Árnyvadászok

Hasznos dolog a megpróbáltatás, mert olyan, mint a mérges vipera: fogában drága gyógyszert rejteget
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest News
2019
Május
10.
Kikerült egy új Rangfoglaló Olvass tovább >>
2019
Aug
26.
Új moderátort kaptunk! Olvass tovább >>
2019
Okt
13.
Megújult külsővel és belsővel megyünk tovább! Olvass tovább >>
Chatbox
Staff members
Oldalunk

Latest topics
Who the hell are you?! - Mark & Keith Emptyby Angoulêma Blanc
Pént. Ápr. 24, 2020 1:05 pm

Who the hell are you?! - Mark & Keith Emptyby Nadragulya
Pént. Ápr. 24, 2020 11:26 am

Who the hell are you?! - Mark & Keith Emptyby Kurosawa Haru
Csüt. Ápr. 09, 2020 4:58 pm

Who the hell are you?! - Mark & Keith Emptyby Zyra Rockwood
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:48 am

Who the hell are you?! - Mark & Keith Emptyby Nova Nightingale
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:26 am

Who the hell are you?! - Mark & Keith Emptyby Chantal O'Connor
Szer. Ápr. 08, 2020 11:37 pm

Who the hell are you?! - Mark & Keith Emptyby Sybil Cassie Kane
Szer. Ápr. 08, 2020 11:07 pm


A hónap reagolói
Namikaze Reishi
Who the hell are you?! - Mark & Keith Bal11Who the hell are you?! - Mark & Keith Kyzyp11Who the hell are you?! - Mark & Keith Jobb11 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share
 

 Who the hell are you?! - Mark & Keith

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Keith Crosseria


Keith Crosseria


Hozzászólások száma :
25

Who the hell are you?! - Mark & Keith Empty
TémanyitásTárgy: Who the hell are you?! - Mark & Keith    Who the hell are you?! - Mark & Keith EmptyKedd Nov. 14, 2017 2:28 amMark & Keith

Farkas farkas ki a házból...
Későre jár már az idő, lassan inkább hajnal lesz már mintsem éjszaka, és én cél nélkül kószálok a városban, hogy valamivel elüssem az időmet, mert álmos nem vagyok és amúgy se nagyon alszom öt hat óránál többet. Egyszerűen nem tudok. Teljesen ki vagyok megint saját magamtól, és teljes harci díszemben járom az utakat és mélyen remélem hogy Norman is mélyen alszik és nem épp engem akar begyűjteni megint, mint már párszor megtette, mielőtt a kollegái vittek volna be. Menet közben kaparom elő a cigis dobozom a gatyám zsebéből, és gyújtok rá. Szaggatott nadrágomból kikandikál itt ott a bőröm, de ellensúlyozza a magas szárú hamis bakancsom, és az oldalamról lelógó láncok. Két széles övet viselek keresztben és egy színes szaggatott pólót meg egy dzsekit. A hajam féloldalasan belőve, és a szemem van kihúzva inkább. A piercingek miatt is ijesztőnek tűnhetek, és a magabiztos viselkedésem is rátesz még egy lapáttal. A cigi megpihen a szám szélén, ahogy zsebre tett kezekkel haladok egy közeli játszótér felé, ahol sokszor szoktak üldögélni, és az egyik hintába telepszem. Lustán meglököm magam és elmerengek egy kicsit a közelmúlton. Az utóbbi egy hónap elég balhésan telt, és szinte mindent rám akartak lőcsölni, még azt is amit nem én követtem el. Nem egyszer töltöttem az éjszakát a yardon, aztán két napig lábadoztam olyan maflásokat kapta az alfámtól. Vissza kell fognom magam, és beletúrok a hajamba ahogy kicsit hintáztatom magam, és már a második szálat szívom, mikor ismerős szagot érzek meg. Farkas szag, de nem a falkáé, és remek alkalom ez hogy belekössek valakibe és levezessem a feszültséget. Érzékelésem szerint egy hím és nem sokkal idősebb nálam, talán a harci tapasztalatom még több is lehet mint neki ha szerencsém van.
- Na gyere csak... - mormolom magam elé, remélve hogy erre jön, és megadja nekem az apropót. Feszült vagyok, és azt se bánom ha kicsit elgyepálnak, csak eresszem ki a gőzt. A játszótér széle felől közeledik, és a sötétben is látom. Magas, de nem magasabb nálam, és sokkal konszolidáltabb. Cöh, ki a fene ez a tag? Nem jó jel ez neki. Rá is morranok.
- Te nem vagy idevalósi, mit keresel itt? Válaszolj a pokolba is! - morranok rá, felkelve a hintából. Mint minden farkas én is védem a területet és dél queens a mienk, és ez még nagyon is falkaterület, nincs itt senkinek keresnivalója. Ezért a balhéért tuti nem fognak elővenni.


