Árnyvadászok

Hasznos dolog a megpróbáltatás, mert olyan, mint a mérges vipera: fogában drága gyógyszert rejteget
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest News
2019
Május
10.
Kikerült egy új Rangfoglaló Olvass tovább >>
2019
Aug
26.
Új moderátort kaptunk! Olvass tovább >>
2019
Okt
13.
Megújult külsővel és belsővel megyünk tovább! Olvass tovább >>
Chatbox
Discord
Staff members
Oldalunk

Latest topics
Szabályzat Emptyby Gioia Selvaggio
Csüt. Május 13, 2021 11:45 pm

Szabályzat Emptyby Arzen Coleman-Smith
Szomb. Márc. 13, 2021 11:09 pm

Szabályzat Emptyby Jace Herondale
Kedd Márc. 09, 2021 11:02 pm

Szabályzat Emptyby Dorothea Coldstone
Vas. Nov. 29, 2020 7:44 pm

Szabályzat Emptyby Aedion Ancarth
Vas. Okt. 18, 2020 9:49 pm

Szabályzat Emptyby Prue Holivel
Vas. Okt. 18, 2020 12:21 am

Szabályzat Emptyby Prue Holivel
Csüt. Okt. 15, 2020 5:01 pm

Szabályzat Emptyby Prue Holivel
Szer. Okt. 14, 2020 9:15 am

A hónap reagolói
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share
 

 Szabályzat

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Ruko Masashi


Ruko Masashi


Hozzászólások száma :
158

Szabályzat Empty
TémanyitásTárgy: Szabályzat   Szabályzat EmptySzomb. Ápr. 16, 2016 11:22 pmSzabályzat

Regisztráció

Mindenképpen a karakter teljes nevével regisztrálj, hiszen mindenkinek van egy kereszt és egy vezetékneve. A nem megfelelő felhasználónevet (picur15 és társai) azonnal törölni fogjuk. Kivételeket ez alól a tündérek képeznek valamilyen szinten, ott elfogadható az egy tagú név is. Legyünk már annyira felnőttek, hogy ezt az apróságot megugorjuk.
Kérünk minden kedves regisztrálni készülőt, hogy ne hozzunk be a játékba élő személyeket, tehát nem szeretnénk azt meglátni, hogy a karakternév ugyan az, mint a pb-nek használt karakter kép neve.

Kiegészítés:
Ha egy adott karakter olyan nevet választ (legyen kereszt- vagy vezetéknév) ami már van az oldalon, az egyeztessen a már korábban itt lévő karakterrel hogy őt zavarja-e a hasonulás. Úgy gondolom nem vagyunk egy nagy közösség van bőven elég egyedi és szabad név. Amennyiben elfogadja az egyezést, a Staff is elfogadja, de ha nem, akkor az újonnan érkezettnek kell újat választani.
Ez érvényes a korábban már itt volt, de kitörölt karakterre is. Ha időközben más regisztrált a korábbi nevével, akkor a régi vsiszatérőnek kell újat keresnie.

Segítségek

Regisztráció előtt vagy után, de mindenképpen fontos elolvasni a szabályzat mellett a világleírást, valamint fajleírásokat, érdemes a hírekhez benézni, hátha olyan információ fogad, ami érintheti a karakteredet is.

Karakterlap

Lehetőséged van Canon vagy saját karakterlapot írni, ezeket a Karakteralkotás kellékei fórumrészben találod meg. Az Előtörténetre két hét áll a rendelkezésedre, de ha kicsúszol az időből és jelzed a késlekedést, akkor nyilván meg fogjuk érteni és hagyunk időt. Azon userek akik nem írnak karakterlapot, és/vagy félkész Előtörténettel rendelkeznek és nem jelzik semmilyen módon a haladék kérést, törölve lesznek.
Azon userek akiknek van karakterlapjuk, de eltűnnek, inaktiválva lesznek fél év reagmentesség után. A karakterlapja, valamint megkezdett játékai az archívumba kerülnek, kérésre bármikor visszaállíthatók.

Canon/keresett karakter esetén, a karakterlap minősége dönt, hiszen fontos, hogy a karaktert átérezze az alkotó és illeszkedjen a világba, így szeretnénk minél karakterhűbb canonokat látni itt.
Ha valaki canon karaktert regisztrál és két hét elteltével nem készül el, és nem jelez semmiféle formában felénk, a karakter újra kiadható lesz, nincs pót időre lehetőség. Ismétlem, akkor nincs, ha előtte nem kért az illető haladékot és a két hét alatt semmiféle formában nem lépett velünk kapcsolatba. Úgy vélem ilyenkor meg kell adni másnak is a lehetőséget, hogy megalkossa a kívánt karaktert.
Nagyon fontos tudnivaló hogy a canon karakterek esetében még fontosabb az aktívság, és az hogy az alapvető koncepcióhoz tartsuk magunkat, a staffnak joga van visszavonni a jogotés a karaktert, ha nagyon-nagyon eltér a megadott körvonalaktól! Persze nem szeretnénk ilyesmit tenni, ezért is kérjük, hogy jól gondoljátok meg a karakter választást.
Kivételes esetek természetesen vannak, de erről szóljatok az illetékeseknek.
Canon karakter esetében nem szeretnénk inaktívságot, két hónap a legmagasabb határ, ha addig nem jelentkezik a karakter usere, akkor a karakter újból kiadásra kerül.

