Árnyvadászok

Minden attól függ, honnan nézed. Az egyik ember fényt lát, a másik sötétséget.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk

Latest topics
by Leo Wrímans Yesterday at 11:51 pm


by Callum A. Dasan Pént. Júl. 20, 2018 3:18 pm

by Dorothea Coldstone Csüt. Júl. 19, 2018 4:02 pm


by Dorothea Coldstone Csüt. Júl. 19, 2018 9:26 am

by Siri Nathanael Vas. Júl. 15, 2018 1:02 pm

by Darryn Yates Csüt. Júl. 12, 2018 11:31 am

A hónap reagolói
Dorothea Coldstone
 
Patricia Devlin
 
Siri Nathanael
 
Dasha Voronin
 
Ruko Masashi
 
Darryn Yates
 
Leo Wrímans
 
Cheza Roah Sails
 
Zakhar Zharkov
 
Zerdella Grams
 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share | 
 

 Little Italy - Zyra & Darryn

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Darryn Yates


avatar


Hozzászólások száma :
53
Age :
1301

TémanyitásTárgy: Little Italy - Zyra & Darryn   Szer. Jún. 27, 2018 2:15 pmZyra & Darryn

First impact and bite shift


Hm… jó. Szerencse, hogy a Manhattan-i vámpír klánnak nincs érdekeltsége az olaszok között. Nekem van némi, nem is emlékszem, hogy hogyan kerültem közéjük, de talán a perfekt olaszomnak volt köszönhető, vagy annak hogy stílusos olasz szabóhoz jártam? Minden esetre egy idő után, valahogy mindig belekeveredtem az itteni olasz balhékba is. Meg kell hagyni, szíria után az olaszok világa volt az ami megfogott, persze a vallást hagyjuk, ellenben az építészet és az öltözködés , na igen, meg a borok és a sajt. Amíg ember voltam hozzánk is jutott el az portékáikból.
Most pedig, ott álltam egy szál alsónadrágban, egy kis pódiumon, a szabóm előtt, s igyekeztem uralkodni magamon, hogy ne roppantsam homok szemcsévé a telefonom, s ügyeljek arra is,hogy a szemfogaim ne ugorjanak elő. Kettőből egy egyébként kipipálva, a fogaim tökéletesen rendben vannak a helyükön. Kikészít ez a nőszemély. Egyedi igényei vannak, és akkor ráadásul nem is értem, hogy hogyan vergődött el a Staten Islandi házából, amit én választottam neki, de végül ő bólintott rá, mert közel volt a teremhez, mindegy. Onnan, Kicsi-Itáliába?!
Kipillantottam az ablakon, végül is… megdörzsöltem az orrnyergemet és elszámoltam azt hiszem százig? Mindegy. De elég sokáig álltam mozdulatalanul, hogy az új szabáshoz le tudják venni a méreteimet. Ennyi idő alatt egyébként feltűnhetett volna már végre a szabónak, hogy nem változik semmi méretem sem. Hiszen… jó ideje hozzá járok már. Bár időnként törlöm a memóriáját, hiszen mégse akarnám, hogy eltűnjön az élők sorából ez a kitűnő ember aki igen kiváló ruhákat készít.
Eltévedt, egy csapat suhanc közelében, csoda hogy tudott egy mozgó videót készíteni az egészről, és átküldte a facebookon. Ezért is vagyok ideges. Itt alapjában véve van néhány barátságosabb környék, de azért megvannak ennek a helynek is az árnyoldalai, és talán abba a sötétebb helybe futott bele Zyra?
Megköszöntem a méret vevést és a foglalkozás, később még jövök. Régen én voltam az egyetlen vendége akit estefelé tudott csak fogadni, most már jövök napközben is. Nagyon jó érzés.
Felöltöztem, felvettem a napszemüvegem, mert azért a fény még mindig erős volt a szemeimnek, sokáig nem láttam napfényt.
Beszálltam a kocsimba, és negyedórán belül már ott is voltam a sikátor végén, ahol Zyra ácsorgott a bandával szemben. Meg kéne várnom,hogy hányukat veri le? Jó kérdés. Az itteni gyártelepek is elég kacskaringósak, szóval előbb meg kell találjam Zyrát, majd jól fenékbe billenteni, és valahogy megtanítani a gps helyes használatára, ha jobbra fordulást mond, akkor jobbra nem pedig balra kell fordulni…

