Árnyvadászok

Hasznos dolog a megpróbáltatás, mert olyan, mint a mérges vipera: fogában drága gyógyszert rejteget
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest News
2019
Május
10.
Kikerült egy új Rangfoglaló Olvass tovább >>
2019
Aug
26.
Új moderátort kaptunk! Olvass tovább >>
2019
Okt
13.
Megújult külsővel és belsővel megyünk tovább! Olvass tovább >>
Chatbox
Staff members
Oldalunk

Latest topics
We are the others.... - Nara & Chezzy Emptyby Angoulêma Blanc
Pént. Ápr. 24, 2020 1:05 pm

We are the others.... - Nara & Chezzy Emptyby Nadragulya
Pént. Ápr. 24, 2020 11:26 am

We are the others.... - Nara & Chezzy Emptyby Kurosawa Haru
Csüt. Ápr. 09, 2020 4:58 pm

We are the others.... - Nara & Chezzy Emptyby Zyra Rockwood
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:48 am

We are the others.... - Nara & Chezzy Emptyby Nova Nightingale
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:26 am

We are the others.... - Nara & Chezzy Emptyby Chantal O'Connor
Szer. Ápr. 08, 2020 11:37 pm

We are the others.... - Nara & Chezzy Emptyby Sybil Cassie Kane
Szer. Ápr. 08, 2020 11:07 pm


A hónap reagolói
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share
 

 We are the others.... - Nara & Chezzy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Chezz Princeton


Chezz Princeton


Hozzászólások száma :
16

We are the others.... - Nara & Chezzy Empty
TémanyitásTárgy: We are the others.... - Nara & Chezzy   We are the others.... - Nara & Chezzy EmptySzomb. Ápr. 29, 2017 4:15 pm

To: Nara


Chezzy mint mindig, most is úton van és ezerrel pörögnek a gondolatai. A reggeli kávéja megtette a hatását, vagy inkább a rá küldött energiaital tette, nem tudja, de ezres fordulatszámon pörög, és szinte táncos léptekkel szalad végig a járda szegélyen és nem is foglalkozik az őt ért meglepett pillantásokkal. Megszokta már hogy úgy néznek rá mint valami csodabogárra, hogy folyton rohan, vigyorog és tele van energiával, mint valami élő energiabomba. Ma kivételesen visszafogottan jelenik meg egy fekete farmert vett fel, széles övvel edzőcipővel, és egy fekete ujjatlant, egy könnyű inggel. Többsoros nyaklánca és pár gyűrű a kiegészítő a ruházatához, és a félvállas felvarrós táska, amibe a tech mütyűrjeit tárolja. Egyik helyről rohan a másikra, megbeszélésekről megbeszélésekre, és a kettő között jut csak el ebédelni egy közeli keleties gyors kajáldába, egyszerűen imádja az idegen konyhát, már mindenfélét végigkóstolt, most a japán van soron, az indiai után.
Ebéd után is pörög tovább, mert a munka ideje után még hobby táncol, hogy kissé lemozgassa magát, és nem is hagyja ki a lehetőséget hogy az egyik legjobb tanár az ismerőse és kicsit barátibb áron veheti a bérletet mint mások, amit persze szigorúan letagadnak mindketten, de Chezzy csinálja az oldal dizájnját és mindenféle plakátot és szerkesztés, és ebben állapodtak meg, ez mindkettejüknek kényelmes. Későre jár már azaz közeledik az este tíz óra mire Chezzy kilép a táncstúdió épületéből, és fáradt de elégedett mosollyal indul lendületesen hazafelé, de a lendülete elakad és hátraesik egyensúlyát vesztve. Aprót nyekken és felnéz, négykézlábra áll és felkel rendesen, és máris közelebb mászik ahhoz akit felborított.
- Szia. Rendben vagy? Ne haragudj, nem láttalak, az én hibám volt. Nem sérültél meg? - kérdezi aggodalmasan, fehérrel kihúzott sminkje miatt, még nagyobbnak látszódnak a szemei mint amilyenek. Pedig alapjáraton sem csúnyák, vidám szürkés kékek, élettel teliek, nem husky szerűen hidegek. Van hogy színes lencsékkel takarja el az eredeti színét, de ma nem tette. Alaposabban is megnézi a lányt, akit ilyen szinten fellökött. Elsőre kicsit furának de vonzónak találja. A haja színe és formája nagyon tetszik neki.
- Egek, de jó színe van a hajadnak! Nagyon jól néz ki - szólal meg ismét kis mosollyal, és a kezét nyújtja a lánynak, egyszerű gesztusként csupán, fogalma sincsen hogy kicsit másabb mint ő.

