áruló. Több lehetőség nincs.
Az erdőt is bejártam már, a kulacsom ürül, és épp visszafelé tartok, mikor megérzem azt az energiát, ami mindig vigyort csal a képemre. A baj az, hogy a bestiáméra is. Camilla...
Egy fűszálat rágcsálva bukkanok fel, és széles vigyor ül a képemen, mikor megállok előtte.
-Drága tündérbogyóm, csak nem az elmacskásodott izmaidat indulsz átmozgatni? Néha nem árt.
Kacsintok, de a mi viszonyunk már csak ilyen. Mindig is ugrattuk egymást, ezután is fogjuk, ilyenkor semmit nem számít, ki milyen titulust birtokol, szórakozás mindenkinek jár.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Camilla Wander


avatar


Hozzászólások száma :
38
Age :
891

TémanyitásTárgy: Re: Túl régen láttalak akkor is elég volt. Csókollak kedves Ryan!   Szomb. Jan. 27, 2018 9:56 pm

Ryan és Camilla

Már meg is jelenik azzal a széles vigyorával amitől mindig az jut eszembe, hogy legszívesebben mint a nénik a kisfiúknak így meghúzogatnám azt a nagy pofáját azt. Ahogy felegyenesedem a szavaira felvonom a szemöldököm de nem tudom elrejteni azt a mosolyt ami elő bújik szép lassan az arcomon és a ritka mosoly gödreimet is elő hozza kicsit.-Csak nem rendezkedni voltál vadember? Csoda, hogy még ruhában vagy.-mondom ahogy ismét lehajolok és megérintem a cipőm orrát.-Jössz velem futni? Vagy túl öreg vagy már ahhoz, hogy utolérd a csajokat?-kérdezem de nem várom meg a választ hanem egyszerűen csak felegyenesedek és elsprintelek mellette, elhagyva a nyílt udvarunkat, hogy körbe futhassam a területet. Most vagy lesz társaságom, vagy valóban lusta dög és nem jön utánam. pedig még utánam is nézhet milyen szépen feszül ebbe a nadrágban a fenekem. Szeretem üdvözölni Ryant, szerintem az első találkozásunknál köszöntünk normálisan egymásnak. De akár milyen is szórakoztató és hasznos ebben a falkában és valahogy mellette mindig elfelejtem a dolgokat és tényleg sikerül kikapcsolódnom. A fák között lavírozok ahogy a vizes földre finoman lépek rá és a lehullott faágakat könnyedén ugrom át vagy lépek fel rá és szökkenek egyet. Szeretek két lábon is szaladni olykor emberként is jó kiszabadulni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ryan Elvestaad


avatar


Hozzászólások száma :
21
Age :
720

TémanyitásTárgy: Re: Túl régen láttalak akkor is elég volt. Csókollak kedves Ryan!   Szomb. Jan. 27, 2018 10:12 pm

Vigyorogva figyelem Camillát, várom a válaszát és a döntését, futni akar és társaságban, vagy esetleg most egyedüllétre vágyik.
-Valakinek azt is kell. Értékelted volna, ha nem abban lennék, mi?
Belemegyek a játékba, mint mindig, sosem hagyom szó nélkül, de ő sem. Nincs mit takargatnom, nincs mit szégyellnem, ő is látott már meztelenül, én is őt, és sosem mondanám azt, hogy nem tetszik a látvány. Nem két éve vagyunk már egymás mellett, ismerjük a másik rigolyáit, szokásait, az lenne a szép, ha nem így lenne.
-Á, mindig rendes vagyok, bevárom őket, hogy utolérjenek ők maguk.
Vigyorogva lövök ki én is miután alaposan szemügyre vettem őt, persze, hogy lehagyom, az előnyt megkapta, de nem fogok végig utána loholni. Ez amolyan kergetőzés kettőnk között, szoktunk ilyet, hallgatólagosan is tudjuk, mikor jön a váltás, és lesz üldöző a másik.
-Elpakoljam a letört ágakat, hogy könnyebb legyen?
Szemtelen kérdés, de ezt sem hagynám ki soha, mert tudom, hogy ezzel is motiváljuk egymást, legyen szó bármiféle edzésről.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Camilla Wander


avatar


Hozzászólások száma :
38
Age :
891

TémanyitásTárgy: Re: Túl régen láttalak akkor is elég volt. Csókollak kedves Ryan!   Szomb. Jan. 27, 2018 10:54 pm

Ryan és Camilla

Hallgatom és beér engem majd meg is előz mire hangosan elnevetem magam és követem szorosan ott vagyok mellette, ahogy megkerülöm de azonnal ismét mellette vagyok, ahogy rá pillantok pattogva.-Mire elpakolnád addigra már rég otthon ülök a forró kádban.-mondom rá kacsintva egy széles vigyorral.-Oh tényleg? Csak nehogy úgy járj, hogy már régen lehagytak téged.-mondom és rá pillantok kék szemeimmel.-Meg aztán...van ennél jobb húsi is. Például én!-mondom ahogy elvigyorodom vissza célozva arra, hogy élvezném e a meztelenségét. Be vallom élvezném. Sok mindent élvezek és a játékot főleg.De amint befejezem a mondandómat megindulok és ismét ott hagyom Ryant és most az útra koncentrálva szaladok ahogy ajkaim között veszem a levegőt és úgy ugrálok mint Maugli a fán, de tudom, hogy a gyorsaságommal ügyes vagyok mert valakinek az adatik nem pedig a testi erő. Szóval minden erőmet bele adva száguldok előre egyre csak dolgoznak az izmaim és élvezem ezt a kis szabadságot ahogy az erdő sűrűjében a szagokra, az energiákra és a lábainkra vagyunk bízva. Ahogy kijutok a sűrűből a hatalmas köddel megszállt rétre jutva zihálva lassítok vissza kocogásba és nézek a távoli ködbe. Olyan gyönyörű. Ismeretlen...És csak a miénk. Amint megjelenik Ryan a sűrűből felé fordulok állva a domb szélén lejtő előtt és figyelem alakját majd tölcsért formálok a kezemmel és egy hangosat vonyítok és szinte vízhangozza az egész terület a hangomat. Halkan kuncogok hallgatva saját hangomat majd dobok egy csókot ennek az ökörnek és elindulok lefele a lejtőn, szaladva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ryan Elvestaad


avatar


Hozzászólások száma :
21
Age :
720

TémanyitásTárgy: Re: Túl régen láttalak akkor is elég volt. Csókollak kedves Ryan!   Szomb. Jan. 27, 2018 11:13 pm

