Árnyvadászok

Hasznos dolog a megpróbáltatás, mert olyan, mint a mérges vipera: fogában drága gyógyszert rejteget
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest News
2019
Május
10.
Kikerült egy új Rangfoglaló Olvass tovább >>
2019
Aug
26.
Új moderátort kaptunk! Olvass tovább >>
2019
Okt
13.
Megújult külsővel és belsővel megyünk tovább! Olvass tovább >>
Chatbox
Staff members
Oldalunk

Latest topics

Same culture, same problem - Ruko & Nara Emptyby Angoulêma Blanc
Pént. Ápr. 24, 2020 1:05 pm

Same culture, same problem - Ruko & Nara Emptyby Nadragulya
Pént. Ápr. 24, 2020 11:26 am

Same culture, same problem - Ruko & Nara Emptyby Kurosawa Haru
Csüt. Ápr. 09, 2020 4:58 pm

Same culture, same problem - Ruko & Nara Emptyby Zyra Rockwood
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:48 am

Same culture, same problem - Ruko & Nara Emptyby Nova Nightingale
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:26 am

Same culture, same problem - Ruko & Nara Emptyby Chantal O'Connor
Szer. Ápr. 08, 2020 11:37 pm

Same culture, same problem - Ruko & Nara Emptyby Sybil Cassie Kane
Szer. Ápr. 08, 2020 11:07 pm

A hónap reagolói
Gioia Selvaggio
Same culture, same problem - Ruko & Nara Bal11Same culture, same problem - Ruko & Nara Kyzyp11Same culture, same problem - Ruko & Nara Jobb11 
Kotetsu Madoka
Same culture, same problem - Ruko & Nara Bal11Same culture, same problem - Ruko & Nara Kyzyp11Same culture, same problem - Ruko & Nara Jobb11 
Mutsuki Kaede
Same culture, same problem - Ruko & Nara Bal11Same culture, same problem - Ruko & Nara Kyzyp11Same culture, same problem - Ruko & Nara Jobb11 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share
 

 Same culture, same problem - Ruko & Nara

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Namikaze Narao


Namikaze Narao


Hozzászólások száma :
29
Age :
26

Same culture, same problem - Ruko & Nara Empty
TémanyitásTárgy: Same culture, same problem - Ruko & Nara   Same culture, same problem - Ruko & Nara EmptySzer. Ápr. 12, 2017 11:50 pmRuko & Narao
Basszus, hogy nem lehet békén hagyni, mindig engem kell elővenni, akármi történik, pedig most még csak nem is én voltam a ludas! De tényleg, csak egy kibaszott napra nyitnák ki a szemüket a kellemes kis vakságukban és akkor talán értenének is valamit a világból. Utálom a szüleimet, gyűlölöm őket. Ezért is ütöm-rúgom már húsz perce megállás nélkül a boxzsákot és motyogok félhangosan japánul az orrom alatt, mennyire utálom őket. Ha tudnék még rendesen sírni, valószínűleg azt tenném, de már csak a bátyámnak tudok ilyen igazi érzéseket mutatni, semmilyen másik esetben nem. Pláne nem úgy, hogy mások is lehetnek a környéken és ők nem láthatnak sírva, olyan nincs. Ilyenné váltam, mert annyira akartam valamit.
Kivételesen jó kislány voltam és otthon voltam az este, mert Shiro megkért, hogy csak ma este maradjak vele és csináljunk ketten valamit. Persze, hogy nem mondhattam nemet neki, és beszélgettünk egész este, azután sem mentem sehova, hogy elaludt. Az este folyamán, amíg a ketten voltunk, valaki valami balhét csinált az alvilágban, azt sem igazán tudom, ki és mit csinált, csak azt, hogy a szüleim rögtön rám kenték. Mert naná, hogy én voltam, az sem tűnt föl nekik, hogy kivételesen itthon voltam éjszaka. Dühítő.
Minden szép is lenne, ha így ki tudnám adni a dühömet, de persze, hogy olyan erősen rúgok bele a zsákba, hogy megrántom a bokám, naná.
-Bassza meg! -kiáltom el magam az anyanyelvemen, mert ez rohadtul fáj. Sziszegve próbálok megállni a fél lábamon és nem elesni még mindennek a tetejébe.
 
Outfit: Link » @ «Music: Link


A hozzászólást Namikaze Narao összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Május 23, 2017 12:10 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Ruko Masashi


Ruko Masashi


Hozzászólások száma :
158

Same culture, same problem - Ruko & Nara Empty
TémanyitásTárgy: Re: Same culture, same problem - Ruko & Nara   Same culture, same problem - Ruko & Nara EmptySzer. Ápr. 19, 2017 10:00 pm

Nara & Ruko@
“Sometimes the world doesn't need another hero. Sometimes what it needs is a monster.”


Kora reggel ébredek fel, és hangtalanul hagyom ott a kényelmes ágyam a menyasszonyommal a takaró alatt, és megyek le edzeni. Természetesen a fekete bőr harci ruházatot veszem fel, a legtöbbször azt viselem, de van amikor kísérletezem hogy melyik ruhadarabok a legpraktikusabbak még. Szeretem néha kihívó uniszex ruhákban megjelenni, néha már csak azért is, hogy a Klávé küldötteit az őrületbe kergessem, hogy nem tudnak mit kezdeni a stílusommal. Úgy kell nekik, rosszindulatú lennék? Akkor ők mik?
Mindenesetre egy hosszú feszülős nadrágot választottam és bakancsot, egy atlétával. Edzéshez jó, utána meg úgyis zuhanyzom.
Órákkal később érek vissza és terveimhez híven meg is fürdök, addigra már Thea is ébren van és megosztjuk egymással a napi teendőket, így a magam feladataival elvonulok a dolgozó szobába hogy mindenféle kérvényeket nézzek át, és küldötteket fogadjak, meg átnézzem a heti beosztást a járőrözés terén. Egy két helyen javítok csak bele, de rendben lesz ez, és megválaszolok pár levelet is a Klávé felé. Módfelett izgalmasan telik a napom, így kifejezetten örömmel megyek le délután ismét egy kiadós edzésre, de a terem nem üres. Meghúzódom az árnyékban és hallgatom a lány szitkozódását, és minden szavát értem, lévén én magam is japán vagyok, így az anya nyelvünkön szólítom meg.
- Ohayo, Narao-san - lépek elő. Találkoztunk már, bár beszélgetni nem igen volt alkalmunk és őszintén szólva az egyetlen amit éreztem az az, hogy a szüleit csak egy fejjel meg kellene rövidíteni. Nem tudom mi a jó családmodell, de biztos nem az, amit ők művelnek, és már egyszer helyre tettem az anyját. Élvezettel gondolok vissza rá, micsoda szép jelenet volt ahogy meghátrált előlem. Ahogy elnézem megrántotta magát, és mellé lépek hogy belém kapaszkodhasson, és el ne essen.
- Rajzoljak rá iratze-t? - kérdezem ahogy megáll a lábán, és elengedem. Nem feltétlen rajongok a fizikai érintésekért, de megtanultam elviselni őket ha nagyon muszáj. Eddig Thea és Ruru közelségét bírom csak jól.
- Csatlakozhatok az edzéshez vagy jobb a zsákot ütni? - nem fogom megkérdezni mi baja van, eléggé nyilvánvaló. Dorotheától sem kérdeztem meg soha, és mégis megtudtam. Két karddal küzdök, mint mindig, bár most két gyakorlókardot hoztam magammal, hogy halálos táncomat gyakorolhassam.


