Árnyvadászok

Hasznos dolog a megpróbáltatás, mert olyan, mint a mérges vipera: fogában drága gyógyszert rejteget
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest News
2019
Május
10.
Kikerült egy új Rangfoglaló Olvass tovább >>
2019
Aug
26.
Új moderátort kaptunk! Olvass tovább >>
2019
Okt
13.
Megújult külsővel és belsővel megyünk tovább! Olvass tovább >>
Chatbox
Staff members
Oldalunk

Latest topics

Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! - Page 2 Emptyby Angoulêma Blanc
Pént. Ápr. 24, 2020 1:05 pm

Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! - Page 2 Emptyby Nadragulya
Pént. Ápr. 24, 2020 11:26 am

Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! - Page 2 Emptyby Kurosawa Haru
Csüt. Ápr. 09, 2020 4:58 pm

Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! - Page 2 Emptyby Zyra Rockwood
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:48 am

Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! - Page 2 Emptyby Nova Nightingale
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:26 am

Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! - Page 2 Emptyby Chantal O'Connor
Szer. Ápr. 08, 2020 11:37 pm

Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! - Page 2 Emptyby Sybil Cassie Kane
Szer. Ápr. 08, 2020 11:07 pm

A hónap reagolói
Gioia Selvaggio
Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! - Page 2 Bal11Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! - Page 2 Kyzyp11Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! - Page 2 Jobb11 
Kotetsu Madoka
Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! - Page 2 Bal11Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! - Page 2 Kyzyp11Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! - Page 2 Jobb11 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share
 

 Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz!   Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! - Page 2 EmptyCsüt. Dec. 28, 2017 5:50 pm

Lehet, neki tetszik a látvány, de érthető dolog, hogy ezt Leo nem mindenki előtt szeretné felfedni, így visszahúzza a kezét, mielőtt baj lenne, vagy bajt okozna.
-Azért, mert nem szokványos. Nincs ebben semmi csúnya, de tényleg. Híred van? Ajaj.
Elneveti magát, ő ugyan még nem hallott a férfiról, de ez nem jelent semmi. Ifjú, így nem csoda, ha sok dologról nem tud, vagy sosem szembesült.
-Szuper.
Az apró csókra elmosolyodik, a választ hallva viszont megállapítja, hogy Leonak igencsak jó memóriája lehet, bár lehet téved.
Egyre inkább az az érzése hogy tetszik neki a férfi, van benne valami nagyon édes és vonzó, amit még magának sem tud megmagyarázni, de így van.
-Ez biztosan így van, ha megtaláltad volna a társaságod, akkor nem bújnál el a világ elől.
Azt nem tudja és nem is tudhatja, milyen sérüléseket szerzett a férfi lelkileg, de biztos sokat, ha így reagál magára a világra, az emberekre is.
-Skorpió? Értem. Én meg halott vagyok, na bumm. Tudod mi jut eszembe erről A Man in black, de meg kell állapítanom, te sokkal szebb vagy az Edgar öltönyödben. Szóval ez összességében nem durva, és már értem, miért rejtegeted a kezedet.
Nevetni kezd, az egyik kedvenc filmje volt régen, és tessék, ez létező dolog. Azonban ha azt nézi, ő meg halott, tehát ez sem sokkal jobb.
-Azért rémíted meg magadat, mert nem akarod elfogadni.
Bólint, ebben egészen biztos. Nem így lenne, akkor Leo boldogan élne, nem bezárkózva és elrejtőzve. Na de, ha az édesapja skorpió volt, ő is talált társat, tehát hol itt a gond?
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousNoel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz!   Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! - Page 2 EmptyCsüt. Dec. 28, 2017 11:29 pm