Amolyan kergetőzést folytatunk, egyikünk sem bánja, nem hagyjuk egymást úgy faképnél, hogy utol ne érjen a másik. Én is bevárom Camillát, ahogy ő is engem. Ez a lényege.
-Ó, ne legyél benne olyan biztos, de lehetek olyan rendes is, hogy csak ott érjelek utol.
Kacsintok, felhívás keringőre, így is fogalmazhatnék, de nem kell szájbarágósan mondanom nekem sem, hogy egyértelmű legyen, mire is gondolok.
-Nem szoktak, persze van, akit előre engedek... van akit megvárok...
Az utolsó mondatrésznél rápillantok, ebben minden benne van, egyszerűen nem lehet félreérteni, és nem is akarom, hogy félreértse.
-Na ugye? Akkor meg mit foglalkozzak azzal, hány csaj hagy le, ha a legjobb mindig ott van.
Elvigyorodok, mit kerülgessem a forró kását. Régóta ismerjük egymást, és régóta izzik köztünk a levegő, csak eddig valahogy sosem léptük át azt a bizonyos határt, csupán célozgattunk, utalgattunk. Hát most már nem annyira leplezzük.
Hagyom, hogy ismét eliramodjon tőlem, aztán üldözőbe veszem, de nem arra megyek amerre ő, hanem megkerülöm, hogy majd szemből érkezhessek. Kihasználom, hogy sűrű köd van, ahol eltűnhetek és futhatok tiszta erőből, hagyatkozva az érzékeléseimre, kerülve minden akadályt vagy éppen átugorva azokat.
A ködből lépek elő vigyorogva, széttárt kezekkel. Mi történt? Tudom, hogy gyönyörű a látvány, de ennyire?
-Kicsit acélosabban, megy az neked.
Biztatom nevetve a vonyítás után, hogy a csókot elkapva ismét utána eredjek. Nem lassítok, csak annyira, hogy együtt érkezzünk vissza a szálláshoz.
-Még egy kör? Vagy irány jakuzzi, utána egy reggeli?
Azt egyikünk sem mondhatja, hogy túlzottan elfáradt volna, no de ez megszokott dolog köztünk, emberként nem tudjuk úgy lestrapálni magunkat, ahogy farkasként.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Camilla Wander


avatar


Hozzászólások száma :
38
Age :
891

TémanyitásTárgy: Re: Túl régen láttalak akkor is elég volt. Csókollak kedves Ryan!   Szomb. Jan. 27, 2018 11:49 pm

Ryan és Camilla

Hallgatom a szavait és tudom Ryan nem kisfiú. Akár mennyire is piszkálom mint egy kisgyereket. És piszkál vissza ő is. Olyanok vagyunk mint a kamaszok akik igenis tudják mit akarnak, de leplezik, nehogy mások kiszúrják. Bár már én sem tudom megmondani miért nem léptük át akkor amikor csatlakoztunk Dantéhoz. Nem tiltotta meg senki és szerintem mindenki azt várta, hogy az őrült tank, és az elegáns party lady mikor zárja be maguk után az ajtót. De valahogy ez nem következett be. És én egy kis időre így is engedélyt kértem a távozásra, hogy Wasingtonba menjek. És akkor hoztam Sebastiant aki minden figyelmemet elvette majd jöttek a falka ügyek. A béta feladata és persze azért kellett kicsit foglalkoznom azzal, hogy Sebastian sikeresen beilleszkedjen ide. Amúgy is problémás szegényem nehéz volt de a küzdelemnek vége...Bár tudom, hogy csak egy apára vágyik. Ryan pedig...nagyon is ért ehhez, és valljuk be én is nagyon csodálom azért, ahogy tudd bánni a kölykökkel és mindenkivel egyszerre.
Miközben futok és be vár engem a szavain gondolkodom és sokszor pillantok rá a szemeim sarkából. Ahogy vissza érünk a szállásra megállok az udvaron halkan pihegve ahogy rá pillantok a kérdésre.-Irány fürödni, túl büdös vagy félő, hogy elájulok az újabb kör után.-mondom vigyorogva ahogy megbököm a mellkasát majd kuncogva indulok be előtte. A fürdő előtt azért össze szedem a szobámba a törülközőmet és a tussfürdőmet meg lerúgom a cipőmet. Aztán mosolyogva mint a vadalma megyek be a fürdő rejtelmeibe ahol indítom be a forró vizes gépet majd állok neki a vetkőzésnek. Hát lemarad róla ez a kis tök, vagy amikor beér akkor beér. Felkontyolom a hajamat majd szépen bepakolom magam a meleg vízbe. Mélyet szusszanok ahogy leülök és jólesik nagyon a testemnek a hideg csípős levegő után ez a forró víz. Az arcom is kipirul és pár tincsem kiszabadul a kontyból ami az arcom köré hullik és finom hozzá tapadnak. Gondolkodom a szavakon, és tudom jól már a választ magamtól is szóval nincs mit ezen köntörfalazni már.-Szóval amikor elmentem akkor is vártál?-kérdezem ahogy kinyitom a szemeimet és ha már bent ül ő is akkor felé fordítom a tekintetem miközben finom mosoly szalad az arcomra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ryan Elvestaad


avatar


Hozzászólások száma :
21
Age :
720

TémanyitásTárgy: Re: Túl régen láttalak akkor is elég volt. Csókollak kedves Ryan!   Vas. Jan. 28, 2018 12:06 am