Vissza az elejére Go down
Namikaze Narao


Namikaze Narao


Hozzászólások száma :
29
Age :
26

Same culture, same problem - Ruko & Nara Empty
TémanyitásTárgy: Re: Same culture, same problem - Ruko & Nara   Same culture, same problem - Ruko & Nara EmptyKedd Május 23, 2017 12:40 pmRuko & Narao
Olyan jó kedvem volt pedig reggel, erre azzal a lendülettel, hogy el akartam menni a nap folyamán az első alkalommal a szüleim mellett, rögtön elkaptak és lehordtak a sárga földig. Persze kaptam pár fülest is, mint szülői fenyítés, de azt már fel sem veszem igazán, amíg nem vernek meg nagyon. Sokkal nagyobbakat szoktam kapni, amikor az utcán verekszem.
Hogy levezessem a dühömet, lejöttem edzeni, remélve, hogy mostanság senkinek nem jut eszébe ide jönni és egy kicsit egyedül lehetek, még a testvéreimtől is. Nem akarom, hogy tudjanak erről, minden egyes alkalomról, amikor szidást kapok, mert így is eléggé féltenek engem, de nem szabad, ha folytatni akarom a feladatom. Nem aggódhat értem Shiro és többiek állandóan, nekem kellene megvédenem őket, hiszen miattuk vállaltam be ezt az egészet. Hogy Shiro biztonságban legyen.
Az egyik rúgásom félremegy és alaposan odavágom, amitől káromkodhatnékom támad. Igyekszem megállni a lábamon és nem tovább káromkodni, amikor megjelenik az egyik intézetvezető. Rögtön tágra nyílnak a szemeim és visszaszívom az utolsó pár színes sértést, amit elereszteni szándékoztam. A mi kultúránkban nem szabad egy nőnek, de még egy jóravaló férfinak sem fényes nappal káromkodni, pláne nem a felettese előtt. Azonnal mélyen meghajolok.
-Konnichiwa Masashi-sama, Gomennasai -és fel sem emelem a fejem, amíg oda nem jön mellém és segít megállni a lábamon. Nagyon leégettem most magam, annyira ciki, nem lett volna szabad előtte ilyeneket mondanom. Ahogy mellém lép, gyorsan megtámasztom magam és el is eresztem, nem akarok neki még több kellemetlenséget okozni.
-Ha megkérhetem -válaszolok már illedelmesebben, amikor sikerült a zavaromon túltennem magam. Nyugton maradok addig, amíg megrajzolja az iratzét és megmozgatom a bokámat. Máris sokkal jobb, de azért kelleni fog neki egy kis idő, amíg teljesen rendbe jön. Legalább Suzu már nem fogja látni később, ha most még bicegnék.
-Ha nem zavar, hogy egy ilyen ügyetlen társa lenne -Ez egy ilyen érdekes dolog nálam, hogy csakis japán emberekkel vagyok ilyen tisztelettudó, ahogy kellene, de csak ha tényleg tisztelem őket. A többivel és amerikaiakkal olyan tiszteletlen vagyok, ahogy azt elvárnád tőlem. A bátyám az egyetlen kivétel, őt szeretem, egyedül őt a világon.
Most kivételesen a kézi harcot gyakoroltam, de mindig nálam vannak a késeim is, ha kellenének. Értelem szerűen nem fogok egy edzésen éles fegyvert használni gyakoró fegyverek ellen, ezért gyorsan előkeresek két fából készült kést a szertárból és már jövök is vissza.
 
Outfit: Link » @ «Music: Link
Vissza az elejére Go down
Ruko Masashi


Ruko Masashi


Hozzászólások száma :
158

Same culture, same problem - Ruko & Nara Empty
TémanyitásTárgy: Re: Same culture, same problem - Ruko & Nara   Same culture, same problem - Ruko & Nara EmptyKedd Május 23, 2017 10:08 pm

Nara & Ruko@
“Sometimes the world doesn't need another hero. Sometimes what it needs is a monster.”


