Árnyvadászok

Minden attól függ, honnan nézed. Az egyik ember fényt lát, a másik sötétséget.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk

Latest topics
by Kouji Asashima Hétf. Jan. 14, 2019 3:10 pm

by Paris Deveroux Vas. Jan. 13, 2019 8:30 pm

by Edward Larsen Vas. Jan. 13, 2019 6:53 pm

by Edward Larsen Vas. Jan. 13, 2019 1:09 am

by Aedion Ancarth Szomb. Jan. 12, 2019 11:03 pm

by Aedion Ancarth Szomb. Jan. 12, 2019 10:50 pm

by Aedion Ancarth Pént. Jan. 11, 2019 10:26 pm

by Vendég Pént. Jan. 11, 2019 7:11 pm

A hónap reagolói
Dorothea Coldstone
 
Namikaze Narao
 
Aedion Ancarth
 
Edward Larsen
 
Darryn Yates
 
Callum A. Dasan
 
Camea Namid
 
Minerva Cheney
 
Mark S. Crawley
 
Paris Deveroux
 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share | 
 

 Angel and Nephilim

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Aedion Ancarth


avatar


Hozzászólások száma :
23

TémanyitásTárgy: Angel and Nephilim    Vas. Okt. 21, 2018 11:13 pm


Nara & Aedion
Hosszú lesz ez az éjszaka, és úgy fest Adam nem kerül elő reggelnél hamarabb és ma valahogy nincs túl sok kedvem zsémbelni vele, így még mielőtt felébredne a délutáni szunyókálásból elindulok hogy a harcművészet oktatómmal töltsem a délután javarészét, és az estém elejét. Eljárok hogy látszata legyen az edzésnek, és ha olyan helyzetbe kerülök akkor bármikor leigazolják nekem hogy a klubtagja vagyok és rendszeresen járok edzeni amikor lehetőségem van rá.
A capoeira tanár örül nekem, hiszen mindig jobb kedvre derítem a jelenlétemmel és órákon keresztül kerülgetjük egymást, táncos-akrobatikus mozdulatokkal. Bő szárú nadrágban és szűk fekete felsőben vagyok hogy ne akadályozzon a mozgásban, és igyekszem mindent emberien lassan csinálni és néha direkt elrontok egy két ütemet hogy legyen mit tanulnom is.
Már igen csak estére jár mikor elbúcsúzunk egymástól, és a városba indulok hogy vacsizzak valahol. Fekete farmer, és fehér-szürke felső jellemez és egy sporttáskát viszek a hátamon keresztbe vetve. Szinte semmi súlya nincsen. Mégis a látszat miatt cipelem magammal.
A vacsi után a parkon át igyekszem valamerre egy kicsit sötétebb részen, amikor egy démont szúrok ki. Azonnal felébred bennem az angyali én, és már indulok is hogy kivégezzem a démont, aki derekasan küzd, de nem tud mit kezdeni a fensőbbrendű erőmmel, hiszen ő olyan csekély. Még csak meg sem izzaszt és leengedem a fénylő lándzsámat, hogy eltegyem, mikor egy elhaló nyögést hallok meg és odakapom a fejem. Egy lány az, aki kitágult szemekkel néz rám, és a fegyveremre. Szitkozódva tüntetem el, és indulok felé hogy feljtésre bírjam, de ekkor én torpanok meg. Jelek borítják, az angyal jelei. Raziel fivérem leszármazottja, egy árnyvadász.
- Ezt... ezt csak felejtsd el, jó? - szólalok meg végül ahogy mellé érek, és el is haladok ha nem szól utánam. Még csak ez hiányozna az életemből, egy kíváncsi árnyvadász bár... valami mégis csak volt a szemeiben. Majdnem megtorpanok hogy megkérdezzem, de végül csak legyűröm a kíváncsiságomat.

music: valami   ● ●●●
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Namikaze Narao