Magam sem tudom, miért alakult ez így, miért vártunk, miért tartottuk meg mindig azt a bizonyos három lépést, amikor egymás társaságában néha úgy viselkedtünk mint az éretlen kölykök. Ezt váltotta fel a kölcsönös ugratás, a burkolt, virágnyelven megfogalmazott célzások, de valahogy mindig megmaradtunk ezeknél, és sosem léptünk tovább, és ennek semmi köze nincs ahhoz, hogy kinek mi a titulusa, hiszen egy falkához tartozunk, egy családba, egy célért küzdünk. Mégis így alakult, bár most tény, nem éppen célozgattam, ahogy Cam sem, a sorok között ott voltak a kimondott szavak, amikre mindketten vágyunk, és nem éppen két perce, holmi fellángolásból.
-Tusfürdőm is van, nem félek használni.
Vigyorogva tűnök el összeszedni néhány kelléket, még a törölközőt sem felejtem el, és máris a fürdőbe tartok, ahol nem kések le semmit, de nem ám. Végignézem, ahogy Cam levetkőzik, figyelem a kecses, formás alakját, ahogy végül beül a forró vízbe. Akkor lépek elő, de egyáltalán nem titkolom, hogy mindent láttam. Pillanatok alatt szabadulok meg én is a ruháimtól, hogy mellette kössek ki végül.
-Mit gondolsz? Ha nem így lett volna, akkor nem magányosan látsz. Persze, hogy vártalak.
Kisfiús mosollyal pillantok rá, hát mégis mit hitt? Ha ennyi éven át, hosszú évtizedek óta folytatjuk a játékunkat, akkor ez a kis idő, míg távol van fogja tönkre tenni? Soha. Voltak akik pályáztak a helyére, de egyikük sem foglalhatta el azt.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Camilla Wander


avatar


Hozzászólások száma :
38
Age :
891

TémanyitásTárgy: Re: Túl régen láttalak akkor is elég volt. Csókollak kedves Ryan!   Vas. Jan. 28, 2018 12:19 am

Ryan és Camilla

Hallgatom és figyelem amikor ki köt mellettem és halkan nevetek a válaszon.-Voltak? Nem véletlenül álmodban látogattak meg vagy értelmezted félre mások egyszerű jelzéseit? Vagy lehet annyira epekedtél utánam, hogy már beképzeltél magadnak barátnőket mi?-mondom ahogy szemeit figyelem és elvigyorodom pimaszul ahogy figyelem és lassan neki dőlök a kezének így az oldalának ér a vállam és finoman neki simulok miközben figyelem ártatlan pillantásokkal.-Nem tudod, kire vársz Elvestaad.-mondom ahogy figyelem mosolyogva és oda hajolva puszilok a mellizmára majd kicsit megemelkedve nyúlok ki a tusfürdőmért, majd nyomok a kis kezembe és rá is nyomok, jobban mondva a mellkasára ami kilóg a vízből majd félre téve a tubust szépen eldolgozom rajta a kezecskéimmel.-Te nagy viking...-mondom ahogy fel nézek rá és nem tudom megint megállni, hogy ne mosolyogjak.-Bár nem mintha én kerestem volna más férfiak társaságát Wasingtonba. Egyetlen egyet kerestem azt is Sebastian volt...-mondom halkan nevetve és jobban bele gondolva Németországban volt az utolsó kapcsolatom férfival. Fel nézek Rynara és megemelve a kezeim a nyakát is betusfürdőzöm majd az arca két oldalát és a haját is.-Most már biztos nem leszel büdös mert én mosdatlak meg.-Nevetek halkan ahogy szemeibe nézek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ryan Elvestaad


avatar


Hozzászólások száma :
21
Age :
720

TémanyitásTárgy: Re: Túl régen láttalak akkor is elég volt. Csókollak kedves Ryan!   Vas. Jan. 28, 2018 12:38 am

-Cam, azért szoktam tükörbe nézni, és hidd el, vannak jelentkezők. Csak... nem érdekelnek, másvalaki viszont igen, elég régóta. Nem tudod, ki az? Úgy néz ki mint te, és mintha ma együtt futottam volna vele...
Elvigyorodok, na vajon ki érdekelne még Camillán kívül? Senki. Rá pedig megéri várni, tudom, akkor is, ha ez évekbe telik. A víz alatt lévő kezem a derekára csúszik, átölelve húzom közelebb, hogy a tusfürdő után nyúljak a másikkal... majd.
-Dehogynem Wander, pontosan tudom.
Nem állítom meg, mikor a mellizmomra kapok egy csókot, de utána magamhoz húzom, arcára simítok és csókolom meg úgy, olyan szenvedélyesen és mégis gyengéden, ahogyan mindig is szerettem volna. Azt hiszem, ideje volt már ennek is.
Most végre a tusfürdőmet is leveszem, és abból kinyomva egy adagot kenem szét Cam vállán, mellkasán és hátán, ahol kilóg a vízből. Jó lesz ez, nála női tusfürdő van, nálam férfi, kit érdekel?
-Én sem kerestem, egyszerűen nem érdekeltek, nem volt bennük semmi, nem volt bennük az, ami benned. Sebastian pedig megér egy külön misét
Elnevetem magam, tudom, mennyit küzd a sráccal, és még fog is, mert hím. Az önérzete hatalmas, és ezt egy nőstény legyen bármilyen kemény is, nem tudja helyretenni. Ez nem azért van, mert kevesebbet érne... a nőstényekkel mi is nehezebben boldogulunk, kell nekik egy másik, aki megérti őket. Ahogy a nyakamra kerül a tusfürdő, az ölembe húzom Camillát, nem akarom hogy távol legyen tőlem, akár pár méterre is.
-Egészen biztos. Precíz és pontos, mint mindig.
Fél kézzel átölelem a derekát, a másikkal egy tincset tűrök a füle mögé, ne zavarja még véletlenül sem.[/color]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Camilla Wander


avatar


Hozzászólások száma :
38
Age :
891

TémanyitásTárgy: Re: Túl régen láttalak akkor is elég volt. Csókollak kedves Ryan!   Vas. Jan. 28, 2018 4:35 pm