Vissza az elejére Go down
Namikaze Narao


Namikaze Narao


Hozzászólások száma :
29
Age :
26

We are the others.... - Nara & Chezzy Empty
TémanyitásTárgy: Re: We are the others.... - Nara & Chezzy   We are the others.... - Nara & Chezzy EmptyPént. Május 26, 2017 7:24 pmChezzy & Narao
Valamivel egy óra után sikerül csak kirángatnom magamat az ágyból. Na, nem mintha annyira álmos lettem vagy fáradt lettem volna, hogy eddig aludjak, háromkor már hazaértem és le is feküdtem aludni minden gond nélkül. Éppen csak nem találtam magamban sem motivációt, sem energiát, sem kedvet, hogy kikeljek az ágyból. Ez a depresszió egyre rosszabb, de nem mehetek vele orvoshoz, olyan nincs, pedig valamit muszáj vele kezdenem, nem maradhat ez így. Később kelek fel, mint terveztem, de azért még így sem késtem el sehonnan szerencsére. Felöltözöm és amíg tart az elhatározásom, lezuhanyzom és le is edzem a napi adagot, hogy utána visszamenjek a szobámba elkészülni. Nagyon sok erőfeszítésbe kerül nem visszafeküd, hanem tényleg elkészülni és menni a dolgomra. Ma még dolgoznom kell, aztán az egyéb kötelességeimnek is eleget kell tennem, majd még annyira ép bőrrel hazaesni, hogy anyámék kiakadjanak, de Suzu ne szedje le nagyon a fejemet. Megint.
Mindenféle alkalmi munkákat vállalok, amik nagyon nem legálisak általában és szinte mind fizikai. Ez nekem a kényelmes, mert nem kell velük időbeosztáshoz igazodnom, akkor csinálom őket, amikor csak akarom. Mivel ezekhez kell a titoktartás és tudják a megfelelő emberek, hogy bízhatnak bennem, sokszor hívnak és jól fizetnek. Aztán rajtuk keresztül pont elég balhéba tudok keveredni, hogy fent tartsam a látszatot otthon és mégsem kapnak el a rendőrök.
A munkával már végeztem és mennék tovább "szórakozni", amikor olyan szinten nekem jön valaki, hogy még én is felborulok benne. Ki ilyen szerencsétlen, hogy fel tud lökni engem? Mert erre direkt képtelen lett volna, az biztos. Szerencsére, esni már megtanultam, így bár nyekkenek egyet a földön, nem ütöm meg magam nagyon.
-Jól vagyok -morgok csak ennyit, hogy ne lásson rajtam gyengeséget. Összeszedem a táskámat, mielőtt felpillantanék rá és az Angyalra. Ne már, miért a jól kinéző pasik ennyire bénák? És miért nincs nekem esélyem az ilyeneknél? Ja, persze, az megvan.
-Öm, kösz. Te is jól nézel ki -jegyzem meg kicsit szúrósabban, mint szeretném, de még mindig a kemény utcagyerek módban vagyok, amiben tulajdonképpen mindenkivel bunkó lennék. Elfogadom a kezét és könnyedén felhúzom magam vele, majd el is eresztem és gyorsan visszahúzom a ruhám ujját. Talán neki egyszerű tetoválások, de az utcán ilyenkor már járkálnak olyan lények, akiknek nem kéne látniuk.
-Mond csak, hogy tudtál így nekem jönni? Talán nem látszom? -A mondandóm talán még bunkó, de legalább a hangsúlyomat sikerült kedvesebbre varázsolni.
Outfit: Link » @ «Music: Link
Vissza az elejére Go down
Chezz Princeton


Chezz Princeton


Hozzászólások száma :
16

We are the others.... - Nara & Chezzy Empty
TémanyitásTárgy: Re: We are the others.... - Nara & Chezzy   We are the others.... - Nara & Chezzy EmptyHétf. Május 29, 2017 9:29 pm

To: Nara


Természetesen ezer felé figyel, még a belső hangjára is ami nincs, csak éppen az orra elé nem, így nem esik nehezére teljes lendülettel belegyalogolnia valakibe és már rutinszerűen kér elnézést is a figyelmetlensége miatt, de hát nem is ő lenne ha nem történne vele mindig valami. Jelen esetben az, hogy megint bele gyalogolt valakibe ami nem az első eset. A jó múltkor Noelbe is sikerült neki, mert nem figyelt és késő volt már, és a telefonját nézte a fiú meg csak úgy előtte termett, nem is érti hogyan. Mint valami szikla, fel sem borult. Ki érti ezt?
- Huh, remek. Tényleg ne haragudj, szándékosan biztosan nem borítottalak volna fel - teszi hozzá és segít a táskát is összeszedni, odaad egy két dolgot ami elgurult, de nem tesz megjegyzést semmire sem, mert nem az ő dolga kit mit hord a táskájában, az övé már ütésálló, mert amennyiszer borult, csak olyat vesz ami megvédi a holmijait.
- Köszi, de nem érhetlek utol - kuncog fel, nem egy szerénység de tudja jól hogy a legtöbben cukinak vagy aranyosnak tartják és nem olyannak akivel szívesen össze is jönnének. Ahogy lábra áll, végigméri hogy tényleg nem esett-e baja, és nem csak úgy mondja, aztán zavartan megvakargatja a tarkóját.
- De dee nagyon is látszol, és hát én csak... nos belefeledkeztem a látványba és nem bírtam megállni. Amúgy is nagy volt a lendületem, és megbotlottam a járda szélébe és így tudtalak letarolni - magyarázza lelkesen, de kissé bűnbánóan, mert nem akart ám kárt tenni a lányban csak hát ő mindig kisebb szélviharral közlekedik.

