Árnyvadászok

Minden attól függ, honnan nézed. Az egyik ember fényt lát, a másik sötétséget.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk

Latest topics

by Leo Wrímans Yesterday at 9:19 pm

by Adam Vincent Kane Yesterday at 8:39 pm


A hónap reagolói
Alan Bret
 
Caroline Wood
 
Hayde Carter
 
Nicholas Russo
 
Cheza Roah Sails
 
Nathan Hyde
 
Camilla Wander
 
Patricia Devlin
 
Dante di Canio
 
Harmonia Eir
 
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Statisztika
Angyal: 2
Árnyvadász: 16
Boszorkány: 16
Démon: 5
Hellequin: 2
Tündér: 5
Mondén: 15
Vámpír: 17
Vérfarkas: 31
Music box

Share | 
 

 Én dallamot írok te énekelj!-Hayde és Pat

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Patricia Devlin


avatar


Hozzászólások száma :
19
Age :
14

TémanyitásTárgy: Én dallamot írok te énekelj!-Hayde és Pat   Vas. Ápr. 08, 2018 9:07 pm

Zene :3

Annyira boldog vagyok. Egész jól alakulnak a dolgok. A nevelő anyukám Angie nagyon kedves velem. Vannak furcsaságai ez tény de velem kedves és igyekszik a kedvemben járni és beilleszkedésemet is előrébb segítette amiért nagyon hálás vagyok neki. Megismerkedtem Lukeval és azóta a buli óta van egy barátom végre. Voltam már vele éjszaka futni. Angie még nem szúrta ki, hogy kilógok néha az éjszakába. Vagy tud róla csak nem szól érte. Vagy nem tudom. De most a sulinak és vége és van egy kis időm mire haza kell mennem. Itt a tavasz mindenhol virágoznak, rügyeznek a fák elő jönnek a pulcsik meg a dzsekik. Fagyizók nyitnak ki én pedig engedek a csábításnak és veszek magamnak egy fagyit. A fülembe szól a zene ahogy sétálok és még táncolok is hozzá. Detroidban az utca gyerekek legnagyobb öröme mindig is a tánc volt. Nos ha a hangom nem is olyan szép remixet tudok összeállítani, DJ is tudok lenni, szöveget, dallamot írok és táncolok. Ezektől olyan boldog vagyok. Most is az egyik gyorsabb remixem szól a fülembe és miközben nyalom a fagyit figyelem a kövezetet a lábam alatt és úgy lépkedek nagy táncolás közepette, hogy ne lépjek rá a csíkokra. A szám is jár de hangot nem adok ki csak lehunyom a szemeim és járom a táncomat. Mert szeretem a táncot. Jól érzem magam. Kezd minden helyre állni. Kezdek kicsit felejteni és új esélyt kaptam egy jobb életre persze, hogy élni akarok vele. Ahogy elhallgat a zene kinyitom a szemeim és kuncogva kicsit elpirulok majd szaladni kezdek a fagyimra figyelve majd az első padnál megállva kihúzom a fülemből a fülest majd elő veszem az össze spórolt pénzemből vett DJ padot és a hangszórókat. Felülök a pad támlájára és az ölembe veszem majd egy ütemet indítok el és zenét kezdek rá varázsolni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hayde Carter


avatar


Hozzászólások száma :
56
Age :
18

TémanyitásTárgy: Re: Én dallamot írok te énekelj!-Hayde és Pat   Vas. Ápr. 08, 2018 9:40 pm

