Árnyvadászok

Minden attól függ, honnan nézed. Az egyik ember fényt lát, a másik sötétséget.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk

Latest topics
by Ruko Masashi Szomb. Dec. 08, 2018 2:02 pm

by Ruko Masashi Szomb. Dec. 08, 2018 12:18 am


by Chezz Princeton Kedd Dec. 04, 2018 7:51 pm


by Zane Nyrani Kedd Nov. 20, 2018 7:49 pm

by Camea Namid Vas. Nov. 18, 2018 11:57 pm

by Camea Namid Vas. Nov. 18, 2018 11:26 pm

A hónap reagolói
Chezz Princeton
 
Ruko Masashi
 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share | 
 

 Hogyan legyünk nők? - Camilla és Caroline

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Caroline Wood


avatar


Hozzászólások száma :
107
Age :
35

TémanyitásTárgy: Hogyan legyünk nők? - Camilla és Caroline   Szer. Márc. 21, 2018 7:00 pm

A konyhában ülök egy bögre teával és élvezem a külső csöndet, miközben a belső zűrzavarral hadakozok. Nicho mindent összezavart. A dili dokim szerint, mégis a legjobb dolog ami történhetett velem, mert hogy jó hatással van rám. Dehát annyi furcsa dolgot érzek miatta. Sokkal erősebben reménykedek mint eddig, csitulnak a rémálmaim, amióta ott alszik velem. Mert igen, már napok óta nálam tölti az éjszakát, és mindig ott van, ha felriadok. Néha úgy érzem, hogy durván kihasználom őt. Persze, ő ezt tagadja. Szereti ezt csinálni, pátyolgatni engem? Lehet a családja miatt, most engem próbál megvédeni, saját magamtól. Már munkát is keres nekem. Jajj de félek visszamenni dolgozni. A sok egyéb mellett az is aggaszt, hogy nagyon kevés ruhám van, amiben tisztességes emberek előtt megjelenhetnék. Most is mint mindig bő, kopott cuccokban vagyok és nem is értem igazából, hogy mit keresek a konyhában. Ilyenkor mindig a szobámban kuksolok. Annyira magamba merülök, hogy szinte megijeszt, mikor belép a bétánk. Hirtelen csak pislogni vagyok képes. Szemtől szembe még sosem találkoztunk.
- Ö... hello - elég félszegre sikeredik ez a köszönés. Figyelem őt és tényleg igaz, hogy gyönyörű nő. Pedig most nincs is kiöltözve. Nicho szerint én is szép vagyok... á ilyen szép sosem leszek...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Camilla Wander


avatar


Hozzászólások száma :
38
Age :
891

TémanyitásTárgy: Re: Hogyan legyünk nők? - Camilla és Caroline   Csüt. Márc. 22, 2018 9:28 pm

A kellemes futás után vettem egy jó kis forró zuhanyt. Jól esett ez a kis mozgás. Végre kicsit a két kan lefoglalja egymást. Ryan nevelhet valakit Se meg kóstolgathat egy nála erősebbet. Jól ki fognak jönni ők egymással én tudom. Ha más nem teszek róla. Egy bő hastáncos buggyos török nadrágot vettem magamra és egy szabadidős toppot. Arra pedig egy kardigánt. A hajamat kontyba hagytam és úgy ballagtam le a konyhába, hogy egyek valami reggelit és főzzek magamnak teát. Ahogy be lépek egy ijedt szempár mered rám én meg pislogva nézek magam mögé, hogy áll ott valaki aki így megijesztette de rá kell jönnöm én vagyok a rémisztő. Felvonom a szemöldököm és elmosolyodom.-Mintha szellemet láttál volna kicsi lány? Nyugi nem eszek embert, se lányokat. Csak fiúkat.-vigyorodom el majd halkan elnevetem magam ahogy megtalálva a teafőzőt pakolom fel miután töltöttem bele vizet.-Amúgy szia! Camilla vagyok de szólíts csak Camnak.-kacsintok ahogy felé fordulok.-Kérsz reggelit?-kérdezem csacsogva ahogy a hűtőhöz megyek és beletúrok.-Mielőtt jönnek a bengák addig kell fogyasztani szóval nincs olyan, hogy "te már ettél" vagy, hogy "én nem vagyok éhes" meg "nem kívánom". Szóval csiripelj madárkám és mit ennél szívesen?-kérdezem mind ezt miközben a hűtőből kilógok félig.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Wood


avatar


Hozzászólások száma :
107
Age :
35

TémanyitásTárgy: Re: Hogyan legyünk nők? - Camilla és Caroline   Csüt. Márc. 22, 2018 9:49 pm

Lesütöm a szemem és az ajkamba harapok. Most hogyan kell viselkednem? Meghunyászkodjak és ne is merjek rá nézni, vagy...? Csacsog, csak úgy dőlnek belőle a szavak. Nem értem. Egyből olyan közvetlen, pedig nem tudja ki vagyok. Vagy mégis? Össze kell szedjem magam, de földhöz vág ez a közvetlen jó kedv.
- Hát... csak... - nem akar több szó kijönni belőlem, csak követem a tekintetemmel minden mozdulatát. Mégsem mondhatom neki, hogy utálok fontos emberekkel - farkasokkal - beszélni. Márpedig egy béta fontos, nem?
- Tudom... én Carol - mondom halkan és nem értem miért kacsint. Ez jelent valamit? Nagyon furcsa ez a nő. De ahhoz képest, ahogy viselkedik, nagyon határozott. Szóval akkor muszáj enni. Tényleg nem kívántam és reméltem, hogy hamar leléphetek, de úgy tűnik, ő nem így tervez.
- Nem tudom. Nekem mindegy - na már megint bőbeszédű vagyok. De mit mondhatnék? Lázasan kutatok, hogy miről beszéljek. A végeredmény egy feketelyuk pedig nem rég még tele volt a fejem gondolatokkal. Viszont ami jó, hogy nem félek. Vagyis nem úgy. Nincs bennem az a rettegés, inkább csak meglepődtem, de azért továbbra is figyelem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Camilla Wander


avatar


Hozzászólások száma :
38
Age :
891

TémanyitásTárgy: Re: Hogyan legyünk nők? - Camilla és Caroline   Pént. Márc. 23, 2018 12:27 pm

