Árnyvadászok

Hasznos dolog a megpróbáltatás, mert olyan, mint a mérges vipera: fogában drága gyógyszert rejteget
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest News
2019
Május
10.
Kikerült egy új Rangfoglaló Olvass tovább >>
2019
Aug
26.
Új moderátort kaptunk! Olvass tovább >>
2019
Okt
13.
Megújult külsővel és belsővel megyünk tovább! Olvass tovább >>
Chatbox
Staff members
Oldalunk

Latest topics
New beginning... - Chero & Minnie Emptyby Angoulêma Blanc
Pént. Ápr. 24, 2020 1:05 pm

New beginning... - Chero & Minnie Emptyby Nadragulya
Pént. Ápr. 24, 2020 11:26 am

New beginning... - Chero & Minnie Emptyby Kurosawa Haru
Csüt. Ápr. 09, 2020 4:58 pm

New beginning... - Chero & Minnie Emptyby Zyra Rockwood
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:48 am

New beginning... - Chero & Minnie Emptyby Nova Nightingale
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:26 am

New beginning... - Chero & Minnie Emptyby Chantal O'Connor
Szer. Ápr. 08, 2020 11:37 pm

New beginning... - Chero & Minnie Emptyby Sybil Cassie Kane
Szer. Ápr. 08, 2020 11:07 pm


A hónap reagolói
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share
 

 New beginning... - Chero & Minnie

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Minerva Cheney


Minerva Cheney


Hozzászólások száma :
16

New beginning... - Chero & Minnie Empty
TémanyitásTárgy: New beginning... - Chero & Minnie   New beginning... - Chero & Minnie EmptySzomb. Okt. 28, 2017 8:45 pm
Chero && Minnie

Újabb hosszú napban nézek elébe, de nem bánom mert szeretem pörögni, és azt is ha zajlik az élet. Nem olyan régen történt a alfa váltás, egészen pontosan pár napja, és már névről arcról nagyjából ismerem azokat akik vele jöttek. Nem ellenségesek és ez máris jó pont, én sem vagyok az. Volt akivel már beszélgettem is pár szónál többet, mert ha már egyszer itt vannak könnyebb velük összebarátkozni, mint utálkozni, az nem is jellemző rám. Nem szeretek haragudni, mert megtanultam hogy nagyon vissza tud rúgni, és elég volt az a bizonyos tapasztalat.
A napom végül is pörgősen telik el, és mire erőt veszek magamon hogy felkeressem az alfát, már erősen estébe fordul a nap, de mégis van valamit amit meg akarok tőle kérdezni, most hogy kiderült, össze akarja kovácsolni a csapatot. Nagyon más elképzelései vannak mint nekünk, de előbb utóbb majd mi is felvesszük az ő tempóját. A galériába megyek hát, és követem a farkasom megérzését, hogy kiszagolja hol van az erősebb nőstény. Végül meg is találom egy kisebb teremben.
- Cheza? Ráérsz most egy kicsit? - kérdezem mert zavarni nem szeretném semmiben, és ki akarom használni hogy most kivételesen egyedül van és nincs vele a fehéres hajú barátnője sem. Nem mintha zavarna, de mégis... kicsit bizalmasabbnak érződik így, és talán fontolóra is veheti a kérdésemet. Most hogy Ambrose meghalt, talán újra lehetne gondolni néhány dolgot, főleg ezzel az új mentalitással amivel érkezett. Ha éppen rám ér, és van ideje akkor beljebb lépek odasétálok mellé.
- Szeretnék kérdezni azaz kérni valamit. Amíg Ambrose volt az alfa, ő az erőre ment rá de te azt mondtad minden farkast értékesnek tartasz szóval... Ő elűzött innen két tagot, mert nem voltak erősek és hasznosak, és szóban ugyan nem, de omegának tekinti őket körülbelül. Rune megsebesült régebben, nem teljes az egyik lába és ezért... El lett küldve, hogy nem hasznos, pedig nagyon jó programozó és emiatt nem lett teljesen kitéve szerintem. A másik egy kölyök, a Preator Lupus vette ki, mielőtt az alfa megölte volna, annyira akarta nevelni a jó önkontrollra. Szóval... Esetleg visszajöhetnének? - pillantok rá fel, mert amíg beszéltem, addig bőszen fixíroztam a cipőm orrát, mintha csak lenne rajta bármi érdekes is. Nem akarom hogy örökre száműzöttként kelljen élniük egy ilyen döntés miatt.
Make It Rain ¦¦ c.Vissza az elejére Go down
Cheza Roah Sails


