Árnyvadászok

Minden attól függ, honnan nézed. Az egyik ember fényt lát, a másik sötétséget.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk

Latest topics
by Kouji Asashima Hétf. Jan. 14, 2019 3:10 pm

by Paris Deveroux Vas. Jan. 13, 2019 8:30 pm

by Edward Larsen Vas. Jan. 13, 2019 6:53 pm

by Edward Larsen Vas. Jan. 13, 2019 1:09 am

by Aedion Ancarth Szomb. Jan. 12, 2019 11:03 pm

by Aedion Ancarth Szomb. Jan. 12, 2019 10:50 pm

by Aedion Ancarth Pént. Jan. 11, 2019 10:26 pm

by Vendég Pént. Jan. 11, 2019 7:11 pm

A hónap reagolói
Dorothea Coldstone
 
Namikaze Narao
 
Aedion Ancarth
 
Edward Larsen
 
Darryn Yates
 
Callum A. Dasan
 
Camea Namid
 
Minerva Cheney
 
Mark S. Crawley
 
Paris Deveroux
 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share | 
 

 Demon's fate - Adam & Kage

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Kagemaru Takada


avatar


Hozzászólások száma :
24

TémanyitásTárgy: Demon's fate - Adam & Kage   Szer. Nov. 23, 2016 8:02 pm

Hosszú napja volt, és a tetejébe még a kedve sem az igazi, hiába hoztak neki az emberi követői bármit hogy felvidítsák, és a kinézete is ennek fényében alakult. Sötét haja belőve, halvány fehér kék szemeiben semmi együttérzés, vagy emberi érzelem nincs és az egész arckifejezése olyan mintha duzzogna valamin. Bőrbe öltözött többnyire, és áttetszős anyagból készült felsőbe. A kiegészítőket hagyta hogy az egyik nő aggassa rá, és a smink terén is rá hagyatkozott. Füstös, fekete szürke smink fedi és az ajkait is, még karikát is visel, igaz azt régebb óta de ettől még a jelenése eléggé bizarr lehet bárkinek aki még nem látta.
Bizarr jelenségét az egyik sötét sikátorban lehet észrevenni következőleg, ahol sietős léptekkel halad egy bár felé ahol szívesen múlatja idejét akár most is. Ám most nem probléma mentes az útja, és összeakad egy csapat árnyvadásszal, akik szemmel láthatóan démonokra vadásznak, és nem elég gyors hogy elmeneküljön előlük, így kénytelen harcba bonyolódni és igen rosszul áll a szénája. Megsebesül több helyen és az ereje is legyengül mert nem öreg, tapasztalt démon hogy ennyire hamar regenerálódjon és az utolsó pillanatban sikerül neki teleportálni, de nem célzottan, szóval nem haza jut, hanem valami más helyre, és szerencsére egy sikátor az, de nincs egyedül, nekitántorodik egy szőke fiúnak és el is nyúlik az utcán. Megpróbál felkelni de nem sikerül neki elsőre, a sérülései súlyosak, bár nem halálosak. Nyöszörögve húzódik be egy árnyékos részbe.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Adam Vincent Kane