Hallgatom és várom, hogy legalább valami mondatot mondjon de még azt sem kapok. Kihajolok a hozzávalókkal a hűtőből és felvonom a szemöldököm ahogy fintorgok majd oda sétálva az asztalhoz lerakom a dolgokat és rá támaszkodva az asztalra nézek a szemeibe.-Mi ez a némaság? Ne legyél ennyire betojva.-szusszanok ahogy megforgatom a szemeim. Márt van az, hogy nem tudok senkivel se beszélgetni mert mindenki furán néz rám, hogy béta létemre mennyire közvetlen tudok lenni. Nem várom el, hogy nézzenek félre vagy húzzák ki magukat mert belépek a helyiségbe. Csak szeretnék egy barátot. Egy lány barátot de hát így...Eh...Ellépek az asztaltól és szerzek egy pucolót meg egy kést és a hozzávalókat kezdem pucolni.-Zöldséges csirke jó lesz?-kéredzem ahogy rá nézek megint majd vissza és profin pucolok meg mindent majd bontom ki a csirkét és felkelve megyek a tűzhelyhez és teszek fel egy sütőedényt és bele teszem a csirkéket amint az olaj megmelegszik. Halkan dúdolok hozzá és közben fűszerezem a kaját.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Wood


avatar


Hozzászólások száma :
107
Age :
35

TémanyitásTárgy: Re: Hogyan legyünk nők? - Camilla és Caroline   Pént. Márc. 23, 2018 1:30 pm

Idejön és számonkér, hogy miért nem beszélek. Összeráncolom a homlokom, ahogy a szemét forgatja. Nem igazán értem, hogy miért akar velem beszélgetni, de a reakcióját látva, azt hiszem csalódott is.
- Bocsánat. Nem beszélek túl sokat. Nem tudom, mit szeretnél hallani, nem vagyok valami érdekes személyiség - mondom halkan, és a bögrét nézem a kezeim között, majd az újabb kérdésre felpillantok rá.
- Igen - válaszolok és megkérdezném, hogy segítsek-e, de ahogy elnézem, sokkal ügyesebb szakács nálam. Végül mégis csak felkelek és megterítek magunknak, ha már enni kell. Mondjuk az illatokra összefut a nyál a számban.
- Jó az illata. Szeretsz főzni? - kérdezem bizonytalanul, mert rosszul esik, hogy ilyen csalódott, amiért nem beszélek. Nem szoktam meg, hogy ez valakinek rosszul esik, ezért igyekszem jóvá tenni a némaságomat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Camilla Wander


avatar


Hozzászólások száma :
38
Age :
891

TémanyitásTárgy: Re: Hogyan legyünk nők? - Camilla és Caroline   Vas. Márc. 25, 2018 10:05 pm

Hallgatom és lassan rá pillantok kék szemeimmel ahogy felszeletem a zöldségeket majd amint elég meleg az olaj a serpenyőben beteszem a zöldségeket amik finoman felsercegnek.-Mindenki érdekes személyiség. Valaki szemében lehet én pont nem vagyok érdekes de lehet hogy te igen. Valakinek meg én te meg nem. Ez változó de mindenkinek érdekes a léte.-mondom ahogy vissza fordulok a húshoz amit közben kibontottam majd szépen lassan felvagdosom szeletekre a melle húst. Tele van kétségekkel és egyáltalán nem fogadja el önmagát. Szorong mert fél a jövőtől és depressziós mert a múlt rabja. A jelenben kéne lennie. A mosttal foglalkozni nem pedig a jövő amúgy is változó képeivel. Mindenki mondhatja nekem, hogy ilyen lesz a jövő és olyan. Persze ha végig ugyan azt az utat járjuk akkor igen. De mi vagyunk a sorsunk vezetői nem mások. Valkai a sötétséget választja a magánnyal. Valaki a fényt segítő kezekkel karöltve. A kérdésre ismét rá pillantok és szélesen elmosolyodom.-Igen szeretek. Kicsit kikapcsol és nem kell a munkámmal foglalkozni, vagy bármi mással ami sokszor vissza ránt abba, hogy én vagyok Camilla Wander a sikeres cég igazgatónő, és a béta. És te? Szeretsz főzni?-kérdezem ahogy rá nézek kék szemeimmel és szélesen mosolygok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Wood


avatar


Hozzászólások száma :
107
Age :
35

TémanyitásTárgy: Re: Hogyan legyünk nők? - Camilla és Caroline   Hétf. Márc. 26, 2018 6:47 pm

Leteszek két tányért, evőeszközöket és mindent ami kellhet a "reggelihez", majd a hűtőből veszek elő narancslevet és felé mutatom.
- Jó lesz? - kérdezem és ha rá bólint, akkor ha nevetséges is, de megkönnyebbülök és ezt is az asztalra teszem. Jobbnak látom leülni és felpillantok rá, ahogy válaszol.
- Dr. Smithnek tényleg érdekes vagyok - mondom halkan és savanyúan elmosolyodom - és talán még valakinek... - suttogom és összeszaladnak homlokomon a ráncok. Nicho ezért keres, mert érdekes vagyok a számára? Az ölembe ejtem a kezem és az ujjaimmal babrálok. El is kalandozok, de Camilla visszaránt.
- Bocsi... csak a gondolataim - sóhajtok, de egy szó megüti a fülemet - Van egy céged? ... Mármint, ez buta kérdés volt - újra csak lesütöm a szemem. És még sikeres is. Mindene meg van, mégis ragaszkodik hozzá, hogy én reggelizem vele. Miért? Mert én vagyok az ellenpólus? Nekem semmim sincs.
- Néha jó. De nem vagyok ilyen ügyes. Amióta Paul... Szóval azóta nincs kinek főznöm. Megkopott a tudományom - csak úgy folynak belőlem a szavak. Kezdek megváltozni. Az asztal felé fordulok és iszok a teámból. Nem kéne ennyit beszélnem. Ez sosem vezet jóra. De hát, amikor mindent elmondtam Nichonak, utána is könnyebb lett. Na tessék, már megint rá gondolok...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Camilla Wander


avatar


Hozzászólások száma :
38
Age :
891

TémanyitásTárgy: Re: Hogyan legyünk nők? - Camilla és Caroline   Szer. Márc. 28, 2018 10:13 pm

