Árnyvadászok

Minden attól függ, honnan nézed. Az egyik ember fényt lát, a másik sötétséget.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk

Latest topics
by Ruko Masashi Szomb. Dec. 08, 2018 2:02 pm

by Ruko Masashi Szomb. Dec. 08, 2018 12:18 am


by Chezz Princeton Kedd Dec. 04, 2018 7:51 pm


by Zane Nyrani Kedd Nov. 20, 2018 7:49 pm

by Camea Namid Vas. Nov. 18, 2018 11:57 pm

by Camea Namid Vas. Nov. 18, 2018 11:26 pm

A hónap reagolói
Chezz Princeton
 
Ruko Masashi
 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share | 
 

 Hogyan legyünk nők? - Camilla és Caroline

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Camilla Wander


avatar


Hozzászólások száma :
38
Age :
891

TémanyitásTárgy: Re: Hogyan legyünk nők? - Camilla és Caroline   Hétf. Ápr. 16, 2018 9:19 pm

Halkan dúdolok hozzá ahogy figyelem kék szemeimmel miközben festem ki szépen az arcát.-Ezzel nem kitűnsz akkor tűnnél ki ha hat kiló sminket kennél magadra, hogy az arcod a falon maradna, ha hozzá nyomnák. Az kitűnés. Meg ha valóban úgy öltözködöl, hogy egy cetli is elég lenne a bimbóidra és a popsidra meg az ágyékodra. Figyelj én sem kitűnni akarok. megnyerőnek hívnám magam. Minél megbízhatóbbnak, okosnak, és ügyesnek akarok tűnni nem pedig a testi bájaimmal megnyerni másokat. Persze vannak kivételek mikor a munkámban jobban nézik a combjaimat mint figyelnének arra, amit közlök. És igazából végig se hallgatják az előadásom mert a csípőm ringására azonnal alá írják a papírt. De nem érdekel az ilyesmi, nő vagyok bármit elérek szép szavakkal és csinos ruhával ha akarom. De a büszkeségemet és a testem önbecsülését nem adom soha. Kivívom a tiszteletet még akkor is, ha így nézek ki. Néz rám. Nem kell félni tőlem, és nem is vagyok egy verekedős fajta mégis béta vagyok. Cégvezető, és menedzselek nem kevés embert. De mégsem azzal értem el ezeket, mert aranyosan felöltöztem és gyönyörű rúzst firkantottam az ajkaimra. Vegyük példának Dantéval való munkakörömet. Mikor először találkoztam vele bevallhatom, hogy lebecsültem ahogy ő is engem. Ő a libát látta én meg csak az izomagyat. Aztán nem kevés munkával de a munka és a falka barátokká tett minket. És hoppá immáron ő alfa lett én pedig béta.-mondom ahogy lassan végzek a kis festékkel rajta majd a kérdésre halkan kuncogok egyet.-Igen szeretek szép lenni. De akkor is elhiszem mikor Ryannal fekszem az ágyban, kócosan, fáradtan, fekete karikákkal a szemeim alatt. Mert mikor ő mondja az a szívemig elmegy és elhiszem neki. Mert látom a szemeiben, hogy komolyan gondolja. Hogy valóban engem lát a legszebbnek. És ez csodálatos érzés...-mondom ahogy le pillantok a kezeimre majd vissza Carolra.-Nah nézd meg magad. Tetszik?-kérdezem ahogy felemelkedek a puffról és mögé állva nézek a tükörbe rá.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Wood


avatar


Hozzászólások száma :
107
Age :
35

TémanyitásTárgy: Re: Hogyan legyünk nők? - Camilla és Caroline   Szer. Ápr. 18, 2018 3:34 pm

