Árnyvadászok

Hasznos dolog a megpróbáltatás, mert olyan, mint a mérges vipera: fogában drága gyógyszert rejteget
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest News
2019
Május
10.
Kikerült egy új Rangfoglaló Olvass tovább >>
2019
Aug
26.
Új moderátort kaptunk! Olvass tovább >>
2019
Okt
13.
Megújult külsővel és belsővel megyünk tovább! Olvass tovább >>
Chatbox
Staff members
Oldalunk

Latest topics


Sister's love - Paris & Zerdella Emptyby Nadragulya
Pént. Ápr. 24, 2020 11:26 am

Sister's love - Paris & Zerdella Emptyby Kurosawa Haru
Csüt. Ápr. 09, 2020 4:58 pm

Sister's love - Paris & Zerdella Emptyby Zyra Rockwood
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:48 am

Sister's love - Paris & Zerdella Emptyby Nova Nightingale
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:26 am

Sister's love - Paris & Zerdella Emptyby Chantal O'Connor
Szer. Ápr. 08, 2020 11:37 pm

Sister's love - Paris & Zerdella Emptyby Sybil Cassie Kane
Szer. Ápr. 08, 2020 11:07 pm

A hónap reagolói
Mutsuki Kaede
Sister's love - Paris & Zerdella Bal11Sister's love - Paris & Zerdella Kyzyp11Sister's love - Paris & Zerdella Jobb11 
Gioia Selvaggio
Sister's love - Paris & Zerdella Bal11Sister's love - Paris & Zerdella Kyzyp11Sister's love - Paris & Zerdella Jobb11 
Kotetsu Madoka
Sister's love - Paris & Zerdella Bal11Sister's love - Paris & Zerdella Kyzyp11Sister's love - Paris & Zerdella Jobb11 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share
 

 Sister's love - Paris & Zerdella

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Zerdella Grams


Zerdella Grams


Hozzászólások száma :
14
Age :
1930

Sister's love - Paris & Zerdella Empty
TémanyitásTárgy: Sister's love - Paris & Zerdella   Sister's love - Paris & Zerdella EmptyHétf. Dec. 25, 2017 9:59 pm

Az a puszta tény, hogy lett egy kistestvérem, egészen felvillanyoz és teljesen új élmény. Öcsém még tényleg sosem volt és ennek hogy örülök! Imádom Akashát, de ő annyira komoly és valljuk be, öreg. Visszavonult remete életet él, és a kis lelki békéjéből nagyon ritkán lehet kirobbantani, ami nekem nagyon unalmas tud lenni. Ennél sokkal jobban pörgök napi szinten, ezért nekem nem olyan zavaró, hogy Paris is tele van energiával és próbálgathatja, meddig mehet el mivel. Valahogy annyira  gyerek még, hogy nem tudok rá haragudni és nekem is kicsit felidézi, milyen volt anyának lenni. Persze nem leszek sosem az anyja, nem is viselkedik úgy, de azért jól esik. Most hozzá megyek, mert apának dolga van és valakinek foglalkoznia kell vele, és az nyilván nem Akasha lesz.
Munka után érkezem, még mindig pörögve, mint egy hurrikán robbanok be az ajtaján, szinte alig várva meg, hogy válaszoljon nekem és már dobom is a kezébe a véres zacskót. Kölyök még, mindig éhes, és lehet, hogy emberek közé fogunk menni, és nem akarunk balesetet, igaz?
-Szia, hogy vagy, mit csinálsz éppen, van kedved valamerre menni? -robbanok be és már teszem is fel a kérdéseim, mert én már csak így egyben teszem fel őket.  
-Végeztem mára a munkával, szóval egész hajnalig a tiéd vagyok, hacsak nem lesz valami vészhelyzet -huppanok le az ágyára azzal a lendülettel, azért lejártam ma is a lábamat. Na nem mintha érezném, de akkor is.
Vissza az elejére Go down
Paris Deveroux


Paris Deveroux


Hozzászólások száma :
32

Sister's love - Paris & Zerdella Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sister's love - Paris & Zerdella   Sister's love - Paris & Zerdella EmptySzomb. Dec. 30, 2017 12:25 am