••
Vissza az elejére Go down
Mark S. Crawley


Mark S. Crawley


Hozzászólások száma :
14

Who the hell are you?! - Mark & Keith Empty
TémanyitásTárgy: Re: Who the hell are you?! - Mark & Keith    Who the hell are you?! - Mark & Keith EmptyCsüt. Nov. 16, 2017 10:15 pm

Hosszú és fárasztó napom volt, vagyis éjszakám. Szeretem ezt a bár-szerű helyet, ahol elkezdtem dolgozni, de már régen éjszakáztam ennyit egymás után és még hozzá kell szoknom a hajnali lefekvésekhez és késő reggeli kelésekhez. Ráadásul ma néhány tuskó is megtalálta a helyet és inkább nézték alkoholos szemüvegükön át romkocsmának, mint bárnak. Az a viselkedés nálunk nem elfogadható és olykor-olykor besegítek az ilyen alakok kipaterolásában, ahogyan ez ma is történt. Nem volt egyszerű.
Fáradt vagyok, nem is kicsit, de a fejem annyira tele van gondolatokkal, hogy képtelen lennék máris aludni térni. Egy kis kitérő sétára indulok...
Két napja már, hogy Normannal beszéltem. -Keith... -suttogom magam elé halkan öcsém nevét ízlelgetve. Nehezen hittem el Normannak, hogy mi tényleg vérrokonok vagyunk, el sem mertem neki mondani, hogy miféle szerzetté váltam az évek során. Majd talán idővel. Azt is alig tudtam feldolgozni, hogy talán tényleg van egy öcsém. Van családom....
Bármennyire is erre a pillanatra vártam, még nem volt merszem felkeresni öcsém és beszélni vele. Azt kértem Normantól, hogy ne szóljon neki semmiről, én szeretném majd valahogy elmondani neki.
Magamba süllyedve haladok el egy játszótér mellett, amikor éles, morgó hang üti meg a fülem. Jelenleg azt sem tudom, hogy hol vagyok, alig ismerem még a várost...
-Nyugalom Nagyfiú! - állok meg hirtelen és felmérem, hogy kivel is van dolgom. Annyira bele voltam mélyedve a gondolataimba, hogy fel sem tűnt a farkasszag és hogy egy falkaterületre tévedtem be.
-Csak elkeveredtem. - nem teljesen igaz, mert azért hazatalálok még innen, de tényleg nem figyeltem, hogy merre bandukolok.
A srác fiatalabbnak tűnik nálam és züllöttebbnek. Remélem egyedül van és nem fog az egész falka hirtelen előugrani a bokrok mögül. Én még alig pár éve vagyok farkas, kevés a tapasztalom, nem szívesen keveredek balhéba.
-Még új vagyok New Yorkban. De egyedül vagyok, nincs falkám. Nincs mitől tartanod. - próbálok magyarázkodni, amíg ő a közelembe nem ér, mert nagyon úgy tűnik, hogy esze ágában sincs inkább mást csesztetni vagy mással foglalkozni.
Vissza az elejére Go down
Keith Crosseria


Keith Crosseria


Hozzászólások száma :
25

Who the hell are you?! - Mark & Keith Empty
TémanyitásTárgy: Re: Who the hell are you?! - Mark & Keith    Who the hell are you?! - Mark & Keith EmptyPént. Jan. 19, 2018 10:33 pmMark & Keith

