Árnyvadászok

Hasznos dolog a megpróbáltatás, mert olyan, mint a mérges vipera: fogában drága gyógyszert rejteget
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest News
2019
Május
10.
Kikerült egy új Rangfoglaló Olvass tovább >>
2019
Aug
26.
Új moderátort kaptunk! Olvass tovább >>
2019
Okt
13.
Megújult külsővel és belsővel megyünk tovább! Olvass tovább >>
Chatbox
Staff members
Oldalunk

Latest topics

Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! Emptyby Angoulêma Blanc
Pént. Ápr. 24, 2020 1:05 pm

Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! Emptyby Nadragulya
Pént. Ápr. 24, 2020 11:26 am

Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! Emptyby Kurosawa Haru
Csüt. Ápr. 09, 2020 4:58 pm

Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! Emptyby Zyra Rockwood
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:48 am

Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! Emptyby Nova Nightingale
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:26 am

Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! Emptyby Chantal O'Connor
Szer. Ápr. 08, 2020 11:37 pm

Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! Emptyby Sybil Cassie Kane
Szer. Ápr. 08, 2020 11:07 pm

A hónap reagolói
Gioia Selvaggio
Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! Bal11Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! Kyzyp11Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! Jobb11 
Kotetsu Madoka
Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! Bal11Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! Kyzyp11Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! Jobb11 
Mutsuki Kaede
Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! Bal11Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! Kyzyp11Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! Jobb11 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share
 

 Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Vendég

Vendég
AnonymousNoel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! Empty
TémanyitásTárgy: Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz!   Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! EmptyHétf. Dec. 25, 2017 2:20 pm

Noel and Skorpions ©️


Kellemes hideg téli idő, a városba semmi hó de mindenhol máshol megmaradt és éldegél, míg a hideg időt el nem fújja a hideg. Kellemes meleg fűti a testemet, így nem fázok és talán még a kabát is felesleges lenne. Ahogy a vett kávémmal ácsorgok az utcákon az esti fényben és nézem a járkáló autókat, vagy csak az embereket egyre azon gondolkodok, hogy megint csak haza kéne menni. A kesztyűs kezeim már kezdenek izzadni de egyenlőre nem zavartatom magam. A sálam ajkaimat védi de a fejemen nincs semmi. Kicsit egy álmos gyerek képét adom külső szemeknek de olyan éber vagyok. Nem szeretem a nyílt utcát. Bármikor bárki fel fedezhet, és legtöbben inkább a rossz szándékot látják nem a jót, így lehet egyből csak a bajt hoznám saját fejemre. Nem mintha nem másznék ki belőle, de gyűlölöm a kockázatot. Lassan ajkaimhoz emelem a kávét és lassú sétával indulok el, ahogy olykor rám esik a lámpák fénye, de nem foglalkozok vele. Nyugodtan lépkedek, nem kapkodom el, csak járnak az agyam kerekei és ez zsibbasztja a tarkómat. Segít abban, hogy csak egy közönséges embert mutassak a világnak.

Kérdéses, hogy olykor én spilázom túl a dolgokat vagy mindenki más beteg körülöttem és én vagyok a normális?
Music
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz!   Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! EmptyHétf. Dec. 25, 2017 7:59 pm

Leo - Noel

Vidám este, legalábbis neki, naná, hogy kint flangál és élvezi a karácsonyi fényeket. Még mindig imádja őket, és a szigethez még inkább illenek, igazán hangulatossá teszik a környéket.
Életében először kipróbált valami újdonságot, azaz talált forralt vért, de még nem mert beleinni, csak élvezi, hogy melegíti a kezét a poháron keresztül.
Így lófrál mindenfelé, szegény kísérőjét valahol el is hagyja, bár tudja, hogy úgy is rajta tartja a szemét, de akkor is.
Még üzengetnek is egymásnak, így nevetésben tör ki, így ér oda egy fura fickó közelébe, aki a fél arcát eltakarta a sállal, kesztyűje is van, de sapkája az nincs.
-Szép estét! Nem szokványos összeállítás, nem fázik a feje?
Ahogy végignéz a férfin, egyből eszébe jut az, amit Darryn mondott, amin azóta is gondolkodik. Vajon igaza lenne, és lehet, tényleg nem a női nem érdekli? Vajon tényleg férfiakkal kellene próbálkoznia? Bizonytalan, egyszerűen nem tudja hová tenni saját magát, és egészen addig ezen jár az agya, míg el nem jut a férfi arcáig, pontosabban szeméig.
Egy pillanat alatt lefagy, mert amit lát... hát ilyen kék szemeket még soha, sehol, senkinél, de ez egyszerűen gyönyörű.
-Ugye, ugye nem kontaktlencse?
A lehető legértelmesebb kérdést teszi fel, és mikor rájön, hogy mit is kérdezett valójában, hát legszívesebben elsüllyedne. Nesze neked próbálkozás, jól sikerült. Zavarában elkapja a tekintetét, érzi, hogy elvörösödött, így le is fújja az akcióját, ezt már nem hozza össze.
Viszont van valami a férfiben ami felkeltette az érdeklődését, csak nem tudja, hogy micsoda.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousNoel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz!   Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! EmptyHétf. Dec. 25, 2017 8:35 pm

Noel and Skorpions ©️


Megállva egy újabb fény alatt, nézem a város forgatagát. Itt több az ember. Több az élet. Kisgyerekek szüleikkel és kézen fogva sétálnak és boldogan ünneplik a 3 napos ünnepet. Vajon milyen érzés lehet. Soha nem ünnepeltem semmit. Legalábbis soha nem éreztem rá késztetést egyedül, apámmal meg...Ő nem szerette az ünnepeket. Én sem vagyok oda érte de semleges vagyok az irányukba. Úgy meg nincs is értelme ünnepelni, ha nincs kivel megosztanod nem igaz? Megiszom a kávémat és kidobom a karton poharat a kukába és felnézek a fények felé. Fagyöngy. Mulatságos. Megcsókolni valakit akivel ott állsz alatta. Ezen elmosolyodom majd az ég felé nézek de csillagok ma este sincsenek. Ma is biztosan havazni fog....Aztán meghallok egy édes hangot. Mintha egy mézes madzagot húznának el előttem. Pislogok párat az ég felé majd lassan a kérdésre vissza tekintek magam elé és aztán fejemet a kérdező felé fordítom. Nekem tette fel a kérdést? Csak nézek rá pislogva, hogy "Te látsz engem?" Aztán a szemeimre tesz célzást. Csak pislogok párat és ahogy végig mérem a fehér bőrt, aztán a levegő vételeket ami teljesen szükségtelen, a kék szemeket....Egy vámpír. Csak nézem őt és must dolgozom fel mit is kérdezett tőlem mire elmosolyodom és kiszúrva zavarát egy halk nevetést is kicsikar belőlem. De ez egy őszinte apró nevetés. Nem is tudom mikor volt ilyen őszinte a nevetésem. Lassan felé fordulok és zsebre csúsztatom a kezeimet.-Nem, nem az.-mondom és jobban megnézem magamnak. Fiatal, és kíváncsi. Vajon ő már letudja olvasni, hogy én mi vagyok? Hogy nem egy szokványos emberi lény? Csak nézem kék szemeimmel és lassan lejjebb húzom a sálamat ajkaim is elő kerülnek, hogy értse amit beszélek. Nem akarom, hogy csak a mormogásomat hallja. Bár nem tudom miért akarom ezt. Érdekes...és...aranyos? Igen az. Szórakoztatóan aranyos, és ez tetszik. És maga az arca is szép. A kis rózsaszín ajkai, és az ő kék szemei is. Világosabb mint az enyém. -Szép estét önnek is.-mondom végül és eszembe jut az is amit először kérdezett.-Nem, fűt a meleg.-mondom, ahogy le pillantok magunk közé majd vissza rá. Látom, a gőzölgő italát és sejtem nem forró csokit iszik.-Tudja, vastag a lobonc, védi a fejet.-mondom egy halovány, de kedves mosollyal.-Az ön szeme sem kontaktlencse ugye?-kérdezem vissza és tényleg kedvesen játszok vissza és egyáltalán nem vettem sértésnek de a zavara nagyon tetszett. Nem hittem, hogy a vámpírok képesek ilyesmire.