Ryan és Camilla

Hallgatom a szavait és halkan nevetek a válaszaira. Érzem a kezeit a derekamon és ahogy közelebb húz magához, majd ahogy elhajolok a mellkasától megérinti az arcomat én pedig engedelmesen felnézek rá kék szemeimmel majd átkarolom a nyakát a csóknál és olyan megkönnyebbülés önt el mikor megkapom ezt. Finoman hajába futnak ujjaim ahogy hozzá simulok majd ahogy húzni kezd az ölébe lassan át vetem egyik lábamat az ölén és így foglalok helyet az ölében miközben a hajával játszom és finom csókot nyomok ismét az ajkaira. Elvigyorodom a szavaira és lassan kimosom a hajából a tusfürdőt meg az arcáról és a mellkasáról és mindenhonnan ahol bekentem őt. Megcirógatom az arcát és szemeit figyelem ahogy finom köröket rajzolok mellizmára. Sebastian említésére pedig egy mélyet szusszanok ahogy lenézek kettőnk közé miközben egyik kezemmel finom a vállára simítok.-Annyira szeretném megérteni őt...De annyira kisfiú...-mondom ahogy lassan felnézek Ryanra.-Én pedig néha túl öregnek érzem magam hozzá.-vallom be neki ahogy szemeit figyelem és lassan mind két kezemet vállán pihentetem ahogy hajával játszok.-Érted,
birodalmi cégeket nevelek, lassan 1000 év van a hátam mögött de a saját fiam a pofámba röhög és mindet felrúg amit lehet...
-nevetek csendesen ahogy egyik kezem a vízbe csúszik majd finom cseppek kezdenek az ujjaimról csöpögni és azokat rá vezetem a mellkasára.-De hát mit várok...fiatal még és persze, hogy lázad én is lázadtam az ő korába...Mondjuk melyikünk nem lázadt akkor..-mondom csendesen egy mosollyal majd ujjaimról tekintetem felvándorol rá és közelebb hajolva finoman a nyakába csókolok majd az állára végül ajkaira hosszan és lágyan miközben jobban hozzá simulok a testéhez ahogy tarkójára simítok majd bele a hajába. Lassan elengedem és homlokomat az övének döntöm.-Hiányzott az a nagy megnyugtató arcod...-vigyorodom el ahogy kinyitom a szemeimet és az övéibe nézek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ryan Elvestaad


avatar


Hozzászólások száma :
21
Age :
720

TémanyitásTárgy: Re: Túl régen láttalak akkor is elég volt. Csókollak kedves Ryan!   Hétf. Jan. 29, 2018 5:34 pm

Az a kis önfeledt játék, amibe belekezdünk, amiben nincs semmi különös hirtelen, csak két ember fürdeti egymást, és mégis sokkal több van mögötte, mint azt bárki is gondolná. Az első csók… azt hiszem, elégedett vagyok, megkönnyebbült, mert amire régóta vágytam, az most teljesült.
Gyengéden kenem szét a tusfürdőt a vállán, a hátán, a karjain és a mellkasán is, hogy utána ugyanilyen gyengéden mossam le róla. Az, hogy ki fog vizet cserélni a jakuzziba, az pont nem érdekel, Cam annál inkább, így amikor megcsókol, nem is engedem el olyan könnyen.
-Gyerek még, Cam, és mondom, ne feledd el, hogy hím. Lázad, és kiröhög, legyél akárhány éves, mert nő vagy.  Náluk nem a kor számít, maga a tény, hogy egy anya van csak mellette, vagy sem. Ez kb. úgy megy, mint az embereknél, ott is a csonka családban az anyák egy idő után nem bírnak a fiaikkal, mert nem tudják pótolni az apa szerepét. Ahogy a férfi sem tudja egy anyáét, legyen bármennyire is piszkosul jó szülő.
Ez az igazság, és Cam hiába tesz meg mindent, egy kamaszkorban beharapott kölyök…. attól nincs rosszabb. Eleve az elég világot ellenségnek látja, pláne ha még egy anya akarja megmondani a kemény, mindent tudó gyereknek, mégis mi a nem jó… nem fog menni.
-Majd itt megtanulja, meddig mehet el… vagy beverik a fejét.
Széles vigyor kúszik a képemre, és szorosan ölelem Cam derekát, ahogy teljesen magamhoz húzom. Nem egy kölyök fordult meg nálam, a kezeim között, valamelyik abból ért, ha falhoz kened, vagy éppen levered, valamelyik abból, ha szépen mondod, vagy esetleg rámordulsz, valamelyiknek pedig egyszerűen arra van szüksége, hogy meghallgasd.
Mindegyikük más és más, olyan még nem igazán volt, hogy ne boldogultunk volna velük. Ha mégis, akkor a kölyök eleve életképtelen volt, és szenvedés volt neki is a bestiának is az együttélés. Nem tartok attól, hogy Sebastian ne tudna beilleszkedni, vagy így, vagy úgy.
Újabb csókot lopok és kapok is, amit semmi kedvem elsietni. Hosszú, gyengéd és mégis szenvedélyes, amiben talán benne vannak az elmúlt évtizedek is, amikben csak kerülgettük egymást.
-A tiéd is. Ideje volt, hogy visszajöjj.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Camilla Wander


avatar


Hozzászólások száma :
38
Age :
891

TémanyitásTárgy: Re: Túl régen láttalak akkor is elég volt. Csókollak kedves Ryan!   Hétf. Jan. 29, 2018 9:52 pm

Ryan és Camilla

Hallgatom a szavait és tudom, hogy Ryan ért ehhez és meg is bízok benne és elhiszem a szavait. De mégis...van bennem egy bizonyos vágy arra, hogy megértsem a fiamat és anélkül, hogy a világot le kéne kiabálnom a helyéről a nélkül is néha vágyom arra, hogy veszekedések nélkül értsek vele szót. De Ryan elvonja erről a figyelmemet és ismét csókokat lop tőlem ahogy én is tőle és az érintése annyira jól esik. Nem is tudom mikor értek hozzám ilyen gyengéden. Hosszan visszonzom a csókjait és finoman megmozdulok az ölében jobban hozzá húzódva szinte minden levegőt, és vizet kinyomva magunk közül. Ahogy elválok tőle halkan pihegek elnyílt ajkaimmal ahogy szemeibe nézek és finoman tarkóját simogatom ujjaimmal ahogy homlokomat az övének támasztom.-Csak...szeretném megérteni őt...azért...aggódom érte...hiszen még csak kisfiú...-mondom halkan ahogy lehunyom a szemeimet és mélyet szusszanok ahogy lassan vállaira teszem kezeimet ahogy szélesen elmosolyodom és orrára puszilok majd halkan kuncogva dőlök neki és fejemet a vállára hajtom. Élvezem a melegségét, a meleg vizet ami körbe ölel minket és, hogy most itt lehetek vele.-Nem is emlékeztem erre milyen jó érzés...-mondom ki halkan ahogy lassan kinyitom a szemeim.-Valakivel lenni... megosztani kicsit a gondolatokat és nem kell mindig erős határozott nőt játszani.-mondom megvallva neki csendesen.-Szóval én is örülök, hogy vissza tértem...-mondom ahogy lassan fel lesek rá széles mosollyal majd az állára csókolok.-Most barack illatod lett.-kuncogok halkan a tusfürdőmre célozva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ryan Elvestaad


avatar


Hozzászólások száma :
21
Age :
720

TémanyitásTárgy: Re: Túl régen láttalak akkor is elég volt. Csókollak kedves Ryan!   Kedd Jan. 30, 2018 8:29 pm

