Árnyvadászok

Hasznos dolog a megpróbáltatás, mert olyan, mint a mérges vipera: fogában drága gyógyszert rejteget
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest News
2019
Május
10.
Kikerült egy új Rangfoglaló Olvass tovább >>
2019
Aug
26.
Új moderátort kaptunk! Olvass tovább >>
2019
Okt
13.
Megújult külsővel és belsővel megyünk tovább! Olvass tovább >>
Chatbox
Staff members
Oldalunk

Latest topics

Amanda Crawly Emptyby Angoulêma Blanc
Pént. Ápr. 24, 2020 1:05 pm

Amanda Crawly Emptyby Nadragulya
Pént. Ápr. 24, 2020 11:26 am

Amanda Crawly Emptyby Kurosawa Haru
Csüt. Ápr. 09, 2020 4:58 pm

Amanda Crawly Emptyby Zyra Rockwood
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:48 am

Amanda Crawly Emptyby Nova Nightingale
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:26 am

Amanda Crawly Emptyby Chantal O'Connor
Szer. Ápr. 08, 2020 11:37 pm

Amanda Crawly Emptyby Sybil Cassie Kane
Szer. Ápr. 08, 2020 11:07 pm

A hónap reagolói
Gioia Selvaggio
Amanda Crawly Bal11Amanda Crawly Kyzyp11Amanda Crawly Jobb11 
Kotetsu Madoka
Amanda Crawly Bal11Amanda Crawly Kyzyp11Amanda Crawly Jobb11 
Mutsuki Kaede
Amanda Crawly Bal11Amanda Crawly Kyzyp11Amanda Crawly Jobb11 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share
 

 Amanda Crawly

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Amanda Crawly


Amanda Crawly


Hozzászólások száma :
18
Age :
27

Amanda Crawly Empty
TémanyitásTárgy: Amanda Crawly   Amanda Crawly EmptyVas. Ápr. 09, 2017 8:25 pm

Amanda Crawly

Név

Mandy
Kor

25
Faj

Mondén
Rang
 
Diák, általános csodabogár
Play by

Reeree Phillips
Foglalkozás

Végzős egyetemista, alternatív modell, sminkes

"She's been through hell and came out, an angel. You didn't break her, darling. You don't own that kind of power."
Kinézet

Kezdjük a külsőmmel, mert az a szembetűnőbb és könnyebb megjegyezni. Nos, mint láthatod, minden fekete rajtam, és nem, nem valakinek a temetésére megyek, de mindjárt fogok, ha nem hagyod abba ezt a viselkedést. Nos, alternatív modellként dolgozom alkalom adtán, ezért elég sok érdekes és extrém ruha van a szekrényemben, arra várva, hogy hordjam őket. És én hordom is, hiszen imádom ezeket a darabokat, amiket a fotózásokról kapok, mert ezzel ki tudom magam fejezni, ahogyan szeretném.
A másik kifejezési módom a smink. Oh, hogy én hogy imádok sminkelni, nem csak magamat, hanem másokra is szívesen varázsolok bármilyen arcot. Azt hiszem, már a védjegyemmé vált a színes, szembetűnő, bonyolult szemsminkek, amik kék és zöld között játszó pillantásomat keretezi, és hozzá a sötét rúzs. Amíg a szemeimet nem mindig csinosítom fel, addig az ajkaimat minden alkalommal, amikor elhagyom a lakást.
Rengeteg különböző ékszert hordok, mert ez a goth lét velejárója, és mert így szeretem. Arról lehet megkülönböztetni ezt a szubkultúrát a többi feketétől, hogy a goth-on rengeteg ékszer van és a nőkön nagyon kidolgozott sminket látni, míg az emo és scene gyerekeken főleg banda pólók vannak és csőnadrág, és minimális ékszer. Ennyi és ma is tanultál valamit.
Most, hogy túl vagyunk a gardróbom tartalmán, térjünk át az Isten adta ajándékaimra, vagyis a fizikai megjelenésemre. Nem vagyok magas, alig 165 centi, de szoktam rajta néha emelni vastag talpú holdjárókkal és bakancsokkal. A bakancsok jó barátaid, ezt jegyezd meg. Az alakom elég nőies, fűzőkkel elértem a tökéletesnek mondott 90-60-90-et, sokan próbálkoznak is nálam naponta, még „mondik” is, hiába a nem átlagos kinézetem. Nem szeretem, mikor ezt csinálják, csak hagyjanak békén és ennyi, olyan nehéz?
A hajam hosszú és ébenfekete, majdnem a derekamig ér és imádom. Általában csak leengedem és egyenesen hordom, mert fonogatni, vagy bármi mást csinálni vele túl sok idő és vesződség lenne. Sok persze vele a gond, de megéri.
Van rajtam jó pár tetoválás és még több piercing is, az életem folyamán annyi tű járt át, amennyi kevés embert. És még mindig vannak, amiket nem csináltattam meg, szóval lesz is még bőven.
Személyiség


