Árnyvadászok

Hasznos dolog a megpróbáltatás, mert olyan, mint a mérges vipera: fogában drága gyógyszert rejteget
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest News
2019
Május
10.
Kikerült egy új Rangfoglaló Olvass tovább >>
2019
Aug
26.
Új moderátort kaptunk! Olvass tovább >>
2019
Okt
13.
Megújult külsővel és belsővel megyünk tovább! Olvass tovább >>
Chatbox
Staff members
Oldalunk

Latest topics
Tat lakása Emptyby Zach Daniels
Vas. Dec. 08, 2019 1:03 pm

Tat lakása Emptyby Mark S. Crawley
Szomb. Dec. 07, 2019 10:02 pm

Tat lakása Emptyby Aedion Ancarth
Csüt. Nov. 28, 2019 9:36 pm

Tat lakása Emptyby Aedion Ancarth
Szer. Nov. 27, 2019 9:48 pm

Tat lakása Emptyby Aedion Ancarth
Szer. Nov. 27, 2019 8:51 pm

Tat lakása Emptyby Adam Vincent Kane
Hétf. Nov. 25, 2019 9:54 pm

Tat lakása Emptyby Gioia Selvaggio
Pént. Nov. 22, 2019 6:15 pm


A hónap reagolói
Mark S. Crawley
Tat lakása Bal11Tat lakása Kyzyp11Tat lakása Jobb11 
Teresa Hightman
Tat lakása Bal11Tat lakása Kyzyp11Tat lakása Jobb11 
Zach Daniels
Tat lakása Bal11Tat lakása Kyzyp11Tat lakása Jobb11 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share
 

 Tat lakása

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég

Vendég
AnonymousTat lakása Empty
TémanyitásTárgy: Tat lakása   Tat lakása EmptyCsüt. Júl. 26, 2018 11:49 pm

Csak maradj velem még egy kicsit..


Mondhatnám, hogy tudom, mi lesz ennek a vége. Mondhatnám, hogy tudom. De nálunk valahogy sose lehet tudni. Mi nem azok a kiszámítható lények vagyunk. Végig kapaszkodok belé az út során de figyelek, hogy ne markoljak a pólójába. Mélyen belélegzem az illatát. Erősebben kapaszkodok. Lehunyom a szemeimet és arra gondolok, hogy nemsoká megérkezünk. És én elengedem. Nyelek egyet és kinyitom a szemem mikor tényleg a ház elé érünk. Nem mondtam meg neki hol lakom. Egy szóval se, de jó címre hozott. Ahogy megáll a ház előtti fák alatt leszállok mögüle és a bukósisakot a motorra rakva nyújtózok kissé majd mellé lépek.- Holnap gyere értem és megkereshetjük az orosz barátunkat. -mondom csendesen és őt figyelem. - Tudtad a címemet. -jegyzem meg elmosolyodva és megrázom a fejemet. Még ha hülyeség is...de én nem akarom most elengedni. Nem akarom, hogy haza menjen. Még egy kicsit...még egy kicsit maradjon csak.- Talán megérdemelsz egy sört amiért hazahoztál -mondom fürkészem a fekete szemeket. Előhalászom a táskámból a kulcsomat és egyszerűen elindulok a bajárat felé.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousTat lakása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tat lakása   Tat lakása EmptyPént. Júl. 27, 2018 12:08 amHa maradok...megint elveszünk.


Lassan megyek. Most nem sietek. Nem éget annyira az érintése sem. nem éget az sem ahogy kapaszkodik belém. Most valahogy bírom a belülről tépő fájdalmat ahogy farkasom belülről tép. Ahogy megállok leteszem a lábaim és leállítom a motort és hallgatom a szavait. Megérdemlek egy sört? Felvonom a szemöldököm és figyelem ahogy a háza felé veszi az útját. Ha most utána megyek...elveszítünk mindent. Elveszünk valahol. Valahol a másikban. Le nézek a sisakra magam mögé majd a kezembe veszem. Csak be kell indítanom és el kell mennem akármennyire is fájna. Nem tehetem meg. Nem....vele nem lennék képes hiszen ő többet vár. Többet is érdemel. Én pedig erre soha nem voltam képes...Figyelem mikor kinyitja az ajtót, de még nem megy be. Ő sem akarja, hogy menjek... Nyelek egyet majd lehunyom fekete szemeimet és letámasztva a motort kezemben a sisakkal indulok utána majd megvárom míg be megy a házba és becsukom magunk után az ajtót. Ledobom a földre a sisakot és egyszerűen csak falnak hátráltatom fekete szemeimmel és a testemmel ahogy hozzá simulok és kezeimet a feje mellé nyomom ahogy homlokomat az övnek támasztom és halkan veszem ajkaim között a levegőt. Annyira feszül a testem. Annyira közel van hozzám újra meg újra. Érzem az illatát, a vörös tincsek puhaságát. Ahogy veszi velem a levegőt. A keblei a mellkasomnak nyomódnak. Nyelek egyet ismét majd ökölbe szorulnak a kezeim és elhúzódva tőle fordulok el majd mintha itt laknék egyszerűen csak be megyek a konyhájába és kitárva a hűtőt túrok ki egy üveg bort.-Vörös jó lesz, te ördög?-kérdezem ahogy megvárom, hogy ismét megjelenjen a látó szögemben és ha rá bólint akkor keresek két poharat is majd kibontva az üveget töltök neki is meg magamnak is jó sokat.

Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousTat lakása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tat lakása   Tat lakása EmptyPént. Júl. 27, 2018 12:45 am

Az ajtó előtt megállva pillantok fel a holdra. A fényébe lépve érzem hogy megremegek belül. Úgy is mondhatjuk, hogy keresztet vetettem magamra. Erre az egészre. Mindenre amit magam köré felépítettem. Nem tudok bemenni. Meg kell várnom. Elindul vagy utánam indul. Ahogy meghallom a lépteit közeledni némi habozás után nyelek egyet és az ajtót nyitva lépek be a mikor utánam lép és a sisak puffanva esik a földre. Hangosan. Az ajtó csukódik és a hold többé nem tarthatja rajtunk a szemét vigyázón. Nem ér el minket. Szusszanva hátrálok a falnak és érzem ahogy a mellkasa az enyémnek feszül és a homloka az enyémhez simul. Olyan közel van hozzám, mint még talán soha ebben az életben. Egyszerre szuszogunk halkan és a mellkasom egyre gyorsabban emelkedik és süllyed. Figyelem ahogy azok a szemek felfalnak. Örlődik és emészti magát. Emészt engem és azt akarja, hogy én is úgy szenvedjek ahogy ő. Résnyire nyílnak az ajkaim mikor ökölbe szorulnak a kezei. Pont emelném a kezeim mikor hirtelen lép el és szó nélkül sétál át a konyhába egyenesen. Megpróbálom kicsit normálisabban venni a levegőt és magamhoz térve lépek utána. Bólintok a borra és elveszem az én poharamat. Az üveget nyakon ragadva indulok a nappaliba vele. Nem kapcsolok villanyt. Zavarna. Besétálva teszem le az asztalra az üveget és foglalok helyet a kanapén. Remeg a kezem de igyekszem kontrollálni magam. - Mire igyunk? -kérdem rá pillantva ahogy beér a szobába. A sötétben kirajzolódik a kontúrja. Az erős vállak. Oldalra billentem a fejem és keresztbe teszem a lábam hátradőlve. Bretből nem kaptam még meg azt amire kíváncsi vagyok. A világos szemeim csillognak a halvány beszűrődő fényben. A hajam kissé kócosan hátra simítva pihen a támlán. - Szerintem arra, hogy újra találkoztunk. -mondom és a testem elkezd feszülni. Még sosem éreztem így ilyet. Ennyire még talán sosem érdekelt senki. Annyi évig vártam rá. Annyi évig vártam arra, hogy még többet lássak belőle. Hogy felfedezzem. Hogy megérintsem. Hogy megérintsen.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousTat lakása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tat lakása   Tat lakása EmptyPént. Júl. 27, 2018 1:06 amHa maradok...megint elveszünk.


Hatással vagyok rá. Hatással van rám. Mindig hatást gyakoroltunk egymásra. Ezek vagyunk mi. Elbújva a világ elől. Két gyötrődő lény akik soha nem érik el a másikat. Felkarolja az üveget én pedig követem a saját poharammal és belépek a sötét nappaliba. Figyelem ahogy leül és vörös haja az egyetlen ami elárulja nekem hol van. Beszél hozzám de én nem válaszolok. Leülök a kanapéra vele szembe és lassan megemelem a poharamat.-Egészségedre Tat.-mondom csendesen és lassan ajkaimhoz emelem a poharat majd lassan iszok belőle de a feléig el is fogyasztom a bort. Lassan elvéve ajkaimtól teszem a dohányzó asztalra majd lerúgom a cipőimet és szusszanva dőlök el a kanapén.-Pont, hogy nem kellett volna újra találkoznunk.-mondom csendesen ahogy a plafont bámulom amit elér a hold fénye ami a kanapé mögötti ablakon tört utat magának.-Elvesztettük a csatát Tat. Elfogjuk megint.-mondom egy félmosollyal az arcomon ahogy a fényt figyelem a falakon.-Te is tudod, hogy szeretkezni fogunk. Nem szexelni, nem baszni...nem csak élvezni...szeretkezni...és ezzel elárulunk mindent. Eláruljuk önmagunkat.-mondom csendesen tagolva a dolgot ahogy kezeimet a fejem alá teszem.-Pedig rettegek attól, hogy hozzám érj...-suttogom csendesen ahogy lehunyom a szemeimet és hatalmas sóhaj hagyja el a testemet.

Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousTat lakása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tat lakása   Tat lakása EmptyPént. Júl. 27, 2018 1:26 am

Belép és elém ülve emeli meg a poharát majd mindketten a borba iszunk. Édes vörös bor. Mindig tartok itthon. Mély levegőt veszek és inkább leteszem mielőtt egyben megihatnám a pohár tartalmát. Figyelem ahogy eldől. Nem kellett volna találkoznunk.- Pontosan tudom, hogy ez egy buta hiba volt. Nem így kellett volna alakulnia. De tudod... Ezzel még tartoztunk egymásnak. -mondom és a hajamba túrva figyelem ahogy szórakozottan a fényeket figyeli. Szeretkezni. Lehunyom a szemeimet és a kanapé puha anyagába markolnék ha találnék rajta fogást. Tudom, hogy komolyan gondolja. Komolyan gondolja ezt az egészet. Nem meri elkezdeni. Nem mer hozzám érni. Talán fél, hogy elrontja? Hogy egy rossz mozdulat és elillanok a szobából. Engem félt, vagy magát. Ma éjjel fel akarom törni a jeget. Átmenni a határokon és rettegésen. Túl akarok rajtuk menekülni egy következmények nélküli világba. Felkelve rúgom le én is a cipőmet és mellé lépve figyelem az arcát- Én nem félek tőled. Tudod? -kérdem halkan és őszintén. Feltérdelek a sarokkanapéra a feje mellé oldalt és lassan kifújom a levegőt. Az egyik kezét megfogva húzom egyenesen a mellkasomra és a tenyerét a szívemre helyezem. Érzi ahogy dobog. Halkan szusszanva tartom a kezét. - Érj hozzám Bret. -mondom és az arcomat világítja a hold. A szemeit figyelem és a másik kezemmel lassan simítok az ő mellkasára a szíve főlé. Majdnem ugyan olyan gyors. Érzem teljesen.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousTat lakása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tat lakása   Tat lakása EmptyPént. Júl. 27, 2018 1:52 amHa maradok...megint elveszünk.