Vissza az elejére Go down
Namikaze Narao


Namikaze Narao


Hozzászólások száma :
29
Age :
26

We are the others.... - Nara & Chezzy Empty
TémanyitásTárgy: Re: We are the others.... - Nara & Chezzy   We are the others.... - Nara & Chezzy EmptySzer. Jún. 07, 2017 11:03 amChezzy & Narao
Végre végeztem a munkával, ezért fellélegezve megyek tovább, hogy a ma esti balhémba belekeveredjek, és sikerrel zárjam a napot. Amire nem számítok, hogy valaki fel tud borítani az utcán. Értem én, hogy kicsi vagyok és alacsony, nem látszódom úgy, de azért fel szokott tűnni az embereknek a nem hétköznapi kinézetem, és általában kikerülnek. Elég morcosan szoktam nézni direkt, hogy ne akarjanak csak azok belém kötni, akiket én is akarok. Bár még így is nekem kell provokálnom általában, de az utcai beszólogatók megkönnyítik a dolgomat.
-Ehh, semmi baj -Általában nem hatódom meg, ha a földre döntenek, de annyira igyekszik, hogy szinte megsajnálom. Szinte. Még a táskámat is összeszedi és ami még elgurult. Szerencse, hogy a fegyvereim nem estek ki, azt nem tudom, hogyan magyaráztam volna ki. És nem kérdezett rá a táska súlyára sem, ami jó, mert elég sok kés van benne, ami igencsak húzza az ember vállát.
Arra a bókra nem válaszolok, nem tudom, mit felelhetnék erre, csak lesütöm a tekintetem és elpirulok. Mi ez? Én nem szoktam elpirulgatni, erős felnőtt árnyvadász vagyok, nem szabadna így viselkednem. Szedd össze magad Narao, nincs neked időd mondi fiúkkal foglalkozni, annál fontosabb dolgod van.
-Legközelebb jobban vigyázz. Merre mész? Hogy tudjam, merre kerüljelek el -teszem hozzá hamiskásan mosolyogva, inkább azért szeretném tudni, hogy tudjam, láthatom-e máskor is.
Outfit: Link » @ «Music: Link
Vissza az elejére Go down
Chezz Princeton


Chezz Princeton


Hozzászólások száma :
16

We are the others.... - Nara & Chezzy Empty
TémanyitásTárgy: Re: We are the others.... - Nara & Chezzy   We are the others.... - Nara & Chezzy EmptyHétf. Júl. 10, 2017 9:16 pm

To: Narao


Megint csak szabatkozásra kényszerül, mert kisebb forgószél közlekedési technikája miatt elsodort valakit, akit nem kellet volna, és most persze bűntudata van, nagyjából öt percig, amíg a lány ki nem jelenti hogy rendben van. Akkor megnyugszik mert örül neki hogy nem tett benne kárt, még akaratlanul sem. Ő sosem rossz szándékú, csak kissé hirtelen természet és ebből szokott olykor gondja is támadni, mert mások nem értékelik, vagy nem eléggé értékelik a hozzáállását, de legalább megállt hogy segítsen a lánynak. Nem rohant tovább, pedig megtehette volna.
- Bizti nem haragszol? - pislog rá hatalmas szemeivel, mert eleve szép szemei vannak, de szokása kiemelni fehér és fekete szemceruzával játszva a színekkel, és így még inkább nagyobbnak és szebbnek látszódik. Odaad pár dolgot, köztük egy szenzort is, de nem kérdez rá, semmi köze hozzá mi az. Maximum valahogy mélyen érdekli, de jelenleg más jobban leköti a figyelmét.
- Olyan szörnyű volt hogy neked mentem? Hajjajj... - sóhajt és megbirizgálja a haját a tarkójánál, de szemén látszik, nem veszi a lelkére.
- A belvárosban dolgozom, szóval ezen az úton járok haza, odáig, onnan meg busszal, a tánctanárom meg a St. Adalbert körúton lakik, szóval arra is össze futhatsz velem. Vagyis éppen elkerülhetsz, ahogy tetszik - válaszol, mosolyogva és eligazítja a saját táskáját is, amibe a munka eszközeit is hordja.
- Na és téged merre lehet megtalálni, elkerülni? - kérdez tovább, mert még ilyen lehetetlen helyzetben is képes ismerkedni, de hát ez az ő személyes varázsa.
- Amúgy Chezzy vagyok, örvendek - ha már így adódott be is mutatkozik neki.