A szemembe süt a nap, mire morogva fordulnék meg, de mivel egy padon aludtam, ezért úgy burulok le, hogy öröm nézni. Elkáromkodom magam és hasogató fejemet fogom. A ruhám véres és alkohol szagú. Mi a fasz történt? Körbe nézek, a pad mellett egy üveg, mellette pedig egy cipő, amiben még a tulajdonos lába is benne van. Bakker megöltem valakit? Nem emlékszem, tegnap telihold volt. De fel vagyok öltözve. Akkor viszont apám is itt van valahol, vagy nem? Valahogy talpra állok és leporolom magam és egy nagy, kócos kontyba fogom össze a hajam a fejem tetején. Még szerencse, hogy fekete rajtam minden cucc, így nem olyan feltűnő a vérfolt, kivéve talán a mintán, amin egy cuki kis nyuszit fenekelnek. Valami rajzfilm asszem. De hát egyenlőre a világomat sem tudom. Kell valami fájdalom csillapító. El is indulok, hogy szerezzek valamit, de ahogy ráállok a bal lábamra éles fájdalom hasít belém, mire rekedten felordítok. Egy szép csipkésszélű hosszú vágás. A térdemtől egészen a bokámig. Csak legyintek és tovább sántikálok egy hotdogoshoz. A zsebembe túrva dobom meg a maradék aprómmal egy üveg vízért és egy hotdogért, meg egy doboz aszpirinért, aminek a felét be is tömöm, aztán eldobom a dobozt és megyek tovább. Megbámulnak, de már megszoktam. Ahogy kezd tisztulni a fejem, meghallok egy nem is rossz dallamot és a levegőbe szagolok, de alig érzek valamit. Bezzeg amikor szükség lenne rá a korcs alszik... megfordulok és a hang felé veszem az irányt és nem sokára meglátom a kölyköt és nem messze tőle, vele szembe telepedek le és magamba tömöm a reggelim, ami édeskevésnek bizonyul, mert a hasam akkorát korog, hogy az egész utca hallhatja. Leveszem a pólóm és tépek az aljából, hogy bekössem a lábam és csak egy morranással veszem tudomásul, hogy a melltartóm egyik pántja is elszaladt. Visszaveszem, az immár haspólót és bekötöm a lábam, hogy legalább ne lássák az emberek és ne akarjanak segíteni. Aztán újra a kölyköt figyelem és az ép lábam az ütemre kezd járni. Na jó valahonnan kell pénzt szerezni. Felkelek és egyenesen megindulok felé. Azért elég félelmetes lehetek egy fiatal mondénnek de pont leszarom.
- Hé kölyök, tudsz valami keményebbet is játszani? - kérdezem és ásítok egyet.
- Nem azért de levagyok égve és kéne a lóvé a buszra, nincs kedvem kutyagolni és nálam jobb hangú csajt nem mostanában fogsz találni. Na akarsz pénzt szerezni, hogy közben élvezed is? - kérdezem kicsit barátságosabban és közben megállapítom, hogy ez a szerencsétlen is lány.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Patricia Devlin


avatar


Hozzászólások száma :
19
Age :
14

TémanyitásTárgy: Re: Én dallamot írok te énekelj!-Hayde és Pat   Vas. Ápr. 08, 2018 10:33 pm

[url=https://www.youtube.com/watch?v=Shk7qcvqDOo]A zenéd Hayde./url]

Egyre csak játszok a pultomon és ütemre emelgetem a lábamat ahogy halkan dúdolom követve a dallamot. teljesen bele feletkezem a dologba így mikor megjelenik előttem a lány majdnem kiugrik a szívem és a DJ padomat is majdnem eldobom. hallgatom a szavait és végig nézek rajta kék szemeimmel.Pislogok párat és csak gondolkodom egy kicsit. Azt mondja jól énekel és tele van egóval. Ő is olyan mint Detroidban azok a fiúk akik a menő bringáikkal villogtak. Felvonom a szemöldökömet és megrántom a vállamat.-Hát, ha kitalálsz valami szöveget rá akkor hajrá.-mondom és vissza veszek a dallamból majd a basszust felnyomom és mélyebb dübörgősebb lesz az aláfestés ahogy figyelem az ujjaimat és könnyen váltok az előzőből ebbe. Felnézek, hogy akkor hajrá adja elő magát ha már a látványával nem nyer meg senkit jelenleg. Idősebb lehet nálam de futni tudok ha arról van szó és verekedni is meg van nálam bicska is. Szóval nem igazán ijedek meg az ilyen megszólításoktól. Van neki elég baja szóval minek adjak én még rá?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hayde Carter


avatar


Hozzászólások száma :
56
Age :
18

TémanyitásTárgy: Re: Én dallamot írok te énekelj!-Hayde és Pat   Hétf. Ápr. 09, 2018 9:10 pm

Bele éli magát az látszik, mert majdnem leesik a padról szerencsétlen amikor megszólítom. Persze, hogy végig mér és nem is leplezi, amit gondol. Ha tudnád, hogy semmit sem tudsz meg rólam ez alapján... A kis nagyszájú, azt hiszi még nem csináltam ilyet.
- Egy napig gazdagok leszünk - kacsintok rá aztán csak elnevetem magam. Játszani kezd, vagy mit kell ezen a vackon. A dolognak ehhez a részéhez sosem értettem. Lehunyom a szemem, hallgatom egy darabig, aztán dúdolni kezdek és a combomon ütöm a ritmust. Mire kinyitom a szemem és körbepásztázom a helyet, már meg van a szöveg a fejemben és hangosan énekelni kezdek. Csak jönnek belőlem a szavak és az érzések. Ontom magamból a világfájdalmat, de a zenéjével együtt mégis bulizósra sikeredik. Rá vigyorgok olyan "ugye megmondtam?" nézéssel, majd megfordulok és tovább éneklek vagy rappelek a járókelőknek, mikor mi jön. Páran megállnak és figyelni kezdenek én pedig naná, hogy élvezem, hogy a középpontban lehetek. Leguggolok, hogy levegyem a cipőm és ha már elég sok ember összegyűlt, akkor leteszem magunk elé és bátorítom őket, hogy nyugodtan dobjanak bele pénzt. Más nem volt kéznél... Viszont néha csak úgy halandzsázok, mert kezdek kifogyni a szóból és visszafordulok a kiscsaj felé. Ha abbahagyja, közelebb sántikálok hozzá.
- Vannak remixeid is, igaz? Valamelyiket nyomtathatnád, azért költő nem vagyok - nevetek halkan és kicsit siettetem nehogy a közönségünk szétszéledjen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Patricia Devlin


avatar


Hozzászólások száma :
19
Age :
14

TémanyitásTárgy: Re: Én dallamot írok te énekelj!-Hayde és Pat   Hétf. Ápr. 09, 2018 10:08 pm