Hallgatom miközben beszél és közben készül a csirke. De képes vagyok minden figyelmemet az ő szavainak szentelni miközben kavargatom a reggelinket. Ahogy elkészül elemelve a serpenyőt teszem le az asztalra majd zárom el a gázt és ülök le mellé ahogy mélyet szippantok a készített kaja illatából. Szélesen elmosolyodom és rá emelem kék szemeim jelezve, hogy nyugodtan szedjen magának. Az italra bólintottam majd széles mosollyal figyeltem és én is szedek magamnak amikor befejezi.-Szerintem ezzel nincs gond ha érdekesnek talál még ha "dilidoki" is. Valaki más is? Kicsoda?-kérdezek rá elvigyorodva.-Várj, kitalálom. Egy pasi. És az alfánk fia mi?-mondom ahogy halkan kuncogok és enni kezdem a reggelimet.-A gondolatok nem rossz dolgok. Meg is hallgatom őket ha el szeretnéd mondani.-mondom ahogy mosolyogva lenyelem a falatot.-Igen van egy cégem és hála istennek most kaptam egy kis szabadnapot de tuti kaptam már ezer hívást meg egy millió smst meg ilyenek.-mondom szusszanva ahogy megforgatom a szemeimet.-De hát dolgozni is kell.-mondom ahogy újabb falatot emelek a számba.-Főz az illetőnek aki foglalkozik veled. Biztosan jól esne neki, ha egyik edzéséről haza állít éhesen meg fáradtan aztán kaja várja attól aki kedves neki.-mondom ahogy Carolra mosolygok.-Tudod egy férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út. Főleg, hogy kan.-nevetek halkan.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Wood


avatar


Hozzászólások száma :
107
Age :
35

TémanyitásTárgy: Re: Hogyan legyünk nők? - Camilla és Caroline   Szer. Márc. 28, 2018 11:07 pm

Kedvesen mosolyog, amit igyekszem viszonozni, nem tudom mennyire sikerül. Az étel is az asztalra kerül, majd leül és mivel ezt szeretné ezért szedek magamnak. Nem valami sokat, de ez is megteszi. Nem szeretem, ha evés közben látnak. A szavait hallva elcsüggedek. Eddig azt hittem nem tud rólam semmit, de ez naiv remény volt. Viszont amit Nichoról mond, arra majdnem félre nyelem a falatot. Köhögök párat, majd elpirulok, ami annyira meglep, hogy elsápadok.
- Honnan tudod? - kérdezem halkan és leteszem a villát. Vigyorog és kuncog, de most min? Ennyire nevetséges, hogy szoktunk találkozni? Nem gúnyos ez a kuncogás. Valami egészen más. Olyan kamasz lányosan sejtelmes. Nem tudok kiigazodni ezen a nőn.
- Az jó. Igen. Kéne. - visszaesek a szótlanságba. Csak ezen jár az agyam, hogy ezt miért így mondta. Mint aki tud valamit.
- Kedves neki? - szalad fel a szemöldököm és szinte megbotránkozva nézek rá. Annyira naiv azért nem vagyok, értem a célzást és valahol a lelkem egy eldugott sarkában megsért. Hogy miért, azt nem tudom. Pedig ez jó ötlet.
- De Camilla, mi nem... Csak barátok vagyunk. Nicho sokat segít és ezért hálás vagyok. Talán főzök is neki, de nem azért hogy... Nicho majd talál valakit, aki méltó hozzá és majd igyekszem ebben támogatni őt - csendesedek el és a hangom tele van jó indulattal. Tényleg ezt szeretném, hogy valaki úgy tudja őt szeretni, hogy elfeledje a családját és boldog lehessen. Még akkor is, ha emiatt kevesebb időt tölt majd velem. Lesütöm a szemem és csak udvariasságból eszem még egy falatot, pedig komolyan ízlik az étel.
- Nagyon finom lett - mondom halkan és egy kicsit elmosolyodom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Camilla Wander


avatar


Hozzászólások száma :
38
Age :
891

TémanyitásTárgy: Re: Hogyan legyünk nők? - Camilla és Caroline   Szomb. Márc. 31, 2018 9:04 pm

Megforgatom a szemeim és nagyot fújok olyan igazi "Istenem ne legyél már ennyire szende" sóhajjal.-Hagyjál ezzel a dumával. "Jaaj csak neki jó legyen meg jaaj majd biztos megtalálja azt akit szeret meg jaaaj.. stb. stb."-játszom hozzá a magas kislányos hangot miközben a villámmal hadonászok.-Neki nem támogatás kell. Neki nő kell...-mondom ahogy megpiszkálom szusszanva a szeletet majd bele bökve a villámat veszem ajkaim közé a falatot.-Kedvel téged akármennyire is nem veszed észre vagy nem akarod látni. Nem tudom mit hiszel róla. Kedves veled ezt tudom de nem isten aki elérhetetlen...-mondom ahogy ismét egy falatot emelek a számba és rá pillantok kék szemeimmel.-Tudod nem nehéz kitalálni. Nicho nagyon rosszul hazudik, vagy nagyon rosszul palástol dolgokat. Ráadásul hajnalban megy át vissza a saját szobájába közben meg ott alszik a szőnyegeden mint egy őrző védő kiskutya.-mondom ahogy megemelem a poharam és bele kortyolok az italomba.-Szóval..nem volt nehéz kitalálni. Szerintem már nem kevesen sejtik.-mosolygok ahogy szemeibe nézek majd le nézek az ételre előtte.-Ha ízlik akkor egyél. A végén elfogsz fogyni.-kacsintok majd újabb falatot veszek a számba.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Wood


avatar


Hozzászólások száma :
107
Age :
35

TémanyitásTárgy: Re: Hogyan legyünk nők? - Camilla és Caroline   Szomb. Márc. 31, 2018 10:07 pm