Kérdéses, hogy olykor én spilázom túl a dolgokat vagy mindenki más beteg körülöttem és én vagyok a normális?
Music
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz!   Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! EmptyHétf. Dec. 25, 2017 9:11 pm

Leo - Noel

Sok mindenre felkészült és sok mindenre számított, de arra egyáltalán nem, hogy egy kuka mellett fut össze valakivel, és úgy, hogy szinte lecövekel mellette, mert amit lát, az egyszerűen megfogja azonnal. Nem is akar tovább menni, nem tudja mi ez az egész, de most nem is igazán is érdekli, ám az ismeretlen férfi annál jobban.
Ismét gondolkodni kezd, hasonlítja a bárban történteket a mostani szituációhoz. A nőkön átsiklott a tekintete, egyikben sem volt semmi ami érdekelte volna, bele is bukott, és igen, az a férfi is is tetszett neki, el is ismerte, hogy igencsak helyes, ez oké. Viszont ez a férfi hozzá képest valami földöntúli szépség a számára, olyan, ami rabul ejti.
Kezdi összerakni a mozaikdarabokat, de vajon ez tényleg azt jelentené, hogy a saját neméhez vonzódik? Darryn azt mondta, ez nem baj, ami megnyugtató, de ezt vajon a másik fél is tudja, vagy sejti? Vagy mi van akkor, ha mégsem így van, és mégis a nőket kedveli? Össze van zavarodva, csak egyet tud, hogy ez a férfi gyönyörű, és tetszik neki, és képtelen elmozdulni mellőle, mert félő, soha többé nem látja azokat a csodálatos kék szemeket.
-Ó. Akkor, akkor rendkívül szerencsés. Gyönyörű szemei vannak.
Zavartan mosolyodik el, azt sem igazán veszi észre most, hogy tulajdonképpen ez egy bók lenne, egy esetlen kifejezése annak, hogy megfogta amit lát, azaz konkrétan lazán leszólított valakit, mert bejön neki.
Ahogy lehúzza a sálat az arcáról, elámul, hát mennyire édes arca van már, és ezt rejtegeti. Elmosolyodik a látványtól, és ismét fáziskéséssel döbben rá arra, mit is mondott az előbb. Úgy hangzott, mintha sután udvarolna, vagy hasonlók, pedig végig sem gondolta, ez úgy jött belőle, és különben is, azt sem tudja, hogyan kell ismerkedni normálisan, hát sosem csinált még ilyet.
-Elnézést, én nem úgy gondoltam, akarom mondani de úgy, ahogy hangzott, és mégsem... csak... ebből már nem jövök ki jól, ugye?
Kész. Most ássa el magát mélyre, ki sem jön onnan, az lesz a legjobb. A szemeit illető kérdésre rákvörösen rázza meg a fejét. Nem, neki sincs kontaktlencséje. Zavartan szorongatja szegény poharat, úgy bámulja, mintha éppen a gőzölgési sebességet akarná kiszámolni azonnal, mert jobb elfoglaltságot nem talált.

Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousNoel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz!   Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! EmptyHétf. Dec. 25, 2017 9:36 pm

Noel and Skorpions ©️


Csak hallgatom, ahogy beszél hozzám, és egyre jobban érdekel, és nagyon kedvesnek találom. Konkrétan észre se veszi de csapja nekem a szelet, és dicsérget engem. Csak egyre szélesebben mosolygok és egy széles mosoly jelenik meg az arcomon ahogy figyelem kék szemeimmel majd ahogy elvörösödik fel pillantok a fagyöngyre majd vissza rá.-Nem, de nem is kell kimásznia belőle. Nagyon jól esnek a szavai.-mondom ahogy figyelem.-De mutatok egy trükköt, ha gondolja....-óvatosan közelebb lépek, nem akarom elijeszteni. Oda hajolok hozzá és a fülébe suttogok.-A szemei....soha nem láttam gyönyörűbbet. Sokkal szebbé tette a napomat.-mondom és én udvarolok. Mélyet szívok az illatából, majd lehunyom a szemeimet és lassan oda hajolva finom csókot nyomok az arcára és a melegségem égeti az ő hidegét. Olyan puha a bőre és kellemes érinteni. Nem is tudom mikor éreztem ilyet utoljára. Lassan elhajolok és fel felé biccentek a fejemmel.-Ki kell használni az ilyesmiket.-mondom, ahogy végig kék szemeibe nézek.-Bár nekem az arca...igazából a tekintete nagyon szép. Minden csodálatosan egyezik egymással az arcocskáján.-mondom.-A haja finoman közre fogja és csodálatos kontaktban van a fehér bőrével a barna hajszín.-mondom miközben szemeim éppen az említett részen jár.-Aztán az arcának íve, kellemesen hajlik és érkezik el a finom széles, de aprón ívelt ajkakhoz. Finom rózsaszín színükkel emelkednek kicsit el a bőrszínétől, és szépen érintkeznek egymás felé, mint a szerelmes párok mikor egymáshoz simulnak. Aztán a finom kis pisze orr, aminek íveltsége lassan a kék szemekhez vezet. A kék szemek pedig...mintha egyenesen a lélekbe temetkeznének.-suttogom, és most jövök rá, hogy hangosan filozófáltam mire félre pillantok és köhintek párat.-Sajnálom...ez kicsit túl bensőséges volt.-nyelek egyet megemelve egyik kezemet lassan tarkóm mögé teszem.-Leo vagyok. Leo Wrímans...-nyújtok végül kezet, hogy próbáljam más felé terelni a dolgokat.

Kérdéses, hogy olykor én spilázom túl a dolgokat vagy mindenki más beteg körülöttem és én vagyok a normális?
Music
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz!   Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! EmptyHétf. Dec. 25, 2017 10:20 pm

Leo - Noel

Mibe keveredett, inkább nem akarja átrágni magát ezen, most már nyakig belemászott, végül is közölte egy férfivel, hogy tetszik neki... a maga módján, és szépen el is akad, mert azt sem tudja, hogy mihez kezdjen ezzel.
Darryn valószínűleg körberöhögné, bár lehet, nem, és most kezdi el áldani az égieket, hogy a kísérője mégsem tűnt el az éterben, mert apró segítséget kap. Azaz üzen neki és biztatja, hogy beszélgessen nyugodtan, nincsen semmi baj. Kicsit megnyugszik, talán a zavara is csökken valamelyest egészen addig, amíg a férfi ki nem jelenti, hogy jól estek a szavai, és mutatni nem akar egy trükköt. Ott kezdődik minden előröl.
-Akkor... akkor jó. Ez az igazság. Trükköt?
Egyre jobban belegabalyodik az egészbe, és amikor a fülébe suttognak, majd még puszit is kap, vége van.
-Ó.
Jól esett a férfi közelsége, jól esett az a puszi, és a finom, meleg lehelet is, nem tagadhatja. Bár még sosem csinált ilyet, de sajnálja, hogy már el is lép tőle.
-Ha ezt tudom, akkor... akkor legközelebb így indítok. majd.
Bátor kijelentés, hogyne, pont úgy fest, olyan magabiztosan, mint aki ténylegesen így kezdené az ismerkedését bárkivel is.
Aztán a férfi beszélni kezd, és olyan szelíd, gyengéd bókokkal tarkított kis monológot tart, hogy még a száját is eltátja meglepettségében, az a pír ami eddig jellemezte az arcát, ismét lángolni kezd.
-Én... én... még soha senki nem mondott nekem ilyet. Ne takarja el az arcát sállal, hiszen annyira szép és kedves.
A végét már csak suttogja, önkéntelenül, reflexből nyúl a férfi arca felé és simítja meg. Fel sem fogja, mit tesz, egyszerűen jön magától a mozdulat. Ebből a bemutatkozás zökkenti csak ki, amikor is zavartan nyújt kezet a férfi felé.
-Elnézést. Noel, Noel Dessauge. Szép neve van. Leo.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousNoel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz!   Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! EmptyHétf. Dec. 25, 2017 10:38 pm