Egész jól nyomja. Kicsit karcos így reggel a hangja. De nem hallatszik annyira ki. Egész jó tömeget szed össze és leveszi a cipőjét, hogy abba dobáljanak neki pénzt. Én pedig tolom alá a basszust. Kísérem majd ahogy oda lép, hogy kér valami remixet fel nézek majd egyszerűen megáll a kezem majd benyomok egy gombot a pultomon és a felvett korábbi kevert remixeim felszólalnak amit már rávettem a DJ pultomra az általam össze vágott zenékből és ezerrel szólni kezd ahogy felnyomom rajta a hangot és a dallamra adok most kakaót a basszusból vissza veszek. Egyre csak nyomják a hangfalaim érzem a padon ahogy rezegnek és én pedig ütemre emelem a lábamat vagy a fejemet lengetem balra jobbra. Dobálni kezdik a pénzt én pedig figyelem a csajt aki énekel hozzá és a kisebb tömeget amit bevonzottunk. Én csak játszok a padon és fütyülök halkan ahogy követem a keverés pontos ütemeit és akkor váltok, vagy nyúlok bele mikor a hangzás megkívánja vagy tudom, hogy az a nyújtás jól néz ki a zenébe általam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hayde Carter


avatar


Hozzászólások száma :
56
Age :
18

TémanyitásTárgy: Re: Én dallamot írok te énekelj!-Hayde és Pat   Vas. Ápr. 15, 2018 9:03 pm

Éneklek vagy csak táncolok és egyre többen beszállnak a dologba, de kezdek fáradni, a lábam pedig fáj. Ahogy mozgok felszakad a seb és átvérzik a rongy is, amit rátekertem. De a kiscsaj elég jól csinálja, láthatólag a közönségünknek is tetszik.
- Kösz fiúk, lányok mára ennyi volt. Puszilunk titeket - küldök csókot feléjük és integetek, majd felveszem a tele cipőt és a csajszihoz sántikálok.
- Van kedved kajálni? - kérdezem aránylag kedvesen és remélem nem utasít vissza. Kurvára egyedül vagyok és elvárják tőlem, hogy 180°-ban megváltozzak, egyik napról a másikra. Eddig is ilyen voltam, nem megy ez pár nap alatt. Csak nézek rá és reménykedem, hogy nem gyűlöl meg két percen belül, ha velem tart, ahogy mindenki más, ha barátkozni próbáltam. Leveszem sajgó lábamról a súlyt és idegesen eltűröm a hajam. Utálom ezt a kiszolgáltatott helyzetet, hogy valaki másnak a válaszától függök, de szeretnék dumálni valakivel, aki nem akar megváltoztatni, vagy megdugni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Patricia Devlin


avatar


Hozzászólások száma :
19
Age :
14

TémanyitásTárgy: Re: Én dallamot írok te énekelj!-Hayde és Pat   Hétf. Ápr. 16, 2018 9:58 pm

Amikor végzünk látványosan elbúcsúzik de nekem valami teljesen máson akad meg a tekintetem rajta. A lába nagyon vérzik. Amikor oda jön hozzám biceg is már én pedig kicsit aggódva nézek rá.-Hát...nem kéne előtte a lábadat megnézetni? Nagyon csúnyának látszik..-mondom ahogy lebökök a lábára közben pedig leállítom a padomat majd kihúzom belőle a hangfalakat és leállítom majd mindent elpakolok aztán leszállok a padról. Jóval kisebb vagyok nála, és fiúnak tűnök az ő bomba alakja mellett. Hát hiába nem vagyok szép lány. Csak Luke szerint...a gondolatra elmosolyodom majd a kérdésére elgondolkodom.-Hátha a lábad nem bánja..de van nálam betadin ha gondolod legalább fertőtlenítsük le vagy ilyesmi...-mondom ahogy kedvesen mosolygok rá. Ha hagyja vagy bele megy akkor elő kutatom a táskámból. Mindig van nálam minden ilyen kötszer. Otthon azokat loptam és Detroitban mindig szükség volt rájuk, ha olyan helyzetbe kerültél..Amint végzek az ellátásával elindulok vele valami kajáldát keresni, hogy együnk valamit.-Amúgy a nevem Patrícia de nevez nyugodtan Patnek.-mondom kedves mosollyal.-Téged, hogy hívnak?-kérdezem párat pislogva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hayde Carter


avatar


Hozzászólások száma :
56
Age :
18

TémanyitásTárgy: Re: Én dallamot írok te énekelj!-Hayde és Pat   Szer. Ápr. 18, 2018 8:15 pm