Látom Camillán, mennyire őrlődik a fia miatt, mégsem tudok neki mást mondani azon kívül, amiket elmondtam. Illetve egy dolgot még igen, de azt direkt nem árultam el eddig. Semmivel nincsen elkésve, ezt még bőven rendbe lehet tenni, így próbálom kizökkenteni a mardosásból és helyette inkább csókokat lopok tőle, hogy felvidítsam.
Gyengéden tartom, és így is érek hozzá, igenis érezze, hogy nőből van, és lehet, hogy sok esetben a keményebbik arcunkat mutatjuk, de ez is ott van bennünk. Csak a szemeit figyelem, miközben homlokának döntöm az enyémet, és amikor ismét elmondja, mit szeretne, elmosolyodok.
-Tudod mi a titka az egésznek azon kívül, hogy igen, a hímek mellé nem elég egy nőstény? Gondolkodj az ő fejével és emlékezz arra, te mire miként és hogyan reagáltál. Egyből érteni fogod. Ahogy azt is, miért ellenkezik, és miért nem fogad el tőled olyasvalamit, amit egy hímtől igen.
Felsóhajtok, nehéz a szülők élete, bizony ám, s bár nekem nincs saját kölyköm, de tudom, mint mennek keresztül, nap mint nap foglalkozom a kicsikkel. Jól esik, ahogy Cam hozzám bújik, óvón ölelem magamhoz. Sokszor fordult meg a fejemben ez a gondolat, ám eddig sosem tettem meg, most viszont igen.
-Az, amikor tudod, hogy van valaki, aki rád vár, aki melletted van... nem, nem kell, mindennek megvan a helye és ideje.
Az arcára csókolok, és mosolyogva nézek a szemeibe. Egyikünk sem fiatal, pillanatok alatt át tudunk menni kemény farkasba, de néha nekünk is jár a gyengédség, a szórakozás.
-Semmi gond, neked pedig citrus és óceán. Azt hiszem túl fogom élni.
A többieknek pedig nem fogok magyarázkodni. Ez az új divat, kész. Akinek nem tetszik, elvonul mellőlem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Camilla Wander


avatar


Hozzászólások száma :
38
Age :
891

TémanyitásTárgy: Re: Túl régen láttalak akkor is elég volt. Csókollak kedves Ryan!   Pént. Feb. 02, 2018 6:16 pm

Ryan és Camilla


Hallgatom a válaszait miközben lassan kicsit eltávolodok tőle és kihúzom magam az ölében ahogy szemeit figyelem és finoman cirógatom ujjaimmal a mellkasát majd a nyakát ahogy finom mosoly ül az arcomon és nézem karakteres vonásait. Halkan nevetek a válaszra és finoman eltűröm pár kósza tincsét a homlokából ahogy újra közelebb hajolok hozzá.-Mi lenne velem nélküled és a szakértő tanácsaid nélkül te barack...-suttogom ahogy finoman játszanak tincseivel az ujjaim ahogy szélesen vigyorgok.-Igyekszem majd így gondolkodni, de szerintem veled sokkal szó fogadóbb lesz. Apa kell neki, te pedig...úgy is itt vagy egy magad. Mit szólsz kapsz egy asszonyt is meg egy makacs kisfiút.-nevetek ahogy figyelem kék szemeimmel az arcát. Tudom a falka is amúgy egy nagy család de azért gondoljuk csak végig. Mindenkinek van egy kisebb családi köre a falkán belül. És én szeretném ha az én ilyen kis bezárt körömbe Ryan is bele tartozna. Lassan oda hajolva csókolom meg újra az ajkait hosszan ahogy hozzá simulok és ujjaim végig siklanak az állán majd lassan elválva tőle csókolok a homlokára.-Ideje menni mert olyanok leszünk mint a mazsola.-mondom ahogy elhajolok és halkan kuncogok miközben a szemeit figyelem, aztán egy puszit nyomok az ajkaira majd lassan kimászok az öléből és felegyenesedek a vízben. A forró víz után kicsit elpunyadtam de fogva egy törülközőt csavarom magam köré miután megtörülköztem. Kibontottam a hajamat és lassan beletúrva tincseimbe élveztem, hogy végre szabadon van a hajam és semmi hajgumi vagy csat nem tartja el a lobogástól.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ryan Elvestaad


avatar


Hozzászólások száma :
21
Age :
720

TémanyitásTárgy: Re: Túl régen láttalak akkor is elég volt. Csókollak kedves Ryan!   Vas. Feb. 04, 2018 9:04 pm

