Árnyvadászok

Minden attól függ, honnan nézed. Az egyik ember fényt lát, a másik sötétséget.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk

Latest topics

by Leo Wrímans Yesterday at 9:19 pm

by Adam Vincent Kane Yesterday at 8:39 pm


A hónap reagolói
Alan Bret
 
Caroline Wood
 
Hayde Carter
 
Nicholas Russo
 
Cheza Roah Sails
 
Nathan Hyde
 
Camilla Wander
 
Patricia Devlin
 
Dante di Canio
 
Harmonia Eir
 
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Statisztika
Angyal: 2
Árnyvadász: 16
Boszorkány: 16
Démon: 5
Hellequin: 2
Tündér: 5
Mondén: 15
Vámpír: 17
Vérfarkas: 31
Music box

Share | 
 

 A new face - Kaname & Angelique

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Angelique Delacroix


avatar


Hozzászólások száma :
13

TémanyitásTárgy: A new face - Kaname & Angelique   Hétf. Okt. 31, 2016 10:09 pmKaname & Angelique ©
A halhatatlanság remek ötletnek tűnik, míg rá nem jössz, hogy magadra maradtál.
Már jócskán lemenőben van a nap, amikor Staten Island-re érkezem. Nem volt egyszerű, de megtudtam, hogy itt is él egy klán, aminek eddig nincs túl sok tagja. Én magam eddig a világ csavargója voltam, egy férfit hajszoltam évszázadokon és földrészeken át, de végre le akarok telepedni, megállapodni újra. Ha jól tudom, ő is New Yorkban van, és a forrásom szerint tud is rólam, de már nem érdekel. Két évszázada játsszuk ezt az ostoba fogócskát, én pedig bele fáradtam. Ha kellek neki, akkor keressen meg ő.
Mikor a nap teljesen eltűnik, a horizonton becsukom a nagy fekete esernyőt, amit eddig a fejem felett tartottam és leveszem a nagy napszemüveget. Egy mondén férfi elismerően füttyent, ahogy elmegyek mellette, nem tudja a szerencsétlen, hogy rossz lóra tenne velem, bár vacsorára ideális lenne. De most nem ezzel kell foglalkoznom, hanem a Cerberos Hotelt kell megkeresnem. Nézelődöm az épületek között, nyugtázom, hogy elegáns, szép környék. Nem csatlakoznék még egyszer egy olyan klánhoz, amelyik elhagyatott, omladozó helyen él a saját mocskában akár az állatok.
Elmosolyodom, mikor meglátom az elegáns luxushotelt, belibbenek az előcsarnokba.
-Jó estét –széles mosollyal köszönök a portásra.
-Jó estét hölgyem mit óhajt? –biccent-
Oda csúsztatom neki a kis cetlit, hogy ezt a férfit keresem. A portás csak egy komor morranást hallat és gyorsan útba igazít, de láthatóan nem nagyon akaródzik neki fel is kísérni a szóban forgó emeltre, így egyedül indulok a lift felé. Amíg felfelé megyünk, még egyszer gyorsan átgondolom mit is akarok mondani, hogyan akarom bemutatni magam és mit akarok elmesélni nem is olyan rövid életemről. Mikor megáll, a lift felszusszanok, össze szedem a kurázsim és kilépek. Az emeleten szerencsére csak egy ajtó van, így nem téveszthetem el hová kell bekopogni. A folyosón lévő tükörben még egyszer ellenőrzöm a sminkem, megigazgatom a ruhám és elő veszem a papírokat, amiket magammal hoztam. Össze rendezem, őket egy tisztességes kupacba majd megfogom az ajtó kopogtatóját két határozottat koppantok a díszes ajtón.
- Csak fel ne ébresszem –mormogok magam elé, de néhány nappal ezelőtt már írtam neki levelet, hogy szeretnék beszélni vele.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kaname Kazushi