Összeráncolom a homlokomat és pislogva nézek rá. Ne... nem! Nem akarom ezt hallani. Szorosan lehunyom a szemem és egy hajszál választ el tőle, hogy befogjam a fülemet, mint egy kisgyerek.
- Nem! Ez nem igaz! Nem lehet igaz. Ő is tudja, hogy nekem nem menne. Nem tudom és nem is akarom. Csak elszúrnám mint az előzőt. Eddig is túl sok fájdalmat okoztam neki. Minél közelebb engedem annál rosszabb lesz. Camilla nekem csak egy barát kell, nem akarok mást és eddig azt hittem, hogy ő sem... - leteszem a villát és kapkodva veszem a levegőt.
- Ha kimozdulna találkozna normális nőkkel. Lehet, hogy nem isten, de nem akarom elérni, úgy soha - nézek a szemébe, de csak elkapom a tekintetemet és a sírással küszködök. Hát ő sem tud csak barát lenni? Tőlem mindenki mást akar, csupa olyasmit amit képtelen vagyok teljesíteni. Ráadásul ennyien tudják... Jobb ha elengedem.
- Köszönöm, de nem vagyok éhes - suttogom és eltolom a tányért - Biztos, hogy ő mást érez? Most már nem tudom eldönteni... Néha tényleg úgy nézett rám... De miért? Pedig már annyit fejlődtem amióta ismerem... Te mit tennél a helyemben? - kérdezem halkan és azon kapom magam, hogy dőlnek belőlem a szavak.
- Mindegy, jobb ha most elmegyek - mondom és megköszönöm még egyszer a reggelit, meg habogva bocsánatot kérek, aztán kicsit reszketeg térdel, de kimegyek a konyhából és az ajtótól nem messze a falnak támaszkodom. Nem hiszem el. Megkérdezzem tőle, vagy csak kerüljem el?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Camilla Wander


avatar


Hozzászólások száma :
38
Age :
891

TémanyitásTárgy: Re: Hogyan legyünk nők? - Camilla és Caroline   Szomb. Márc. 31, 2018 10:28 pm

Megforgatom a szemeimet és megtámasztom az államat a másik kezemmel miközben figyelem kék szemeimmel. Ennyire véresen komolyan venni egy fiú közeledését. Megértem megölte a férfit akit szeretett de...Nicho nem az az ember. Mélyet szusszanok és annyira mérges leszek hirtelen de nem mutatok belül semmit csak lehunyom a szemeim. Ahogy fel kel megemelem a kezemet.-Ülj vissza.-mondom határozottan és nem tűrök ellenmondást. Szusszanok és kinyitom a szemeim majd rá nézek ahogy pislogok párat.-Kiss szívem...nem azt mondtam, hogy most azonnal egybe kell kelnetek. Nicho ha valóban úgy gondolja közölni fogja mert olyan mint az apja. Nem rejt semmit sem véka alá. Remélem ezt érted.-lassan eltolom a kajámat majd hátra dőlök a széken hangosan kifújva a levegőt magamból.-Ki szokott mozdulni akár milyen hihetetlen...-mondom csendesen ahogy a tányéromat nézem. Ez az egész egy nagy kavalkád...nem értem a mai generációt egyáltalán. Sebivel se tudok beszélgetni és most úgy érzem Carollal sem találok közös hangot.-Én mit tennék? Ha nem érzek semmit de barátságra van szükségem legyél barát és ennyi. Nicho nem hülye akármennyire is hihetetlen. Amit mondott azt megmondja és ha tudja, hogy te ennyire nem akarsz semmit senkitől akkor elfogadja és nem lesz más csak egy barát.-rántok vállat.-Nem az a fajta férfi, aki mivel nem kap pinát ezért elmegy máshova. Ugyan úgy a barátod lesz...-mondom ahogy rá nézek és oldalra tűröm a hajamat.-Most már mehetsz ha még mindig el akarsz.-mondom ahogy felállok és felvéve a tányérokat a kukához megyek és kidobom a maradékokat majd a mosogatóhoz lépve elmosom a tányérokat meg a serpenyőt aztán elpakolok magam után.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Wood


avatar


Hozzászólások száma :
107
Age :
35

TémanyitásTárgy: Re: Hogyan legyünk nők? - Camilla és Caroline   Vas. Ápr. 01, 2018 7:45 pm

Leülök. Némán, lehorgasztott fejjel és végig hallgatom. Dühös rám.
- Sajnálom... - suttogom bizonytalanul - Nem tudom megítélni a dolgokat. Bármit gondolok az nem úgy van... kérlek ne haragudj - egyre halkabb a hangom és a kezemet tördelem.
- Tudom, hogy ő nem ő, mégis félek ha csak ketten vagyunk... mert mindentől félek - a kezembe temetem az arcomat és kitör belőlem a zokogás, de az ajkamba harapok és hangtalanul sírok.
- Csak jót akarok neki, de bármit teszek rosszul sül el. Nem akarom, hogy ilyesmit mondjon nekem... vagy boldogtalan legyen miattam - lenyelem a könnyeimet és nem merek felnézni rá. Ha nem beszélek az is rossz, de ha kimondom amit gondolok az még rosszabb, mert vagy fáj valakinek, vagy mérges lesz miatta. Ahogy azt mondja elmehetek, az lenne az első reakcióm, hogy gyorsan felkelek és ahogy kiérek a konyhából elfutok a szobámig és levetem magam az ágyamra, és csak bőgök. Ha elvesztem őt is, abba belehalok. De hát neki "nő kell", én meg mikor néztem ki úgy utoljára, mikor viselkedtem utoljára úgy mint egy nő? Már nem is emlékszem. "Kedvel", én is kedvelem őt, ez mégsem jelent semmit, ugye? Ilyenkor annyira hiányzik, hogy legyen egy anyukám... De ha most elfutok, akkor megint úgy végződik egy beszélgetés, hogy megalázottan elsomfordáltok és többet nem is látjuk egymást. "Lépjen ki az önsajnálatból, nyisson mások felé. Ez nem csak Nicholassal működik." Megtörlöm az arcomat és felállok lassan, segítek neki elpakolni, de egyszer sem nézek rá. Szégyellem magam és az ostoba gondolataimat.
- Régóta senki sem érintett meg, legalábbis gyengéden nem, és amikor Nicho megölel, az nagyon fáj, égeti a bőrömet, de akkor ott elhiszem, hogy számítok valamit. Csak mindig úgy érzem, hogy kihasználom őt, és megrémiszt, amit iránta érzek. Amikor ott fekszik a szőnyegen... elképzelem, hogy milyen lenne, ha mellettem aludna... Sokáig úgy éltem, hogy nincsen bennem semmi szerethető, erre jön ő, és céljává vált, hogy bebizonyítsa az ellenkezőjét... Nem értem... - mondom halkan, ahogy minden a helyére kerül. Egész eddig ezek jártak a fejemben, és most elmondtam őket, egy igazi nőnek. Mellette én kislány vagyok, és nem tudom merre visz ez az egész, de talán ő sejti.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Camilla Wander