Azt mondod, beszéljek egy kicsit a belsőmről is? Hát, megpróbálom, de legtöbbet szerintem így is láttad már és még nekem is rejtély, milyen vagyok igazából… Nem azért, mert ne ismerném magam, hanem mert az önmegismerés útján járok, amikor felfedezed… Mindegy, hagyjuk ezt, hosszú lenne elmagyarázni, inkább elmesélem az egyszerűbb részét a… Magamnak, magamról mesélek, igen.
Néha képes vagyok elkalandozni a mondat közepén is, vagy meggondolni magam egy szón belül akár kétszer is, így néha érdekes szavak jönnek ki a végén és újra kell kezdenem az egész mondatot. Még ennyi idősen sem tanultam meg rendesen beszélni. Na, szóval, kezdjünk végre bele.
Az első, ami feltűnhet velem kapcsolatban az az, hogy nem érek fel éppen a goth-okról alkotott azon sztereotípiának, hogy állandóan szomorúak és magunkba fordulók vagyunk. Én minden vagyok, csak az nem, lételemem a vidámság, állandóan boldog vagyok, kivéve mikor nem. Nekem is vannak pillanataim, amikor magam alatt vagyok két méterrel, de azokat szinte senki sem látja. Viszont ezzel ellentétben sosem csacsogok a semmiről, csakis értelmes dolgokat mondok, legalábbis a megfelelő embereknek értelmes, nem az átlagnak.
Ezen kívül rendkívül kedves vagyok, sokszor koppantam már a könnyen adakozó és segítőkész természetem miatt, de egyszerűen képtelen vagyok ezen változtatni. Valahogy szükségét érzem mindenkinek segíteni, akinek csak tudok. Ez részben azért van, mert könnyen azonosulok mások helyzetével és néha még az érzéseiket is érzem, mintha az enyémek lennének. Viszont ezzel ellentétben nem vagyok gyenge akaratú, ha egyszer valamit eldöntöttem, akkor ragaszkodom hozzá és nem engedek belőle, csak ha valaki tényleg be tudja bizonyítani, hogy nincs igazam. Azt is hozzá kell tennem, hogy sokszor vannak érdekes megérzéseim, amik általában igaznak is bizonyulnak, bár ezeket mindig megtartom magamnak. Ha mégis beszélek a megérzéseimről, akkor tekintsd magad kiváltságosnak, mert csak a hozzám legközelebb állókkal teszem ezt.
 
Amit még érdemes rólam tudni:
-Akár tél közepén is képes vagyok fagyit enni, annyira szeretem
-Gyakorló boszorkány vagyok, minden érdekel, ami okkultizmus
-Félek a vihartól egy régi sátoros eset miatt
-Megtanultam jelelni, és ha ideges vagyok, akkor olyan gyorsan kezdek magamnak jelelni, hogy alig érteni, pláne, hogy nem beszélek akkor
-Imádok táncolni, bár sosem tanultam
-Mindenféle kézműves dolgot csinálok és azt el is szoktam adni neten, érdekes módon keresni szokták a munkáim
-Hatalmas rajongója vagyok a Vámpír Aktáknak
Történet


