Árnyvadászok

Hasznos dolog a megpróbáltatás, mert olyan, mint a mérges vipera: fogában drága gyógyszert rejteget
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest News
2019
Május
10.
Kikerült egy új Rangfoglaló Olvass tovább >>
2019
Aug
26.
Új moderátort kaptunk! Olvass tovább >>
2019
Okt
13.
Megújult külsővel és belsővel megyünk tovább! Olvass tovább >>
Chatbox
Staff members
Oldalunk

Latest topics

Kaname vs Noel - Újratöltve Emptyby Angoulêma Blanc
Pént. Ápr. 24, 2020 1:05 pm

Kaname vs Noel - Újratöltve Emptyby Nadragulya
Pént. Ápr. 24, 2020 11:26 am

Kaname vs Noel - Újratöltve Emptyby Kurosawa Haru
Csüt. Ápr. 09, 2020 4:58 pm

Kaname vs Noel - Újratöltve Emptyby Zyra Rockwood
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:48 am

Kaname vs Noel - Újratöltve Emptyby Nova Nightingale
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:26 am

Kaname vs Noel - Újratöltve Emptyby Chantal O'Connor
Szer. Ápr. 08, 2020 11:37 pm

Kaname vs Noel - Újratöltve Emptyby Sybil Cassie Kane
Szer. Ápr. 08, 2020 11:07 pm

A hónap reagolói
Gioia Selvaggio
Kaname vs Noel - Újratöltve Bal11Kaname vs Noel - Újratöltve Kyzyp11Kaname vs Noel - Újratöltve Jobb11 
Kotetsu Madoka
Kaname vs Noel - Újratöltve Bal11Kaname vs Noel - Újratöltve Kyzyp11Kaname vs Noel - Újratöltve Jobb11 
Mutsuki Kaede
Kaname vs Noel - Újratöltve Bal11Kaname vs Noel - Újratöltve Kyzyp11Kaname vs Noel - Újratöltve Jobb11 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share
 

 Kaname vs Noel - Újratöltve

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Kaname vs Noel - Újratöltve Empty
TémanyitásTárgy: Kaname vs Noel - Újratöltve   Kaname vs Noel - Újratöltve EmptyKedd Jan. 17, 2017 11:13 pm

Amikor ide érkezett, már akkor felfigyelt arra, hogy bőven akadnak a szigeten kihasználatlan területek, ezáltal pedig kiaknázatlan üzleti lehetőségek. Ezeket akkor még csak fejben vázolta fel magának, de most már kész prezentációja van. Tábla grafikonokkal, tervrajzokkal, valamint kijelző és projektor... na ezekkel mit bajlódott mire rájött, hogyan működnek, hát az maga volt a rémálom.
Pedig tényleg minden segítséget megkapott hozzá, az egyik tag lelkesen tanította arra is, hogyan működik a laptop, és csak néhányszor akasztotta ki a rendszert és az idegeket, mire összehozta ezt az egészet.
Így jár az, akinek odáig terjed a technika, hogy van egy telefonja, és az életben nem használt még semmi mást.
A laptoppal birkózás eltartott pár napig, aztán mikor ott végzett, hát mindent dugott mindenhová, mire sikerült arra a kis kütyüre rámentenie mindent, hogy utána a projektorhoz csatlakoztatva ott jelenjen meg, ahol akarja. A kivetítőn.
Meg mert volna esküdni, hogy az idősebb vámpírnak már ősz hajszálai is voltak a végére, de nagyon türelmes volt vele, mint aki értette volna, hogy ha sosem látott ilyet, akkor bizony a nulláról kell megtanulnia.
Minden készen áll, időpontja van, így szépen felszerelkezve el is indul Kanaméhoz, hogy bemutassa az ötleteit, hátha van köztük használható. Szerinte mind az, de ez egészen más kérdés. Mivel várják, így kopogással jelzi, megérkezett, majd ha választ kap, már bent is van, azaz becipel mindent.
-Jó estét, szia! Kidolgoztam néhány ötletet, hátha elnyeri a tetszésedet.
Azt nem merné állítani, hogy nem izgul, mert ilyet még sosem csinált, azaz igen, de azok mind-mind a nekromanciához kötődtek valamint a rúnákhoz, ez meg más, azaz nem teljesen, de mégis, mert ehhez is kell majd használnia a tudását.
Vissza az elejére Go down
Kaname Kazushi


Kaname Kazushi


Hozzászólások száma :
53

Kaname vs Noel - Újratöltve Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kaname vs Noel - Újratöltve   Kaname vs Noel - Újratöltve EmptySzer. Jan. 18, 2017 5:19 pmNoel
&
Kaname
Idézet
Nygalmas napnak ígérkezik a mai is, nem látok egyenlőre semmit, ami felbolygatna, hacsak azt nem számítom annak, hogy a nemrég belépett újonc, Noel jelentkezett be üzleti javaslatai megvitatására. Ami mondjuk felkeltette a figyelmem, és nem mellesleg az is hogy az egyik tag majdnem hajhullást kapott, mire megtanította a fiúnak a technikai felszerelés használatát. Ezen mondjuk kuncogtam egy kicsit, de legalább tanul, és hajlandó haladni, fejlődni, ami minden esetben értékelendő, talán ezért is döntöttem úgy hogy meghallgatom mit talált ki, hiszen még az is lehet hogy használhatóak lesznek az ötletei.
Kényelmes félig üzleti megjelenésben várom az egyik tárgyalóban hogy előadhassa, és a helyszín is csak azért lett ez, mert itt van nagy kivetítő és projektor. A laptop bekapcsolva és hátradőlve egy cigit szívva várom hogy megérkezzen.
- Gyere csak! - szólalok meg amikor kopogtat, de vérének hála már messzebbről is megérzem hogy jön. Ahogy bejön, intek neki hogy pakoljon le, és készülődjön elő ahogy szeretne.
- Hogy érzed magad a szigeten? Minden rendben van? - kérdezem addig is, hiszen fontosnak érzem hogy mindenki aki idejön, be tudjon illeszkedni hogy utána hatékony részét képezze a nagy egész gépezetnek, ami a klán erejét adja.


