A Végzet Ereklyéi-re épülő frpg.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
Hírek
10.14. -Új fejléc
12.22. -Karácsonyi bál
Multi
Válts felhasználót!
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Latest topics
» Hey, Brother - Dem & Paris
Today at 2:10 am by Paris Deveroux

» Avatar foglaló
Pént. Feb. 24, 2017 6:40 pm by Cora Graham

» Thea mami ajándékdoboza
Szer. Feb. 22, 2017 9:09 pm by Dorothea Coldstone

» I'm just don't know... - Magnus & Jace
Szer. Feb. 22, 2017 12:38 am by Jace Herondale

» Kész vagyok!
Vas. Feb. 19, 2017 4:09 pm by Demetrius A. Ignite

» Old Friend - Thea & Magnus
Szomb. Feb. 11, 2017 1:04 am by Dorothea Coldstone

» Now it's history - Jace & Tessa
Vas. Feb. 05, 2017 11:20 pm by Tessa Gray

» What a surprise... - Thea || Ruko
Vas. Feb. 05, 2017 8:42 pm by Dorothea Coldstone

» Egyetem?! - Ruko & Thea
Vas. Feb. 05, 2017 7:55 pm by Dorothea Coldstone

Top posting users this month
Dorothea Coldstone
 
Jace Herondale
 
Tessa Gray
 
Demetrius A. Ignite
 
Paris Deveroux
 
Magnus Bane
 
Cora Graham
 
Ruko Masashi
 
Namikaze Reishi
 
Raziel
 
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Statisztika
Music box

Share | 
 

 Egyetem?! - Ruko & Thea

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Dorothea Coldstone
Hozzászólások száma :
91

TémanyitásTéma: Egyetem?! - Ruko & Thea   Vas. Okt. 30, 2016 9:25 pm

Ruko & Thea

Nem hiszem el… Még ez is?! A Klávé kitalálta, hogy házasodjunk össze, oké… Nem tetszett, de megbékültem vele, mert Rukoval jól kijövünk. Aztán az Intézet élére állítottak minket, mondván vezessük azt. Még kevésbé tetszett, de azt mondtam: Na jó, ha ezután végre békén hagynak, akkor elvállalom. De aztán még ezt is kitalálják nekünk?! Egyetemre is járjunk?! Legalább azt hagyták, hogy magunknak válasszuk ki a szakot, és az egyetemet. Olyat kerestünk, ami közel van és nem tart sokáig beérni, valamint mindkettőnknek valamelyest benne van az érdeklődési körében a tananyag. Így lett végül a képzőművészet. Az aulában toporgok, minél távolabb a rengeteg embertől, aki az óra kezdet előtt szaladgál a tágas teremben. Rukonak egy kis dolga van még nélkülem, megbeszéltük, hogy itt találkozunk óra előtt, hogy ne kelljen egyedül szembe néznem az oktatással. Pontosan azért, amiért most próbálok eltűnni az árnyékok között: egyre idegesebb vagyok és már látom, ha sokáig kell így maradnom, akkor pánik roham lesz a vége, amit nem akarok. Látom, ahogy egyre-másra pillantások siklanak végig rajtam, de egyik sem mer néhány pillanatnál tovább időzni rajtam. Vannak köztük gyűlölködő, érdeklődő és vágyakozó pillantások is. Az utóbbihoz egyáltalán nem vagyok hozzászokva, az utcán inkább az első kettővel szoktam találkozni, ahogy lenézik a stílusom. De hogy az utóbbit miért látom, azt csak elképzelni tudom. Már az első nap, az eligazításon is sok pasi odajött hozzám és beszélgetni próbált, de Ruko szúrós pillantása szerencsére mindegyiket elkergette rövid úton. Amikor véletlenül egyedül kaptak el, hiába mondtam, hogy vőlegényem van és hamarosan megházasodom, csak mosolyogva néztek rám és nem hittek nekem. Azóta csakis Rukoval együtt vagyok hajlandó mutatkozni, egy ál jeggyűrűvel a kezemen, hiszen mi pont fordítva csináltuk ezt.