Noel and Skorpions ©️Más felé nézek miközben beszél, hozzám és akkor nézek csak rá mikor megérinti az arcomat mire egy kicsit elnyílnak ajkaim és megemelem a fejemet kicsit. Bizsereg a bőröm, ott ahol megérinti az arcomat és csak figyelem a kék szemeit. Aztán megérinti a kezem, de az nem ugyan az. Az arcom és a kezem....Össze zárom az ajkaimat és nyelek egyet majd lassan elengedem a kezét.-A Noel pedig...francia? Ritka de...nagyon szép név. Noel...-ejtem ki újra ahogy rá pillantok ismét és lassan vissza csúsztatom a kezemet a zsebeimbe. A bátor kijelentésen felvonom a szemöldököm. Mindenkit arcon puszilni...nem én nem így gondoltam. Ne puszilj mást arcon csak engem! Lassan megint fel nézek a fagyöngyre.-Én arra a trükkre gondoltam oda fent.-mondom és még fejünk fölé is mutatok mielőtt félre értene és újabb vörösléstől mentem meg mások előtt.-Remélem nem zavartam össze...-mondom halkan nevetve ahogy lassan vissza nézek rá és újra elrejtem a kezemet. Soha nem mondtak neked ilyet? Nem hiszem el, hogy eddig senki nem látta ezt a gyönyörűséget! Bár...jobb is, hogy nem látják. Csak én. Én látlak csak Noel. Én akarlak csak látni.-Pedig nem hazudtam, és tényleg tökéletesen csodálatos arca van...-mondom csendesen ahogy szélesen elmosolyodom.-És...hogy hogy ilyen késői órán itt kint van ennyire egyedül?-vagyis...biztos, hogy nincs egyedül, de egyenlőre nem akarom azt kelteni előtte, hogy látszik vámpír, és hogy nem egy idős darab. Elvileg ha van olyan fiatal díszkísérete is van de nem keresem a másik vámpír jelenlétét. Csak Noel érdekel a mai nap folyamán és kész.

Kérdéses, hogy olykor én spilázom túl a dolgokat vagy mindenki más beteg körülöttem és én vagyok a normális?
Music
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz!   Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! EmptyHétf. Dec. 25, 2017 11:13 pm

Leo - Noel

-Igen, francia vagyok.
Mennyire ritka, azt nem tudja, de most nem is érdekes, sokkal jobb elfoglaltsága van, hiszen beszélget egy vadidegen férfival, akinek az arca érintése is melengeti a kezét. a keze is puha is finom, és tulajdonképpen nem tudja, miért is érintette meg. Ez ugye nem baj?
Hirtelen nem érti, miért mutogat Leo felfelé, de amikor felpillant... már mindent ért.
-Fagyöngy? De az... az csókot jelent, ha valakik alatta állnak, nem?
Nevetni kezd, eszébe sem jutott volna felfelé nézni egy kukánál. Mégis mit keresne ott egy fagyöngy normál esetben? Itt mégis van. Viszont az nem puszit jelent, így amikor felfogja ezt az egészet, ismét zavarba jön és nem is kicsit.
-Egy cseppet.
Mivel még saját magával sincsen tisztában, azaz a nemi identitásával, simán komolyan vette volna, amit a férfi mondott. Ismét a fagyöngyre pillant... most ez így mennyire ciki? És mi van, ha megcsókolja? És mi van, ha esetleg az a csók tetszik neki? Akkor végérvényesen kijelentheti magáról, hogy egy férfi mellett találja majd meg a boldogságot? És akkor Darryn célzása arra vonatkozott, hogy ő már tudja róla, hogy a férfiakat szereti, csak saját maga nem döbbent még rá?
Ami biztos, még soha senki nem váltott ki belőle ilyesmit, mint Leo... most, hogy már tudja a nevét is. Olyan abszurd az egész. Erre jár, és egy kuka mellett ismerkedik, olyasvalakivel, aki hatással van rá, és valami olyat érez, mint amit még sosem.
-Én is komolyan mondtam, annyira kedves vonásai vannak, és amikor mosolyog... azt hiszem bárkit levesz a lábáról.
Leora pillant, és megint megállapítja, hogy imádja a szemeit, mint egy kis csillagszemű, csak ragyogó kék szemekkel.
-kedvem támadt sétálni. Tudja, szeretem a karácsonyi fényeket nézni az éjszakában, és gondoltam, nem hagyom ki.
Szeret sétálni, azt ugyan nem teszi hozzá, hogy vadászni is ilyenkor szokott, hiszen vámpír, de mindig is volt valami lenyűgöző az éjszakában, mikor kiürül a város és helyét átveszi a csend a fények dominálásával.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousNoel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz!   Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! EmptyHétf. Dec. 25, 2017 11:31 pm

Noel and Skorpions ©️


Hogy eltaláltam. Mondjuk néha belőlem is kisül, hogy finn vagyok. Csak nézem ahogy beszél és a kérdésre kicsit zavarba jövök. De csókot kell adni, de hát...nem csókolhatom meg csak így itt egy kuka mellett mert a hagyomány úgy kívánja. Hiszen...kitudja mit reagálna. Mármint mások véleménye nem érdekel, de valamiért nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni...Így is szegény olyan már mint egy paradicsom.-Hát...nem akartam, csak úgy lecsókolni egy kuka mellett...kellemetlenül érezné magát nem?-kérdezem ahogy óvatosan közelebb lépek hozzá és figyelem kék szemeimmel ahogy ismét az enyéimbe néz.-Hát....akit akarok, azt leveszem a lábáról.-vigyorodom el miközben figyelem az arcát és egyre hívogatóbbak az ajkai most, hogy a kérdésén töröm a fejemet. Olyan...furcsa de....vagyis. Meleg vagyok ez nem kérdés, de eddig nem sok fiú után dobbant meg így a szívem. Sőt eddig még senki nem tudott így felcsigázni pedig csak néz rám és pirul. Olyan aranyos, hogy menten elolvadok, pedig nem vagyok az a típus. De úgy néz engem, mintha csupaszon látna, és nem is akarom magamat takargatni.-Valóban szépek. Önnel az élen még szebbek.-mondom halkan ahogy az előbbi filozófiámat, és most nem bánom, hogy belsőbb hangot ütök meg. Hirtelen olyan mintha egy buborékot teremtenénk magunk körül, persze mindenki más, két beszélgető férfit lát. Szinte mindent kizárok csak Noel marad itt és le van kötve a figyelmem. Kell nekem ez a fiú...olyan...más...olyan...elérhetetlen, de itt van és én mégis gyönyörködhetek benne.-Szeretne eleget tenni a hagyománynak?-csúszik ki a számon hirtelen a kérdés, célozva a fagyöngyhöz való kérdésére.