Cheza Roah Sails


Hozzászólások száma :
59

New beginning... - Chero & Minnie Empty
TémanyitásTárgy: Re: New beginning... - Chero & Minnie   New beginning... - Chero & Minnie EmptyVas. Okt. 29, 2017 5:21 pm

To Minnie ©️
Napok, hetek és hónapok szálltak tova s mégis csak egy pillanat volt, mikor ténylegesen feje tetejére állt az életem, másodízben is. Csak önvédelem, csupán ennyi volt s belecsöppentem egy olyan szerepkörbe, amit sosem akartam igazán. Sőt, semennyire sem akartam. Erre tessék, nesze nekem, mondá a világ és bepaszintott egy alfa szerepébe. Annyira köszi… tényleg… nyaljál sót, bárki is rendelte ezt el. Szóval most itt ülök a galériában, körbevéve magamat papírhalmokkal és igyekszem úrrá lenni a káoszon, ami a nyakamba szakadt. Bár lehet jobban haladnék, ha nem fejelném meg ötpercenként az asztalt hisztizve. Most is éppen a homlokommal gyurmázom a falapot, miközben nyüsszögök és szenvedek igen látványos, ámde csendes módban. Persze farkasom egyből felkapja a fejét, amint megérez egy másikat közeledni, így én magam is összeszedem annyira a gondolataimat és a széttört álmaimat egy nyugis életről, hogy az ne látszódjon a falkának. Majd… majd később megkeresem Siri-t és sírok a vállain. Ahogy szoktam… Most viszont úgy kell csinálnom, mint egy professzionális és komoly alfa, bármit is jelentsen ez, így összekaparva magam az önsajnálatból, igyekszem úgy tenni, mint aki nagyon keres valamit a papírhalmazban. Ez egyébként igaz is, ugyanis a fél karomat odaadnám egy kis LOGIKÁÉRT! Egek, azt a palit puszta látvány alapján is rühelltem, de most már még jobban. Követhetetlen összevisszaság jellemzi a halmokat és még egy valamire való létszám ívet sem találtam. Mármint, olyat, amin _mindenki_ rajta van. Olyan van, ahol csak a kiskedvenc izomagyúak vannak rajta, de nincs igazi névsor… és ez frusztrál. Például tudom, hogy vannak nőstények, a listán mégis max kettőt láttam belőlük, pedig többen vannak. Ekkora hülyeséget! Nem lep meg a nőstény érkezése, aprót biccentek és rámutatok az egyik, éppen nem telepakolt fotelre.
- Persze, gyere csak. Valami M-betűs neve volt… talán Mimi? Ejj, nem vagyok benne biztos, inkább ne forszírozzuk a neveket. Az ujjaimat érdeklődve fonom össze magam előtt, mialatt őt vizslatom s a kommunikációját, melyet még megszólalás előtt sugároz felém. Aprót biccentek a megállapítására, miszerint érzékeltem én is, mennyire erőcentrikus és egocentrikus is volt egyben a megboldogult, de meg kell mondjam, nem sajnálom. Azonban ahogy haladunk a történetszálon, és a nőstény előadja jövetelének okát, a szemöldököm a homlokom közepére szalad fel, de lehet, már a tarkómon kéne keresni, én pedig olyan erővel hőkölök hátra a kijelentéstől, hogy egy tompa csattanás kíséretében hanyatt esek a székkel.
- Hogy mi van?! Tudok csak ennyit nyögi jobbára a plafonnak, majd a kezeimmel kitámasztva tolom fel a felsőtestem és kikukucskálok az asztal mögül.
- Ez… egy vicc, ugye? Nem és nem. Ezt egyszerűen nem veszi be a gyomrom. Csakis ízetlen tréfa lehet, az új alfa megviccelése, vagy mittudomén! Azonban érzem rajta, hogy nem hazudik, komoly, tépelődő vonásai pedig minden kétséget kizárnak. Az agyam meg kezd elszállni. Veszek egy mély levegőt, felkelek, csípőre tett kézzel pedig kifújom.
- Szerintem én most megyek, kiásom, és megölöm mégegyszer. Közlöm a mai tervet, majd az orrnyergem kezdem masszírozni, de csak nem nyugszom. A bennem élő anyáskodó jellem, szinte ordít dühében. A farkasom zaklatottan járkál fel s alá, kölykei vannak egyedül a nagyvilágban! Még akkor is, ha amúgy vajmi kevés közük van hozzájuk. Elősétálok, fenekemmel az asztal szélének dőlök egy sóhajtás közepette.
- Mesélj el kérlek mindent részletesen. Mi okozta azt a sérülést, és mi a helyzet pontosan a kölyökkel? Ki harapta be és mit tett az a barom? Meg… fel tudnád sorolni a falka tagjait…? Egy valamirevaló névsort sem találok…