avatar


Hozzászólások száma :
32
Age :
26

TémanyitásTárgy: Re: Demon's fate - Adam & Kage   Szer. Nov. 23, 2016 8:41 pm

Hát… Most viszonylag használható és normális állapotban vagyok, ezért is engedett el egyedül Aedion a boltba. Legalábbis, amikor megkérdeztem, félig odafigyelve legyintett, hogy mehetek, én meg nem kérdeztem még egyszer, amúgyis szabadulni akartam a lakásból. Úgy intézem, hogy ami kelljen, és amiért elindultam, az minél távolabbi boltban legyen megtalálható, így annál többet lóghatok otthonról. Legalább elszívhatom végre a cigimet, mert a tollagyú amúgy sem hagyja. Megtörtént a bevásárlás, azelőtt eliszkoltam, hogy a fiatal pultos csaj felismert volna, már láttam az arcán azt a kifejezést, ami ahhoz vezet, hogy nem ismerlek esetleg?... Nekem meg nem kellenek ezek a kérdések, az utcán inkább ne jöjjön oda hozzám inkább senki, hogy autogramot könyörögjön tőlem. Gyorsan eliszkolok még a környékről is és hogy ismét csak hosszabbítsam a lakástól távol töltött időmet, kanyargós utat választok haza, sikátorokon keresztül. Számítok én mindenféle rossz alakok, esetleg belém kötnek, vagy valami, de arra nem, hogy egy csak úgy, a semmiből nekem dől és engem súrolva az aszfalton terül el. Esküszöm, az előbb még nem volt itt. Vagyis… Ide teleportált? Akkor alvilágiról van szó? De mégis milyen fajról? Az árnyvadászok, vagy minek nevezték magukat, elmagyarázták, hogy miért látok olyasmiket, amiket más emberek nem, és miért kell erről hallgatnom, de nem tartottak nekem gyorstalpalót arról, hogy melyik fajt miről lehet felismerni, vagy hogyan kell viselkedni velük. Aedion meg nem akarja, hogy ezzel foglalkozzak, elég nekem a saját problémám. De rajta tisztán látszik, hogy nincs jó bőrben, akármi is legyen. Nem hagyhatom csak úgy itt. Közelebb lépek, készen a futásra és megpróbálom a sötétben szemügyre venni a sérüléseit.
-Héj, jól vagy? Megsérültél? Meg tudod mondani a neved? -próbálom noszogatni, hogy megszólaljon, már az is valami, habeszél, nem? Akkor annyira nem lehet rossz a helyzet. Legalábbis remélem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kagemaru Takada


avatar


Hozzászólások száma :
24

TémanyitásTárgy: Re: Demon's fate - Adam & Kage   Csüt. Nov. 24, 2016 12:01 am

Nem érzi jól magát, az erő és energia veszteség sem teszik éppen kedvessé és ahogy landol az aszfaltok, kinyúlik, nincs elég ereje hogy talpon vánszorogjon tovább, így hát felpillant amikor beazonosítja hogy hozzá beszélnek. Megdermed és fél fordulattal hanyatt vergődik hogy lássa ki az. Feltárul az összekaszabolt mellkasa, sötéten majdnem feketén fénylő démonvére elárulja a miben létét is, és fehérkék szeme bizalmatlanul, gyanakvóan szűkül össze. Megnyalja a szája szélét, és csak azután válaszol.
- Kage..maru vagyok - böki ki végül, és legörbülő száj széllel veszi tudomásul hogy a felsője katasztrófa sújtotta övezet és a nadrág is sok helyen eltépődött. Szerencsére álcázni nem felejtette el magát így más mondénok nem látják és furcsán félrebillentett fejjel nézegeti magának Adamet.
- Te miért látsz engem? Nem kellene látnod - gondolkozik el hangosan, mert többnyire így szokott  és hirtelen hátrább araszol mint valami groteszk rák.
- Te is olyan vagy?! Be akarod fejezni amit ők?! - köpi az "ők" szavakat úgy, mintha valami savas maró töltet lenne, és nem nehéz kitalálni hogy a nephilimekről van szó, akik ezt tették vele. Merően nézi a szőke fiút, de nem menekül, nem tud.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Adam Vincent Kane