+18

Hallgatom és csak követem a fényeket mikor belép a látókörömbe és fekete szemeimet rajta tartom kék határozott íriszein. Megfogja a kezemet és a mellkasára vezeti én pedig nyelek egyet.-Tat...-suttogom de megelőz és kér. Érj hozzám....nem megy....el fog veszni az egész. Lehajol és mellkasomhoz ér én pedig lehunyom a szemeimet. Ő kér...vízhangzik a fejemben és össze szorítom az ajkaimat és megfogva a kezét húzom magam felé, és végül egyszerűen csak magamra rántom. "Érj hozzám...érj hozzám..." Mond még kérlek...suttogd sokszor el. Akkor nem érzem annyira a fájdalmat. Ahogy rám esik felülök vele és az ölembe húzom az ölét és egy magasságban vagyok vele így. Kinyitva a szemeim simítok az arcára és tűröm oldalra kósza tincseit és a szemeit figyelem majd az ajkait és azt, hogy mennyire közel van hozzám. Kérlek mond még el Tat....csak nekem. Végig simítok a nyakán majd a karjain és az oldalán. A csípőm neki feszül az övének ahogy ledobom a kanapéra és fölé kerülök a lábai közé. Vörös tincsei beragyogják a holdban. Elválnak ajkaim egymástól és lassan végig nézek rajta ruhában is. Nem akarom, hogy elmenjen ez a pillanat. Meg fog történni. Itt van velem. Nem fog eltűnni. Mond még el nekem, hogy érj hozzám...Lassan lehajolva óvatosan érintem ajkaimat az övének. Finom, és lágy a csókom hozzá, és ahogy érzem magamon égető érintéseit egyre mélyebbé és hevesebbé teszem a csókot vele. Ajkaim felfedezik ismét, amit már rég elfelejtettek. Vagy amit oly régen hiányoltak maguknak. Amit oly rég óta kerestem magamnak. Amit akkor nem tudtam megszerezni...-Elszakadok tőle egy pillanatra, hogy ajkaira suttogjam nevét majd ismét csókolni kezdem ahogy végig simítok oldalán és kezem fenekére csúszva finoman markol bele ahogy húzom magam felé. Nem...itt...Egyik lábamat leteszem a kanapéról majd elszakadva tőle emelkedem fel zihálva és saját fekete hajamba túrva figyelem őt. Megtörlöm az ajkaimat és halkan zihálok ahogy nézem őt majd megfogom a kezét és lassan felállva húzom magammal. Csak mond még ki....mond amíg csak tarthat az éjszaka amíg csak tehetjük. Amíg nem lát semmi sem...ahogy a hálóba érek vele lassan az ágyhoz sétálva ülök le és a lábaim közé húzva lassan kezdem ösztönözni, hogy vegye le a ruháit. Látni akarom őt...lassan gombolom az ingjét és neki már csak levennie kell. Lassan végig nézem és megnyalom alsó ajkamat majd figyelem ahogy veszi le a melltartóját. Kezeim csípőjén pihen és ahogy felsőteste minden ruhadarabtól megszabadul lassan hasára csókolok miközben kezeim felcsúsznak bordáira majd finoman ujjaim érintik kebleit és lágyan rá markolok a kezembe illő keblekre. Fölfele csókolgatom ajkaimmal. mellei közé hajolva csókolom a bőrét majd bal keblére térek ki először és lágyan csókolgatom körbe mellbimbóját majd finoman ajkaim közé véve szívom meg és szopom olykor rá harapva lágyan meghúzva amíg nem lesznek elég kemények az ajkaimtól mindkettő. A jobbal is eljátszom majd ismét a hasára térek és a köldökébe nyalok, majd a nadrágja fölé csókolok miközben kezeim simogatják és cirógatják a bőrét. Lassan elhajolok és hagyom, hogy levegye a nadrágot is és egy száll bugyiban díszelegjen itt nekem. Saját fekete hajamba túrok újra ahogy figyelem és muszáj csak néznem őt fekete szemeimmel. Olyan gyönyörű...és hozzá érhetek....

Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousTat lakása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tat lakása   Tat lakása EmptyPént. Júl. 27, 2018 12:00 pm

Csak maradj velem még egy kicsit..