Music ©
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Kaname vs Noel - Újratöltve Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kaname vs Noel - Újratöltve   Kaname vs Noel - Újratöltve EmptySzer. Jan. 18, 2017 7:53 pm

Szeret itt tartózkodni, még ha nincs is túl régóta, de tetszik neki. Egyrészt a sziget is nyugodtabb, nem zavarják a munkában, másrészt a tagokban kellemesen csalódott. Eleinte izgult, hogy egyáltalán befogadnak e egy ifjút, de senki nem volt elutasító, senki nem akarta azonnal a fejét venni, ha valamit elrontott. Sőt, türelmesen elmagyarázták neki, mi hogyan működik egy klánon belül.
-Jól, köszönöm, rendesek a tagok, segítőkészek. Feltérképeztem a szigetet, az adottságait. Ebből kifolyólag akadt néhány ötletem. Az egyik például, hogy ha már úgy is vízparton terül el, akkor be lehetne iktatni egy olyan városnéző túrát ami a kikötőből indulna, kalózhajó lenne alapból, a személyzet természetesen beöltözve. Van kereslet az ilyesmire, és ráadásul a hajón is fogyasztanak. Ahogy átböngésztem, Amerikában elég kevesen vetették eddig be, de ahol igen, ott mind-mind sikeresen működik. Néhány kimutatást is készítettem arról, hogy előtte-utána hogyan növekedett a forgalom. Lehetne nappali túra is, és éjszakai is.
Lehet, kicsit meredeken hangzik amit kiötlött, de szerinte igenis használhatóak, főleg ha már a tengerpart is adott. Ezt lehetne akár rendszeresen is, vagy időszakosan, ahogy jobban kijön.
-A másik ötletem az a temető. Na nem arra gondoltam, hogy akkor több halottat kellene szerezni, de az is benne van a pakliban. Az emberek szeretik a borzongást. Lehetne hirdetni olyan túrákat, melyeket a kíséretek köré csoportosítunk, azaz kísértet túrát. Láttam elhagyatott sírokat, kriptákat, ahol ezeket gyönyörűen lehetne kivitelezni, és nem kell hozzá más, csak néhány csontváz például. A többit meg tudom oldani.
A temető a második otthona, ismeri mint a tenyerét, tudja, hol érdemes nekifogni bárminek is, hol talál olyan csontvázat amit használhat is, és a tudása is megvan ahhoz, hogy megfelelően hadba állíthassa őket. Meg másokat is. Persze nem árt, ha szemlélteti is az ötleteit.
-Itt és itt látható, hogy mivel a sziget népessége nem annyira kiemelkedő a többi kerülettel szemben, de sikeresen idevonzzák a látogatókat az állatkert és társai, akkor ezzel a szálloda még üzletképesebb lehetne. Egy kalózhajó itt, vagy kettő, és akár még kalózháborúkat is lehet rendezni a tengeren, mindenképpen látványos elem lenne. Egy szálloda prospektusában sem találtam hasonlót, szóval még egyedivé is válhatna. Ne csak cápa miatt jöjjenek erre.
Milyen király lenne, ha a vendég belecsöppen egy kalóztámadásba, hát nem? Örök emlék, és akkor nem csak az marad meg benne, hogy pihent egy jót a szállodában.
-A kísértet túra is nyerő elem lehet, csak kell mellé egy jó körítés. Biztos, hogy voltak itt megmagyarázhatatlan halálesetek. A paranormális jelenségek érdeklik az embereket, és ha ezt ügyesen megcsináljuk, akkor két legyet ütünk egy csapásra. Vagy rosszabb esetben hármat. egyrészt az illető jól érzi magát, elégedetten távozik, másrészt ezáltal ajánlani fogja és visszatér, harmadrészt, hát na... maximum plusz egy delikvens a temetőben. Ez a rosszabb eset.
Hol a tábláján mutogatja a grafikonokat, elemzéseket, hol a projektoron a terveket, kivitelezéseket és egy előre elkészített teljes makettet. A képeken vannak előugró tetemek, szellemek, vagy éppen az effekteknek köszönhetően hangok. Már azt is megnézte, hogy a temető mely pontjain lenne érdemes ezeket létrehozni úgy, hogy ha esetleg valaki még egyszer eljönne, még véletlenül se ott történjen valami, ahol előzőleg.
Vissza az elejére Go down
Kaname Kazushi