Nos, hol is kezdjem… Megszülettem, mint mindenki már. Enélkül a kis lépés nélkül elég nehezen lenne most történet, amit most elmesélhetnék, szóval ott tartottam, hogy megszülettem, eddig szép és jó a dolog. Mondjuk utána sem volt annyira rossz, mint ahogy várni szokták az emberek, csak éppen annyira, mint bármelyik másik goth tininek, akinek „mondi” szülei vannak.
Ugyanis korán kezdtem az ipart, már 12 éves korom környékén már csak a fekete ruháim voltak és mindig használtam fekete szemceruzát. Folyton ment a morgás, hogy nem öltözködik így egy tisztességes angol úrihölgy, mi lesz így a megítélésünkkel, azt fogják hinni az emberek, a szüleim is furák… De ez engem nagyon nem érdekelt, egyáltalán, egy kicsit se. Csak ki akartam fejezni magam, mi lett volna annyira rossz a fekete ruhákban, ha egyszer a jegyeim jók voltak, nem ittam, nem dohányoztam, nem jártam fura társaságokba, pláne nem éjszakánként és még el sem szökdöstem. Ez később sem változott érdekes módon, még a kávéra és a cigire sem szoktam rá. Szerintem elég jó ember lettem és akkor sem voltam rossz, de a szülők már csak ilyenek.
Nem volt ezen kívül nagyobb esemény, hacsak a minimális piszkálást a stílusom miatt nem számítjuk. Jaj, de igen, volt. Ez az esemény indított el az okkultizmus útján, ha mondhatjuk így.
Volt nekem egy barátom, néhány hónappal volt fiatalabb, az utcánk végén lakott és egy osztályba jártunk. Hallássérült volt, de nem volt teljesen süket, és a normális iskolások közé küldték tanulni. Szegénynek nagyon nehéz volt, mert beszélni sem tudott megtanulni, és az osztályban is szájról kellett olvasnia, csak papíron tudott kommunikálni, az meg nem az igazi. Annyira sajnáltam, és annyira a barátja akartam lenni, hogy megtanultam szépen lassan a jelnyelvet és már úgy mentem oda hozzá, hogy be tudtam neki mutatkozni. Annyira örült neki, látni kellett volna azt a mosolyt az arcán… Még most is fel szoktam idézni, ha magam alatt vagyok. Végtelenül szeretetteljes volt, imádtam minden pillanatot, amit vele tölthettem. De egyik nap, amikor elvileg nem futottunk volna össze, mert hétvége volt és családi programon vett részt akkor, rossz érzésem támadt, de olyan rossz, hogy szinte hányingerem lett. Tudtam, hogy valami történni fog, és azt is tudtam, hogy a barátommal. Meg nem tudom mondani, honnan tudtam, egyszerűen csak így volt. Szóltam otthon, hogy elmegyek egy kicsit és szaladtam, amilyen gyorsan csak tudtam. Arra értem oda, hogy a mentőbe teszik éppen az összetört testét. Később tudtam meg, hogy még az úton belehalt a cserbenhagyásos gázolásba.
A családja elköltözött, én pedig sokáig gyászoltam utána, de végül túltettem magam az egyetlen barátom elvesztésén. A megérzésem viszont elgondolkodtatott, és utánajártam, mit ír erről az internet. Ezután már nem volt visszaút, teljesen elvesztem a boszorkányság csodálatos és erőteljes világában.
Eljött az egyetem ideje, és ott már csak nem élhetek a baleset bűvkörében. Úgy döntöttem, Amerikába költözöm, és ott próbálok meg érvényesülni, mert itt több a lehetőségem, hogy azt csináljam, amit szeretek, vagyis híres sminkessé váljak. Munkát vállaltam mint alter modell és kezdő sminkes, suli mellett dolgozom esténként.
Amint elkezdtem itt dolgozni megsokasodott a megérzéseim száma és rájöttem, hogy az egyik munkatársam köré csoportosul szinte az összes és elkezdtem fura dolgokat látni... De ezt hagyjuk is, mert őrültnek fogsz gondolni, még inkább, mint eddig. Fejembe vettem, hogy a távolságtartó páncélja alá jutok már csak azért is, és rájövök, miért jönnek a megérzések. Majd idővel. Addig is, mennem kell a következő fotózásra. Köszi a beszélgetést, a viszontlátásra!


A hozzászólást Amanda Crawly összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Ápr. 01, 2019 3:04 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Ruko Masashi


Ruko Masashi


Hozzászólások száma :
158

Amanda Crawly Empty
TémanyitásTárgy: Re: Amanda Crawly   Amanda Crawly EmptyVas. Ápr. 09, 2017 10:05 pmElfogadva!
Kedves Amanda!

Először is engedd meg hogy üdvözöljelek itt, második körben pedig hadd dicsérjem meg az avatár választásodat hiszen ReeRee nagyon szép nő, és így hogy elolvastam mellé a jellemzésedet, már el sem tudnám másképpen képzelni a karaktert mint ezzel a goth szépséggel. Nagyon találónak érzem a választást.
A kinézetednél csak szolidan olvadtam el, a jellem résznél viszont az a pár apróság, nagyon ötletes volt, hiszen így sok olyasmit tudtam meg amit talán sosem mondanál ki ha találkoznánk egyszer.
Remélem hamarosan kiderül, mit rejteget a rejtélyes kollégád, és ha ronda dolgokat, akkor ne feledd hogy az árnyvadászok mindig készen állnak lecsapni.

Menj, vesd bele magad a játékokba!
Vissza az elejére Go down
 

Amanda Crawly

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Árnyak között élnek :: Elkészültek :: Mondénok-