Kicsit meglep hogy ilyenkor nem szabad a terem, mert ilyen délutáni időszakban nem sokan szoktak edzeni, mindenki inkább délelőtt hajtja ki magát, nem ilyenkor. Vannak olyan elvetemültek mint én, a Herondale fiú, és az én parabataiom, akik viszont szinte mindig, de társaságra nem számítok azért. Végül mégis Naraoba botlok. Thea mesélt róla és a szüleiről, és nem kellett sokat várnom míg én is megismerhettem Mrs. Namikaze-t, és nem mondom hogy örömmel töltött el a találkozás, valahogy a rosszabb énem hozta ki belőlem az a nő.
Az árnyékba húzódva nézem ahogy edz, de a mozdulataiban nem a jól megszokott precizitás van jelen, amit minden árnyvadász igyekszik betartani, sokkal inkább düh és harag mozgatja. Nem jó barátja egyik sem egy harcosnak.
- Nandemonai, Narao-san. Kérlek, hívj egyszerűen Rukonak, mint mindenki - teszem hozzá ahogy elengedem. Egyáltalán nem rovom meg a beszéde miatt, én is szoktam amerikai módra szitkozódni de többnyire azért japánul csinálom. Kevesebben értik ha elküldöm őket melegebb éghajlatra. Lehajolok Narao lábához, és határozott mozdulatokkal rajzolok rá egy iratze-t hogy azért használható legyen a lába, ha még edzeni akar.
- Kész is. Jobb a lábadnak? - kérdezem tőle ahogy felegyenesedem és elteszem a fekete nyelű irónom a helyére az alkaromon található szinte láthatatlan tokba. Speciális tok, kifejezetten a rendelésemre készült kettő darab.
- Senki sem ügyetlen az intézetben. Te sem vagy az, láttalak már küzdeni a testvéreddel - felelek neki mert egy két edzésre lejöttem hogy lássam milyen erőkkel kell dolgoznom, és kit kivel osszak hogy egyensúly legyen a párokban. A gyakorló késekre én is azt keresek. Kettőt. Késes harc, nem rossz nem áll távol tőlem. Ez a pengék tánca lesz. Támadó állásba helyezkedem és kivárom míg megtámad, és egyszerre hárítok és szúrok. Rövid, intenzív támadásokra és védésekre játszom.


Vissza az elejére Go down
Namikaze Narao


Namikaze Narao


Hozzászólások száma :
29
Age :
26

Same culture, same problem - Ruko & Nara Empty
TémanyitásTárgy: Re: Same culture, same problem - Ruko & Nara   Same culture, same problem - Ruko & Nara EmptyHétf. Okt. 09, 2017 11:07 pmRuko & Narao
Kell ez az edzés, hogy lefárasszam magam és kicsit kiverjem a fejemből a szüleimet és problémáimat, legalább egy kis ideig. Igazából nincs energiám még erre is, legszívesebben az ágyamban kuporognék és nem csinálnék semmit. Nem érzek magamban elég erőt, hogy folytassam ezt a szélmalomharcot a világgal, az a szerencsém, hogy az akaraterőm még kitart valameddig. Ki tudja meddig.
Pont a káromkodásom után kerül elő az Intézetvezető, amitől annyira zavarba jövök, amennyire ritkán szoktam. Nem szerencsés így elkapnia egy felettesnek az árnyvadász világban.
-Igenis, Ruko... -próbálom ki, de nagyon nehéz megállni, hogy ne mondjam mellé a -sama tagot. Egyszerűen csak nem érződik helyesnek, hogy ennyire közvetlenül viselkedjek a felettem állóval. Figyelem, ahogy megrajzolja rajtam a rúnát és meg is mozgatom.
-Sokkal, köszönöm szépen -teszem le és próbálgatom, hogy mennyire jó most a lábam, de használható lesz hamarosan, addig is kisebb sziszegések árán így is tudok rajta állni és menni.
-Köszönöm Ruko, de túl nagyra tart -hajolok meg az irányába, hiszen megdicsért, de utána már szaladok is a gyakorló késekért. Ez az én fegyverem, kell a közelség, hogy igazán hatékony legyek. Elhelyezkedem és megtámadom, ügyesen hárítva a vágásait, de érezhetően lassabb vagyok, ellentámadásra egyáltalán nem marad időm és a mobilitásom is jelentősen megcsappant. Egy jó három-négy percig így is kitartok, mire kapok egy képzeletbeli döfést a bordáim közé. Nem hiába ő az Intézetvezető, nagyon jó harcos.
 
Outfit: Link » @ «Music: Link
Vissza az elejére Go down
Ruko Masashi


Ruko Masashi


Hozzászólások száma :
158

Same culture, same problem - Ruko & Nara Empty
TémanyitásTárgy: Re: Same culture, same problem - Ruko & Nara   Same culture, same problem - Ruko & Nara EmptyKedd Okt. 24, 2017 1:26 am

Narao & Ruko@
“Sometimes the world doesn't need another hero. Sometimes what it needs is a monster.”


Néha semmire se vágyom jobban, mint hogy elveszhessek a gyakorlóteremben, és elő se kerüljek órákig. Nem várt társaságom akad, vagyis inkább Narao-nak én, mivel ő hamarabb került ide mint én. Nem sokat tudok róla, de látom hogy van valami baja, ami nyomasztja. Mondjuk amilyen szülei vannak, nem csodálkozom ezen, és mivel nekem sincs minden rendben a természetemmel, felismerem a hasonszőrűt. Ő nagyon is az.
Ezért sem szólom hogy káromkodik, engem az ilyesmi nem zavar, és tudom hogy mellette remek árnyvadász, jó a közelharcban és méltó párja lenne Jace-nek is. Majd egyszer összesorsolom őket egy őrjáratra. Igyekszem mindenkivel jó kapcsolatot fenntartani, de a Namikaze szülőknek már a fejüket vettem volna ha Thea nem fogja meg szó szerint a kezem, hogy ne tegyem.
- Nandemonai, semmiség - teszem el az irónt, és a kezemben tartott két kést forgatom meg. Igaz hogy csak gyakorló fa, de attól még jól lehet vele haladni a küzdelemben. Szeretem a kétkezes harcmodort, és jó is vagyok benne. Raiden szerint néha már túlságosan is. De az is, hol van ilyenkor amikor szükségem lenne rá rejtély, pedig elvileg éreznie kell hogy vágyódom utána.
- Nem tartalak nagyra, csak tisztában vagyok a képességeiddel, és láttalak már harcolni. A tatamin is, és a városban is - mosolyodom el haloványan és védekezek, aztán intenzív csapásokkal haladok előre, tökéletes összhangban a két kezemmel. Két szúrással találok be, mielőtt megállok.
- Nagyon ügyes, de nagyon görcsös. A fegyverek, a kezeid részei, a karod meghosszabbítása, a karoddal sem hadonászol mereven és feleslegesen. A késekkel se tedd - jegyzem meg, és megkerülve mögé lépek. Megfogom a csuklóinál, és lassan koordinálni kezdem a mozgását, azt a forgást mutatva amivel én is támadtam az előbb. Mint a cséphadaró. Lassan csinálom, aztán elengedem a kezeit hogy csinálhassa magától.
- Könnyedén, csuklóból... Aha, úgy úgy - bólogatok elégedetten, ahogy kezd lassan ráérezni. Nagyon is tehetséges a lány, nem fogom hagyni elkallódni.