Kaname Kazushi


Hozzászólások száma :
53

Kaname vs Noel - Újratöltve Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kaname vs Noel - Újratöltve   Kaname vs Noel - Újratöltve EmptyPént. Ápr. 07, 2017 10:07 pmNoel
&
Kaname
Idézet
Még nem sok idő telt el azóta hogy Noel a szigeten tartózkodik és nem túl mélyen titkolt dolog hogy szemmel tartom még. Érdekel, merre jár, mit csinál, és meghagytam hogy figyeljék de ne szóljanak bele hacsak olyasmit nem tesz, ami nem elfogadható. Szerencsére eddig ilyesmire nem volt példa eddig. Elmosolyodom ahogy megjelenik, mint valami kis előadó hozva magával mindent és megmutatom neki hogy hol tudja felállítani a rendszert hogy megmutathassa amit akar.
- Ez mindig jó hír, ha valaki jól érzi itt magát. Olyankor sokkal egyszerűbben is boldogul az illető - jegyzem meg, aztán hátradőlök és hallgatom hogy mit hordott össze egy prezentációban és kényelmesen keresztbe tett lábakkal nézem őt. Annyira fiatal, annyi potenciál van benne. Még ha emiatt tették volna őt vámpírrá, de csak azért hogy az apjának keresztbe tegyenek? Nem kedvelem az ilyenfajta viselkedést, de tény hogy én is tettem hasonlót önzésből.
- Kalózok? Nos, maga az ötlet tényleg nem rossz, bár vízi színtérre eddig nem gondoltam terjeszkedni, de még ha meg is tenném, ahhoz hogy hiteles legyen egy régi típusú hajó kellene. Olyan nyitott fedélzetű szkúner. Honnan kerítenél egy ilyen hajót, ami nem a modern kor vívmánya és nem egy tengerjáró luxus jármű? - teszem fel a kézenfekvő kérdést, hiszen ilyeneket már nem gyártanak, és még ha rendelnék is egyet, csak vámpír készítők jöhetnének szóba, akik emlékeznek az ilyen hajókra és akár el is tudnának egyet készíteni. Ezzel még akár kezdeni is lehetne valamit, de...
- A temető? Nos, mint lehetőség... nem tudom mennyi potenciál lenne benne, elvégre a temető sehogyan nem lenne kapcsolható a szállodához és a brand-hez. A kalózhajó még talán a görög eredetű név miatt de a temetőt nem hinném hogy bele lehetne passzintani. Vagy erre is kigondoltál valami konkrétumot? - támasztom meg az állam, ahogy a kimutatásait nézegetem. Többnyire helytállóak, de ajkaimra szelíd mosolyt von a tudat, hogy ennyire lelkesen belevetette magát abba hogy hozzá tegyen a klán életéhez valami egyedit.
- A hajó még talán, de a háború? Nehezen lenne kivitelezhető. Mármint érted, látványosnak kellene lennie, de nagy kárt nem okozhatna egymásban a két hajó, és kellene legalább három forgató könyv ahhoz, hogy ne unják meg a látogatók - sóhajtok fel, ahogy elnézem a prezentációját. Elég alapos, de nem teljes. Bár mindenképpen jó kezdés, és összeszedett is, ez látszik róla. Ahogy végighallgatom egy kicsit elhallgatok, gondolkozom, emésztem a kérdést és a projektor távirányítójával vissza lapozok egy-egy diára.
- Az ötletek jók, mint mondtam, a hajós még talán működhetne is. A temetővel csak az a baj, hogy a célközönség nem akkora, hogy érdemes legyen rá építeni egy ilyen stratégiát, másfelől meg a temetőt magad is gyakran használod ilyen olyan célokra azt mondtad. Nem lenne összeférhetetlen? - Kérdezem, aztán előrehajolok és mást kérdezek.
- Nagyon örülök neki hogy máris ennyi kreatív ötleted és javaslatod van, és meg is fogom fontolni őket, de... miért állsz elém ezzel? Mi motoszkált benned, amikor ezeket a terveket írtad, mi a motivációd forrása? - kérdezem, hiszen ezt tényleg csak kíváncsiságból szeretném tudni. Honnan meríti ezt a lelkesedést?


Music ©
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Kaname vs Noel - Újratöltve Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kaname vs Noel - Újratöltve   Kaname vs Noel - Újratöltve EmptyVas. Ápr. 09, 2017 11:58 pm