avatar


Hozzászólások száma :
53

TémanyitásTárgy: Re: A new face - Kaname & Angelique   Pént. Nov. 04, 2016 1:57 amAngelique
&
Kaname
Idézet
Kivételesen nem az alagsorban vagyok hanem az irodámban ülök a laptopom előtt, ami természetesen legújabb apple termék, hiszen a minőségre megyek mindenek előtt, és éppen egy újabb számviteli jegyzőkönyvet böngészek végig hogy minden rendben legyen, és már elkezdtem összerakni az év végi beszámolót is, már csak a konkrétumokkal kell majd kitölteni, de még nem lehet hiszen hiányoznak adatok, de mégis, már elő van készítve és sokat foglalkozok a hotel ügyeivel, csak úgy mint a klán dolgaival. Mindig mindenről szeretek tudni, és nem mellesleg a sötétebb ügyletektől sem riadok vissza, és a maffia... nos tudjuk, nem egyformán fizet. Ezekkel foglalkozok, amikor felcsörög a recepció hogy engem keresnek, egy hölgy az. Már innen érzem hogy nem éppen ifjú vérszívó, alighanem idősebb nálam is, de nem zavar, ha őt igen, akkor keressen mást klánt. Itt nem feltétlenül a kor minden. Hátradőlök a székemben és megvárom amíg kopog, és kiszólok hogy jöhet. Tulajdonképpen már vártam is a hölgyet. Angelique, franciás hangzása van a nevének így elsőre, de ki tudja, lehet hogy később vette fel, mint oly sokan mások. Ahogy belép felállok az asztalom mögül, és elmosolyodom.
- Angelique ha nem tévedek, ugye? Kérem, foglaljon helyet ahol szimpatikus - kínálom hellyel, és magam is oda telepszem vele szemben, szokásom, hiszen nem az a célom hogy egyből azt éreztessem hogy fölötte állok. Az idősebbeket amúgy is célszerű partnerként kezelni amíg ki nem derül mi a céljuk.
- Mi szél hozta a szigetre? - érdeklődöm ahogy elegánsak, férfi szokás szerint bokánál teszem keresztbe a lábam. Fekete nadrág és hófehér ing, mellénnyel és nyaklánccal, ez a mai szerelésem. Természetesen a fülemben csillog pár fülbevaló.    


Music ©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Angelique Delacroix


avatar


Hozzászólások száma :
13

TémanyitásTárgy: Re: A new face - Kaname & Angelique   Hétf. Ápr. 17, 2017 8:02 pmKaname & Angelique@
Elmosolyodom, össze rendezem a papírjaimat, egy elegáns mozdulattal leülök, nőiesen keresztbe teszem a lábam, a paksamétát a térdemre engedem. Első látásra úgy érzem, jól ki fogunk jönni a férfival, épp olyannak tűnik, mint én. Tetszik, hogy ugyan ő az egyelőre aprócska klán vezére, mégsem fölényeskedő velem, bár van egy olyan érzésem, hogy egy avatott szem, mint az övé, fiatal külsőm mögött azonnal meglátja az öreg lelket. Egy gyors, nem feltűnő mozdulattal végig mérem a ruházatát. Jó kiállású, jóképű férfi elegáns ruhákban és ez megnyugtat. Sajnos zsákba macskát készültem venni azzal, hogy ide jöttem, de hála istennek kellemeset csalódtam. Mikor azt mondta, egy hotelban laknak, először a Dumort Hotel ugrott be Manhattanben, ami finoman szólva is lepukkadt hely. De ez a hely gyönyörű és tiszta, ami megnyugtató. Mikor elhangzik a kérdés, hogy mi szél fújt erre halvány mosoly kúszik az arcomra.
- Nos, egy helyet keresek, ahol hosszabb távra berendezkedhetek, letelepedhetek. Kifejezetten hosszabb távra terveznék. És nem akartam, csak úgy ide költözni, úgymond ellenőrizetlenül. Szeretek élni, és semmi kedvem egy nephilim szeráf-pengéjének élesebbik oldalán végezni. Szóval egyszerűen mondva… otthont keresek magamnak. És eléggé finnyás vagyok ahhoz, hogy ne költözzek még egyszer valami koszos, omladozó patkány tanyára.
Egy pillanatra figyelem az arcát, láthatóan nem lepi meg, hogy otthont keresni jöttem. Nem tudom, hogy hány fő tartozhat a klánba, de ha jól tudom, kevesen vannak, éppen ezért jöttem ide. A munkám szempontjából szinte teljesen lényegtelen, hogy hol élek, hiszen van olyan, hogy hetekig nem vagyok otthon. Egy gyors, elegáns mozdulattal kikeresem a papírjaim közül a legutóbbi vízumomat, amivel bejöttem Amerikába, a személyimet és a keresetemről szóló papírjaimat és egy kis írást arról, hogy ki vagyok és honnan jöttem.
- Itt van néhány papír, ami fontos lehet az elbírálás szempontjából. Néha sokat dolgozom, szóval hetekig nem vagyok itthon, de a keresetem elég szép, így az anyagiakra nem lenne probléma.
Idézet
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kaname Kazushi