avatar


Hozzászólások száma :
32
Age :
26

TémanyitásTárgy: Re: Demon's fate - Adam & Kage   Pént. Nov. 25, 2016 7:19 pm

Az hogy valaki neked jön egy sikátorban, az teljesen normális, a részeg vagy beteg hajléktalanok rendszeresen összetévesztenek egy villanyoszloppal vagy egy kukával, de az, hogy az illető rögtön össze is esik utána, már annyira nem normális. Közelebb megyek hozzá, kissé tartva tőle, hiába teszek úgy, mintha nem érdekelne az életem, azért nem szeretnék meghalni. Még nem, így nem. Látom mennyire nem néz ki jól az illető és megszólítom. Ahogy megfordul fektében, elképedek. Nagyon csúnyák a sérülései, mégis jól tartja magát. Nem pánikol, nem kiáltozik fájdalmában. Ha eddig nem is voltam biztos, hogy alvilági, most már gyanús lenne. Valamit kell vele kezdenem, de kórházba nem vihetem.
-Látó mondén vagyok -Azt mondták, ezt mondjam, ha magyarázat kellene, és ez a világ így nevez engem. Nekem még mindig csak egy ember vagyok, aki olyan fura dolgokat lát, amiket nem lenne szabad. Igazából ezt sem kéne látnom. Ilyen az én szerencsém.
-Ők? Milyen ők? Ja, hogy az árnyvadászok! Nem, nem vagyok egy közülük. Nem is akarok -mutatom fel a kezeim védekezően, ha azt hiszi, hogy én is az vagyok, még a végén nekem támad és nem hiszem, hogy azt túlélném. Látszik, hogy nincsenek rajtam azok a jelek, amik a nephilimek bőrét borította mindenhol. Azóta párszor rajzoltam pár hasonló figurát, de sosem teljesen ugyanolyanokat. Nem akartam fölösleges figyelmet vonni magamra.
-Megpróbállak hazacipelni, ha megmondod, hol laksz. Van lakásod? Vagy valami hely, ahol biztonságban lehetsz? -nem tudom miért akarták az árnyvadászok bántani, de nekem nem tűnik olyan gonosznak, hogy meg kellene ölni. Ha később annyira akarják, utána mehetnek, de én nem hagyom ott.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kagemaru Takada


avatar


Hozzászólások száma :
24

TémanyitásTárgy: Re: Demon's fate - Adam & Kage   Szomb. Nov. 26, 2016 10:30 pm


Adam & Kage


Nem neki megy Adamnek, hanem szabályosan elzuhan mellette, vállával lökve meg a szőke fiú vállát, és az aszfalton terül el földet éréskor, tekintve hogy nem tudja koordinálni magát, ezért nem is akar most még gomolyogni, nem találna haza, és nem akar megint unatkozó nephilimek közé kerülni. Elég fájdalmas volt neki ez az élmény is. Nem is számít segítségre, megszokta hogy senki nincs mellette, és nem is látják az álca miatt, éppen ezért mered gyanakodva a fiúra, aki szemmel láthatóan elképed a sérülései láttán, de hát ő nem tudhatja hogy ez nem egy hétköznapi látvány neki. A válasz nem nyugtatja meg, de legalább nem hátrál el, csak mered rá a szemeivel aztán felül, a félig fekvő helyzetéből, de ennél többre nem futja és sziszegve görnyed össze ahogy karmos kezét a mellkasán futtatja végig, mindenhol fáj neki ahol megsebezték.
- Honnan tudhatnám hogy nem hazudsz nekem, és nem álcázod magad valamivel? - morogja de valahogy megérzi az igazat a fiú szavai mögött, és nem lát rúnákat, sem semmi arra utaló jelet hoyg köze lenne hozzájuk, így hát közelebb engedi magához hogy segítsen neki felkelni, és kinyújtja a kezét. Az erei mint sötét kígyók rajzolódnak ki, majd eltűnik ha rendbe jön, és bőre is alabástromfehérnek látszik, mint Adamé.
- Van lakásom. Ott, abban az épülésben lakom - mutat előre egy közepes állapotú társasházra, hiszen ott húzza meg magát és oda járnak át olykor a követői, ha nem épp Kage vendégeskedik náluk, amit mindig indítványoznak.
- Miért akarsz nekem segíteni? - kérdezi ahogy lábra kecmereg a segítségével és azért csak kicsit támaszkodik rá, így segítséggel tud azért menni, de húzza a jobb lábát is kicsit, eltalálták a térdízületét is. Egy cifra káromkodás szalad ki a száján a fájdalomra, ez valamiért jobban fáj.
- Ki vagy te, látó mondén? - faggatózik tovább.