+18Remegve várom a reakcióit és a tenyerét szorosan magamon tartom. A nevemen szólít és csukódnak le a szemei. Feltörtem a jeget egy ilyen egyszerű kéréssel. Azt akarja hogy én kérjem. Hogy ne tudjon nekem nemet mondani. Hogy én akarjam. Szusszanok ahogy magára ránt és felemelkedve a fenekemre markolva húz olyan szorosan magához, ahogy csak tud. Halkan felsóhajtok ahogy a csípőnk egymásnak feszül, a kezeim a nyakát karolva láncolnak össze minket. Résnyire nyílt ajkakkal hajolok az arcához halkan szuszogva ahogy félresimítja a hajam. Mozdulatok. Mozdulatok amik jelentéktelennek tűnek de mégis. Az ajkaink közt alig hagyok rést miközben a teljes felsőtestemmel hajolok felé. Hirtelen enged a kanapéra és a lábaim közé kerülve hajol fölém eltakarva előlem a külvilágot. Csak ő van és más semmi. Az ujjaim szinte ösztönösen futnak a hajába, bele túrnak és húzzák egyre közelebb. Eleget voltunk távol Bret. Most nem akarok távolságot. Nem akarok űrt köztünk. Az ajkaimhoz hajolva csókol eleinte lassan és finoman. Valami legbelül megremeg a mellkasomban. Lehunyom a szemeimet szorosan és kapaszkodva nem hagyom, hogy befejezze. Lágyan viszonzom a csókot, pont úgy mint akkor. Puhatolózva. Kíváncsin. Szusszanok egyet ahogy mélyül a csókunk és követem a ritmusát. Sosem volt erre lehetőségem. Nem adtuk meg magunknak. Fel kell fedeznem és magamba szívnom az energiát. Szinte szikrázik köztünk a levegő én pedig lecsúsztatom az egyik kezem a hátára egyenlőre pólón keresztül. Az anyagba markolva húzom magamhoz. Nem tudom elengedni. Nem akarom elengedni. Bret tarts meg. Tarts ilyen szorosan. Halkan lihegve válnak el az ajkaink mikor felkelve fogja meg a kezem és némán húz magához a háló felé. Beérve dőlök háttal az ágyra és újra közel van. Segít levenni a felsőmet, majd gyorsan szabadítom meg magam a melltartótól és dobom egyszerűen az ágy mellé. Klasszikus. A kezeimmel megadva magam emelem őket a fejemmel egymagasságba és hagyom őket az ágyon pihenni egy ideig. A kezei a csípőmön pihennek és jól megnéz. Nem akarja elfelejteni ezt a pillanatot. Hát én sem. Figyelem a sötét szemeit melyek szinte izzanak a testem láttán. Most lát így először. A szívem hevesen ver, a mellkasom gyorsan emelkedik. Felsóhajtok ahogy a hasamra csókol és felsiklanak a kezei. Megérint. Finoman rám markol és az ajkaival kezd játszani. Ahogy bekapja az egyik bimbómat kissé megemelkedik felé a csípőm és jólesőn felnyögve siklanak a kezeim a hátára és pólón keresztül is finoman érezheti a körmeimet. Olyan lágyan cirógat mint egy féltve őrzött kincset. Mint egy törékeny kis porcelánt. A szemeit figyelem miközben leszedem magamról a nadrágot és az is a melltartó mellett végzi. Egyedül egy fekete csipke francia van rajtam. Halkan pihegve kezdem el róla lehúzni a pólót ahogy visszahajol és eldobom. Olyan rég óta vártam már erre. A kezeim mohón fedezik fel a hátát, végig siklanak az erős vállakon, le az izmos mellkason egészen az övéhez tévednek. Fürge mozdulatokkal kapcsolom ki a csatot és lassan gombolom csak ki a nadrágot. LEhúzom a cipzárt és egy kis segítségre várva kezdem el lassan letolni róla. Az ajkaihoz hajolva suttogok rá- Kérlek...érj hozzám Bret...kérlek...-súgom halkan lihegve finoman megnyalom az ajkait. - A tied akarok lenni...-súgom tovább puhán és az ajkaim óvatosan lesiklanak az arccsonjára, majd az álla vonalára végül a nyakára. Mélyen belélegzem az illatát ahogy finoman csókolgatom a forró bőrét.  Lehunyom a szemeimet és érzem, hogy le is került róla a nadrág. Már közel vagyunk. Remegek kissé.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousTat lakása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tat lakása   Tat lakása EmptyPént. Júl. 27, 2018 4:13 pmHa maradok...megint elveszünk.


