Árnyvadászok

Hasznos dolog a megpróbáltatás, mert olyan, mint a mérges vipera: fogában drága gyógyszert rejteget
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest News
2019
Május
10.
Kikerült egy új Rangfoglaló Olvass tovább >>
2019
Aug
26.
Új moderátort kaptunk! Olvass tovább >>
2019
Okt
13.
Megújult külsővel és belsővel megyünk tovább! Olvass tovább >>
Chatbox
Staff members
Oldalunk

Latest topics
Szavazás Emptyby Angoulêma Blanc
Pént. Ápr. 24, 2020 1:05 pm

Szavazás Emptyby Nadragulya
Pént. Ápr. 24, 2020 11:26 am

Szavazás Emptyby Kurosawa Haru
Csüt. Ápr. 09, 2020 4:58 pm

Szavazás Emptyby Zyra Rockwood
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:48 am

Szavazás Emptyby Nova Nightingale
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:26 am

Szavazás Emptyby Chantal O'Connor
Szer. Ápr. 08, 2020 11:37 pm

Szavazás Emptyby Sybil Cassie Kane
Szer. Ápr. 08, 2020 11:07 pm


A hónap reagolói
Namikaze Reishi
Szavazás Bal11Szavazás Kyzyp11Szavazás Jobb11 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share
 

 Szavazás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Dorothea Coldstone


Dorothea Coldstone


Hozzászólások száma :
373
Age :
29

Szavazás Empty
TémanyitásTárgy: Szavazás   Szavazás EmptyKedd Aug. 01, 2017 5:12 pm

Kedves mindenki!
Sziasztok gyerekeim!

Nos, egy hónap múlva pontosan másfél évesek leszünk így közösen, éppen ezért köszönetképpen úgy döntöttünk, hogy elkezdjük a szavazások remek szokását, hogy megmutathassátok, kiért rajongtok éppen és melyik játékot szeretitek a legjobban.
Összesen nyolc kategóriában fejezhetitek a tetszéseteket:

 • A nyár et-je: A számodra megkapó vagy legérdekesebb et a nyáron
 • A nyár őrangyala: Aki a játéktéren vagy azon kívül a legtöbb segítséget nyújtotta a játékostársainak
 • A nyár férfi karaktere: Akiben megfogott valami, és a férfi nembe tartozik
 • A nyár női karaktere: Akiben megfogott valami, és a női nem be tartozik
 • A nyár mókamestere: Akinek a játékain és megszólalásain a legnagyobbakat nevettél, vagy a legtöbbször mosolyra fakasztott
 • A nyár legaranyosabb játéka: Sokat awww-ztál valamelyik játékon? Itt nevezheted
 • A nyár legakciódúsabb játéka: Tűkön ülve várod a következő hozzászólást a játékban? Alig várod, mi történik? Jelezd itt! Lehet kiskaliberű játék is, mint egy beszélgetés, vagy egy egész sorsot megfordító esemény
 • A nyár legérzelmesebb játéka: Ha túltengnek a érzelmek a sorok között, akkor itt nyugodtan megemlítheted

Természetesen nem kell mindegyik kategóriában nevezni, de lehet többet is. Mindegyik nevezéshez kérünk viszont indoklást, akár egy rövid mondatban, akár egy hosszabb kifejtésben. Hadd örüljenek azok, akiket neveztél. Augusztus 27-e vasárnap éjfél a határidő, addig mindenki adja le a szavazatát. Ha holtverseny alakulna ki, akkor indítunk egy második kört is, amiben eldöntjük a győzteseket. Ide, ez alá lehet a véleményeket kifejteni.

EDIT:
Meghosszabbítom a határidőt SZEPTEMBER 3.-ÁIG!!! Így talán csatlakoznak még a szavazáshoz és azoknak is eszükbe jut írni, akik elfelejtették vagy nem tették eddig. További jó szavazást!