Music: ide † Note: ide † Words: ide † Egyéb: ide
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Adam Vincent Kane


avatar


Hozzászólások száma :
32
Age :
26

TémanyitásTárgy: Re: Demon's fate - Adam & Kage   Szer. Dec. 21, 2016 8:21 pmKage & Adam
Megdöbbenve nézem a sebeket a pasi mellkasán, ha maga a stílusa és a kinézete nem lenne elég, hogy megbámuljam, a törzsén végigfutó sok és mély sebesülés megtette a dolgát. Nem vagyok orvos, még csak elsősegély oktatáson sem vettem részt sosem, nem tudom, hogyan lehetne segíteni rajta anélkül, hogy még több gondot okoznék neki.
-Néha nagyon örülnék egy ilyen képességnek, de sajnos nem rendelkezem ilyesmivel. Nem tudod megmondani? Nincs valami… Megérzésed vagy valami? Ha nincs, akkor kénytelen leszel hinni nekem csak úgy -magyarázom, hiszen hogyan is tudnék neki bizonyítékot adni, amikor a legvarázslatosabb bennem, hogy olyan dolgokat látok, amit senki szerint nem kéne látnom. Talán az is jobb lenne, ha teljesen vak lennék. Vagy nem. Ki tudja? Ahogy kinyújtja a kezét, megfogom és felhúzom, karomat az övé alatt tartva fogom a vállát, a másik karját átvetem a vállamon. Meglepően könnyen ment, annak ellenére, hogy szinte semmi izom nincs rajtam, még a húgomat sem tudom olyan egyszerűen emelgetni.
-Épület -javítom ki szinte automatikusan, oda sem figyelve, hiszen a húgomat mellékállásban én neveltem, és elkezdem arrafelé támogatni, amerre mutatott, készen arra, hogy bármikor megálljunk. Remélem azért hamar odaérünk, mert nem tudom, meddig tudom megtartani, ha elkezdene ájuldozni és akkor nem tudom, mit csinálok vele.
-Remek kérdés, nem tudom -vágok vissza a szokásos stílusomban, pedig nem is volt a szarkazmusomra szükség jelen esetben. Ha kicsit elgondolkoznék, biztosan találnék valami választ, de nem szeretek magamon gondolkozni. -A nevem Adam. És valószínűleg ki fognak nyírni, amiért segítettem neked, de annál jobb -Aedionnak nem fog tetszeni, akárki is ez, de minél jobban idegesítem, annál jobban örülök. Annyira az agyamra szokott menni, hogy sokszor sokmindent megteszek, hogy visszaadjam a kölcsönt. Többek között ilyet is.
Outfit@Music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kagemaru Takada