Hey, Don’t stare at my…!
Music

Vissza az elejére Go down
Minerva Cheney


Minerva Cheney


Hozzászólások száma :
16

New beginning... - Chero & Minnie Empty
TémanyitásTárgy: Re: New beginning... - Chero & Minnie   New beginning... - Chero & Minnie EmptySzomb. Nov. 11, 2017 2:08 am
Minerva & Cheza

Nem tudom még milyen alak is az új falkavezetőnk, de be kell próbálkoznom nála, hátha egy kicsit humánusabb mint az előző vezetőnk. Bár nem voltam éppen olyan rossz nála, de azért jó sem, és nem szeretett különösebben sosem, mert csak nőstény voltam, nem pedig erős hím. Az erőt ő egészen máshogy értelmezte, és azt remélem, Cheza nem úgy fogja. Bemegyek a galériába, hogy beszéljek vele, és meg is találom az egyik szobában. Kicsit bizonytalanul ugyan, de végül odalépek elé, és megemberelem magam. Előadom, hogy miért jöttem és közben várakozón nézek rá hogy vajon mit szól.
A kifakadására csak megrezzenek és biccentek a szavaira.
- Nem, ez sajnos nem egy vicc, ezért is jöttem ide megkérdezni, hogy mi legyen - mosolyodom el bátortalanul, ahogy kék szemeimet ráfüggesztem. Csak adja az ég és az akármi hogy Cheza belátó legyen, és engedje vissza a barátomat és a kölyköt. Utóbbit nem ismerem olyan jól, de azért nem volt igazságos hogy elűzték innen, és jobb lenne megismerni a falkáját. Megállok ahogy közli a tervet.
- Ez sajnos nem lehetséges, de ebben a témában tökéletesen egyet értek veled - mosolyodok el, szomorúan, mert nem tartottam jó ötletnek a dolgot. Figyelem, kissé idegesen ahogy mászkál és kérdezősködni kezd. Jó jelnek könyvelem el a dolgot, és kissé nyugodtabban kezdek el mesélni.
- Rune a neve, és majdnem öt vagy talán hat éve már. Egy démon támadta meg, és nem tudott időben elmenekülni, és levágták a lábát. Ezüstporral kínozták, és így alakváltás után sem nőtt neki vissza. Ambrose persze úgy vélte hogy ezért már nem ér többet semmit és elérte hogy Rune ne akarjon a falkaházban maradni, gyakorlatilag... elüldözte és majdnem omegává tette - magyarázom neki ahogy én is mászkálni kezdek és közben újragondolom az elmúlt évek történéseit. Rune története eléggé szomorú és ha van rá esély, vissza akarom kapni a barátomat. Kedveltem Runet, nagy társasági ember volt és partyállat de a baleset után... Egészen elgondolkozok ezen, és azon kapok észbe hogy a vörös hajú nő kérdőn pillant rám. Megköszörülöm a torkomat és folytatom.
- Zaneről nem sok mindent tudok. Már nem kölyök, de még nem uralja teljesen a farkasát, és Ambrose szent meggyőződése az volt hogyha átváltozásra kényszeríti őt sokszor egymás után, akkor majd változni fog, és erre bíztatta a többieket is. Szerintem te is rájössz kik voltak a leglelkesebbek ebben, míg végül a Preator Lupus lépett közbe. Elvették tőlünk Zanet, és egy boszorkánymester gondjaira bízták. Tudod, a háború ami dúlt, teljesen lerombolta a Preator Lupus intézményét, és mivel még nem rég épült csak újra, nem csak farkasokból áll, hanem vámpírok és boszorkánymesterek is csatlakoztak hozzájuk, ami nem rossz - felelek neki, hogy ő is tudja, hogy mivel áll szemben. A kérésére pedig csak biccentek, és az egyik asztalon heveri listáért nyúlok hogy kik vannak rajta, és én is látom hogy hiányos. Eléggé ami azt illeti.
- Van itt valahol egy toll? - kérdezem, mert ha van akkor kiegészítem. Az egész falkát ismerem, ahogy jó farkashoz méltóan illik, hogy bárkit felhívhassak ha szükségem lenne rá.
Make It Rain ¦¦ c.Vissza az elejére Go down
Cheza Roah Sails