Vissza az elejére Go down
Namikaze Narao


Namikaze Narao


Hozzászólások száma :
29
Age :
26

We are the others.... - Nara & Chezzy Empty
TémanyitásTárgy: Re: We are the others.... - Nara & Chezzy   We are the others.... - Nara & Chezzy EmptySzomb. Aug. 05, 2017 9:10 pmChezzy & Narao
Ritkán fordul elő, hogy valaki nekem jön, és valahogy megoldja, hogy én se vegyem észre előre. Elég fura ez a kölyök, és nem csak a színes haja és a ruhái miatt, hanem úgy önmagában is. És ráadásul rohadt magas, legalábbis hozzám képet. Nem tudom, mit gondolok róla, de az biztos, hogy most haragszom rá. Ne jöjjön nekem senki!
-Biztos, csak hagyd már. Mattaku... -morgok az orrom alatt. Sajnos nem tudom egyik pillanatról a másikra kikapcsolni a "lázadó" üzemmódomat, még ha akarom is. Annyira hozzászoktam már, hogy mindenkivel ezzel beszélek, hogy úgy maradtam. Elveszem tőle a dolgaimat, a szenzoromat is, szerencsére ezt a mondénok általában a régi gombos fajta mobiloknak szokták nézni és nem foglalkoznak vele különösebben. Még jó, hogy a fegyvereim csak csörögtek egy sort és nem repültek ki azok is, mert azt nem magyarázom ki.
-Nem volt, nem vagyok olyan törékeny, mint aminek tűnök -Igazából sokkal nehezebb vagyok az izomzatom miatt, mint aminek kinézek és nagyon is nehéz engem földönteni, csak olyan lendülettel jött nekem, hogy neki sikerült.
-Nos, főleg Manhattanben vagyok honos, de szerte a városban lehet látni rohangálni -válaszolok, és a lehető legelterelőbben próbálom megfogalmazni a dolgokat. Nem kell tudnia egy mondénnak tudnia a szükségesnél többet.
-Namikaze Narao -hajtom meg magam egy picit előtte. Ismerem az amerikai szokásokat most már, de leginkább azért mutatkozom be így, mert kíváncsi vagyok, mennyire zavarodik bele a nevembe és rájön-e, melyik ázsiai országból jöttem. Sokan még úgy is kínainak néznek itt, hogy még csak nem is hasonlít a nevem hangzása. Szemét lennék? Talán, de legyen meg nekem ennyi.
Outfit: Link » @ «Music: Link
Vissza az elejére Go down
Chezz Princeton


Chezz Princeton


Hozzászólások száma :
16

We are the others.... - Nara & Chezzy Empty
TémanyitásTárgy: Re: We are the others.... - Nara & Chezzy   We are the others.... - Nara & Chezzy EmptyHétf. Szept. 11, 2017 7:51 pm

To: Narao


Nem is tudom hol járt az agyam ahogy fellöktem ezt a lányt, és még azt sem mondhatom, hogy ne vettem volna észre, mert eléggé visual kei-es megjelenésű az meg a gyengém, és megnézek minden ilyen stílusjegyet viselő embert, de hát ez vagyok én. Félig vak, félig süket olykor... De legalább örökké pozitív. Az én öltözködésemhez is ez áll a legközelebb, csak éppen rocksztár nem vagyok hozzá, de ismerem és szeretem az ilyen zenekarokat, mondhatni mindent szeretek, ami megtetszik és mivel nyitott vagyok... nem lehet tudni mire fanolok majd legközelebb.
- Jól van jól van, gomen - válaszolok neki hasonló stílusban, félig japánul félig angolul, mert csak tanulgatok. Igazából... animét nézek olykor és zenét hallgatok, onnan ragad meg egy két mondat, vagy kifejezés, de rendesen megtanulni, ember sosem lennék rá képes. Vagyis hát... nem tudom.
- Ezt öröm hallani. Nem tudtam volna nyugodtan aludni ha akaratlanul is kárt tettem volna benned. Szóval örülök hogy jól vagy, és még a ruhád sem sérült - mosolyodok el őszinte, széles mosollyal, és csóválom a fejem kissé arra amit mond.
- Ez így nem fair, és elmondtam merre leledzek a leggyakrabban, csak van neked is valami bevett útvonalad, de akkor ne.... mi ez? Hirtelen olyan hűvös lett, te is érzed? - ráncolom a homlokom hirtelen, ahogy végigfutkos rajtam a hideg és nem értem miért. Rápillantok, és felkészülök hogy totál bolondnak gondoljon, de nem ez az első ilyen alkalom. Mindegy, nem tudom hová tenni a helyzetet,
- Ehh, ne haragudj. Szóval Narao? Nagyon szép neved van. Nekem Chezz Princeton, de a Chezzyt használja mindenki szóval, általában már csak így mutatkozom be - teszem hozzá, és megdörzsölöm a karjaim, mert még mindig nem múlt el az a fura érzés.