Kérdéses, hogy olykor én spilázom túl a dolgokat vagy mindenki más beteg körülöttem és én vagyok a normális?
Music
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz!   Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! EmptyHétf. Dec. 25, 2017 11:57 pm

Leo - Noel

Közben a férfi származásán gondolkodik, hátha eltalálja, de skandinávra tippelne, na de hogy ott melyik ország... azt nem tudná megmondani. Azaz annyit igen, hogy biztosan nem norvég. A fagyöngy észlelése után pedig azon, hogy az alatt csókot váltanak, de ők nem is ismerik egymást, és ez hogy jönne ki? Egyáltalán illik? Vajon közelebb jut saját magához a megfejtésben vagy sem?
-Elismerem, még sosem álltam és beszélgettem kuka mellett, sőt, afölött még fagyöngyöt sem láttam, és... és... én már nem tudom.
Kisfiús mosollyal néz Leora, hát már olyan mindegy minden, nem? Leszólította őt, végül is bókolt neki, udvarolt úgy, hogy fel sem fogta, és szépen lassan ráébredt arra, hogy Leo nagyon de nagyon jóképű, helyes férfi, aki tetszik neki. Ettől még mi lehet kellemetlenebb? Már semmi. A kijelentésen meglepődik és nevetni kezd.
-Nem is gondoltam volna, hogy képes rá.
Jaj, pedig dehogynem. Hát annyira édes ahogy mosolyog, ennek nem lehet ellenállni, vagy de? Ő nem tud, és arra is sikeresen ráébred, hogy tulajdonképpen flörtöl a Leoval, amit egy cseppet sem bán. Azt nem mondhatja, hogy minden tiszta, de ha Darryn azt mondta, nem gond, ha férfival próbálkozik, hát akkor nem fog emiatt aggódni, mert igenis jól érzi magát, így egy picit kezdi visszanyerni a magabiztosságát.
-Tudom. Mármint, azt tudom, hogy a fények, azok igen, vagyis, köszönöm.
Ennyit a magabiztosságról. Ettől függetlenül nem rohan el, nem akar, most már tudja, hogy ismerkedni szeretne, tudni, ki ez a férfi, aki képes volt így elbűvölni, hogy azóta egy tapodtat sem moccant innen. A kérdésére elpirul, hirtelen nem is tudja, mit mondjon, végül bólint.
-Úgy illik, nem igaz?
Szeretné, igen, szeretné, ha betartanák a hagyományt, ami csókot követel. Talán akkor végleg felfedezheti magában, hogy valóban egy férfi az, aki megdobbantja a szívét, vagy mellékvágányra ment, és mégis a nőkkel kellene próbálkoznia. Egyelőre úgy érzi, hogy bizony a saját neme a befutó, de ezt még nem egészen meri kijelenteni.


Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousNoel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz!   Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! EmptyKedd Dec. 26, 2017 12:17 am

Noel and Skorpions ©️Hallgatom, ahogy nevet és ez engem is kissé megnevetett. Figyelem kék szemeit -Pedig a kukánál, ezek szerint nagyon jó kapcsolatokat lehet teremteni.-mondom ahogy vigyorgok egyre szélesebben.-Pedig ön állapította meg, hogyha nagyon akarom elcsábítok másokat ezzel a mosollyal.-mondom ahogy kekeckedve felvonom a szemöldökömet majd lassan kihúzva egyik kezemet a zsebemből teszem a tarkómra kezemet és kicsit zavartan nézek félre, aztán hallom a szavait. Szóval szeretné... Lassan vissza nézek rá kék szemeimmel.-De valóban úgy illik....de hazudnék, ha csak a hagyomány miatt tenném...-mondom halkan és lassan megérintem az arcát. Hideg, de...olyan kellemes. Szemeit figyelem és lassan közelebb hajolva hunyom le a sajátjaim és apró csókot nyomok ajkaira, majd pár pillanatra elengedem aztán ismét oda hajolva hosszabb, lágy, de mély csókban részesítem ajkait ahogy ujjaim lassan cirógatják finom kis bőrét. Minél, finomabb, de annál érzékibb vagyok vele és a lehető legjobbat akarom nyújtani neki, mert azért le lehet szűrni most csinál ilyet először, én pedig ezt egyáltalán nem bánom. Hidegek az ajkai de az enyémek égnek tovább és minden pillanatot kiélveznek ebből. Hiába egyre jobban hajlok afelé, hogy Noel kell nekem. Hogy az enyém legyen....Lassan elengedem és kezem lassan húzódik el tőle miközben össze szorítom a számat és lassan kinyitva szemeim nézek rá kék szemeimmel.-Tetszett?-kérdezem csendesen ahogy figyelem és nyelek egyet ahogy várom kis izgalommal a válaszát, hogy megtudjam mennyire fogtam meg őt. Le akarom venni a lábáról. Noelt akarom magam mellett tudni...Lassan elveszem a kezemet az arcától és vissza engedem magam mellé ahogy fel is egyenesedek és nézem várva, mit fog nekem reagálni.

Kérdéses, hogy olykor én spilázom túl a dolgokat vagy mindenki más beteg körülöttem és én vagyok a normális?
Music
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz!   Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! EmptyKedd Dec. 26, 2017 12:41 am

Leo - Noel

-Ezt előbb tudom, előbb járok erre, hátha. Bár akkor lehet, nem találkozom önnel, az pedig baj lett volna.
Egy életre megjegyzi, ha ismerkedni akar, irány a kuka, bármelyik, de csak és kizárólag kuka, éjszaka. Tökéletes időpont, tökéletes hely és időzítés, hát nem?
-Akkor még másokról beszéltem.
Ismét elneveti magát, mert az igazság az, hogy őt is levette, kár lenne mást mondania. Most komolyan, ez a férfi nem néz tükörbe? Az lehetetlen. A forralt vérből végül egy kortyot sem ivott, ráadásul jéghideg már, így ki is dobja, lehet, jobb is, hogy nem próbálkozott vele, de sokkal jobb elfoglaltsága van.
-Na ugye? Akkor nem szabad megszakítani azt.
Oké, az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy ha más állna itt, nem ilyen könnyedén jelentette volna ki, hogy igenis ragaszkodik a hagyományhoz, na de most Leo van itt, és az egészen más.
Vele igenis szeretné. Elképzelése van róla, bár sosem csinálta, egyszerűen hagyja, hogy megtörténjen.
Lassan csókol először, egy aprót, élvezve Leo ajkainak puhaságát, és ahogy egy pillanatra elszakadnak egymástól, már biztosan tudja, hogy akarja. A második csók sokkal hosszabb, érzékibb és finomabb, a meleg ajkak perzselik az övét, bizsereg mindene, érzi, hogy ez egészen más, mint amit gondolt, és nem szeretné, ha ennek vége szakadna.
Minden pillanatát élvezi, lassan válik el Leotól, és amikor kinyitja a szemét, mosolyog.
-Nagyon. Örülök, hogy... önnel tettem meg.
Esetlenül fogja meg a férfi kezét, és ha nem volt benne biztos az elején, hogy tényleg a férfiak érdeklik, velük kellene próbálkoznia, hát most már annál inkább. Leo valami olyasmit váltott ki belőle, amitől nem maradtak kétségei, egy szemernyi sem. Már most tudja, hogy ezt a férfit még látni szeretné, megismerni és sokkal de sokkal többet kihozni ebből az egészből.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousNoel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz!   Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! EmptyKedd Dec. 26, 2017 1:58 pm

Noel and Skorpions ©️


Figyelem és örül nekem. Nekem, hogy velem csókolózott először. Figyelem kék szemeimmel és szélesen vigyorgok, de ahogy megérinti a kezemet megrándul az izmom és lassan elhúzom a kezemet elrejtve a zsebembe. Ő nem látja milyen csúnya is vagyok valójában. Hát persze...egy pillanatra él az arcomon az érzés majd nyelek egyet és ismét széles mosollyal nézek fel rá.-Kérlek, hívj csak Leonak.-mondom ahogy figyelem kék szemeimmel.-És...nekem is nagyon tetszett. -Nem akarom éreztetni vele a kéz elhúzásommal, hogy rosszat csinált. Egyszerűen csak...a gondolat, hogy én teljesen más vagyok, mint amit ő lát. -Élveztem, és örülök, hogy én részesíthettelek ilyesmiben.-mondom ahogy kék szemeimet rajta tartom és kedves, ugyan úgy biztató a mosolyom.-Nem sétálunk együtt tovább?-kérdezem ahogy a kivilágított utcára pillatok majd vissza rá-Persze ha nem zavarlak...és szeretnél tovább sétálni velem.-mondom ahogy figyelem, és ha a kezemet nem is nyújtom de a karomat igen, ha szeretne belém karolhat. Ha elindulunk lassan sétálok mellette és olykor a bódékat figyelem amikben még árulnak dolgokat de a legtöbb már kifogyott hiszen mindenki vásárolt valamit az ünnepekre. Tényleg...vajon neki sincs senkije akivel ünnepelhette volna a karácsonyt? Lassan rá sandítok és hiába de muszáj megkérdeznem.-Noel, te hogy hogy nem ünnepelsz? Család, rokonok? Teljesen...egyedül vagy?-kérdezem csendesen ahogy figyelem szemeim sarkából ahogy várom a választ és össze szorítom a zsebeimbe a kezeimet. Ő egyedül? Hogy lehet? Miért? Neki nem szabadna egyedül lennie...nem akarom, egyedül hagyni...óvni akarom, vigyázni rá, és őrizni amíg csak szüksége van rám. Nem akarom, hogy úgy egyedül legyen mint én...

