A Végzet Ereklyéi-re épülő frpg.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
Hírek
10.14. -Új fejléc
12.22. -Karácsonyi bál
Multi
Válts felhasználót!
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Latest topics
» My dear brother-Mist&Magnus
Hétf. Márc. 20, 2017 11:38 pm by Mystral Lochlan

» Einstand
Vas. Márc. 19, 2017 9:20 pm by Raziel

» Kouji Asashima
Vas. Márc. 19, 2017 8:19 pm by Kouji Asashima

» Watchtower of the West - Reishi & Thea
Vas. Márc. 19, 2017 7:13 pm by Dorothea Coldstone

» Agent lakás - Kellemetlen látogatás
Vas. Márc. 19, 2017 1:50 am by Lynn Agent

» Thea mami ajándékdoboza
Vas. Márc. 19, 2017 1:13 am by Dorothea Coldstone

» Between us - Nassyr & Kaname
Szer. Márc. 15, 2017 9:52 pm by Kaname Kazushi

» Egyetem?! - Ruko & Thea
Szer. Márc. 15, 2017 8:43 pm by Ruko Masashi

» Avatar foglaló
Kedd. Márc. 14, 2017 9:43 pm by Namikaze Narao

Top posting users this month
Dorothea Coldstone
 
Jace Herondale
 
Namikaze Narao
 
Adam Vincent Kane
 
Ruko Masashi
 
Kaname Kazushi
 
Danielle Monge
 
Raziel
 
Lynn Agent
 
Mystral Lochlan
 
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Statisztika
Music box

Share | 
 

 Old Friend - Thea & Magnus

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Magnus Bane


avatar


Hozzászólások száma :
11

TémanyitásTéma: Old Friend - Thea & Magnus   Kedd. Nov. 01, 2016 7:38 pmThea & Magnus ©
Ne feledd, hogy a legértékesebb régiségek a kedves öreg barátok.
Csendes este ígérkezik. Alexandernek éppen valami dolga van a testvérével és a parabatai-ával én pedig térdig állok a munkában. Egy tea társaságában elhelyezkedek az íróasztalom mögött, a bekeretezett képre pillantok, amin Alexander mosolyog és kicsit máris több kedvet érzek a munkához. Hallottam tőle valami olyasmit, hogy a szüleit leváltják az Intézet éléről, és hogy végleg elválnak az útjaik, de ahogy észre vettem még nagyon ő maga sem értette mi a helyzet, és az Intézet belső dolgait akkor sem adhatja ki, még akkor, sem ha egy pár vagyunk, attól én még alvilági maradok. De nem is nagyon kíváncsiskodtam. Majd az új vezető eljön, ha akar, és bemutatkozik illendően.
Megsimogatom a macskát, majd neki esem a nem kevés, de annál unalmasabb papírmunkának, mindig nehezen szánom rá magam és ennek mindig az a következménye, hogy végül órákig dolgozom. Sokan nem gondolnák, de nekem is vannak feljebb valóim, engem is ellenőriz valaki, és ezek a feljebbvalók igen szőrös szívűek, ha a határidőkről van szó. Megsimogatom, az ölembe telepedő, Miau-t, majd vissza mélyedek a munkába. Az új vezetőség is sok elvarratlan szálat hagyott maga után, mert nekem le kell zárnom minden velük folytatott levelezést, és minden írásos anyagot, amin még Maryse vagy Robert Lightwood szignója szerepel. Mikor így elborít, a papír lavina néha elrévedek a boldog időkbe mikor még oda mehettem ahová akartam, és nem kellett egy helyben rostokolnom egy ilyen komoly munka miatt. Bár tény, hogy az hogy Brooklynban élek életem legszebb szakaszát is magában hordozza… Alexander a kedvesem lett, és vele lehetek még sokáig.  Mikor rá gondolok, mindig rá kell, jöjjek, nem rossz dolog az, hogy annak idején főboszorkánymester lettem.
Órák telnek el nyugalomban, a nagy ablak alatt folyamatosan jönnek, mennek az autók és az emberek… Brooklyn ismerős zajai, már nem is tudnék nélkülük meglenni, ez az én kis lakásom aláfestő zenéje. Nagyjából két óra monoton munka után hallom, hogy valaki csenget, felkapom a fejem. Nem Alec nem lehet, ő ma őrjáraton van… Catarina nincs a városban… Tessa nászúton… és így tovább számba veszem, hogy ki miért nem kopogtathat az ajtómon hétköznap este. Végül úgy döntök, kinyitom, egy próbát megér. Leteszem a macskát az ölemből az asztalra, fel se ébred arra, hogy megmozdítom. A szekrényhez lépek gyorsan elő halászok egy nadrágot és egy inget, nem számítottam látogatóra, így alsónadrágban ültem le dolgozni. Miután meggyőződtem róla, hogy kellőképp extravagáns a kinézetem az ajtóhoz lépek és kinyitom.
- Jó estét…-végig mérem a jövevényt-… kisasszony miben segíthetek?
Egy hosszú pillanatig csak állunk egymással szembe, így van időm rendesen szemügyre venni a nőt. Fekete haja lágy hullámokban keresztezi sápadt arcát, tengerzöld szemekkel néz rám. Nagyon ismerős, próbálom felidézni hol láthattam már az arcát. Majd beugrik a Londoni Intézet, körülbelül 20 évvel ezelőtt, és egy kis fekete szoknyás kislány, aki azzal nyaggat, hogy meséljek neki Peruról, és Ragnorról meg Catarináról és a kalandjainkról. Hirtelen szélesen elmosolyodom.
-Dorothea Coldstone! Micsoda meglepetés!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dorothea Coldstone