Vissza az elejére Go down
Namikaze Narao


Namikaze Narao


Hozzászólások száma :
29
Age :
26

We are the others.... - Nara & Chezzy Empty
TémanyitásTárgy: Re: We are the others.... - Nara & Chezzy   We are the others.... - Nara & Chezzy EmptyHétf. Okt. 09, 2017 10:27 pmChezzy & Narao
Ez a srác nagyon magas és nagyon színes. Túlságosan hozzászoktam az árnyvadászok feketeségéhez, pedig én magam próbálok szintén nagyon színes lenni. De szinte meg se látom magamon, nekem már minden szürke. A napsütés, a zene, de még az olvasás is. Szinte semmi nem hoz már nekem olyan örömöt, mint réges-régen.
-Fogadjunk, hogy sok japán zenét hallgatsz és animét nézel -jegyzem meg, mert valószínűleg ezért tud egy-két szót, de azt már nem tartom valószínűnek, hogy annál több tudása lenne. Ilyen weabook vannak mindenhol, és azt hiszik, tudnak valamit a kultúrámról.
-Áhh, a ruhámnak nagyon mindegy -jegyzem meg, ahogy lepillantok magamra, meg nem lehetne mondani, hogy a bakancsom még csak egy hetes, legalább egy évesnek tűnik, olyan gyorsan strapálódnak nálunk a dolgok. Meglehetősen ügyesek lettünk egyesek az árnyvadászok között, akik képesek a szinte használhatatlan állapotból megmenteni a ruhadarabokat pusztán emiatt.
-Na jó... Manhattan közepén tanyázom -árulom el, de ennél többet nem mondhatok, köt a titoktartás. Aztán a kijelentése után szinte közvetlenül felcsipog a szenzorom. Nem hiszem el, csak most ne! Összevont szemöldökkel nézek fel a srácra, miközben előhalászom a zsebemből a telefonra hajazó kütyüt és elkezdem nyomkodni, nem érdekel, mennyire néz ezzel bunkónak.
-Nos, Chezzy, akkor most futni fogunk. Gyere! -kapom el a karját és erősen szorítva rángatom magammal végig az utcán, hogy beforduljak egy kevésbé forgalmas mellékutcába, ahol még lesz elég helyünk harcolni. Egyértelműen megérezte a démont közeledni, tehát nem hagyhatom ott, de a nyüzsgő utcán nem tudok küzdeni. És a szenzor egy igencsak erős egyedet jelez, tehát ezt nem terelhetem a mondénok közé.
-Mutasd magad, mocskos démon! -kiáltom el magam, még arra sincs időm, hogy az álcámat aktiváljam, csak a szeráfpengémet rántom elő a rejtekéből.
-Aniel! -mondom a sötétbe a kard nevét, amitől a világító penge kilökődik a markolatból, ahogy kell neki. A sűrű sötétséget kémlelem, hogy honnan fog előbukkanni a démon, aki úgy döntött, engem talál meg vacsorának. Ajánlom, hogy Chezzy ne legyen útban, mert az nem lesz szép.
Outfit: Link » @ «Music: Link
Vissza az elejére Go down
Chezz Princeton


Chezz Princeton


Hozzászólások száma :
16

We are the others.... - Nara & Chezzy Empty
TémanyitásTárgy: Re: We are the others.... - Nara & Chezzy   We are the others.... - Nara & Chezzy EmptyKedd Okt. 24, 2017 2:24 am

To: Narao


Nagyon lendületesen haladok mindig, és már megint itt szívok miatta, de szerencsére már rohannom nem kell, hogy hazaérjek, úgyis az üres lakás vár csak haza, semmi más. Meg a kis kaktuszaim, az ablakban. Elmosolyodom ahogy engem vizslat, de nem zavar, sokan megnéznek, mert a kinézetem és a természetem nagyon más mint ami az emberekre jellemző, már már nem is emberi. Sokkal életvidámabb vagyok mint a többség, és nem tudom hogy néha bolondnak is tartanak emiatt.
- Igen, szeretem őket de nem csak emiatt tudok szavakat és kifejezéseket. Levelezőn japán szakot hallgatok, és havonta egy napot kell csak mennem, de akkor egész nap beszélünk és utána még egy napig zsibog a fejem - mosolyodom el, mert az egyetemi lecke nem csak maga a nyelv, hanem történelem és kultúra is, na meg etikett és hogy mit illik és mit nem illik az országban. A gazdaságról is van szó de az.... hát számok.
- Pedig csinos ruhák, és jól állnak neked - sóhajtok, mosolyofva de megnyugtató hogy nem szakadt el sehol. Rossz lett volna, ha elszakad.
- Máris jobb, még Manhattan közepe is elég tág fogalom, szóval nem kell félned hogy valaha is rád török, ha csak nem akarod - nevetek fel, aztán kiráz a hideg. De ez nem is csak hideg, hanem inkább valami rossz érzés, de nem tudom megmondani miért érzem így, de rossz. Valahogy nem tudom, és csak pislogok ahogy Nara a telefonját nyomkodja, vagy valami olyan szerkezetet, én pedig körülnézek, de a mellettünk elhaladók láthatólag nem fáznak, vagy nem éreznek semmit, és a fák lombja is mozdulatlan, nem fújja semmi őket. Nem tudom mi ez, de ekkora Nara karon ragad és mint valami buta animében, szinte lebegek utána, ahogy próbálom felvenni a tempóját. Gyorsan tudok futni én magam is, így nem okoz nehézséget végül tartani a tempóját, és befordulunk egy sikátorba, ahol megáll. Értetlenül állok meg ahogy elkiabálja magát, és próbálok távolabb húzódni tőle, mikor valami undorító lény megjelenik.
- Miajóéletez?! - akadok fent ezen, de nem igazán a legjobb a helyzet, igyekszem eloldalazni innen, és nem útban lenni. Narao azt hiszem tudja mit csinál, vagy nagyon remélem hogy tudja, mert ez valami nagyon rossz álom. Nem is értem mi ez a horror fantázia, és miért pont nekem kell ebbe bele cseppennem. Az egyik konténer mögé húzódom, ahogy az a szörnyű lény, megtámadja Naraot. Az a kard fénylik a kezében, és remélem mint valami női szupermen tudja is használni.

