Árnyvadászok

Hasznos dolog a megpróbáltatás, mert olyan, mint a mérges vipera: fogában drága gyógyszert rejteget
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest News
2019
Május
10.
Kikerült egy új Rangfoglaló Olvass tovább >>
2019
Aug
26.
Új moderátort kaptunk! Olvass tovább >>
2019
Okt
13.
Megújult külsővel és belsővel megyünk tovább! Olvass tovább >>
Chatbox
Staff members
Oldalunk

Latest topics


Welcome in the luxury - Noel & Lash Emptyby Nadragulya
Pént. Ápr. 24, 2020 11:26 am

Welcome in the luxury - Noel & Lash Emptyby Kurosawa Haru
Csüt. Ápr. 09, 2020 4:58 pm

Welcome in the luxury - Noel & Lash Emptyby Zyra Rockwood
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:48 am

Welcome in the luxury - Noel & Lash Emptyby Nova Nightingale
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:26 am

Welcome in the luxury - Noel & Lash Emptyby Chantal O'Connor
Szer. Ápr. 08, 2020 11:37 pm

Welcome in the luxury - Noel & Lash Emptyby Sybil Cassie Kane
Szer. Ápr. 08, 2020 11:07 pm

A hónap reagolói
Mutsuki Kaede
Welcome in the luxury - Noel & Lash Bal11Welcome in the luxury - Noel & Lash Kyzyp11Welcome in the luxury - Noel & Lash Jobb11 
Gioia Selvaggio
Welcome in the luxury - Noel & Lash Bal11Welcome in the luxury - Noel & Lash Kyzyp11Welcome in the luxury - Noel & Lash Jobb11 
Kotetsu Madoka
Welcome in the luxury - Noel & Lash Bal11Welcome in the luxury - Noel & Lash Kyzyp11Welcome in the luxury - Noel & Lash Jobb11 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share
 

 Welcome in the luxury - Noel & Lash

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Lash Blackwood


Lash Blackwood


Hozzászólások száma :
4

Welcome in the luxury - Noel & Lash Empty
TémanyitásTárgy: Welcome in the luxury - Noel & Lash   Welcome in the luxury - Noel & Lash EmptyVas. Júl. 09, 2017 1:37 am
Norl

és ©

Lash


A szigeten járok megint, egy kissebb munkából jövök éppen hazafelé, és gondoskodnom kell mindenről. Ethant értő kezekre hagytam erre a fél napra, mert teljesen magára hagyni nem merem. Elég jól ismerem őt, tudom hogy valami bajt keverne még nekem, de megnyugtattak hogy nem történt semmi baj. Így hát ahelyett hogy azonnal felé mennék, tudok tenni egy kis kitérőt is, és meglátogatom a kisöcsém, vagyis hát fogadott kisöcsémet, Noelt. Múltkor hallottam hogy valaki mesélte hogy a kicsi vámpír bátyjának fogadott, de ezt tőle még nem hallottam mondjuk, csak pletyka szinten, azokra meg oda kell figyelni, mert az információ hatalom.
A Cerberosban lépkedek már az alagsorban, hogy megtaláljam a szobáját, és amikor odaérek elé, be is kopogtatok. Egyszerű a megjelenésem, egy kék farmer, szürke felsővel és a kedvenc kockás ingem, meg edzőcipő.(Nagyjából mint a képen.) A hajamban egy napszemüveg, csak a megszokás kedvéért. Türelmesen megvárom míg Noel kiszól, mert hallom hogy bent van. Csak utána nyitom ki és lépek be.
- Szia Noel. Na hogy érzed magad itt a csillogás közepette? - kérdezem tőle ahogy elmosolyodom és már nem zavartatom magam, sokszor elmondta hogy a sátor szélére nyugodtan letelepedhetek.
- Most értem vissza egy munkából, remélem nem bánod hogy beugrottam hozzád - magyarázom meg hogy miért törtem rá csak így.


Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Welcome in the luxury - Noel & Lash Empty
TémanyitásTárgy: Re: Welcome in the luxury - Noel & Lash   Welcome in the luxury - Noel & Lash EmptyVas. Márc. 25, 2018 9:50 pm

Hason fekve a földön jegyzetel, mert asztal és szék vagy az ágy dísznek van, nem használja, mert elkopik véletlenül, hogyne. Már a negyedik könyvet húzza maga elé, de valami még mindig nem stimmel, csak a fejét vakarja. Elhagyott egy részt valamerre. Vagy a könyvet tüntette el, vagy a cetlijét, de az biztos. Felül, körbenéz a sátorban... siralmas.
Mindenhol összegyűrt galacsinok, na ebből találja meg amit keres. Elhúzza a száját, a könyvekkel indít, de jó fél óra múlva sem jár sikerrel, így maradnak a papírok, amiket elkezd széthajtogatni.
Hányszor megfogadta már, hogy szisztematikusan rendezi őket, de hányszor. Nem sikerült. Az alkotás hevében ezt tökéletesen kitörölte a emlékezetéből, így járt.
Próbálja visszapörgetni, hová dobhatta azt amire szüksége van, de csak az irányt tudja belőni, így arra kezdi a tanulmányozást, most viszont nem gyűri vissza a jegyzeteket, hanem szétválogatva teszi le... már ahol még van szabad hely. Közben kopognak, így ki is szól, remélhetőleg az érkező nem rúgja arrébb a galacsinjait.
-Gyere nyugodtan, csak óvatosan.
Amint meglátja Lasht, felvillanyozódik egyből, és ahogy a férfi belép, úgy vetődik elé, mint aki éppen toucdownt hajt végre.
-Ne mozdulj, emeld fel a lábad... ez az, megvaaaan! Bocs, csak kerestem egy jegyzetet.
Úgy fogja a papírt mint valami kincset, és beteszi gyorsan a könyvbe, el ne hagyja megint. Utána vigyorogva ül fel, és úgy néz Lashre.
-Köszi, dehogy bánom, örülök neked. Ülj le nyugodtan, a többi már nem érdekes. Amúgy, mondani szeretnék valamit... remélem, nem akasztalak ki vele. Szóval... mivel téged ismerlek a legrégebb óta, és veled jövök ki a legjobban... megharagszol, ha úgy tekintek rád, mint a bátyámra?
Jókor közli szegénnyel, igaz, nem találkoztak azóta, de másnak simán így emlegette őt. Kicsit izgul, mert ha most Lasht is magára haragítja, az szép baleset lesz. Azért van hely, ahol helyet lehet foglalni, a férfi ne ácsorogjon már a sátor szélén.
Vissza az elejére Go down
 

Welcome in the luxury - Noel & Lash

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Játéktér :: New York :: Staten Island :: Cerberos Luxury Hotel :: Szobák :: Noel szobája-