avatar


Hozzászólások száma :
24

TémanyitásTárgy: Re: Demon's fate - Adam & Kage   Pént. Jan. 06, 2017 9:17 pm


Adam & Kage


Nem bízik senkiben és semmiben. Adamre is gyanakodva pislog, de végül nem lát rajta semmiféle rúnát vagy elfedést, és összeráncolt homlokkal szűri ki az igazat a szavak mögül, nem mindig képes rá, még nagyon fiatal, démonnak is. Látja hogy eláll a szőke fiú szava ahogy a mellkasára pillant és felmorran ahogy megmoccan, fáj neki, és pláne hogy majdnem kimozgatták a helyéről az egyik extrém ékszerét. Mert ő ilyen visual kei szökevény.
- Vannak megérzéseim, de most nem vagyok jól. Zavaros minden és olyan szagod van mint az angyaloknak, de nem vagy az - mered a fiúra furcsa szemeivel, mintha halott baba szemek lennének. Kénytelen egyetérteni és hinni Adamnek, és hagyja hogy az felhúzza a földről, vékonyka karját átveti a fiú nyakán, hogy támogathassa, pláne hogy mert a lába is megsérült. Felvillan benne a gyűlölet a nephilimek iránt, és halált kíván az összesre, Raziel minden vérére.
- Épület, igen - bólogat, ahogy megint megtanul valami újat, mert van ami még nem megy neki, csak alig egy éve van itt a földön és sok minden új neki, meg eleve nem teljesen ép személyiség. Elbattyognak odáig, és benyomkodja a kapukódját, mire az ki is nyílik.
- A harmadikon lakom, de van olyan izé ami felvisz - kommentálja mert annak a gombját is lelkesen nyomkodja, és nekitámaszkodik a falnak hogy addig se Adamen lógjon, de tetszik neki a fiú nagyon szőke haja. Beszáll a liftbe és a hármas gombra tenyerel és próbál nem Adam nyakába borulni, de ahogy a lakáshoz ér a kulcsot kezdi keresni, aztán eszébe jut hogy minek? És egyszerűen megvarázsolja a zárat hogy nyisson ki magától. Aztán belép, és behívja a fiút is. A lakás elég tiszta, fekete-fehér dizájnú minimalista de látszik hogy rendben van minden tartva és nem olcsó bútorokkal és felszereléssel kooperál. A bőrkanapén döglik el, legalábbis odakéreckedik.
- Kage vagyok. Kagemaru igazából - szólal meg kis idő után ahogy halott szemeivel szuggerálja az angyalillatú vendégét.


†  Music: ide †  Note: ide †  Words: ide † Egyéb: ide
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Adam Vincent Kane


avatar


Hozzászólások száma :
32
Age :
26

TémanyitásTárgy: Re: Demon's fate - Adam & Kage   Szer. Jan. 18, 2017 11:14 pmKage & Adam
-Az nem kifejezés, hogy nem vagy jól. Ja, mert a lakótársam egy tollagyú -morgom és mérgemben el is pirulok. Utálom, hogy Aedion elfoglalta a lakásom és folyamatosan boldogít a jobbnál jobb ötleteivel, minthogy járjak egyetemre és hasonlók. Még a gondolatától is dühös leszek. Lehet ezután elmegyek a terítőmhöz, hogy egy játszótéren elszívjam a füves cigimet. Nem érdekel, hogy mennyire lesz rám kiakadva én legalább boldog leszek, amikor leordítja a fejem.
Felnyalábolom és támogatom az ajtóig, majd a liftnél a falnak támasztom, nem igazán tudtam volna tovább tartani a súlyát. Áhh, gyengusz vagyok, de ezért fizetnek engem.
-Lift -javítom ki megint. Lehet egy démon ennyire tudatlan? Hogy nem ördögűzte még ki valaki véletlenül? Ezzel a szerencsével akár meg is történhetett volna. Bár a középkor óta nem igazán járkálnak az emberek keresztekkel és szenteltvízzel a zsebükkel, talán ezért nem tessékelték ki még. Felmegyek vele és már csak egy kicsit nézek arra, hogy neki nem kell kulcs a zárnyitáshoz, de szinte már normális tőle. Nem igazán merek ellenkezni, amikor beinvitál, kínosan ácsorgok a szoba közepén, miután letettem a kanapéra, már amennyire annak lehet nevezni, hogy majdnem elejtettem.
-Konbanwa Kagemaru -Ja, mert nem vagyok egy gyík, nem. Annyi animét néztem egy időben, hogy már szinte megtanultam japánul. Négy-öt napig egyhuzamban néztem mindent, ami elém került és még csak föl se álltam. Úgy kellett utána elrángatni onnan, mert gyökeret eresztettem volna.
-És… Most mit akarsz tőlem? -teszem fel a remek kérdést, mert azért mennék én, nem érzem magam annyira jól egy démon társaságában, még ha eddig egészen rendes is volt.
Outfit@Music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kagemaru Takada