Vissza az elejére Go down
Namikaze Narao


Namikaze Narao


Hozzászólások száma :
29
Age :
26

We are the others.... - Nara & Chezzy Empty
TémanyitásTárgy: Re: We are the others.... - Nara & Chezzy   We are the others.... - Nara & Chezzy EmptySzomb. Jan. 06, 2018 12:26 amChezzy & Narao
Hogy valaki belém jöjjön, az ritka, mint a fehér holló, de túl is teszem magam rajta, mert annál érdekesebb a gyerek, akibe botlottam. Nem olyan, mint mások, az biztos, azon ritka embereknek, akiknek még tetszik is a kinézetem, általában már nem érdekli a többi részem is. A lábam közét kivéve persze, de az már régen rámozdult volna a témára, de ő… Valami fura vele.
-Érthető, nehéz nyelv -értek egyet, én már csak tudom, de nekem mindig is könnyű volt tanulni, ha egyszer van rá rúna, hogy segítsen benne. Nem is lettem volna képes mindent a mondén módon megtanulni, ahhoz túl sok az anyag.
-Köszönöm -válaszolok, de nekem nem jelent sokat ez az egész, csak azért nézek ki így, mert még muszáj energiát fektetnem a kinézetembe, hogy az esti kiruccanásaim sikeresek legyenek. Ha nem járkálnék el, nem tudom, mi történne velem, mert csak emiatt csinálok bármit is. Talán a bátyám sem tudna kimozdítani az ágyból.
-Hát, kétlem, hogy rám tudnál törni, még ha a pontos címet is megmondom -vetek rá egy megszokás csábos pillantást és egy kihívó félmosolyt. Annyira belém rögzültek ezek a reakciók, hogy igazi, őszinte gesztusokat nem is tudok már adni.
Ekkor csipog föl a szenzorom és azt nyomogatva próbálok rájönni, hogy merre is lehet és mekkora döggel van dolgom. Úgy tűnik elég naggyal és ráadásul gyorsan is közeledik, tehát minél hamarabb kell cselekednem. Magammal rángatom Chezzy-t, mert szükségem lesz rá később és megállok a sikátorban. Ahogy felkiált, odakapom a tekintetem, valami védelmet neki is kell adnom, mert ha meghal nekem, szépen leszek. Meg mielőtt késő lenne, kapom elő a zsebemből a boszorkányfényt és vágom hozzá, a szenzor kíséretében. Legalább addig megvédi ez a kettő, amíg elrohan valamerre.
Nekem ugrik a démon és bár nem lesz a legszebb mozdulat, de sikerül belé vágnom kifordulás közben, amitől persze csak még dühösebb lesz. Felordít és újra támadásba lendül, de ezúttal érzem, hogy hiába szalad bele a pengém, mégis eltűnik a lábam alól a talaj és már csak a csillagokat látom a fallal való találkozás miatt. Nincs már meg a szeráfpengém, valahol elejthettem, de nem is látok tisztán, hogy megtaláljam.
Outfit: Link » @ «Music: Link
Vissza az elejére Go down
Chezz Princeton


Chezz Princeton


Hozzászólások száma :
16

We are the others.... - Nara & Chezzy Empty
TémanyitásTárgy: Re: We are the others.... - Nara & Chezzy   We are the others.... - Nara & Chezzy EmptySzomb. Jan. 20, 2018 4:06 pm

To: Rune


Persze hogy figyelmetlen vagyok, mint mindig de ritkán van szerencsém egy ilyen igazán japános japán lányt felborítani aki még jól is néz ki és valósznűleg ezt nem tudja magáról, mert egyáltalán nem úgy viselkedik mintha el lenne szállva. Ettől máris szimpatikus lesz.
- Ahhaaaaa. Mázlista akinek ez az anyanyelve. Az angolt sokkal könnyebb lehet megtanulni mint a japánt - sóhajtok fel, de nem adom fel a tanulást, akkor is meg fogok tanulni folyékonyan beszélni japánul, mégha bele döglök akkor is. Nagyon érdekel a keleti kultúra és nem csak az animék meg filmek miatt, hanem sok más dolog miatt is, és sokkal szimpatikusabb a felfogásuk az életről, és a mentalitásuk. Ahogy hozzáállnak egy-egy dologhoz, és ahogy viselkednek. Nekem sokkal inkább tetszik mint a mi társadalmunk.
- Na látod, akkor meg mi akadálya van? Sajnos jelenleg a szabadidőm így sem épp a legtöbb, a munka utáni edzéseim teljesen lehúznak, de olyan jól eső dolog - mosolyodom el, és ahoyg karon ragad, botladozok utána, aztán felveszem a tempót és futásra váltok én is.
- Hová megyünk és miért rohanunk? - kérdezem, ahogy befordul egy sarkon, és valami rémálom szerű élmény tárul elém. Látvány, csak épp élménynek szörnyű. Nem is fog az agyam, és behúzódom valami mögé elkapva a fura telefon szerű valamit meg a világító követ, amit nem éget meg. Csak... világít továbbra is.
- Mi a fene?! - akadok ki, ahogy nézem Narával mi történik. Harcol, és abba a furcsa valamibe vájja a fénylő kardot, aztán elejti és eltűnik a fény. Tőlem nem messze landol, így nem is kérdés hogy előrevetődöm hogy megszerezzem és visszaadjam neki. Előrekúszok és ráteszem a kezem a furcsán meleg markolatra, de a démonnak nevezett lény észrevesz, és a képébe tolom a fényt, mert úgy látom az nem tetszik neki. Közben rámarkolok a fegyverre és az jut eszembe hogy Nara azt mondta, Aniel.
- Aniel? Az meg milyen elnevezés? - gondolkozom hangosan, enyhe pánikkal küzdve - na jó nem enyhével - mire a fény előtör. Majdnem elejtem annyira megrémülök hogy mégis miért jött ki belőle, de a démonnak nem tetszik, így hát Nara mellé araszolva sürgősen a kezébe nyomom.
- Jól vagy? Narao, Narao! - rázom meg kicsit és a rusnyaságra pillantok, aki meg akar minket enni. Legalábbis szerintem ez a terve mert a fogait csattogtatja, ami több tucat és élesnek tűnnek. Nem akarok kaja lenni.
- Micsináljak ezzel? Hol kell beleszúrni hogy megdögöljön? - kérdezem ha nem képes megmoccanni, mert eléggé szédülni látszik, nehezen fókuszál. Vagy én nem tudok? Nem tudom.