Cheza Roah Sails


Hozzászólások száma :
59

New beginning... - Chero & Minnie Empty
TémanyitásTárgy: Re: New beginning... - Chero & Minnie   New beginning... - Chero & Minnie EmptyVas. Nov. 12, 2017 11:59 pm

To Minnie ©️
Arra ugyan nem számítottam, hogy ma egy falkatag fel fog keresni, arra meg aztán felkészülni sem lehetett volna sehogy, ami eztán következett. Merthogy biza még ha előre tudtam volna mi fog jönni, akkor is hanyatt estem volna a székkel. Ambrose-ról eddig is volt egy sajátos véleményem, de ahogy telnek a napok, ez egyre csak súlyosbodik. Valahol szerencséje annak a tuskónak, hogy még azelőtt öltem meg, hogy ezekről tudomást szereztem volna, mert ha már akkor tudok mindenről, akkor hosszú és fájdalmas halállal ajándékoztam volna meg. szinte szóhoz sem jutok első körben a hallottaktól, de muszáj valahogy félretennem a megrökönyödésemet, és úgy csinálni, mint egy alfa. Vagy legalábbis hasonlóan. Mindenesetre a történetet elborzadva hallgatom. Ilyen esetben a kölyke mellé kellett volna állnia! Milyen hülyeség már ez az erő alapú beosztás. Tipikus gyépés berögződés. Nyitnám a számat, hogy szóljak rá valamit, de csak megrázom vörös tincseimet és inkább gyurmázom tovább az orrnyergem. Hátha ettől múlik az egyre növekvő fejgörcsöm ettől a sok sült zöldségtől. Persze, ez nem ilyen egyszerű s amikor szerencsétlen kö9lyök sorsa kerül terítékre, szinte levegőt sem veszek. Persze, hogyne, egy alfa képes rá, hogy kényszerítse a sajátjait, de milyen áron? Milyen „család” az ilyen? Rettenetes… rettenetes. ez az egy szó kering a fejemben. Meg néhány válogatott káromkodás, de jobb is ha odabent maradnak. Mélylevegőt veszek és lassan kifújom.
- Össze tudnál hozni egy találkozót a sebesült farkassal? Szusszanom ki lassan, a lány vonásait figyelve kérlelőn. Nem akar parancsba adni, hogy hozza ide. Szeretném, ha saját akaratából járulna elém és talán meggyőzhetem arról, hogy semmi sem marad ennyiben. Nem hagyok kint egy kölyköt sem egyedül. Azt nem… azt nem viselném el. Tetszik vagy sem, az alfaváltással együtt, most már az enyémek. Az én kis pelyhes kölykeim. Groteszk momentum, de a zsarnok után itt egy mamafarkas, aki védeni akarja a kölykeit. Kérdés, hagyják-e neki… Siri mindig is emlegette, hogy bármennyire is ódzkodom ettől a szereptől, valahogy mégis mindig sikerült ezzel a túlzó anyai féltéssel és beidegződéssel olyan helyre kerülnöm a falkában, ahol pesztrálhattam a többieket- Magam sem értem mire fel… valahogy furcsán jön mindez a túlzott szexuális étvágyamhoz. Merthogy az is van, ó de még mekkora.
- Azt tudjuk kihez került a kölyök? Bár igazából mindegy, úgyis a Lupus-osokhoz kell mennem a kölyökért, majd ők megmondják hova tették. Nemmm vehetik el a kölykeimet…. Az utolsó mondatot fogcsikorgatva morgom, farkasom pedig egyetértően vizslatja gyilkos szemekkel az ajtólapot.
- Mit mondtak, meddig veszik ki?Legalább a városban van még? Ó igen, persze, itt van. Veszem észre magam, és hogy kérdést intézett felém, így a kis vékony fekete tollamat adom oda neki, hiszen már kapásból ez a két farkas sem szerepel a listán… meg még sokan mások sem, így némiképp érdeklődve lesekszem a válla felett, s szörnyülködnék én, mennyi név került még oda… de ezek után már nem tudok.
- Köszönöm, ez sokat segít. Megkérhetlek valamire, mint ittenit, akit ismernek a többiek?