Farkas farkas ki a házból...
Pokoli kedvem van és szinte várom hogy valaki belém kössön, de ilyen bezzeg senki nem képes errejárni, és keresni a balhét, hogy kicsit levezethessem a feszültségem. Hát hol vanank a suhanc huligánok mint jómagam is?! Rosszkedvűen lököm meg magam a hintában, és szinte megörülök ahogy idegen szagot hoz a szél, méghozzá farkasét. Kóborét. Szinte elvigyorodom a váratlan szerencsémen, hogy nem kell kerenem a bajt, hanem az megint csak megtalál engem, és nem is habozok beszólni neki. Ha nyámnyila akkor már a puszta megjelenésem elriasztja, de remélem azért kemény az ökle.
Kilépek a hinta alól, és közelebb sétálok hozzá, hogy lássam kivel sodort össze a kósza szél. Hm, talán nem magasabb és csak pár kilóval lehet nehezebb, de alkatilag arányosnak nevezném. Bár szőke, és ez a szőke nem érdekel a legkevésbé sem.
- Csak úgy elkeveredtél mi? Már utcák óta a falka területét sérted, szerinted ide elég az "elkeveredtem" kifogás? - teszem fel a kérdést kihívóan, és hagyom hadd mérjen végig és szinte már várom az elítélő pillantást hogy legyen okom nekimenni.
~Adj rá okot, adj rá okot és esküszöm megbánom még én is...~ Fohászkodom.
- Na és annyira vadiúj hogy nem volt időd egy falkát sem értesíteni? A kóborokat nem szeretjük, sem mi sem a másik kettő. Nekem nincs is, neked van mitől... - vigyorodom el szélesen, ahogy közelebb lépek, és kihívóan állok meg előtte. Provokálom, érezhetően, a farkasom is acsarkodik de valahogy mégis... kellemetlen érzés borzolódik át bennem, mintha nem lenne teljesen idegen a farkasa. Elnyomom a késztetést, és inkább a balhéra, harcra készülök, mert nem engedem csak úgy el innen. Arra ne is számítson.


••
Vissza az elejére Go down
Mark S. Crawley


Mark S. Crawley


Hozzászólások száma :
14

Who the hell are you?! - Mark & Keith Empty
TémanyitásTárgy: Re: Who the hell are you?! - Mark & Keith    Who the hell are you?! - Mark & Keith EmptySzomb. Márc. 10, 2018 9:04 pm

A kölyök nem csillapodik, teljesen mindegy, hogy mit mondok neki. Nyilvánvalóan a falkája bajkeverője. Nálunk is volt egy ilyen súlyos eset, képtelenség volt megfékezni. Nála nem hatott semmilyen észérv, csak egy családtagja tudott beszélni a fejével. De természetesen az sem tartott tovább 24 óránál.
Egy helyben állok, amíg közelít, de aztán megpróbálok tartani tőle egy bizonyos távolságot. Nem tartok tőle. Fiatal a farkasom, de nem reménytelen és emberi testem izmai sem gumicukorból vannak. Nem vágyom harcra, megpróbálom elkerülni, de azért felkészülök minden eshetőségre.
-Ide figyelj Borzas! Nem akarok bajt! - szólalok meg azután, hogy a nagyszájú végre levegőt vett és egy percre befejezte a vagdalkozást. Nagyon türelmes farkasember vagyok, de azért nálam is megvannak a határok. Előbb vagy utóbb ki tudja húzni a gyufát. De még tartom magam... ahogyan az egészséges távolságot is tőle.
-Mi bajod van? Nem kaptad meg a plüssmackódat estére? - egy kicsit azért jó hergelni, mert ezzel tovább bent tudom tartani a saját farkasom. Igazából csak kicsúszott a számon, de amint kimondtam már tudtam, hogy annyira nem volt jó ötlet. De olyan idegesítőek az ilyen oktalanul vicsorogva pattogó csivavák.
-Ha ennyire apuci kicsi fia vagy és minden áron el akarod nyerni a büszkeségét azzal, hogy 24 órában a területet őrzöd, akkor hívd ide. Hívd ide az alfád! Szólok neki, hogy itt vagyok! És egyúttal lenne is megbeszélnivalóm vele... - valami furcsa érzés áraszt el és ez ingerültebbé tesz a szokottnál, de nem foglalkozom vele. Továbbra is igyekszem valamelyest távolabb maradni a veszettnek tűnő farkastól.
-Keith Crosseira-t keresem. Miatta jöttem New York-ba. - bököm ki egy apró sóhajjal. Végül is mindegy, hogy ő mondja meg itt van-e vagy az alfa.
Le nem veszem a szemem a fiúról, figyelem minden reakcióját. Ha ő nem segít, akkor úgyis beszélnem kell majd az alfákkal.
Vissza az elejére Go down
Keith Crosseria