Noel and Skorpions ©️Hallgatom Noelt és olyan kellemes, ahogy beszél hozzám. Lassan felé fordulok és kezeimet kihúzom a zsebeimből. Végig az arcát figyelem miközben beszél hozzám. A leírt vonásait és a hangját, az artikulálást és ahogy mondja a dolgokat. Ő ezekben biztos és tudja, hogy így van. És ez annyira megnyugtató nekem. Annyira mássá teszi, annyira...ad lehetőséget, hogy ne legyek magányos. Csak figyelem és ahogy befejezi lassan megfogom a kezeit és megvárom míg a szemeimbe néz.-Soha nem akart senki se ennyire meggyőzni még...ezért nagyon hálás vagyok...-mondom csendesen. Ez vagyok igazából.-Köszönöm.-pillantok le a kezeinkre.-Ez azért nagyon sokat jelent, még ha most találkoztam veled először.-mondom halkan nevetve ahogy figyelem kezecskéit az én nagy tenyeremben.-Szeretném, ha a barátom lennél Noel...legalábbis úgy érzem te egy nagyon jó kezdett lennél a magányból.-mondom csendesen megvallva a dolgot ahogy kék szemeimet az ő gyönyörű íriszeibe emelem és szélesen rá mosolygok.-Azért valljuk be te így is gyönyörű vagy, hogy halott vagy.-nevetek csendesen majd lassan elengedem a kezeit de a szemeit továbbra is figyelem kék íriszeimmel és halkan szusszanok egyet.-Ezt most jól esett kimondani.-vallom meg ahogy lehunyom a szemeim.

Kérdéses, hogy olykor én spilázom túl a dolgokat vagy mindenki más beteg körülöttem és én vagyok a normális?
Music
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz!   Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! - Page 2 EmptySzomb. Dec. 30, 2017 7:02 pm

Pontosan tudja, milyen elzárnia magát a külvilágtól, megtette, átélte, és hiába próbáltak a lelkére beszélni, semmit nem értek el vele. Makacs volt, önfejű, ám amikor kiszakították a megszokott környezetéből erőszakkal, akkor jött rá igazán, mit jelent a magány.
Egyedül volt, senki nem segítette, a nemzője azért drukkolt, hogy valaki megölje. Hát akkor értette meg igazán, hogy még az a csoport is mekkora társaság volt, mennyit jelentett, mert nem volt egyedül. Hamar rájött, hogy vagy változtat, vagy lassan beleőrül, és akkor döbbent rá arra is, hogy azzal, ha elvonul, nem segít magán, hanem éppen ellenkezőleg. Ezért tudja, hogy amit mond, az úgy van, és a hosszú távú magány csak felemészti az embert.
Akkor pillant Leora, mikor megfogja a kezeit, de akkor el is mosolyodik.
-Nem mondanám ezt, ha nem tudnám, így van. Lehet nem nézed ki belőlem, de tudom, milyen érzés. Ne hagyd, hogy legyőzzön.
Igaz, hogy most találkoztak először, ám mégis mintha egy hullámhosszon lennének, és ez furcsa, nagyon is furcsa. Leo annyira jópofa, vétek lenne takargatnia magát.
-Szívesen leszek, sőt, örülnék neki.
Elmosolyodik, úgy pillant a férfi szemeibe. Egyszerűen nem lehet nem szeretni őket, olyan csodásak.
-A szépség relatív, más elrohanna, csak te vagy ilyen csodabogár, akinek még tetszik is.
Most már nevet, mert tényleg abszurdnak hat, még ha valahol meg is szokta már, hogy ténylegesen egy olyan szépséget kapott a halállal egyetemben, ami önmagában nézve is úgymond irreális. Ahogy Leot figyeli, végtelenül szerencsésnek érzi magát, hogy összefutott vele, és nem, nem fogja tudni lebeszélni arról, hogy ne találja helyesnek vagy édesnek, mert az.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousNoel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz!   Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! - Page 2 EmptyKedd Jan. 02, 2018 12:11 pm

Noel and Skorpions ©️


Hallgatom és ő is élt így. Most érzek egy kis esélyt a változásra, hogy Noel itt van. Bár nem tudom meddig fog ez tartani csak reménykedem benne, hogy sokáig. Hiszen semmi nem tart örökké csak ami létezésünk de az se biztosan. Lassan leveszem róla a szemeimet és ahogy azt mondja, hogy csak szerintem szép felvonom az egyik szemöldököm.-Figyelj, én halottakkal dolgozom és általában belülről csodálom őket. A test minden porcikáját ismerem és csodálatosnak tartom mibe is vagyunk elzárva. Ugyan eddig vámpírt egyszer sikerült boncolnom, de....érdekes volt....-mondom ahogy vissza gondolok a dologra.-A holtak ugyanis sokkal többet tudnak elmondani mint bárki más. Hiszen rájuk van írva olykor egy bűntény, egy mérgezés vagy ami éppen a támadó fétise volt.-mondom csendesen ahogy magam elé tekintek ismét és mélyet szusszanok.-A hullákkal legalább megtaláltam a közös hangot.-vigyorodom el és halkan nevetek egy kicsit majd ismét Noelre pillantok.-Ne haragudj, lehet ez kicsit sértő volt rád nézve.-mondom egy kis fintorral az arcomon.