Hey, Don’t stare at my…!
Music

Vissza az elejére Go down
Minerva Cheney


Minerva Cheney


Hozzászólások száma :
16

New beginning... - Chero & Minnie Empty
TémanyitásTárgy: Re: New beginning... - Chero & Minnie   New beginning... - Chero & Minnie EmptySzomb. Márc. 17, 2018 6:43 pm
Cheza & Minerva

Valahol kellemes meglepetésként ér hogy ennyire normális, bár még nem merem lekopogni, de már az is valami hogy nem dobott ki, hanem időt szakít rám és így kicsit én is bátrabban merek megszólalni. Ambrose párszor engem is elvert amikor beleszóltam, hogy valamit nem kellene, így a legtöbbször csak a háta mögött mentem és segítettem valakinek. Ha már csak ez megszűnik, máris sokkal jobb hely lesz a falka. Már csak a barátomat szeretném visszakapni, aki nem tehet róla hogy megtámadták, és túlerőben voltak. Nyomorult démonok, remélem elpusztultak már, akik ezt tették, és az árnyvadászok megsemmisítették a földi létüket is.
- Persze, tudom hol lakik és valahol még talán a száma is megvan - gondolkkozom el egy reménykedő mosollyal. Jessica szokta mindig mondogatni hogy jól áll nekem a jókedv, de Ambrose mellett művészet volt megőrizni. Kezdett nagyon elegem lenni a tesztoszteronjaitól.
- Ambrose elvileg tudta. A bronxi főboszorkányhoz került, neki elég ereje van hogy visszafogjon egy átváltozni készülő kölyköt is. Nem emlékszem mi a neve. A Lupusról viszont hallottam, elég jól marketingelik magukat alvilági körökben és sokan csatlakoztak is hozzájuk már háború után - válaszolok, ahogy elveszem a vékony fekete tollat és egy szabad asztlsarkot keresek, ahol írni kezdek. Felsorolok mindenkit, többek között Rune és Zane neve is odakerül. A fél lapot telekörmölöm dőlt kissé hosszúkás betűimmel.
- Remélem eltudod majd olvasni. A fiúk szerint már túl szépen írok és azért olvashatatlan - mosolyodom el.
- Miről lenne szó? - kérdezem, hiszen ha a falka érdekét szolgálja, akkor szívesen. Nekem is fontos a családom, hiszen már csak ez van, az igazi már... hát eltelt pár év. Megrázom a fejem, hogy elűzzem a keserű emléket.
Make It Rain ¦¦ c.Vissza az elejére Go down
Cheza Roah Sails


Cheza Roah Sails


Hozzászólások száma :
59

New beginning... - Chero & Minnie Empty
TémanyitásTárgy: Re: New beginning... - Chero & Minnie   New beginning... - Chero & Minnie EmptyVas. Márc. 18, 2018 3:30 pm