Szépen leülök és lehunyom a szemem, de ahogy hozzám ér, képtelen vagyok mozdulatlan maradni még akkor is, ha nem a kezével teszi. Összerezzenek és a ráncok megjelennek a homlokomon. Ez így nem lesz jó... Az ajkamba harapok és kifújom lassan a levegőt és úgy tűnhetek akár egy szobor. De a fájdalom megmarad. Közben hallgatom a szavait, amik nagyon is jönnek, sőt inkább áradnak, ami még mindig furcsa, hogy valaki ennyit beszéljen hozzám önszántából. És rá kell jönnöm, hogy teljesen kiegyensúlyozott. Magabiztos, de nem gőgös és valahogy megnyugtató, az a tartás ami van benne. Mintha elbújhatnék e mögé. Kinyitom a szemem, hogy rá nézzek, hiszen ezt mondta és halványan elmosolyodom.
- Hát, értem... be kell valljam irigylem a kiegyensúlyozottságodat. Nekem eddig semmit nem sikerült elérnem magamtól... még azt sem magamnak köszönhetem, hogy még élek... nem hogy cégvezető legyek - nevetek halkan és kicsit megrázom a fejem. Nem nekem ez nem menne. Egy kicsi boltocskával is megelégednék, egy céggel nem is tudnék mit kezdeni és a felelősség is túl nagy lenne. Felnézek rá, ahogy kuncog és olyan szép, amiket mond, olyan igazi. Szinte meghatódom és az ujjaimat nézem, ahogy ezen a szép anyagon pihennek és felerősödik bennem a vágy. Szeretném én is ezt megtapasztalni... Csak ne félnék ennyire... Újra magára vonja a figyelmem és a tükörbe nézek. megint egy szép lány néz vissza, pirospozsgás arccal, a szeme alól hiányzó karikákkal és egy aprócska ó szalad ki a száján.
- Igazán... köszönöm - suttogom - Tetszik... csak furcsa... meg kell szoknom, hogy ez én vagyok...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Camilla Wander


avatar


Hozzászólások száma :
38
Age :
891

TémanyitásTárgy: Re: Hogyan legyünk nők? - Camilla és Caroline   Csüt. Ápr. 19, 2018 9:41 pm

Figyelem és szélesen, biztatóan mosolygok rá ahogy ölemben tartom a kezemet miközben magára csodálkozik. Nem zavar a ficánkolás és akkor is kitudok kenni valakit, ha fejen állva jön hozzám. -Nem azt mondom, hogy ez legyen rajtad mindig...-mondom kedvesen.-Csak néha hidd el nekem, ad egy kis magabiztosságot.-kacsintok egyet majd halkan kuncogok.-Meg ha már nők vagyunk, néha kijár, hogy gyönyörűek legyünk mindenhogyan.-állok fel és teszem el a készleteimet majd szusszanok egyet.-Nincs mit irigyelned. Az elején senki nem hitte rólam el, hogy én valaha eljutok ide. Önfejű, makacs, vad és ostoba kölyök voltam. Sok hiba van a hátam mögött amiket még egyszer nem akarok megtenni. Meg hát...mikor annyi idős lehettem mint te...futottam a felelősség súlya alól, mások mögé bújtam és előszeretettel kentem rá másokra azt amit én követtem el. Hidd el az évek és az életünk kihozza belőlünk idővel a legjobbat...bár én már azon dolgozok, hogy ne keljen olyan éveket megélni nekünk mint amiben én vagy Dante nőt fel. Bár így is vannak helyzetek mikor minden elveszik...-szusszanok ahogy a tükörben magamat nézem majd halovány szomorú mosoly kúszik az arcomra majd szusszanok egyet.-De mindig mindennek a pozitív oldalát kell figyelni. A fejlődést, és a sikert. Nem a hibáinkon kell rágódni. Idővel ezek tapasztalattá válnak.-mondom ahogy rá pillantok.-Nah akkor mielőtt majd mész az interjúra szólj és megint kikenlek kicsit oké? Tetszik így amúgy? A ruhák és a cipők is kényelmesek? Semmi nem szorít sehol?-kérdezem óvón ahogy nézem őt kék szemeimmel pislogva párat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Wood


avatar


Hozzászólások száma :
107
Age :
35

TémanyitásTárgy: Re: Hogyan legyünk nők? - Camilla és Caroline   Pént. Ápr. 20, 2018 8:20 pm

Felnézek és szégyenlősen, de visszamosolygok rá, és bólogatok, mert nem mindig tudom mit mondhatnék. De azt hiszem, valahogy jeleznem kell, hogy értem amit mond.
- Rendben... régen sminkeltem én is, csak aztán... néha úgy érzem, mindent elfelejtettem. Nem voltam ennyire félénk és ilyen kis... buta - sóhajtok és magamon nevetek, aztán újra rá emelem a tekintetem és hallgatom. Szomorkásnak tűnik, mintha valami régi dolog nyomasztaná.
- De most elég jól élünk itt... és te is sokat küzdöttél ezért... Nem is tudjátok, hogy mennyire hálás vagyok, ezért, hogy befogadtatok, és ingyen itt lehetek és... Remélem egyszer majd meg tudom hálálni... -  a falka nélkül már sehol sem lennék -  Csak tudod, sokszor nem tudom, hogyan kell viselkedni. Például Nichoval sosem tudom meddig mehetek el, vagyis, hogy mi fér bele egy barátságba, meg hogy neki mi a jó... Úgy szeretném, ha boldog lenne, annyira hiányzik neki a családja - halkulok el és a kezeimre pillantok. A sok kérdésre elmosolyodom.
- Igen, jó minden... tetszik is. Köszönöm, majd szólok, mert úgyis nagyon be leszek rezelve, ahogyan magamat ismerem - mondom egy aprócska mosollyal, és a szemébe nézek. Az övé is kék...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Camilla Wander