Felhívnám a figyelmet a keresett karakterekre is, ugyanis sokszor születnek ilyesmik, a keresőnek joga van elutasítani az előtörténetet ha nem találja megfelelőnek, illetve később vissza venni a karaktert, ha nagyon eltért a megadott irányoktól, vagy eltűnt a megalkotó. Természetesen szükséges megindokolni a döntést, de mivel az általa megálmodott karakter, nem várható el tőle, hogy szenvedjen egy olyannal, ami már nem illeszkedik az elképzeléseibe.

Játék

A játék során, ha egyszerre többen tartózkodtok egy helyszínen és egymással játszotok, vegyetek fel egy bizonyos sorrendet. Pl. először James, azután Sara, majd Emil ír. És ez így kell menjen, amíg valaki nem csatlakozik, vagy el nem megy.
Figyeljetek arra, hogy más karakterét megölni nem lehet, neked is kedves a karid nem? Másnak is.

Ha valaki elolvassa mások postjait, de a szereplője a játék során nem tudta meg azokat az információkat, aminek a karakter gazdája tulajdonában van, akkor ezt tartsa észben a játék során, és ne írjon olyan dolgokról, amiről ő nem tudhat elvileg.

A helyszínen nem tartózkodó karakterre nem írhattok rá semmilyen eseményt. Például a konfliktusokkor, miután elment a karakter nem írhatod még oda, hogy még ezt és azt mondtad és tetted. Az meg nem történtnek van nyilvánítva ilyenkor, hisz a karakter nem tartózkodik a helyszínen.

Mivel a játéktér elég nagy, mindenki maga nyitogathatja meg a saját játékhelyszíneit, és a címben tüntesse fel hogy hol vagy kivel játszik, ha a játéknak fantázia nevet ad.

Avatar/Aláírás/Rang

Az avatar mérete 200*320, ennél nagyobb semmiképp se legyen. Az avatar bármilyen hírességről készült kép lehet rajzolt anime/manga/fanart rajzot nem fogadunk el. Az előtörténet elfogadása után, javaslom az avatarfoglaló használatát, hiszen ha nem foglalod le a képet, az szabad préda marad másoknak. Kérjük, kerüljétek a konfliktushelyzeteket és elfogadás után foglalózzatok.
Félkész Et-vel rendelkező karakterek nem foglalnak avatart, tehát, ha valaki időközben ugyanazon avatarral hoz egy kész karaktert, akkor nyilván az övé lesz, mert hamarabb készült el. Kivételes esetek természetesen vannak, de erről szóljatok az illetékeseknek.

Aláíráskép max 500px széles lehet (ez természetesen lehet sima kép, szerkeszett gifek, amit szeretnétek), hogy ne húzza szét az oldalt, ha ennél nagyobbat szeretnétek, javaslom a spoiler parancs használatát.

Az avatarfoglaló mellett, másik fontos részünk a rangfoglaló, így a karakter lap elfogadása után ez se maradjon ki! Így tartjuk számon, melyik karakter melyik területen van, kik a helyi faji vezetők, kikhez tartozik, hol kell bejelentkeznie a fajának vezetőinél. Ez nektek is segítség, hogy tudjátok, kikkel találkozhattok egy-egy kerületben és kikkel játszhattok. Természetesen nem kell csak az egy kerületben tartózkodó karaktereknek együtt játszani, továbbra is szabadon mozoghattok a városban.

Egyéb

- Ha problémátok adódik egymással, akkor ne egymást ócsárolva nyilvánosan tegyétek, hiszen a többi user szeretne kimaradni a konfliktusból, privát üzenet formájában el tudjátok intézni, ha pedig mégsem, úgy jelezzétek a problémát az egyik admin felé és segítünk nektek megoldani.
- Tartózkodjunk a nyílt politikai, vallási vitáktól, ez itt nem annak a fóruma.
- Tartsuk egymást tiszteletben és ne pocskondiázzuk a másikat.
- A fórumon megengedett a szabados nyelvhasználat, amíg az nem sérti a userek magánszféráját.
- Chaten folyhat karakteres játék, de semmiképpen nem hat ki a fórumra, minden ami ott történik ott is marad, és nem számít a karakter életébe.
- A profilt érdemes kitölteni de nem kötelezek rá senkit, aki nem kíván élni ezzel, de a mi munkánkat segítitek vele.

A Staff a változtatás jogát fenntartja!


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Szabályzat

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Kezdetek :: Első lépések-