To Minnie ©️
Ettől az egésztől kezd egyre mélyebb fejfájásom lenni. Hát kellett ez nekem? Nem, persze, hogy nem, de ez van. Ezt dobta a gép, sajnos vagy sem. Azonban, valahol legbelül, túl minden hisztimen és dacon túl... valahol azért megnyugvással tölt el, hogy lett egy helyünk a világban, még ha most egy kicsit instabil is átmenetileg. Ki tudja, talán mindennek így kellett lennie és talán itt is akadnak olyan hímek, akikkel tudok mit kezdeni. No, szigorúan csak a testiségben kimerülve. Kell a halálnak itt pár, meg ilyen baromságok. Csak a baj van az egésszel.
- Remek, akkor kérlek vedd fel vele a kapcsolatot és mondd meg neki, hogy szeretnék vele találkozni. MAsszírozom meg egy kicsit az orrnyergem, mert előre sejtem, nem lesz sétagalopp. Meggyőzni valami olyasmiről, amit csak akkor hisz el a farkas, ha átéli. Viszont ahhoz, hogy átélhesse, először hinnie kell benne, hogy történhet úgy is és ebben ez a nehéz. Elzavarták, már-már kitagadták egy sérülés miatt, most pedig én hiába mondom, hogy jöjjön vissza, jöjjön haza, valószínűleg képtelen erre a helyre úgy gondolni már. Ambrose végét látva pedig valahol meg is értem. Már csak azt kell felfognia, hogy annak vége, hogy már én vagyok itt és én a legcsekélyebb mértékben sem vagyok ő. Kérdés, valaha is megfogják-e érteni.
- Rendben, ezek alapján el tudok indulni, meg még úgyis megyek az Intézethez is. Talán ők tudnak mást is. Mondom, miközben a papírhalmokat pakolgatva keresem azt a fecnit, ahol láttam annak a címét is... de ekkora fejetlenségben nem csoda talán, ha már most, így két perccel a megtalálása után megint elvesztettem. Játszom a gondolattal, hogy felgyújtok mindent és tiszta lappal kezdünk. Csak mondjuk a tulajdonlapot azért még se kéne, de még azt se láttam sehol. Franc essen a kupis hímekbe már.
- Köszönöm, ez nagy segítség. Borzongok meg egy pillanatra, hogy mennyivel több név van rajta, mint eddig. Miért? Miért nem vette őket farkasszámba? Miért működnek ilyen ostobán a fiatalabb nemzedékek? Hol vannak a régi, igazi farkas értékek? Az erő, semmit sem ér család nélkül. Hát senki sem tanítja ezt nekik?
- Jelenleg az én személyem még furcsa nekik. Idő lesz, mire mernek hozzám jönni. Szeretném, ha addig te lennél a kapocs köztünk. Jövő héten szeretném elkezdeni a ház tatarozását. Meg kellene kérdezni a falkatagokat, mire van szükségük, milyen színeket szeretnének látni, milyen bútorokat. Ezekről kellene egy lista, hogy elkezdhessük a bevásárlást. Plusz... jó volna tudni azt is, hogy ki milyen szinten áll. Mihez ért, milyen ház körüli feladatokra lehet őket beosztani. Plusz azt is szeretném tudni, hogy kinek van még szüksége mentorra. Megtennéd ezt nekem?
Emelem fel rá a tekintetem s várakozón figyelek. Direkt nem utasítok. Nem szoktam... csak akkor ha veszélyben vagyunk, akkor igen, de akkor mindenki érdeke, hogy szót fogadjanak. ez azonban nem olyan helyzet.