   
Vissza az elejére Go down
Namikaze Narao


Namikaze Narao


Hozzászólások száma :
29
Age :
26

We are the others.... - Nara & Chezzy Empty
TémanyitásTárgy: Re: We are the others.... - Nara & Chezzy   We are the others.... - Nara & Chezzy EmptySzer. Május 30, 2018 8:15 pmChezzy & Narao
Ilyet sem nagyon csinálnak velem, ha már egyszer valaki nekem jön, ami amerikában nem ritka, általában vagy én vagy a másik kezd el káromkodni, hogy figyeljen már. Nem szokott érdekelni, de olyan sem volt még, hogy megállnak velem a nyelvemről és a kultúrámról beszélgetni. Valahogy új és izgalmas, de nem tarthat túl sokáig.
-Hát, attól függ. Annyira más a két rendszer, hogy nehéz átállni, hiába egy könnyebb nyelv -magyarázom, mert normális esetben nagyon nehéz egy japánnak angolul megtanulni, főleg a kiejtés miatt. Nekem tisztességtelen előnyöm van, de még így is van egy kis akcentusom és ha fáradt vagyok, vagy visszaváltok japánra, vagy érthetetlen lesz a beszédem.
-Akkor meg pont felesleges elmondanom -villantok megint egy csábító mosolyt. Ki is nyírnának az Intézetben, ha eladnám a címét, méghozzá jogosan. Mondénoknak szigorúan tilos bármit is tudniuk erről a világról, jobb így nekik és könnyebb megvédeni. Megvédésről beszélve, amint felcsipog a szenzorom, máris rángatom magammal Chezzyt, minél messzebb a tömegtől, de még így sem tudom megakadályozni a csatát egy démonnal.
-Később megmagyarázom, csak fuss és ne kerülj bajba -nyögöm rohanás közben, meglepő, hogy egyáltalán tudja tartani a tempómat, hiszen nem vagyok éppen lassú. Neki adom a boszorkány fényem és a szenzort, hogy legalább némi védelme legyen, mert engem nem sokkal később a démon vág a falhoz. Alig látok, nagyon szédülök és csak a morgást hallom, amiről nem tudom eldönteni, a fejem zúg vagy a lényt költözött a fülembe. A következő, ami eljut hozzám, a fény és a szeráfpengém neve, amit nem én mondok ki. Mi a fene? Miért engedelmeskedik a penge valaki másnak? Ki van itt? Chezzynek nem lenne szabad.... Alig tudok gondolkodni, csak rázogatom a fejem. Nagyon beüthettem, ebből alapos agyrázkódás lesz, forog az egész világ.
Chezzy kérdése nem jut el hozzám teljes egészében, de a hangjában bujkáló pánikot már inkább felfogom. Felsejlik előttem a kard körvonala, amit reflexszerű mozdulattal ragadok meg és irányítok a démon felé. Nem látom, de egy hang azt súgja, éppen támadni készül, túl hosszú idő telt az előző roham óta, ezt még így is meg tudom állapítani. Remélem a lendülete elég lesz, hogy felnyársalja a démont.

Outfit: Link » @ «Music: Link
Vissza az elejére Go down
Chezz Princeton


Chezz Princeton


Hozzászólások száma :
16

We are the others.... - Nara & Chezzy Empty
TémanyitásTárgy: Re: We are the others.... - Nara & Chezzy   We are the others.... - Nara & Chezzy EmptyKedd Dec. 04, 2018 7:33 pmTo: Nara