Mosoly ül az arcomra, ahogy ölelem, engedve, hogy kényelmesen elhelyezkedjen, miközben a vizes tincseit kihúzom az arcából, végig simítva rajta. Jól esik, hogy végre kimondtam, nem pedig burkoltan célozgattam arra, hogy igen, kell nekem, mint nő, kell nekem.
-Elvesznél, Cam, tudom ám.
Nevetve felelek, de a mondandómban nincs semmi nagyképűség. Egyrészről viccesen mondtam, másrészről azért van gyakorlatom a kölykökben, és még sosem tévedtem egyikkel kapcsolatban sem.
-Nézd, mentor vagyok, azaz az is, foglalkozom velük és nem 10-20 éve. Volt, hogy azt kellett mondanom, megváltás, ha nem kínozzuk tovább, és volt olyan is akiben egyedül bíztam, mert tudtam, hogy nem szerencsétlen, csak több időre van szüksége... de még nem volt olyan, hogy ne jussak valamelyikkel dűlőre, vagy így, vagy úgy.
Azért ismerjük egymást jó ideje,hogy Cam is tisztában legyen azzal, tényleg nem volt még úgy, hogy egy kölyköt ne tegyek a helyére, ha arra van szükség, és jelen esetben Sebastian sem kapna más bánásmódot, ami a fejlődését segíti elő és az érdekét szolgálja.
-Minden vágyam, komolyan.
Adom elő úgy, mintha annyira zavarna a tudat, hogy van egy fia. Pont nem érdekel, hozzátartozik, ennyi. Még az is lehet, nekem is lesz egy kölyköm, bár egyelőre még nem iktattam be az eseményt.
Kisfiús mosollyal az arcomon csókolom az ajkait, évtizedes érzések azok, amiket szabadjára engedtünk most, és azt hiszem, egyikünk sem bánja. Mindketten tudjuk, mi a munka, ami a falkát jelenti, és mi a magánélet. Ezt egyikünk sem keverte össze soha és nem is fogja.
-Ó jaj, és félted a gyönyörű bőrödet, hogy utána vasalni kell?
Vigyorogva engedem el és segítem fel, hogy végül ki tudjon szállni a yakuzziból. A habért bocs, de nem fogok nekiállni kitakarítani.
-Mi a terved? Egy jó reggeli esetleg?
Ritka, hogy mindketten egy napon vagyunk szabadok, de ez most így alakult, és akkor már használjuk is ki, ha lehet. A többieknek már rég üzentem, mit jártam be, mit ellenőriztem, és találtam-e valamit, így erről is le van a gond.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Camilla Wander


avatar


Hozzászólások száma :
38
Age :
891

TémanyitásTárgy: Re: Túl régen láttalak akkor is elég volt. Csókollak kedves Ryan!   Hétf. Feb. 05, 2018 8:36 pm

Ryan és Camilla

Hallgatom a szavait és kidugom rá a nyelvemet ahogy beszól, a bőrömre.-Szeretek nő lenni, és igen vannak dolgok amikre hárklis vagyok. Fogad el.-mondom fityiszt mutatva neki majd oda lépve pipiskedve nyomok az arcára egy puszit.-A reggeli jó ötlet, a konyhában találkozunk.-mondom széles mosollyal ahogy a szemeibe nézek.-Csinálunk valamit közösen. Valami hizlaló kaját mert már egy ideje nem ettem valami jó zsírosat és most szükségem van rá.-mondom ahogy megvárom míg ő is magára vesz valamit aztán kilépve a fürdőből indulok a szobámba, hogy felvegyek valami kellemes ruhát. Egy térdig érő szövetnadrágot veszek fel és egy pólót. Itthonra tökéletes. A hajamat szabadon hagyom és felvéve a papucsomat megyek le a konyhába. Kinyitom a hűtőt és a választékot figyelem miközben kávét teszek fel főni. Amint megjelenik nem nézek fől csak a húsokat nézem.-Mit ennél? Csirkét vagy sertést inkább?-kérdezem ahogy már formálódik az agyamban mit is süthetnénk magunknak.-Ha csirke akkor bundás pipi zöldségekkel és sajttal, ha pedig sertés akkor majonézes kifli tojással töltve a húst pedig megfűszerezve mellé. Nah melyiket szeretnéd?-kérdezem ahogy fel pillantok és megtalálva tekintetemmel nézek rá széles mosollyal a hűtő ajtónak támaszkodva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ryan Elvestaad


avatar


Hozzászólások száma :
21
Age :
720

TémanyitásTárgy: Re: Túl régen láttalak akkor is elég volt. Csókollak kedves Ryan!   Hétf. Feb. 05, 2018 9:38 pm

-Még jó, hogy szeretsz. Akkor lennék bajban, ha azt mondtad volna, nem.
Elnevetem magam, ez aranyos kijelentés volt. Még szép, hogy szereti a nőiességét és nem akarja mindig eltakarni.
-Rendben. Nem sietjük el, az biztos, használjuk ki az időt.
Kisegítem a medencéből, utána pattanok ki én is, de csak minimális ruhát kapok magamra, a szobáig kibírja mindenki, nem? De.
Lazán öltözöm, sima póló és egy halásznadrág, de megigazítom, mégse úgy fessek, mintha a kutya szájából téptek volna ki. A konyhához érve látom, Cam már töri a fejét, mi legyen a kaja és még kávét is tett fel. A kérdés jó, Cam pedig gyors, ez van.
Hátulról ölelem át és a válla fölött nézek a hűtőbe.
-Ha zsírosat akarsz, akkor sertés. A húst megcsinálom én, a töltött kiflit... azt nem vállalom, mert akkor az morzsa lesz, ha én töltöm meg.
Széles vigyorral lépek ki mellé egy csókot nyomva a nyakába. Tudok főzni, ellentétben sok hímmel, de az ilyen pékárukat megtölteni sosem tanultam meg.
-De... nem reggelizni készültünk? Ez már ebéd lesz.
Olyan mindegy, hús van benne, az mindig kell, folyamatosan, így kiveszem a hűtőből és nekilátok felszeletelni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Camilla Wander


avatar


Hozzászólások száma :
38
Age :
891

TémanyitásTárgy: Re: Túl régen láttalak akkor is elég volt. Csókollak kedves Ryan!   Hétf. Feb. 05, 2018 10:49 pm