Hey, Don’t stare at my…!
Music

Vissza az elejére Go down
Minerva Cheney


Minerva Cheney


Hozzászólások száma :
16

New beginning... - Chero & Minnie Empty
TémanyitásTárgy: Re: New beginning... - Chero & Minnie   New beginning... - Chero & Minnie EmptyPént. Okt. 05, 2018 7:07 pm
Cheza & Minerva

Valahol azért megnyugtató, hogy nem egy újabb pszichopatát kaptunk, mint amilyenné Ambrose kezdett el válni, hiszen lássuk be nem volt mindig ilyen, de valami elkattant nála, és nem bánom hogy vége lett bár én biztos nem tettem volna meg. Erősnek számítok, de mégsem olyan dominánsnak akivel számolni kell, és még több száz év kellett voln hogy elég erőm legyen, addig meg jó eséllyel saját magától is elpusztult volna.
Mindenesetre úgy látom hogy Cheza vevő a mondanivalómra és nem is hagyom sokat gondolkozni, már mondom is amit tudok bár sok mindent nem, az igaz. Rune akkor nagyon magába fordult, és még mindig kissé harapós.
- Persze, felhívom majd. Bár ne várj csodát kérlek, Ambrose azért elég keményen elüldözte innen, és gyanakodni fog. Tudod Rune azelőtt nagy partiarc volt, imádtam ahogy bulizni tudott, és olyan bulit csinált bárhol hogy egy hivatásos se jobbat - mosolyodom el felidézve pár kellemes emléket, hiszen erős hímnek ismertem meg. Nem kimagaslóan, de nem is kellett félteni, és a csajok is döglöttek utána, meg hát mások is.
- Nagyon megviselte ami a lábával történt, és hogy nem kapott támogatást a falkától, ezt nem fogja könnyen lenyelni. Hiába jártam el hozzá, az első.... hetekben totál kicsukott. Aztán jutottam nagy nehezen át a pajzson de nem nevezném a legjobbnak a kapcsolatunk pedig nagyon igyekszem kicsit felrázni és mindig... vagyis hát általában tőlem tudja a híreket és ő osztja tovább Zane felé is - sóhajtok fel, ahogy hátrasimítom a hajam és gondterhelt kis ránc jelenik meg a homlokom közepén. Nagyon nem szívlelem az igazságtalanságot, márpedig ez mindkét farkassal szemben az, de holtan nem sokat érek, így nem sokat kapálózhattam. Most, hogy van szavam, fel is szólalok.
- Ők biztosan. Azt hallottam hogy a Preatorok elég laza jó arcok, és lelkiismeretesek, de még sosem találkoztam velük igazán. Volt valahol egy jegyzete Ambrosenek de csak annyi maradt meg hogy a Bronxi fővarázslóhoz került, a nevére nem emlékszem. Magnus vagy Mystral tudják, ők is fővarázslók - jut eszembe, hiszen az árnyvilág elég kicsi, és ismerjük egymást. Legalábbis a vezetőket többnyire igen.
- Ennyi. Mindenki rajta van de telefonszámot nem tudok mindenkihez mondani csak egy két taghoz akivel tartom a kapcsolatot amúgy is - pillantok rá ahogy odaadom a teleírt lapot a tollal. Legalább már nem volt hiábavaló hogy idejöttem, és a kérésre felhúzom kissé a szemöldököm. Kíváncsi vagyok hogy mit akar kérni de nem igazán lep meg.
- Jelenleg nekem is furcsa vagy. Meg azok is akik veled jöttek. Más mint ami eddig volt, így kérlek téged vagy titeket is, legyetek egy kis türelemmel felénk, és ne egyszerre próbáljatok ránk zúdulni. Igazából egy kis szervezéssel megoldható minden - gondolkozok el, de nem vagyok ellenséges, inkább gyakorlatias és máris a lehetséges megoldásokon töröm a fejem.
- Jó, megpróbálom. Majd írok egy listát hogy ki mivel foglalkozik és akkor jobban át láthatod majd hogy kit mire lehet befogni mert senki nem kerüli a munkát, még... hát az a három sem - jegyzem meg és megperdülök. Máris, mennyi dolgom lett hirtelen. Imádni fogom, de legeslegelőször fel kell hívnom Rune-t. Jó lenne ha ő is vissza vissza járna, bár sejtem hogy nem fog visszaköltözni egyhamar de mégis...
- Cheza.... én... igazán köszönöm hogy esélyt adsz nekik - pillantok végül vissza, kék szemeimben némi öröm és hála csillan, de nem fogok sírni! Én olyasmit sosem teszek. Na jó azért az If I stay rendesen megbőgetett, de az mááááás.
Make It Rain ¦¦ c.Vissza az elejére Go down
Cheza Roah Sails