Keith Crosseria


Hozzászólások száma :
25

Who the hell are you?! - Mark & Keith Empty
TémanyitásTárgy: Re: Who the hell are you?! - Mark & Keith    Who the hell are you?! - Mark & Keith EmptyVas. Május 13, 2018 9:02 pmMark & Keith

Farkas farkas ki a házból...

Nem is számítottam arra hogy valaki idegen járhat erre, de most éppenséggel kapóra is jön. Általában pont leszarnám hogy kikerül vagy sem, de most nem bírom ki hogy ne kössek bele, kell a levezetés, mert nehéz időszak áll mögöttem és a falkában is volt némi vitám, és két nap lábadozásom Nicó után, de végül is... Valahol érthető is hogy rendet akar. Csak hogy számomra végtelenül unalmas és nem akarok felelősségteljes harcos lenni, már csak azért sem, mert ő akarja.
A farkasom is ingerült, és ahogy kijelenti hogy nem akar bajt szélesen elvigyorodom.
- Lehet hogy te nem, de én igen! - és ebből nem engedek. Eleresztem a gyeplőt, és hagyom hogy átszivárogjon a farkasom a tartásomba és készen állok a harcra ha szükséges, mert nem fogom csak úgy elengedni. A szavaival is csak azt éri el hogy nem fogja megúszni pár ütésnél alább.
- Közöd hozzá szöszikém? - be kell vallanom valahol pont nem érdekel mit mond, de az hogy mondja azt jelenti hogy ő sem hátrál meg a balhé elől és nekem nem is kell ennél több. Egyszerűen csak a megfelelő pillanatra várok hogy kijátszam az ütésváltást.
- Oh az alfám elfoglalt, és nem vagyunk a legfelhőtlenebb viszonyban ami azt illeti. Bár ismerem a fiát, jó arc a kölyök - teszem hozzá és közelebb lépek, fenyegetően borostyánba forduló tekintettel, amit nem láthat a lencséim miatt, de a farkas már ott van körülöttem de a szavai meglassítanak és megtorpanok.
- És mégis mi a fszt akarsz te tőlem?! - kérdezem félrebillentett fejjel, mert ezer százalék hogy nem ismerem és én ott nőttem fel, nem szerezhettem ellenséget akárhonnan is jött ez a csávó. Gyanakodva nézem végig ismét, de... semmi. A kíváncsiságom körülbelül akkora mint az agresszióm és hagyom hogy megmagyarázza. Vagy kiverem belőle. Igen, ezt fogo mtenni h nem szólal meg.


••
Vissza az elejére Go down
Mark S. Crawley


Mark S. Crawley


Hozzászólások száma :
14

Who the hell are you?! - Mark & Keith Empty
TémanyitásTárgy: Re: Who the hell are you?! - Mark & Keith    Who the hell are you?! - Mark & Keith EmptyKedd Május 22, 2018 7:02 pm