+18


Figyelem fekete szemeimmel ahogy lassan kilép lábaim közül és az ágyra fekszik háttal én pedig lassan követem és fölé kerülve csókolgatom a bőrét és ahol csak érhetem immár meztelenül. Leveszi a pólómat ahogy megemelkedem és hagyom, hogy lehúzza rólam. Félre is dobom ahogy lassan vissza hajolok hozzá. Kezeim lágyan cirógatják testét és érzem ahogy hozzám ér. Kellemes bizsergés és mély fájdalom jár át egyszerre. Hangosan szisszenve kezeit elkapva nyomom bele a szivacsba őket és nézek le kék szemeibe ahogy elszakadok ajkaitól. Remeg én pedig...égek... Lassan engednek kezeim és elemelkedek tőle térdeimre támaszkodva. Hagyom, hogy kicsatolja az övemet és kigombolja a nadrágomat majd lassan segítek neki levenni magamról. Figyelem ahogy visszadől az ágyra és nyelek egyet. Lehunyom a szemeimet és érzem az égést a testemen, és tudom, hogy ez fog végig kísérteni ha hozzám ér. Lassan kinyitva nézek rá és egyenlőre nem tudok megmozdulni pedig megint kérni kezd. Ő kér, hogy érjek hozzá...hogy nekem adja magát. Fekete hajamba túrok és lassan vissza hajolva hozzá csókolom meg ismét és lassan végig simítok az oldalán csípőjén majd a fenekére siklanak kezeim és magamhoz szorítom. Érezheti mennyire vágyom rá ahogy neki nyomódik férfiasságom még boxeren keresztül is a bugyijának. Lassan bele akasztom a fehérneműbe az ujjaimat és lehúzva róla emelkedem el tőle és nézek végig rajta teljes meztelenségben miközben fekete tincseim homlokomba hullanak ahogy rá pillantok. Lassan végig simítok a combjain kívül majd belül és kezem végig siklik szeméremdombján majd megemelve mutató és középső ujjaimat benyálazva finoman simítok csiklójára miközben figyelem őt. Ajkaim elnyílnak egymástól ahogy nézem őt és nem akarok most ezzel az előjátékkal sokat foglalkozni. Úgy sem engedem el soha. Az egész éjszakát vele akarom tölteni. Finoman izgatom, de csak finoman terelgetem a boldogság felé. Szabad kezemmel lassan kiszabadítom magam az alsónadrágomból is és elvéve kezemet barlangjától ajkaim közé veszem miközben figyelem fekete szemeimmel. Édes mint a méz....Lassan lejjebb húzom magamhoz és finoman makkomat végig húzom szemérem ajkai között majd csiklóján miközben másik kezemmel hasánál fogom, hogy ne mozduljon el tőlem. Lassan illesztem hüvelyéhez magamat és finoman csúszok belé, mint elfoglalás pillanat ahogy végre magamévá teszem Tatot. Elnyílnak ajkaim és egy hangosabb nyögés szakad ki belőlem ahogy előre mozdulok és mélyebbre csúszok benne. Kezeimmel feje mellett támaszkodom meg és lassan lehajolva csókolom meg hosszan és mélyen. Csípőm lassan mozdul meg benne, finoman, kiélvezve minden percét, hogy ezt tesszük, mert kitudja...lehet holnap reggel már valamelyikünk nem lesz itt. Vagy mintha csak egy rohadt álom lett volna úgy múlna el. De ezt nem akarom. Őt Nem csak megdugom. Őt szeretem is közben. Ő nem csak a vágyaim kielégítői...Tat az én társam... Elválva ajkaitól gyorsul kissé a csípőm és erősebben lököm magamat belé ahogy a nyakát kezdem csókolgatni és kezeim lecsúsznak kebleire masszírozva és markolva őket ahogy másik kezem combjára siklik és megemelve csípőjét mélyebbre hatolok benne ahogy hozzá simulok és kóstolom az ajkait vagy a bőrét és a kebleit. Összeolvadunk...

Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousTat lakása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tat lakása   Tat lakása EmptyVas. Júl. 29, 2018 12:08 am

Csak maradj velem még egy kicsit...


Figyelem ahogy kissé megtorpan és csak pihegve figyel engem. Az arcán kettős érzelmek tükröződnek. Fáj neki. Pontosan tudom, hogy ez mennyire más most... nehéz és.. őt is felemészti. De a vágy erősebb. Nem engedi megállni. Ezt nem állíthatjuk már meg drága.. ez elkerülhetetlen. Hirtelen kapja el a kezeimet és szorítja a fejem mellé a szivacsba. A tekintetünk egy pillanatra összetalálkozik és lassan enged el engem. Megszabadul a nadrágjától és lassan fut rajta végig a tekintetem. Az alsó ajkamba harapok akaratlanul is. Lehunyja a szemeit és elkezdem magamban kutatni az ő fájdalmát. De az én mellkasomban csak forróság van. Nem vagyok képes másra figyelni. NEm. Most nem érzek fájdalmat. Ez az érzés az összesnél erősebb. Foggal körömmel kapaszkodok belé, mert az elmém pánikol... pánikol, hogy megint eltűnik. Megint a világ másik felére menekül előlem. Nyelek egyet és halkan felnyögök ahogy a csípőnk egymásnak feszül. Érzem mennyire kemény. Készen áll rám.. szusszanok ahogy megszabadít a fekete csipkétől és végig néz rajtam. Talán most először érzem úgy magam mint egy préda. Kiszolgáltatva. Meglepően jó érzés. Várni, hogy felfaljon. Megrándul kissé a testem ahogy az ujjaival kezd izgatni lehunyom a szemeimet és a takaróba markolva nyitom résnyire az ajkaimat. Szinte azonnal benedvesedek ahogy kényeztetni kezd. Türelmetlenül pillantok rá és a lábaimat lassan széjjelebb nyitom. Ő sem akarja tovább húzni már. Halkan lihegve figyelem ahogy megszabadul az alsójától is. A szemeim fénylenek a sötében és végig a szemeit figyelem miközben teljesen elfoglal engem. Bennakad kissé a levegőm és felnyögve szorítom össze a fogaimat. Érzem ahogy még kissé feszít, de kellemes. Megremeg a csípőm és ösztönösen mozdul felé ahogy csak tud. Többet akarok. Lehajolva hozzám támaszkodik meg én pedig az jakira nyögök ahogy mélyebbre mozdul bennem és lassan teljesen elfoglal. A kezeim a hátára siklanak és kapaszkodva belé miközben forrón és mélyen viszonzom a csókot. A lábaimat a csípője köré kulcsolom és az ajkaira lihegve élvezem a forró bőrét. Enyhítenem kell a szorításomon.. túl görcsösen kapaszkodok belé. Nem akarom, hogy vége legyen ennek. Hogy egy percre is itt hagyjon. Mi össze tartozunk.. ő a társam. És ezt már nagyon régóta tudom és érzem. De most nem fogom hagyni.. nem.. Mozogni kezd bennem egyre gyorsabban és a nyögéseim is egyre hangosabbá válnak. Kezdek elemelkedni a talajtól és megpróbálok megszabadulni az emlékeimtől, a sérelmektől és a realitástól. Az egyik kezemmel a sötét tincsek közé túrok ahogy a nyakamat csókolja. A hold pontosan Bret hátára süt a hatalmas ablakon keresztül, árnyékot vet az arcomra. A bőröm kipirul és érzem ahogy mindketten verejtékezni kezdünk. Mindkét kezemmel az arcára simítok lassan és vissza húzom az arcomhoz. A homlokát az enyémnek döntöm és úgy nézem őt. - Tudom...hogy fáj Bret...-lihegem halkan és nem veszem le róla a szemeimet- De ma éjszaka szeress engem bűntudat nélkül... -súgom az ajkaira és a szemeim nem józanságról árulkodnak, habár a szavaim komolyak. A tekintetem kezd homályosodni. Az egyik kezére fogva húzom vissza a melleimhez és a kézfejére simítok. A szemeim alig észrevehetően lábadnak könnybe. Pontosan nem is tudom miért..Egyszerűen túl rég óta ragadtak bennünk ezek az érzések. Csak az ő arcát látom magam előtt és remegnek az ajkaim. A kéj nem hagyja hogy igazából sírjak. De nem is akarok...csak ne hagyd abba...
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousTat lakása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tat lakása   Tat lakása EmptyVas. Júl. 29, 2018 1:56 pmHa maradok...megint elveszünk.