Outfit: Link » @ «Music: Link
Let's survive this
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ruko Masashi
Hozzászólások száma :
63

TémanyitásTéma: Re: Egyetem?! - Ruko & Thea   Csüt. Nov. 03, 2016 7:19 pm

Thea & Ruko@
“Sometimes the world doesn't need another hero. Sometimes what it needs is a monster.”


Kezd nekem nagyon szimpatikus lenni Morgenstern gondolata hogy a Kláve teljesen felesleges... Ha ilyeneket talál ki, akkor tényleg az, mi a fenének kellene nekünk mondane egyetemre járni, amikor mi képzett gyilkosok vagyunk? Mit keresnénk egy csapat gondtalan fiatal között akiknek a pia, szex és drog körül forognak a gondolatai és alapos verekedésbe sem volt részük, nem hogy... áh... Előre szólok, nem az én hibám lesz ha betörök pár orrot és fejet. Nem tűröm hogy belém kössenek, és eléggé feszült is vagyok a helyzet miatt, de legalább képzőművészet és rajzolni egészen tűrhetően rajzolok, akkor hát legyen ez. Mindenesetre megbeszéltük Theával hogy az aulában találkozunk óra előtt, mert még el kell mennem az új fegyvereimért és hazavinni, mert mégsem mehetek állig fegyverben órára, csak a rejtett darabok vannak a helyén, de önmagamban is elég halálos vagyok a mondanekre nézve meg pláne. Utálom ezt a helyzetet.
Belépek az aulába és érzem jól hogy jó pár tekintet megakad rajtam, de nem foglalkozom velük, egyeseknek tetszem, másik lányosnak találnak, egyesek meg kötekedőek, de alig várom hogy megtaláljanak amikor egyedül vagyok, bár... igazából azt se bánnám ha nem lennék. De nem most akarnak belém kötni így odaérek a menyasszonyomhoz.
- Bocsi hogy késtem, de elhoztam a rendeléseinket - közlöm vele halkan, és ahogy mindenki, úgy mi is elindulunk a terem felé a rajzfelszerelésünkkel. Középtájt a szélen foglalok helyet magunknak hogy lássunk is valamit. Szokás szerint feketében vagyok, és a fél szemem látszik csak ki, égszínkék színben tündököl éppen. Bár egy piros lencséhez jobban lenne kedvem, úgy tükrözné a hangulatom...


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dorothea Coldstone
Hozzászólások száma :
91

TémanyitásTéma: Re: Egyetem?! - Ruko & Thea   Vas. Dec. 04, 2016 7:26 pm

Ruko & Thea

Nem tetszik a sok tekintet, ami rám szegeződik, tudom, hogy érdekes vagyok nekik, meg új és más, mint amit megszoktak, de akkor se engem bámuljanak. Az agyam kevésbé racionális része azt mondja, hogy azért néznek, mert meg akarnak támadni, de elhessegetem az érzést, egyrészt nem így vagy, másrészt akkor is el tudok bánni a sima mondikkal, ha mégis nekem akarnának jönni. Sikerül viszonylagos nyugalmat erőltetni magamra, de tudom, hogy nem lesz hosszú életű, ha Ruko nem érkezik meg hamarosan. Szerencsém van, alig pár perc múlva befut és nagy önuralom kell, hogy ne vessem magam a nyakába. Üdvözlésképpen jól láthatóan megölelem és nagyon szorosan mellette maradok, hogy láthassák, vele vagyok kapcsolatban és senki másra nem vagyok kíváncsi.
-Semmi baj, örülök, hogy itt vagy -tudhatja, hogy nem voltam a legjobb formámban, de nem mondhatom el még magunk között sem, ahhoz túl sokan vannak itt, hogy rendesen beszéljünk. Követem a terembe a ruhájába kapaszkodva és mellette foglalok helyet. Nem sokkal később előkerül a tanár is és elkezdi az órát. Most, hogy nem mindenki azzal van elfoglalva, hogy mi ketten a velük közös levegőt szívjuk, lényegesen jobban érzem magam, de nem tudom idegességemben nem a csuklómat és a kesztyűmet piszkálni.

Outfit: Link » @ «Music: Link
Let's survive this
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ruko Masashi
Hozzászólások száma :
63

TémanyitásTéma: Re: Egyetem?! - Ruko & Thea   Szomb. Dec. 17, 2016 4:32 pm

Thea & Ruko@
“Sometimes the world doesn't need another hero. Sometimes what it needs is a monster.”