avatar


Hozzászólások száma :
38
Age :
891

TémanyitásTárgy: Re: Hogyan legyünk nők? - Camilla és Caroline   Hétf. Ápr. 02, 2018 6:38 pm

Segít nekem én meg nem nézek rá miközben pakolunk ketten együtt. Sírt mert nők vagyunk. A nők pedig sírnak. Nevetnek, szeretnek, gyengédek. Vannak határozott nők, és gyengék. Vannak acél oszlopú nők és lágy nádszálak. Én különbséget tudok tenni az arcaim között. Ha munkáról van szó tudok határozott célratörő, bölcs okos döntéseket mondani. Ha nőnek kell lennem tudok lágy csábító, kecses, finom kisasszony lenni. De amiben nem vagyok jártas az a barátoknak való jó tanácsok és a gyerekekkel való beszélgetés. Mélyet szusszanok ahogy befejezi majd csípőmet a pultnak döntöm és rá nézek kék szemeimmel.-Mi lenne ha egyszerűen csak nem gondolkoznál a "Miért?"-en ha? Egyszerűen hagyd elmenni ezt a kérdést. Élvezd, hogy van egy barátod, aki foglalkozik veled akinek számít a véleményed és szüksége van rád. Ez nem elég? Te tudod, mit tudsz nyújtani és tudod, hol vannak a határaid. Nicholasnak is meg kell ezeket ismernie, hogy tudja meddig mehet el. Megjegyzi és ezt tiszteletben fogja tartani. Tudod ő az a ritka fajta fiú aki igyekszik nem össze törni mások érzéseit és lelkét.-mondom ahogy pislogok párat.-Adott rá okot, hogy félj tőle?-kérdezem ahogy össze fonom magam előtt a kezeimet és kihúzom magamat.-Talán a 300 évével el tudja dönteni mi lesz neki jó és mi nem. Talán jobban fájna neki, hogy nem mondhatja ki mint, hogy elutasítsák.-mondom ahogy magam elé nézek halkan szusszanva egyet ahogy kezeimet elveszem magam elől és rá támaszkodok a pultra kézfejeimmel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Wood


avatar


Hozzászólások száma :
107
Age :
35

TémanyitásTárgy: Re: Hogyan legyünk nők? - Camilla és Caroline   Hétf. Ápr. 02, 2018 8:35 pm

Ő sem néz rám. Biztosan nem kellemes már korán reggel, a marhaságaimat hallgatni. De azért válaszol nekem és elmosolyodom, ahogy hallgatom. Nicho tényleg ilyen, és valóban nem fogható fel ép ésszel a félelmem.
- Nem - válaszolom egyszerűen, mert így van és kész.
- Igazad lehet. De nem akarlak tovább feltartani, biztosan sok dolgod van, és nekem is össze kéne szednem magam a munkához. Csak azt tudnám mit veszek fel az interjúra... Na mindegy is - ez csak következtetés, de hát a fontos embereknek sok dolga szokott lenni. Úgy tűnik én pedig tudok fecsegni...
- Köszönök mindent, és bocsánat, amiért felbosszantottalak - mondom halkan és gyakorlatilag elsomfordálok. Nagyot fújok, ahogy kiérek a konyhából és lassan sétálok végig a folyosón. Camillának igaza lehet, és kicsit megkönnyebbülök, és csak most lep meg ez az egész. Valaki jobban kedvel engem a barátságnál, méghozzá nem is akárki. Legmerészebb állaimban sem gondoltam volna... Félelemmel vegyes örömöt érzek és azon kapom magam, hogy a folyosón álldogálok és mosolygok. Azt hiszem Camilla még sok mindenben tudna nekem segíteni, de jobb ha ma nem zaklatom többet, pedig annyi mindent nem tudok, amit szerintem ő igen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Camilla Wander


avatar


Hozzászólások száma :
38
Age :
891

TémanyitásTárgy: Re: Hogyan legyünk nők? - Camilla és Caroline   Kedd Ápr. 03, 2018 9:08 pm

Figyelem és szélesen elmosolyodom.-Semmi baj könnyen felhúzható vagyok olykor ez az én hibám is.-mondom halkan nevetve ahogy figyelem.-Ha gondolod segítek ruhát választani. Én tudom, hogy kell felöltözni, hogy megnyerő legyél és téged vegyenek fel. Persze ha csak szeretnéd, hogy segítsek.-mondom széles vigyorral ahogy a szemeit nézem és figyelem.-Még ha szeretnéd adok kölcsön a ruháimból. nem sokban különböznek a méreteink.-mondom ahogy végig nézek rajta.-A bő ruhákat meg kezd kicsit hanyagolni. Lássák, hogy te jó nő vagy.-kacsintok rá ahogy halkan kuncogok egyet.-Nem azt mondom, hogy feszes estélyiben kell kolbászolnod itthon csak egy kicsit..nőiesebben.-mondom ahogy bólogatok párat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Wood


avatar


Hozzászólások száma :
107
Age :
35

TémanyitásTárgy: Re: Hogyan legyünk nők? - Camilla és Caroline   Szer. Ápr. 04, 2018 3:22 pm