+18


A zihálása, és a hangja égető. A bőre pirosodik, vörös fürtjei szét terülnek körülötte vagy izzadt bőrére tapadnak. Ahogy mozgok kebleivel játszok lágyan majd lehajolva csókolgatom meg őket és szívom meg a mellbimbóit, és kezeim lecsúsznak a csípőjére és szorosan húzom magamhoz ahogy élvezem forró szorítását magam körül. Ahogy arcomra simít és össze ér a homlokunk hallgatom a szavait és szemeibe nézek. Bűntudat nélkül....Ég a testem...fájdalmat érzek minden érintés alatt még sem tudom elengedni. Ahogy figyelem hirtelen hajolok le hozzá és bele fojtva a szót csókolom meg miközben csuklóira fogok és feje fölé nyomom őket egy kezembe össze fogva miközben egyre csak csókolóm. Elszakadva tőle nézek a szemeibe és erősebben lököm magamat belé. Érezd hol vagyok Tat....végig a szemeibe nézek és csípőm lassan húzódik vissza és erősen lököm magamat vissza újra belé tövig. Felnyársalom. Érezzen. Érezzen engem. Szorosan fogom a kezeit miközben az arcát figyelem és a lökéseim gyorsulni kezdenek benne. Össze szorítom a fogaimat ahogy figyelem és megfeszülnek az izmaim miközben figyelem őt és hajtani kezdem a gyönyörbe. Azt akarom, hogy elérje...hogy kinyíljon nekem. Elengedve kék szemeit fekete tekintettemmel nyakát kezdem csókolgatni és kebleit és már nyomokat is hagyok a testén. Megharapom és megszívom a bőrét ahogy lila és fognyomok kezdik tarkítani miközben egyre feszítem belülről. De ez nem elég. Soha nem elég. Elengedem a kezeit és feltérdelek majd térdhajlatai alá nyúlva hasának nyomom a lábait és le nézve aktusunkat figyelem mire elnyílnak ajkaim és homlokomba hullanak fekete tincseim miközben folytatom az erős, kisajátító mozgásomat. A sebeket nézem rajta amiket okoztam és a combjait is erősen szorítom ahogy a hangja és a zihálása ingerel. Vagy a mellei amik úgy táncolnak fel le lökéseimre, hogy nézni és csodálatos. Egyik kezemmel elengedem a lábát és lesimítok a csiklójára miközben hüvelyk ujjammal is izgatni kezdem. Most nem érdekel a saját numerám. Tatot akarom az őrületbe kergetni. Addig benne lenni amíg csak mozog. Sok év elfolyása ez a szeretkezés. Itt most mindent akarok tőle....Egyszerűen tudatni vele, hogy innen már nem megyünk vissza...egyikünk se...Egyre gyorsulok és hajtom mert el akarom érni az első orgazmust. Azt akarom, hogy a nevemet sikoltsa. Hogy értem sírjon...

Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousTat lakása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tat lakása   Tat lakása EmptyHétf. Júl. 30, 2018 10:56 pm