Zerge & Paris

Létezik oylan szituáció amikor elfáradok még vámpír létemre is, és egyszerűen csak heverni van kedvem. Mióta magamhoz tértem mást sem csináltam csak nyújtottam, táncoltam és a technikámat tökéletesítettem. Videókat néztem és szinkronban utánoztam le amiket csinált és nem mondom alaposan megizzadtam tőle. Most zuhany után kellően sajgó izmokkal heverek hogy sorozatot nézzek, amiket még emberként kezdtem el, és még mindig lekötnek. Akkor is ezt lesem, amikor a nővérkém, Zerdella beront és kisebb szélviharként száll körbe a szobámba miközben beszél, és koncentrálnom kell hogy kiértsem a kérdéseket a hadarásból.
- Jól vagyok, elfáradtam egy kicsit, mert egész eddig táncoltam, és zuhanyoztam. Hm, miért ne. Van valami terved vagy csak kószáljunk, vásároljunk? - kérdezgetem ahogy feltápászkodok, és egy felső után nyúlok. Keskeny derekamon sötétkék nadrág feszül, mrt félig sikerült már felöltöznöm. Elkapom a véres zacskót és feltépve inni is kezdek, mint régen a kis dobozos gyümölcsleveket. Csak ez piros. Eleinte nagyon furcsa és bizarr volt, de most már minden további nélkül megiszom, és enni is tudok más nyakából szépen kultúráltan. Úgy tízből nyolc esetben. Felveszem a pólóm is és a cipőmet kutatom fél kézzel tartva a zacsit is.
- Hm, mehetünk valamerre. Addig legalább Akasha nem akar megölni és lesz egy kis nyugalmam tőle. Meg nem látom a besavanyodott fejét - morgolódok egy sort, mert persze elfogadtam a bátyámat de akkor is olyan sótlan tud lenni hogy csak na.

#lovemybrother *-*
Vissza az elejére Go down
Zerdella Grams


Zerdella Grams


Hozzászólások száma :
14
Age :
1930

Sister's love - Paris & Zerdella Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sister's love - Paris & Zerdella   Sister's love - Paris & Zerdella EmptyVas. Márc. 04, 2018 2:23 pm



Paris & Zerge
Most, hogy Paris előkerült és az életünk része lett, teljesen új lett a felállás is. Egészen eddig nem idegesítette a bátyámat semmi, még én sem tudtam annyira az agyára menni, mint Paris, akármennyire nagy hülyeségeket csináltam. Lehet ebben benne van, hogy én lány vagyok, csak egy húg, aki nem veheti el a helyét az imádott apja szívében, de egy kis fiatal nyikhaj, akit annyi idő után ölelt be az apja, már egy másik eset. De nekem mindkettő a testvérem, nekem nem veheti el senki a helyem és mivel a középső lettem, most már emberi logika szerint is tényleg mindent megtehetek. Na, nem mintha nem csinálhatnám, amihez kedvem szottyan, de akkor is.
-Na örülök, és jó volt? Sikerült valamit tanulnod? Nincs tervem, gondoltam csak megyünk valamerre, amerre gondoljuk és randomak leszünk. New York azért jó, mert mindig történik valami -magyarázok tovább, miközben odadobom neki a zacskót és kicsit rendezgetek a szobájában. Akasháéban is szoktam ezt csinálni, már ha van valami éppen a szobájában, mert néha olyan üres szokott lenni, mintha senki nem lakna ott. Át is kéne öltöznöm valamikor, mert még munkaruhában vagyok, ami nekem sem annyira kényelmes és sokakban feleslegesen kelt olyan érzést, hogy udvariasan kell velem viselkednie, mert különben kiabálni kezdek velük a lassúságuk miatt. Vagy titkárnő vagyok. Gyakrabban az utóbbi történik meg.
Felnevetek a megjegyzésére a bátyánkkal kapcsolatban, nekem végtelenül vicces, ahogy egymást szivatják, de azért kicsit aggasztó, hogy még most sem szokták meg egymást. Néha még engem is idegesít, hogy Akasha a nagy felnőtt szó szerint végigkergeti a kicsit a teljes hotelen, mert egyik a másik agyára ment.
-Annyira nem savanyú, csak vén, mint az országút. Ha valaki túl van a 3500-on, nem biztos, hogy értékeli egy fióka kotnyeleskedését. Neki pedig egyelőre ez vagy, mert úgy érzi, nem szólhatott bele abba, hogy a testvére legyél-e vagy sem. Mindenképpen apa dönt, kit akar beölelni és kit nem, de nálam elmondhatta mit akar, míg nálad nem. Ezért kicsit szúrod a szemét, de egyszer meg fog békélni. És most vár egy percet, amíg átöltözöm -fejezembe a félig hadarást és eltűnök a saját szobám irányába, hogy egy kicsit kényelmesebbet vegyek fel. Mire nem jó a vámpírsebesség, a teljes átöltözés tényleg csak egy percbe telik. Egyszerű farmerban, bokacsizmában és fehér pólóban jövök vissza, a téli kiegészítőkkel a karomban, mert erre figyelni kell.