Vissza az elejére Go down
Namikaze Narao


Namikaze Narao


Hozzászólások száma :
29
Age :
26

Same culture, same problem - Ruko & Nara Empty
TémanyitásTárgy: Re: Same culture, same problem - Ruko & Nara   Same culture, same problem - Ruko & Nara EmptyPént. Jan. 05, 2018 11:42 pmRuko & Narao
Az árnyvadászság egyik fura mellékhatása, hogy minden feszültségünket önmagunk túlhajtásával akarjuk megoldani és nem is ismerünk másik megoldást. Ilyenkor kerülnek össze a hozzám és Rukohoz hasonló szerzetek, akiknek túl sok a baj a fejében és nem tudnak vele mit kezdeni. Szívás árnyvadásznak lenni.
Még egyszer meghajolok az irányába köszönetem jeléül, hogy meggyógyította a bokámat. Nem akartam ilyen illetlenül viselkedni, főleg előtte, de ha egyszer megtörtént, már nem tudom visszacsinálni. De legalább nem úgy tűnik, mintha felrótta volna nekem, talán ez már valami. Összeszedem a késemet és beállok alapállásba, hogy védekezzek a támadásai ellen, de esélyem sincs ellene igazán. Csak puszta percekig tudok vele szemben helyt állni, mielőtt leszúr és vége a játéknak. Lihegve állok meg és figyelem, mit akar nekem mondani. Nem számítottam semmire tőle, nálunk nem igazán van olyan, hogy tanítanak, ha valamit rosszul csinálsz ennyi idősen. Vagy megtanulod magadtól, vagy így maradsz.
-Hai. Wakatta -bólintok, és leengedem a karjaim. Ezek szerint még mindig nem tökéletes a technikám, hiába gyakoroltam annyi napon és éjen át. Kicsit feszélyez, hogy mögöttem van és hozzám ér, valahogy sosem szerettem, ha valaki mögöttem áll. Ennek ellenére követem az utasításait és mozgatom a fegyvereim, ahogy mondja, de hirtelen megállok.
-Miért foglalkozol velem Ruko-san? Semmi nem kötelez rá, hogy az én tanításommal töltsd a drága idődet -hajtom le a fejem tisztelettel, de még így is szemtelenségnek hangozhat a kérdés tőlem. Egyszerűen tudni akarom, hogy miért vesztegeti rám az energiáját, amikor nem kell neki és más sem teszi. 
Outfit: Link » @ «Music: Link
Vissza az elejére Go down
Ruko Masashi


Ruko Masashi


Hozzászólások száma :
158

Same culture, same problem - Ruko & Nara Empty
TémanyitásTárgy: Re: Same culture, same problem - Ruko & Nara   Same culture, same problem - Ruko & Nara EmptySzomb. Jan. 20, 2018 7:23 pm
† To: Narao †


Nem egyszerű annak lennünk amik vagyunk, de én már túl vagyok azon hogy bárkinek is meg akarjak felelni, Obaa-chan halála óta nem foglalkoztat a közvélemény és semmi más. Azt sem gondoltam volna hogy valaha is megházasodom, erre most itt állok az esküvőm kapujában és egyszerűen csak... örülök hogy Thea az, és nem egy tipikus árnyvadászcsalád női sarja. Akkor inkább lennék rúnafosztott mondén. Van, amit nem tennék meg a Klávé kedvéért, és így sem vagyok éppen a szívük csücske, mert teszek is róla.
Narao is olyasvalakinek tűnik, aki nem találja a helyét, de nem faggatom, az nem az én szokásom. Mindössze legyintek, hogy nem érdekel a káromkodása, sokkal cifrábban szoktam én magam is művelni, mint ő.
Figyelem a mozdulatait, ahogy támadom, határozottan nem rossz, de még van mit fejlesztenie, kicsit görcsösen fogja a tőröket, amin lehet változtatni. Mögé lépve mutatom meg neki hogy hogyan mozogjon, és hajam a nyakába is hullhat.
- Gomen. Tudom hogy szereted a közelséget, de így a legegyszerűbb megmutatni hol hibázol a technikával - húzódok el, és újra elé állok, és megforgatom a saját gyakorlótőreimet a kezemben. Más más ritmusra pörögnek, sokszor szoktam ezzel lekötni a figyelmem, és pótcselekvésként művelni.
- Ne foglalkozzak veled inkább? - kérdezek vissza, alig látható kis mosollyal.
- Nem kötelességből teszem, bár intézetvezetőként a gyakorlóterem közelébe se kéne jöjjek ha nem akarok. Előtte tanítottam és adtam magánórákat a vállalkozó szelleműeknek, mert nem mindenki bírja az én küzdési stílusom, sokan barbárnak tartanak és szörnyetegnek. Nem érdekel, tényleg nem. Az, hogy egy technika helyes legyen, nem az én érdekem hanem a tiéd jelen esetben vagy bárki másé akinél látnám hogy nem jó a mozdulat. Az életünkkel játszunk minden egyes este amikor kilépünk innen, és én azt akarom hogy minél többen érjenek haza hajnalban. Nem kötelező velem edzeni, de ha valaki elfogadja a segítségem, nem tagadom meg - válaszolok neki, mert nem vagyok szörnyeteg, de nem is feltétlen tartom magam alkalmasnak arra, amire kineveztek. Mégis, ha már így alakult, mindent kihozok belőle, és legalább valamelyest érvényesíthetem az akaratomat.
- Na meg a személyesebb ok, hogy hozzám hasonlóan te is japán vagy, és olyan ritkán jut lehetőségem hozzám hasonlóval edzeni és találkozni, Raident leszámítva... - mosolyodom el kissé szélesebben is.
Vissza az elejére Go down
Namikaze Narao