avatar


Hozzászólások száma :
96

TémanyitásTéma: Re: Old Friend - Thea & Magnus   Csüt. Nov. 03, 2016 5:27 pmMagnus & Thea
Rengeteg feladattal jár Intézetvezetőnek lenni, pláne, ha nem is akartad az egészet alapból. Csak úgy a nyakunkba aggatták az egészet, hadd legyen még rosszabb nekünk. Felfogtam, hogy a Lightwoodok a válásuk után még annyira sem akartak az Intézet élén állni, mint eddig, de igazán találhattak volna valaki mást vagy másokat erre a feladatra. Értem én, hogy kézenfekvőek vagyunk Rukoval most, hogy házasságba is kényszerítenek minket. Túlságosan a Klávé szeme elé kerültünk, ez a mi bajunk, valahogy ki kellene kerülnünk a köztudatból. Sajnos nincs jobb ötletem erre, mint tenni a dolgomat engedelmes szolga módjára, pedig hatalmas kedvem lenne fellázadni valamilyen módon, de nem tehetem.
A kötelességemet teljesítve látogatom végig a városban élő alvilágiak vezetőit, hogy tájékoztassam őket a vezető személyében történt változásról. A legtöbbekhez nem sikerül bejutnom személyesen, nekik levelet küldök jobb híján, mert tudniuk kell a dologról. Ahogy a listán a következő tételhez érek, nagyon halványan elmosolyodom, hiszen őt személyesen is ismerem még kiskoromból. A gyermekkorom persze egy fájdalmas pont, de a férfi mindig is jó volt hozzám, így nincs miért kerülnöm. Kivételesen a vőlegényem nélkül érkezem, mindenki máshoz vele mentem, hiszen ő is az Intézet vezetője lett velem együtt, de elment az őrjárattal és úgy gondoltam, A főboszorkánymesterhez jobb lesz egyedül mennem.
Kopogok az ajtaján illendően és várom, hogy kinyissa nekem. Hallom bentről a várakozást, majd a pakolászás hangjait, végül kitárul az ajtó. Látom a tekintetében az értetlenséget, de nem szólalok meg, nem válaszolok a kérdésére, úgyis fel fog ismerni, csak egy kis idő kell neki. A mosolyból már tudom, hogy rájött, ki vagyok, mire én is elmosolyodom.
-Végre felismertél Vén Varjú -Azzal a névvel illetem, amit annak idején is használtam, hiszen egymás között vagyunk, tudtommal nincs semmilyen vendége. Kicsi voltam, amikor ezt a nevet kapta, és azért lett ez, mert valljuk be, úgy gyűjti a csillogó holmikat, mint a varjak. -Beengedsz? Van egy kis megbeszélni valóm veled -intek a lakás belseje felé, a másik kezemmel tartva a nagymama kendőt a vállamon. Nem fázom, hiszen egy rúna melegít, de akkor is kényelmesebb odabent. Ha beenged, akkor beljebb lépek és megállok valahol a szoba közepén, hogy szembe forduljak vele.
-Mivel kezdjem a nagy vagy a kevésbé nagy hírrel?