Kérdéses, hogy olykor én spilázom túl a dolgokat vagy mindenki más beteg körülöttem és én vagyok a normális?
Music
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz!   Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! - Page 2 EmptyCsüt. Jan. 04, 2018 3:55 am

Leo - Noel

Érdekes ez az elzárkózás, még mindig olyan hihetetlen, hogy Leo ennyire elvonultan él, ahogyan az is, hogy volt akkora szerencséje, hogy összetalálkozott vele. Bár nincsenek véletlenek, mindig is ezt tanulta, ezt hallotta, mégis örül annak, hogy pont erre sétált.
-Ó. Boncolsz? Érdekes lehet. Tudod mi érdekelne egyszer, hogy miben különbözik egyes fajok agya, de tényleg. Tényleg? Mit találtál? Azon kívül, hogy ugye halott test, de mégis mozog?
Ez felkelti az érdeklődését, mert az oké, ő nekromanta, de látott holtakat, tudja, hogy lehet felépíteni, mozgatni vagy beszédre bírni, de még sosem volt alkalma tüzetesen vizsgálni egyet sem.
-Ezt tudom, Leo. A holtak beszélnek, sokkal többet, mint az élők. A temetőket ezért is szeretem annyira.
Nekromanta, így ha kicsit más szemszögből is, de érti, hogy Leo miről beszél. Azt mondjuk nem mondta volna meg róla, hogy boncmester, de legalább nyugis munka... illetve neki egyfajta menekülési útvonal.
-Sose bánd, nem zavar, nem sért egyáltalán.
Elmosolyodik, nem veszi magára, még néha neki is szoknia kell, hogy nem él, hanem létezik. Sokszor fut bele, í klántársak pedig roppant jól szórakoznak rajta.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousNoel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz!   Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! - Page 2 EmptyPént. Jan. 05, 2018 7:54 pm

Noel and Skorpions ©️Elgondolkodom, hogy is fejthetném ezt ki számára. Kicsit rágom magamban a szavait és a sajátjaimat ahogy gondolkodom és lassan rám tör az a magyarázós énem.-Nos...hogy is mondjam. Belsőleg, a vámpírok sokkal sötétebbek voltak. De semmi nem rohadt bennük. Minden szervük, és izmuk olyan volt mint egy....halotté...hideg és nyirkos és sehol nem áramlott semmi vér. Üres volt. Mintha egy tiszta jég hideg vízbe néztél volna bele. Viszont a szív...valamiért úgy éreztem sokkal sötétebb mint a többi szerv. Minden szerven látszott, hogy rég halott. Semmi élet, semmi...kézzel fogható ami azt suttogta, hogy élt. Mintha...a semmivel néznél szemeb hirtelen.-mondom csendesen ahogy vissza gondolok arra, mikor felboncoltam azt a vámpírt. Olyan üresség kerített sokáig hatalmába. Mintha az átkuk felszabadulni mikor az ember beléjük néz vagy egyszerűen meghalnak. Sok vámpír hálás az örök élet alól való felszabadításért egy bizonyos kor után.-Mit csinálsz te a temetőkben?-kérdezem ahogy rá pillantok felvont szemöldökkel. Hirtelen nem tudom elképzelni mit csinálhatnak a vámpírok a halottakkal.-Csak kíváncsi vagyok...-mondom gyorsan hozzá téve, hogy ne tűnjek olyan hülyének ez miatt az enyhén naiv kérdés miatt.