Namikaze Narao


Hozzászólások száma :
29
Age :
26

Same culture, same problem - Ruko & Nara Empty
TémanyitásTárgy: Re: Same culture, same problem - Ruko & Nara   Same culture, same problem - Ruko & Nara EmptySzer. Május 30, 2018 7:11 pmRuko & Narao
A családommal sajnos együtt jár, hogy egyáltalán nem egyszerű velük együtt élni. És ez nem olyan nyafogás, mint amit a tinik szoktak művelni, az én szüleimmel inkább megátkozva vagyok. Csoda, hogy nem mentünk mind a ketten világgá a bátyámmal, mert ennél még földön futónak is jobb lenni. Nem sokan értik ezt meg teljes egészében, csak aki már tapasztalta a borzalmas szülők mindennapos elnyomása.
Talán éppen ezért akadtam emberemre, van egy olyan sejtésem, hogy Rukonak sem volt olyan könnyű gyerekkora, mint azt gondolja az ember. És nem mellesleg megáll tanítani engem, mikor biztosan van bőven dolga és nem kötelező neki az ilyesmi. Ahogy mögém lép, még inkább befeszülök, mint eddig voltam, de erről nem ő tehet. A japánok alapból nem szeretik mások közelségét, nálunk minden a személyes tér tiszteletéről szól, mert annyian vagyunk egymás nyakán, hogy máshogy ezt nem lehet.
-Nandemonai. Szívesen veszem a segítséget - válaszolok, hiszen nem tehet arról, hogy ilyen vagyok. Még szokom az új testtartást és megpróbálom elraktározni, miben is más ahhoz képest, amit eddig csináltam. Én már nem veszem észre a hibákat magamon, néha jó, ha más helyreigazítja a technikámat.
-Nagylelkű gondolat, Ruko-san. Nem minden árnyvadász venné a fáradtságot, hogy mások gondjaival foglalkozzon. Sőt -vonok vállat a végén, hiszen gondoljunk csak a szüleimre, hogy mennyire vakok a saját gyerekeikre. Persze ők ezt tagadnák és bizonygatnák, mennyire kedves és együttérző nephilimek is ők, de én tudom, hogy ez nem igaz.
-Raiden, a parabatai-od? A bátyám is itt van, vele is találkozhattál már -jegyzem meg, valahogy még mindig nem nagyon hiszem el, hogy tényleg rám akarná pazarolni az energiáit.
Outfit: Link » @ «Music: Link
Vissza az elejére Go down
Ruko Masashi


Ruko Masashi


Hozzászólások száma :
158

Same culture, same problem - Ruko & Nara Empty
TémanyitásTárgy: Re: Same culture, same problem - Ruko & Nara   Same culture, same problem - Ruko & Nara EmptySzer. Május 30, 2018 7:43 pm
† To: Nara †Vannak akik egyszerűen megértik, milyen másnak lenni és ezeknek az embereknek meg sem kell hozzá szólalniuk hogy tudják. Pontosan látom a lányon hogy nem olyan, mint a legtöbb árnyvadász, talán cipel magával valamiféle terhet, amiről nem tisztem kérdeződködni, és nem is fogok. Mindenkinek joga van a titkaihoz és a magánéletéhez, mint nekem is, és Theának is.
Kijavítom a technikai hibát, mert megtehetem és ha már itt vagyok, miért ne segíthetnék neki? Nem mindenkinek tenném meg, bár egy két harcosnak igen. Van, aki felveszi a versenyt velem, és a Herondale fiú sem éppen menthetetlen. Ha odafigyel, egészen komolyan tudja venni az edzést.
- Akkor jó. Nem mindenki veszi jó néven, de tényleg szeretnék minél több árnyvadászt látni hajnalban - teszem hozzá ahogy elengedem, és megint vele szemben állok fel, harci állásban két fatőrrel. Támadást indítok, előbb lassan hogy szokhassa az új útmutatást, aztán gyorsítok egy kicsit a tempón és rendesen megizzasztom ahogy látom.
- Nem, de intézetvezető vagyok. Vannak kötelességeim és felelős vagyok mindenkiért, aki itt él és harcol nap mint nap. Mások gondjával nem foglalkozom, hacsak nem kérnek rá de sokszor nincs is szükség rá - válaszolok ahogy visszahúzódom, és megforgatom a kést az ujjaim között. Ez csak szemfényvesztés, unaloműzés. Gyakorlati haszna nincs is igazán hacsak nem figyelem elterelés.
- Igen. Bármilyen meglepő is hogy egy ilyen szörnyetegnek van parabataia - mosolyodom el, és nem veszem fel az ostoba pletykákat. Hadd terjesszék csak ha nekik jó. Akik számítanak, azok tudják mi az igaz.
- Találkoztam is Reishi-kunnal. Tehetséges harcos és nagyon elszánt - biccentek hiszen ismerős a ravasz arcú férfi. Nem tudok róla sok mindent, de jól harcol és becsületesen. Ez az, ami nekem számít.
- Ugye eljöttök az esküvőre? - kérdezem hirtelen.
Vissza az elejére Go down
Namikaze Narao