Kérdéses, hogy olykor én spilázom túl a dolgokat vagy mindenki más beteg körülöttem és én vagyok a normális?
Music
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz!   Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! EmptyKedd Dec. 26, 2017 2:32 pm

Leo - Noel

Furcsa arra gondolni, hogy egy ismeretlen férfi az, aki először megcsókolja, mégis mintha megkönnyebbült volna. Viszont nem érti azt a pár pillanatig tartó arckifejezést, ezt mivel váltotta ki Leoból? Azonban most nem foglalkozik vele, ha lesz rá alkalma, akkor majd egyszer megkérdezi, most sokkal jobban érdekli az, hogy élvezi a férfi társaságát.
-Rendben, Leo. Bár ha valaki megkérdezi, hol csókoltam meg először egy férfit, igen szürreálisan hangzik majd, hogy egy kuka mellett.
Nevetni kezd, mert valljuk be, ez tényleg annyira abszurd, hogy csak na, ám az is igaz, hogy rendkívül egyedi.Mégis hányan mondanák még ugyanezt? Szinte senki.
-Én is.
Széles mosollyal néz Leora, igen, tetszik neki, és egyáltalán nem is érzi magát annyira kényelmetlenül emiatt, mint az elején.
-Van kedved hozzá? Engem egyáltalán nem zavar és még nincs kedvem hazamenni.
Eleve nem úgy tervezte, hogy úgy fél óra után visszavágtat, de most már végképp nem. A kísérője is "rábólint", így nincs semmi gond, Darrynt pedig értesíti, vagyis nyugodtan maradhat. Egyébként is, messze még a reggel, így örömmel karol bele a férfibe.
Élvezi a környezetet, hangulatos az egész, s bár a vásárnak vége lassan, mindenhol zárni készülnek, mégis gyönyörűnek találja.
-Nos, nem tartom a karácsonyt, nekem ez nem ünnep, vagyis nem úgy, mint a többségnek. Ők otthon vannak, és nem teljesen.
Tudja, hogy a férfi tisztában van azzal, micsoda, de nem mondja ki nyíltan. Család... végül is otthon vannak, bár az is lehet, hogy mindenki elindult vadászni valamerre. Azt is tudja, Leo már rég kiszúrta a kísérőjét, vagyis nem, nincs egyedül, ha így értelmezi a kérdést.
-Bár ezt én is kérdezhetem, hogy hogy itt vagy?
Nem mintha nem örülne neki, hiszen akkor nem futottak volna össze, de akkor is. Láthatóan nem siet, ahogyan még a maradék lézengők, lehet, egyedül él? Nincs senkije? Ez annyira hihetetlen lenne.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousNoel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz!   Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! EmptyKedd Dec. 26, 2017 2:53 pm

Noel and Skorpions ©️
-Figyelj ez legalább csak a te élményed. Hiszen nem sokan mondhatják el ezt magukról.-nevetek csendesen ahogy figyelem és lassan felé fordítom a tekintetem. Ő is élvezte a csókot, ez nagyon jó. Jól csinálok mindent. Noelt teljesen leveszem a lábáról. És...valamiért ő is elcsábít engem. De nem is bánom, ha elcsavarja a fejemet. Túl hosszú ideje nyomja a lelkemet a magány. Túl hosszú ideje vagyok egyedül...-Most már nekem sincs kedvem haza menni, pedig nem vagyok nagy szociális lény.-nevetek csendesen ahogy figyelem majd vissza pillantok magam elé és egyre kevesebben járnak az utcán lassan már csak mi vagyunk itt senki más. Meg valahol messze Noel kísérője.-Végül is logikus...minek ünnepelnétek egy ilyen ünnepet...-gondolom végig. Már ha hiszünk az ilyesmiknek. Bár kitudja...a démonok, az angyalok sem tudnak olyasmit elénk tárni, ami bizonyíthatná a dolgokat.....A kérdésre kizökkenek bár ebben a gondolatban nem is akartam sokáig bent maradni....A kérdésre rá tekintek majd vissza.-Nos....én nem szoktam semmit sem ünnepleni, mert úgy gondolom az ünnepet egymással ünnepeljük, és nem egymagunkban. Mivel nekem nincs senkim, így...nem is nagyon erőltetem az ilyesmit.-vallom meg ahogy féloldalasan mosolygok Noel felé ahogy rá tekintek újra.-Az egyetlen akivel ünnepelhettem volna az az apám volt, de ő...rühelte az ünnepeket.-mondom mesélve neki ahogy le pillantok ismét magam elé és kicsit gondolkozva megharapom az alsó ajkamat.-Akkor gondolom nálatok sincs ilyen ajándékozás vagy ilyesmi...?

Kérdéses, hogy olykor én spilázom túl a dolgokat vagy mindenki más beteg körülöttem és én vagyok a normális?
Music
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz!   Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! EmptyKedd Dec. 26, 2017 10:12 pm

Leo - Noel

-Ez igaz. Egyedi és felbecsülhetetlen az eszmei értéke.
Tovább nevet, mert kívülállóként nézve ez tényleg vicces, még akkor is, ha örül annak, hogy megtörtént , így a hely az másodlagos tényező. Olyasvalakivel tette meg, akivel akarta, ez is fontos.
-Tényleg? Pedig nem tűntél antiszociálisnak, sőt, nagyon kedvesen válaszoltál.
Ezt meg nem mondta volna Leoról, még sállal az arcán is olyan közvetlennek tűnt. Igaz, hogy ő elsősorban nem azt nézte hanem a szemeit, azért is állt meg egy pillanat alatt.
-Előtte sem ünnepeltem, szóval ez nem változott.
Azt a témát még nem járta körbe, hogy melyik faj tartmeg bármit is vagy sem, de majd rákérdez Darryntól, mi a helyzet ezzel kapcsolatban. Igazság szerint ez neki eszébe sem jutott volna, ha nem látja a halandók készülődését.
-Ebben de igazad van. A baj akkor kezdődik, ha nincs kivel. Azt hiszem erről én is be tudok számolni.
Ha dobogna a szíve, akkor most megdobbanna annak hallatán, hogy Leo egyedülálló mindenféle téren, hiszen ez azt jelenti, hogy ha kiderül, hogy tényleg a férfiak érdekli akkor esetleg... talán... még esélye is lehet. Persze előbb jó lenne tudni, mi a helyzet, mert azért azt nem merné mondani, hogy 100%-osan biztos lenne önmagában.
-Az én apám meg nem hitt benne, szóval sosem tartottuk. Azóta sem.
Ugyan látott néhány vámpírt, akik karácsonyra érkeztek, vagyis csak van, akinek ez fontos de egyébként... sokkal többet ért, hogy összeültek, beszélgettek együtt voltak. Ezt sokkal fontosabbnak tartja.
-De, van. Legalábbis... úgy tudom. Akkor teljesen egyedül vagy?
Azért nincs olyan régóta itt, hogy mindenről értesüljön de szokta látni, hogy a tagok megajándékozzák egymást ettől függetlenül. meglepetten kérdez, persze az eszébe sem jut, hogy Leo sokkal idősebb tőle, nem mintha ez számítana bármit is.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousNoel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz!   Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! EmptyKedd Dec. 26, 2017 10:40 pm