Amióta itt van, élvezi a létét, és erre eddig sosem volt példa az elmúlt években. Kezd hasonlítani ahhoz, ami neki a családot jelentette még odahaza, Gerard előtt. Sosem hitte volna, hogy szerencséje lesz, szinte kínlódás volt az eddigi élete, harc a létéért minden egyes éjszaka, ne fusson össze olyan vámpírral aki nem éppen a türelméről híres.
A szigeten viszont annyira normális minden tag, amin szó szerint ledöbbent. Egyszer sem vágták a fejéhez, hogy taknyos, ifjú és a szokásos szöveg.... Kaname megjegyzésére bólint is.
-Igen sokkal könnyebb,bár van mit behoznom, és nem is kevés.
Azt tudta, hogy mivel Gerard semmire sem tanította meg, el van maradva a kortársaitól, na de hogy ennyire, azt álmában sem gondolta volna. A saját képességeivel sincs tisztában, meglepetést okozott neki az, hogy ha akar, képes az alakváltásra, azaz akár homokká, köddé vagy denevérré tud változni. Ahogyan az is, hogy sokkal nagyobb sebességre képes mint azt hitte, és lehet sorolni reggelig, mennyi mindennel szembesült ilyen rövid idő alatt is.
Ami meglepte az az, hogy senki nem nézi le, hanem segítik, főként az idősebbek, így pláne lelkesen gyakorol, még ha fárasztó is.
-Hajókat találtam az egyik kikötőben. Gazdátlanok, leselejtezésre várnak, arra, hogy a hajótemetőbe vigyék őket. Ő lenne az egyik, és ő a másik. Mivel nem került semmibe, ezért én... lecsaptam rájuk, szóval most van két hajóm. Azt mondták, ha lehet, minél előbb vigyem el őket. Szerkezetileg kifogástalanok, csak egy kicsit ki kell pofozni őket. Vitorlavarrást vállalok.
Kissé előreszaladt, mert a hajók voltak az elsők amiket megszerzett, és utána kezdett el érdeklődni, hogyan is működik mindez, de ami biztos, van két kalózhajója, csak el kell vontatni, vagy mit csinálnak ezekkel.
-Igen, ha nem baj. Utánaérdeklődtem, mekkora sikere van azoknak a szállodáknak, erdőknek és temetőknek, ahol paranormális tevékenységeket észleltek. Hatalmas, és még nagy hírverés sem kell nekik. Egyszerűen az emberek őrültek, és képesek azért menni adott helyszínre, hogy utána sikítozva meneküljenek. Kriptából kisétáló halott, vagy fa mögül kilépő alak... ezt meg tudom oldani úgy, hogy senki ne gyanakodjon csalásra. Tárgyak elmozdítása és társai, azokat ugyancsak. Ami az előnye, hogy nem kell több, vagy sok hozzá. Egy maximum kettő. A temetőben biztos akad olyan, aki erőszakos halált halt, ők elméletileg még bolyongó lelkek, a kuncsaftok meg majd ráragasztanak valamilyen nevet.
Van néhány terv a fejében ezzel kapcsolatban is, egyre több szellemvadász csoport van, de vannak akik kedvtelésből keresik fel az ilyen helyszíneket. Ami felkeltette az érdeklődését az pont az a szálloda volt, akik egy fekete ruhás hölgyre alapozva teljes karriert futottak be.
-Hááát... katona nem voltam meg rendező sem, így azt nem tudom, hogy milyen forgatókönyvek léteznek. Az ilyen mentsük meg a lányt a rossz fiúktól? Ilyesmi kellene? A csatával kapcsolatban arra gondoltam, hogy az ilyen nagyon spéci dolog lenne, időszakos, nem állandó, csak a kalózhajós szigetnézés.
Megvakarja a fejét, ezt tényleg nem gondolta végig, mégis hogyan lehet tengeri csatát imitálni úgy, hogy az valósnak tűnjön annyira, hogy a látogatók élvezzék is. Belevonni őket? Na de hogy ne legyen sérülés? Vannak színész kellékek, de vajon beválnának-e? Jó kérdés.
-Olvastam olyan szállodákról, ahol kifejezetten erre építettek. Az egyik szálló helyén egykor indián temető volt, és egy halott indián szellemét látták arrafelé. Majd megnézem, hogy tudták felfuttatni a helyet, mert szinte ebből élnek, hogy a vendégek vele akarnak találkozni mindenáron. Összeférhetetlen? Azt... azt nem gondoltam végig.
Ahogy Kaname említi, ő is sokat van a temetőben és összeférhetetlen lenne a tevékenységével egy kicsit elakad. Annyira magától értetődő volt az ötlete, hogy ezt kihagyta a számításból. Tiszteli a holtakat, és ha úgy nézi, ez akkor is egy "játék" lenne, ami tényleg nem ildomos. Kénytelen lesz szerződést kötni vagy valamit kitalálni, mert ez így... etikátlan.
-Köszönöm. Azért, mert... mert lehet, hogy szinte most érkeztem, de annyira normális volt mindenki. Nem éreztem azt, hogy éppen csak megtűrnek, hanem befogadtak, és rögtön látni akarták, mit tudok és mit nem, miben vagyok elmaradva. Kész tervet kaptam, hogy minél előbb behozzam a lemaradásaimat, és ha elakadok, még ebben is segítenek. Ezért szerettem volna valamit cserébe én is tenni a klánért.
Röviden, vagy nem éppen röviden ez motiválta, ezért keresett valamit ami még nincs, és esetleg jónak tűnhet, a szálloda pedig profitálhat belőle. Ami pedig igen furcsa a számára, hogy van valami Kanaméban ami zavarja, már saját magában, nem a vezérben, de nem tudja megmagyarázni. Olyannyira nem, hogy amikor az egyik idősebb vámpír megkérdezte, milyennek találta, csípőből rávágta, hogy gyönyörűnek, mire a fickó kiröhögte de nem rosszindulatúan, és megveregette a vállát.
Vissza az elejére Go down
Kaname Kazushi