Ryan és Camilla

Hallgatom és szélesen elmosolyodom mikor hátulról megölel majd halkan morranok egyet jólesően a szavaira. Szeretem mikor így felajánlja a főzést. A nyakba csókra rá pillantottam kék szemeimmel majd finoman álla alá csókoltam lágyan ahogy kivette a húst.-Nem baj, éhes vagyok szóval mi most eszünk.-mondom ahogy kiveszem a sajtot és a tojást. Becsuktam a hűtőt majd kiveszek egy tányért és török tojást és reszelek azért bele egy kis sajtot is. Össze keverem a kettőt és halkan dúdolni kezdek hozzá miközben veszek elő serpenyőt és felteszem olajjal, hogy felmelegedjen majd kifliket és finom rést vágok belé, hogy majd ott megtudjam tölteni. Ahogy ez meg van a sajtot és tojás keverékét elkezdem megsütni és közben leveszem a kávét.-Hogy kéred a kávét?-kérdezem majd ahogy elmondja megcsinálom neki majd magamnak is. Ahogy a rántotta sajttal kész vagyok leveszem a tűzről és megvárom míg kicsit kihűl majd nem kevés kiflit megtöltögetek, hiszen nálunk a kaja az kaja. Ahogy végzek lassan felkarolom a kávémat és a csípőmet a pultnak döntve figyelem Ryant ahogy főz majd a kávéba kortyolok és fel pillantva rá szélesen elmosolyodom. Lassan oda sétálok hozzá s finoman a mellkasára simítok kezeimmel, majd a pólója alá ahogy hozzá bújok hatalmas hátához. Olyan biztonságban érzem magam mellette. Mélyet szusszanok ahogy vállának döntöm a fejem és lehunyom a szemeim majd rá csókolok a lapockájára.-Olyan jó így. Többször is tarthatnánk ilyen napot..-kezeim a hasán állnak meg.-Olyan jó meleg vagy....-mondom kislányosan ahogy zsongok ott mögötte.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ryan Elvestaad


avatar


Hozzászólások száma :
21
Age :
720

TémanyitásTárgy: Re: Túl régen láttalak akkor is elég volt. Csókollak kedves Ryan!   Pént. Feb. 09, 2018 8:12 pm

A hús az enyém, vagyis azt fogom elkészíteni, már ha egyszer elengedem Camillát, mert egyelőre ölelem hátulról, és nem úgy fest, mintha ez lenne a tervem.
-Oké, de akkor éjjel reggelizünk. Nem maradhat ki az sem.
Vigyorgok, és mielőtt nekilátnék a húsnak még az ajkaira csókolok, aztán elmarom a zsákmányt, hogy legyen hús is az asztalon.
Gyors pácot csinálok, e azt nem árulom el, mivel fűszerezem, viszont elég, ha állni hagyom 15 percig. A húsokat szépen felszeletelem, bevágom a pácba és lefedem. Kisütni már semeddig sem tart.
-Tejjel, köszke.
Szeretem feketén is, de ha tehetem, akkor tejjel szoktam felönteni, mert tovább tart. Ha megkapom, azonnal belekortyolok, végül nekilátok a hús kisütésének. Nem kevés szelet az, amit tervezek, de a farkas az enni szokott, nem csipegetni, úgy is lemozogjuk.
Ahogy Cam átölel, megpuszilom a kezét, és próbálom nem megégetni a meleg villával sem. Félig véresre hagyom a szeleteinket, egyik farkas sem szereti teljesen átsülve. Jól esően felmorranok, ahogy hozzám bújik, az ötletére pedig bólintok.
-Támogatom az ötletet, bár elég ritka, hogy jön ki a beosztás. Persze kit érdekel? Majd kipihenem magam, ha éppen nem alszom.
Nem túl sűrűn, de meg szoktuk tenni, hogy kihagyjuk az alvást, és szinte két szolgálatot nyomunk le egyben. Megszoktuk, nem vagyunk már 20 évesek, hogy ez gondot okozzon.
-Meleg? Az azért nem, úúúgy nem.
Nevetek a megjegyzésén, persze Cam is tudja, hogy ezt ő maga érte el,nem más és nem a tűzhely. A hús viszont már rég kész, ki i szedtem, így nekilátok a tálalásnak, és végre a kávémnak is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Camilla Wander


avatar


Hozzászólások száma :
38
Age :
891

TémanyitásTárgy: Re: Túl régen láttalak akkor is elég volt. Csókollak kedves Ryan!   Szomb. Feb. 10, 2018 1:13 pm

Ryan és Camilla

Hallgatom a válaszait és szélesen mosolygok. Jó, hogy nem mondtam le erről a megtermett vadról itt előttem. Pipiskedve csókolok a tarkójára majd engedem el lassan és mielőtt ő megterítene én megterítetek helyette is. Mindent szépen elrendezek és ahogy ő is meg van a hússal illedelmesen leteszem szép kis hátsómat majd ahogy ő is le ül megcsillan a szemem. Közös kaja készítésnél nincs is jobb. Szeretem az ilyesmit.-Nagyon jól néz ki, ügyes vagy Ryan.-dicsérem meg bólogatva majd halkan nevetek és lassan veszek magamnak mindenből, jól megtömve a tányéromat.-Majd alszol velem, ha nagyon kis megnyúzott arccal jössz vissza hozzám.-mondom vigyorogva ahogy lassan enni kezdek és nagyon élvezem az ételt. Tényleg nagyon jól megcsináltuk az egészet.-Ne izgulj tudom, hogy nem a fiúk érdekelnek. Nem kell ennyire tagadnod.-mondom ahogy újabb falatot emelek az ajkaim közé ahogy pimaszkodok.-Úgy is még bizonyítod amikor tudod, hogy nem a fiúik érdekelnek.-mondom és le pillantok megint ahogy boldogan eszegetek. Nagyon tetszik eddig ez a szabad nap.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ryan Elvestaad


avatar


Hozzászólások száma :
21
Age :
720

TémanyitásTárgy: Re: Túl régen láttalak akkor is elég volt. Csókollak kedves Ryan!   Hétf. Feb. 19, 2018 4:58 pm