Rám mosolyog és nevet, hogy muszáj nekem is elmosolyodnom. Felajánlja, hogy segít amitől nagyon megdöbbenek, és nem tudom mit mondjak. De hát végülis biztosan ügyesebb ebben mint én. Néha láttam munkába menet, ért a ruhákhoz.
- Ö... hát köszönöm. Az jó lenne - mondom és örülök ennek a lehetőségnek, meg hogy még mindig beszél velem. Ahogy végig néz rajtam lesütöm a szemem és az ajkamba harapok.
- Nem is tudom... ezt illik elfogadni? - kérdezem inkább magamtól, mint tőle, mégis hangosan ejtem ki a szavakat. Különben is, ő szebb mint én, nem hasonlíthatunk annyira. Vagy mégis? Felnézek rá, aztán végig a ruháimon.
- De szeretem őket, biztonságban érzem magam így... meg kényelmes és nem akarok senkinek imponálni - mondom halkan, kicsit bocsánat kérően, de hát így van. Ha elindul ki a konyhából, hogy felöltöztessen, akkor csendben és izgatottan követem. Utoljára kamaszként öltöztem fel szerintem csinosan. De akkor most le kell vetkőznöm? Milyen fehérnemű van rajtam? Biztos valami régi vacak... Halkan sóhajtok. Tényleg ideje pénzt keresnem és kimozdulnom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Camilla Wander


avatar


Hozzászólások száma :
38
Age :
891

TémanyitásTárgy: Re: Hogyan legyünk nők? - Camilla és Caroline   Pént. Ápr. 06, 2018 9:07 am

Figyelek és pislogok párat majd mint egy szende anya elmosolyodom a szavain. Szusszanok egyet majd intek a fejemmel, hogy kövessen és kilépve a konyhából, indulok el a saját szobám felé. Remélhetőleg Ryan már elhordta magát tegnap beesett mellém és persze, hogy nem aludtunk de ez zavar a legkevésbé. Ahogy elérek a szobámhoz kinyitom az ajtót és beengedem majd becsukom magam után az ajtót. A szobám egyszerű de nőies. Minden a helyén minden szépen elrendezve. kellemes kamilla virág járja be a szobámat. Hát persze, hogy szeretem a kamillát. Még ha nem is az eredeti nevem. Szusszanok egyet ahogy a szekrényemhez masírozok ami finom barna és széles magas. Két jól megtermett férfi elférne benne. Ahogy kinyitom több ajtós szekrény tárul ki és mindegyikben rendezve vannak a ruhák. Az ajtókra rá írva, hogy kiseséti, munka ruha, szabadidő ruha és stb. stb. Mert így szeretem. A cipőim a szekrények alatt szép sorban és beljebb is bújnak meg. Szeretem ezt a hatalmas szekrényt. És persze, hogy hozni kellett magammal Wasintonból. Ez a szekrény minden életem emlékét tartalmazza. Persze csak ruha alakban. Felé fordulok, és a tükröt elő tolva állítom a szekrény mellé majd lassan körbe járom mint valami szabó aki méri a dolgokat.-Hmmm...-teszem a szám elé az egyik ujjamat gondolkozva majd na szekrényemhez lépve pipiskedem be a szekrénybe és veszem ki a ruhákat amik szerintem nagyon is tetszeni fognak neki ás jól is áll neki. 850 évem alatt tudom már, hogy bizonyos nőknek milyen stílus kell vagy mi állna nekik jól. Carol szelíd motoros de tudok belőle olyan vadító nőstényt csinálni, hogy a fiúknak még a szavai is elakad és vonyítani kezdenek ezerrel mint a tazmán ördög. Felé fordulok és szélesen elmosolyodom.-Próbáld fel ezeket itt. Aztán amelyik tetszik azt megkapod rendben? De valamelyik nap, elmegyünk és vásárolunk neked cuccokat. Mert gondolom a szekrényedben minden van csak ruha nem.-mondom ahogy szélesen mosolygok. Annyira vártam már. Egy ilyen lányos dolog mikor ruhákat próbálunk és valakivel öltöztethetek dolgokat és magát és jaaaaj. Elviszem majd soppingolni is. AZ lesz majd a legjobb.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Wood


avatar


Hozzászólások száma :
107
Age :
35

TémanyitásTárgy: Re: Hogyan legyünk nők? - Camilla és Caroline   Pént. Ápr. 06, 2018 10:29 am

Úgy néz rám, mintha a világ legostobább kérdését tettem volna fel és látom az arcán, hogy az imponálós dologról is más a véleménye. Azonnal követem és szépen belépek a szobájába, és körbe nézek. Finom illat van és minden olyan rendezett és szép. Kellemes lehet itt lakni. Visszafordulok felé és összekulcsolom magam előtt a kezemet, hiába ideges vagyok. Utálok erre gondolni, de utoljára kamaszként törődtem rendesen a külsőmmel, és a ruhámmal. És azóta is azokban járok, amiket nem nőttem ki, és ezt szégyellem, de nem tudtam rávenni magam, hogy elmenjek vásárolni a tömegbe és a szűk próbafülkékbe. Nézem a hatalmas szekrényt, ami roskadásig tele van különböző stílusu, anyagú és minden féle ruhával. Így ránézésre nem is mindegyikről tudom, hogy mire való és hova kell felvenni. Szerintem életem során nem volt összesen ennyi ruhám. Nem is tudom leplezni a megdöbbenésemet, de Camilla visszajön hozzám és alaposan végig mér minden oldalról, ami nagyon feszélyez. Szerencsére hamar végez ezzel és visszamegy kutakodni. Láthatólag nagyon élvezi az egész helyzetet, kicsit olyan, mint amikor kislányként barbiztunk a barátnőimmel. Nem sokára felém fordul és átveszem a ruhákat. Lapillantok a kezemben lévő puha és szép anyagokra és lassan végig simítok rajtuk a kezemmel.
- Köszönöm, ez nagyon kedves tőled... de nem tarthatom meg, ezek a tieid. Majd ha lesz egy kis pénzem, akkor elmehetünk és akkor lesz nekem is - mondom halkan aztán felnézek rá a ruhákról és az ajkamba harapok.
- Most vegyem fel? - kérdezem félve, de látom rajta, hogy ezt szeretné, ezért leteszem az ágyra a ruhákat és próbálok erőt gyűjteni, hogy levetkőzzek. Leveszem lassan a pólómat és a nadrágomat, de nem merek sehova se nézni, csak gyorsan magamra kapom az egyik ruhát, amit adott, de ebben is sokkal több látszik ki belőlem. Furcsa, hogy feszesebb és olyan kellemesen lágy és jó illata van. Jó pár perc beletelik mire megszokom és próbálgatom magam, hogy tudok benne mozogni és milyen érzés, ahogy a bőrömre simul. Felé fordulok és csak kérdőn nézek rá. Nem tudom, mit mondhatnék. Az ajkamat harapdálom és egyik kezemmel megfogom a másik csuklómat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Camilla Wander