Namikaze Narao


Hozzászólások száma :
29
Age :
26

Same culture, same problem - Ruko & Nara Empty
TémanyitásTárgy: Re: Same culture, same problem - Ruko & Nara   Same culture, same problem - Ruko & Nara EmptyHétf. Júl. 23, 2018 9:19 pmRuko & Narao
Ruko egy remek harcos és elég nagy megtiszteltetés, hogy kérés és kérdés nélkül, ilyen nemes célból segít nekem. Engem általában kerül a többi árnyvadász, már csak a hírem miatt is, de úgy tűnik, hogy a számkivetettek összetartanak. Jól esik egy kis önzetlen törődés.
-Egy ilyen jó árnyvadásztól, aki egyben az intézetvezető, mindig megtiszteltetés -hajolok meg megint egy picit, de ez egyáltalán nem hízelgés a részemről, tényleg így gondolom. Nekem nem tényező a megítélésében a kinézete és a pletykáknak sem szoktam általában hinni. A rólam szólók is csak a felszínt hangoztatják, azt senki sem tudja, pontosan milyen okaim vannak. A minta után, ahogy újra támad, próbálgatom a mozdulatot és a kéztartást, és gyorsan rá is érzek, mire gondolt, majd már csak arra figyelek a támadások között, hogy helyesen csináljam. Nem olyan egyszerű, hiszen nagyon gyors, pedig én sem vagyok túl lassú.
-Így is több, mint amit sokan tesznek -sóhajtok magamban, ahogy megint eszembe jutnak a szüleim. Amit a bátyámmal és velem műveltek égbekiáltó és ha lenne más lehetőségem, már régen nem lennék itt a testvéremmel együtt. Annyiszor végiggondoltam már, de ez a legjobb, amit a helyzetből ki tudok hozni.
-Véleményem szerint, azoknak van parabatai-uk, akiknek a lelke elég sérült, hogy segítsenek egymásnak -fogalmazom meg a tapasztalatomat, amit az évek során véltem felfedezni. A bátyámnak is jót tett volna egy ilyen segítség, de szerintem jobban félt a lelepleződéstől, minthogy találjon magának valakit. Én sajnos nem lehetek elég minden igényét kielégíteni.
-Igen. És nagyon jó testvér -mosolyodom el halványan. Az én bátyám tökéletes, akárki akármit mondd.
-Természetesen, ki nem hagynánk. Évek óta nem volt az Intézetben esküvő, kell már egy ilyen vidám esemény, hogy megtörje a sok fájdalmat -Nem csak a személyes fájdalmainkra gondolok itt, hanem a Hábotúban elszenvedett veszteségekre is. Eléggé kifulladtam, így elmegyek a vizemért és leülök, amíg megiszom. Alaposan megizzasztott, ezt sem tudja akárki elérni nálam.
Outfit: Link » @ «Music: Link
Vissza az elejére Go down
Ruko Masashi


Ruko Masashi


Hozzászólások száma :
158

Same culture, same problem - Ruko & Nara Empty
TémanyitásTárgy: Re: Same culture, same problem - Ruko & Nara   Same culture, same problem - Ruko & Nara EmptySzomb. Dec. 08, 2018 2:02 pmWhat the hell is happening with me?

Narao & Ruko


Éppen pihenőt tartunk, ahogy elmondom neki mi nem jó a technikában és látom is hogy akarja javítani, hogy próbál rá odafigyelni. Idő kérdése csupán és hatékony is lesz az éles helyzetekben. A megjegyzésére halvány mosolyt küldök csak felé, hiszen ez nem ezen múlik, hogy mi vagyok és mi nem.
- Akkor is segítenék, ha nem elennék intézetvezető, mert mint mondtam szeretném ha mindig sok árnyvadász érne vissza hajnalban. Úgyis olyan kevesen vagyunk már - sóhajtok fel, hiszen nem volt jó az a háború és nagyon nehezen zökkent vissza a világ a normális kerékvágásba és minden lehetőséget megragadunk. A Klávé újra megnyitja az akadémiát, és a tehetséges árnyvadászokat mind odaküldjük, és keressük a világban az elveszett nephilim családokat is, hátha... Mármint, én nem keresem, de többen igen. Nem az én tisztem hogy bárki is belerángassak egy háborúba, amiről még csak nem is tud.
- Igen több, de ez sajnálatos valahol. Az, hogy ennyire nem tesznek semmit, pedig nem olyan nagy dolgok ezek - sóhajtok fel ahogy hátraigazítom a hajam. Narao kezd ráérezni a mozdulatra ami jó, mert hasznára lehet, hiszen jó harcos, láttam már küzdeni. Ráment egy hónapom hogy minden árnyvadászt megismerjek, és nem csak a szavaikból, hanem úgy hogy a járőrözésre láthatatlan árnyékként suhantam én is.
- Ez nagyon találó, és sok mindent el is mond akkor rólam - emelem kék pillantásom a lányra, de valahol tudom hogy nem kell neki azt mondanom hogy ezt ne hangoztassa, úgysem tenné.
- Ezt nem tudhatom, de elhiszem neked - mosolyodom el ahogy feldobom és aztán elkapom az egyik gyakorlókést. Követem a terem széle felé, ahová én is letettem a cuccom amit hoztam magammal.
- Ezt örömmel hallom. Elég nagyszabású esemény lesz pont azért, mert régen nem volt, de valahogy olyan.. irreális is az egész. Minde nnap meghalunk, és mindennap harcolunk de mégis... miért ez az egész nagy hajcihő? - sóhajtom.||  Music:Wake up   ||  
▲▼
Vissza az elejére Go down
Namikaze Narao


Namikaze Narao


Hozzászólások száma :
29
Age :
26

Same culture, same problem - Ruko & Nara Empty
TémanyitásTárgy: Re: Same culture, same problem - Ruko & Nara   Same culture, same problem - Ruko & Nara EmptyPént. Jan. 11, 2019 9:38 amRuko & Narao
Meg kell állnom egy kicsit, mert alaposan lefárasztott és még mindig nem igazi a bokám, bár már sokkal jobb. Azt hiszem kelleni fog neki még pár óra, de már lenyugodtam és el is fáradtam, szóval talán tudok majd aludni az éjszaka. Így is elég későn van már.
-Akkor is nemes gesztus tőled, hogy segíted a többi árnyvadászt. Nem mindenki hajlandó rá -Őt tudom, hogy meg szokták néhányan vállakozó szelleműek keresni egy-egy óráért, mint például a Herondale kölyök is. Engem nem szoktak, hiába tanítanék szívesen, mert azt hiszik, kis mitugrász vagyok, aki csak a szerencséje miatt maradt eddig életben. Valahol igazuk van, már régen meg kellett volna halnom, akkor sokkal jobb lenne. Csak az akaraterőm tartott és tart még most is életben, reménykedve, hogy egyszer jobb lesz az élet és nem ilyen fájdalmas.
-Sokszor a legapróbb dolgok hagyják a legnagyobb nyomot, de ezt sokan nem ismerik fel. Örülök, hogy te igen -Nem igazán van konkrét elképzelésem a tökéletes árnyvadászról, vagy a legjobb Intrézetvezetőről, de talán Ruko és a menyasszonya, Thea áll hozzá a legközelebb. A mostani idősebb generáció nem figyel a fiatalokra, azt hiszik, nekünk is ugyanolyan könnyű volt, mint nekik, de nem. A modern társadalom már más, mint az övék és érezhetően megváltozott a világ körülöttünk, de mi nem változtunk vele. Remélem most már megérjük a fejlődést, amire szükségünk van.
-Sejtettem -felelem lágyan és egy nagyon halvány mosolyt eresztek csak meg, miközben a szemeim szomorúságot sugároznak. Pontosan tudom, mire gondol, és nem fogom tovább adni, eddig sem tettem, pedig a véleményem korábban is megvolt. Én és a bátyám ezért tiszteljük az intézetvezetőket.
-Ő az -húzom egy picit szélesebbre a mosolyom, ahogy szerettel gondolok a bátyámra. Ő a mindenem. Persze nekünk is megvoltak a magunk veszekedései és nézeteltérései, főleg kisebb korunkban, de mára felnőtt fejjel már teljesen más a helyzet.
-A tiétek különleges helyzet, és még több figyelem terelődik rátok, amiatt ahogyan az Intézet élére kerültetek és ennek ellenére a házasságotok sokkal jobbnak ígérkezik, mint olyanok, amik szerelemből köttettek. Nem tudom, valahogy olyan érdekes az egész és látni akarjuk. -nézek fel rá miután leültem a padra és már megittam az üveg felét.
Outfit: Link » @ «Music: Link
Vissza az elejére Go down
Ruko Masashi