Outfit@Music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
Magnus Bane


avatar


Hozzászólások száma :
11

TémanyitásTéma: Re: Old Friend - Thea & Magnus   Kedd. Jan. 31, 2017 4:52 pmNe feledd, hogy a legértékesebb régiségek a kedves öreg barátok.
- Kezdd azzal, hogy leülsz! –intek mosolyogva a székre- És megmondod, hogy mit iszol! Bár ha jól sejtem csak egy pohár vizet.
Kint a konyhában csörömpölés támad, ahogy elő kerül egy pohár, és kinyílik a hűtő ajtó. Közben én lehuppanok a kedvenc székembe, ahol általában tárgyalások közben szoktam ücsörögni és még egyszer alaposan megnézem magamnak a fiatal nőt. A stílusa nem nagyon változott azóta, hogy utoljára láttam Londonban, de minden más megváltozott rajta. Bár nem tudom, hogy mit csodálkozom, hiszem lassan 2 évtized is eltelt ő pedig felnőtt. Azon se csodálkozok, hogy itt látom, hiszen a szüleivel sosem volt felhőtlen a viszonya, nem csoda hogy minél messzebb akart kerülni tőlük. Az arcán mégis valami komor kifejezés ül, mint akinek olyan teher nyomja a vállát, amit nem akar hordozni. De mindent egybe vetve igazán csinos, szemre való fiatal hölgy lett belőle nem is csoda, hogy először fel se ismertem. Jó ilyen kedves ismerős arcokat látni, még akkor is, ha láthatóan valami nyomja a szívét.
Figyelem, ahogy a macskám egy pillanatra még bizalmatlan vele, majd elégedetten dorombolni kezd és felugrik az ölébe. Hát igen ő már csak ilyen, akit én szívesen látok azt ő is, és ilyen kis barátságos vele. Dorothea is egy ilyen személy, mert oda dörgölőzik a kezéhez, majd nagy boldogan befészkel az ölébe és elalszik.
- Úgy látom, Miau, úgy gondolja, kezdheted. Azt hogy melyik hírrel kezded, azt rád bízom! Bár inkább kezdhetnéd azzal, hogy mesélsz egy kicsit, mert ide s tova 20 éve nem találkoztunk.
Hátra dőlök a székemben jelezve, hogy beszéljen, nyugodtan hallgatom. Még Miau is érdeklődve pislog fel rá.
.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dorothea Coldstone


avatar


Hozzászólások száma :
96

TémanyitásTéma: Re: Old Friend - Thea & Magnus   Szomb. Feb. 11, 2017 1:04 amMagnus & Thea
Kicsit lejjebb engedem a kendőt a vállamon, ahogy beenged és beljebb lépek. Ahogy mondja, leülök a mutatott székbe és amennyire tudok, kényelembe helyezem magam, de úgy rendezkedem be, hogy nem akarok sokáig maradni. Szeretnék minél előbb visszaérni, hogy talán még aludjak ma is egy kicsit.
-A víz tökéletes -bólogatok és megvárom, hogy ő is leüljön, mielőtt nekilátnék a mesémnek, de Miau, a macska előbb talál meg, mint gondoltam. Tudtam, hogy van egy macskája, de gondoltam, később akar majd velem megbarátkozni, nem rögtön. Nem annyira zavar, a saját cicusom után végképp nem és elkezdem simogatni.
-Hol is kezdjem… Londonban voltam sokáig, Calebbel jól elvoltunk, éltük az életünk, aztán jött Valentine és a dolog a gyerekeivel… Szerencsénk volt, hogy nem volt túl sok probléma ott, oda nem igazán jutott el a hatása. Történt… Valami, amitől el kellett hagynom Londont és idejöttem. Utána tört ki a háború, de mint látod, túléltem. Tanár lettem és most az itteni Intézetben tanítok. És akkor most elérünk ahhoz, amit mondani akarok. Tudod, a Klávé most viszonylag gondban van, sokakat elvesztettünk, a hatalma meggyengült, az alvilágiak is több jogot akarnak maguknak. Igyekeznek újra kezükben tartani az irányítást. Ezt abban látták megoldani, hogy… Házasságokat rendeznek le szerintük megfelelő korú összeillő emberek között. Nos, mindig is tudtad, hogy nagyon nem szeretem, ha megmondják mit csináljak. Most megmondták. Márciusban házasodom. Egy harminc éves japán férfival, akit tavaly ismertem meg. És el nem tudom mondani, mennyire dühít, hogy ez konkrét parancs volt, ezért nem ellenkezhetünk -rázom a fejem, hiszen ezt se én, se Ruko nem akartuk. Az rendben van, hogy jól jött ki, kijövünk egymással és nem zavar, ha hosszú távon együtt kell lennünk, de akkor sem így akartuk összekötni valakivel az életünket.
-És ez még nem a jéghegy csúcsa.


Outfit@Music


Megvan minden
fegyvered a harchoz.
Hát küzdj!


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
Sponsored content

TémanyitásTéma: Re: Old Friend - Thea & Magnus   

Vissza az elejére Go down
 

Old Friend - Thea & Magnus

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Játéktér :: Magnus Bane lakása - Brooklyn-