Kérdéses, hogy olykor én spilázom túl a dolgokat vagy mindenki más beteg körülöttem és én vagyok a normális?
Music
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz!   Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! - Page 2 EmptyPént. Jan. 05, 2018 8:29 pm

Leo - Noel

Érdeklődve fordul Leo felé, ez egy érdekes téma, legalábbis neki. Frissen elhalálozott természetfelettieket nem nagyon talált még, főleg nem vámpírt, így persze, hogy rögtön rákérdez.
-Az komoly. Sötétebb... gondolom azért, mert nem keringett benne vér, ugye? A szív... na azt nem tudom miért, viszont érdekes lehet, de azért magamat nem vagdosom fel.
Elneveti magát, szép is lenne, ha azzal foglalatoskodna, hogy néhanapján vágást ejtene csak azért, megnézze, milyen belülről. Pedig őrülten kíváncsi, mégis mit jelenthet ez. Már ha nem nevezik etikátlannak azt, hogy saját fajtársat bámul, ha nem hamvadt el. Bár ha emberek teszik, akkor ez sem az. Vagy mégis?
-Az agyat is megnézted? Az különbözött? Vagy nem?
Mint egy lelkes kisgyerek, úgy kérdez, míg lehet, más sírva menekülne. Persze egyelőre neki még az is felfoghatatlan, hogy elméletileg örök élete van, a többi meg pláne. Semmivel nézne szembe... ez furcsán hangzik, és hirtelen nem is tudja hová tenni. Igaz, eleve holtak és így mozognak, léteznek, gondolkodnak... összességében ez sem megszokott.
-Ki szoktam látogatni. Szeretem őket. Tudod... én nekromanta vagyok.
Nem titok, csak sokan nem értik. Kis korától kezdve ott nőtt fel szinte, második otthona mondhatni. Persze ezzel nem szokott dicsekedni, van aki tudja, van aki nem.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousNoel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz!   Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! - Page 2 EmptyHétf. Jan. 08, 2018 6:14 pm

Noel and Skorpions ©️


Elgondolkodom és végig jár az agyam a régmúlt emlékén mikor először boncolhattam egy vámpírt. Nagyon nehezen de sikerült egyben tartani, hogy ne porladjon hamuvá.-Nos lehet ezért is. Nem keringet a vér, vagy csak egyszerűen megállt a szerveknek a működése. Ami....hogy is mondjam, nem is az jutott eszembe, hogy azonnal kimúltak. Működnek...csak sokkal lassabban mint egy emberi testé. Mintha a jég olvadna és közben formálódik. Kicsit olyan érzésem volt, ahogy vizsgáltam a vámpírt.-mondom ahogy rá pillantok Noelre és lassan vissza magam elé.-Hát, szürke volt. De méretileg és külsőségi szemléletben nem különbözött egyáltalán. Viszont bizonyos agyi részek amik az engedelmesség kamrái, vagy fájdalmak érzékelése, esetleg a működést szabályzó panel. Ezek...sokkal feketébbek voltak mint a többi. Mintha valami nyálka védené ezeket a részeket a fejetekben.-mondom és finoman megböködöm a halántékát. Halkan elnevetem magam majd leengedem a kezemet és mélyet szusszanok miközben hallgatom a megvallását.-Az nagyon jó. Vagyis kicsit meglepő mert eddig csak negatív, őrült nekromantákkal találkoztam, de úgy gondolom te se őrült, se negatív nem vagy.-mondom és elvigyorodom szélesen irányába.

Kérdéses, hogy olykor én spilázom túl a dolgokat vagy mindenki más beteg körülöttem és én vagyok a normális?
Music
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz!   Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! - Page 2 EmptyHétf. Jan. 08, 2018 9:09 pm

Kíváncsian nézi Leot, lehet, hogy másnak ez morbid, de őt tényleg érdekli, hogy milyen lehet belülről egy fajtárs? Egyáltalán hogy marad egészben, hogyan nem porlad el? Ha hozzányúl egy ilyen testhez, hogyan teszi? Annyi de annyi kérdés merül fel benne, hogy a végére egy széles vigyor ül az arcára.
-Komolyan? Egyszer... egyszer majd megnézhetem? Sima hullát már láttam, de vámpírt... na azt nem. Holt test... mégis létezik, mozog, gondolkodik, működik. Zseniális.
Ez már beteg, de elgondolkodik ezen, és ez tény, valóban rejtély, még az apja előtt is. Mégis hogy marad meg egy ilyen faj mágia nélkül? Nekromanta varázslatok nélkül. Persze, hogy zseniálisnak találja, mégis ki nem?
-Nyálka? Az miből jöhet létre? Mi hozza létre? A halott vér? Beburkolja mint valami pajzs, ez... ez csodálatos.
Úgy örül az információnak, mint egy kisgyerek. Még egy halott természetfeletti test is képes formálódni a maga javára. Te jó ég, aki ezt megfejti, az tuti egy zseni. Lehet, még Kaname se tudja erre a választ, vagy Richard. Azért lehet, tesz egy próbát és megkérdezi.
-Azt nem tudhatod, hogy nem vagyok-e őrült, de negatív biztos nem.
Nevetni kezd, mert még saját maga sem tudja, hogy milyen tábort fog erősíteni idővel. Bármi lehet, de csak nem. Egy őrült vámpír, na még az kellene... bár egyet tud. Gerardot.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousNoel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz!   Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! - Page 2 EmptyPént. Jan. 12, 2018 10:54 pm