Ruko Masashi


Hozzászólások száma :
158

Same culture, same problem - Ruko & Nara Empty
TémanyitásTárgy: Re: Same culture, same problem - Ruko & Nara   Same culture, same problem - Ruko & Nara EmptySzomb. Feb. 23, 2019 7:39 pmWhat the hell is happening with me?

Narao & Ruko


Megállok, és leeresztem a gyakorló fegyvereket, nem áll szándékomban tovább hajtani a lányt, hiszen önszántából jött ide, és nem kért igazi segítséget így nem tisztem hogy ráerőszakoljam magam, de mindenesetre kellemes mozgás volt a karizmaimnak, bár az igazi fáradtságtól még messze van egész. Ahhoz még őrjáratoznom is kellene, és leginkább Ruruval kellene mindezt.
- Pedig valahol ez lenne a természetes. Hogy összetartsunk, ha már egyre csak fogyatkozunk - jegyzem meg ahogy hátraigazítom a hajam. Nem szokásom öszekötni csak nagyon ritkán. Engem nem zavar, a közvélemény meg nem érdekel. Sosem hallgattam másokra, és semmit nem tudnak az itteniek.
Kinyújtóztatom magam, és felveszem az üveg vizet amit magammal hoztam, hogy egy hosszú kortyot igyak, de még nem vagyok fáradt. Nem szuszogok erősebben, nagyon jó az állóképességem és végigverekedem magam egy csatában is. Mint ahogy erre volt is példa már, hiszen én is kivettem a részem a nagy háborúból, és a Klávé sorai között harcoltam Ruruval.
- Hai. Mégis néha furcsának tartom hogy az itteniek ennyire nem törődnek a másikkal, pedig elvileg ez lenne a lényeg. Már csak az előző vezetőkből kiindulva... - gondolkozom el egy kicsit hiszen elég sokat hallottam Lightwoodékről, mielőtt mi kaptuk volna meg a posztot Theával. Nem épp erre termettünk, de ha már így állunk nem hagyjuk magunkat, és megmutatjuk hogy akkor is megálljuk a helyünket ha ők nem gondolták volna.
- Ritka kincs - válaszolok hiszen ő legalább sejtette, de másiknak eszébe se jut mennyi mindent cipelhet a másik, és mennyire nehéz lehet neki. Ezért ismertünk egymásra olyan jól Theával.
- Ha, ez igaz. Mi nem ismertük egymást azelőtt, és fogalmam sem volt róla hogy a Dorothea Coldstone név kit és mit takar, ahogyan ő se hallott rólam. Talán sosem találkozunk, ha a Klávé nem találja ki ezt a fenomenális hülyeséget hogy házasodjunk, pedig árnyvadász mértékkel én már majdnem öreg is vagyok ehhez. Elmúltam harminc... - telepszem le Narao mellé, de tisztességes távolba és a gyakorló késekkel játszom pótcselekvés gyanánt.
- Sok minden van a háttérben és a Klávé vénjei... lassan elvesztik a tekintélyüket és ilyen szempontból kedvelem a Herondale fiút meg az ifjabb Lightwoodokat hogy nem félnek szembemenni az öregekkel. Ezért is támogatom őket - teszem hozzá, mert ez a kényszerházasság is milyen elavult szokás. Sosem fogom megszokni és nem kényszerítenék másokat sem erre.||  Music:Wake up   ||  
▲▼
Vissza az elejére Go down
Namikaze Narao