Inkább csak értetlenül állok az igencsak hülye helyzet kellős közepén, minthogy ingerült legyek. Természetesen jó úton halad a srác, hogy felcsessze az én agyamat is, de még mindig inkább csak kérdőjelek ugrándoznak a fejem körül és nem azon agyalok, hogy hogyan fejezzem le.
-Gratulálok... - válaszolom csak röviden, mert azzal úgysem lehet mit kezdeni, aki balhézni akar. Tulajdonképpen miért jó valakinek balhét generálni? Nem volt gyerekszobája? Nekem sem éppen ideális volt a gyerekszobám, de nem kötekednek úton útfélen. Igyekszem most is visszafogni a farkasom.
-Elég nagy közöm van hozzá Te Lángelme, hiszen éppen velem kötekedsz, úgy hogy okod sincs rá! - no jó, azért most már kezd felmenni bennem a pumpa, de még mindig nem mozdulok előre, én nem akarok harcolni, ha nem muszáj. Azért elfutni sem tervezek előle, nem adom meg neki azt az örömöt.
-Miért nem vagyok meglepve, hogy nem vagy jóban az alfáddal...?!... - költői kérdésem kissé gúnyosan hangzik el, egyszerűen feláll a szőr a hátamon a majom képétől. Pedig sosem volt gondom az ilyen stílussal, de most komolyan... mi az értelme ennek az acsarkodásnak? Farkasom továbbra is kordában tartom, nem mozdulok se előre, se hátra. Jó lenne valahogy lezárni ezt az időhúzást...
Aztán hirtelen minden megváltozik. Feszült izmaim elernyednek, kiegyenesedek és biztos vagyok benne, hogy az arcom is fehérre vált.
-Tőled? - csúszik ki a számon a visszakérdezés, minden eddigi felgyülemlett méreg nélkül, ugyanis annak minden cseppje egy pillanat alatt elpárolgott.
-Te lennél Keith? - kérdem, csak hogy tényleg biztos lehessek benne, hogy jól hallottam, amit hallottam. Teljesen leblokkolok, franc se tudja most mi legyen. Elég furán venné ki magát, ha hirtelen megölelném és a fülébe üvölteném, hogy "megtaláltalak Öcsikém!"....
-És mondd... Van neked testvéred? Mondjuk egy bátyád...? ... - elkezdek puhatolózni, hogy ő mit tud vagy mit sejt. Ha hagyja, akkor rávezetem a kis agyát az igazságra, ha továbbra is csak a nyálát fröcsögteti, akkor egyszerűen elmondom és kész. Mondjuk az lenne a legjobb...
Vissza az elejére Go down
Keith Crosseria


Keith Crosseria


Hozzászólások száma :
25

Who the hell are you?! - Mark & Keith Empty
TémanyitásTárgy: Re: Who the hell are you?! - Mark & Keith    Who the hell are you?! - Mark & Keith EmptySzomb. Jan. 19, 2019 10:23 pmMark & Keith

Farkas farkas ki a házból...

Nem hagyom hogy ez a balhé elússzon előlem és foggal körömmel kapaszkodom a ténybe, hogy ez itt egy kósza ordas, akinek semmi, de semmi keresnivalója nincs Nic területén. Akár még el is viszem hozzá, miután alaposan elpáholtam. Én készen állok barátocskám, és a gratulációjára is csak egy vigyorra futja. A farkas ébredezik, és egyre inkább a másikat akarja marcangolni, de ugyanakkor figyel is valamire. De mégis mi a jóég van ezzel a taggal már?
- Elég ok hogy kéretlenül a falkaterületre léptél, és kivételesen szörnyen rossz napom van! Ez mindenre elég, arra is hogy neked menjek - válaszolok mintha ez magától értetődő lenne. Megvetem a lábam hogy könnyedén nekiugorhassak.
- Nem vagyunk rosszban, csak éppen néha jóban sem. Tudod Nic elég szigorú tud lenni és nem szeretem a szabályokat. Maximum átgázolni rajtuk - nevetek fel, de aztán kérdőn húzom fel a szemöldököm, mikor elpárolog belőle a harag. Na nem nem! Én verekedni akarok! Nem békepipázni.
- Most mi van? Eddig éreztem hogy felhergeltelek, most mért nem akarsz már verekedni? - vonom kérdőre, mert már ezzel is felbosszant. Meg azzal is hogy keres.
- Tőlem. Én vagyok Keith Crosseria személyesen. Na halljam! Mi dolgom kéne hogy legyen veled? Életemben nem láttam még a képed, Szöszikém! - túrom el a hajam, és rávillantom égkék lencsés szemeim. Most éppen ez tetszik.
- Nincs. Sose volt. A szüleim se éppen sokáig ami azt illeti de biztos levonod a következtetést hogy milyen idilli családi életem lehetett ha most itt vagyok - intek végig magamon, ehhez nem kell egyetem.
- A nagybátyám nevelt fel. Mert? Mi jelentőssége van ennek? - most már én is kezdek kíváncsi lenni. Lenne féltestvérem? Mondjuk... anyámékról nem sok emlékem van és nem is sok ismerős.••
Vissza az elejére Go down
Mark S. Crawley