Noel and Skorpions ©️Halkan nevetek és figyelem kék szemeimmel ahogy egyre lelkesül mellettem Noel majd vissza nézek magam elé.-Hát hiába próbáltam érdekes, vagy dolgokra rá mutató dolgokat találni nem találtam semmit....Egyszerűen...talán a legtitokzatosabb faj akit a világ a hátán hord.-mondom ahogy magam elé figyelek és vissza emlékszem arra a vámpír testre.-Ha lesz rá megint alkalmam, azonnal jelezni fogom neked. Nagyon nehéz egy vámpír testet egyben tartani...Én se tudom, hogy csinálták én csak...kutattam benne de...az a kutatás se ért sokat. Legfeljebb pár érdekes dolgot találtam de az is csak a különbségekre mutatott rá.-mondom ahogy mélyet szusszanok mellette.-Lehet, hogy vér, lehet ez azonnal a beharapás után termelődött, vagy esetleg ez működteti az agyat továbbra is de a szerveket nem. Nem lehet tudni...és az anyagot se tudtam megvizsgálni részletesen amint kikerült a testből azonnal elporladt vagy a nagyító alját is kiégette.-mondom ahogy vissza emlékezek és halkan elnevetem magam.-Lehet nem vagy az...de lehet az vagy. Legalább lesz még egy közeli ismerős aki ugyan abban szenved mint én.-vigyorodom el ahogy rá pillantok majd kacsintok egyet és halkan nevetek rá .

Kérdéses, hogy olykor én spilázom túl a dolgokat vagy mindenki más beteg körülöttem és én vagyok a normális?
Music
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz!   Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! - Page 2 EmptyPént. Jan. 12, 2018 11:43 pm

Leo - Noel

-Semmi? Semmi de semmi? Ez tényleg furcsa. Titokzatos? Csodás.
remélte, hogy több dolog kiderül majd, ám nem így van, mégis örül annak az elemzésnek, amit Leo mond. A titokzatosságra elmosolyodik, ebben van valami. Minden tekintetben. Valamelyikőjükről azt sem tudni, hány éves, mert senki nem tudja, szóval az is lehet, évezredek óta létezik, csak jól titkolja.
-Azt elhiszem. Ahhoz majdhogynem csoda kell, szerencsés vagy. Különbség van, már maga a létezés is ellentmond minden észérvnek. A többi faj él, valóban él, még ha ilyen-olyan képességeket is birtokol. Na de egy vámpír? Mi a motor? Az olaj a vér.
Elgondolkodik, mert lényegében kell lennie valaminek, amitől ugyanúgy mozognak és léteznek, mint minden más faj. Persze valószínűleg nem ő fogja megfejteni ennek a titkát, de jó feladat.
-Még az is? Nem akarják, hogy illetéktelen tudja, miként vagyunk. Ez jó. Átégette. Tetszik.
"Idegen" anyag, ami ott érzi jól magát, ahol van. Onnan eltávolítva azonnal elpusztul. Csak tudná, az mi.
-Látod? A végén csak kiderül a hasonlóság.
Nevetni kezd, elvégre két hülye egy pár, ezt szokták mondani. Szimpatikusnak találja a férfit, és még mindig úgy véli, hogy egyáltalán nem kellene bujkálnia a világ elől. Nincs miért.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousNoel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz!   Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! - Page 2 EmptyVas. Jan. 14, 2018 4:08 pm