A staff nevében Thea


A hozzászólást Dorothea Coldstone összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 21, 2017 6:27 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Darryn Yates


Darryn Yates


Hozzászólások száma :
57
Age :
1303

Szavazás Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szavazás   Szavazás EmptyKedd Aug. 01, 2017 8:58 pm

A lista alakul, még 27.-ig. Smile


 • A nyár et-je: Őszintén szólva nagyon trehány vagyok, csak akkor olvasgatok et-t ha valakivel játszani szeretnék, vagy nekem hozzák az illetőt, így jelenleg elfogult vagyok, és Zyra Rockwoodot szeretném jelölni. Mert olyan karaktert sikerült megalkotnia a számomra, aki kellően bonyolult jellem, ahhoz hogy egy igazán öreg vámpír felfigyeljen rá valamiért. Nem beszélve a háttérről, amiből érkezett, nagyon nehéz életet tudhat maga mögött, most pedig hol van? Nagyon előkelő helyen, és mindezek ellenére sikerült megtartania a szerénységét is, azt a lányt mélyen a rétegek alatt, aki valahol mélyen el van temetve benned!
 • A nyár őrangyala: Kaname Kazushi , igen fater! Te! Very Happy Nem csak a karakterem, de én is hozzád futok ha IC nem értek valamit a játékból, vagy a világból azt hiszem.
 • A nyár férfi karaktere:  Ér magamat jelölni? Very Happy Itt a voksomat a példaképemre, az apámra tenném meg,Kaname Kazushi-ra, egyértelmű, hogy számomra ő az abszolúte favorit.  
 • A nyár női karaktere: Lehet kétszer ugyanarra a karakterre szavazni? Zyra Rockwood, a pb-je miatt, imádom! Ha nem, még szétnézek Very Happy *vakegér és lekorlátozódott a tekintete a fekete macska nőig.*
 • A nyár mókamestere: Vitaly Rayt, ő mindig felvidítja és megmozgatja  karimat chaten, szeretek fent lenni ha ő is ott van. Nekem ő a nyár móka mestere Very Happy
  Paris Deveroux azért jelöllek, mert megérdemled, a bátyád szeret, még akkor is ha nem úgy tűnik néha lol!
 • A nyár legaranyosabb játéka: Sokat awww-ztál valamelyik játékon? Itt nevezheted
 • A nyár legakciódúsabb játéka: Tűkön ülve várod a következő hozzászólást a játékban? Alig várod, mi történik? Jelezd itt! Lehet kiskaliberű játék is, mint egy beszélgetés, vagy egy egész sorsot megfordító esemény
 • A nyár legérzelmesebb játéka: Ha túltengnek a érzelmek a sorok között, akkor itt nyugodtan megemlítheted


A hozzászólást Darryn Yates összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Aug. 26, 2017 4:43 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Dorothea Coldstone


Dorothea Coldstone


Hozzászólások száma :
373
Age :
29

Szavazás Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szavazás   Szavazás EmptyHétf. Aug. 21, 2017 6:11 pm

Íme az én listám Very Happy • A nyár et-je:
  Michael: Nem sok angyalunk van, de az ő et-je pontosan olyan, mint egy mintaszerű angyalnak kell lennie. Pontos, csak a megfelelő mennyiségű érzelem van benne, és tökéletesen visszaadja az angyalok jellemét. Éppen ezért ő az első számú jelöltem.
  Jessie Green: Ilyen érdekes felállással ritkán találkozom még a saját nem túl átlagos kompániámon belül is, tehát egy nevezést mindenképpen megér, mert nagyon tetszett, ahogyan röviden összefoglalta, hogy ugyanaz a helyzet mennyire más is lehet a másik nem szempontjából.
  És végül Derek Coldstone: Igen, elfogult vagyok, de amikor olyan hirtelen megérkezett a hirdetésre válaszolva, teljesen mást vártam tőle, így még annál is jobban tetszett, mint mertem remélni. Megkapó, nagyon fiatalos stílusa van, amit nagyon tudok értékelni. Ők hárman a jelöltjeim ebben a kategóriában.
 • A nyár őrangyala: Erre a szerepre azt hiszem Sybil Cassie Kane-t jelölöm, annyi játékost és játékot hozott össze az energiájával, és még a harcitollast is megszelidítette.
 • A nyár férfi karaktere: Itt kénytelen vagyok Darryn Yates-t megjelölni, mert minden karakteres ellenérzésem ellenére el kell ismernem, hogy jó játékos, aktív és a stílusa is megnyerő.
 • A nyár női karaktere: Cornelia Morrigan egyértelműen, nem egy tipikus csinibaba és nem is veszi túl könnyűre magát, az az igazi erős nő, amilyet mindenhol akarok látni és nem fél visszafogni sem az érzelmeit, sem magát, akár a kezét is bemocskolva.
 • A nyár mókamestere:Itt megint több nevezettem van.
  Az első Enzo di Canio, ez még kérdés? Imádom a humorát és a randomsági mindig képes mosolyt csalni az arcomra.
  A második Noel Dessauge, neki olyan cinikus megjegyzései vannak, hogy azokon nevetni is jókat lehet, de a logikája is kikezdhetetlen, szóval a vitákból is ő jön ki győztesen.
  És végül Chezz Princeton, mert ő legcukibb szerencsecsomag a világon, ő már inkább az esős-kelős humorért felel, de azt olyan aranyosan teszi, hogy muszáj itt megemlítenem.
 • A nyár legaranyosabb játéka: Erre a Sybella és Danielle Dance the night away játékát ajánlom, több rétegben is megy a tánc a két karakter között, ahogy egymást kerülgetik és a tényt, hogy szerelmesek a másikba. Abszolút cukiságfaktor.
 • A nyár legakciódúsabb játéka: Megint csak elfogult vagyok, de ide a és az öcsémmel való játékokat írnám, hiszen mindkettő új, sorsfordító kezdetet jelent Thea számára és én már mindkettőnél nagyon várom, hogyan fog alakulni a játék és vele a karakterek kapcsolata.
 • A nyár legérzelmesebb játéka: Most is egy saját játékomat jelölném meg, méghozzá a Rukoval játszott mindekori játékunk, hiszen a két karakter egyenként sem egyszerű eset, pláne nem együtt, de ők ketten kiegészítik egymást és végül talán egymás gyógyulására is szolgálnak.
Vissza az elejére Go down
Sybil Cassie Kane