Kaname Kazushi


Hozzászólások száma :
53

Kaname vs Noel - Újratöltve Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kaname vs Noel - Újratöltve   Kaname vs Noel - Újratöltve EmptyCsüt. Május 04, 2017 12:27 amNoel
&
Kaname
Idézet
Követtem a híreket természetesen, mióta a fiú a szigeten van, hogy mit csinál, merre jár, és tetszik az irány, amibe halad. Olyan, mintha most először értené meg, mit jelent a klán, és az, hogy ennyi vámpír egy helyen él, és nem egymást akadályozzák, hanem segítik egymás munkáját, mert mindenki érdeke hogy védve maradjunk és egység legyünk. Erőt kell mutatnunk, hogy senkinek eszébe se jusson megtámadni minket.
- Nem kételkedem benne hogy be fogod hozni hamar a lemaradásod - mosolyodom el, hiszen látom rajta hogy akarja, és élvezi amit csinál, hogy tanítják, hogy mesélnek neki. Hogy megmutatják mi mindenre képes, és hol vannak a korlátai. Látatlanban is mély megvetés hullámzik bennem a beölelőjét illetően, és nem is bánom hogy eldöntöttem, ide nem teheti be a lábát. A szigetre semmiképpen sem, és szerintem Richard is egyet fog érteni velem abban, hogy az ő területére sem, hiszen ha jól tudom ő ismeri Noel édesapját személyesen is.
- Oh, szóval már le is csaptál rájuk. Mihez akarsz kezdeni a két hajóval ha tegyük fel, nem veszem meg az ötletedet? Tételezzük fel hogy nem működne, és a nyakadon marad, akkor mi lenne? - kérdezek közbe, mert egyenlőre azonban tetszik a javaslata és bár nem tökéletesek a tervei van bennük potenciál, és biztosan fogunk még beszélni erről a fiaimmal. A vitorlavarrásra azért elmosolyodom, szélesen.
- Szóval már utána is jártál. Ez dícsérendő és voltaképpen mondassz vele valamit. Nem állítom hogy mi nem vettük számításba ezt a terjeszkedési lehetőséget, de mivel még nem volt rá semmiféle forgató könyvünk egyszerűen félretettük - sóhajtok fel ahogy mesél.
- Persze, az emberek őrültek, ezt eddig is tudtuk. A kilépő alak, a tárgyak mozgatása...megoldod. Hogyan? Remek elgondolás, de a többségünk nem nekromanta és te sem bírnál egyszerre annyi mindent megcsinálni, mert még erőd elején jársz. Később talán, de egyenlőre úgy hiszem még nem kellene túlerőltetned magad - javaslom neki, hiszen parancsolhatnék is, de könnyen lehet hogy megfordulna és kisétálna innen. Az érvekre viszont hallgat. A forgatókönyvekre elmosolyodom.
- A forgatókönyv olyasmit jelent, de nem csak ennyiből áll. Ez tartalmazza az adott rendezvény, mint mondjuk ez a hajós támadás, teljes valóját. Milyen anyagok kellenek, mennyi, hol kell világítás, ki hol álljon, mikor lépjen színre, mit viseljen, mit mondjon. Ezek és sok más van még ebben. Legközelebb hozok neked egy forgatókönyvet egy valós rendezvényről hogy lásd mik vannak benne - mosolyodom el, mert van éppen elég. Írtunk már jó párat, én is, Nassyr is, és Jessica számára sem ismeretlen ez a terep. Háború biztos nem lesz, de jó hallgatni ahogy belemerül a mesélésbe és abba, hogy bemutassa mi mindent talált.
- Igen, vannak ilyen helyek, bár ez az épület nem ilyesmire épült ha jól tudom. Csak egy egyszerű telek volt amit megvettem, és építkeztünk rá. Összeférhetetlen igen. Hiszen állításod szerint sok időt töltesz ott, de ha oda is látványosságot szervezel akkor tulajdonképpen magad ellen dolgozol - világítok rá az aprócska hibára, egyébként nem lenne rossz az érvelés, és eszmefuttatás. Van még mit fejlődnie, de határozottan jó alapanyag. A válasza pontosan az, amire számítottam és kicsit előrehajolok.
- Nos, igen. Tudod, ez a klán lényege. Az egység, az erő. Hogyan lehetsz erős? Ha figyelembe veszed kik vannak körülötted, mik az erősségei és mik a gyengeségei. Nem baj ha valaki gyengébb, vagy kezdőbb mint a másik, mert van aki ellensúlyozza. Összetartás, és megértés tesz egy klán erőssé a szigorú szabályok mellett. Ha jól tudom neked sosem volt rendes klánod, és nem tudom mennyire lehet viszonyítási alapod de... keményen küzdöttem azért, hogy ez működjön. Én hiszek benne, hogy ha valaki beilleszkedik a területre, akkor sokkal hatékonyabban tud az egység része lenni, és ahogy mondtad segíteni is. A klán nem kényszer - vagy legalábbis nem annak kellene lennie - hanem egyfajta család, erőd, menedék. Kinek mire van szüksége - magyarázom neki türelmesen, és reményeim szerint érthetően is. Nem várom el tőle hogy tudja ezeket, de el kell mondanom, hogy később ő is átgondolhassa.


Music ©
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Kaname vs Noel - Újratöltve Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kaname vs Noel - Újratöltve   Kaname vs Noel - Újratöltve EmptyCsüt. Május 04, 2017 10:42 pm