avatar


Hozzászólások száma :
24

TémanyitásTárgy: Re: Demon's fate - Adam & Kage   Pént. Jan. 20, 2017 11:46 pm


Adam & Kage


- De nem vagyok beteg, szóval jól vagyok, csak... fájnak ezek... - magyarázza Adamnek ahogy rátámaszkodik és közben haladnak, de érzi hogy a fiú testhője picit megnő, és mérges lesz de sejti hogy nem rá, hiszen ő nem bosszantotta fel, legalábbis nem emlékszik hogy megtette volna. Türelmesen támaszkodik a falnak, de valószínűleg aludni fog ha végre bejut a lakásába és álmába hadd gyógyuljon meg a sebe. Feljutnak a harmadikra, és csak biccent.
- Lift. Igen, szeretek liftezni - kényelmes megoldásnak tartja, bár ő tud ennél gyorsabban is közlekedni, emberek között mégis azt játsza ő is hogy ember. Mert adnia kell a látszatra és minimális veszélyérzete van csak.
Sikerül a kanapén kikötnie és boldogan nyúlik el az ismerős bőrön, és felsóhaj, nem érdekli ha össze is koszolja, majd valaki letakarítja neki ahogy szokták.
- Konbanwa Adam. Tudsz... a nyelvemen? - csillan érdeklődés halott szemében ahogy a fiút nézegeti és tetszik neki a fiú. A kérdésre meglepődik.
- Én? Te jöttél ide nem én hoztalak - mosolyog rá hiszen ő egy szóval se mondta neki hogy maradjon, szóval itt sem tartóztatja ha éppen mennie kell.
- Ide... jössz egy kicsit? Utána már megleszek - hívja mégis közelebb magához.


Music: ide † Note: ide † Words: ide † Egyéb: ide
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Adam Vincent Kane


avatar


Hozzászólások száma :
32
Age :
26

TémanyitásTárgy: Re: Demon's fate - Adam & Kage   Pént. Márc. 10, 2017 7:18 pmKage & Adam
-Attól én még nem mondanám, hogy jól vagy. Nem csak akkor mondjuk ezt, ha beteg valaki, hanem akkor is, ha megsérült -Asszem itt értettük félre egymást, hogy nem igazán tudja, milyen kifejezést mikor használunk. Mondjuk most már semmin se csodálkozom. Felvonszolom a lakásába és hagyom lefeküdni, és egy pillanatra eljátszom a gondolattal, hogy kellene hozzá mentőt hívni, de el is vetem az ötletet. Ha még nem ájult el és simán cseveg velem, akkor rendben lesz magától is. És talán nem nyírja ki a mentősöket sem, csak mert megjelentek valahonnan.
-Egy kicsit. Egyszerű mondatokat össze tudok rakni, de folyamatosan nem tudok beszélni -Nincs igazán kivel gyakorolni, így sosem jutottam tovább az alapoknál. Talán nem ártana kamatoztatnom a tudásom, de engem nem a tudásomért fizetnek, hanem hogy csinos legyek.
-Ha pontosak akarunk lenni, én hoztalak ide, mert megsérültél és azt mondtad itt laksz. Aztán behívtál -jegyzem meg, mert amúgy nem akartam bejönni, csak beinvitált, azt hittem, akar tőlem még valamit.
-Öhm… Oké… -odalépek a kanapé mellé és leguggolok a fejéhez. Ötletem sincs mit akar, de az sem érdekel igazán, ha megöl. Amíg nem esik bántódása a kinézetemnek, nem igazán foglalkoztat a dolog.
Outfit@Music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kagemaru Takada