Sybil Cassie Kane


Hozzászólások száma :
43
Age :
20

Szavazás Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szavazás   Szavazás EmptyPént. Aug. 25, 2017 8:55 pm

Mégmindignemtudjamilegyenigazából mert mindenkit akar mindenhova xD.

A nyár et-je: Hát, lusta dög vagyok, szóval csak azokét olvastam, akikkel játszok, de meleg szívvel ajánlom a harcitollasom, Michael Et-jét erre a posztra.
A nyár őrangyala: Hát ez kétségkívül Enzoka és skizofrén énjei megtiszteltetése, mert Honey-t zaklatni jó és hasznos *-*
A nyár férfi karaktere: Hát ő, szívem szerint felsorolnám az összeset, akivel játszok. Az úgy valid? :'D Mindegyikükkel annyira szeretek játszani, hogy már fényévekkel előrébb is vannak velük terveim.
Darryn, mert komplex és veszélyes, és akkor is az ujjam köré csavarom Very Happy
Enzoka, mert egy tündérbogyó viccgyáros és akarok vele motort szerelni xD
Michael, mert egy faragott kőszobor és ha beledöglök is, de mosolyogni fog rám :'D
A nyár női karaktere: Hát, ha a cukiság is indok, akkor Kyra, mert kicsi a bors, de vörös. Very Happy
A nyár mókamestere: Akinek a játékain és megszólalásain a legnagyobbakat nevettél, vagy a legtöbbször mosolyra fakasztott
A nyár legaranyosabb játéka: Sokat awww-ztál valamelyik játékon? Itt nevezheted
A nyár legakciódúsabb játéka: Tűkön ülve várod a következő hozzászólást a játékban? Alig várod, mi történik? Jelezd itt! Lehet kiskaliberű játék is, mint egy beszélgetés, vagy egy egész sorsot megfordító esemény
A nyár legérzelmesebb játéka: Ha túltengnek a érzelmek a sorok között, akkor itt nyugodtan megemlítheted
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousSzavazás Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szavazás   Szavazás EmptySzomb. Aug. 26, 2017 1:57 am

Én a kísértet, aki itt lopakodik óvatosan, úgy hellyel-közel megpróbálom sikeresen venni a feladatot!  Zavart Nem ígérek sokat, mert túl sok játékot nem kémkedek, meg aztán ahogy mindenkit, engem is a sajátom érdekel, úgyhogy íme:


 • A nyár et-je: Nem szokásom nagyon feldúlni az ET-ket, hogy mindenkit megismerjek, mert tipikusan az a játékos vagyok, aki azok ET-ét olvassa, akikkel játékba kerül, vagy akiken így megakad a szeme, hogy WHAT?! Ki vagy te és miééért érdekelsz engem? Ilyen számomra Michael ((nem is csodálom, hogy előttem is őt jelölgették.)) Egy ideje már kémkedem a játékost, és így, úúúha!
 • A nyár őrangyala: Egyértelműen számomra - na nem ér kiabálni, hogy bunda! - Jace Herondale. Mindig, mindenben, itt, az életben, bármikor, ha a hajam kitépem, ha megpróbálkozok a hátrabukfenccel (és elrontom), ha edzeni kell, vagy lelkizni, ha kávéra szomjazik, vagy én masszázsra... szóval Ő az én angyalom most, és remélem még elég sokáig! - (de azért nem bízd el magad Parám! ~ )
 • A nyár férfi karaktere: Jól van, na most megdobálhattok mindenféle galacsinnal, meg lehet mondani, hogy jellemző, meg stb. Számomra (tényleg van aki nem sejti?) a nyár, a tél, az ősz, és a tavasz férfikaraktere is Magnus Bane lesz. Méghogyha nem is vagyunk túl aktívak ((khm, a játéktéren...)) tessék elhinni, hogy a fickó milyen csodásan ír, mennyire elvarázsol. Meg aztán a chaten is, ha ír nekem pár szót, így oké, eldőltem vízszintesbe és köszönöm, hogy itt lehettem ~ ... Úgyhogy Ő. //te se bízd el magad....//
 • A nyár női karaktere: Akiben megfogott valami, és a női nem be tartozik
 • A nyár mókamestere: Jace Herondale, állandóan szövegeli a magáét és észre sem veszi, hogy a fejem fogom, vagy épp orra esem mellette, vagy az asztalt fejelem meg, mert olyanokat szól el. Úgyhogy Jace, egyértelműen Jace. Abszolút. Az Angyalra, hát ki más?! A játéktéren, az életben, mindenhogyan Ő...
 • A nyár legaranyosabb játéka: Sokat awww-ztál valamelyik játékon? Itt nevezheted
 • A nyár legakciódúsabb játéka: Tűkön ülve várod a következő hozzászólást a játékban? Alig várod, mi történik? Jelezd itt! Lehet kiskaliberű játék is, mint egy beszélgetés, vagy egy egész sorsot megfordító esemény
 • A nyár legérzelmesebb játéka: Ha túltengnek a érzelmek a sorok között, akkor itt nyugodtan megemlítheted
Vissza az elejére Go down
Jace Herondale


Jace Herondale


Hozzászólások száma :
134

Szavazás Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szavazás   Szavazás EmptyVas. Aug. 27, 2017 2:19 am


 • A nyár et-je: Amelia: Rossz vagy éppen jó szokás hogy adminként a legtöbb előtörténetet elolvasom, ami szembejön velem, akkor is ha nem én fogadom el, és ide felsorolhatnám a fél oldalt, de téged kiemellek azért, mert elképesztően hosszú és részletesen kidolgozott történetet hoztál, drámai ívvel, amit nagyon szeretek. Szomorkás múlt és végül a bosszú kiteljesedése, és mindezt könnyű, gördülékeny stílusban, az egész történeted olvastatta magát, és még hosszú oldalakat tudtam volna belőle olvasni.

  Michael: Nos, beállok én is a sorba, hiszen valóban tartalmas, megfogó és angyalhoz méltó leírást kaphattunk tőled, nem fukarkodátál, és valami eszméletlenül átadtad azt az érzést, hogy te angyal vagy és mindig itt őrködsz szép bolygónk felett.

  Camea: Ritkán találkozok ilyen lírai, és szomorkás előtörténettel, nagyon megkapó volt, és az ember szinte teljesen átérezte hogy mi történt, és milyen szomorú állapotban milyen életet élsz most. Líraiságban legalábbis díjnyertes.
 • A nyár őrangyala: Thea kedvesem, ez abszolúte te vagy, mert minden hülyeségemet elviseled, és mindennel tudlak fárasztani és már szinte angyali türelmed van hozzám, ami kell is. Szóval tényleg egy őrangyal vagy számodra. Köszönöm, hogy elviselsz engem hosszú távon is Smile

  Camea: Honey, drága. Neked sem kell a hülyeségemért a szomszédba menned, és itt is megköszönném, hogy hagyod hogy az agyadra menjek mindenféle mániámmal és hülyeségemmel. Smile Imádlak téged is nagyon

  BTW Mindenkit nagyon imádok!