Még nem tudja, hogy mennyi időbe telik míg teljesen be tud illeszkedni, de tény, igyekszik, és lehet, nem úgy halad, mint azok akiknek ez természetes volt a kezdetektől, mégis halad a maga tempójában.
Eleinte ami idegen volt a számára az is kezd megszokottá válni, a nyüzsgés, az, hogy ha kilép a sátrából szobájából, biztos, hogy összetalálkozik valakivel, akivel még beszélgetni is tud. Idegen volt az az összetartás is amit tapasztalt, Párizsban ilyen nincs, azaz nem tud róla, attól még lehet, mégis van.
-Igyekszem. Igazából nem is gondoltam, hogy ennyi minden kimaradt.
Annyi dologgal szembesítették, hogy először azt hitte, viccelnek, de kiderült, nem így van, tényleg semmit de semmit nem tud a saját fajáról. Oké, azt igen, hogy napra nem mehet,de itt ki is fújt, amit elsajátított azt már ő tapasztalta ki és meg.
-Igen, azonnal. Ööööö... azt... abba nem gondoltam bele, deeee akkor lesz két hajóm, és ha már kalózhajó, akkor... akkor körítek hozzá valami félig hiteles és nem hiteles dumát, és jobb híján tárlatvezetést tartok rajtuk. Azt lehet éjszaka? Sejtelmes megvilágítás és hasonlók.
Először lelkesen bólint aztán elakad és elgondolkodik. Valahogy azt kihagyta a számításból, hogy esetleg nemet mondanak az ötletére, így improvizál, végül is az is egy járható út. Persze ehhez lehet valami műemlékes papírt sem ártana szerezni. Megvakarja a fejét, Kaname ezzel most megfogta.
-Utána. Tudtam, hogy ilyen már létezik Európában, és mivel nem fuccsolt be eddig, érdekelt, hogyan csinálták. Náluk csata nincs. Forgatókönyv?
Bólint, a görögöknél ez bevett szokás, bevált, és amikor megtudta, hogy máshol nem nagyon létezik, persze, hogy utána ment, hátha itt is meg lehet csinálni. Az más kérdés, miért nem jutott el odáig, hogy rájöjjön, a kikötők Kaname kezében vannak.
-A tárgyakat mágiával, a holtakat meg tudom oldani, nekromanta vagyok. Bár lehet, így együtt ez tényleg sok lenne. Kár, olyan remek ötletnek tűnt, de ha nem mindig jelennek meg? A szellemeknek nem lehet parancsolni.
Mi és mennyi energiát emészt fel, no igen, ezt sem vette figyelembe, neki kézenfekvőnek tűnt, hiszen ezt tudja. Igaz, ha okosan beosztja az erejét, és teljesen váratlan időpontokban kerül elő "valaki", az úgy más történet. A hőmérsékletváltozást maga is megoldja egyszerű kombinációval,
pontosan tudja, melyek azok, amiket ha "aktivál", akkor automatikusan lehűl a levegő. A mentő ötletén viszont elvigyorodik, mert végül is van benne ráció.
-Komolyan? Mint egy filmrendezés? Hoppá. Nem hittem, hogy ez ennyire bonyolult. Köszönöm.
Zavartan mosolyodik el, hát ezt a fene sem gondolta volna. Tényleg mindent meg kell szervezni ehhez, kiötölni sokkal könnyebb volt. Mert ha ez így működik ahogy Kaname mondja, akkor ott gyakorlás is kell ne legyen káosz. Biztos, hogy tüzetesen el fogja olvasni, abból is tanul.
-Ebben tévedsz. Ezt is felkutattam a helyi levéltárban. A szálloda maga lehet, már egy kietlen területre épült, de annak idején itt bizony egy pogány temető volt. Oké, nem indián, de pogány vallású. Még vikingek is jártak erre. Vagyis ily módon ez a része stimmel. Az meg...
az meg nem. Igazad van. Akkor a temetős rész kihúzva, pedig buli lett volna.

Alaposan körbejárta a kérdést, amikor annak olvasott utána, mely helyeken történt paranormális jelenség, megnézte azt is, milyen épületek épültek és mire. Az összeférhetetlenségre összeráncolja a homlokát. Tiszteli a holtakat, és ha most ezt nézi, akkor tényleg nem állja meg a helyét az ötlete. Kár érte, sokat agyalt rajta.
-Valóban, már értem ezt a részét, azonban azt is megfigyeltem, hogy ha nincs egy jó vezető vagy vezér, akkor a klán egysége megbomlik. Ahogy a farkasfalkában is működik, ott is vannak elesettek, gyengék, kölykök, és a többiek kiegészítik azt. Sosem volt klánom, ez az első, így nem tudom, csak logikailag ez tényleg így a jó. Sejtem, de szeretnek, azt ugye tudod? Anélkül ez az egész nem lenne, és tényleg olyan érzésem van itt, mint egy nagy családban ahol több generáció él együtt. Mint annak idején az őseink... mármint az emberek. Egyszer remélem, én is ilyen vezető leszek.
Sok mindenről nem beszél, de figyel és raktároz, aztán azt használja amire szüksége van, lesz, vagy jónak gondol. Ami viszont biztos, hogy Kanamét kedvelik a tagok és ez óriási dolog, ahogyan az is, hogy hallotta a manhattani klánról is hogyan beszélnek. Barátság van köztük, ez viszont meglepte. Bár a bálon látta Richardot is, és egyáltalán nem volt kimért a viselkedésük egymás irányába Kanaméval. Oké, hogy nem fiatalok, de akkor is. Párizsban fújnak egymásra.
Vissza az elejére Go down
Kaname Kazushi