Mark S. Crawley


Hozzászólások száma :
14

Who the hell are you?! - Mark & Keith Empty
TémanyitásTárgy: Re: Who the hell are you?! - Mark & Keith    Who the hell are you?! - Mark & Keith EmptyPént. Aug. 23, 2019 1:52 pm

Őszinte leszek, nehezen kezelem az efféle értelmetlen acsarkodást. Tudom, hogy fölösleges belemenni és teljes mellszélességgel nekifeküdni a nyálát fröcsögtető kölyöknek, az agyam azt diktálja, hogy hagyjam a fenébe. De a bennem bujkáló farkast igencsak piszkálja ez a játszma és már ki-kivillantja fehér metszőfogait Keith néhány szavára. Szó, ami szó, az én farkasom sem báránylelkű.
-Akkor magyarázd el nekem, Zsenikém, hogy hogyan beszéljek akárkivel is a falkádból, ha nem léphetek a területre?! - kérdőn, vagy inkább nagyon okosan igyekszem nézni a fiatal ordasra. Próbálok tartózkodni a verekedéstől, de azért csak zavar a kis bolha pattogása. Még akkor is, ha abban igaza van, hogy én vagyok a kéretlen személy a területen.

Aztán egy csapásra minden megváltozik, amikor meghallom, hogy ő lenne az akit keresek. Akiért annyit utaztam és aki elméletileg az öcsikém. Legszívesebben azt mondanám, hogy hagyjuk az egészet a fenébe, nekem nem kell. Vigye az öccsét, aki akarja, de nekem ennyi elég volt belőle.
De valahogy nem bírom itt hagyni. Ő itt... Ő... Ő az öcsém!
Ledöbbenve bámulom, farkasom zavarodottan járkál ide-oda elmémben.
-Tudom. -nyögöm ki a választ arra, hogy még életében nem látta a képem. Sajnos én sem az övét.
Először azt akartam mondani, hogy talán hiba volt idejönnöm, de aztán elmondta, hogy neki sem éppen rózsás a családi élete és ez megerősített abban, hogy jól tettem, hogy megkerestem. Nekünk össze kell fognunk. Talán nem lesz könnyű elsőre, de hát csak egy vérből valók vagyunk, az áldóját!
-A bátyád vagyok. -csúszik ki végül minden eddigi feltett kérdésére a válasz. És én csak állok ott kukán és fogalmam sincs, hogy hogyan tovább...
Vissza az elejére Go down
Keith Crosseria


Keith Crosseria


Hozzászólások száma :
25

Who the hell are you?! - Mark & Keith Empty
TémanyitásTárgy: Re: Who the hell are you?! - Mark & Keith    Who the hell are you?! - Mark & Keith EmptyCsüt. Okt. 03, 2019 4:20 pmMark & Keith

Farkas farkas ki a házból...