 • A nyár férfi karaktere: Kouji drágám, hiszen nem is te lennél, ha nem emelnélek itt ki! Az a pofátlan szemtelenséged, amivel elvarázsolsz mindenkit, hiszen boszorkánymester is vagy. Mindenesetre, nálam a top one abszolút te vagy drágám! Na meg hát Rukiiiiii

  Darryn, drága kisfiam nem is hagyhatnálak ki, hiszen olyan jól elkaptad az apád által várt karaktert. Kicsit féltem hogy milyen userhez kerül majd a karakter, de nagyon nagyon kellemesen csalódtam, mert tisztességes, összeszedett karakterlappal érkeztél, és egyszerűen imádom ahogyan hozod, szemtelenkedsz vele, és létezel! Hálás vagyok hogy jöttél, és maradj még sokáig itt!

  Rune, te sem maradhatsz ki, lévén egy igazán különleges karaktert hoztál. Még sosem láttam mozgás sérült karaktert, és ez számomra kellemes újdonság volt, na meg mellé a kissé kocka jellem, de totál szexi megjelenés... Megvettél na!
 • A nyár női karaktere: Jessie Green, abszolút te vagy az, mert az ember döntse el hogy most éppen fiú vagy lány. Tündér létedre sem vagy egyszerű, és ez nagyon is tetszett nekem, hogy ebben vagy különleges.

  Narao pedig, hát szintén nem egy egyszerű eset, de éppen ő a jó példa rá, hogy kicsi a bors, de erős. Ennyi önfeláldozás és ennyi szeretet hogy férhet el egy ilyen picike testben? Érthetetlen! De imádom!
 • A nyár mókamestere: Ide abszolút Noelt és Vitaly-t nevezném, mert mindkettőnek van egy sajátos humora. Noel kissé szarkasztikus és logikus megszólalásai nagyon sokszor csaltak már mosolyt az ajkaimra, míg Vitaly esetében inkább a helyzet komikumok adják meg a szavazatomat.
 • A nyár legaranyosabb játéka: Ide nevezném Adam & Sybil játékát, ahogy a hiperaktív kishúg rázuhan a depresszív tesóra, az valami fergeteges, és aranyosan naiv ahogy azt hiszi, minden rendben van.
  Valamint a Danielle Sybella játékot is, mert két kétszáz feletti nő, nem tudja eldönteni mit akar a másiktól, és valahol vicces ahogy szerethetően esetlenkednek egymással hogy most akkor mi legyen.
  Valamint a Richard Paris-t, hiszen Richard az ötezer éve ellenére, igazi apaként viselkedik, és az a gyengédség, ahogy a fiáhpz áll, hát le a kalappal.
 • A nyár legakciódúsabb játéka:  Igazából nem is feltétlen akciódús, de nekem mégis izgalmas a Richard Kaname játék, ahogy kibeszélik hogyan is ölnek meg egy bizonyos méltatlan vámpírt, aki megérdemli a sorsát.
 • A nyár legérzelmesebb játéka:Ide nevezném a Thea & Derek játékot, mert a testvérek nagyon sokáig nem látták egymást, hiszen egymástól gyakorlatilag távol nőttek fel, és itt mindent egymáshoz vágnak.
  Valamint a Thea Ruko játékot emelném ki, hiszen két furcsa egy igazán jó párost alkot, és ahhoz képest hogy mindketten forever alone-nak indultak, szerintem nagyon aranyosak együtt.
  Valamint Alec és Jace játékot jelölném, Alec reakciói miatt hiszen ritkán beszélünk ennyire mélyen és őszintén, de szerintem ez is a maga nemében egy szép érzelmes játék, szóval köszönöm hogy játszod velem Bro!
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousSzavazás Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szavazás   Szavazás EmptyKedd Aug. 29, 2017 8:41 pm

És végül megszületett az én listám is Very Happy
Elöljáróban még annyit szeretnék leszögezni, hogy nem volt olyan egyértelmű a döntés, amilyennek látszik, csak nem akartam mindenkit mindenhol megjelölni és a végén így alakult :")


