Árnyvadászok

Minden attól függ, honnan nézed. Az egyik ember fényt lát, a másik sötétséget.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk

Latest topics
by Kouji Asashima Hétf. Jan. 14, 2019 3:10 pm

by Paris Deveroux Vas. Jan. 13, 2019 8:30 pm

by Edward Larsen Vas. Jan. 13, 2019 6:53 pm

by Edward Larsen Vas. Jan. 13, 2019 1:09 am

by Aedion Ancarth Szomb. Jan. 12, 2019 11:03 pm

by Aedion Ancarth Szomb. Jan. 12, 2019 10:50 pm

by Aedion Ancarth Pént. Jan. 11, 2019 10:26 pm

by Vendég Pént. Jan. 11, 2019 7:11 pm

A hónap reagolói
Dorothea Coldstone
 
Namikaze Narao
 
Aedion Ancarth
 
Edward Larsen
 
Darryn Yates
 
Callum A. Dasan
 
Camea Namid
 
Minerva Cheney
 
Mark S. Crawley
 
Paris Deveroux
 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share | 
 

 Haven't seen you before - Camea & Lio

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Liona Bianca di Canio


avatar


Hozzászólások száma :
33
Age :
878

TémanyitásTárgy: Haven't seen you before - Camea & Lio   Vas. Okt. 14, 2018 10:23 pmCamea & Lio
Azt hiszem elmondhatjuk, hogy a kínaiakkal néha nagyon nehéz, főleg, ha a világ másik feléről kell velük tárgyalnod. Ragaszkodtak hozzá, hogy az irodájukban, de mielőtt még visszamennek a saját országukba, vagyis most, leginkább hajnalban. Négy óra körül járhat az idő, ilyenkor mindenki alszik, vagy még nem ért haza az éjszakai elfoglaltságaiból. A Bátyám Ryannel és pár másik farkassal karöltve még ilyenkor futja az utolsó köröket az egyik motorversenyben, mielőtt mennének a következőre, tehát most a drága testvéremet nem kell meglátogatnom a szobám felé menet.
Lassan és a magassarkúmat kezemben cipelve vánszorgok az ajtóm felé, az ágyam elérésének reményében, de a szemem megakad egy fehér bundán, ami éppen a Bátyám résnyire nyitott ajtaján tolat kifelé valamit húzva magával. Átfutom az agyam ismerős energia minta után kutatva, de akárhogyan kutatok az emlékeim között, nem rémlik, hogy ismerném a kis nőstényt. Ezek szerint csak az az újonnan érkező lehet, akit Enzo hazahozott az erdőből, és aki miatt eltörte Apám a karját. Megjegyzem jogosan, hülyeség volt ez tőle, de mind ismerjük a Bátyámat, ő nem bír magával, ha ilyesmiről van szó. Nem úgy tűnik, mintha észrevett volna, szóval csöndesen leülök az útjába, hogy nekem ütközzön előbb vagy utóbb. Nem szép dolog megijeszteni így valakit, de egyszerűen nem hagyhatok egy ilyen ugratási lehetőséget veszni hagyni. Egy széles mosolyt vetek rá, amit megpördül, hogy rám nézhessen és ajkaim elé tett ujjammal jelzem, hogy maradjunk csöndesek.
-Szia, Camea ugye? Miért lopkodod a Bátyám párnáját? -pillantok el mellette, hogy lássam, mit is vonszolt idáig.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Camea Namid


avatar


Hozzászólások száma :
22

TémanyitásTárgy: Re: Haven't seen you before - Camea & Lio   Pént. Okt. 19, 2018 10:29 am