Micsoda véletlenek vannak, és nem is gondoltam volna hogy egy ilyen kellemes beszélgetésbe bonyolódok bárkivel is akit az imént éppen fellöktem, mert hát lássuk be elég figyelmetlen tudok lenni azért. Nem meglepő hogy néha random valakibe belegyalogolok, bár általában nem ilyen jó csajokba, mint Narao. Mármint, cukikba bocsánat mert a végén még sértésnek venné szerintem ha kimondanám mire gondolok.
- Teljesen más, de nem fog kifogni rajtam és egyszer megtanulok rendesen japánul, és majd japánul fogok köszönni is neked - nevetek fel könnyedén, hiszen ez szép terv, de magamat ismerve sosem lesz annyi szabadidőm hogy az írást megtanuljam. Karácsonyha, létre gőzölgő pohár... Áh, nem hinném hogy menne, de mindenképp elszórakozok vele, már csak hobby szinten is.
- Viszont így meg nem fair a helyzet ha még azt se mondod el merre felé csak úgy megközelítőlegesen - mosolyodom el, és hogy karon ragad csak szaladok vele. Először persze majdnem pofára is esek, de végül csak kibírom és egy sötét sikátorba kerülünk de mikor lett ennyire sötét?! Az előbb még... Mi a fene ez?!
- Mi a... Mi folyik itt?! - nyögöm ki ahogy az a valami hátrahőköl, és az a markolat megtelik fénnyel, és egy pengét formáz amitől meg a démonnak nevezett cucc megriad. ÖSszeszorítom az ujjaim a markolaton és Narao felé pillantok, de nem néz ki túl jól, így hát átadom neki a fényt és figyelem ahogy végül leszúrja a démont. Szanaszét parázslik, de talán... eltűnik. Én meg remegő lábakkal huppanok le az egyik nókuka mellé és már nem érdekel hogy koszos lesz a gatyám, vagy szétszakad.
- Oké... Szeretnék felébredni ez miféle rossz álom... - rázom meg a fejem, és az alig álló lányra nézek.
- Jól vagy? Megsebesültél? Hazavigyelek? - kúszok oda hozzá, még mindig tágra nyílt szemekkel, de kissé aggodalmasan is.  


Szeretettel <3
Vissza az elejére Go down
Namikaze Narao


Namikaze Narao


Hozzászólások száma :
29
Age :
26

We are the others.... - Nara & Chezzy Empty
TémanyitásTárgy: Re: We are the others.... - Nara & Chezzy   We are the others.... - Nara & Chezzy EmptyPént. Jan. 11, 2019 1:15 pmChezzy & Narao
Nem is értem, miért álltam le beszélgetni egy sima mondénnal, de valahol jól is esik, hogy ő nem az árnyvadászt, nem a balhés kislányt és nem is valami könnyen megkapható nőt lát bennem. Hát ilyen érzés, amikor valaki annak lát, ami vagy és nem valami másnak? Meg tudnám szokni, sűrűbben is lehetne ilyen.
-Kíváncsi leszek rá, addig is tanulj szorgalmasan -kacsintok rá megszokásból, hiszen így szoktam flörtölni normális esetben és nem tudom csak úgy levetkőzni ezeket a felvett és magamba vert reakciókat. Nem is biztos, hogy valaha abba fogom tdni hagyni.
-Talán egyszer láthatod, de azt ki is kell érdemelni -piszkálom meg a hajam, elteszem az arcomból. Nagyon akaratos és kitartó a kölyök, máskor még értékelném is az ilyen erős jellemet, de valahogy most csak azt érzem, megnehezíti az életem. Főleg, hogy megszólal a szenzorom, ami sosem egy jó jel, amikor mondénok között vagyok. Elrángatom magammal, de úgy tűnik, ma mindenkibe sikerül belefutni, akibe nem akarok, és most is ez történik.
Abban sem vagyok biztos, hogy pontosan merre van az előre és csak azt hallom, ahogy Chezzy hangjába pánik kúszik és csak arra tudok reagálni. Igyekszem a pillantásomat fókuszálni rá vagy a démonra, vagy leginkább mindkettőere egyszerre, de nem megy könnyen.
Megragadom a szeráfpengét, amint rájövök, hogy az az és a démonra szegezem gyakorlott mozdulattal. Szerencsére bejön és a becsapódás hiányából érzem, hogy sikerült megölni a démont. A szenzor csipogásának hiányából tudom, hogy a veszély elmúlt, nincsenek többen. Megnyugvás hullámzik végig rajtam és nagyot sóhajtok. Remegnek a lábaim, ahogy körülnézek, most hogy már valamelyest látok is valamit, bár a látásom eléggé homályos és szédülök rendesen. Lepillantok Chezzy-re, ahogy mellém kúszik és mellé rogyok a földre, megadják magukat a térdeim. Fáradt vagyok és mindennél jobban szeretnék most aludni.
-Nagyon rossz fajta -válaszolok, amikor megtalálom a kóválygó fejemet a helyén. Aztán szöget üt valami abban a megtalált fejemben. Chezzy velem van és látott mindent. Haza kell jutnom és őt is magammal kell vinnem. Nem szabadott volna látnia és most csinálnom kell vele valamit, haza kell mennem.
-Hai... Haza.... -nyögöm ki nagy nehezen angolul, nem akarnak a szavak rendesen jönni. Megpróbálok felállni, de kicsit megborulok, mielőtt megtalálom az egyensúlyom. Nincs messze az Intézet, addig ki kell bírnom valahogy. Nem tudom hova lett a telefonom, nem találom, szólnom kéne a bátyámnak.

Outfit: Link » @ «Music: Link
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

We are the others.... - Nara & Chezzy Empty
TémanyitásTárgy: Re: We are the others.... - Nara & Chezzy   We are the others.... - Nara & Chezzy Empty

Vissza az elejére Go down
 

We are the others.... - Nara & Chezzy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Játéktér :: New York :: Manhattan-