Noel and Skorpions ©️-Nem csak az lehet antiszociális aki rondán válaszol és egyből rá mordul mindenkire. Én általában levegőnek nézek mindenkit és tovább sétálok, mintha nem hallottam volna semmit. Vagy esetleg bejátszom a meglepődött arcot, körbe nézek riadtan és esetleg megkérdezem "Te látsz engem?"-mondom elviccelve a dolgot és halkan nevetek saját hülyeségemen majd ismét Noelre nézek.-Nem vagy vallásos? Mármint most már biztos nem de előtte se voltál az?-kérdezem.-Nem mintha sokan hinnének. mindenki csak magára vesz valamit, hogy ő ilyen de igazából azt se tudják miről van szó.-mondom elgondolkodva ezen a dolgon.-Hát nincs kivel ünnepelni, már egy ideje...Bár néha azt mondják sokkal könnyebb egyedül...-mondom ahogy magam elé nézek kék szemeimmel.-Akkor nem lát minket senki és önmagunk lehetünk bármikor...-mondom ki halkan ahogy figyelem lépteim. Mert ez rám lelkileg és fizikailag is nagyon igaz. Ha csak egy pillanatra is leveszem magamról a bőr álcámat meglátom valódi önmagam és onnantól már nem merek tükörbe nézni...Apával könnyebb volt, hiszen tudtam ő elfogadta és nekem is könnyebb volt hordani így, de miután egy magam maradtam...Így soha nem mutattam fel valódi bőrömet.-Sokkal jobban tette...Általában a hitetleneknek van a legboldogabb életük.-mondom ahogy vissza pillantok rá majd a kérdésre össze szorítom a számat.-Nos...igen. Igazi magányos vagyok.-nevetek halkan ahogy ismét magam elé tekintek és másik kezemmel kínosan megvakarom a tarkómat. Nem tudom erre hazudnom kellett volna vagy nem de most már őszintén megvallottam az igazat.

Kérdéses, hogy olykor én spilázom túl a dolgokat vagy mindenki más beteg körülöttem és én vagyok a normális?
Music
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz!   Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! EmptyKedd Dec. 26, 2017 11:48 pm

-Ez viccesen hangzik. akkor mondhatom, hogy én szerencsés voltam? Láthatatlanná én kicsiként akartam válni, nem most. Bár az igen kezdetleges technikával ment.
Ismét elneveti magát, mert hát hogyan működik egy gyerek? Ha ő nem lát, akkor ő sem látszik tök logikus, nem? Persze nem volt az de sebaj.
-Vallásos? Nem. Sosem voltam, azt hiszem. Amit ma annak neveznek azon röhögni tudok. Régen... inkább csak összeszedem azokat, amik használhatóak, aszt hiszem. Ez igaz, és kissé vicces is nekem. Valaki azt hiszi, a külsőségektől válik azzá, amit kiválasztott, és nem értik a lényegét.
Nem szeretem az ilyesmit.

A szó klasszikus sosem volt az, inkább sokat olvasott, így szeparált, és azokat jegyezte meg, amiket úgymond szertartásoknál használtak. Sokról tudja, hogy egészen más céllal csinálták, mint amiket írtak róluk.
-Értem. Könnyebb lenne? Valószínű, bár talán nem mindig. Anélkül is el lehet vonulni bármikor, hogy a magányt válasszuk, vagy nem? Nem mindig jó, ha elbújunk.
Egy bizonyos szintig megérti ezt, maga is művelte, de később rájött, hogy akár tetszik, akár nem, az ember társas lény. Pedig mennyire jó volt, azaz jónak tűnt. Tévedett. Azon viszont elgondolkodik, hogy Leo vajon miért választotta ezt az utat? ennyire megviselte az édesapja halála?
-Biztos igaz. Ezt nem tudom, de majd megkérdezem egyiküket.
Az apja boldog volt az biztos, és bár sosem látott körülötte nőt csak a csoportot, de nem tűnt sem magányosnak sem elkeseredettnek.
-Kár, sajnálom.... bár, lehet, hogy ez az én szerencsém?
Elmosolyodik, úgy pillant Leora. Ha nem lenne magányos, akkor nem sétált volna éjszaka valószínűleg, és akkor össze sem futhatott volna vele. Lehet, mégiscsak jó, hogy a férfi egyedül van. Aztán majd elválik.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousNoel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz!   Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! EmptySzer. Dec. 27, 2017 12:38 am

Noel and Skorpions ©️


-Tudod megmarad más régi gyerek szokás mélyen.-mondom vigyorogva és halkan nevetek majd ahogy kiérünk a főtérre (azt hiszem) a hatalmas fánál állok meg amit ide raktak és feldíszítettek. Miközben beszél én csodálom a fát és mélyet szusszanok a szavaira.-Nos...hülyeségeket nem beszélek ha nem igazak.-mondom és halkan nevetek egyet ahogy rá pillantok kék szemeimmel.-Hát az is igaz. A mai világ már érett egy kis pusztulásra véleményem szerint.-mondom ás mélyet szusszanok.-Lehet nem mindig jó...de sok mindenbe könnyít rajtunk. Főleg amiben te élsz és amiben én. Gondolom sejted, hogy én sem csak egy egyszerű ember vagyok. A fajtáinkon belül pedig nem biztos, hogy néha...szóval jó ha valakihez tartozol.-mondom ahogy egy kicsit elhúzom a számat.-De azt hiszem ez pont a vámpírokra nem igaz.-mondom ahogy féloldalasan elmosolyodom.-Bár ezt is mindenki máshogy gondolja. Lehet valakinek vannak olyan sérülései ami miatt egyáltalán nem akar közösségben lenni, mert maga a közösség ad neki sérüléseket. De vannak az olyanok akik néha úgy gondolják valóban jó a magány mégis, szeretik a közösséget.-mondom és megpillantva egy padot elindulok oda vele.-Nem zavar, ha leülünk?-kérdezem és amint oda érünk és beleegyezik leülök vele és azért nem engedem el a karját. Jól esik, hogy belém karol.-Biztos érdekes választ ad majd.-mondom és elmosolyodom szélesebben.-Hát...neked nagyon is szerencsés.-mondom ahogy felé fordítom a tekintetem és jól esik ez a bizonyos szikra. Noel vevő rám, és nem tagadom én is rá.-Hálát kell adnod azért mert egyedül vagyok.-vigyorodom el és halkan nevetek miközben kék szemeit figyelem.-Nem tudom mit eszel az én szemeimen.A tieid sokkal szebbek.-mondom mosolyogva.