Kaname Kazushi


Hozzászólások száma :
53

Kaname vs Noel - Újratöltve Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kaname vs Noel - Újratöltve   Kaname vs Noel - Újratöltve EmptySzer. Aug. 23, 2017 9:44 pmNoel & Kaname
Az az érzésem, hogy jelenleg én és a klán vagyok a legjobb dolog ami Noellel történhetett, mert kevés olyan klánt ismerek akik megértéssel fogadták volna. Mondjuk mehetett volna még Manhattanba is, de ha már így alakult, akkor nem engedem tovább menni, hátha bevonzom a teremtőjét is, akire már fenem a fogam.
- Nos igazán örülök hogy haladsz a tanulással. Ne aggódj, nem vagy még elkésve, be fogod hozni amit eddig nem tudtál megtanulni - mosolyodok el, hiszen lehetősége lesz rá hogy mindent behozzon, a klán nagy és a sziget is elég sok lehetőséget nyújt, mint tanulási lehetőség. Feltételezem hogy elég dolgot kell betolnia, de abban is biztos vagyok hogy meg fogja oldani annak fényében amit Richard is mesélt róla. Eléggé talpraesett kölyök, és lelkesnek is látom, és nem tagadom valahol azért kicsikét szórakoztat is hogy elém állt ilyen üzleti tervekkel. Felkuncogok, hiszen jó maga a terv, és nem is vetem el a hajókkal való foglalkozást, de azért visszakérdezek és rámutatok a tökéletes tervének hibáira.
- Jól van, szép mentés volt. Még nem mondok rá semmit egyenlőre, se igen se nemet, mert utána fogunk nézni ezeknek a lehetőségeknek Nassyrral, hogy ezt hogyan és hol lehetne kivitelezni. Nem csak a forgatókönyv, ez sok engedélyen és hivatalos papírmunkán is múlik hogy megoldható-e - válaszolok, hiszen ez nagyszabású terjeszkedés lenne, bár a víz közel van és innen akár kisbuszokkal is lehetne odamenni esténként, ahol hangulatos kis műsor lehetne, és étterem. Hm, nem is olyan rossz gondolatok.
- Valóban érdekes, hogy nekik ennyire bejött, de megvannak ezeknek a maguk trükkjei. Tudod, amikor valami új látnivalót akarsz létrehozni, mint esetedben a kalózhajók, előzetesen kell igényfelmérést is csinálni, és előfoglalásokat hogy amikor már látogatható állapotba kerül, rögtön az első nap legyenek vendégeid, és ne üresen álldogáljon - teszem hozzá, hiszen ezek üzleti fogások, nem várhatom el tőle hogy tudja, de ha érdeklődik ezek iránt, akkor majd megtanulja szépen, hiszen sokan foglalkoznak itt a szigeten üzlettel, és maga a Cerberos is az, és dübörög. Kell is a bevétel, hiszen nagy klán vagyunk, és nem akarom hogy nélkülözzünk, ha már egyszer haladhatunk a korral, miért ne tennénk meg?
- Az ötlet maga egyébként tényleg nem lenne rossz, de kivitelezni kissé nehézkes lenne egyenlőre, még neked is. Egyébként is, nem kell rohanni, van elég időd mindenre, és egyszerre csak egy projecten törd a fejed, de azon teljes gőzzel - mosolyodok el, hiszen vámpír, ideje mint a tenger, és inkább csináljon egyenlőre egy dolgot, de azt száz százalékos odafigyeléssel, és ha már megtanulta hogy mire figyeljen, akkor mehet egyszerre kettő vagy több is. Így tanul az ember.
- Ahha, komolyan. Egy rendezvény lebonyolításakor arra törekszel hogy minden a helyén legyen, nem? Ehhez tudni kell, ki hol van, mi mikor kezdődik, és rá kell számolni időt mert lesznek olyan vendégek akik nem találnak semmit, és késnek és pontatlanok és minden. Viszont, ha meg is csinálnánk ezt a hajót, ami neked is remek lenne gyakorlásként, akkor valakinek teljes felelősséggel vinnie is kellene. Fel készültél rá hogy menedzseld is a vállalkozásodat? Hogy a kalózhajód üzleti részével és a vendégekkel foglalkozz minden este? - kérdezem, hiszen kell egy felelős ehhez és ki lenne erre jobb, mint az aki kitalálta? Jó lecke lenne ez neki is, és persze lennének mellette segítők akik jártasak az ilyesmiben hiszen nem tudhat mindent magától, de megtanulható főleg ha gyakorlatban látja ezeket. Úgy tanulja meg a legjobban.
- Nos, kevésbé érdekelt hogy mi volt itt, vagy mi nem amikor megvettem a telket de érdekes hogy egy pogány temető volt itt. Vikingek? Kiterjedt kutatást végeztél úgy látom - biccentek elismerően. Szeretem ha valaki lelkiismeretesen utánajár dolgoknak, és nem kell utána még apróbb cseprőbb infók miatt feltúrni mindent. Noel alapos, és ez később még jó hasznára lesz majd. Elmosolyodom ahogy összefoglalja a klán lényegét.
- Igen ez egy helytálló hasonlóság, csak a farkas falkáknak más, sajátos törvényeik vannak, de hellyel közzel hasonló struktúra szerint működnek mint mi. Ezért kell egy erős vezető és erős csapat, mert egyik sem ér semmit a másik nélkül. A vezetőnek emberek kellenek, akikre támaszkodhat, az embereknek vezető aki vezeti őket. Igen, és büszke is vagyok rá hogy milyen remek klánt kovácsoltunk össze. Nem csak én, hanem ez mindannyiunk érdeme. A tiéd is lesz, ha teljesen beilleszkedsz - bíztatóan mosolygok, hiszen azért amit itt felépítettem nem kevés, az pedig hogy szerencsés vagyok szomszédsággal is, Richarddal még inkább megkönnyíti a helyzetet.
- Biztos vagyok benne, hogyha kellően figyelsz és megismered a tagokat magad is tudsz majd viszonyítani. Ahhoz hogy jó vezető legyél ismerned kell a tagjaidat és elérned hogy bízzanak benned, kövessenek és tiszteljenek - egy nap még ő is lehet klánvezér. Semmi sincsen kizárva, és még fiatal bármi lehet belőle.


Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Kaname vs Noel - Újratöltve Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kaname vs Noel - Újratöltve   Kaname vs Noel - Újratöltve EmptyCsüt. Dec. 14, 2017 10:27 pm

Akárhonnan nézi, annyira jól érzi magát itt, hogy csak na. Nem is gondolta, hogy vámpírok között is akadnak olyanok, akik ennyire jó fejek, és segítőkészek is. Gerard nem volt az, sosem, de el akarja felejteni, ha lehet.
-Nem? Akkor még be tudom hozni? Az jó hír.
Vidáman vigyorog, mert amikor kiderült, hogy tulajdonképpen az alapokkal sincs tisztában, azért megijedt. Nem gondolta volna, hogy ennyire bonyolult a vámpírlét, azaz első hallásra az, és akkor nem volt megbizonyosodva arról, hogy ezt be tudja majd pótolni. És mégis, Kaname is azt mondja.
-Huh. Ezt azért megtartom B tervnek, ha összedőlne az A. Miért kell mindenhez ennyi papír? Egyszer abba fognak belefulladni, komolyan mondom. Hely az van, azt találtam.
Az üzlethez a jelek szerint nem sokat konyít, azaz ahhoz a részéhez biztosan nem, ami a papírok beszerzését illeti. Azt azért megnézte, hol fér el mindkettő, ott akkora placc lenne hozzájuk, hogy csak na. Persze kérdés, ki mit mond rá. Szerinte nem annyira kivitelezhetetlen, lévén nincs is olyan messze a part.
-Aha. Szóval én pont a másik végén kezdtem el, igaz? Pedig… pedig. Ha máshol bejött és tényleg azért mennek oda az emberek, mert ezt látni akarják, hát miért utazzanak olyan messzire, ha itt is van? Egyébként ott nincs csatajelenet.
Azért ez előny, nem? Vagy de? Elvégre lehet, hogy nem úgy mérte fel az igényeket, ahogy kellett volna, de máris tovább gondolta a kis projektjét. Az más kérdés, hogy a temetőset egyelőre ki kell húznia.
-Igaz. Na jó, akkor ezt elnapolom és ráfekszem a hajósra. Oké, akkor türelmes leszek, na de mi van, ha nem élek addig? Már úgy? Akkor meg lemaradtam róla. Tudom, maradjak életben, vagy létben, vagy miben.
Ezt jól megbeszélte magával, miután Kaname kifejtette, hogy egyszerre egy dologra koncentráljon. Ettől jobban belegabalyodni szinte lehetetlen. Tehetséges… ebben is.
-Az igaz, de az, hogy egy ilyen úgy működjön, mint egy filmrendezés… na hát azt sosem hittem volna. Minden este én? Egyedül? Öööö… nem tudom. Azt hiszem én csak ötletgazdaként mentem végig ezeken, de így nem dolgoztam ki. Mármint ennyire részletesen.
Mekkora gáz. Olyan lelkes volt, mikor kiötlötte ezt a két tevékenységet, még hajót is szerzett, kutatott, és akkor kiderült, hogy tulajdonképpen az csak egy nagyon picinyke csepp a tengerből. Mondhatni kifogott egy cseppet és jött a cunami. Ezt egyedül nem lehet megcsinálni, azaz neki ez még igencsak sok lenne.
-Lehet, én sem néztem volna meg, csak amikor megálltam a Cerberos előtt, fura érzésem volt.Tudod, a holtak egészen mást „sugároznak”, már a valódi holtak, és ugyanazt éreztem itt. Ezért mentem utána, hogy mi lehetett itt, csata, vagy akármi, és így derült ki, hogy temető volt. Azaz valószínűleg még mindig az.
Érdekes volt ezzel szembesülni és azzal is, hogy mennyire nem akartak erről beszélni, pedig ott vannak a dokumentumok. Akkor miért titok? A holtak meg holtakat nem támadnak, nem kísértenek, így még jó is, hogy nem halandó telepedett le itt. Bár akkor igencsak vicces lenne, ahogy menekülnek innen.
-Farkas még nem voltam, de már elkéstem vele, így nem tudom. A kölcsönösség itt megvan, ez tetszik. Nincs széthúzás meg semmiféle furkálódás. Ez annyira jó. Viszont ha nem lennél alkalmas vezetőnek, akkor ezt nem tudtad volna elérni. Új vagyok, meg szökött és minden, de nem akarok innen elmenni.
Sosem gondolta, hogy ekkora szerencséje lesz és tényleg olyan klánra lel, ahol ennyire normálisak. Senki nem kezdte el piszkálni amiatt, mert nem tudja azt, amit már rég tudnia kellene, inkább segítették és segítik, megértse, miben van lemaradása, hogyan tudja fejleszteni, gyakorolni. Párizsban akikről hallott, hát nem ilyenek. Nagyon nem.
-Majd figyelek, és remélem, hogy ezt is meg fogom tanulni. Vagy most nagyon erős volt, hogy azt mertem mondani, vezető leszek… ha nagy leszek?
Azért inkább rákérdez, mert bár Kaname nem ugrott neki, de lehet, ezt máshol mégsem kellene annyira hangoztatnia. Pedig… pedig csak őszinte.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

Kaname vs Noel - Újratöltve Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kaname vs Noel - Újratöltve   Kaname vs Noel - Újratöltve Empty

Vissza az elejére Go down
 

Kaname vs Noel - Újratöltve

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Archívum :: Játékok-