•• Zene: Skin •• Megjegyzés: Cool  •• Kocsi amire vigyázz Very Happy
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zyra Rockwood


avatar


Hozzászólások száma :
21
Age :
28

TémanyitásTárgy: Re: Little Italy - Zyra & Darryn   Csüt. Jún. 28, 2018 1:33 am

Darryn & Zyra
Azt mondták legyek jó kislány. Azt mondták, kettő perc és jönnek. Nem jöttek. Szóval elindultam egymagam a boltba. Mert miért is ne. Kifogytam otthon néhány alap élelmiszerből, plusz mivel nemrég költöztem, még a fűszereknek is eléggé híján vagyok. Mondhatni, van só, bors, meg oregánó. Aztán tégy csodát, ó nagy varázsló. Meg a retket azt. Senki sem róhatja fel nekem, hogy negyed óra várakozás után elindultam egy magam a boltba. Mit ne mondjak, odajutni még páratlan kérdezősködéssel sikerült is. ezért is állok most egy sikátor közepén, kezemben a Walmartos papírtasakkal, miközben szemezek egy rakás nagyfiúval.
- Ömm... meg tudjátok mondani, merre van aaa... – Hú, mi a neve, no se gond, felírtam jegyzetbe. Elő is halászom a telefonomat és kinyomozom belőle a saját címemet.
- Staten Island mond nektek valamit? - Nézek rájuk amúgy tök ártatlanul a póréhagyma szára mögül leskelődve, miközben ezek egyre csak gyűlnek, mint éji vad a vérszagra. Pedig meg se vertem senkit. Zúgolódás van, mert számomra érthetetlen halandzsa a fogalmam sincs miről. Vajon a zseléfejű tud szuahéliül? Vagy miez. Kezdem úgy érezni, nagyon rosszkor jöttem egy nagyon rossz helyre. igazából nem érzem, hanem elkezdtem létni a pillangókat. No nem azt a cuki fajtát ami szép színes és rovar, hanem azt, amelyik fémből van és kurva éles. Asszem ideje telefonos segítséget kérni. Fél kézzel nagy nehezen előbűvölöm a pofakönyvet és próbálom a helyet levideózni, hogy ebből hámozza ki nekem, hol vagyok és merre tovább, de végül el kell dobnom a telefonom, mert egy kés igen egyenes pályán utazik a kezemre.
- Hé, nyaljál sót! Csak mondjátok meg merre van S. I. Az rohadtul nem érdekel, hogy kit-mit-mivel ástok el. – Azt hiszem, nem nagyon értik mit magyarázok, de az is könnyen lehet, hogy csak nem érdekli őket. A jelenállás az, hogy kedvem lenne betörni az orrukat, de ahhoz nagyon nincs kedvem, hogy diszkvalifikáljanak a bajnokság előtt. Nincs más választásom, megdobom őket a zacsival és jöhet a játék. Ami nem más, mint elkerülni őket és az ütéseiket. Szerencsémre egyelőre csak ütőkkel jönnek felém, én pedig akrobatákat megszégyenítve táncolok el előlük. El futni nem futok... az méltánytalan velem szemben, ellenben nem is üthetek vissza... Na ez az igazi patthelyzet. Ez csak akkor lesz rosszabb,a mikor előkerülnek a lőfegyverek. Az utolsó előtti pillanatban vettem észre, hogy becéloztak, és még épen sikerült úgy mozdulnom, hogy csak súrolja a karomat. Ezt persze ki is használta az egyik tapló paraszt és visszaforgásból úgy hasba rúgott, hogy belerepültem a neki szemközti falba. Térdre rogyva köpöm ki az adag vért a számból, s állásba kecmergek. Az nem kifejezés, hogy ég a gyűlölet a szememben, olyan erővel szorítom ökölbe a kezem, hogy a körmeim felsértették a tenyerem.
- Nem fogom diszkvalifikáltatni magam egy rakás kukába való seggfej miatt. – Morgom szinte gyomorból jövő hangon, s a felém tartó ütést kikerülve, lábbal tovább tolom a kezét, amivel így ő maga húzott be a saját társának. Bár,nem segít a helyzeten, hogy előkerült még 20 seggfej.
- Mi a retek, húzzatok már haza a francba. Hé, ne lépj rá a padlizsán..! Mindegy... Valaki felhívná a menedzserem? Kurvára kéne hogy ideegye a fene.. aaaa... 'nyádat! – Őszintén? Dunsztom sincs hol vagyok, és dunsztom sincs mi a franc van. És már a telefonomat sem látom. Remek... csak remélni tudom, hogy legalább küld egy sofőrt vagy valami... különben... lehet hogy önvédelem címszóval kénytelen leszek búcsúzni a karrieremtől. Ehhez pedig.. semmi kedvem.Remélem tetszik *-* | Ruha | Zombie |

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darryn Yates


avatar


Hozzászólások száma :
53
Age :
1301

TémanyitásTárgy: Re: Little Italy - Zyra & Darryn   Csüt. Júl. 12, 2018 11:31 amZyra & Darryn