avatar


Hozzászólások száma :
53

TémanyitásTárgy: Re: A new face - Kaname & Angelique   Pént. Május 26, 2017 12:10 amAngelique
&
Kaname
Idézet
A találkozóm Angelique-el nem igazán váratlan, sok vámpír téved be hozzánk a szigetre hogy itt akar letelepedni, mert érdekli a modern vámpír lét, hogy ennyire fényűző minden, és nem ragadtunk le a sötét középkorban, ódon várkastélyok között, és nem serlegekből meg kupákból isszuk a vért. Ezért nem lep meg a nő megjelenése sem, és ahogy körülnéz egyből le is vonom a magam tanulságait hogy tetszik neki a hely.
- Dicséretes a meggondoltsága, de téved. Abban biztosan hogy nem szeráf pengével találta volna szembe magát, hanem egy sokkal ismerősebb intézménnyel, a vámpír végrehajtómmal - javítom ki az apróbb tévedését, mert ez nem tartozik a nephilimekre, ezt magunk között szoktuk lerendezni mindig is, és ebben hagyományőrző vagyok magam is.
- Otthont biztosíthatunk számára, és örömmel fogadjuk itt a szigeten. Két épület is a rendelkezésünkre áll, a Hotel, mint láthatja, és egy kórház épület is, ami csak kívülről néz ki rosszul, belül közel ugyanilyen pompás - válaszolok, mert elég nagy a klán, és én adok a helyre, hogy ne egy kupacba kelljen szorongani, és eddig azt vettem észre hogy jól is működik ez. A tagok élvezik a kicsit szabadabb légkört, és sokkal szívesebben állnak hozzá bármihez amit kérek tőlük. Egyesek a hotel-el kapcsolatban segítenek, mások saját vállalkozást visznek, vagy csak dolgoznak, ahogy nekik jól esik. Elveszem tőle a papírokat amiket nyújt. Mindezt már tudom.
- Angelique, nézzen körül, és ne sértsen meg. Az anyagiakra több mint nincsen gondom, és nem kérem hogy adja a hotelnek a keresetét, hiszen maga dolgozik meg érte. Ha gondolja támogassa azokat a tagokat akik dolgoznak, és még emberinek érzik magukat - mosolyodom el visszaadom, kivéve azt, amin az életrajzából van pár motívum azt átfutom gyorsan elolvasva a lényeget.
- Élt már valaha klánnal? Feltételezem a kora alapján, vannak már ilyen irányú tapasztalatai, ugye? - pillantok újfent rá.


Music ©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: A new face - Kaname & Angelique   

Vissza az elejére Go down
 

A new face - Kaname & Angelique

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Képregények

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Archívum :: Játékok-