Lio & Camea
Leave me alone…

A helyzet az, hogy teljesen meg vagyok zavarodva ezt a helyet illetően. Egyszerűen nem értem mit miért tesznek, talán már túl régóta kerülöm a falkákat, hogy ennyire nem tudom összeegyeztetni a dolgokat a gondolataikkal. Mindenesetre egy ideig bámulom az elvileg én szobám falait, s elmélkedem. Fura ez a hely. enzo elment valahová, de még előtte elvitt  a konyhába enni, szóval legalább a hasam nem korog. Azonban ez sem segít a tényen, hogy nem tudok mit kezdeni itt magammal. Főleg nem nélküle. Jobbára ki se dugtam az orrom a szobából, elvégre tele van idegen szagokkal minden és nem akarom hogy megtámadjanak. Jó, azt mondta nem fognak, de hiszi a piszi,m miután eltörték a karját. Egy jó órája szenvedek az elalvással, hol balra, hol jobbra fordulok, fetrengek az ágyon és az ágy alatt is, de csak nem találom a helyem. Túl... steril, túl idegen. Ha jól emlékszem az Enzo melletti szobát kaptam meg... hmm... nosza hát. Leszökkenek az ágyról, sebtiben kinézek, de sehol senki nincs már ezen az órán a folyosón. Remek. Átgrasszálok Enzo szobájához, mancsommal megpiszkálom a kilincset s nagy szerencsémre nyílik is az ajtó. Odabent megcsap az illata így pár pillanatig csak a földön ülve szimatolok. No de nem maradhatok itt, nem tudom mikor ér vissza, szóval megkeresem azt a párnát, amin a legtöbb illatot érzek, lerángatom az ágyról s húzom ki a szobából szépen lassan, lehetőleg feltűnésmentesen. Nos, ez utóbbi nem jött be, mert ahogy tolatok, a hátsó lábam nekimegy valaminek, amire én lemerevedek, azonban mikor megszólal mögöttem valaki. Magashangú, ijedt vakkantással ejtem ki a párnát a számból és helyben felugorva, a levegőben fordulok meg és meredek a lányra. Füleimet hátracsapom, nagy zavaromban a cica is elvitte a nyelvem, meg mert nem vettem észre. Végtére is lecsücsülök elé és a földet fixírozva válaszolok.
- Ő az egyetlen akit ismerősnek mondhatok itt. Az illata megnyugtat... de most nincs itt. Nem tudok aludni...  
Pillantok hátra a párnára, amit nagyban próbáltam nos, elcsórni. Mellső mancsommal előrébb piszkálom a párnát, hogy előttem legyen s a hátsó lábaimra ülve a mellkasomhoz húzom, mancsaimmal keresztbe átfogom és belenyomom az orrom, csak a szemem látszik ki, amivel a lányt nézem.
- El fogod neki mondani..? 
 
Outfit: Link » @ «Music: Link
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Liona Bianca di Canio


avatar


Hozzászólások száma :
33
Age :
878

TémanyitásTárgy: Re: Haven't seen you before - Camea & Lio   Hétf. Nov. 05, 2018 5:28 pmCamea & Lio
Talán nem a legjobb ötlet a régóta nem emberként élő vérfarkast így megijeszteni, de van egy olyan érzésem, ha rászólok, csak még jobban ráhozom a frászt, azt meg talán nem kéne. Elmondások alapján, ha meg is ijed, nem agresszív, de akkor sem akarom direkt szívatni. Szóval csak csöndesen leülök az útjába és várom, hogy magától vegyen észre.
Azt a helyből levegőben megfordulást komolyan akrobata iskolában kellene tanítani, nem is tudom magam visszafogni, az öklömbe harapva igyekszem a nevetésemet elfojtani, de kegyetlenül kidőlök a sorból tőle. Elfekszem a padlón és ott is maradok, kényelmes, én meg fáradt vagyok. Onnan pislogok fel a bundásra előttem.
-Szia, Liona Bianca di Canio vagyok, Enzo húgicája, az Alfa egyetlen lánya. Szeretek olvasni, metál zenét hallgatni, motorozni és úszni, de utálom a nyomulós pasikat, a csigát és hülyéket-szedem el a jobb mellső mancsát és megrázom, mintha kéz lenne, még mindig a padlóról. -Tessék már engem is ismersz, már én is az ismerősöd vagyok. Milyen érzés? -vigyorgok föl rá elégedetten magammal, hiszen így már kettőnket ismer. Van egy olyan érzésem, alaposan megijedhetett Apámtól, főleg Enzo büntetése miatt, de hát Apám nem ilyen általában, csak ha helyre kell tenni valakit. Akkor mit gondolhat a többiekről a falkában, látta őket egyáltalán?
-Csak ha akarod. Bár szerintem ő is jót röhögne rajta -törölgetem a könnyeimet a nevetéstől. Valószínűleg már eljutottam abba az állapotba, amikor minden vicces, de ez most fergeteges.
-Hát te halál cuki vagy így -nyúlok oda és megborzolom a feje búbját, sosem volt problémám a testi kontaktussal, főleg farkasok között. Összeszedem magam és felállok.
-Gyere, visszakísérlek a szobádba, ha akarod, még veled is alszom, meg minden, ha az segít -mosolyodom el kedvesen, nekem sem jó, ha ő rosszul érzi magát és amúgy is szeretnék segíteni neki kényelmesebben érezni magát közöttünk. Nem fog elmenni innen egyhamar, akkor már legyen neki jó itt.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Camea Namid


avatar


Hozzászólások száma :
22

TémanyitásTárgy: Re: Haven't seen you before - Camea & Lio   Vas. Nov. 18, 2018 11:26 pm