avatar


Hozzászólások száma :
38
Age :
891

TémanyitásTárgy: Re: Hogyan legyünk nők? - Camilla és Caroline   Pént. Ápr. 06, 2018 10:18 pm

Legyintek egyet.-Majd vissza adod rá érsz nekem van bőven. És igen sürgősen beszervezünk egy soppingot. Majd legfeljebb én kifizetem aztán egyszer vissza hívsz vagy ilyesmi. vagy ha látunk olyan ruhát ami nekem is nagyon bejön akkor kölcsön adod.-Kacsintok rá széles vigyorral. Végig mérem miután felhúzta a ruhát és közelebb lépve igazgatom meg rajta majd mutatom a kezemmel, hogy forduljon körbe.-Nagyon csini vagy!-mondom lelkesen.-Kapsz majd egy kis füstös szemfestéket kis vörös ajkakat és egy kis alapozót és ilyen szép leszel. Befonom szépen majd a hajad és az nagyon édes lesz. Van egy virág koszorús fejdíszem azt is rád tesszük és nagyon szép leszel. Várj! Cipő.-Azonnal beugrok a szekrényembe és kihalászok egy finom kis topánkát. Leteszem elé és mutatom, hogy lépjen bele. Ahogy kész van boldogan tapsikolok párat.-Nagyon csini vagy Carol!-mondom büszkén ahogy a tükör felé fordítom és a válla fölött vigyorgok rá.-Nézd! Kész hölgy vagy. Biztosan megnyered majd a munkahelyet! Ne izgulj ez így nagyon csini. talán majd ha van valami ékszered nyakláncot is vehetnél fel hozzá.-Mondom ahogy finoman szét dobom a haját a vállain és igazgatom kicsit a ruhát rajta.-Nah a többit is próbálgasd meg, hogy jók-e aztán vidd őket. Esküszöm rajtad jobban néznek ki mint rajtam.-mondom biztatóan ahogy halkan kuncogok és figyelem kék szemeimmel.-Nah hajrá!-sürgetem ahogy mint egy kislány riszálok is hozzá.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Wood


avatar


Hozzászólások száma :
107
Age :
35

TémanyitásTárgy: Re: Hogyan legyünk nők? - Camilla és Caroline   Szomb. Ápr. 07, 2018 2:55 pm

Persze, hogy legyint, de valóban neki nagyon sok ruhája van, és még ki is akar sminkelni, ami még oké, de a koszorúra felszalad a szemöldököm. Az meg minek? Tovább fecseg és egyáltalán nem zavarja az én zavarom. Elmosolyodom, de egyenlőre annyira leköt a ruha, ami rajtam van, hogy válaszra már nem igazán futja. Lelkesedik én meg csak ácsorgok és figyelem, ahogy fürgén elém rak egy cipőt is és bele bújok, persze pördültem is egyet a kedvéért, de nagyon bután érzem magam. A tükör felé fordít, amit eddig direkt elkerültem és elakad a lélegzetem. Mozdulatlanul, döbbenten állok és nem tudom, hogy kit látok a tükörben. A hajam kibontva, szétterül a vállamon és a ruha finoman simul a testemre.
- Camilla... ez hihetetlen - suttogom, mert valóban csinos a lány aki visszabámul rám. A többit is... nyelek egyet és elfordulok a tükörtől.
- Ez tényleg én vagyok? - kérdezem és hitetlenkedve elmosolyodom, majd az ágyhoz lépek és lassan leveszem a ruhát, de újra elfog a szégyen. Felveszem a következőt, aminek kicsit nagyobb a kivágása és ösztönösen eltakarom a mellkasomat a tenyeremmel.
- Tényleg köszönöm... Olyan jó, hogy te így látsz engem... régóta nem mondták nekem, hogy jól nézek ki, te pedig annyira lelkes vagy - nézek a szemébe és még mindig bátortalanul, de boldogan mosolygok és várom, hogy erre mit mond. Talán Nichonak is tetszenék ezekben. A gondolatra rák vörös leszek és eltakarom a szemem mint a kisgyerek, aki azt hiszi, úgy nem látszik, mintha attól félnék, hogy hallotta mi játszódik le a fejemben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Camilla Wander


avatar


Hozzászólások száma :
38
Age :
891

TémanyitásTárgy: Re: Hogyan legyünk nők? - Camilla és Caroline   Vas. Ápr. 08, 2018 8:37 am

Figyelem és hallgatom a szavait majd nézem ahogy átöltözik és a végén felvonom a szemöldököm.-Carol nem kell neked más, csak egy kis magabiztosság. Biztatás és rá jössz nincs semmi gond. Szép lány vagy tudod?-mondom ahogy óvatosan megérintem az arcát hogy emeljem meg az állát és finoman eltűrögetem a haját és a kezét elhessegetem maga elől.-Ne szégyeld. Ez még finom bevágású felsőm szóval ne izgulj nem látszik semmi. Csak a csinos pofid.-mondom ahogy szélesen rá mosolygok. Megigazítom az ujjakat meg a felső szélét rajta majd elgondolkodok és a tükör asztalomhoz sietek. Fogok pár hajcsatot amin egy szolid ezüst rózsa van apró kis bizsu de nagyon szépek. Vissza sétálva hozzá az arcába lógó tincseket nem feszesen hanem lágyan mintha éppen csak tartaná úgy tűzöm fel.-Így!-mondom ahogy biztató lelkes vigyor jelenik meg az arcomon.-Ez vagy te! Nagyon szép lány vagy Carol nézd csak meg.-mutogatok a tükör felé neki nagy robajjal és nagyon örülök, hogy itt van és én adhatok neki tanácsokat meg öltözködésben is segíthetek. Jaaaj annyira élvezem az egész helyzetet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Wood


avatar


Hozzászólások száma :
107
Age :
35

TémanyitásTárgy: Re: Hogyan legyünk nők? - Camilla és Caroline   Vas. Ápr. 08, 2018 11:17 am