Csak maradj velem még egy kicsit...+18


Figyelem a tekintetét. Látni akarom, tudni akarom mit gondol. Minden gondolata érdekel... Tudom, hogy túl teszi magát a fájdalmán értem. Értünk. Hirtelen folytja belém a szót egy mély csókkal és tudom, hogy nem most van itt az ideje beszélni. Vannak olyan helyzetek ahol nem a szavak mondják a legtöbbet. Elég sokszor bántottuk egymást szóban, itt az ideje, hogy a testünk kiengesztelje a másikat. Hosszan és mélyen viszonzom a csókot két kézzel simítva az arcára és az ajkaira lihegve. Ahogy a csuklóimat a fejem fölé húzza és szorosan tarja finoman az ajkaira harapok mikor gyorsítani kezd. Elhajolva kémlel engem és a látványom táplálja. Egyre gyorsabb és én egyre jobban kezdem elveszíteni a fejem. Ösztönből kapaszkodnék újra belé de az erős kéz szorosan tart vissza. Érzem ahogy egyre jobban felszabadul. Kissé lassan húzódik el tőlem elhajolva, majd egy erős lökéssel tér vissza én pedig lehunyom a szemem és a mellkasom megrándul, megemelkedik a és véresre harapom a saját ajkamat. Olyan nedves vagyok, hogy alattunk elkezd ázni egy kis foltban a lepedő. Hallom ahogy egyre gyorsabban és erősebben csapódik nekem a csípője. Hangosak vagyunk, nem is akarom vissza fogni a hangom. Hangosan nyögök minden egyes mozdulatát kísérve és a kéjtől bekönnyeznek a szemeim, emiatt egy ideig csak homályosan látom őt. A testünk teljes összhangban van. A lábaimat szorosan kulcsolom körülötte és szinte görcsösen húzom magam felé a testét. A melleimhez érve kezd el nyomokat hagyni rajtam és harapni. Jelölj meg engem Bret. Mutasd meg a világnak, hogy a tiéd vagyok. Hogy mindenki lássa...Szisszenek halkan az egyik harapásnál és ez csak jobban felizgat. Nem finomkodunk tovább. Hirtelen engedi el a kezeimet és a csuklóimon lila folt ékeskedik. Szét fog szedni. Szedj szét Bret. Te vagy az egyetlen aki széttéphet engem. Feltérdelve szorítja a hasamnak a lábaimat és érzem, hogy csak rám koncentrál. Az én orgazmusom a célja minden áron.
Ahogy a combjaimat szorítja, újabb foltokat okoz. A testem minden érintésének engedelmeskedve mozdul felé és a csípőnk egyre erősebben feszül egymásnak. Az ujjával izgat tovább és már tudom, hogy hamarosan eléri a célját. A kezeimmel átkarolom a nyakát és lehúzva erősen magamhoz harapom a nyakát erősen, míg egy vércseppet nem érzek a számban. Erősen megszívom és harapom tovább szinte öntudattalanul. A kezeim vissza csúsznak a hátára és nem túl mélyen, de végig karmolok a meztelen bőrén. Azt akarom, hogy ez fájjon. Hogy ez fájjon neki és ne más. Nem akarom, hogy fájjon Bret. Nem akarom hogy fájjon a lelked miattam. Nem akarom. Nem! Hirtelen rándul meg a teljes testem ahogy elérem a csúcsot. Megfeszülnek az izmaim és remegve kapaszkodok belé. Lehunyt szemeim sarkából legördülnek az eddig összegyűlt könnycseppek és szabad utat találnak. Egy hangos sikoly szerű nyögés hagyja el az ajkaimat én pedig egy pillanatra a nevemet is elfelejtem. Zihálva nyílnak ki lassan a szemeim és homályos a tekintetem. De a játéknak itt még koránt sincs vége. Nekem nem elég ennyi belőle. Nekem nem. Ahogy magamhoz térek. A szemeibe pillantok mélyen és felemelkedve lököm le magamról oldalra, hogy a hátára essen. Most én jövök. Magabiztosan mászok fölé és a férfiasságát magamhoz igazítva nehezedek rá teljes súlyommal és újra elfoglal. Megremegek és kifújom a levegőt. A szemeibe pillantva hajolok előre és a vállaiba kapaszkodva csókolom meg forrón és mélyen. Az ajkam vére a szájába kerül. Megharapom az ő ajkait is miközben mozogni kezdek rajta. A vállaira markolok erősen és eleinte csak körkörösen ringatom rajta a csípőmet finomkodva. Majd mozogni kezdek rajta, egyre gyorsabban és lendületesebben. Hátrahajtom a fejem lehunyt szemekkel a gyönyörtől és lihegve mozgok tovább. Azt akarom, hogy ennek sose legyen vége. Nem bírok arra gondolni, hogy esetleg újra eltűnik. Nem engedem el...
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousTat lakása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tat lakása   Tat lakása EmptyVas. Szept. 02, 2018 4:39 pmHa maradok...megint elveszünk.


+18

Mindenével neme feszül. Mindenével és magával. Enyém lett. Egyre csak szorítom a lábait és feszítem neki magam ahogy lehunyom a szemeim. Éget a testem és saját láncaim a húsomba vájnak. Össze szorítom a számat és érzem ajkaim között a véremet. Tudom, hogy újabb hibát követek el, de mindig így tettem. Mindig volt valami következmény akármit is tettem. Mert egy rossz hold vagyok...egy végzetes bestia fekete bundában...Ahogy felsikolt hangosan nyögök egye hiszen elérte az orgazmust izmai nekem feszülnek és rá szorítanak tagomra. Zihálva engedem el kezeimmel és támaszkodom meg felette az ágyon pár perc pillanat pihenőéig. Bár én még nem mentem el és még nem is tervezek de csak csodálni és érezni az ő boldogságát az valami felemelő érzés. Lassan lenyom maga alá én pedig hagyom neki. Kezeimet fejem mellé teszem és halkan szuszogva figyelem fekete szemeimmel majd nyelek egyet. Mozogni kezd felettem és mély morgás szabadul ki a testemből ahogy derekára fognak kezeim de nem akadályozom a mozgásban. Csak élvezem ahogy táncol a csípője rajtam. Lehunyom a szemeim és mélyet fújok és hátra hajtom a fejemet ahogy hallgatom a hangját és élvezem, hogy táncoltatja magát fölöttem. Lassan ismét rá tekintek mélyen a szemeibe és hagyom, hogy lehajoljon hozzám mire felsimítok a hátán és magamhoz szorítom ahogy csípőm megmozdul felfelé és belé lököm magam majd ismét engedek neki, hogy újra mozogni tudjon rajtam.

Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousTat lakása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tat lakása   Tat lakása EmptyVas. Szept. 02, 2018 9:57 pm

Csak maradj velem még egy kicsit...


+18

Telik az idő a hold pedig egy percre sem áll meg akár csak mi. Lassan kíváncsian kúszik az égbolton míg nem vigyázó fénye elér minket a nyitott ablakon keresztül. A fénye nehéz súllyal folyik a testünkre és a szemeim csillognak tőle. Van benne valami ősi. Ősi és igaz érzés. Ahogy két farkas válik eggyé a hold fényében. A bestiám vonyít odabent. Érzem ahogy megadja magát ennek a varázsnak és teljesen behódol Bretnek. Akár egy rituálé. Nyelek egyet és szuszanok ahogy magához szorít mikor lehajolok és ő kezd alattam mozogni. Hangosan lihegek a nyakára és lehunyt szemekkel hagyom neki magam. Ahogy elenged újra felegyenesedek és kissé belehúzok. Most én akarlak elvinni Bret. Azt akarom, hogy ne bírd tovább visszafogni magad, hogy ne tartogasd tovább magad. Meg akarlak kapni. Magamban érezni úgy. Ahogy egyre gyorsabban mozgok rajta az egyik kezét megfogva simítom a hasamra, a másik kezét a bordáimhoz húzom és a fejem hátrahajtva támaszkodok meg a derekába kapaszkodva. A testemet apró verejték cseppek lepik el és a hangom tovább ingerli. Vigyáznom kell, hogy nehogy megint én menjek el előbb. Őt akarom. Most ő következik.- Akarom...-csúszik ki a számon suttogva ahogy mélyen a szemeibe pillantok. A hangom követelőző és magabiztos.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousTat lakása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tat lakása   Tat lakása EmptyVas. Szept. 09, 2018 10:20 pmHa maradok...megint elveszünk.


+18


Hagyom, hogy fölöttem legyen. Hagyom, hogy meglovagolja a helyzetet. Szó szerint...Csak a hangja és az én hangom hallatszódik. Zihálok és a csípőjét fogom ami nem áll le és csak mozog rajtam. Figyelem fekete szemeimmel miközben ajkaim között veszem a levegőt és vörös tincseit, a testét figyelem. Fájdalom tép. Fájdalom eszi a testemet...A kezeire fogok és lefelé húzom magamra miközben csípőm elindul felfelé újra és újra belé döfve magam. Ahogy haladok az orgazmus felé egyre erősebben szorítom a kezét. Érzem ahogy a csontjai küzdenek az ujjaim alatt. Össze szorítom a fogaim és egyre ég a fájdalomtól a testem. Tövig lököm magam ahogy neki feszülök és a nedvem belé lövel. Zihálva esik csípőm vissza az ágyba és elengedve kezeit húzom kicsit össze magam előtt őket. Alig észre vehetőn remegnek az ujjaim és szemeimet lassan kinyitva magam elé nézve figyelek és lassan hátra döntöm a fejemet az ágyra. Fekete szemeim a plafont figyelik és sötét hajamba túrok. Tudom, hogy hibát követek el.

Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousTat lakása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tat lakása   Tat lakása EmptyHétf. Szept. 17, 2018 11:27 am

Csak maradj velem még egy kicsit...


+18

Lehunyom a szemeimet miközben mozgok és a hold az arcomra világít. Simogat én pedig hallgatom a hangját. Hangosan lihegve mozgok rajta, mikor elkapja a kezeimet és erősen szorítva húz le magához. Tudja, mit akarok, és meg is adja nekem. Kinyílnak a szemeim ahogy csípője kissé magához tér és mozogni kezd alattam. A verejtékes bőröm csillog a fényben és csak most érzem igazán, mennyire forró a bőrünk. Farkas dolog tudom de...ez most más. Égetjük egymás bőrét és tetszik. Halkan szisszenek ahogy az ujjaim feszülnek az övéi közt. Talán el töri. Nem érdekel. Semmi pénzért nem állítanám meg most. Látom a tüzet a szemében és ez elfeledteti a fájdalmat. Hirtelen egy erős lökéssel élvez belém én pedig megremegek. Egy hangos sóhajjal kísérem őt és hátra hajtom a fejem. Remegnek a combjaim ahogy elönt a forróság és halkan lihegve próbálom lassítani a légzésemet. Nem tudom most mire gondolsz Bret... De én nem bántam meg. Én nem. Lassan kifújom a levegőt és rá pillatok. A hold fényétől a szemeim is fénylenek a maguk kékjében. Egy pillanatig csak nézem őt. Kicsit úgy érzem, mintha legyőztem volna. Nem. Azt hiszem ő gondolja úgy, hogy legyőztem. Sóhajtok egyet halkan ahogy megemelem a csípőmet, hogy kicsusszanjon belőlem és kissé feljebb kerülve támaszkodok meg két kézzel a feje mellett a párnán. Az én kezeim is remegnek kissé. Lehajolva csókolok a homlokára, majd leereszkedve fekszek mellé a hátamra. A remegő ujjaihoz érek az enyémekkel éppen csak. Én is a plafonra pillantok és még ha csak kicsit is...de teljesnek érzem magam. Volt már, akit közel engedtem a testemhez, de a lelkemhez még soha. Talán ez volt ami hiányzott nekem...- Hiányoztál nekem... -suttogom kimerülten és lehunyom a szemeimet.-
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

Tat lakása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tat lakása   Tat lakása Empty

Vissza az elejére Go down
 

Tat lakása

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Archívum :: Játékok-