avatar


Hozzászólások száma :
38
Age :
891

TémanyitásTárgy: Re: Hogyan legyünk nők? - Camilla és Caroline   Vas. Ápr. 22, 2018 7:52 pm

Figyelem és mosolyogva hallgatom a szavait ahogy halkan kuncogok.-Miért kell a barátságot határokhoz kötni? Amit úgy érzel, hogy helyes és úgy érzed Nicho boldog lenne tőle akkor tedd meg. Vagy beszéld meg vele, hogy te mit gondolsz egy barátság határaiba.-mondom miközben figyelem és lassan felülök a kis asztalomra ahogy figyelem és lassan lóbálni kezdem a lábamat mint egy kislány.-Dante régen ezért jött el a régi falkától. Ott se a kölyköket se a gyengébb felnőtteket nem vették számba. Ő akkor eljött és azt mondta mindent megtesz azért, hogy mindenki kapjon egy esélyt. Igyekszik is ebben eleget tenni de vannak olyanok akiken még mi se tudunk segíteni...én ezt szeretném megakadályozni. Hogy ez ne történhessen meg. Ott van kint Matt...Fél tőlünk, fél a világtól, fél mindentől...az lenne a leghelyesebb döntés ha lupusba vinnék, de....ott biztosan csak a halál várna rá. Ezt szeretném megakadályozni. Minél előbb szocializálódnia kellene...muszáj lesz beszoknia közénk vagy kitudja mi lesz a sorsa ott...Nem azt mondom, hogy az egy rossz hely...de minden kölyöknek úgy gondolom jobb a sajátjai között egy falkában felnőnie mint egy árvaháznak nevezett otthonba ahol még jobban a tudtára adják, hogy mennyire feleslegesen él...-mondom csendesen ahogy az ablak felé nézek majd vissza Carolra.-Te szoktál vele beszélgetni ugye?-kérdezem óvatosan ahogy finom mosoly szalad az arcomra.-Nem lesz gond bármikor megkereshetsz ha arról van szó.-kacsintok rá biztatóan.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Wood


avatar


Hozzászólások száma :
107
Age :
35

TémanyitásTárgy: Re: Hogyan legyünk nők? - Camilla és Caroline   Hétf. Ápr. 23, 2018 7:28 pm

Kuncog, de olyan aranyosan. Kezdek rá jönni, hogy mi a különbség a kedves nevetés és gúnyos nevetés között. Vagyis, eddig is tudtam, csak mindig azt hittem, rajtam nevetnek. De Camilla láthatóan élvezi a társaságomat, amit mondjuk végképp nem értek, de jól esik.
- Igazad lehet. De ha tehetném egész nap a nyakán lógnék, máskor meg elkerülném messzire. Nehéz ha az embernek, vagy mi, mindig mást diktál a szíve - vonom meg a vállam és kinevetem magam. Milyen szépen mondtam. Felnézek rá és kezdem megszokni ezt a ruhát magamon. Hallgatom, de ahogy Matt jön szóba, lehervad a mosolyom és ökölbe szorul a kezem. Nem tehetik ezt vele, Mattnek semmi baja! És ráadásul igaza is van, nagyon sok mindenben!
- Igen szoktam, és szerintem csak türelmesnek kell lenni, nem szabad lerohanni. Ő tudja, hogy elakarják küldeni? Ez nem fair vele szemben, még csak nem is próbál megszökni - fakadok ki egy kicsit és mérges vagyok. Hogy lehet ilyet tenni? Hát nem látják, hogy mi van vele? Ennyiből engem is elküldhetnének... A kacsintásra halványan elmosolyodom, de túlságosan feldúlt ez a hír, mintsem, hogy tudjak most a külsőmre gondolni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Camilla Wander


avatar


Hozzászólások száma :
38
Age :
891

TémanyitásTárgy: Re: Hogyan legyünk nők? - Camilla és Caroline   Hétf. Ápr. 23, 2018 11:22 pm