First impact and bite shift


Le kell ülnöm vele és megtanítanom neki, hogy hogyan használja a messenger helymeghatározását. Bár… a sok fazonból aki körbe vette , meg tudom érteni, hogy ennyire futotta csak. Viszont nem annak a szívbajos nőszemélynek ismertem meg, aki egyből ne ütne vissza. Viszont egy utcai verekedés ártana a renoméjának. Ki bérelhette fel az olaszokat, hogy kárt tegyenek Zyrában? Mert mindennek van valami oka. Nincs nyakkendőm, helyette a mandzsettámat igazítom meg kissé zaklatottabban. Szerencse, hogy nappal járó is vagyok, különben annyi lenne a befektetésemnek, a nőnek , akibe a fogamat akarom mélyeszteni. Zyrával ellentétben én értettem, hogy miről magyaráznak, és épp péppé akarták verni, és darabokban hazaküldeni a családjának. A gond csak az volt, hogy nem volt családja, legalábbis nem várta őt senki otthon, az apjáról pedig nem igazán kérdeztem, bár tudom ,hogy van neki.  Azt hiszem épp jókor érkeztem, befordultam a sarkon és Zyra landolt a kukákon, mire én döbbenten néztem végig a jelenetet, a vér szaga az ő vérének szaga megcsapta az orromat, finom, szinte a nyelvemen érzem, és azt is ahogy lefele száguld a torkomon. Az ég felé pillantok, majd veszek még egy nagy levegőt, így a damaszkuszi rózsához hasonlatos illat bekúszik az orromba, meg a többi rohadék bűze is, és egyből kijózanát, bár ezerháromszáz év alatt sikerült az önuralmam megtalálnom és megtartanom, nem most fogom elveszíteni a fejem.
- Diszkvalifikáltatni nem, csak megöletni, tudod van az a mondás, hogy szégyen a futás de hasznos… nem? –[ mordulok gyomorból jövő hangon, ahogy kilépek a takarásból, s egyenesen az olasz söpredék elé lépek. Az első baseball ütő az alkaromat érné, csakhogy az ketté törik rajtam, ezzel a lendülettel kapom el a csuklóját és töröm el, majd a fájdalmát kihasználva kényszerítem földre. Eztán a következő támadót hasba rúgom, aki berepül a társai közé. A kezemben tartott olasz lassan sírni kezd, bizony nem csak fogom, fokozatosan roppantom szilánkosra a kezét, hogy legyen munkája az orvosoknak vele, ha még menthető lesz egyáltalán.
c]]- Mos pedig, elmondjátok, hogy ki az aki Darryn Yates nőjére küldött titeket. –[/i] hordozom végig a tekintetem a csordán. Loui, itt van, vérfagyasztón vigyorodok el.
- Loui-Loui… pechedre kikezdtél velem… tudod mit jelent ez? – Loui körül egy kisebb kör keletkezett, mintha leprás lenne, néhányan sutyorogtak, hogy nem tudták, hogy Don Darryn tulajdonát támadták meg, milyen vicces nem?
- Mindenkit hozol egy kis elbeszélgetésre éjjel. Aki nem jelenik meg, magam fogom levadászni, és teszem harcképtelenné, hónapokra. – természetesen mindezt olaszul, hogy Zyra ne értse, hogy miről folyik a tárgyalás.
- Most pedig takarodjatok, amíg szépen mondom. – elengedtem a karjáért jajveszékelő alakot és vártam, hallottam, hogy Zyra szépen veszi a levegőt, nincs problémája. Addig vártam, míg az utolsó ember el nem tűnt. A látszat ellenére kedvem lett volna egyenkét kiszívni a  vérüket. De már nem ezt a korszakot éljük, diplomatikusabban kellett megoldanom az egészet. Mindenkire emlékszem a szagáról, mindenki megfogja kapni a magáét. Ki fogom szedni belőlük,hogy miért akarták ennyien megtámadni Zyrát, mert ez nem lehet véletlen. Megfordulok és fagyosan pillantok a harcosra.
- El is futhattál volna, odakint nem mertek volna bántani. – jegyzem meg hűvösen. Vissza kell fogjam magam, mert legszívesebben letépném róla a ruhát és a combjai közül szívnám a vérét. Megremegtem az indulatra és ökölbe szorult a kezem.
- El tudsz jönni a kocsiig? – tudok úgy beszélni, hogy a fogaim ne látszanak, márpedig most kissé megnyúltak, az éhségtől.

•• Zene: Skin •• Megjegyzés: Cool  •• Kocsi amire vigyázz Very Happy
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Little Italy - Zyra & Darryn   

Vissza az elejére Go down
 

Little Italy - Zyra & Darryn

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Játéktér :: New York :: Manhattan-