Cheza Roah Sails


Hozzászólások száma :
59

New beginning... - Chero & Minnie Empty
TémanyitásTárgy: Re: New beginning... - Chero & Minnie   New beginning... - Chero & Minnie EmptyKedd Okt. 23, 2018 6:59 pm

To Minnie ©️
Nem is igen tudom, hogy mit kellene a falkától elvárnom s hogy ők mit akarnak majd tőlem elvárni. Kész abszurd a helyzet, egy lehetetlen komédia, ahol egyikünk se akarta a dolgot, csak így alakult. Mondjuk abban nem vagyok biztos, hogy ők ne akarták volna a változást, ellenben velünk sem tudnak mit kezdeni, patthelyzet.
- Ó te jó ég... hát akkor ez remek lesz... Dőlök hátra a székben kedvetlen, elvégre győzz meg valakit, aki nem akar meggyőződni. Remek, mondhatom remek. Ez a fasz elcseszte az egész falkát, és nekem kéne helyrerántani valahogy. De mégis hogy? Na hát erre senki sem adna receptet.
- Nem tudok ígérni semmit sem.. a hallottak alapján teljesen elvesztette a hitét a falkája iránt és nem vagyok hajlandó olyan eszközöket bevetni, amivel az a tetű élt. Az ajtó nyitva áll előtte, de ha nem hajlandó átlépni, akkor nem vonszolhatom át rajta. Pillantok rá a lányra, mert érzem, hogy tőlem várja a fiúk hazaszállítását.  Az viszont tény, hogy valószínűleg inkább meghalnának, mintsem újra idetartozzanak. Gyűlölöm a gondolatát is annak, hogy a falka ne egy helyen éljen, de ez a csipetcsapat egy megviselt, bántalmazott kölykök gyülekezete. Ha nem fogadja el, ha nem hajlandó felfogni, hogy én nem Ambrose vagyok, akkor ennyi a mennyi. Megtehetném, hogy erővel vonszolom őket ide, de akkor meg mivel lennék másabb, mint az a pszichopata? Semmivel se.
- Nem tudom mennyi esély van rá, hogy ezek után elfogadjanak. Mondom csendesen, mialatt felkelek és az ablakhoz sétálva a párkányra ülök féloldalasan. Talán ez lesz életem legnagyobb kihívása és minden jel arra utal, hogy könnyen belebukhatok.
- Köszönöm, ez roppant hasznos lista.
Biccentek felé, miután letette az asztalomra, majd később átnézem. Le is tépem a cigiszagű függönyt, bassza az orrom, fintorgok is rá., megy a kukába.
- Hidd el, nekem is furcsák vagytok azzal, hogy fogalmatok sincs az igazi falkaéletről. Sóhajtok halkan, elvégre, nem fér a fejembe miért nem ez az első, amit megtanulnak a farkasok. A záró szavaira csak mosolyogva fordulok felé.
- Csak akkor köszönd meg, ha sikerül is elérni valamit... a listát várom, de nem tegnapra kérem. Amikor időd engedi. Most pedig... visszaásom magam a szemétdombba... Mutatok a vállam fölött hátra a papírhalmokra. ezen a káoszon még én se látok át, muszáj szortírozni. Biccentve engedem el őt, most már tudja, hogy itt fog megtalálni ha kellek, plusz a hatalmam érződik egyébként is, így ha nem teljesen analfabéta hozzá egy farkas, hát megtalál. Mert akarom, hogy megtaláljanak, ha szükségük van rám.

Hey, Don’t stare at my…!
Köszöntem Smile
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

New beginning... - Chero & Minnie Empty
TémanyitásTárgy: Re: New beginning... - Chero & Minnie   New beginning... - Chero & Minnie Empty

Vissza az elejére Go down
 

New beginning... - Chero & Minnie

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Játéktér :: New York :: Gallery of Graffiti-