avatar


Hozzászólások száma :
24

TémanyitásTárgy: Re: Demon's fate - Adam & Kage   Szomb. Ápr. 15, 2017 11:11 pm


Adam & Kage


- Akkor csak... jól leszek, azt hiszem. Ezek a sérülések fájnak, gonosz pengékkel okozták őket - panaszolja a fiúnak ahogy ráemeli fehérkék szemeit, és haladnak a lakása felé. Nem igényel semmiféle ellátást, majd meggyógyul ő a démon erejével, de beletelik jó pár órába, mivel még nem túl öreg démon. Nincs még elég ereje és tapasztalata hogy hogyan használja ki a képességeit. Elheveredik a kanapén, és nyög egy párat ahogy a sebei fájnak, de az erei legalább már nem akarnak kiugrani a bőre alól, és kicsit kevésbé néz ki zombiszerűnek. Embernek sem látszik még, de legalább már nyugiban lehet és nem támadják meg itt. Inkább hallgatja Adamet és elmosolyodik ahogy megszólal.
- Én tudok jól, és szeretem. Sokkal szebb mint ez az... angol, ugye? Szerinted is? - kérdezi ahogy helyezkedik egy kicsit és össze húzza magát, labdaszerűvé gömbölyödik a kanapéján. Szereti a japán nyelvet, és néha még tör szavakat és kifejezéseket, de hát itt mindenki angolul beszél, neki is úgy kell hogy megértsék, de el tudja adni magát turistának ha akarja.
- Behívtalak? Miért hívtalak be? Ja, a kanapé miatt, és igen itt lakom már egy ideje. Nem máshol... - mosolyodik el és közelebb inti magához a fiút, hogy egy kicsit kiélhesse gonosz démoni énjét. Mikor odaér, feljebb tornázza magát, és mintha súgni akarna neki valamit, megnyalja az arcát villás nyelvével. Aztán felmosolyog rá.
- Ne félj tőlem, Adam - morogja még ahogy lassan becsukódik a szeme. Elfáradt, pihennie és regenerálódnia kell. A fiúra bízza hogy elmegy vagy ott marad.


Music: ide † Note: ide † Words: ide † Egyéb: ide
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Adam Vincent Kane


avatar


Hozzászólások száma :
32
Age :
26

TémanyitásTárgy: Re: Demon's fate - Adam & Kage   Szer. Május 24, 2017 8:21 amKage & Adam
-Nem tudom, hogy jó lesz-e összességében, vagy sem -Arra végülis rájöttem, hogy démon, és ha démon, akkor nem jó, ha él, igaz? El kéne pusztítania azoknak a nephilimeknek, vagy minek nevezték magukat, akik a felvilágosító kiselőadást tartották nekem. Ezt is próbálták tenni, ha jól vettem, ki Kage zavaros beszédéből. Lehet, nem kéne segítenem neki, ha jót akarok az embereknek úgy általában, de így is elég rossz dolog van a világban, ez az egy nem oszt, nem szoroz és legalább Aedion orra alá is törhetek egy kis borsot. Semmi más fegyverem nincs ellene és a zsarnoksága ellen.
Felviszem a félájult démont a lakására és látom, hogy máris jobban van. Ha ilyen gyorsan gyógyul, akkor nem kell félteni, hogy jól lesz idővel. Kénytelen voltam bejönni vele a lakásába is, pedig nem különösebben akartam. Haza szeretnék végre menni, hogy nagyjából egyedül legyek a következő szál cigimmel.
-Szerintem is szebb, mint az angol -jegyzem meg és ráhagyom. Szeretem a japánt, de nem különböztetem meg őket, melyiket mennyire szeretem. Csak nézek rá, ahogy megtárgyalja magával a behívásomat, elég rendesen elverhették, ha ilyen alapvető dolgok már problémát okoznak. De mit csodálkozom, az épület szó is gond volt a számára.
Ahogy közelebb hív vonakodva bár, de közelebb megyek és rögtön hátra is ugrom, amint megérzem a nyelvét a bőrömön. Ez undorító! Nem adok hangot az undoromnak, de nem is várom meg, hogy vicc volt-e vagy más, felpattanok és még fél füllel hallom a szavait, mielőtt elhagyom a lakást. Nem segítek még egyszer így egy utcán fetrengő valakinek. ha ez a hála, az biztos
Outfit@Music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Demon's fate - Adam & Kage   

Vissza az elejére Go down
 

Demon's fate - Adam & Kage

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Archívum :: Játékok-