Ritka, hogy engem a konyhában lát valamelyik tag, legalábbis akkor, ha kaját csinálok, ennek ellenére tudok főzni, csak jól titkolom. Mire a terítékekhez jutnék, Cam már rég megcsinálta, így tényleg csak a tálalás marad, semmi más.
-Köszönöm. Nem nézted ki belőlem, ugye?
Vigyorgok, mert tény és való, hogy mi hímek előbb rendelünk valamit, vagy ugrunk el egy gyors kajáldába, megyünk ki vadászni, mintsem a konyhában ácsorogjunk. Kényelem ez, nem egyéb, persze ha muszáj, azért alkotni is tudunk, legalábbis én igen.
-Annyira azért nem lehetek nyúzott, de ha kell, rájátszom.
Itt meglepően nyugodt minden szolgálatunk, nem úgy, int Nashville-ben volt, így néha az is csoda, ha nem liter számra döntjük magunkba a kávét. A kaja viszont isteni, ez a töltött kifli is ízlik, és ha már ennyi mindent készítettünk, hát nem fogjuk ott hagyni.
-Be fogom, Cam. Remélem. Máskülönben nem vártam volna rád.
Volt, aki lehülyézett, még az őrült finn is, de nem, nem neki lett igaza. Éreztem én, hogy Camilla számára sem vagyok közömbös, de végül eddig húztuk az egészet.
-Mi a következő terv?
Ritka kérdések egyike, mert ez sem igazán megszokott, hogy azzal töltsük a szabadidőnket, amivel akarjuk. Inkább besegítünk a többieknek, de nem, most nem ez lesz. Vele akarok lenni, nem mással.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Camilla Wander


avatar


Hozzászólások száma :
38
Age :
891

TémanyitásTárgy: Re: Túl régen láttalak akkor is elég volt. Csókollak kedves Ryan!   Hétf. Feb. 19, 2018 8:05 pm

Rá pillantok ahogy össze fonom a lábaimat magam előtt és szélesen elvigyorodom.-Ha nem tudnám hány éves vagy akkor igen elhinném, hogy nem tudsz a konyhában szorgoskodni. De mivel nem vagy már mai darab eltudom képzelni, hogy nagyon nagyon unalmas pillanataidban még ennek is neki álltál.-mondom halkan nevetve ahogy lassan megemelem a kezeim és nyújtózok egy nagyot ahogy lehunyom a szemeimet.-Néha rá kell játszani. Végre én se papírokat tologatok és írogatok alá. Nem kell okos férfiakat hallgatnom, hogy ők mindent megtettek mégis befuccsolt a kicsi cégjük. nem kell hallgatnom senkit csak téged. És ez nekem pont elég pihenés.-mondom ahogy elmosolyodom és lassan fel kelek mikor mindent elpusztítottunk és csak az elmosni való tányérok maradtak.-Nem tudom...mindig kitalálok valamit, hogy mit csinálhatnék de mire elérek odáig, hogy időt szakítsak rá elfelejtem. Van ötleted mamut?-kérdezem ahogy a mosogatóba engedek vizet és a tányérokat bele teszem majd elkezdem a mosogatást, miközben várom a válaszát.-Alig várom, hogy be bizonyísd.-mondom kekeckedő vigyorral az arcomon, de nem nézek rá hátra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ryan Elvestaad


avatar


Hozzászólások száma :
21
Age :
720

TémanyitásTárgy: Re: Túl régen láttalak akkor is elég volt. Csókollak kedves Ryan!   Hétf. Feb. 19, 2018 9:17 pm

-Tévedsz. Nem unalmas pillanataimban tanultam meg, hanem szükségből. Egyébként lehet, vagy ez az opció állna fenn, vagy egyik sem.
Nevetni kezdek, na szép kis gondolat, unalmas szabadidőmben jobbat is el tudok képzelni, mint a főzőcskézés. Lehet, vannak ilyen elvetemült hímek, de én nem tartozom közéjük, az az egy biztos.
-Ej, hát nem is örülsz nekünk? Mi is mondunk okosságokat néha. Persze megértem, megváltás csak veled diskurálni.
Vigyorgok, mert tudom, hogy az üzlettársairól és ügyfeleiről beszél, de mi sem vagyunk kispályások. Ugyan ritka, hogy hivatalos hangnemet ütünk meg egymással a falkán belül, ha mégis, akkor vagy gebasz van, vagy olyan "vendég", akire nem tartozik semmi sem rólunk.
-Elfelejted? Tündérbogyó, hogy lehet azt elfelejteni? Több is van. Az egyik opció, hogy betankolunk kajával és mindennel, elterülünk, dumálunk, szórakozunk, filmet nézünk. Másik opció szerintem nem releváns, futottunk, kirándulni el nem indulok... de sétálhatunk is, lazulhatunk valamerre.
Még mindig vigyorgok, mert rengeteg ötletem van, akár íjászkodni is megtanítom, abból nem sikerült kijönnöm, még mindig megy. Persze ha nem választ a fent felsoroltak közül egyet sem, csak akkor. Ismét végigmérem ahogy elhalad előttem a mosogató felé... megérte várnom? Meg. Minden tekintetben. A vigyorom egyre csak szélesedik, főleg az utolsó mondata után, mikor mögé lépek és hátulról ölelem át.
-Tesztelni akarsz? Ej már.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Camilla Wander


avatar


Hozzászólások száma :
38
Age :
891

TémanyitásTárgy: Re: Túl régen láttalak akkor is elég volt. Csókollak kedves Ryan!   Szomb. Feb. 24, 2018 7:31 pm

Ahogy mosom az edényeket megérzem magamon a kezeit és jólesően szusszanok ahogy kicsit oldalra döntöm a fejemet.-Szerintem mi kimozdulunk eleget...Vagyis gondolom. Legalábbis én kimozdulok eleget mikor dolgoznom kell.-gondolom végig. Nem most egy lusta nőszemély vagyok és nem akarok elmenni sehova sem. Ahogy végzek a mosogatással lassan lemosom habos kezeimet és a csapot is kimosom majd lassan vele szembe fordulok kezeimmel megtámaszkodom a pulton ahogy oda hajolva puszilok az orrára.-Van itt pár chips meg innivaló süti meg ilyesmi. Ellopjuk aztán megnézünk valami jó kis filmet. Vagy ilyesmi. Ahogy mondtad.-mondom ahogy szélesen elmosolyodom és lassan megemelve kezeimet simogatom meg az arcát.-És különben is....én mindig tesztellek téged Ryan.-suttogom ajkaira majd finom rá puszilok aztán elvigyorodva lépek ki a kezei közül, hogy megszerezzem a csemegéket pipiskedve a polcokról.-Hozzád vagy hozzám bújunk el?-kérdezem ahogy vállam fölött hátra pillantok rá.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Túl régen láttalak akkor is elég volt. Csókollak kedves Ryan!   

Vissza az elejére Go down
 

Túl régen láttalak akkor is elég volt. Csókollak kedves Ryan!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Archívum :: Játékok-