Namikaze Narao


Hozzászólások száma :
29
Age :
26

Same culture, same problem - Ruko & Nara Empty
TémanyitásTárgy: Re: Same culture, same problem - Ruko & Nara   Same culture, same problem - Ruko & Nara EmptyVas. Okt. 27, 2019 10:14 pmRuko & Narao
Ideje pihennem, nem csak a társas gyakorlás, hanem előtte a box zsák rúgdosás is. A bokámnak sem árt egy kis idő gyógyulni és én sem bírom már a strapát úgy. Na, nem öregszem olyan hamar és a testem is jól tűri a fáradtságot, egyszerűen... nem megy. Nagyon sok energiámba kerül rávenni magam valamire, ha egyszer csinálom, már semmi baj, de addig sokkal nehezebb eljutni, mint azt gondolná az ember. Sokkal, de sokkal.
-És éppen most húzunk szét, amikor a legjobban szükségünk lenne egymásra -megfigyeltem, hogy a szüleink korosztálya végtelenül sznob tud lenni, és a világért sem nyúlnának olyasmihez, amit osztályon alulinak tartanak. Mint például az alvilágiak és a velük való szövetség esetleg olyan árnyvadász családok, akiket valamiért nem szeretnek, valószínűleg egy nagyon régi ellenségeskedés miatt. Mikor most kellene félretennünk minden ilyesmit, hiszen nagyon kevesen vagyunk, még a mostani Akadémia újranyitással is.
-Lightwoodék is ezen igyekeztek, bár nekik más problémájuk is volt, mint az Intézet egységével törődni, szóval nem hibáztatom őket, pedig ők igyekeztek, ahogy tudtak -mutatok rá, mert már itt voltunk, amikor a Lightwood házaspár vezette a New Yorki Intézetet és láthattuk, mennyire nem egyszerű nekik sem. A házasságukat egyben tartani, gyászolni egy gyereket, a Herondale fiút pártfogolni, Valentine ámokfutásával foglalkozni... Senkinek sem kívánnám, még a saját szüleimnek sem. De azért nekik talán, kicsit tapasztalják meg, milyen is, ha nem minden a terveik szerint megy.
-Így van -értek vele egyet, sokszor ezek az apróságok jelenthetik valakinek a világot vagy még egy napot az életben. Sosem szabad az ilyesmit lebecsülni.
-De azt hiszem elmondhatjátok, hogy nektek legalább jól sült el a dolog -mutatok rá, hiszen csak az nem látja, mennyire szerelmesek egymásba, aki nem akarja látni. Amúgy végtelenül aranyosak tudnak lenni együtt, már ha valaki elkapja azokat a ritka pillanatokat, amikor kimutatják egymás iránt a szerelmüket. Nem szokták nagy dobra verni, de azért mégis terjednek róla pletykák, mit szoktak a hálószobában csinálni. Az úgyis az ő dolguk, minden másban viszont nagyon profik.
-Éppen itt lesz az ideje, hogy változtassunk. Az alvilágiak még mindig nem tartanak minket segítségnek és alig találni valakit köztük, akinek jó a véleménye rólunk. Pedig ők is kellenek, hogy elérhessük a céljainkat vagy megakadályozhassunk még egy háborút -Ez mindenkinek az érdeke lenne, mindannyian megtapasztaltuk, hogy egy jól irányzott tervekkel rendelkező árnyvadász mennyi és milyen nagyszabású problémát tud mindenki számára okozni. És még nem is ért véget vele a dolog. Félek, mit fognak a tündérek tenni.
Megtörlöm a homlokom a kis törülközőmmel, és ismét megmozgatom a bokámat, most már szinte teljesen jó. Legalább Suzu nem fogja észrevenni, hogy megint tönkretettem magam, pedig kivételesen nem az utcán, hanem egy zsákkal verekedtem. Még ezért is képes lenne megszidni.

Outfit: Link » «Music: Link
Vissza az elejére Go down
Ruko Masashi


Ruko Masashi


Hozzászólások száma :
158

Same culture, same problem - Ruko & Nara Empty
TémanyitásTárgy: Re: Same culture, same problem - Ruko & Nara   Same culture, same problem - Ruko & Nara EmptyHétf. Jan. 20, 2020 8:57 pmWhat the hell is happening with me?

Nara & Ruko


Hagyom hadd pihenjen, nem szándékom senkit túlhajtani, és olykor csak magamat hajszolom az ájulásközeli fáradt sajgásba hogy ne legyen lehetőségem gondolkodni, csak aludjak. A Csontváros utáni napok teltek így hogy még véletlen se jusson eszembe semmi olyasmi, ami okot adna arra hogy becsavarodjak. Hosszú éjszakák voltak azok és nem is szívesen gondolok vissza rá.
- Ez mindig is jellemző volt egyébként az árnyvadászokra. Nem kellene büszkének lennünk rá hogy mennyi vér tapad a kezünkhöz, csak azért mert a Klávé szemében valami rossz vagy idegen. Biztos vagyok benne, hogy sok olyan létezik a világon amit még nem ismerünk - teszem hozzá, ahogy lassan nyújtani kezdek, a padra támaszkodva és előreborul az összes hajam. Nem zavar, megszoktam, és már nem is vágatnám le.
- Hai. Becsülöm is Lightwoodékat, hiszen a lehető legnehezebb időszakban lettek azok, akik. Nem könnyű egy múltbéli bélyeget tisztességgel viselni, és ők mégis megtették, és bebizonyították hogy semmi közük nincs Valentine-hoz és a Körhöz többé. Én is hallottam sok beszédet róluk, de a tévedés emberi dolog és amíg az ember beismeri addig erősebb tud lenni - teszem hozzá, mert komolyan úgy gondolom hogy megbocsátani erő, de néha én magam is gyenge vagyok ezen a téren és inkább kardot rántok. Sokkal egyszerűbb.
- Meryse és Robert nem tökéletesek, de van tartásuk és büszkeséggel nevelte fel négy gyereket. Ez sokkal több, mint amit egyes árnyvadászokról el lehet mondani - teszem hozzá mert úgy gondolom hogy Jace is a család része és bár elvesztették Maxot, nem gyengül meg a kötelék. Olyasmi, amit sosem hittem hogy megtapasztalok majd. Feleség, család.... Nekem?
- Jól, de hányan vannak akiknek nem volt ilyen szerencséjük mint nekünk? Akiknek olyan házasság jutott ki mint Meryse és Robert? - kérdezem ráemelve a kék pillantásom. Szeretem elfedni a barnáimat, így sokkal inkább lélekbelátó tudok lenni ha akarok. Sokszor akarok.
- Igen kellenek. Jó végre olyan klánokat látni a városban, akiknek a vezetőik értik is hogy mi a teendőjük. A vámpírok vezetői öregek és tapasztaltak, nem embergyűlölőek. Kellemes változatosság mit ne mondjak. A farkasoknál szintén harcosok vannak többségben - azokkal meg kijövök, és meg tudom értetni magam.
- Narao-chan. Neked mi a véleményed a Herondale fiúról? Láttalak vele edzeni - kérdezem apró mosollyal, mert az eredmény várható volt. Jace elbízta magát.||  Music:Wake up   ||  
▲▼
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

Same culture, same problem - Ruko & Nara Empty
TémanyitásTárgy: Re: Same culture, same problem - Ruko & Nara   Same culture, same problem - Ruko & Nara Empty

Vissza az elejére Go down
 

Same culture, same problem - Ruko & Nara

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Játéktér :: New York :: Manhattan :: New Yorki Intézet-