Árnyvadászok

Hasznos dolog a megpróbáltatás, mert olyan, mint a mérges vipera: fogában drága gyógyszert rejteget
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest News
2019
Május
10.
Kikerült egy új Rangfoglaló Olvass tovább >>
2019
Aug
26.
Új moderátort kaptunk! Olvass tovább >>
2019
Okt
13.
Megújult külsővel és belsővel megyünk tovább! Olvass tovább >>
Chatbox
Staff members
Oldalunk

Latest topics

Made something new - Noel & Chezzy Emptyby Angoulêma Blanc
Pént. Ápr. 24, 2020 1:05 pm

Made something new - Noel & Chezzy Emptyby Nadragulya
Pént. Ápr. 24, 2020 11:26 am

Made something new - Noel & Chezzy Emptyby Kurosawa Haru
Csüt. Ápr. 09, 2020 4:58 pm

Made something new - Noel & Chezzy Emptyby Zyra Rockwood
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:48 am

Made something new - Noel & Chezzy Emptyby Nova Nightingale
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:26 am

Made something new - Noel & Chezzy Emptyby Chantal O'Connor
Szer. Ápr. 08, 2020 11:37 pm

Made something new - Noel & Chezzy Emptyby Sybil Cassie Kane
Szer. Ápr. 08, 2020 11:07 pm

A hónap reagolói
Gioia Selvaggio
Made something new - Noel & Chezzy Bal11Made something new - Noel & Chezzy Kyzyp11Made something new - Noel & Chezzy Jobb11 
Kotetsu Madoka
Made something new - Noel & Chezzy Bal11Made something new - Noel & Chezzy Kyzyp11Made something new - Noel & Chezzy Jobb11 
Mutsuki Kaede
Made something new - Noel & Chezzy Bal11Made something new - Noel & Chezzy Kyzyp11Made something new - Noel & Chezzy Jobb11 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share
 

 Made something new - Noel & Chezzy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Chezz Princeton


Chezz Princeton


Hozzászólások száma :
16

Made something new - Noel & Chezzy Empty
TémanyitásTárgy: Made something new - Noel & Chezzy   Made something new - Noel & Chezzy EmptyKedd Jún. 06, 2017 6:21 pm

To: Noel


- Nem kések el, nem kések el, nem kések eeeeeel - rohangál összevissza a lakásában és az utolsó előtti pillanatokban ugrik bele a ruháiba és egy egyszerű fekete farmert választ egy hasonló fekete szürke pólóval, és egy sor nyakláncot akaszt magára és már rohan is tovább, hogy belebújjon a vastagított talpú kényelmes tornacipőjébe, és rohanhasson át Staten Islandra, ahol megígért egy találkozót egy ismerősének. Még nem barátok, de bízik benne hogy azok lehetnek, hiszen múltkor rondán belegyalogolt szegény fiúba, de nem bánta és szóba állt vele, úgyhogy Chezzy azt gondolja van remény. Ő amúgy is az a fajta szerencse csomag, aki még ilyen helyzetben is képes barátságot kötni bárkivel. Noelel így sikerült megismerkednie, és most éppen vele készülsz ismét összefutni hogy elmenjenek egy telefonszerelő kis boltjába ahol gyakorlatilag a hozzá kicsit is érő emberek fillérekből rakhatnak össze egy saját telefont, vagy tabletet vagy mást. Megígérte a fiúnak hogy megmutatja neki a helyet és most lelkesen vetődik fel az első buszra ami elviszi őt a találkozó színhelyére. Van jogsija meg autója is, de nem vezet gyakran, a városban nem, akkor szokott ha messzebbre megy vagy nagybevásárolni.
Amikor leugrik a buszról, máris bagolymódon forgatja a fejét hogy kiszúrja Noelt és integetve lelkesen nyargal felé.
- Noeeeeel, szia! - fékez le előtte, most nem borítja fel, és nem megy neki sem, és nem is igazán tesz benne kárt, csak fülig érő vigyorát villantja rá.
- Örülök hogy eljöttél, kicsit mondjuk féltem hogy nem fogsz de az a lényeg, hogy itt vagy - mosolyodik el, és már el is indul az egyik irányba amerre a bolt van.
- Amúgy nincs messze. Itt bemegyünk, ott elöl elmegyünk jobbra és utána még utcát egyenesen és ott is vagyunk. Mondjuk ezek elég rövid utak szóval... tíz perc maximum - mesél közben és máris jár a szája, nem bírja ki hogy ne fecsegjen és közben pillant néha a fiúra.
- Remélem nem várattalak meg. Messziről jössz? - kérdez rá hogy merre felé lakik.

Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Made something new - Noel & Chezzy Empty
TémanyitásTárgy: Re: Made something new - Noel & Chezzy   Made something new - Noel & Chezzy EmptyPént. Márc. 16, 2018 4:35 pm
Chezzy

&

Noel


A múltkori emlékezetes találkozás után csak tartották a kapcsolatot Chezzyvel, és megbeszélték a fiú ismerősének felkeresését, miután tökéletesen egyetértettek abban, hogy, a legjobb kütyü az, amit maguk raknak össze.
Elméletileg időben van, gyakorlatilag nagyon nem, már a kísérője kopog nála, hogy igyekezzen, mert így is csoda kell ahhoz, hogy odaérjenek. Az idős vámpír múltkor is zseniálisan rejtőzködött, nem kellett megmagyaráznia, ki ő, aki vele van, és most is ezt tervezik. Hülyén jönne ki, ha azt kellene mondania Chezzynek, hogy a bátyja, mert ránézésre kb. az.
Hosszas várakozás után csak kinyitja az ajtót, a kérdő tekintetre pedig inkább nem mond semmit. Mi tartott ennyi ideig? Nem tudja, csak elszaladt az idő.
Kivételesen busszal mennek legnagyobb bánatára, pedig nem kedveli ezt a közlekedési módot, még ha potenciális vacsora jelöltet is találhat magának. Lassú.
A megbeszélt találkozási helyhez érnek elég hamar, amin még ő is meglepődik, persze este sokkal kevesebben utaznak így, és még a forgalom sem annyira gázos.
- Szia Chezzy! Akkor nem késtem, jól van. Miért ne jöttem volna el?
Megnyugtató, pedig biztosra vette, hogy nem érkeznek időben. Oldalra néz, és pár pillanatig azon gondolkodik, hogy az idős vámpír hogy volt képes eltűnni mellőle olyan gyorsan, hogy még neki sem tűnt fel. Rejtély.
Azt viszont nem érti, miért ne jelent volna meg, ha egyszer megbeszélték. Elvigyorodik, mert lehet, hogy Chezzy mondén, de akkor is hatalmas figura szerinte.
-Oké. És az ismerősöd tudni fogja, mit akarunk és hogyan?
Elindul a fiú után, mellett, a 10 perc az szinte semmi, simán kibírható. Összeírta a kívánságait, Lasht kérte meg, hogy érthető nyelvezetet használjon, mert ha rajta múlik, akkor azt egyedül ő fejti meg, mit akar.
-Dehooogy, akkor érkeztem én is. Nem, csak busszal kellett jönnöm pár megállót, szóval túléltem. Te mit fogsz csináltatni?
Ismét vigyorog, a készülődésről inkább nem beszél, mert még mindig nem tudja, mi tartott ennyi ideig. Azonnal érdeklődik Chezzy terveiről, mert amióta használ technikát, egyszerűen beleszeretett.


Vissza az elejére Go down
Chezz Princeton


Chezz Princeton


Hozzászólások száma :
16

Made something new - Noel & Chezzy Empty
TémanyitásTárgy: Re: Made something new - Noel & Chezzy   Made something new - Noel & Chezzy EmptyKedd Dec. 04, 2018 7:51 pmTo: Noel


Kissé izgatott vagyok, hiszen egy nem olyan régi ismerőssel készülök találkozni, de amikor megpillantom máris kiszáll az idegesség belőlem, hiszen nagyon központi, nagyon társasági ember vagyok. Már csak az alkalmat élvezem hogy elbeszélgethetek újra Noellel, hiszen elég érdekes a srác, és semmiképpen sem hétköznapi. Odaszaladok hát hozzá.
- Nem, nem dehogy. Időben vagyunk teljesen. Én is korábban jöttem hátha valami közlekedési dugó lesz. Tudod van olyan szerencsém, hogy akkor van ilyen, amikor éppen sietnék és... - tárom szét a karom tanácstalanul kissé, hiszen nem tehetek róla ha valami meghibásodik, vagy elromlik vagy akármi baja lesz. Ellenben jól el tudok késni önhibán kívül.
- Nem tudom na. Volt egy ilyen parám hogy biztos nem jössz mert hülyeség az egész de végül is a gondolat is az. Csak így megfordult a fejemben hogy talán van jobb dolgod is, de örülök hogy nem lett - mosolyodom el, és már fordulok is arra, amerre mennünk kell. Nem sok idő mire befordulunk a sarkon.
- Nem, de majd jól elmondjuk neki és ő előáll a legjobb cuccokkal amik vannak neki, vagy ha nincsenek akkor megszerzi amit szeretnénk - teszem hozzá hiszen nekem is kell pár apróság és úgy számoltam hogy meg is szerzem ezeket a kis kiegészítőket. Végtelen tárhely, valaki adjon nekem végtelen tárhelyet.
- Hát én bővíteni akarom a telefonom egy kicsit. Mert mindig, de tényleg mindig tárhely hiányom van és itt fillérekért lehet szerezni egészen nagyot. Mondjuk nekem most 16 gigás van de legalább egy harmincasat vagy nagyobbat akarok egyenlőre - sétálok ahogy haladunk.
- Meg akarok majd egy kis notebookot is, hogy ne mindig a nagy laptopot cipeljem de még nem tudom milyet. Nyilván valami egyszerűt, hiszen érdemi munkát a lapin csinálnék majd de... jó ha van és legalább... nem cipekedek - válaszolok, ahogy lassan megállok egy üzlet előtt.
- Nézd, ide értünk. Menjünk, mondtam neki hogy este jövünk és szerintem miattunk van még nyitva is - kuncogok ahogy benyitok és előre megyek. Köszönök az ismerősnek és lepacsizunk, aztán bemutatom Noelt is mint legújabb barátomat. Hiszen máris annak tekintem.  


Szeretettel <3
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

Made something new - Noel & Chezzy Empty
TémanyitásTárgy: Re: Made something new - Noel & Chezzy   Made something new - Noel & Chezzy Empty

Vissza az elejére Go down
 

Made something new - Noel & Chezzy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Játéktér :: New York :: Staten Island-