Megvonom a vállam. Ha valami hiányzik belőlem teljesen, akkor az a magabiztosság, de Camilla biztat, és segíteni akar. Ez jó. Ahogy hozzám ér, megrázkódom és hátra lépek egyet és egy ideig csak figyelem, hogy mi lesz a következő mozdulata, és próbálok megnyugodni. Lehunyom a szemem, amikor rájövök, ez nem az a rész, ahol ki akarnak nyírni és lassan kifújom a levegőm.
- Bocsánat, nehezen viselem az érintést - mondom halkan és felemelem a fejem, hogy lássam az arcát. Óvatosan elmosolyodom és hagyom neki, hogy megigazgassa rajtam a ruhát, bár egész testemben megfeszülök tőle. Elsiet és egész lényéből sugárzik, valami pajkosság és nem is tagadhatná, hogy nagyon is élvezi a helyzetet. Visszajön valamiféle csatokkal és feltűzi a hajamat. Ahogy azt mondja szép vagyok, elpirulok és a tükör felé fordulok. Tényleg szép amit látok, csak olyan távolinak tűnik a tükörképem.
- Nehéz elhinnem, hogy ez én vagyok és nem egy copfos, kopott lány néz vissza - mondom és úgy nézek végig magamon újra meg újra, mint ahogy a kocsmában szoktak a férfiak a szép nőkön. Izmosodtam, biztosan az edzések miatt.
- Szerinted, Nicho szerint is szép vagyok? - kérdezem, de meg is bánom és a tükörben ácsorgó lány lassan elpirul a füle tövééig. Mostanában mindent kimondok. Eddig semmit sem mondtam ki, de most fecsegek. Szörnyű.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Camilla Wander


avatar


Hozzászólások száma :
38
Age :
891

TémanyitásTárgy: Re: Hogyan legyünk nők? - Camilla és Caroline   Vas. Ápr. 08, 2018 9:27 pm

Legyintek egyet mikor bocsánatot kér.-Szokod legalább.-vonok vállat mikor az érintésemre panaszkodik egy sort. Halkan dúdolva dobok ki még egy pár csinos cipőt elé majd a kérdésre rá nézek és szélesen elvigyorodom.-Figyeld meg hogy az lesz az első reakció, hogy ledöbben leesik az álla és vonyít egyet mint a rajzfilmekben a karakterek a szemük helyén szívecske és vonyítanak mint az elme roggyantak.-mondom ahogy elnevetem magamat és figyelem a tükörben őt.-Ez vagy te és nagyon szép vagy higgy nekem. Még Nicho is most le lenne döbbenve ha ide hívnám, hogy mondja el mit lát. De hidd el őt ezek nélkül is elérted már. Nah most pedig csüsci a tükörhöz és kipróbáljuk melyik smink állna neked jól.-mondom ahogy oda húzom a kis puffomat és a szék ülését megütögetem, hogy csücsikéljen le ide velem szembe én pedig kifestem őt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Wood


avatar


Hozzászólások száma :
107
Age :
35

TémanyitásTárgy: Re: Hogyan legyünk nők? - Camilla és Caroline   Vas. Ápr. 15, 2018 7:53 pm

Szokom... Minek kell megszoknom? Baj az, hogy nem szeretem? E nélkül, nem lehet jó? Az a baj, hogy tudom a választ. Nem, nem lehet jó. Hiszen vágyom rá, és mindenki szereti, ha megöleli vagy megpuszilja valaki, akit szeret. Csak én nem... De ha tényleg csinos leszek, akkor többen is meg akarnak majd érinteni? Ugye nem? Az elém eső cipő zökkent ki bugyuta gondolataimból és felnézek a szépség tanácsadómra, de egy sokat sejtő vigyorral találom szembe magam, ami nem esik jól. Butának érzem magam tőle. Ráadásul az a kép amit lefest elém egyáltalán nem tetszik. Nem akarok ilyen reakciót kiváltani Nichoból, vagy így látni őt. Valahogy nem tudom elképzelni ezt... De nem mondok semmit, nem szeretném elrontani a jó kedvét, és az sem lenne jó, ha újra megszidna. Ezért csak babrálok az ujjaimmal és a szőnyeg mintáját szemlélem. Ő pedig továbbra is beszél. Nem értem, hogy tud ennyit beszélni, de valami megüti a fülemet.
- És szerinted örülne, ha így látna? Nekem annyira furcsa... Nem szeretek kitűnni - halkulok el, de nem ellenkezem, leülök az asztalhoz és hagyom, hogy kifessen. Jó dolog szépnek lenni, vagy nehéz? Nem tudom, sosem gondoltam magamról, hogy annyira szép lennék. Néha elhittem, de senki sem mondta, hát elűztem a gondolatot.
- Te szeretsz szépnek lenni? - szalad ki a számon és ettől csak egyre ostobábbnak érzem magam. Mit keresek én itt? Miért csinálom ezt? Így úgysem megyek ki az utcára. Mégis teszem amit mond, csak belül egyre kisebbnek érzem magam. Olyan leszek, mint mindenki más... Mért jó ez?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Hogyan legyünk nők? - Camilla és Caroline   

Vissza az elejére Go down
 

Hogyan legyünk nők? - Camilla és Caroline

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

 Similar topics

-
» Ninja-akadémia
» Caroline szobája

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Játéktér :: New York :: Brooklyn-