 • A nyár et-je: Be kell vallanom, hogy nem olvastam minden ET-t, de aki engem kifejezetten megfogott, az Rune Kristofer Eklund. Elvarázsolt a zárkózott, de szerethető karakter összképe, és, hogy mennyire szépen és érzékelhetően bemutatta, milyen radikálisan meg tud változni valaki személyisége egy súlyos fizikai sérülés hatására. Ráadásul a mozgássérült farkas ötlete már önmagában is egyedi és figyelemfelkeltő, nagyon kíváncsi vagyok, mi fog történni vele a későbbiekben.
 • A nyár őrangyala: Egy kicsit (nagyon) talán elcsépelten fog hangzani, de ide Dorothea Coldstone és Jace Herondale az a két személy, akiket jelölni szeretnék. Mindketten nagyon sokat segítettek már nekem, bármilyen apró butasággal fordulhatok hozzájuk, sosem maradok válaszok és segítség nélkül, amiért nagyon hálás vagyok nekik!
 • A nyár férfi karaktere Ebben a kategóriában Darryn Yates a választottam, mert az ő karaktere az utóbbi időben látványosan meghatározóvá vált a csapatban, és egy ilyen áttörést muszáj díjazni.
 • A nyár női karaktere: A lányok közül Amanda Crawly az, akit ki szeretnék emelni. Igaz, hivatalosan még nem játszottunk, de szerintem nagyon érdekes karakter, és a chaten minden alkalommal hoz egy kis izgalmat a napomba, amikor felbukkan és képtelen vagyok elmenni emellett a tény mellett.
 • A nyár mókamestere: Itt két embert szeretnék megemlíteni: Sybil Cassie Kane-t és Noel Dessauge –t. Syb édesen ártatlan humora újra és újra mosolyt csal az arcomra, emellett pedig mindig társra lelek benne, ha csínytevésről van szó. Noelt pedig azt hiszem senkinek sem kell bemutatnom, az ő poénjai páratlanok, és kétség kívül megérdemelné ezt a címet.
 • A nyár legaranyosabb játéka: Rossz leszek és a Wanna train with me? című játékra adom le a voksom, amit Sybbel ketten írunk. A kis táncikálós-ismerkedős jelenet szerintem übercuki, és imádom a két kis bolondot!
 • A nyár legakciódúsabb játéka: Éééés ismét önző döntést hoztam, ezúttal a Darrynnal való játékunk javára. Minden alkalommal alig győzöm kivárni, hogy mi fog történni a következő hozzászólásban, és hogyan fog elrendeződni a két karakter kapcsolata, a jelenlegi fogvatartós helyzet után.
 • A nyár legérzelmesebb játéka: Erre a címre Magnus és Alec Wait című játékát javaslom.  Az érzelmek egyértelműen túltengnek mindkét karakterben, ahogy próbálják rendezni a kapcsolatukat és a másik tudtára adni, hogy milyen fontosak egymásnak, ami egy nagyon szép, vibráló hangulatot ad a szerepnek, és ettől szerintem több mint méltóak a jelölésre.
Vissza az elejére Go down
Dorothea Coldstone


Dorothea Coldstone


Hozzászólások száma :
373
Age :
29

Szavazás Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szavazás   Szavazás EmptyHétf. Szept. 11, 2017 6:15 pm

Kedves mindeki!
Íme, végre megvannak a nyertesek!
Nagyon köszönjük mindenkinek, aki szavazott és időt szánt erre.
Akkor kezdjük is, hiszen mind erre vártunk:

 • A nyár et-je kategória győztese Michael Sokan szavaztatok rá, tehát méltán megérdemelte a győzelmet.
 • A nyár őrangyala holtversenyben Jace és Thea.
 • A nyár férfi karaktere egyértelműen Darryn lett az egész szavazásban a legtöbb szavazattal
 • A női karakterek közül nem sikerült senkinek egynél több szavazatot összeszednie, ezért minden női karakter nyert ebben a kategóriában. Hajrá lányok!
 • A nyár mókamestere Noel és Vitaly lett, mindketten megérdemelten.
 • Legaranyosabb játéknak Sybella és Danielle játékát szavaztátok meg.
 • Richard és Kaname játéka lett a legakciódúsabb az évszakban, amiben Noel teremtőjének megöléséről beszélnek.
 • És végül pedig a legérzelmesebb kategóriában Thea és Ruko játéka nyert.


Mindenkinek még egyszer köszönjük és gratulálunk a győzteseknek!
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

Szavazás Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szavazás   Szavazás Empty

Vissza az elejére Go down
 

Szavazás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Archívum :: Egyéb-