Nagyon nem a mi világunk ez a mondén baromság, amit kitaláltak számunkra, ettől nem leszünk sokkal szociálisabbak, csak még jobban antiszocok, nem igaz hogy minden egyes árnyvadász ennyire gyökér legyen, még a Klávé berkein belül is túlzásnak tartom! Bizonyára IQ szint hiányában történik a felvétel, vagy nem tudom. Mindenesetre, nem adjuk ezt sem alább hogy talpig gothban jelenünk meg. Én sem adom alább, és igaz nadrágot vettem fel, de megosztó stílusút. Tudom hogy jól nézek ki és ennek megfelelően viselkedem is, a mondik között.
- Menjünk kedvesem, kezdődik az óránk - ölelem magamhoz szorosan, és megcsókolom, egy pár pillanatra hajak leszünk, és megmutatjuk mindenkinek hogy mi egymásnak vagyunk, és nagyon mérges leszek ha valaki rányomul. Bemegyünk a terembe és végül elfoglalunk két helyet középtájon, és próbálok rákoncentrálni hogy mit is akar tőlünk ma a tanár, de helyette a menyasszonyomat nézem, aki a csuklóját birizgálja, és meg fogom a kezét. Nem szabad, előttük nem.
- Onegai...[Kérlek] - szólalok meg csendesen, és a kezébe adom a ceruzát inkább. Egy emberi kezet kell rajzolnunk, a lehető legjobban árnyalva, és kidolgozva, van rá bő hatvan percünk, utána mást rajzolunk.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dorothea Coldstone
Hozzászólások száma :
91

TémanyitásTéma: Re: Egyetem?! - Ruko & Thea   Szomb. Jan. 14, 2017 5:55 pm

Ruko & Thea

-Menjünk -egyezek bele, nem kell nekem az a sok ember körülöttem, nekem csak Ruko kell. Halványan mosolyogva csókolok vissza hadd lássák csak, mi egymáshoz tartozunk és ne is jöjjenek a közelünkbe. Mellette foglalok helyet közvetlenül és a cuccaimat jól szétpakolom, hogy véletlenül se akarjanak mellém ülni. Persze nekem nem igazán tűnik föl, mit művelek, Ruko hangja ránt ki a töprengésből. Rögtön szégyen hullámzik végig rajtam, hogy pusztán emberek miatt kezdtem el csinálni.
-Gomennasai [Sajnálom] -suttogom vissza, miközben egy pillanatra megszorítom a ceruzát, hogy utána elengedjem és elkezdjek rajzolni. Sosem voltam olyan jó benne, inkább a zene az én világom, de azért próbálkozom. A vőlegényem kezét rajzolom, mert gyönyörű keze van, hosszú ujjakkal és imádom, ahogy kinéz. Alig húsz perccel a kezdés után landol előttem egy összehajtott cetli, mintha még alsóban lennénk. Leteszem a ceruzát és elolvasom a papírt. Csúnya kézírással egy randi ajánlat van rajta, amolyan visszutasíthatatlan fajta. Átnyújtom Rukonak, ha akar válaszolhat ő, de szerintem mindenképpen el akarja olvasni. Komolyan nem tettük egyértelművé, hogy nem akarunk mással foglalkozni, csak egymással?

Outfit: Link » @ «Music: Link
Let's survive this


Megvan minden
fegyvered a harchoz.
Hát küzdj!
A hozzászólást Dorothea Coldstone összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jan. 15, 2017 1:28 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ruko Masashi
Hozzászólások száma :
63

TémanyitásTéma: Re: Egyetem?! - Ruko & Thea   Vas. Jan. 15, 2017 2:21 am

Thea & Ruko@
“Sometimes the world doesn't need another hero. Sometimes what it needs is a monster.”