Kérdéses, hogy olykor én spilázom túl a dolgokat vagy mindenki más beteg körülöttem és én vagyok a normális?
Music
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz!   Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! EmptySzer. Dec. 27, 2017 10:33 pm

-A bújócska például vagy párnacsata?
Nevetve pillant Leora, mert ha még letakarta volna magát lepedővel vagy valamivel, akkor el tudta volna képzelni ezt a láthatatlanná válásos dolgot, de így? Az, hogy mi maradt meg gyerekkorból... inkább nem áll neki felsorolni. Neki is van néhány.
-Tiszta szerencse.
A fára néz, nem tudja eldönteni, hogy sajnálja vagy sem, ami viszont jó, hogy szerencsétlent nem vágták ki tőből, hanem hagyták a helyén.
-Ez igaz, viszont ha elpusztul, akkor kezdhetem előröl, holott még nem is éltem.
Ebben a romlott világban sokkal több esélyük van a fajoknak, nyilvánvaló, és ha már eddig küzdött, hát most szeretné abbahagyni, ha lehet.
-Igen, tudom. Ebben nem hiszek. Miért lenne jó több évszázadot, ezredet leélni egyedül, mikor van lehetőség arra, hogy társa legyen valakinek? Az elvesztés miatt? Mintha nem vesztenének el a halandók is. Lehet, snassz, vagy sablonos, de a szeretet sokkal többre képes, még akkor is, ha hosszú idő után van, hogy az érzések elmúlnak.
Ebben most különbözik a véleménye Leoétól, nem is kicsit. A sérüléses megjegyzésre felkapja a fejét.
-Oké, valaki sérült, akármilyen okból kifolyólag... az megoldás, ha teljesen kizárja magát mindenből? Megtalálja azt a társaságot, ami az övé, szerintem.
ebben biztos. Tudja, mi az a kiközösítés, még ha ez nem sérülés miatt történt, de akkor is. Ha valaki szégyelli magát, akkor nem fogadja el, és attól rosszabb nincs.
-Dehogy, üljünk. Majd beszámolok róla
Eszébe sem jut, hogy kihúzza a karját Leoéból, így ül le mellé és néz körbe ismét. Milyen kihalt lett minden, bár nem is baj.
-Ó. Szerencsés csillagzat alatt születtem, nem kérdés.
Titkon örül annak, hogy Leo szabad, és igazából nem is tudja hová tenni miért örül ennyire. A férfire pillant, a kérdésére pedig szélesen elmosolyodik.
-Nézz tükörbe. Egyszerűen gyönyörűek amiket nem lehet nem nézni.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousNoel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz!   Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! EmptyCsüt. Dec. 28, 2017 1:15 am

Noel and Skorpions ©️


Hallgatom a szavait és halkan nevetek ahogy ezt mondja.-Eredetileg nem ilyen szépek. A bal szemem.-mondom és rá is mutatok.-Nem olyan szép mint ahogy gondolod. Az apámtól örököltem....-mondom csendesen ahogy előre felé nézek és lehunyom a szemeimet.-Számomra kicsit....visszataszító.-mondom halkan ahogy szusszanok.-Mindig emlékeztet arra mennyire más vagyok...-mondom és egy félmosoly csúszik az arcomra.-Hát úgy gondolom elég jó társaságnak kell lennie ahhoz, hogy valakit kirántsanak egy ilyen elgondolásból. Szerintem nehéz az ilyeneknek beilleszkedni, és ha próbálkoznak vele szerintem a többségük inkább feladja.-Mint én igaz Leo? Lassan kinyitom a szemeim és rá pillantok Noelre.-Mondjuk ha ilyen társaságom lenne mindig, én is sokkal szociálisabb lennék.-mondom és elengedek egy széles vigyort az irányába.-Főleg, hogy én csókoltam meg először...-olyan édes volt. Az ajka, az ártatlansága...és én törtem meg először. Ami nekem...olyan kellemes volt. És tudom, hogy neki is egy jó élmény volt.-Lehet van igazság abban amit mondasz, de lehet nekem is igazam van. Ezek csak gondolatok vélemények. mindegyikünk máshogy látja és gondolja. Napestig vitatkozhatnánk de lehet soha nem győznénk meg egymást. Vagy kipróbáljuk mindketten azt az életvitelt amit gondolunk.-mondom és halkan nevetek ahogy ismét le veszem róla a tekintetem.-Szerencsés vagy, mert leszólítottál, vagy mert én csókoltalak meg?-kérdezem ahogy felvonom a szemöldököm és közelebb csúszva ér össze combjaink és a vállunk.-Mert én most ezt nagyon élvezem.-mondom ki a gondolataim ahogy ismét szemeibe nézek.-Ritkán beszélgetek Noel, és nem is nagyon szeretek...de most veled...az idő minden percét élvezem.-mondom ahogy őszintén mosolygok rá.

Kérdéses, hogy olykor én spilázom túl a dolgokat vagy mindenki más beteg körülöttem és én vagyok a normális?
Music
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz!   Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! EmptyCsüt. Dec. 28, 2017 2:13 am

Kérdőn vonja fel a szemöldökét, mégis hogy érti Leo, hogy nem ilyen szépek a szemei? Legfőképp a bal?
-Miért? Azt mondtad, nem kontaktlencse. Mágia? És milyen az eredeti? Miért lenne visszataszító? Azaz kinek? Szabad tudnom?
Egyszerre teszi fel a kérdéseit, mert most nem egészen érti, mi a baj a bal szemével? Megsérült volna és azt takarja a mágiájával? Na és? Attól még lehet szép, nem? A másik szeme akkor is gyönyörű, hiába próbálja meggyőzni az ellenkezőjéről, hiszen látja, nem vak. Más... melyikük nem más? Ő vámpír, sosem lesz napbarnított bőre, sosem látja a napfelkeltét, bármennyire szeretné is.
-Feladni sosem szabad Leo. Az, hogy belesüppedünk a saját önsajnálatunkba, az nem megoldás lesz, hanem önsanyargatás. Helyette meg kell találni azt a társaságot, ami a miénk, ahol otthon vagyunk, ahol elfogadnak. Mert... mert létezik.
Ugyan nem tudja Leo titkát, fogalma sincs arról, milyen másságról beszél, de tudja, milyen kitaszítottnak lenni csak azért, mert egy koponyát tart kedvencnek, nem egyebet.
-Ki mondta, hogy nem lehet? Szívesen leszek az a társaság, ha én megfelelek rá. Igen, ez így volt. Még soha senki nem csókolt meg.
Elmosolyodik, ilyen férfi ne zárkózzon be, életvidámnak kellene lennie, és ha tehet ezért valamit, akkor szívesen teszi. A csók említésekor ismét elpirul. Nem hogy férfi nem csókolta meg eddig, de tényleg senki. Ő volt az első, és tetszett is amit átélt.
-Biztos? És ha azt mondom, tudom milyen magamat kizárva létezni, akkor mit mondasz? Nem ismételném meg, ha lehet, már nem.
Volt idő, amikor élvezte, aztán amióta elszakadt a csoporttól, bármennyire is szereti őket, de megértette, hogy a folyamatos elutasítások miatt amit a saját korosztályától kapott, konkrétan bebörtönözte magát. Amióta vámpír létre váltott, azért más a helyzet, igaz, ehhez hozzájárulnak a képességei is, de rettentően élvezi.
-Azt hiszem, mindkettő. Ha nem szólítalak le, akkor nem csókolsz meg.
Logikus, nem? Minden ismerkedés úgy folyik, hogy odamegyünk, beszélgetünk, és ő megcsókolja az embert, hogyne. Olyan mindegy, élvezte, és örül annak, hogy összetalálkoztak.
-Miért? Miért Leo? Azért, mert ennyire elvonulsz a világ elől? Nem akarok belegondolni, mi lett volna, ha nekem sem felelsz. Bár... azt hiszem addig álltam volna ott, míg meg nem teszed.
Elneveti magát, azzal nem törődik, mennyi az idő, talán nem is akarja, hogy véget érjen ez az éjszaka. Leo jó társaság, kedves, szellemes, legalábbis szerinte. Persze Darryn arcát majd megnézi, mikor elújságolja neki két méterrel a föld felett járva, hogy megvolt élete első csókja egy gyönyörű férfival, és most akkor mi van? Azt azért kihagyja, hogy ismét elbukott a mutatott vadászattal de ha egyszer annyira szépek a szemei, hogy másra sem tudott figyelni, akkor érthető, nem?

Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousNoel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz!   Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! EmptyCsüt. Dec. 28, 2017 2:36 am

Noel and Skorpions ©️


Nyelek egyet és hallgatom a kérdéseit majd mélyet szusszanok és lassan előhúzva egyik kezemet fedem le a bal szememet.-Nem lencse. Én magam egy testi burokba vagyok zárva Noel. Elég ronda látvány vagyok eredetben.-mondom ahogy lassan leveszem a kezemet a szememről, de nem nézek felé még. Nincs bátorságom.-Lehet létezik, de valakinek egy élet is kevés olykor, hogy megtalálja.-nevetek csendesen.-Az egyetlen ilyesmi az én életemben az apám volt és az ő titkai. Azok voltak az én közösségem.-Csendben hallgatom, és tudom már nincs védve a szemem. A vörös szemfehérje miatt sokkal élesebbek a dolgok és mindent sokkal érzékenyebben vesz a szemem de ehhez már hozzá vagyok szokva.Le pillantok kesztyűs kezemre és lassan vissza csúsztatom a zsebembe.-Mindenkiben mást vált ki a magány Noel. Valakinek tényleg arra van szüksége. Nem biztos, hogy tud olyan közösségi életet élni mint amit olykor elvárnak. És ez nem biztos, hogy csak önsajnálatból vagy önsanyargatásból fakad. Egyszerűen csak így érzi jól magát. Egyedül.-Halkan nevetek a szavain és lassan felé fordítom a fejemet és rá emelem szemeimet ahogy bal szememben keveredik a kék, és a vér összes árnyalata egymásban. Mintha a pokol és a menny olvadna egymásban egyetlen fekete pötty körül.-Még most is hagynál egy újabb csókot?-kérdezem csendesen ahogy figyelem és lassú, lágy mosoly csúszik az arcomra majd hallgatom az újabb kérdéseit mire lassan lesütöm a szemeim és magam elé pillantok megint.-Csak hozzá vagyok szokva. Azért valljuk be ez most sokkal furcsább nekem mint az, ha most egyedül lennék otthon. Bár nem tagadom tudok én is vidám lenni.-mondom ahogy rá tekintek ismét majd ismét kihúzva a zsebemből a kezemet emelem bal szememre, hogy ismét eltűnjön a vörös szem fehérje.

Kérdéses, hogy olykor én spilázom túl a dolgokat vagy mindenki más beteg körülöttem és én vagyok a normális?
Music
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz!   Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! EmptyCsüt. Dec. 28, 2017 3:29 am

Érzi, hogy Leo valamiért kényelmetlenül érzi magát, de még mindig nem tudja az okát, így azt sem, miért takarja le a bal szemét. A választ hallva meglepődik.
-Te vagy burokba zárva? Mármint ezt úgy érted, hogy van egy másik alakod, amit emberi külsővel rejtesz?  Mármint emberi bőrrel? Démoni? Állati?
Burokba zárva... megpróbálja logikusan végiggondolni, de más nem jut eszébe azon kívül, mint amit felsorol. Mégis mi lehet a titok? Hallott már tündérekről, hallott már vérfarkasokról, sőt, látott is, és régen olvasott olyasvalamiről, hogy ugyan ritka, de létezik az, hogy valakinél a démoni vagy állati jegyek dominálnak, és így rejtik el. Lehet, Leonál is arról van szó?
-Biztos, hogy létezik. Leo, kérdezhetek valamit? Amit az előbb mondtál... emiatt a burok miatt vonulsz el magányodba? Apukád volt az, aki tudott róla?
Másra nem tud gondolni, de megbántani sem szeretné a férfit. Vajon ez áll a háttérben? Persze ha nem akar, nem válaszol, tiszteletben fogja tartani.
-Szerintem ha valaki olyan közösségi életben gondolkodik, ahol elvárnak valamit, akkor az a közösség nem jó. Az az igazi, amikor önmagad lehetsz, és úgy fogadnak el. Ezt meg lehet találni.
Hisz ebben, hiszen ez így működik, mindenki odatalál a sajátjaihoz, ha akar. Persze ha inkább feladja és a magányt választja, akkor sosem fog. Leora pillant, és amikor ő is ránéz, először elcsodálkozik, aztán elmosolyodik.  Hiszen még így is gyönyörű. Gyönyörű és egyedi.
-Ezt akartad eltitkolni? A vörös árnyalatok kiemelik a kékséget. Nincs ebben semmi csúnya, elbűvölő. Legalábbis, nekem nagyon tetszik.
Tényleg így érzi, amit lát, az óriási. Mintha maga lenne az egész univerzum, és kiemeli azt a kéket középen a fekete szembogárral... imádni való. Különleges.
-Igen, hagynék.
Mosolyogva bólint, már hogyne hagyna. Élvezte az előzőt is, és ezen nem fog változtatni semmi sem, így az sem, hogy Leonak más "színű" az egyik szeme. Attól még ugyanolyan kedves és jó társaság, mint volt két perccel ezelőtt is.
-Így értem, de akkor írd fel magadnak, hogy találkoztál velem, és igenis megéri kimozdulni.
Vigyorog, mert ha a férfi nem így tesz, akkor tényleg nem találkoznak... a kuka mellett. Amikor ismét a szeméhez emeli a kezét, hirtelen nyúl utána, nem szeretné, ha elrejtené, de végül elengedi, érti, hogy itt az utcán nem akarja mutogatni.
-Ne haragudj, csak... nekem tetszik így is, és sajnálnám, ha nem láthatnám. Persze a kékkel is ki vagyok békülve.
Hogyne lenne, hiszen amiatt állt meg, az fogta meg és ragadta magával elsőként. Azonban ezt látva azt mondja, ez kuriózum, és örül annak, hogy részese lehetett a látványnak. Nem zavarja és nem érdekli, hogy Leo ezt rejti, így is rendkívül édes pasasnak tűnik.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousNoel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz!   Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! EmptyCsüt. Dec. 28, 2017 11:49 am

Noel and Skorpions ©️Csak csendben hallgatok és mélyet szusszanok ahogy magam elé nézek majd mikor vissza akarom alakítani a szemem megérzem a kezét a kezemen mire re pillantok fél szemmel. Enged így lassan ismét teljesen kék lesz a szemem.-Hát...mások megijednek tőle, és ezzel könnyebben elárulom magamnak a vadászoknak vagy más fajoknak. És ha ide is elért a hírem nem szívesen kerülnék bajba.-vallom meg halkan nevetve.-Az én fajtám jobb ha óvatos marad.-Hallgatom amit mond és elnevetem magam majd oda hajolva lopok egy apró puszit ajkairól.-Biztosan megjegyzem, és az agyamba írom fel igazán.-mondom vigyorogva ahogy szemeit figyelem, és ha most nem lennénk utcán valószínűleg az ölembe húznám és egy jó hosszú csókban részesíteném simogatások közepette. Egyre jobban csábít engem ez a kis vámpír...-Talán eddig az volt a gond, hogy rossz közösségben éltem.-mondom elgondolkodva.-Talán majd idővel rá érzek.-mondom ahogy lassan vissza egyenesedek.-Hát...igen csak az apám tudott róla senki más. Ő is ilyen volt mint én. Sőt...ő maga volt az a lény. Neki nem volt alapból emberi bőre csak magára húzta...ő...egy skorpió volt.-mondom halkan ahogy Noelre pillantok.-És pár jegyet örököltem tőle. A szememet, a kezeit, és méreg farok.-mondom elmondva neki a dolgot.-Meg pár csáp...de így elmondva én sem mondanám durvának. Valahogy mégis néha saját magamat is megrémítem.-mondom ahogy a fa felé pillantok majd vissza rá és kék szemeibe pillantok majd elmosolyodom.-De most...olyan nyugtató, hogy itt vagy.

Kérdéses, hogy olykor én spilázom túl a dolgokat vagy mindenki más beteg körülöttem és én vagyok a normális?
Music
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz!   Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! Empty

Vissza az elejére Go down
 

Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Archívum :: Játékok-