Csak figyelem Carolt és hallgatom a szavait és megértem a kiakadását. Szusszanok egyet.-Valószínűleg Dante közölni fogja vele..vagy ha más nem én fogom elmondani neki. De szabadon nem dönthet és ez bánt a legjobban. Hiába vagyunk már mi is egy koros vének semmi jogunk nem lenne szegényt korlátozni a döntéseiben....Okos fiú ez látszik rajta csak...sajnos neki nem lehet olyan sok ideje mire el kell döntenie velünk akar maradni vagy sem. Ha nem sajnos nem mehet el. Akkor pedig a Lupusba fog kerülni. És ezt Dante dönti el én csak javaslatot tehetek. De ebben igazuk van, hogy egyedül nem maradhat...olyan helyről jön ahol menekülés céljából belé verték, hogy öljön, ha bárkit bántani fog levadásszák és...akkor inkább a Lupus legyen az otthona amíg nem gondolják azt, hogy megfelelően szocializálódott...Akármennyire is számít felnőtt farkasnak egy gyerekről beszélünk. Nem ismer mást csak ketrecet és rossz emlékeket...-mondom ahogy Carolra nézek és zöld szemeibe nézek és elmosolyodom.-Szerintem Nicho jobban örülne, ha folyton a nyakában lógnál.-mondom elvigyorodva ahogy figyelem kék szemeimmel majd szusszanok egyet.-Minden majd alakul szép lassan és minden kérdésre idővel megjön a válasz...Mattnek a saját sorsa felett kell majd döntenie, neked pedig támogatásra van szükséged és nagyon sok türelemre és önbizalomra. Hiába vagyunk halhatatlanok...sajnos nekünk is kevés az időnk olykor...-mondom ahogy leszállok az asztalról és lenézek rá majd bele túrok barna tincseimbe.-Remélem Nichoval megtalálod a közös hangot minél előbb.-mosolygok rá biztatóan.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Wood


avatar


Hozzászólások száma :
107
Age :
35

TémanyitásTárgy: Re: Hogyan legyünk nők? - Camilla és Caroline   Kedd Ápr. 24, 2018 8:16 pm

Hallgatom és tudom, hogy jogos a kiakadásom. Miért kell egy ilyen helyzetű srácnak még inkább megnehezíteni az életét.
- És ugyan kit bántana? Amíg őt nem bántják, addig ő nem fog verekedni. Teljesen normálisan el lehet vele beszélgetni. Ha az ember nem támadja le azért amit érez, akkor megnyílik és nem kell tőle tartani egyáltalán. Meg kell hallgatni, de itt rajtam kívül nem érdekel senkit, hogy mi nyomasztja. Ez nem megoldás, hogy eltávolítjuk, mert nem olyan, mint mindenki más. Egyszerűen időt kéne fordítani rá, de csak el akarjátok rakni láb alól, pedig nem zavar senkit. Ugyan olyan értékes, mint itt bárki más, ez nem róla szól, hanem arról, hogy nem hajlandóak rá időt fordítani - fakadok ki és most nem zavar, hogy a bétával beszélek, tudom, hogy igazam van. Ha betuszkolják egy házba, akkor Mattnek tényleg annyi. Pedig már alap, hogy felveszi a nadrágot, és nem csak farkasként mászkál oda kint.
Ahogy Nichora terelődik a szó, halványan elmosolyodom.
- Köszönöm, remélem nem unja meg a butaságaimat... - szusszanva felkelek és még egyszer végig nézek magamon.
- Tényleg köszönöm, Camilla... Valóban, szép lettem - kuncogok és rá mosolygok - És a ruhákat is, nagyon szépek, de nem szeretnélek feltartani, szóval ha nincs más, akkor... - vonom meg a vállam és az ajtó felé nézek, kezemben az új ruhákkal. Meg akarom őket mutatni Nichonak is... Ha Camilla is úgy gondolja, akkor magára hagyom és örömködve, de sietve megyek vissza a szobámba, nehogy valaki meglásson.

Köszönöm a játékot! Very Happy
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Hogyan legyünk nők? - Camilla és Caroline   

Vissza az elejére Go down
 

Hogyan legyünk nők? - Camilla és Caroline

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

 Similar topics

-
» Ninja-akadémia
» Caroline szobája

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Játéktér :: New York :: Brooklyn-