Nem kell sokat bíztatnom Theát sem, hogy menjünk be a terembe egy apró csók után, ami jelzésértékű minden idiótának, és ajánlom nekik hogy ne akarjanak ennél többet, mert fél fogamra nem lennének elegek, még a szak kemény fiúi sem. Legalább tíz évet és két háborút verek rájuk. A teremben elfoglalok egy helyet és plusz egy helyet foglalok el a cuccaimnak hogy senki ne akarjon a közvetlen közelembe ülni, nem szeretem túlságosan a mondik társaságát, és nem számítok egy túl nagy lelkesedésre hogy két ennyire különc társuk is van. azon lepődtem meg, hogy még senki nem kötött belénk nyíltan. Thea is bármikor felmos bármelyik keménykedővel, ezt nem kétlen. Szeretem az erős nőket. Összevonom a szemöldököm ahogy a csuklóját macerálja és megfogom a kezét.
- Nandemonnai. Nem érnek annyit, tudod jól hogy csak mondik - súgom neki ahogy azt is hogy mi a feladat és a kezére sandítok. Értelemszerű hogy mit rajzoljak le, és a finom kis íveket, gyűrűket is bele veszem, mert úgy hiteles és meglepődök kicsit a papírcetlire, és gonosz, aljas mosolyra húzódik az ajkam, és választ írok a cetlire.
"Rendben. Akkor este nyolckor a JavaJonesban ha van merszed." Persze, a végeredményt megmutatom Theának is, és rá hagyom hogy jutassa vissza a tulajdonosának. Máris jobb kedvem lesz ettől. Egek, kell egy kis kikapcsolódás, és mennyire meg fog lepődni ha nem őt találja ott, hanem engem, enyhé vérszomjjal.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dorothea Coldstone
Hozzászólások száma :
91

TémanyitásTéma: Re: Egyetem?! - Ruko & Thea   Vas. Feb. 05, 2017 7:55 pm

Ruko & Thea

Amennyire csak tudok, szétpakolom a minimális iskolai cuccom, mert a fegyvereim, az Intézet papírjait, meg a kismillió ékszer és plusz pár kesztyűt nem pakolom ki. Azokhoz senkinek semmi köze, a táskámba amúgy is csak ketten nyúlhatnak rajtam kívül, az pedig Ruko és Caleb. Nem csodálkozom, hogy szinte az egész sor üres mellettünk, de közvetlenül mögöttünk viszont már vannak. Ijesztőek vagyunk, az igaz, de éppen ezért kíváncsiak is ránk. Csak azon csodálkozom, hogy még senki sem jött oda hozzánk, hogy most melyikünk is a nő és ki a férfi. Tényleg, ezt a kérdést már megkaptuk egy pár részegtől az utcán, nem álltam meg válaszolni, csak egy gyilkos pillantást kapott mindkettőnktől és annyira megijedt, hogy szinte a bokrokba hátrált az illető.
-Tudom, de… Akkor is figyelnek, sokan vannak -Valahogy mindig is kívülállónak éreztem magam a tömegben, szinte rosszul voltam mindig, ha álca nélkül léptem ki nappal az utcára. Csak akkor volt valamivel jobb, ha Caleb vagy Ruko velem volt és ez most sem változott. Most viszont láthatónak kell lennem, a legnagyobb sajnálatomra. Landol a fecni előttem és megmutatom a vőlegényemnek is. Tudom, hogy mennyire féltő tud lenni azzal a kevés emberrel szemben, akiket megkedvel, így nem csodálkozom a válaszra, amit a papíron látok. Én magam is elmosolyodom, ez vicces lesz. Kifejezetten mulatságos tud lenni a normális emberek reakciója Rukora és a stílusára, ha közvetlenül az arcukban látják. Azt hiszem, én is vele megyek arra a randira, csak hogy nevessek egy jót az egészen. Ezután már sokkal könnyebben élem túl az órát, a feladatokkal is csak annyit szenvedek, amennyit feltétlenül muszáj, mert még mindig nem tudok rajzolni. Visszajuttatom az ajánlatot a tulajdonosának feltűnésmentesen, és utána már csak egy megerősítést kapok, hogy ott lesz és már várja. Ha tudná, hogy nagyon nincs felkészülve arra, ami vár rá.

Outfit: Link » @ «Music: Link
Let's survive this


Megvan minden
fegyvered a harchoz.
Hát küzdj!


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content

TémanyitásTéma: Re: Egyetem?! - Ruko & Thea   

Vissza az elejére Go down
 

Egyetem?! - Ruko & Thea

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Mi lett volna ha... :: Minden másképp alakult-