Noel and Skorpions ©️


-Hát kinek mi jut róla eszébe nekem első sorban a titokzatos. Inkább rólad jutna eszembe a csodás.-mondom ahogy figyelem kék szemeimmel majd megmozgatom a kezeimet a kesztyűben és azt figyelem hogyan feszül meg rajta az anyag, majd enged ahogy én is engedek kezeimmel.-Lehet ezt soha nem fogjuk megtudni. Vagy ha valaki nagyon kíváncsi olyasmit bolygat meg amit nem kéne. Mert ha maguk a vámpírok se tudják akkor ki tudhatná?-kérdezem csendesen elgondolkodva a dolgon, miközben lassan leengedem az ölembe a kezeimet. Rá pillantok kék szemeimmel és szélesen elvigyorodom ahogy vissza a kezemre.-Nehezen megfejthető lény a vámpír. Kitudja mi tartja éppen életben és mi az ami megöli igazán...-mondom képletesen a dolgokat ahogy gondolkodom majd fel pillantok az ég felé.-Nos, én nem fogom bánni ha te is más színben látod a világot.-nevetek csendesen majd pislogok párat az égre.-Lassan haza kell menned, egyre hűvösödik mindjárt itt a hajnal is...-mondom halkan ahogy lassan halványodik a mosolyom.

Kérdéses, hogy olykor én spilázom túl a dolgokat vagy mindenki más beteg körülöttem és én vagyok a normális?
Music
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz!   Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! - Page 2 EmptyVas. Jan. 14, 2018 6:32 pm

Leo - Noel

-Inkább rejtélyes, nem? Bár a titokzatos is jó. Tényleg? Köszönöm.
Titokzatos vagy rejtélyes, ez sem mindegy, de lehet, egyszer tényleg utána fog járni ezeknek a dolgoknak. A dicséretre zavarba jön és elpirul, nem sűrűn szoktak ilyet mondani neki, és hirtelen nem is tudja, hogyan reagáljon rá.
-Ez igaz, de talán én kutathatok ebben a témában egy kicsit, nem? Ha már magam is ezt a fajt képviselem.
Mosolyogva pillant Leora, aztán a kezére és végül vissza a férfire. Valóban ennyire zavarja, hogy reflexből rejtegeti? Szerinte nincs miért.
-Ebben egyetértünk. Magamat sem értem, hát még a többieket.
Elneveti magát és önkéntelenül fogja meg Leo kezét, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne.
-Azt hiszem, én sem.
Van a férfiben valami ami megfogta és érdekli, sokkal jobban, mint mezei beszélgetőpartner, vagy társaság. Még maga előtt sem tiszta, hogy ez micsoda, csak azt tudja, hogy örül annak, ma éjjel sétára indult, és pont arra, amerre.
-Igaz. Nem akarom, hogy megfázz, és örülök, hogy találkoztunk. Vajon fogunk még? A kuka sem zavar.
Ismét a kék szemekbe pillant, azokkal nem tud betelni, annyira gyönyörűek, és nem mondana nemet, ha másodszorra is emiatt állna meg, akár egy kuka mellett is. A csókot sem tudja kiverni a fejéből, magának hazudna, ha azt mondaná, nem tetszett neki, nem esett jól és nem élvezte. Mert így volt, még ha élete első csókja is volt az.

Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousNoel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz!   Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! - Page 2 EmptyHétf. Jan. 15, 2018 9:58 pm