Lio & Camea
Leave me alone…

A kis akciómat igyekeztem a lehető legnagyobb inkognitóban elvégezni, de sajnálatos módon ez nagyon nem sikerült most nekem. Ráadásul nem is akárki kapott rajta, hanem Enzo húga! Basszus. Az, hogy zuavarban vagyok, nem vitás, kérlelőn nézek rá, hogy ne mondja el neki, de nem tudom, hogy hatásos-e ez. Mi lesz ha megutál, és kizár a szobájából? Akkor aztán biztos mindenki a sonkám után fog kapni.
- Öm, szia, a nevemet már tudod. És hát... eléggé furcsa. Mármint... ez nem szokott ilyen könnyen menni.  
Nézek rá hatalmas tányérméretűre nőtt szemekkel, mert őszintén szólva nem tudok mit kezdeni vele. Fáradtnak tűnik, mégis hiperaktív. Már ha ez lehetséges egyáltalán.
- Ne, ne mondd el! Mármint... izé... kérlek? Kapok is az alkalmon, még a buksidörgölés ellenére is, aztán még jobban zavarba jőve dugom vissza az orrom a párnába.
- Enzo is ezt mondta... de nem egészen értem. Miért volnék én cuki? Nézek rá enyhén oldalra döntött fejjel, kissé kajla fültartással. Tényleg nem értem, semmit nem csinálok, jóformán, csak ülök a csülkeimen. Ettől független biccentek és a párnát magammal hurcolva az Enzo melletti szobába tolatok vele. Ezt kaptam meg.
- Ümm... Liona.. szerinted kimehetek egy kicsit a kertbe? Innen nem látszik túl jól az égbolt...

 
Outfit: Link » @ «Music: Link
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Liona Bianca di Canio


avatar


Hozzászólások száma :
33
Age :
878

TémanyitásTárgy: Re: Haven't seen you before - Camea & Lio   Csüt. Jan. 10, 2019 9:16 pmCamea & Lio
Nem gondoltam volna, hogy az új taggal fogok összefutni éjnek évadján. Mondjuk ezek a késő esti találkozások szoktak a legérdekesebbek lenni, amikor éppen nem csutak részek a másik, szóval ki szoktam használni, ha éppen úgy adódik. Ez is jónak ígérkezik és még Enzo új kis barátnőjét is megismerhetem.
-Nálunk ilyen egyszerűen szokott menni. Itt mindenki-mindenkit ismer és amennyire tudom, szeretjük is mind egymást. Nagy család, ohana, meg minden, tudod. Te is hamar meg fogod szokni, ne aggódj -mosolygok rá bátorítóan. Azt a politikát szoktam alkalmazni újakkal, hogy úgy viselkedek velük, mintha már régen ismerném őket, így ők is hamar megszokják, hogy nem kell félni tőlünk, meg a hülyeségünktől, nyugodtan engedjék el magukat.
-Jól van, nem mondom el -nevetem el magam megint, ahogy megsimizem, annyira puha! Meglepően puha, ahhoz képest, hogy kint tanyázott évekig az erdőben egyedül és vándorolt.
-Hát pont azért, amit most is csinálsz! Kicsi vagy és puha, meg cuki fehér bolyhos bundával, az meg aranyos. Mint egy plüss. Enzo szereti az olyat -jegyzem meg elgondolkozva, ahogy én is félrebillentem a fejem. Nyilván nem fogok az exeiről mesélni, de még én is a plüss kategóriába tartozom, szóval nem meglepő, hogy megtetszett neki a lány. Ha még kiderül róla, hogy vagány is, akkor végképp nem fogok csodálkozni. Felállok és követem a szobájába, még nem is láttam belülről.
-Hívj csak Lionak, mindenki úgy hív. Hát, nem is tudom... -gondolkodom el egy kicsit, ahogy a szemeit fürkészem -Ha nem szöksz ki, akkor kimegyek veled egy kicsit -egyezek bele a dologba végül nagy nehezen. Nem kéne nekem is eltört karral végezni, mert megpróbált megszökni. Vagy rosszabbal, mert tényleg megszökött. Oh anyám, mire vállalkozom.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Haven't seen you before - Camea & Lio   

Vissza az elejére Go down
 

Haven't seen you before - Camea & Lio

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Játéktér :: New York :: Brooklyn :: Angel Guardian Home-