avatar


Hozzászólások száma :
25
Age :
25

TémanyitásTárgy: Re: Angel and Nephilim    Pént. Jan. 11, 2019 3:36 pmAedion & Narao
Annyira fáradt vagyok.... Nem annyira fizikailag, mint mentálisan. Nem sokat aludtam az elmúlt pár éjjel, bár nem volt mostanában annyi gondom az élettel általában, mint szokott lenni, de cserébe az alvással vannak gondjaim. Az éjszakai kimaradozásaimat is kicsit lejjebb vettem, mivel a bátyám egyre kevesebbet van otthon és ezért nincs most rám akkora szükség, de ma mégis elindultam az utcákat róni.
Nem volt sok tervem, sem verekedni, sem üzérkedni nem akartam semmivel, csak úgy sétálni szerettem volna egy kicsit, hiszen szeretem az éjszakát mindenestül, akkor még rám sem terelődik annyi figyelem, mint nappal szokott. Ennek ellenére mégis sikerült egy kisebb verekedésbe keverednem, de az nem az én hibám volt! Állatokat bántottak, azt meg nem nézhettem tétlenül. Nem lett nagy bajom, csak megzúztam a  csuklómat és a bokámat, ahogy behúztam az egyiknek, és csípőn rúgtam egy másikat. Elbénáztam, de én voltam a hülye, és ennek most semmi köze nem volt a rebelliskedésemhez. Miután elintéztem őket és rájuk hívtam a mondi rendőröket egy szép vallomással egyetemben elindulok hazafelé, amikor megszólal a szenzorom. Nem tűik nehéz feladatnak, ezért a kivilágítatlan park felé veszem az irányt, ahol viszont harc hangjaira leszek figyelmes. Jobbnak látom nem beleszólni, akármi is ez, de kíváncsi vagyok, ezért lopakodva közeledem, hogy meglessem a dolgot. És olyat látok, amit sosem gondoltam volna, mert egészen egyszerűen szólva, nem evilági, amit látok.
Tátogva, mint hal a szatyorban ácsorgok a bokrok mögött félig megbújva és nézem az angyal és démon harcát. A démont messziről megismerem, hiszen ezek miatt élünk és halunk, de az angyal felől sincsen kétségem. De hogy lehet? Mi vitte rá, hogy saját formájában legyen jelen a mi síkunkon? Miért éppen most és miért éppen én? Biztosan nem hallucinálok. Egyenesen rá nézek, amikor észrevesz és még a számat sem tudom becsukni, annyira meg vagyok lepve.
-Ne, várj kérlek! -kapok észbe, amikor el akar menni, utána ugrok ki az ösvényre. Nem tudom pontosan, mit is akarok tőle, vagy miért szólítottam meg, de nem akarom, hogy elmenjen. Csak bambán nézek rá és csak ennyi bukik ki belőlem:
-Miért? Kérlek mondd el -Tényleg nem tudom mire gondolok ez alatt, de annyi kérdésem lenne, amire választ kaphatnék, de félek feltenni őket.

Outfit: Link » @ «Music: Link
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aedion Ancarth


avatar


Hozzászólások száma :
23

TémanyitásTárgy: Re: Angel and Nephilim    Pént. Jan. 11, 2019 10:26 pm


Nara & Aedion
Nem érdekel különösebben a város, és annak milyensége, de a démon jelenlétet nem hagyhatom figyelmen kívül, csak sajnos kevés ilyennek hoz össze az éjszaka, pedig remek feszültséglevezető, de mégse mehetek ki minden éjjel pokoli teremtményeket hajkurászni, hiszen erre vannak Raziel fivérem gyermekei, és leszármazottai a nephilimek.
Nem is igazán foglalkoztatnak, mert két külön világ vagyunk, de mióta itt vagyok, néha látok egyet kettőt, elsuhanni a szemem sarkából. Nem keresem őket, nem akarom látni se hogy micsinálnak. Nem is akarok tudni róluk, és most mégis ez a lány itt áll tágra nyílt szemekkel. Magamban szitkozódva indulok el hogy minél messzebb kerüljek de elém áll, így csak megtorpanok, mert fellökni mégsem akarom. Az nem az én stílusom. Lélektelennek látszó szürkés szemeimmel pillantok végig rajta, ahogy végül kiböki mit is akar tőlem.
- Mire várjak? Nincs már itt dolgom, és mennem kell - hárítom el, mert Adam ki tudja miféle marhaságot művel már megint. Ha nem vagyok vele, hajlamos önpusztításba menekülni, amit nem hagyhatok mert vissza akarok jutni a testvéreim közé ahová tartozom. Nekem ez életidegen lét, és nem is akarom sokáig folytatni.
- Mit miért? A démon az démon, neked is. Nekem is, nem kellene itt lennie. Mondjuk nekem sem, szóval... nem is láttál engem oké? - igazítom meg a táska vállpántját, ami nagyon emberszerű mozdulat és igyekszem is akként viselkedni minden apróságban leutánozva őket. Nem kell a feltűnés, és a kérdések.


music: valami   ● ●●●
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Angel and Nephilim    

Vissza az elejére Go down
 

Angel and Nephilim

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Játéktér :: New York :: Manhattan-