Outfit@Music
Vissza az elejére Go down
Paris Deveroux


Paris Deveroux


Hozzászólások száma :
32

Sister's love - Paris & Zerdella Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sister's love - Paris & Zerdella   Sister's love - Paris & Zerdella EmptyVas. Jan. 13, 2019 8:30 pm



Zerge & Paris

Érdekes jelenség Zerdella, de úgy amúgy semmi bajom nincs vele, és Apa is hangsúlyozta hogy kor, név és vér ide vagy oda, mi egy család vagyunk és egyformán a gyermekei. Ki idősebb, ki fiatalabb, így nem is lep meg ahogy megjelenik. Pörgős nőszemély, mit ne mondjak, közelebb is áll hozzám mint Akasha, a bátyám.
- Ahha, csak elfáradtam egy kicsit. Még vámpírként is rohadt sok minden van amit nem tudok megcsinál és ez idegesít - és persze hogy próbálom megváltani a világot, és megcsinálni a lehetetlent. Mert nem is én lennék ha nem ezzel próbálkoznék, és figyelem ahogy ide-oda tesz dolgokat. Ezt nagyon nem szeretem benne, de szerencsére ritkán jár a szobámban és újra szétpakolok amint kiteszi a lábát. Szeretem a saját magam rendszerét, még ha az sokaknak káosznak is tűnik. Nem az, csak extrémül rendezett. Vagy valami olyasmi.
- Persze, persze. Mindig ugyanaz, legyek türelmes, majd kialussza és megbékél. Kezdem unni, úgyhogy kérlek szépen ne hajtogasd te is. Tudom hogy utál, és idő kell neki hogy elfogadja hogy itt vagyok - legyintek, és már szalad is öltözni. Én is ezt teszem, és végül már a cipőmet húzom fel, emberi sebességgel, mikor visszajön.
- Menjünk boltolni. Kell pár új cucc, és felsőket akarok venni, kezdeke elkopni ezek - húzgálom meg a pólóm szélét, hiszen elég sok minden van a szekrényemben, de sosem elég. Jól kell kinéznem mindig, és fellépéskor is különleges saját magam alkotta cuccokban feszítek.
- Majd később segítessz összerakni az új szettem amit viselni akarok a következő fellépésen? - indulok el a kabátommal utána, hiszen hideg van, bár nem fázhatunk meg. Még emberi hagyaték, hogy rendesen felöltözöm.

 

#lovemysister *-*
Vissza az elejére Go down
Zerdella Grams


Zerdella Grams


Hozzászólások száma :
14
Age :
1930

Sister's love - Paris & Zerdella Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sister's love - Paris & Zerdella   Sister's love - Paris & Zerdella EmptyHétf. Feb. 25, 2019 1:31 pm



Paris & Zerge
Engem aztán nem nagyon szokott érdekelni, kinek nincsen kedve hozzám, amíg nem mondja, hogy takarodjak messzire, addig boldogítani fogom. Egyelőre még csak ismerkedem az újonnan kapott öcsikémmel, mert már nagyon régen volt, hogy ennyire fiatal volt közöttünk, pláne lett a család része. Már majdnem kétezer éve volt, hogy én fióka lettem és most  bővült csak megint a család.
-Hamarosan már mindent megfogsz tudni csinálni. Persze apához felérni sooooookkal több idő kell, de engem lekörözhetsz akár tíz év múlva is -vigyorgok rá, ahogy igyekszem lelkesíteni. Fiókának lenni idegesítő, én már csak tudom,  és engem nem nehéz lehagyni. Se túl gyors, se nagy harcos nem vagyok, de persze meg tudom magam védeni. Apa nem hagyná, hogy ilyen alapvető tudás nélkül járkáljunk a világban.
-Ha megfogadnád a tanácsot, akkor nem kellene ismételgetnem. Nem mondanám, hogy téged utál konkrétan… Csak túlságosan emlékezteted valakire, akit igen. És a tetejébe még idegesíted is. Olyan mint egy nyugdíjas, mindenen morog. Tudod olyan 'Takarodj a pázsitomról!' fajta -Imádom a bátyámat, ezt ő is és mindenki tudja, de azért nem lennénk testvérek, ha néha nem lenne nekem is nagyon elegem belőle. Főleg fiatalabban sokszor kergettük egymást a falnak, mielőtt megtanultuk volna ennek ellenére elviselni egymást. Biztos őt is zavarta, hogy mennyire nem vagyok tekintettel a személyes szférára és hogy mindent szanaszét hagyok a közös terekben.
-Rendben, nekem sem ártana valami téli cucc, mindig kérdezik, hogy nem fázom-e és már kezd gyanús lenni. Akkor irány a bolt! -lelkesedem meg, hiszen azt valakinek mindig kell, különben eltunyulna a világ. Én már kész vagyok, meg is indulok a liftek felé, kabát egyelőre nekem is csak a kezemben.
-Persze! Ilyesmit még úgy sem csináltam. Majd meg is mutathatnád, hogy meg mint működik ez, kíváncsi vagyok -Az én hobbim közel sem ilyen izgalmas, hogy emberek előtt táncoljak, én csak rajzolgatni szoktam. Nagy A/3-as lapokra, amikből utána lakóterek lesznek, de hát kinek mi.


Outfit@Music
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom





Sister's love - Paris & Zerdella Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sister's love - Paris & Zerdella   Sister's love - Paris & Zerdella Empty

Vissza az elejére Go down
 

Sister's love - Paris & Zerdella

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Játéktér :: New York :: Manhattan :: Dumort Hotel-