Figyelem az arcát és látom a rajta végbemenő változásokat és szinte esküdni mernék hogy ő ilyen kis konfliktuskerülő bárányka, és így a lehető legjobb emberbe futott bele, mert én nem vagyok éppenséggel az és keresem is a balhét rendesen. Madoxx nem épp kedves alfa és a bétája se egy jótékonysági intézmény de azért el lehet velük lenni.
A nyilvánvaló kérdésére kicsit elengedem a mosolyom, és széles vigyorrá szélesedik.
- Nem tudom apafej, oldd meg valahogy, ez nem az én gondom - vonom meg a vállaim flegmán, és magamban már az ökleim ropogtatom hogy laposra verem ennek a szöszikémnek a pofázmányát és nem fogom kímélni, nem tartom vissza magam, mert feszült vagyok és ki kell engednem a gőzt egy kicsit valahogyan.
Nehezen találom a helyem a világban és nagyon is jól esik hogy valakivel összeakaszthatom a nemlétező bajuszomat, és erre még ez se hagyja magát, hát én kész vagyok ettől. Muszáj valakit megvernem.
Már már nekimennék és szerintem az izmaim már tudják is mit akarok de aztán egy csapásra elvész a lendületem ahogy egészen elhűlök a szavaira. Hogy, a mi? Egyik lábamról a másikra állok ahogy a szavait fontolgatom mert nem hinném hogy hazudik, a farkasom érzi a másikat és kimondatlanul is ismerősnek érzi. Pedig biztos vagyok benne hogy sosem láttam még korábban.
- Hát akkor? - kérdezem ahogy előre hátra billenek türelmetlenül, mert nem akarok több szót fecsérelni a semmire és az sem érdekel hogy rokonok lehetünk.
- Tényleg? És akkor miért nem tudtam róla hogy van egy bátyám? Mégis hol voltál te? - kérdezem tőle, de nem feltétlen gondolom komolyan hogy szükségem lenne egy bátyra. Mégis minek az nekem?
- Amúgy is ha az vagy akkor mi van? - tárom szét a karom mert fogalmam sincs mihez kezdjek ezzel az információval. Norman sosem mondta hogy anyáméknak lett volna egy másik gyereke.
- Honnan tudod hogy igaz? Norman sose említette hogy anyámék örökbeadtak volna egy másik gyereket... Bár belegondolva, kajak te jártál jobban...Na mindegy - teszem hozzá.••
Vissza az elejére Go down
Mark S. Crawley


Mark S. Crawley


Hozzászólások száma :
14

Who the hell are you?! - Mark & Keith Empty
TémanyitásTárgy: Re: Who the hell are you?! - Mark & Keith    Who the hell are you?! - Mark & Keith EmptySzomb. Dec. 07, 2019 10:02 pm

Hirtelen azt hiszem se köpni, se nyelni nem tudtam. Ez valami csoda, hogy tényleg rátaláltam a vér szerinti öcsémre. De most komolyan ez a huligán lenne a testvérem? Iszonyú sokszor, megszámlálhatatlanul sokszor elképzeltem ŐT és a TALÁLKOZÁST, de valahogy egy hajszálnyit sem egyezett semmi a valóságban, mint ahogy én azt gondoltam.
Semmi hasonlóság nem volt köztünk, nemhogy belsőleg, de még külsőleg sem. Egy aprányit kételkedni kezdtem miközben mohón bámultam arcának vonásait.
Farkasom teljes nyugodtságban várta következő lépéseinket, nem mozdult, csak érzékeit tárta ki. Ő is érezte, hogy Keith és közöttem van valamiféle kapocs, de vajon neki jelent valamit, hogy egy vérből valók vagyunk? Egyelőre úgy tűnik nem igazán...
-Te Fafejű Kölyök! Szerinted én rendeltem el, hogy máshová kerüljek? Nem tudom miért történt így, de most már mindegy is. Visszatértem! - egy picit kifakadok, hogy lehet valaki ennyire.... gyerek?! Nem vártam, hogy a nyakamba ugorjon, nem vártam, hogy elsőre elfogadja, de azért ez mégis túlzás. Csak egy esélyt vártam.
-Neked talán ott van Norman és a falka is, de én elvesztettem mindent. A családom halott. Ezért kerestelek meg. - sejthető, hogy a nagy szavak sem, fogják meghatni kőkemény búráját, de vesztenivalóm nincs, hát csak mondom gondolkodás nélkül, ami a számra jön.
-Nem tudom, hogy igaz-e. De érzem. - hátralépek és ráereszkedem a játszóteret elkerítő alacsony vaskorlátra. Korábbi izgatottságom kétségbeeséssé kezd alakulni. Ez így nem jó.
-És ne tagadd, tudom, hogy te is érzed. - lángoló tekintetébe fúrom a sajátom. Gőzöm sincs, hogy mit kellene tennem. Hagyjam itt, vagy győzködjem? Legszívesebben csak pofán vágnám.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

Who the hell are you?! - Mark & Keith Empty
TémanyitásTárgy: Re: Who the hell are you?! - Mark & Keith    Who the hell are you?! - Mark & Keith Empty

Vissza az elejére Go down
 

Who the hell are you?! - Mark & Keith

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Játéktér :: New York :: Dél-Queens-