Noel and Skorpions ©️


Csendben figyelem és ahogy becsúszik látókörömbe a keze lassan felpillantok rá, és hagyom, hogy megfogja ár elnyílnak ajkaim hiszen nem szeretem ha megérintik a kezemet. A finom bőrön keresztül is érzem milyen hideg a keze de cseppet sem zavar ez inkább arra sarkal, hogy finoman rá szorítsak kezére majd ahogy rá pillantok kék szemeimmel az övéibe nézek.-Valahogy ezt az estét én sem bántam meg...-mondom halkan és magam sem veszem észre de egyre közelebb hajolok majd lehunyom a szemeim és oda hajolva csókolom meg ismét ajkait. Ez a búcsú és azt akarom, hogy még találkozzunk de addig el kell zárnom, ezeket az ajkakat emlékbe. Noelt látnom kell még. Finoman csókolom ajkait mint az előző csóknál és közben lágyan szorítom a kezét. Lassan elengedve hajolok el és nyitom ki lassan a szemeim.-Bocsánat...nem akartalak kellemetlen helyzetbe hozni...-mondom halkan ahogy le pillantok kezeinkre és lassan engedek a szorításomon majd nyelek egyet.-Mindenképp fogunk még találkozni...ebben biztos lehetsz Noel...-mondom ki a nevét és olyan kellemesen hangzik majd lassan felállok de még mindig fogom a kezét majd lassan elengedem.-Hát, én csak sok szerencsét kívánhatok a vámpírokról való gyűjtésedhez, vagy esetleg együtt is csinálhatjuk később.-mondom a hirtelen ötletet.-Már ha engem nem kergetnek meg azért mert vámpírokat boncolok.-nevetek csendesen.-Megfázni nem fogok, nem arról vagyok híres.-mondom széles mosollyal ahogy zsebembe csúsztatom a kezeimet majd mélyet szusszanok.-Remélem még találkozunk....sok mindenben....megtalálnánk a közös hangot.-mondom halkan és le pillantok magam elé majd vissza rám és ha még fiatal is szerintem veszi a célzásomat még ha elég béna célzás is.

Kérdéses, hogy olykor én spilázom túl a dolgokat vagy mindenki más beteg körülöttem és én vagyok a normális?
Music
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz!   Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! - Page 2 EmptyKedd Jan. 16, 2018 3:19 pm

Leo - Noel

Hirtelen nem tud mit kezdeni a helyzettel, még saját magát is meglepi és saját magától is zavarba jön.
Már ott a szórakozóhelyen is elgondolkodott a reakcióin, és így Leo mellett ülve, vagy visszagondolva az este történtekre... lehet, azért érzi jól magát vele, mert tényleg a saját neméhez vonzódik? Vagy csak keresi önmagát és próbálkozik? Egyelőre nem tudja eldönteni, mi az igazság, csak azt, hogy igenis vonzónak találja a férfit, és igenis tetszett neki a csók, amit vele váltott.
-Akkor... akkor ketten vagyunk.
Halványan elmosolyodik, szeretné még látni Leot, biztos benne, hogy találkozni akar vele, és nem csak azért, hogy tisztázza magában, hogy amit érez, vagy amit kiváltott belőle, az micsoda. Érdekli a férfi, és ő is mondta, szeretné, ha barátja lenne. Az újabb csókra jól eső érzés önti el, furcsa melegséget érez, és ugyanúgy élvezi, ahogyan az előzőt is.
-Nem... egyáltalán... nem...
Dehogy volt az kellemetlen, csak fogalma sincs, hogy most mi lenne a normális reakció, így marad az ösztönös és irányíthatatlan pirulása, de mellette mégis csillog a szeme.
-Remélem, Leo. Tényleg.
Lassan ő is feláll, és igen, most már ezer százalék, hogy látni akarja őt, és sokkal hosszabb találkozást, mint a mostani.
-Ez egy jó ötlet. Á, előbb engem üldöznének, hogy miért akarom ennyire megismerni a fajomat. Ne is fázz, mert akkor nem jársz erre.
Nevetni kezd, bár az is lehet, hogy már más is kutat a témában, csak nem tudnak róla. Bármi lehet. Leo nem fázhat meg, olyan nincs, akkor lehet, napokig nem jönne a környékre, azt pedig nem teheti meg. Tilos. Magában megtiltja, még jó, hogy ez vele nem beszéli meg.
-Én is, Leo. Szerintem is. Akkor... akkor jó éjt!
Jelenti ki lelkesen, és nem egészen érti, hogy miért hallja a kísérője halk nevetését. Ebben most mi volt annyira vicces? Elköszön, bár az elindulással gondjai vannak, mert beletelik vagy két percbe, mire befejezi az álmodozást, pontosabban a saját kísérője zökkenti ki belőle azzal, hogy megfogja a vállát.
Jókedvűen indul visszafelé, de az öregből képtelen kiszedni, min mulat ilyet jól. Most mi baja van? Talált egy barátot, aki még annyira édes is, nem? Mi ebben a poénos?

//Köszönöm a játékot! Szorongat //
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz!   Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz! - Page 2 Empty

Vissza az elejére Go down
 

Noel és Leo-Első találkozás avagy, szeress hogyha mersz!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Archívum :: Játékok-