Kérdőn nézek rá, de úgy tűnik, őt valami más érdekli. Na persze, a lábam.
- Hagyd csak - legyintek, mert engem ugyan nem zavar. Ki kéne mosni, meg összevarrni, hogy ne legyen majd olyan ronda a heg, de hát honnan szerezzek egy steril tűt? Most sokkal inkább kajás vagyok, de továbbra is erősködik.
- Na jó - forgatom meg a szemem, de csak azért teszem, hogy leszálljon a témáról. Felteszem a lábam a padra és leszedem, vagyis inkább letépem róla a kötést. Rohadtul beleragadt a póló és most fel is tépem, ami egy fájdalmas morranást csak ki belőlem és elfintorodom. Na most már tényleg vérzik.
- Van kötszered is? - nézek rá felvont szemöldökkel és ha ad, akkor lefertőtlenítem a sebet, majd tele nyomom gézzel és végül körbe tekerem az egész lábam.
- Egész csinos lett - nézegetem és visszaadom neki ami megmaradt.
- De mi vagy te, valami szeretet szolgálat, vagy minek ez a sok cucc? - kérdezem és elindulok kezemben a pénzzel teli cipővel, lábamon a friss lassan átázó kötéssel és kibaszott büdösen.
- Pat... oké. Én Hayde, de hívhatsz ribancnak is, már arra is hallgatok - válaszolom "kedvesen", elvégre ismerkedni csak kell valahogy... És igen, most jól esik ez a kis szaros az oldalamon. Lehet, csak kihasználom, mint mindenkit, de ez most kell, hogy ne csavarodjak be.
- Az jó lesz - mutatok egy utcai kaja árusra, mert tuti, hogy így sehova sem engednek be, vagy rám hívják a zsarukat - Neked is jó, nem? - kérdezem kicsit megkésve, mert már majdnem oda értünk, de most jutott az eszembe.
- És minek császkálsz errefelé, olyan egyedül mint az ükapám fasza? - pillantok le rá pislogva és megdörzsölöm a szemem. Aludni is kéne majd...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Patricia Devlin


avatar


Hozzászólások száma :
19
Age :
14

TémanyitásTárgy: Re: Én dallamot írok te énekelj!-Hayde és Pat   Yesterday at 9:52 pm

Megengedi, hogy ellássam és mindent megcsinálok helyette gyakorlott mozdulattal rajta majd ahogy elindulunk kaját vadászni lelkesen megyek mellette és hallgatom a kérdéseit. Nem lepődök meg semmin ismerem az ilyen "jellemű" embereket. Csavarognak, azért mert nincs jó helyzetük, vagy mert a szabadságvágyuk hajtja őket. Vagy mert nincs kihez haza térniük vagy ha van is az nem éppen jó társaság. Jól ismerem az ilyesmit. Fel pillantok rá és a kötszerek kérdésre magam elé nézek az utcán.-Detroidból jöttem ide, ott pedig szükség volt az ilyesmire ha nem volt idő megvárni a mentőket, vagy tudtad, hogy úgy sem jönnek ki érted vagy a sebesültért mert félnek kimozdulni a környékre.-mondom ahogy kezeimet hátam mögött össze kulcsolom és úgy lépkedek szökkengetve mellette.-Ha nem bánod nem hívlak inkább úgy. Nem úgy nézel ki inkább mint akit jól leitattak és megakartak verni...Hayde jobban tetszik mint ez a lealacsonyító szóhasználat.-mondom miközben felnézek rá és szélesen mosolygok hozzá. Követem mikor kiszúrja a bódést és halkan nevetek mikor rá kérdez.-Persze jó lesz nekem is.-mondom kedves mosollyal irányába.-Most volt suli és mivel nem rég költöztem ide a nevelő anyukámhoz újnak számítva ismerkedem New Yorkkal. Mindig is szerettem volna ide jönni szóval most amire csak van lehetőségem azt megnézem.-mondom ahogy nézek rá kék szemeimmel ahogy a bódéhoz érek vele. Nézem a választékot majd megvárom míg ő választ aztán kérek én is egy hot dogot.-És te? Mi történt veled? Kemény volt az este?-kérdezem kíváncsian.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Én dallamot írok te énekelj!-Hayde és Pat   

Vissza az elejére Go down
 

Én dallamot írok te énekelj!-Hayde és Pat

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Játéktér :: New York :: Brooklyn-